A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Vanda!
Szerintem a méret már rendben van.
Azért nem sikerült, mert "bmp kiterjesztésű", mikor elmented, akkor lehet kiválasztani, hogy "jpg" legyen. Kép
Nagyon helyes srácok! Kép
Vendég

SziasztokKép

Katasztrófális volt az éjszakám a mai napon. Nem tudtam aludni mert annyira rosszúl voltam. Fosi, hányással vegyítveKép Sajnos napközben is folytatódottKép Ráadásúl úgyérzem, hogy begyulladt a vesém is. Na kipanaszkodtam magam... Szegény Olikám meg nem érti, hogy miért fekszem le és miért nem kajtatok vele egész nap. Állandóan bújik és nyöszörög. Roxal család is hasonlóan vanKép Remélem hamar túl leszek rajta.

Na mentem, jók legyetek!! puszi

KépKép
gigi28

Gigi!

Átérzem a helyzeted, pont ugyanígy voltam tegnap én is. Mára már a fosi maradt, némi 38,5 lázzal vegyítve. Most meg Attinál indult be a dolog. Ilyan az egy wc hátránya. Jobbulást neked is...

Eszter
Kép
roxal

Jó estét!
Kicsit idesomfordáltam... nem nagyon akarózik a fekvés. Igaz, rendes voltam, tegnap és ma jórészt pihentem, de felkeltem egy-egy félórára, főztem egy levest, sétálgattam egy kicsit, apán csüngtem... a nap többi részében a nappaliban heverésztem, olvasgattam, na még persze főleg a picurkáimmal beszélgettem, biztattam őket, mennyire várjuk őket, hogy biztos ügyesek, igyekeznek a legjobb helyet kiválasztani, stb. Apa is naponta többször sugdolózik velük, nem tudom, mit sustorognak, de bizonyára biztatja őket. Nem nagyon merünk előre gondolni, de tegnap mégis jót nevettünk, mikor elképzeltük, hogy ha netán hárman lennének, hogyan alakítanánk át a kovácsoltvas ágyunkat háromszemélyes kisággyá... végülis, csak a maradék két oldalát kéne lerácsozni... :--))

Igyekszem nem figyelgetni magam, a testem jelzéseit, igaz, néha érzek ezt azt. Kíváncsi lennék, közületek aki terhes lett, volt hogy érzett vmit? Nem vonok le belőle messzemenő következtetést, hiszen egyénileg más és más, de kíváncsi lennék.

Lányok, én szívesen mennék januárban találkozni. Ilyen előre az időpontok közül nem tudok választani, de biztos lesz ami nekem is jó. Aztán vagy nagyon örülök majd veletek, vagy itatom köztetek az egerket... reméljük az előbbi.

Puszi mindenkinek, Kata

Kép
szkatácska

Kép
lkt

Wish!!!!!!

SIKERÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜLTKépKépKépKépKépKépKép
Próbaképpen kaptatok egy sztárfotót az ebemről.
Na jó, akkor most megpróbálok néhány fotót a kirándulásról.
lkt

a háttérben a szálloda, illetve pont az a része, ahol a mi szobánk volt.Kép

Az erkély, ahová a szobánkból kiléptünk, onnan pedig 2 lépés és máris az erdőben találtuk magunkat. Olllyan jó volt, ott akarok lenni most isKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kaptok még egy képet a csudacsokromról, aztán eldugulok.Kép
lkt

Na ha már a lekesítő tanuéásban vagyunk, megpróbálok egy gif-t is feltenni, hátha az is megy.Kép
lkt

és igen és igen és igenKépKépKépKépKépKépKép

Wish, Dia Tanítónénik!

Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!
lkt

Sziasztok!
Gigi,Eszter!
Nagyon sajnálom,hogy ti is elkaptátok ezt a fincsi vírust!KépRemélem nem nálunk fertőződtetek meg!Jobbulást nektek.Küldök egy gyógyító elikszírt lassan kortyolgatva vegyétek be.
Kép

Timikém!
Nagyon szép helyen voltatok.Na de igazán tehetnél már fel egy sztárfotót a Pap úrról is!Kép

Lányok,fiúk!
Jól vagytok?Remélem más nem kapta meg ezt a fránya kórt!Mi jól vagyunk,bár Domi egy kicsit taknyos/már megintKép/.
Mindenkinek puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Timi!
Örülök ha örömet okoztam.KépPuszi
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Te jó ég, csajok, most mondja Laosz, hogy többen is voltak rosszul közületek...ez nagyon ijesztő, ma csak annyi erőm volt, hogy Wish magyarázatát méltassam, aztán nem is néztem be később, a lényeg, hogy dettó ugyanazt produkáltam tegnap este én is: először sugárban hányás, aztán ami még bent maradt, másik végen folyt ki...már bocsi. Kép Még mindig elég gyengus vagyok, de hála az aktív szénnek és 5 banánnak, mostanra már elég jó a helyzet. Hát ez durva...én azt hittem, a kínai zacsis leves volt az...ki is dobtam az összeset a szemétbe.

Lkt Kép
Nagyon jó helynek néz ki!!! Édik vagytok Keksszel! KépKép
hajnesz

Gigi, Eszter, Atti, Hajnesz!
Ezt a pechet, hogy így összeszedtétek egymástól a vírusokat!
Kép
Villámgyógyulást kívánok!

Timi!
Kedvet is kaptam Kőkapuhoz, el is kezdtem utalgatni Apának, hogy milyen jó hely. Neki is tetszett, persze nem tudta kihagyni a "kőkapu" poénokat Kép

Kata!
Nagyon ügyes vagy, hogy ennyit pihensz! Csináld, ameddig csak bírod, azaz ne csináld! Kép Kép Kép Kép
Tök jól fogod fel a dolgokat!

Jó éjt! réka
Vendég

SziasztokKép

TimiKép
Ügyi vagy nagyon a képekkelKép
És szép helyre vitt nagyon Paptibi Kép

VandaKép
Hát vagy GIF, vagy JPG legyen a kép formátuma. A bmp-t csak így teszi fel, de azért már ez is haladás. Ha nem megy hívj fel nyugodtan és segítek.

Fosós galambocskáimKép
Biztos dugiban ettek valamit, amiből nem akartatok nekünk adni. Kép
Azért remélem hamar túl lesztek rajta, mostanában nagyon sok embertől hallom, hogy elkapja, úgyhogy koránt sem biztos, hogy Diáéknál szedtétek össze, bár elég gyanús.
Mindenesetre jobbulást mindenkinek!

Kép

wish

Hogy vagytok betegek??? Pfú, utálatos egy betegség. Igen, körülöttem is sok ember át esett ezen az elmúlt néhány napban, ez valami országos járvány. Remélem, azért gyorsan túl lehet rajta lenni. Jó kis nem önkéntes böjt a nagy karácsonyi zaba előtt...
lkt

Jó reggelt!

Lkt, ez a kutya... Meg kell ZABÁLNI!!! ÉN nem vagyok egy kutyabolond, de ennek a pofának nem lehet ellenállni!!!

Lányok, minden gyengélkedőnek JOBBULÁST KÍVÁNOK!!!

Kép
szkatácska

WishKép
Nem semmi ez a mini tanfolyam!!!
Látom, nem bízol semmit a véletlenre: január vége pungi Kép! Így kell ezt csinálni! Írtóra drukkolok!!!

DudduKép
Pár hét a Babaneten és már Te magyarázol az újaknak!
Egyébként januártól tervezzük az otthoni net-et is.
Szóval, nem ráztok le ilyen könnyen Kép!

Gigi, Roxal, Hajnesz!
Jobbulást nektek! Én ilyenkor nem szoktam enni 1-1,5 napig semmit. kicsit drasztikus kúra, de így elöbb odébbáll a kórság, legalábbis nálam.

