A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Navi, de jó, hogy jelentkeztél :) Vannak újabb képek (iwiw-esen kívül???) :)

Zsuzsókám... a Vukkod jelentem, nem tűnt el, csak gondolta kóborol egyet... most épp itt van a 16kerben... pont az előbb küldte vissza ami bennem volt... de ha nem gond, kiseprűzném és postafordultával vissza a feladónak :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

A Vukkot remélem lassan felém is küldhetitek addig meg szépen igazságosan osztozzatok rajta.

Voltam a BMc-be és találkoztam Judittal is.
vnbeni

Andi,
ezek szerint nálad is még mindig felbukkan Vuk? így már mindjárt megnyugodtam. :-) :wink:

Beni,
mi volt a bmc-ben? ciszta elhúzott, ugye?! :arrow:

Judittal mi újság? minden ok velük? :roll:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

A cisztát nem nézték, azt majd jövő héten, ma csak a vv eredményeket néztem meg, mert este megyek az éjszaki dokimhoz. Kiváncsi vagyok mikor kerül rám a sor. Elvileg 9-re van időpontom.
vnbeni

Sziasztok!

Rita:Szörnyűséges dolgok ezek,remélem még van esély szurkolok!
Eszter: mi van a hormonjaiddal nem értem.
Sajti:nagyon szívesen remélem a hasznodra válik.

Lennétek olyan kedvesek leírni ki mióta és milyen sikerrel jár a bmc-be? Ja és kihez?
timi79
Miskolc

Beni,
az éjszakai doki endokrinológus? :shock:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsókám... nem engedi, hogy csalódjunk benne...rendre fel-felbukkan a kis dög :)....de nem panaszkodom, mert mikor még annó Naviéknál járt talán... mindig úgy vágytam őkelmére... :lol: :lol: :lol:
Szóval Zsuzsó nyugi... ma épp vagy a túrórudi, vagy a kalcium-sandoz pezsgőtabletta nem tetszhetett neki... legalábbis ezek előtt semmi jele nem volt, hogy erre járna :wink:

Hú Beni, nem semmi ezek az éjszakai dokkerlátogatások... remélem jó híreket kapsz...majd gyere mondani ám!!!!!!!! Vörös barátunkkal legközelebb leboltolom, hogy irány Beni... :)

Timi:
2009. április elején volt az első konzi, kivizsgálás nálunk kicsit elhúzódott, augusztusra lett meg minden eredményünk....
Szeptemberben kezdtük volna az első inszemet, de akkor még 3 hónap volt a spermaeredmény lejárata, így kezdés napján legnagyobb bánatunkra stornozták a szeptembert...
Emiatt októberben kerülhetett sor az 1. inszemre....
Novemberben terminált együttlét...
Decemberben volt a 2. inszem.... Ezek még S-nél voltak...
2010. januárban IR vizsgálat + endokrinológus...
Februárban konzultáció Sz-szel, eredmény: várjunk 2 hónapot, míg hat a Met, aztán legyen meg a 3. inszem..
3. inszemre áprilisban került sor.. mivel nem sikerült abban maradtunk hogy lombikkal folytatjuk.....
1. lombik júniusban, majd egy fagyasztott ET júliusban..... egyik sem sikerült...
Augusztus legvégén, a fagyis utáni következő ciklusban, a következő lombik előkészítőre várakozás során spontán összehoztuk a babát... szept 14-én teszteltem pozitívat.

A mi esetünkben a kivizsgálások utántól számítva ez pont 1 év... De ne keseredj el emiatt, sokaknak az első inszem, lombik is sikerül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

andrea-1

Andrea: gratulálok, ennyi torturán kell keresztül menni aztán összejön spontán,de az a lényeg,hogy útban van A sperma eredmény miért csak 3 hónapig jó? Az én dokim mintát vett clamydyára,citológia stb,meg laporoszkópiát csinál azt mondta jó ha körül néz belül is lombik előtt. Akkor ezek az eredmények is lejárnak 3 hónap után?! :(
timi79
Miskolc

