A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Zsuzsó: Óh szegénykém... remélem a gyömbér beválik majd!!
Igen, nekem is mondta hogy majd itt is meg ott is lesz.. laborosok bmc-ben a többi ott... én még csak bmc-ben voltam Nála...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Zsuzsókám,
ugye most már érted, hogy Babácska azt akarja, hogy anya otthon pihizzen vele, de legalábbis mindenképpen csak csökkentett munkaidőben tevékenykedjen :wink:

Kép
judit0713

ó, most látom laptető!
elsősorban Macsnak ajánlanám mindannyiunk energiával és szeretetével együtt. a maradékból meg mindenki csípjen le magának annyit, amennyire szüksége van!

Judit,
igen értem, hogy nem akar jönni velem dolgozni, de hátha jövő hétre összeszedjük magunkat. azért erőltetni nem fogom, az fix. :wink:
nektek nagy drukk holnapra! én is megyek, csak a laborba, ha úgy alakul benézek, de még attól függ hogy leszünk és mikor tudunk majd menni.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó,
jó lenne megint talizni :)
Ne feledd, a sok ivás a felfázás megszüntetésére is jó :wink:

Kép
judit0713

kukk,
fáj a fejem, tök király, lassan vér sincs bennem, melleim csoffadt lufik (L most evett) én KO na jó nem panaszkodom csak úgy kijött

Andrea,
kóóóóóóóóóóóóóóóla, énapa a megmondhatója terhesség felétől-végéig kb. 12 zsugor (12x6x1,5) zero kólát ittam meg :lol: :lol: :lol: ja és azóta se semmi, vagyis most egy pohárral mert én is vukkal küzdök, persze én migrén miatt.

Zsu,
huh megnyugodtam.

Estrella,
minden rendben lesz, drukkolok.

Eszter,
Drágám cupp te kis petegyár ! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubukám: fejfájásűzők :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Nálunk férj a nagy kólabebomba, én csak alkalmanként, viszont, ha Ő ha rajta múlna behúzná minden nap a 2 l-est!! :shock: :shock: :shock: Azzal gátolom meg, hogy nem veszek mindig, de akkor meg hisztizik, meg morog, mint a bolhás kutya... :twisted: :twisted: :twisted:

andrea-1

zsuzsi: Nekem hányingerre a cocculine vált be. Ez az a homeós szopogatós, amit mondtam. Gratula a fotóhoz.

Nekem is hátrahajló méhem van, de szerencsére nem kellett az az eszköz az indzemhez. Bár az utolsó egy kicsit kellemetlen volt, de az volt hatásos.

Én úgy tudom hogy a következő gyereknél újra az első inszemmel vagy lombikkal indul az ember. Most akkor ez nem így van?
vicky79
Budapest III. kerület

Hali!

Most jelezte a férjem, hogy nem tud jönni (99%) velem holnap a BMC-be. Ez lenne az első megbeszélés utáni első konzultációnk, ha viszek mindent és ott is kész minden eredmény foglalkoznak velem akkor is ha csak egyedül megyek? :cry:
Nagyon gáz, nem engedik el a munkahelyéről a hónap végi zárás miatt. :cry: :twisted:

Remélem azért szóba állnak velem!

Mindenkinek szép napos délutánt!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia!
Szerintem simán megbeszélik veled a dolgokat, végülis bármiért is kerültünk oda a "főszereplők" mi, nők vagyunk végig.
A vizsgálatok, stimu, stb. innentől úgyis csak rád vonatkoznak ha minden leletetek megvan, apának majd csak az akciókor kell produkálnia.
Nálunk a párom pl. elég nehezen is tűrte, hogy hiába van ott majdnem mindig, csak a kisérő szerep jut neki, "szóba se állnak vele".
A lényeg, hogy ne érezd magad sután, és kérdezz meg mindent, amit még ma ketten összeszedtek!

