A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddőségi Centrumba járunk jártunk

Judit

Boldog szülinapot.

Kép
vnbeni

Kubu: nem fogom mindentől védeni Maját,hisz mi is kúsztunk-másztunk a porban anno,ez neki is kijár! ;)
de nekem ne fújja a cigifüstöt se anyós,se más rá egész nap-akár több napig.

Anyós durván láncdohányos,mikor eljött hozzánk,hogy főzzön nekem,azt nem volt képes végigvárni,míg elkészült a kaja,5-7 percenként kilógott cigizni...
Busztól hazafelé séta alatt ahogy egyet eldobott,szinte azzal gyújtotta meg a másikat.

Nem fogom steril környezetben tartani Maját,hisz a cicánk is itt lesz mellette,és nem fogok sterilizálgatni sem,csak amit nagyon kell,azt főzöm ki, szóval nem fogom túlzásba vinni :)

Nekem nagyon jó az immunrendszerem,és szerintem azért,mert nem voltam mindentől megkímélve,mint néhány mai gyerek.
Én tutira mindennel találkoztam a homokozóban,kutyák-macskák között nőttem fel a kertes házban,leginkább a kertben :)

Így nem veszem kötekedésnek,mert én se vagyok steril-párti,de a cigi a gyengém,főleg a láncdohányos cigis...

És ha anyós jön,ő bizony NEM 5 percig marad majd! Ha azt mondom,hogy jöhet szombaton,akkor hajnalban már a kapuban fog toporogni,este meg az utolsó híradó előtt nem lehet majd kirakni...
Ez idő alatt elszívna egy pár cigit,mondjuk 2 dobozzal :shock:

Én talán e téren vagyok háklis,de nálunk senki nem dohányzik, talán az orrom is érzékenyebb rá emiatt :D Meg aztán a nikotin az,amit a használati tárgyak örökre hordoznak..

Tippeket összeírom,szülés után eredményhirdetés! :D :D :D

Hmm,de mi legyen a jutalma annak,aki eltalálja...? Mondanám,hogy egy csomag túró rudi,de az nem annyira IR-es....... :roll:
ötlet? :D
Vendég

Judit!
Nagyon nagyon boldog születésnapot kívánok! :)

Kubu!
egy baba???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ami tök szuper, de akkor hogyan lehetett ilyen brutálisan durván magas a Hcg-je????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Tuti egy az az egy??? :D
Kubu! az tényleg szép kerek szám lett :D :D :D

Vnbeni!
Drukk tovább nov. 3-ra.
Akkor már minimum ketten mész majd és jól legyűritek ezt a pereskedős bagázst :)

Woody!
Jajj de várom már hogy letöltsd a képeket :D

Andi!
Cuki Iza ajija :)
Nagyon nagyon igyekszik az urad :D
biztos vagyok benne, hogy nagyon érzi, hogy nem kellett volna bedobnia a köznek a kiságyba hajolós cicis mutatványodat :oops: :roll: :shock: :D
úúúúúúúgy igyekszik :)

Csucsu!
Hogy vagy?
Annyit gondolok rátok, hogy minden ok legyen!
Veled és Claraval álmodtam... :D
kicsit zizisre sikerült a sztori, de annyira emlékszem belőle, hogy kiderült hogy Claraéknál vegyespáros van :shock: :shock: :shock: :shock: és mondtam is neki, hogy az nem lehet, tuti 100%ra fiúnak tűntek eddig végig :) és Te tetted be a gyerekszobájukban az utolsó kiegészítőket, mielőtt a gyerkőcök születtek :)
és jól voltál nagyon :) és babásan :) úgyhogy MINDEN RENDBEN LESZ :D

eszter82
Budapest

Juditkám,Isten éltessen születésnapod alkalmából!! :D :D :D
Vendég

Kubu: a 20 és 80 közötti méhtevékenység nem már a szülés előtti időkben volt?

mert ha 100-ig nézik (%??),akkor a 80 az már gondolom elég jelzés a megindulásra,nem? igazából fogalmam sincs,mit kell az alsó görbével kezdeni...
Vendég

Béku,

alsó görbével Te semmit se kezdj, szerintem neked nem irányadó :-)

itt vannak az enyém gyerekek görbék.