Timi: köszi... hát igen, a miérteket inkább már nem is firtatjuk :)
2009. őszén a bmc-ben még 3 hónap volt a spermavizsgálat lejárata... Azóta úgy tudom már 6 hónap lett... vérvétel, hormonok pedig asszem 1 év.. (?)

andrea-1

Kész vagyok csak hívom és hívom és senki fel nem veszi azt a ....... telefont. lehet,hogy nem jó számot hívok vagy mifene.
timi79
Miskolc

Melyik számokon hívod? Nekem ezek vannak meg:
4584633, 4584580, 4584579, 4584640
Amúgy nagy türelem kell időnként, ha hívod Őket......

andrea-1

A 4584579 és 4584580 ezt a kettőt találtam az oldalon.
timi79
Miskolc

Sikerült időpontot kérnem! :D December 7.-én elkezdődik.
Már most agybajt kapok mert mi nem vagyunk házasok és kell kérnünk egy élettársi nyilatkozatot ami 22e ft kerül csak az,hogy begépelnek két nevet hát nem borzasztó. Jó kezdés?
timi79
Miskolc

Timi79,
Kispatak tutkóra tud olcsóbb megoldást, korábban már írta itt a fórumon.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Na itt vagyok már, csak alighogy hazaértünk bealudtam, de úúúgy :oops:

Szóóval 20mm-es petezsákban életműködést mutató 4 mm-es babácskánk van :D Íme:
Kép
Ééééés S olyan rendes volt, hogy behívta a páromat is, így végre ő is láthatta a kismanót...nem tudom leírni mennyire örült :D

Timi,
ebben a táblázatban láthatod ki hol tart, ki a dokija, milyen problémákkal került a bmc-be, hányadik próbálkozásra jött a siker, stb...
BABAÁLMOK

A kezdés dátuma nincs ott, az igaz...ezen én is sokat filóztam már, hogy az is tudna reményt, lendületet adni...ezért aki szívesen megosztaná másokkal, az küldje priviben nekem!

Kép
judit0713

Timi,
nem akarlak megbántani vagy kiábrándítani, de arra szerintem nem árt ha felkészülsz hogy itt két dolog alapkövetelmény: az idő és a pénz.
alapvetően inszem és lombik eljárást házasoknál támogat a törvény, így ez a papír amit várnak olyan követelmény, ami alól nincs kibúvó.
a gyógyszerek ennél sokkal-sokkal többe fognak kerülni.
mivel pedig nagyon sokan vagyunk, a várók általában telítettek és egy-egy látogatás sokszor több órát vesz igénybe azokban az esetekben is, amikor maga a vizsgálat mondjuk 5 perc.
az alap kivizsgálás is lehet hogy 1-2 hónap lesz és csak utána mondják meg, hogy milyen eljárást javasolnak nálatok.
kívánom hogy az első beavatkozásnál sikerrel járj, van ilyen példa is, de azért lelkileg készülj egy időigényesebb verzióra is.

Kubu,
hogy vagytok? :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Juditkám,
végre-végre!!!! Beni nem akart semmit elárulni. :wink:
gratulálok!!!! :-D :-D mekkora mákotok van S. ügynökkel!! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Juditkám: Gyönyörűséges a 4 mm-esetek!!!!!! Nagyon örülök, hogy jóhírrel-képpel jöttél.... tényleg mázlitok van S-sel :lol: :lol: :lol: :lol:

Idenézz mit találtam ma... én el vagyok olvadva tőle... bár a facebookon még jobb zenével van fent, úgy még ütősebb... de így is könnybelábadva nézem ezt a csodát!! :)

http://www.youtube.com/watch?v=6GOCEyKm ... re=related

andrea-1

Kispatak: kíváncsi lennék az olcsóbb megoldásra ha nem gond?!