Kép
judit0713

kecsmary: Szerintem nem gond ha nem tud menni a párod. Az a lényeg hogy a vizsgálatokra és a beavatkozásra el tudjon menni.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok, már olvasok egy ideje, de sajnos oldalakon keresztül szinte csak rossz híreket :( :cry: :( :cry:

Macsékról már tudok a másik topicból... nem is tennék hozzá az eddigi megható hsz-eitekhez semmit, ugyan is nem tudok :oops:
Nagyon durva, h. ezt kell megélniük, és hogy ezek szerint tök felesleges volt a magzatvízvétel :roll: :(

Zsu, iszonyúan sajnálom!!! :(
Vizsgáltass ki mindent, amit csak lehet!

Cidney, próbálj ne stresszelni, ha lehet!

Zsuzsó, te szegény, akkor te is hasonló cipőben, mint én voltam! Inni tudsz legalább? Nekem azzal is problémám volt, sajna :?
De ez nem tart örökké, ez jusson eszedbe és nemsokára élvezheted a várandósságot!

Béku, ne haragudj, h. ezt írom, de sajna az Edwards-kór az élettel összeegyeztethetetlen betegség... nem nagyon van remény és betegen leélni egy életet... hát nem tudom :( :cry:

Vicky, sajnálom :( , majd legközelebb sikerül, ha már teljes erőbedobással és odafigyeléssel tudsz menni vizsgázni!

Eszter, végre jó hírek! 100%, h. babás leszel, ez nagyon tetszik! Nagyon szorítok! :D

És nekem sincsenek rossz híreim :oops: :
az értékeim javultak, doki szerint jó lesz így és nem kell megindítani a szülést idő előtt! Persze remélem, h. az eddigi magas értékek nem okoztak gondot Zorkánál... de erre nem is gondolhatunk!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi,
hát te is itt és jó hírekkel!
Upppsz, most nézem a vonalzódat, már csak két hét :shock: Anyám, nemrég voltál Vuk-kergető kisterhes!
Gondolom készülsz egyre jobban a szülésre...kívánom hogy gyors, fájdalommentes, spontán szülésed legyen!

Kép
judit0713

Juditnak igaza van!
Nem kell negatív hullámról, szériáról beszélni, mert akkor tényleg az lesz! Ez nem így működik, h. akkor mindenkinek minden balul sül el!
Ez az év elég szar sok tekintetben (fórumon történtek, világ eseményei), de ha pl. Andit, Juditot v. Zsuzsót és engem nézünk, akkor nem ezt fogják/fogjuk mondani!
Szóval meg kell engedni magunknak a gyászt és h. kitomboljuk a problémát, de utána MUSZÁJ felállni!
Remélem, nem voltam túl kemény :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Judit, köszike!
Én is azt kívánom magamnak :D Hát igen, baromi gyorsan elment az idő és most végre (kop-kop-kop) tök jól érzem magam! Tele energiával és életörömmel! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi:
Örülök, hogy minden rendben, Zorka babának pedig semmi baja nem lesz, erre ne is gondolj!!!! Ha bármi ilyen jellgű dolog lenne, már rég ottfogtak volna, állandó felügyelet alatt, de Te otthon...tele energiával, életörömmel ahogy azt ilyenkor kell is!!! :) Már alíg várom, hogy a kisasszonyról képeket láthassunk majd!! :)

andrea-1

Köszi csajok, megnyugodtam!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Vicky, én úgy tudom, hogy összesen 6 inszem támogatott, függetlenül a gyerekek számától. Sajnos. Bár ne így lenne!
zizuka
Budapest

Igen Vicky, ahogy Zizuka mondja, összesen 6 inszem és 5 lombik támogatott (nem gyerekenként).

andrea-1

Navi: tudom,miket írnak az okosok a betegségről,de hallottam már annyi megmagyarázhatatlan esetről,csodáról...
Én nem tudnám a reményt feladni soha..!!
Tudom,mivel jár,sajnos elolvastam... De sokan eddig se jutnak el...

Szóval igen,én vagyok az,aki ebbe nem tud belenyugodni,én harcolnék tovább a csodáért...!!!