KataKép
Jól csinálod! Pihi, kis motoszkálás otthon, apa kényeztetése... nem is kell több Kép!
Én nem éreztem semmit az elején. Sőt egyik délután panaszkodtam is apának, hogy szerintem nem sikerült, mert nem érzek semmit. Aztán aznap este jött a híperstimu, másnap pedig a kórház és a pozitív eredmény!
Nem a kórházas részét, hanem a magas hcg szintet kívánom neked karácsonyra!!!

Stella

Kép
stella9

Hoztam 22. hetes pocakképeket:

Nem túl élesek, de biztos remegett apa keze Kép:
Kép

Kép

Stella

Kép
stella9

Sziasztok!
Jaj lányok annyira rosszérzés,hogy talán tőlem kaptátok el!KépDe azért reménykedem benne,hogy mégse.Jobbulást kivánok mindenkinek!

Stella!Kép
Nem semmi pocakméreted van.KépAz enyém kb:az utolsó hetekben volt ekkora.Na jó,nekem csak egy pocaklakóm volt.KépFáj e a derekad,hátad,lábad?
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép
Derék néha fájdogál, de nem vészes.
Viszont ma meg kell vállnunk a hiperkényelmes, gyógymatracos franciaágyunktól Kép. Hogy ezután mi lesz nem tudom.
De legalább lesz hely a babaszoba rendezgetésére Kép!

Te már túl vagy a nehezén ennek a fránya kórnak?
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Szép nagy a pocakod, mostmár biztos mindenki kérdezgeti, mikor szülsz Kép

DiaKép
Ne aggódj, egyáltalán nem biztos, hogy nálatok kapták el, most mondta a szomszédunk, hogy a felesége is rosszul van tegnap óta, pedig ők nem jártak nálatok.

BetegekKép
Igyatok sok folyadékot, nehogy baj legyen.

wish

Stella!

Hát ez iszonyat nagy!!!!KépKépKépKép Mekkorák is most a lurkók?? Hova férnek, ha még nőnek, pedig nőnek ugye?Kép
Ekkora pocival nagyon megértem, ha hamarosan leállsz a munkával.
lkt

SziasztokKép

Jelentem: úgynéz ki, hogy túlélemKépKép Már sokkal jobban vagyok. De még este brutális volt. Ültem a klotyon és ájulás jött rám. Csak annyi erőm és időm volt, hogy gyorsan lefeküdtem a kutya ágyára. Milyen jó, hogy van a kutyának ágyaKépKép Mindenkinek én is jobbúlást kívánok!!

TimiKép
Ez a hely csodaszép!!! SZeritem mi is elfogunk menni. Az meg szuper, hogy a kutyát is lehet vinni. Ugye egy szobában volt veletek?? SZép a csokor, a szálloda na de az operaénekesről mikor kapunk már képet?????????????? Gyorsan keress a neten valami jó pasiról egy képetKépKépKépKépKépKépKépKép

KataKép
Én nem éreztem semmit. Állandóan a mellem nyomkodtam, hogy fáj e. De az is csak a pungi után fájt pár napig. Úgyhogy elkönyveletem, hogy ez sem sikerült. Tényleg minden ember más, én egyszer sem voltam rosszúl az egész terhesség alatt.

StellaKép
Csatlakozom DIához. Nekem is az utolsó hónapban volt ekkora hasam. Bőrőd még nem ment szét? Nem is csodálom, hogy remegett apa kezeKépKép

Puszi mindenkinek!

Ja nekünk bármelyik időpont jó

KépKép
gigi28

LányokKép
Lehet, hogy torzít a kép?
Én nem érzem ilyen brutálnak!
Tényleg mindenki azt kérdezi, hogy mikor szülök Kép!
Hova férnek el a fiúk? A gyomromba, májamba és egyéb ilyen helyekre. A méhem eddig inkább fölfelé terjeszkedett és szerintem csak most kezd "kifelé" is nőni.
A bőröm egész jól bírja (kopp-kopp-kopp), hála a mindennapos babaolajnak.
Egyébként, ha megrepedt volna arról nem tudnék, mert a köldökömnél lejjebb nem igaázn látom mi a helyzet Kép!