Zsuzsi:az idő nekünk nem túl nagy probléma az anyagiak már inkább,
de hát ha muszáj a föld alól is előteremtjük. Azt olvastam valahol,hogy a gyógyszerek 70%-át is finanszírozza a tb,ennek ellenére is sokba kerülnek??!!
timi79
Miskolc

Sziasztok!
Hatalmas gratula a 4 mm-es babácskátokhoz!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andikám,
ez tök édi volt :)
Jaaa, és a lényeget kihagytam az előbb: ez volt az utolsó jelenésünk a bmc-ben :D (kivéve ha esetleg visszamegyünk kistesóért :oops: )

Vikus,
én most az utolsó lombiknál úgy csináltam, hogy szedtem folyamatosan a Béres Gravidát, plusz a stimu első napjától 2 naponta egy szem Béres Vas Vitált.
Szerintem nem ártott meg :)

Kép
judit0713

Zsuzska,
köszi a gratut :D

Timi,
a gyógyszerek ára attól is függ, mennyire vagy stimulálható.
Én elég jól, és tényleg csak példaként az árak: inszem 45-60 ezer, lombik 110 ezer körül volt.

Kép
judit0713

Igen Timi, sajna nem olcsóak még így sem!

Viszont! Vannak különbségek árban.. nekem volt, hogy egy inszem egyik típusú szurival 2-szer annyiból jött ki, mint a másikkal és az eredmény hajszálpontosan ugyanaz volt tüsző tekintetében....Ha az anyagiakkal problémátok lenne, lehet jelezni kellene majd az eredmény összegzésnél a dokidnak, hogy ne a legdrágábbat írja fel kezdésnek... :shock:
Amúgy inszemet meg lehet már úszni 30-ezerből is... lombiknál meg attól függ melyik protokoll, melyik szurival... ott átlagban a 120-150 ezerrel nem árt kalkulálni... és ezek CSAK gyógyszerárak...

OEP-től lehet kérni egyszeri gyógyszertámogatást, ha nagyon alacsony a hivatalos keresetetek..... ezen kívül neten érdemes rákeresni olyan alapítványra, ahol a gyógyszer árát támogatják, úgy, hogy ha megnyered, akkor az ő általuk megadott patikába kell menni kiváltani (Kispesten) és ott leadják a neved és hogy mennyi összegig nyertél támogatást, az afeletti részt kell csak fizetni... macerás, de többtízezret lehet vele fogni, ha szerencsés vagy.... és hát amivel nekem még sikerült a spórolás, az az, hogy mások megmaradt gyógyszereit átvettem/megkaptam.. persze ez nem legális dolog... de sokan csinálják...

andrea-1

Ja,majdnem sikerült elfelejtenem,hogy a mi családunkban is vannak jó hirek.
A növérem tegnap este jelentette be,hogy kb. 10-11 hetes terhes a 3-dik babával.Nem tervezték,ez most igazi meglepi baba!
Az elsö gyerekre ök is 4 évet vártak,megszenvedtek rendesen,de úgy látszik most kárpótolja az élet.
Lehet,most csunyán hangzik,de egy kicsitt bánatos vagyok,hogy a gólya eltévesztette a házszámot.Most annyira kettöség van bennem,természetesen örülök neki,de azért lelkem méllyén egy picikét rosszul esik.Ezért utálom magamat rendesen.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska,
ne utáld magad, ez természetes!
Nekem is nagyon car volt, amikor a sógornőm bejelentette hogy jön a második baba (2 éves a nagyobb), pont amikor mi meg a sokadik nemsikerültnél tartottunk...és azt hiszem, a sikerhez kellett az is, hogy el tudjam engedni ezt az irigységszerű érzést magamból...nehezen ment, és igazságtalannak tartottam az életet, de a lényeg, hogy az egy másik baba, máski család tagja lesz, mi pedig a sajátjainkat várjuk! Jönni fog, hidd el!!!!

Kép
judit0713

Zsuzsi
Sajna a Jánosban nem tudok kardiológust, de hátha más tud…
Alapvetően nincs baj a munkahellyel, a saját munkámmal semmiképp, csak ha nincs itt az asszisztens, engem ugráltatnak kávét főzni, meg én iktatom a postát, meg ilyen időigényes és unalmas feladatokkal (amúgy pénzügyön dolgozom)
Köszi a Teleshop tippet, megnézem!