Ajánlom mindenki figyelmébe Brandon Bays: Belső utazás c. könyvét!
Nos,abban aztán vannak csodák!Aki hisz a titokban,megérti ezt is azonnal :)
Vendég

Amúgy moziból jöttünk,megnéztük a Sejtcserés támadás c. filmet,nos ez is a mesterséges megtermékenyítésről szól :)
bár kissé más,mint esetünkben... :D :D :D

Jó film,kissé vontatott,de aranyos,amolyan egyszer nézhetős -számomra. :)

Bírom azért,hogy ebben is,meg az Ilyen a formám c.-ben is természetesen elsőre összejön nekik még a mesterséges is :D

Remélem sikerül imitálnom a dolgot :D
Vendég

Mia,
szerintem sem gond ha egyedül mész, drukkolok hogy jó hírt kapj!

Navi,
remek hírek, szupi lesz 2hét múlva hallani a jóhírt. :-D
Vaya-ról tudsz valamit?
nekem is van bajom az ivással, de próbálom erőltetni. brrr. :? :?

Kubu,
nyavajás migrén monnnyon le. a messzi földi gyógyszered sem hat? :? lehet hogy 1 napi extra pihi is csodát tenne! tudom könnyű mondani... :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzsi.bmc 2010.10.27 17:12-kor.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andikám,
kicsit bealudtam, privit csak most olvastam, ment a válasz.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Breki, a te álláspontodat is megértem, csak mindennek megvan az oka! Én most pont egy olyan könyvet olvasok, ami a halállal foglalkozik (jókor, mi?) De nem konkrétan azzal, h. meghal vki, hanem spirituális értelemben, na és persze ehhez szervesen kapcsolódik a születés is!
Viszont a könyv, amit említesz, érdekelne... mindjárt utána is nézek! Bár a címe elég ismerős.

Andi, a jó Istenke/Istennőcske szóljon belőled! :D

Beni, te kérdezted, h. mit kaptam a viszketésre: Ursofalk nevű gyogyót!

Zsuzsó, Vaya is jól van! Nem sokat jön, de amikor igen, mindig csak jó hírekkel! :wink: Ő kb. 1 héttel jár előttem, úh. már bármi lehet :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Már alig várom hogy holnap legyen, és minden OK legyen a képernyőn!
Annyit írtok tünetekről, álmosság, hányinger, stb...én meg csak itt nézek ki a fejemből, azon kívül hogy tegnap nem bírtam enni (de nem émelyegtem csak nem kivántam semmit), és hogy fáj a hátam, a világon semmi tünet :roll:
Most meg még azt is olvastam egy csomó helyen hogy az ikerterheseknél a tünetek még erősebbek...
Szóval paramanó vagyok már megint egy kicsit...ez most már mindig így lesz???

Kép
judit0713

Sziasztok!

Zsuzsó!
nagyon gratulálok a jó hirekhez!
Sz-nél szülsz?magánban?én is nála alarok szülni ha terhes leszek :wink: 1hónapban a BMC-ben 4 szülése lehet!? Jánosban szülsz akkor ügye?magánrendelője hol van?mert itt vmelyikünk irta,hbocsi a sok kérdésért!

Eszter!
szoritok csak igy tovább!

Mia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
holnap irj,én is egyedül voltam az első konzin és semmi gond nem volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vikus82

Sziasztok Lányok!

Macs és kedves Többiek!

Ne haragudjatok, hogy a fórumon keresztül irok, igérem legközelebb privátban fogom tenni!

Drága Macsek!