TimiKép
Tényleg ám! Paptibi még mindig rejtőzködik!
Bár nagyon ért a romantikához Kép!
Stella

Kép
stella9

Gigi!

Hát még szép, hogy velünk volt a szobábanKép Ha a kastély részében van a szobátok, akkor ráadásul van egy előszoba-nappali külön kanapéval és ebből nyílik a háló. Mi ezt ki is használtuk, amikor huncutkodtunk, kityi-kutyit rútúl kicsuktuk a hálóból.
Egyedül az étterembe nem jöhet be, ekkor vagy a szobában hagytuk, vagy kikötöttük az étterem elé.
Na majd karácsonykor lövök valami képet erről az emberről. Mindig ő fényképez, én a kezembe sem veszem a gépet, mert mindig csak frusztrál, hogy mennyire nem tudok hozzá képest fényképezni, mert ugye neki ez a szakmája.
lkt

BrühühüKép
Gomba van a kenetemben. Amit sejtettem, mert tegnap óta viszket és ég, még jó, hogy pont most vett kenetet a doki. Csak tudnám, honnan a pinyóbol szedtem össze, amikor gyakorlatilag ki sem mozdultam itthonról két hónapja. De lagalábbis wc-n csak itthon voltam Kép

wish

Üzenem a Paptibi fan clubnak, hogy Babanet archív 2005. június 05. 21:25, Wish linkje!!! Kép
Igaz, csak egy fantomkép. KépKépKép
(Nagyon poéngyilkos volt???)

Hú, nekem akkor nagyon lightos volt a hányi-fosi, mert csak egyészakás kaland volt, hálisten, tegnap este nem volt ismétlés. Én biztos kevesebbet ettem abból a valamiből. Kép Dia, ne érezd magad rosszul, erről aztán tényleg nem tehet az ember és amúgy bárhol máshol is összeszedhettük.
Többiek, hogy vagytok?

Wish, a francba, remélem, hamar ki tudod kúrálni.

Stella, gyönyörű a pocakod és tényleg nagyon szép a bőröd! Nem csodálom, hogy kérdezgetik már, mikor szülsz! KépKép
hajnesz

Wishi!

Ilyenkor most mi van?? Gondolom, gyogyi, aztán 1 hét múlva újabb kenet,és ha ok, akkor minden mehet tovább. Szóval jól gondolom, hogy ez a január végi kezdésedet nem befolyásolja, ugye???!
lkt

WishKép

Ne parázz!! Nekem volt olyan az egyik lombiknál, hogy meg volt a kenet, minde szép és jó, kiváltottam a gyógyszereket és utána jött ki a gomba. De nem volt semmi gond,mert kaptam krémet és simán elmúlt stimu meg ment rendesen!! Én évekig kínlódtam ezzel és nem tudtam rájönni, hogy mitől jöhet ki. SOhe nem ültem idegen wc-re stbbbb. De az sokat számít ha ilyenkor kezelnék a Lacit is. Tudod, jo-jo effektus.

HajniKép
Na visszakerestem!!! Tényleg nagyon titokzatos!!KépKépKépKép Esteleg az embernek nincs véletlenűl három szemés és két orra, hogy ennyire titokzatoskodik????KépKépKépKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Hajnesz!!!!!

Annnnyira jó, hogy kihúztál ezzel az ötlettel a csávából, habár tényleg elég fantomosKépKép
KösssssziKépKépKépKépKép
lkt

Lányok!
S.O.S. tanácsot kérek! Egész délelőtt úgy érzem a hasam alul, mint a mensi előtti napokban. Úgy "ég", szóval olyan, mint vmi vérbőség.
Nem akarok magamnak semmi beágyazódásfélét bemesélni, inkább arról szeretnék megbizonyosodni, hogy az ilyesmi ugye nem túlstimu vagy ilyesmi? A közérzetem tök jó, kicsit álmoskás vagyok. Súlyom se nőtt, vagy ilyesmi, eszem a sok húst, sok folyadékot iszom.