Andi
Remélem Vuk csak rövid időre nézett be…

Judit
Gratulálok a kis 4 mm-esedhez de jó neked, hogy képet is kaptál! :)

Zsuzska
Tudom mit érzel a házszámtévesztés miatt, ne utáld magad, szerintem ez természetes…
Legalábbis én is ezt éreztem, meg szerintem vagyunk még páran…
estrella22

Ja, Zsuzska, nekem akkor jött össze a pici, mikor sógornőmnek megszületett a baba (előtte jópárszor kiborultam miatta, fiatalabbak is, nemrég ismerkedtek össze...), de úgy jó volt a kezemben tartani a picit, talán beindított bennem is valamit.
estrella22

Tudom,hogy a növéremnek is lelkiismeret furdalása van ezért,és ez is annyira bánt.Nem is tudta,hogy ,hogy mondja el nekünk.
Nyugtassatok meg,hogy nem vagyok nagyon önzö.Ma egész nap sirtam,hogy lehetek ilyen undok,hogy a növéremmel kapcsolatba is ilyen érzéseim vannak.Most ez annyira rossz érzés.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Nem vagy önző, én végigbőgtem a hazautat, mikor sógornő bejelentette...
estrella22

Zsuzska!
Nyugodj meg, ezzel az érzéssel ahogy látom egyáltalán nem vagy egyedül...... Én évek alatt szisztematikusan leépítettem az összes barátnőmet, ahol kisgyerek van, van akit el se mentünk még megnézni... Rohadt útálatos dolog, tudom..de nem voltam képes egy idő után rá, hogy babalátogatókra járjunk, úgy hogy nekünk nincs ...... Egyszerűen nem bírtam elviselni, hogy mind később házasodtak/adták gyerekvállalásra a fejüket mit mi, és van ahol már a 2. gyerek megy a napokban bölcsibe..... Én meg csak mindig azt tudtam a kérdéseikre válaszolni, hogy ez sem sikerült.. ez sem sikerült..ez sem sikerült... :cry: :cry:

andrea-1

Köszönöm a sok vigasztalást,annyira jó hogy vagytok és megértetek.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

zsuzska: tudom mit erzel, en mindig elkenodtem, sot nem birtam talalkozni vele egy darabig,baratnommel, sogornommel, kellett egy kis ido amig feldolgoztam,hogy nekem miert nem sikerul. Orultem tiszta szivembol csak nagyon bantott,hogy nekem meg miert nem.

judit: gratula!!!!!!! kis baboca ugyesen bekoltozott hozzad! Most mar nyugodtan hatradolhetsz es novesztgetheted a pocakodat,tervezheted a babaszobat, a babakocsit, a neveket. Huu ez annyira jo.

rita: gyere mar,hogy mi tortent az istenhegyin.
valyoni

Judit!!

Üdv a kismanónak! Ügyes, okos, szépen fejlődik!

Zsuzska!
Hidd el nem vagy egyedül, és ebből látszik, hogy ember vagy. Mindannyian gyarló emberek vagyunk, ismerős nagyon ,amit érzel.
Desokszor éreztem én is ezt. Hogy az a gólya rossz helyre ment, hogy mivel vagyunk mi rosszabbak a többi párnál...

Én úgy keveredtem ki belőle, hogy tudtam, hogy ez mind-mind negatív rezgést szül.- És arra nincs szükségem. Utáltam korábban menni az utcán és a nagypocakosokat meglátni is egyáltalán...akkor düh volt bennem és keseredettség...
Aztán átfordítottam ezt magamban, elhatároztam, hogy minél több kismamát látok az utcán, annál hamarabb fogom a saját kicsimet símogatni a pocakomon keresztül. Úgyhogy mostmár minden kismamára mosolygok!!!
Nem volt könnyű, de úgy érzem, van értelme...lesz értelme!
Vendég

Zsuzska... lényeg, hogy emiatt az érzés miatt ne ostorozd Magad...és amennyire tudod, ne foglalkozz vele....engedd el.... ne nyomja rá az alaphangulatodra a bélyegét.... :wink:

andrea-1

estrella:
igen ezt mondta S es meg mast is,es meg fultanunk is volt leirom de csak priviben, de azt is csak ugy tudok, ha irsz,mert nem tudok privit kuldeni, csak ha ir valaki es en meg arra valaszolok. Nem tudom miert nem tudok irni.
valyoni