Most olvastam a tegnapi bejegyzésed - egyszerüen hihetetlen, felfoghatatlan a történet. Mélységes együttérzésem van veled és a férjeddel. Ahogy irod a kicsi lányod nagy szeretettel veszik körül és ti is ezt fogjátok tenni, még ha soha se kerülhet haza. Isten irgalmából kérem, legyen erőtök ezt végig csinálni. Ahogy az irásodból látom, hihetetlen energiád van bármihez - ami most ezt neked adja, az anyaság ösztöne és ott a drága pirinyó kisfiad, aki azóta veletek van az otthon melegében. Ebben a helyzetben nem igazán vannak szavak, de remélem a Mindenható segítségével mindenki megtalálja a békét, ehhez kivánok nektek hatalmas erőt.
És tudd, hogy itt vagyunk melletted.
Abban pedig nem hibáztathatjuk az orvosokat, hogy közlik a problémát. Sajnos nekik valahol ezt igy kell tenni, különben nem tudnának gyógyitani azt, akit megtudnak. No én ezért nem lettem orvos, bár szerettem volna.

Légy erős és az Isten tulsegít ezeken a nehéz ugyanakkor mégis szép napokon. Ott van a kicsi Balázs, akinek nagyon nagy szüksége van rátok, és Kittike is vár, ameddig a teremtó ezt engedi számára.

Lányok az élet megy tovább, Juditkám várjuk a hireid az Uh-ról, remélem minden rendben lesz.

Navi: lassan mindenórás leszel, nagyon várjuk kislánykádat! Vigyázz magatokra!

Sajti: tudom neked is nehéz, de menni kell tovább az uton!

Zsu: remélem a következő vizsgálatok kiderítik mi lehet nálatok a baj, nem feladni bizakodni, nagyon fiatal vagy még!

Estrella: minden rendben lesz, korai még ez a terhesség, kicsit légy türelmes.

Kubu: kitartás csajszi, de valamit használjál, mert még egy csodababszem, talán most korán érkezne!

Breki: szóval már csak pár nap, és hozod a zebrás tesztet. Ok csajszi, igy kell ezt csinálni.

Eszter, a Macs melletti példakép: terhes leszel csajszi, gondolj erre! Kellenek a sok + engergiák, babácska/egy vagy több/ vár rátok, tudod üzenetet kaptál!

Nekem elég változatosak a napok. Nem könnyüek tele várakozással, hát majd csak alakulnak a dolgok. Gyerekem mostanában nem irt, hát majd ez is alakul - de most nem én/mi vagyunk a legfontosabbak.

üdv nektek

kispatak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.27 18:33-kor.
Vendég

Navi: nagyon jó kis könyv,de nem kapható mindenütt sajnos. :roll:
Ha Pesten jártok,épp a Moszkva térnél lehet venni ilyet a Hattyúházban (benzinkút és a Nagyi palacsintázója mellett-ez utóbbiba szintén érdemes betérni ;) ) egy pici könyvesboltban az emeleten. :)

Te melyik könyvet olvasod? Mivel annyi haláleset volt körülöttem mostanában,azt hiszem az is érdekel :)

Mindenki álláspontját megértem,csak beletörődni nem tudok... :roll: :roll:

No,akkor most vidámabb téma:

már csak 9 nap,és kezdünk!!!! :D :D :D
Nemsoká hozom Nektek életem első 2csíkosát,amin látszik is valami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A múltkorit csak az elbeszélésem alapján lehetett elképzelni :D
Most olyan igazi lesz!!!
Vendég

Zsu,
engem is most küldött el a doki a Honvédba erre az immunológiai vizsgálatra. Azt mondta, hogy a házidokimmal irattassam rá, hogy már 5-ször voltam terhes, de mindig megszakadt a terhesség az 5-6. hét között. Mondta, hogy a nevét ne említsem! :)
Amúgy ezt hívják habituális vetélésnek.
Na meg a kromoszómavizsgálatot is kéri, pedig még csak az első lombikon vagyunk túl!

Sajti,
neked miket nézett Szélessy drnő? Trombózishajlam, összeférhetetlenség, Leiden mutáció ilyesmiket mind megnézik, ugye?!
Rendes a doki? Én is hozzá kértem időpontot, nov 22-én megyek!

Kismamiknak rókaűzőt!!!!