Remélem, ez a hasfájás szerű érzés inkább jót vagy semmit, de semmiképp sem rosszat jelent.

És remélem ez a levél sem azt, hogy már harmadik nap be fogok dilizni.

Kép
szkatácska

KataKép
Nyugi, szerintem semmi gond.
A túlstimu teljesen más, azt nehéz lenne nem észrevenni, mert úgy érzed majd szétdurran a pocakod, úgy feszül belülről. De inkább nem is emlegetem.

Pihenj sokat, kímáld a pocakod és magad!

Kép
stella9

Kata, nekem is volt ilyen érzésem egyszer, a fagyibabákkal. Mintha erőspaprikát ettem volna és az bekerült volna a méhembe! Kép Nem lett belőle hiperstimu, ne aggódj!!! Kép
hajnesz

Stella,

álom pocid van. Én mindig megpróbálom jól kidugni zuhany alatt állva a sajátom és elképzelem, milyen leszek terhesenKép Olyan szép a hasad, nem csodálom, hogy ilyenkor az ember férje teljesen beindul, mégis csak ez az igazi női attributum. Fú, a hátad tényleg kímélni kell, két fiú gyerek aztán jól leterhel. Tényleg és pisilni már hányszor jársz egy nap? És aludni hogy szoktál, oldalt vagy háton? Hason már biztos nem, mert legurulnál az ágyrólKép
Ha, nem gond akkor kicsit részleteznéd ezt a hiperstimu dolgot? Az az igazság, hogy tudom, hogy nálam szinte kizárt, hisz a lombikhoz képest az inszemnél gyík fi.. a gyógyszerezés. De azért kérdem, mert az inszem után, mindig elkezdek puffadni, mint egy vízi hulla és 4-5 napig szinte folyamatosan görcsölök, néha aludni se nagyon szoktam tőle. Az elsőnél megijedtem és hívtam a dokit, de megnyugtatott, hogy nem lehet, biztos csak a peték vándorolnak. Na, de 5 napig? Ráadásul, volt, hogy ki is kellett hagyni 1 hónapot két inszem között, mert a hasamban 1,5-2 cm folyadékot mért.
Bocsi, hogy ilyen hosszan zaklatlak, de jó lenne tudni mi a helyzet. Köszi.

Kata,

Biztos csak ágyaznak odabent, és mivel hárman vannak nagy a lökdösődésKép

Lányok,
Gyógyuljatok meg hamar!!!

KépKép
inari

InariKép
Látom rádszakadt a kérdésgyár, de nem gond, igyekszem semmit nem kihagyni.

A hátam még nem fáj, csak néha, mert most még nincs akkora súlyuk a babáknak. Kb. 500-550g-osak lehetnek, ami még igencsak a kezdet. Pár hét múlva majd biztos jövök is panaszkodni, de most még nincs gond.
Pisilni nem járok gyakrabban, mint eddig, legalábbis napközben.
Éjjel azért fel kell kelnem párszor, mert úgy jobban nyomják a hólyagot.
Aludni főként oldalt szoktam, mert ha háton fekszem, akkor már nagyon nyumnak mindent és néha levegőt is nehezebben kapok.
Egyébként nagyon vicces,mert kiékelem magam elöl és hátul 1-1 párnával és így alszok. Gondolhatod mekkora macera megfordulni Kép!