Most már egy picivel jobb a hangulatom,valószinü kikellett adnom magamból és biztos voltam,hogy ti megértitek és nem itéltek el.Mégegyszer köszönöm.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Lányok,
köszönöm a sok gratut, íííígérem, hogy akinek még nincs a pocijában baba, annak hamarosan lesz majd!!!
Nekem az első vizsgálatoktól számítva 11 hónap kellett, ezalatt 2 inszem és 3 lombik volt, de nagyon megérte!
Ma este 3/4 8-ra van időpontom a váci nődokimhoz, aki anno S-hez küldött....remélem hogy ugyanolyan mosollyal fog fogadni, mint amilyennel S ma visszautalt hozzá, és elvállal engem terhesgondozásra és szülésre!

Kép
judit0713

Zsuzska,
teljesen megértelek. Andihoz hasonlóan egy időben én is leépítettem a kisbabásokat a környezetemből, nem járunk látogatni...
nővéreddel biztos meg tudjátok beszélni, csak kell pár nap mire te is megbarátkozol a helyzettel.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

A növéremnek nem mondtam semmit arrol,hogy ez engem nem érintett túl jól,nem is haragszok rá (szép is lenne),viszont tudom,hogy most öt is bántja az egész dolog,ezért is nem mondta el hamarabb.Egy picitt azt éreztem,hogy nem felhötlen a boldogsága,mert tudja,hogy mi mennyire akarjuk és nem jön és most nekik hipp-hopp összejött.Nem rá haragszok csak erre a k...a életre,hogy mennyire igazságtalan tud lenni.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

szerintem neki is jól esne ha elmondanád hogy nem haragszol rá. persze nyilván tudja ezt, de azt nem látja mi játszódik le benned a hír hallatán.
ha sikerül most az inszem még akár együtt is babázhattok majd! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Navi: jaj de jó, hogy igy élvezed az anyaságot, babácska is nagyon aranyos.

Judit: nagyon szép uh kép, csak igy legyen tovább.

Estrella: nem örülök, hogy ennyit kell dolgozni ismét más helyett is! Az otthon maradást ne utankozásnak fogd fel kérlek! Jön a tél, aggódsz a babádért - jogosan teszed. Pont ezért kell(ene) otthon maradni és csak vele foglalkozni. Ha már megtörtént ez a csoda. Bocs ez nem kioktatás, csak leírom a saját gondolatom. Én is a melóhelyemmel törődtem, de nekem is mondták, ön már anyuka és tessék ezzel foglalkozni - mert ez a legfontosabb!!!!!

Zsuzska: elhiszem, hogy most kicsit irigy vagy, nem jól esik, hogy a gólya másfelé kelepel. Főleg, hogy nem várt helyen járt (én nem is tudom, mi az hogy véletlenke, szerintem ilyen nincs vagyis aki csak ugy hogy majd csak lesz valami). Ne félj, majd jön hozzátok is.
Amugy meg próbálj mindenki sikerének örülni.

Nézd: mit tehetek én? szurkolok itt nektek, aztán várom a nagy semmitl de mégis reménykedem, vajon miben? Igaz van egy nagyra nőtt, elkóborolt báránykám.

Most kaptam a hirt, hogy megköszöntötte a mamáját, és talán találkozunk hamarosan, de nagyon nem ugy nézett ki, mint aki tud a mamája bajáról.

Timi: élettársi papir: ahogy hallottam a közjegyzők is hol ennyi, hol annyi, érdemes többet is felhivni. Ők mindig is a világ egyik legjobban fizetett emberei voltak!

Olcsóbb megoldás: önkormányzatnál érdeklődni, adnak-e ki hatósági bizonyítványt az élettársi kapcsolatról ez kb 2000 Ft. De tudok én olyant, aki végül is 2 tanu előtt házasságot kötött. Ő is sorstársatok, de nevét fedje a titok homálya, mert nem pletyizünk.

Gyógyszerek erre már irtatok fentebb megoldást.