Marci,

1. (11.18) 0
2. (11.26) 0
3. (12.03) 0-50
4. (12.10) 20-60
5. (12.14) 0-100
6. (12.15) 0-20
7. (12.17) 0-80
8. (12.19) 0-20
9. (12.21) 0-40
10. (12.22) 0-40
11. (12.23) baby on board

Liza,

1. (07.13) 0-10
2. (07.20) 5-30
3. (07.27) 0-30
4. (08.02) 0-20
5. (08.05) baby on board

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: no ez így tényleg nem mutatott semmit :)
nekem az alsó görbe kb. 20-40 volt tegnap,persze a 40 körüli értékek akkor voltak,mikor Maja is élénkült,és mozgott,azaz a méhem is akkor reagált.

De akkor mire jó egyáltalán ez a vizsgálat?? Mert ahogy elnézem,Nálad pl. semmire se volt jó... hisz max. annyit láttak rajta,hogy még nem várható semmi :D
Vendég

Hááát, igen Kubukám!
Írásban adták neked, hogy nem fogsz szülni, de papírod van róla (születési anyakönyvi kivonat), hogy tévedtek :D
Ráadásul ezt kétszer is előadtátok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Maja nem engedi,hogy megigyam a málnalevél teát :shock:
Emeltem volna fel,de olyan brutál mocorgába kezdett,hogy le kellett tegyem a forró teát,mielőtt épp Őrá borítom :D

Nem tudom mi van rá ilyen hatással,de már órák óta nagyon aktív :D

(Remélem jót tesz a gyomornak is a tea,valami rosszat ehettem,mert okt. óta először sikerült "könnyebben" produkálnom a wc-n egy kis görccsel egybekötve... :shock: azaz már este is volt egy hasonló,de biztos csak az izgalom a doki miatt)
Vendég

sziasztok!

a málnalevél teát mire iszod béku?Lehet írtad még korábban csak elmaradtam.

dorka? Izgulok nagyon!
magnolia77
Gyöngyös

már nagyon várom ám a jövő hét csütörtököt, hogy megkukkoljuk,hogy mennyi babucink van.
magnolia77
Gyöngyös

Magnolia!
Én is nagyon kíváncsi vagyok ám Rátok! Remélem kapsz majd nagycsaládos fotót is :D

Meg Dorkára is!!!!
Mikor lesz az a tesztelés már, hogy lássuk a Te két csíkosodat is??????????????? :D

eszter82
Budapest

Nálunk ma nagy jövés-menés van, csak néha idekukkolok, de írni még nem volt időm. Vízszerelők szétfúrták a fürdőszobát, hogy teraszra kivezessenek vízcsapot, mert annyi növényünk van, szívás volt fürdőből hordani ki a vizet...

aztán egyszer csak szól párom, hogy anyósék is jönnek, csak úgy, ha már Pesten vannak, hoztak ezt-azt. Injekciók gyors eltűntetése...nem tudnak semmiről 8) ....

...akkor még rohangálni kellett a vizeseknek takaró elemért a homlokzatra (ezt persze nem én intézem, én csak itthon vigyázom a mestereket :) )

...közben hív főnököm, hogy S.O.S. keressek meg neki anyagokat és írjam meg hozzá a hivatalos leveketek...na de már ez is kész :)

szóval volt ma nyüzsgés:) remélem, ma már nem gond, hogy ülve töltöm a napot? odabent nyugi van, talán mert nincs időm a mindenféle jeleket figyelni...bízom benne, hogy minden ok :P ...annyira megnyugtatot amit tegnap anyám mondott, hogy azóta csak arra koncentrálok és ez egyelőre segít

tesztelni szombat előtt nem merek, nem hiszem, hogy lenne értelme

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorka!
Az szuper, hogy nyugodt vagy és arra összpontosítasz, amit anyukád mondott :)
Jól csinálod!!!
Semmi bajod nem lesz az üldögéléstől, csak ne erőltesd meg magad! :D
Akkor szombatig megpróbálunk türelemmel várni a 2 csíkosodra :)

eszter82
Budapest

Magnólia:
Mondjuk hogy az izomzat lazítására szolgál,de csak a terhesség végén szabad inni,mert méregtelenítő is :)
No végül is sikerült meginnom,aztán aludtam egy csöppet....,mert fájdogáltam,lefeküdtem,és csak azt vettem észre,hogy párom hív telefonon :)
Vendég

