Lányok, már olvasok egy ideje, de sajnos oldalakon keresztül szinte csak rossz híreket
Macsékról már tudok a másik topicból... nem is tennék hozzá az eddigi megható hsz-eitekhez semmit, ugyan is nem tudok
Nagyon durva, h. ezt kell megélniük, és hogy ezek szerint tök felesleges volt a magzatvízvétel
Zsu, iszonyúan sajnálom!!!
Vizsgáltass ki mindent, amit csak lehet!
Cidney, próbálj ne stresszelni, ha lehet!
Zsuzsó, te szegény, akkor te is hasonló cipőben, mint én voltam! Inni tudsz legalább? Nekem azzal is problémám volt, sajna
De ez nem tart örökké, ez jusson eszedbe és nemsokára élvezheted a várandósságot!
Béku, ne haragudj, h. ezt írom, de sajna az Edwards-kór az élettel összeegyeztethetetlen betegség... nem nagyon van remény és betegen leélni egy életet... hát nem tudom
Vicky, sajnálom

, majd legközelebb sikerül, ha már teljes erőbedobással és odafigyeléssel tudsz menni vizsgázni!
Eszter, végre jó hírek! 100%, h. babás leszel, ez nagyon tetszik! Nagyon szorítok!
És nekem sincsenek rossz híreim

:
az értékeim javultak, doki szerint jó lesz így és nem kell megindítani a szülést idő előtt! Persze remélem, h. az eddigi magas értékek nem okoztak gondot Zorkánál... de erre nem is gondolhatunk!