Macsi, mega-giga energia!!!!! Imádunk titeket!!!!!!

gigibp

Kispatak, igen, nemsokára tényleg mindenórás leszek... még fel sem fogtam ám! :oops: :D
Szép (volt) amit írtál Macséknak/ról!

Breki, na így kell eztetcsinálnikéremszépen! :wink:
Én amit olavsok: Neale Donald Walsch: Istennel az öröklétben - Az utolsó párbeszéd
Viszont ehhez előtte nem árt elolvasni a 3 kötetes Beszélgetés Istennel címűt, amit szintén nehéz beszerezni olcsón (én antikváriumban vettem). Új kiadásban egyben van a három és brutál drága :(
Szóval e három nélkül nem biztos, h. érthető az utolsó párbeszéd...
Amúgy nekem ez (3 kötetes) a bibliám, ha mondhatok ilyet! Iszonyú sokat segített!
Mennék én a palacsintázóba is, de azt hiszem nem mostanában :D bár a húgomat megkérhetem, hiszen most Pesten albérlezetik!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ülök a gép előtt, értelmes gondolatok nem jutnak eszembe, csak nagyon el vagyok keseredve, hogy ennyi rossz történt.
Ne haragudjatok, de nem részletezném, már nagyon sokat írtatok róla és mindenkivel egyetértek. Akivel mostanában rossz történt próbáljon meg felállni, és erőt gyűjteni a jóhoz.
Mindenkire nagyon sokat gondolok és kívánom, hogy ezután csak jó történjen.
Judit
Holnap várom a fényképet a két nagy pöttyödről. Hozz jókedvet a fórumra.

Navi

Köszi a választ. Örülök, hogy jól vagytok és 2 hét múlva megláthatjuk Zorka babát.

A fényképeket valaki elküldi nekem is? Még mindig nem láttam.
vnbeni

Beni,
a fotók Béku lapján nézhetők meg az iwiw-en. Írjam priviben hogy kit keress?

Kép
judit0713

Judit

Nekem nincs iwiw-em.
vnbeni

Óóóó, asszem talán még Sajtinak van pár képe, ő mintha küldött volna pár embernek e-mail-en :roll:
Sajtikám, lécci!

Kép
judit0713

Azt hittem, erős vagyok...,még csodálkoztam is rajta..na persze.. egészen a ma estéig...
Ma megjártam a fogdokit, úgy néz ki 1 koronám tuti lesz, de lehet kettő vagy még ki tudja, amikor azt egy biztosat mondta a hosszas fúrás után a dokker akkor már éreztem, hogy nincs messzi a sírás..tudjátok a mintavételtől annyira rettegek...aztán persze nem sírtam, csak csukva volt a szemem a maradék fél-egy órában, és kavarogtak a gondolatok a fejemben... Alig nézett volna hülyének a doki, hogy egy sima fogorvoslástól zokogni kezdek...úgyhogy megvártam míg kiléphetek a rendelőből... Még ma nem volt mintavétel, most nem ecsetelem miért, de végig azon görcsöltem hogy azt hogy élem túl főként ilyen lelkiállapotban.
Aztán mentem a zöldségeshez, aki mondta hogy mára hoz céklát, mert tegnap kerestem, és meg mentem nagy lelkesen, hogy végre valami jó is fog történni ma...hát nem hozott. Baromi hülyén hangzik, de igazán ez tette be a kaput nálam...autóba beszáll, 10 percig bent csücsülve sírás...és csak arra gondoltam, hogy micsoda aranyos, kedves csajok vagytok, és hogy mindenkinek MIÉRT kell átmennie ezen a sok nehézségen...
Valószínű nem is kell nekünk mindent érteni, ugye?

Amúgy még délelőtt gondoltam, hogy írok nektek, hogy micsoda gyönyörű, ragyogó napsütéses idő lett, és hogy nem gondoltuk volna tegnap a borongós esős időben, hogy mára így kiderül és ilyen szépséges időnk lesz.
Kívánom, hogy aki a napokban borút, zivatart látott holnap érezze a gyönyörű napsugarak erejét!
ann74

Lukacsne
Az István nekem kórházként szóba sem jött, Margit elsősorban, ott csak a csecsemősökről olvastam rosszat.