[quote]A írta: málnalevél tea fellazítja a kismedence izomzatát, ezzel meggyorsíthatja a vajúdást. Méregtelenítő, salaktalanító hatása révén pedig az utolsó hetekben kitisztítja a bélrendszert, ez szintén megkönnyíti a vajúdás elindulását. Mivel a bélrendszerre hat, a belek sima izomzatát mozgatja meg, ennek révén a méhizomzat is mozgásba jön és ezzel segíti az első fájások kialakulását.
Vendég

Gyuri bácsi szerint lehet inni a terhesség első 12 hetében is, mert segít elkerülni a vetéléseket... :roll: :roll: :roll: :roll:
én nem ittam....

eszter82
Budapest

Mi megvettük az elején,mert egy lelkes gyógyszertáros páromra MINDENT rásózott,ami a terhességgel kapcsolatos volt,ha értünk vele valamit,ha nem :D

Aztán olvastam,hogy nem tanácsos,csak a 34. hét után inni a méregtelenítő hatása miatt,és itt is azt mondták a lányok,mikor folyton teáztam az eredményhirdetés előtt,hogy nézzem meg,milyen teát iszom, nehogy azzal okozzak bajt...
Szerencsére az enyém nem volt méregtelenítő,vízhajtó,csak egy sima fahéjas tea :)

Lehet hogy segít az elején,én nem mertem volna bevetni :)
(Barátcserjétől viszont kifejezetten rosszul voltam...)
Vendég

én sem mertem inni, mert tudom, hogy a végén mire jó... :D nehogymár az elején gondot okozzak vele...ennek ellenére sokan isszák, és esküsznek rá...nem tudom mi a jó :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

Eszter: leginkább a nyugi ;)
nekem az vált be! Mindent és mindenkit kiiktattam magam körül,se híradó,se idióta ex-munkatársak :)

Csak nyugi,jókedv,nevetés :D Ez az én receptem :) No meg persze mindennél fontosabb az optimizmus,hinni kell benne :) De ezt Te úgyis tudod :D
Vendég

béku, fahéj is vízhajtó, méregtelenítő…de abban biztos nem volt sok, amit ittál :)

málnalevelet viszont nem innám a terhesség elején, még elhajtja a babát… :shock: sokan azt hiszik,hogy a gyógyteák csak laza kis cuccok, de tudnak galibát okozni, kár fölöslegesen bármi ilyet bevinni a szervezetbe, tényleg, csak amire szükség van

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorka: neeem,ez nem úgy volt fahéjas :)
de ha minden ennyire gáz lenne,nem ehetnénk nyáron dinnyét sem,mert az aztán a vízhajtó! ;) :D :D :D

Bár a súlya miatt most nem sűrűn jutok hozzá,nem mondanék le róla :)
Vendég

én hétvége óta sok dinnyét eszek azuram hozott haza egy 9 kilósat :shock: Kérdem tőlle nagyobb nem volt, alig fért be a hűtőbe, kár,hogy már nem sokáig lesz.

Éjjel arra ébredtem,hogy éhes vagyok, de fordultam egyet és aludtam tovább. Na nehogy má hajnalban is egyek :)
magnolia77
Gyöngyös

dorka : ugye nem fogsz bele a vizvezetékesek után a takarításba? Ugye nem? Milyen virágjaid vannak a teraszon? Van képed rólla?
magnolia77
Gyöngyös

Magnólia: én az elején még nem,de később,mikor már nem tudtam aludni,simán ettem hajnali 4-5 órakor is :D :D :D :D

Először én is azt mondtam,hogy nehogy már,aztán beláttam,hogy a korgás olyan erős,hogy attól visszaaludni se tudnék :D
Vendég

:lol: Igen? :lol:

Kubu írj pü fb ügyben, nem mennek át a leveleim csak ha valaszolok rájuk még akkor sem biztos :evil:
magnolia77
Gyöngyös