Hiperstimu:
Puffadás, ez egyértelműen arra utal. Nem a gyógyszerek mennyiségétől függ, hanem a szervezet reakciójától.
Ha pedig beindul a terhességi hormon termelése, akkor fokozódhat az egész.
Ha a hasüregben folyadék van, az már hiperstimu és muszáj odafigyelni rá!
Ha újra ilyesmit éreznél, hívd a dokid. Ha leráz és nem javulsz, akkor hívd újra és menj be uh-ra.
Ez nem játék, mert minél elöbb kezdik el a kezelést, annál gyorsabb a gyógyulás és kisebb a komplikációk kialakulásának veszélye!
Én nem görcsöltem, hanem feszült a hasam, de úgy, hogy szinte mozdulni sem tudtam.

Most is érzel ilyesmit? Ha igen, próbáld meg 1 napig mérni a bevitt és ürített folyadék mennyiségét. Ha nincs különbség, akkor lehet, hogy nincs gond, de ha többet viszel be, mint, ami kijön, akkor irány a doki!!!

Ha van még kérdés, írj nyugodtan!
Remélem minden rendben lesz és nálad is csak lökdösődnek odabent!
Stella

Kép
stella9

Stella,
Ez a pocó! Nevezhetjük egyáltalán pocónak! Új nevet kell kreálnom neked, mert a petegyáros Istennő most nem aktuális! Mit szólnál : Cápácska! Szerintem óriásit nőtt a múltkorihoz képest! Nem is értem, hogy a főnököd miben bízik, mert ha én a helyében lennék, minden percet ajándéknak vennék Tőled.

Mi nem vagyunk betegek! Mi egészséges Farkasok vagyunk! Hurrá!

puszi FArkasok J

Kép
farkasok

SziasztokKép

WishKép
Most, hogy gondolkozom, rémlik, hogy sutyiba ettünk a kisszobába. Az volt a gyártóhoz írva: Szalmon Ella. Hát nem tom...........KépKépKépKépKép

Farkasok:
Végre valaki egészséges. Éljen!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Stella!
Csoda-bodi szép pocakod van, nekem már "leszakadna" a derekam. Örülök, hogy ilyen jól viseled, semmi baj, ez nagyon jó.

Wish!
Részvétem, én is ezért csúsztam egy hónapot. Most a tíz napos kúpos dolog jön? Kép

És akkor megint próbálkozok...
KépKép
KépKép
Kép
vanda978

Juhhhééééé!

Gigi, Hajnezs, Roxal!
Gyógyulgassatok gyorsan, és máskor nem kell dugiba enni! Kép
Gigi! Kire tudtad átruházni gyermeked?

Kata!
Sajnos nem tudok semmi okosat írni neked, ne izgulj, minden rendben lesz.

Timi!
Keksz biztos nagyon élvezte, olyan értelmes ábrázata van. Szép hely nagyon, és gyertek erre gyakrabban.

A képeken tesóim gyerekei vannak, kettő a keresztfiam, bár mindegy teljesen, egyformán szeretem őket. A legkisebb Zsoltika, nincs róla aktuális képem, ma is volt nálam, de elfelejtettem fotózkodni.
vanda978

Stella!
Azt még elfelejtettem megkérdezni, hogy miért is kellett megválnotok a szuper matractól?
hajnesz

Sziasztok!
Gigi!
Örülök,hogy ismét formában vagy.KépGyártod a poénokat.

Kata!
Szerintem jót jelent.KépNyugi,pihizz sokat mi pedig drukkolunk!Kép

Stella!
Igen,szerencsére már túl vagyok a fosi-róka koma kóron.Kép

Andi!
Köszi a vigaszt.KépHa nem voltál idegenben wc-n,akkor csak egy tippem van,hogy honnan kaptál gombát....Bocsi Lackó.Kép

Farkasék!
Örülök,hogy Ti jól vagytok.Kép

Mindenkinek puszó.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Jó estét!
Wish, ismerős a helyzeted! Sajnos! Nekem fél évet csúszott a kezdés, mert minden hónapban kijött vmi baci a tenyésztésben...
A gomba talán egyszerűbb eset, tudtommal egy-két hetes kúrával ki lehet kezelni. Fel a fejjel!!! Nekem a bacikkal az volt a gond, hogy mindig másfajta jött ki, a gombával szerintem nem lesz ilyen gond.