Gigi
Hát igen, 100e is sok egy szülésért, mi elég sokat dolgozunk azért a pénzért…
Meg ugye ha már otthon van az ember, akkor kiesik a fizetése is, szar ügy :(

Kubu
Igen, elmondtuk anyunak szülinapjára…
Persze úgy, hogy ebből még bármi lehet, de ha nem is marad meg (jó, erre nem gondolok!!), akkor is tudjuk, hogy megy szerencsére orvosi beavatkozás nélkül, szóval ez elég jó hír 2 év várakozás után….
Marcussal végig no szex??? Hogyhogy, veszélyeztetett voltál?
Szegény, remélem Mary nem bánt már! Voltál dokinál a görcsökkel?

Andi
Köszi, kezdek megnyugodni, de délelőtt nem tudtam semmire sem koncentrálni.
Még gondolkozom, hogy elmenjek-e még egy HCG vizsgálatra. Beutaló nélkül is be lehet esni a laborba pl a Jánosba, csak fizetni kell?
Vagy kibírom jövő hétig és reménykedem, hogy minden rendben. Ha nem maradna meg, biztos annak is oka lenne..

Sajti
Sógornő meg volt elégedve a dokival, ráadásul vasárnap rángatták be a szüléshez, talán 30e-t adtak neki…
Próbálok a jóra koncentrálni, ez a nagyság kb 5 hét 3 naposak fele meg, szóval cask pár nap hiányzik a 6 héthez…
Hogy vagy???

Eszter
Jó hírek! :)
estrella22

Ann,
fel a fejjel, elhiszem, hogy most jön ki a feszültség...
Hát nem tudom, ki miért kapja a keresztjét, de igazságtalan a sors...
Én is elbőgtem ma magam a doki után, biztos valami front :)

Kollégám hülye felesége is felhúzott ma (múltkor írtam róla, beszél a gyerekhez, hogy farfekvéses legyen...), még 1 hónap van hátra, de a gyerek már 3 kiló, és a kollégám azt mondta, hogy lehet, hogy korábban kikapják a gyereket, mert már olyan nagy... Hát eléggé elöntötte a vér az agyamat, és ez a nő ráadásul ápolónő a gyerekintenzíven! Hülye liba... Nekik persze elsőre összejött, én nem értem a logikát.
estrella22

Lányok, előre is bocsi, de fontos ma megtudnom a választ! :oops:

Béku,
nem megy át valamiért a privi, ezért itt:

Akkor jössz holnap?
Csak azért kérdem, mert akkor viszem a gyogyókat!
Na meg hogy odarendeljem apát, vagy majd csak a vonathoz?
(ez azért fontos most, mert reggel fél 8-kor végez a reptéren, és nem mindegy hogy a város felé indul vagy a nulláson haza)

Estrella,
ne mérgelődj mások butaságán!
Olyan jól csinálod, hogy csak a jóra gondolsz! Beszélj te is a babácskához, hogy nagyon várjátok őt!!!
A hülye libákat meg hagyd a fenébe, eljön majd az ő idejük is...

Ann,
bizony sokszor egészen furcsa helyzetekben jön ki az emberen a feszkó.
De ki kell jönnie, hogy megkönnyebbülve mehessünk tovább!
Olyan szépek az utolsó soraid hogy én meg azon pityeregtem :oops:

Kép
judit0713

Estrella,
kívánok Neked nyugalmat, ki fogod bírni addig :))) Mert kifogod :))
Szerintem túl korai volt az uhuzás, már amennnyire ilyen ismereteim vannak. Másokon meg ne rágódj...most Te vagy a legfontosabb és a Picurkád!
Kispatak, olyan szépeket írtál

Judit, nem csodálom hogy tűkön ülsz :) MINDEN OK LESZ HOLNAP!!