Hallljátok van itt szemben, slégant szemben a 3.-on az erkélyen egy pasi,40-50közötti, akár mikor kimegyek az erkélyre az kinnt áll vállszélességgel félmsztelen és bámúl de úgy,hogy majd kiugrik a szeme, engem már idegesít ahogy bámúl. Látszik,hogy befeszítve álldogál alig kap levegőt Szerintetek? Átintegessek neki vagy beintegessek neki? :D :D
magnolia77
Gyöngyös

magnólia, nyugi, semmi olyasmit nem tettem :) inkább betoltam egy adag dinnyét (a víz miatt) majd kisvártatva egy rakás virslit, sajtokkal (fehérje is letudva) és megnéztem közben az HBO-n az Ilyen a formám filmet…nem kellett takarítani, nagyon szép rendet hagytak a vizesek :)
képet próbálok majd facséra felrakni, még sose próbáltam, de nem lehet ördöngösség. Nagy mediterrán teraszunk van leanderrel, fügével, sok fűszerrel, virágokkal
szomszéd pasinak én visszaintegetnék, attól tuti szóhoz se jutna...
:lol: :lol: :lol:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

ja és persze mozizás fekve történt, már kiválóan tuduk hason egyensúlyozva ennyi, inni :P

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

mediterrán növényzet húú nagyon szép lehet.
te is megírhatod priviben, hogy kit kereshetek a fb-on. :wink:
magnolia77
Gyöngyös

magnólia, ment privi, ha írsz nevet én is megpróbállak megkeresni

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Juditnak nagyon boldog születésnapot !

Béku
Tudom, könnyű mondani, rémtörténetekkel ne foglakozz, minden szülés más és más, csak pozitívan!
Férj mondogatta mindig, amit a szülésfelkészítőn mondtak, hogy a testünk a szülésre van kitalálva.
Akkor 3350 gr és 54 cm :)
A labornál nem számítanak kis eltérések…
Hááát, a láncdohányosokért én sem rajongok…
Nálunk após szeret inni, ha van valami összejövetel, és aranyos, mosolygós lesz tőle, de akkor sem örülök a gondolatnak, hogy így fogdossa össze az unokáját…
A CTG nem arra való szerintem, hogy megjósolja a szülés idejét, hanem elsősorban azt nézik, hogy a baba jól van-e, jó-e a szívhangja, stb…

Dorka
Vérszegény volt Zsombi, ezért rendelték vissza kontrollra, de szerencsére minden rendben…
Kibírtátok, hogy anyóséknak ne mondjátok el?
Juj, nagyon jól hangzik a teraszotok!!! A mienk még kész katasztrófa…

vnbeni
Mi volt a tárgyaláson???????????????

woody
Miért kell visszavinni az ajándékot?
Ez a hinta? Milyet vettetek? A miénket is fel kéne szerelni már…

kubu
5640 gr-os babát természetes úton megszülni??? Le a kalappal!!!!
Milyen újabb parák vannak már megint?
Köszi a rotás infot, nem tudom, hogy fogom lebeszélni a gyerekorvost, állítólag mindenre rá akar beszélni majd…
20 kiló a cél? Az rengeteg, biztos kell annyi???
A strand Esztergomban van:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Palatinus-t%C3%B3
Sűrítőt vett tegnap Ákos, azóta sokkal jobb a helyzet.

Andi
Tetszik Iza ajándék :)
Eredmény rendben szerencsére, csak szar volt nézni, ahogy azzal a nagy tűvel megszúrják szegényt :(
Na Szigeten én is mindig elkaptam minden szart, szerencsére az első évben rájöttek, hogy kiüt az ottani vezetékes víz…

Magnolia
Integess át a szomszédnak :)

Zsombornak hasmenése van, jól megijedtem, kezdő anyuka :(

Kép Kép
estrella22

estrella, örülök, hogy semmi komoly Zsombival :) nem hogy anyóséknak, de évekig senki se tudta. Ez a 6. beavatkozás amiről egyáltalán a szüleim tudnak, pedig nagyon jóban vagyunk, de ezt nem akartuk elmondani :?

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Estrella: nem is foglalkozom rémtörténetekkel,csak a doki már előre ki akarta zárni,hogy ilyenekkel traktáljanak :D
Mondjuk tudhatná,hogy ha egy nőről megtudják az ismerősei,hogy babát vár,azonnal mindenki ilyen sztorikkal jön elő.