Stella, én is szeretnék ilyen pocakot!!! Bár gondolom, többen vagyunk ezzel így a fórumon! :-))

Lányok, köszönöm a bizatatást. Délutánra elmúlt ez a hasizé, most este viszont nagyon aprócska görcsök jelentkeztek. Tényleg, mint a mensi környékén... Remélem, a gyerekeink küldenek jeleket, ma többször kértem őket, hogy ne hagyják a mamit kétségek között. Apára nem kell kitérni, ő totál bizakodó... :-)
De pesszimizmusom ellenére magammal is meg vagyok elégedve, szerintem egész hősiesen tűröm a várakozást... na, ezeket a mondatokat muszáj volt leírnom, egy-két hét múlva majd visszaolvasom őket, mikor rágom a kefét hogy most igen vagy nem....

Szép estét mindenkinek!

Kép
szkatácska

SziasztokKép
Voltam Dévainál írt fel hüvelykúpot meg egy kencét. Kaptam januárra egy új időpontot, akkor vesz majd új kenetet.
Olyan fura, kb 4-5 éve nem volt ilyen problémám, és én nagyon paranoid vagyok, csak itthon ülök rá a wc-re és hasonlók, szóval gőzöm nincs, honnan szereztük. Biztos Laci volt Kép Mátranovákról hozta szuvenírbe Kép
De legalább elmentem a barátnőmhöz is és játszottam egy kicsit a keresztfiammal. Pont olyan édes kis egyéves, mint a topiklakó kismanók Kép Nagyon aranyos volt, amikor megérkeztem egyből az ölembe mászott, amikor meg jöttem el, nem akart elengedni.
Utánna vígasztalásként befizettem magam egy talpmasszázsra is Kép
Csak a fodrász és a takarítás maradt így el, de hát holnap is van nap Kép

VandaKép
Szuperügyes vagy és nagyon aranyosak a gyerekek.

KataKép
Én már annyiféle dolgot éreztem a lombikok alatt, hogy nem tudok mit mondani. De biztos a gyerköcök tologatják a bútorokat és azt érzed Kép

Wish

wish

SziasztokKép

VandaKép
Délelött itt volt a Viki (bébiszitter)aztán meg anyu jött. De szerencsére már jól vagyok. Délelött még fájt a hátam de már az is elmúlt. Elöbb mondta a Viktor, hogy tegnap este beijedt mert nagyon szarúl néztem ki. Csinálom én a műsort ha végre jól van a gyerek. Nehogy unatkozzunkKép
Tesód, hogy bírja idegekkel?? Le a kalappal elötteKép

DiaKép
Mi újság veletek? Öreg jól van? Merre van a Salvus kút?? Viktor megy kedden Miskolcra, akkor bemenne.

TimiKép
Beizzítottam Viktort Kőkapura!!!! Mindjárt a képet is megmutatom neki. Azt mondta menjünk. Lehet még több képet kérni???
Kutyaoktatást nem vállaltok?? Kevin állandóan kiszökik ha ki-be állok a kocsival. Délután egy öreg mami megsuhintotta a botjával, na rögtön megtalálta a bejáratot!KépKép

WishKép
Laci és a szuvenírjeiKépKépKép Már nem bánom, hogy Viktor nem szokott meglepetéseket haza hozniKép

KataKép
Nekem akkor volt hasgörcsöm amikor meg kellett volna jönnie. De olyan szinten, hogy felállni sem tudtam. Nagy nehezen kivonszolódtam a klotyóra és vártam, hogy jöjjön aminek jönnie kell. Azóta már egy évesKép

Jó éjt mindenkinek!!