IR-es csajok. Mindig elfelejtem írni, csak eszemben van, hogy azt mondta jómultkor a dietetikus, ha a szénhidrát mellé sok salit eszünk akkor az lassítja a szénhidrát lebomlását. Ez főleg a gyorsak mellé nagyon fontos, mint a krumpli, de azt is igyekezzetek inkább csak főttet enni, mint sültet. És minél kevésbé van vmi túlfőzve, annál lassabb a felszívódása. Úgyhogy hajrá csajok!
ann74

Judit: megkaptam a privit köszi :)
már vissza is írtam,csak közben filmeztünk :D
Vendég

Hahó!

Ann kedves: A fogdokkertől ne félj! Nincs miért. Semmi sem kellemes náluk, de ki lehet birni! Tudod nekem a héten a csiszolás és a mintavétel micsoda élmény volt? Már 5 hónapja ezen dolgoztunk, hogy ideáig eljussunk! 4 fogat gyökérkezeltek egyet huztak és most végre, talán csinálják a fogaimat, hamarosan próba. Nem egy kéjutazás, de még inkább ez mint gyerekszülés (a fájdalom szempontjából persze) És mindezt miért tesszük? Hogy a másik oldalon hid le, fog ki (operálva) majd aznap fogbeülti - aztán vár 4-6 hó, és jöhet egy másik hid a gyökérre és a bölcsességfogra. Na a pénzről már ne beszéljünk, mert most már a "huzós" dolgok jönnek.
És még egy tanács: amit a szeretett volt kolléganóm mondott mindig, az életben semmi sincs véletlenül. Borura derü jön az biztos - én is ebben bízom! És itt vagyunk egy csapat, ha baj van, csak jönni kell, itt találsz vigaszt és biztatást!

Esztrella: Ha jó a Margit kh (márpedig jó) akkor szerintem nyugodtan mehetsz oda - nem? Közelebb ez van! Légy türelmes, és olvass babaápolási könyveket és menj szül. felkészítőre. Az én időmben semmi ilyesmi nem volt - és valóban a csak a csecsemős nővérekkel gyült meg a bajom, de nem mindegyikkel. Volt amelyik tündéri volt, amugy senki sem egyforma! Az meg hogy kinek hanyadikra sikerül és hogy szül, ne törődj vele. Lásd Kubu is megszülte Lizát, pedig nagyon nagy baba volt picinek is!

Navi: tudom nem hiszed el, hogy közel az idő! Remélem már minden kész, legfőképp a táskád, mert bármikor szükség lehet rá.

Judit: holnap szép fotókat kérünk!

Mára good night!

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: írok privit :)
Vendég

estrella: Én még nem nagyon hallottam olyan kórházról, ahol igazán jók a csecsemősök. Mindenhol neked kell a nyakukra járni és ha jó napjuk van akkor a fiatalabbak nem zavarnak el. Azok segítőkészebbek.
vicky79
Budapest III. kerület

No,többetek kérésére feltettem újabb tárhelyre a fotókat,aki kéri a linket,jelezze :)
Vendég

Béku

Nagyon köszönöm. Nagyon jók a képek. (engem kivéve, de erről Te nem tehetsz)
vnbeni

Sziasztok Lányok!
Hol vagytok ma reggel?
ritabmc

Jó reggelt Mindenkinek!

Ann!
köszi a tippet!

délután jövők!
vikus82

rita: Én jobban, lázam elmúlt. És megint süt a nap.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt Mindenkinek,

főzés, Liza - apa alszik, autó szerelőnél :-) én nem kapok levegőt 8)

Judit,
várjuk a híreket :-)
Fiadnak boldog névnapot kívánok :-)

éjszaka-hajnalban jövök cupp mindenkinek.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Gigi Zsuzsi

Ha van időtök a következő kezdésig szerintem próbáljátok ki Fülöp dokit. Nagyon sok vizsgálatot megcsináltat és sokat ingyen. A párotok vizsgálatát is.
vnbeni

Vnbeni, köszi a tippet, elküldenéd az elérhetőségét?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?