Arról nem olyan izgi mesélni,hogy valakinek milyen szép szülése volt,és akárhányszor újra csinálná :)
Ennek nincs hírértéke!

Van bennem egy egészséges izgalom,de nem hinném,hogy rémtörténetet fogok produkálni :D Jó dokim van,időben észleli majd,ha bármi máshogy alakulna,és nem kis rutinja van,bízom benne! :D
Amúgy meg mennie kell ennek ösztönösen :)

Inkább amiatt aggódok picit,hogy fogom-e erővel és kitartással bírni, de remélem ez is megoldódik valahogy!

Azt már többünknél láthattuk,hogy az NST ill. CTG eredménye nem igazán mutatta meg előre,hogy lesz-e esemény,hisz pl. Zsuzsónál se mutatott semmi extrát szülés előtti nap :D
ezért is azt kérdeztem,hogy a korábbi CTG-ken milyenek voltak az eredmények,nem a közvetlenül szülés előtt készült érdekel :D
Vendég

Judit! Nagyon boldog szülinapot kívánok én is!!!

Magnólia, szerintem dobj neki egy puszit! :lol: olyan szemlesütőset :lol:

Én nem ittam málnalevél teát, meg semmi egyebet sem, tisztultam én magamtól is :oops: pont a hasmenés miatt kerültem a kórházba, aztán valszín csak sima tisztulási folyamat volt... csak az volt a bibi, h. több mint egy hétig tartott :roll: végül a Smecta por segített már itthon, amit a házidokker írt fel, mert a kórházban sem javultam.
Lehet, akkor emiatt a tisztuló-kúra miatt volt olyan szuper szülésem?!
:shock: :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Zorka dicsiket köszönöm!

Izának utólag is boldog névnapot!!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navikám nem tudom,de ha igen,akkor ebben is követem a példádat! :D :D
Egyébként nem rossz ez a tea,alig bírtam megállni,hogy ne igyam meg egyszerre a 2 adagot :D
Vendég

Nekem a reggeli eset óta nem volt gond a gyomrommal,még a tea se hozott ki egyebet :D
azóta max. a közérzetem rossz,és visszatért a savanyú ízérzet a terhesség elejéről,meg egy kis émelygés. :?

De a lényeg,hogy még 2in1 :D
Apum kérlelt tegnap,hogy 24-ig még maradjak egyben,ha lehet :D
Ja,és kapunk tőle kölcsön videokamerát (nem a szülés felvételére!!!),hogy Majácska első perceit megörökíthessük,míg szerzünk sajátot :D

Jaj lányok,már úgy várom a nagy pillanatot!! :D
Vendég

béku:
naná,hogy várod, életed legszebb pillanata lesz majd amikor megpillantod a kislányodat, csodálatos érzés amikor tudatosul benned,hogy anya lettél. (Könycseppes smyli)
magnolia77
Gyöngyös

smile
magnolia77
Gyöngyös

Dorka
Nálunk az egyik legjobb barátnőmről derült ki, hogy Sz.-es babájuk van, nem beszéltek róla, az ő hatására mentünk a BMC-be. Én családon belül nem csináltam ebből titkot, mert már rohadtul untam, hogy állandóan kérdezgették, hogy mikor lesz már gyerekünk és hát nekem ugye ez volt a legnagyobb vágyam… Fiúbarátok előtt titkoltam, mert volt, aki kijelentette, hogy akinek nem lehet gyereke az nem véletlen és milyen hülyeség a lombik… Mondjuk ő nem akar gyereket, meg sem tudja érteni, milyen az, amikor erre vágysz a legjobban…

Béku
Na igen, mindenki jön a rémtörténetekkel, ha babát vár az ember :)
Én is bíztam nagyon a dokiban, na meg a szülésznőben, ők több ilyet láttak már, mint én :)
Bennem is megvolt az a félelem, hogy a végére nem lesz erőm, mert ugye nem volt eda és nem tudtam pihenni, de igaza lett az unokatesóm feleségének, ő mondta, hogy kitolásnál valami olyan addig rejtett energiatartalék jön még elő az emberből, hogy nem is gondolta volna, én is így voltam ezzel.
Én is voltam szülés előtti nap ctg-n és nem mutatott semmit :) De én ugye jártam kb minden nap, amíg bent feküdtem és az is mindig sima volt…

Képzeljétek, ma elájultam... Szerencsére a hálóban, az ágyig még el tudtam menni, utána sötétült el minden, így az ágyra estem. Még jó, hogy Zsombor nem volt a kezemben...