Puszi

KépKép
gigi28

Vanda Kép
Na látod, megy ez, ügyin feltöltötted a képeket!
Aranyosak a fiúk, mennyi jófej unokabátyója lesz a kis Vanda bébiknek! Kép

Wish Kép
De jó, meg is jártad Dévait, pikk-pakk, kikúrálódsz és el is felejtheted az egészet!!!

Kata Kép
Kitartás!!! Kép Dévai engedi a vörösbort? Én biztos kortyolgatnék esténként egy keveset, az segíthet a görcsök enyhítésében is.
hajnesz

Köszi a dícséreteket.
Gigi! Nem egy tesómnak kell bírni, két nővérem van, mindkettőnek 2-2 fia. Minálunk mindenféle korosztály megtalálható szűkebb-bővebb családi kötelékekeben, csak lány nincs. Kép
De ha nekem lesz, királyok leszünk!!!
Múltkor mondta Dévai, hogy ha lányom lesz, akkor örökölni fogja az én genetikám, bajaimat. Nem röültem túlzottan neki. Elmondtam a családi helyzetet, hogy csupa lányok vagyunk, és van gyerek is, erre megkérdezte: És a testvérei is ilyenek? És mutatta széltében a méretemet. Kép
Szerinte ez az oka mindennek.

Kata! Reméljük Giginek lesz igaza, és nem akar megjönni, azért fáj.

Wish! Akkor az a 10 napos kúp, miközben kell apával huncutkodni?

Betegek! Ha mégsem múlna a hányás-fosika, akkor feltétlen vegyetek gyomorfertőtlenítőt, nehogy elkapja más is.
vanda978

Gigi!

Majd keresek még, de az a baj, hogy kutyu nélküli kép szinte semmi.
Menjetek, mert annnnnyira jó!

VAnda!

Ha adsz emílt, akkor elküldöm Neked az angyalka sablonját. Bocs, kicsit lassan reagálok a kérésedre.

Kata!

Tök jó a hozzáállásod. A mai napra is rákerülhet a pipa, már mindjárt itt a teszt idejeKép ha így haladunkKép A karácsonyi herce-hurca is segít az idő múlatásábanKépKép

Képzeljétek!

Az az állat-orvos, aki egy akkora állat, mint egy ház na mikor jön? Na mikor?? A jövő héten! Noormális??!! A f@szért kell az utolsó hetemet elrontani??? Ráadásul ajándékokat csak jövő csütörtökön akarunk venni, akkor jó mindkettőnknek. Háát kiváncsi vagyok. Nesze Neked szép karácsonyi készülődés meg ráhangolódás!!!
lkt

Sziasztok!
Tiszta lelkiismeret-furdalásom van, hogy nem írok, de egyszerűen kifogytam a szuflából. Alig élek. Ha nem ma jött volna meg, még reménykednék is, mert annyira nem vagyok önmagam. Állandóan el akarok aludni, tiszta ragya vagyok, de nagyon durván.

Wish!
Remélem, csak múló gomba ez és nem akadályozza meg a januári randijainkat a Klinikán! Kép

Lányok!
Annyira sok mindent írtatok és annyi mindenre reagálnék, de most nem megy. Ilyen még sosem volt velem. Remélem, nem haragszotok!

Holnap, remélem visszatérek önmagamhoz.

Jó éjt:
réka
Vendég

Gigi!

www.kokapu.hu

de csak hanggal menj rá a honlapjukra!
lkt

Gigi!Kép
Jól vagyunk,nincs különösebben semmi.Öreg is jól van,már próbálgatjuk a járást együtt.KépÉn már karácsonyi hangulatban vagyok,díszítgetem a lakást,apránként vásárolgatok és hétvégén már a fát is feldíszítem.Veletek is minden ok?Nem írsz emailt.KépA Salvus kút Bükkszéken van.Viktor biztos tudja hol van.Ha nem ,szóljatok és elmagyarázom!Puszi

Andi!
Mindig elfelejtem megkérdezni:Laci mit csinált Novákon?Csak azért kérdem mert arra felől származom.KépIrigy a lábmasszázsért!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?