Kép Kép
estrella22

Estrella: mitől?? :shock:
a meleg ártott meg? Igyál nagyon sokat!! Én el se hagytam eddig a percig a házat,nem kísértettem a sorsot,tegnap is nehézkesen vánszorogtam haza a tűző napon,de akkor ugye muszáj volt menni...

Anyum is ezt mesélte,remélem nem vett ki belőlem túl sokat az elmúlt pár hét,hogy nem sokat aludtam,az állandó keményedés miatt még pluszban be is feszít a pocakom...

Azért klassz,hogy kihúztad a végéig,és így nem kellett amiatt aggódnod,hogy kinél szülsz :)
Már én se aggódok,1 hete már szülhetek én is az Uzsokiban,a dokim meg biztosított,hogy mellettem lesz,amint szükség lesz rá :D (azaz ha beindul a szülés,mert eredetileg szabin lenne)
Vendég

leesett a vérnyomásod vagy mi történt?
magnolia77
Gyöngyös

Estrella!Mitől volt az elájulás??! :shock: :roll: ...remélem nincs baj?!

Csak NE ma szüljek!Anyósék totál leszívtak testileg-lelkileg! :?

Iza cicának boldog névnapot...így utólag!!!

Kép
Kép
missancsi

Ancsikám,nem kéne őket kiiktatni a mindennapjaidból? :?
sajnos azt veszem észre,hogy ők minden nap kiborítanak....!!
így nehéz pihenni,lazítani,és rákészülni Dorka fogadására...
Vendég

Nem tudom, mitől, talán a fáradtság, 2-3 órát aludtam éjjel, bár már tegnap is csillagokat láttam...
A vérnyomásom 100/70, a pulzus sok, 95..

Kép Kép
estrella22

kukk,

még egy uccsó kör lelkitámasz, tanácsok és holnap megyek megbeszélésre, gondoljatok rám.

Estrella,
jaj vigyi Magadra !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Estrella:
Szerintem beszélj erről a dokiddal,nehogy baj legyen!
Az enyém nem győzte hangoztatni,hogy a legtöbb kismama a magzatvédő vitaminok mellett is vérszegény lesz a terhesség végére, talán Veled is ez lehet...?
Vendég

Kubu: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

IZÁNAK így utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!

Judit, boldog szülinapot!!!

Béku, kicsit későn reagálok, de olyan nagyon jók lettek a képek, szuper emlék lesz majd!!

Estrella, mi történt? Most ájultál el életedben először? Biztos kimerült vagy+ ez a nagy hőség. Vigyázz magadra és igyál nagyon sokat!!

Beni, nem irigyellek anyós miatt, nagy nagy kár, hogy nem tudtad nyugiban végigcsinálni a lombikot miatta. Teljesen megértelek én is..

Missancsi, hülyére röhögtem magam a történeteiden, pontosabban a stílusodon :)) Anyós, apóst tojd le, egyszerűen nem tudom megérteni hogy lehetnek ilyenek.

Magnólia, úgy megnéztem volna ha visszaintegetsz az erkélyen feszítő ürgének, mit szól :))

Csajok, nagy gáz van, nem bírom a diétát csinálni. Lassan majd kezdünk és ilyenkor szarom el az egészet? Vettem diétás fagyit, meg citrom sorbet cartedort. Málnával együtt nyomtam. Na persze komplett vacsi után. Nem vagyok nóóóóóóóórmális. Szerintetek ha ilyenkor mondjuk dupla adag meforalt veszek be???? nagy gáz?? Segít vajh?

Vicky, sajnálom az autót, és azt hogy ilyen módon történt a dolog. Én mútl hónapban csak egy sima (kurva nagy csavar ment a gumiba merőlegesen) defekt miatt kellett lecserélnem 2 autógumit, + egy alkatrészt is kellett vennem, mert csak 3 csavar rögzítette a kerekemet, mert vmikor egy barom autószerelő rossz csavart erőltetett bele. Összességében 32ezret kellett ráköltenem. Hát bakker nekem is fájt.
ann74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?