Másik lehetséges: aki/vagy egyeneságbeli rokon és élettárs/férj nem minimálbéren bejelentett dolgozó, hanem fizet rendesen SZJA-t: egészségpénztári tagság. Most van az ideje belépni. Enyém: www.mkbep.hu. Épp ma gondoltam, hogy átlépjek-e máshová, a válasz nem - maradok, nem véletlenül, mert mindenképp ez a legjobb. Amit nem ajánlok az egészségkártya, mert nincs hozzá PIN kód!! Tessék sokat olvasni, ha kérdés van van ügyfélszolgálat, kiválóan müködik ill. sok mindenre én is tudok választ!

üdv

kispatak
Vendég

Sziasztok!!
Hazaértem végre melóból! :)

De ami ennél is jobb,hogy holnap irány BMC!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Kivettem a pénzt a számláról,holnap viszem is,hogy vehessek szurikat :)
Drukkoljatok,hogy minden olyan rendben legyen,mint eddig! :)

Judit: gyönyörűűűű a manócskád,gratulálok!! :)
Remélem megnyugodtál picit ;)
Vendég

remélem nem fagyok meg hajnalban,mert nem akarok harisnyát húzni,hogy ne kelljen olyan sokáig öltözködni Sz-nél,főleg amikor már a receptekkel vár rám,no meg előtte sem,amikor Silverboy vár randira :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vagy húzzak cuki csíkos térdzoknit? :D Akkor legalább a lábszáram nem fagyna le :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem lenne ciki? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

nyáron szandálban mentem,és azt is levettem,mikor felfeküdtem a vizsgálóra,és akkor szólt,hogy legközelebb nyugodtan hagyjam magamon a cipőt/szandált :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

beku: valami kis szinesviragospottyos,csikos terdharisnyaba,en nagyon szeretem, olyan jokat lehet kapni a kedvem is jobb tolluk.
valyoni

Breki!

Ne a divattal és az orvossal törődj, hanem magaddal! Kérlek öltözz fel rendesen, mert egy felfázás!?

Szóval tessék felöltozni vagy harisnya vagy zokni/nadrág! És hajrá babó! EP ügyben mire jutottál?

üdv kispatak
Vendég

judit: Gratula a maszatkához.

timi: Nekünk 15.000 volt az élettársi papír, de akkor mikor kezdtük. Szóval jó régen. Sajnos kell. Vagy a házasság, de én még mindig nem mentem férjhez. :D

Féltékenység: én is rettenetesen féltékeny tudtam lenni a pocakosokra, pláne akik nem érdemlik azt meg. Ez addig tartott, amíg a sógornőm az első lombikján pozitívat nem tesztelt, aztán meg nem volt szívhangjuk. Na akkor nagyon rosszul éreztem magam, hogy irigy voltam rá. Aztán megéltük ezt viszont is, mert nekem hamarabb sikerült 3 hónappal Barbus, mint nekik Lóri. És akkor ő is mondta, hogy ugye nem haragszom rá ha most baromira féltékeny rám. És mondtam neki, hogy annak idején én is így voltam. De erre az egészre már egyikünk sem emlékszik, mert már az ő fia is fél éves múlt.

Készül Barbus blogja. Az itteni hozzászólásaimból próbálom össze szedni a dolgokat, de kicsit nehezen haladok. Mindjárt felteszem az aláírásba a címet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.11.04 20:01-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku

Rendeltem meleget reggelre. Remélem a jó kedvedtől az egész nap napos lesz.

Már most tudom, hogy 11 előtt esélyem sincs a dokihoz.

Zsuzsó
A Fülöp dokihoz megyek. Ő is nőgyógy.
vnbeni

Vnbeni: köszönöm a meleget,azt imádom!!! :D
jujjj,már korán ott fogok toporogni,imádok BMC-be menni,mert olyan nagyon hálás vagyok a lehetőségért! :)

Általában hülyének néznek,mikor párommal megyek,és ott ugrándozok örömömben,pedig ott vagy fizet az ember,vagy vizsgálat van,vagy megszúrják,és egyik sem kellemes,de mégis mindegyiket nagyon várom!! :)

gyorsan előkerestetem párommal a papírokat,hogy reggelre minden együtt legyen :D

Kispatak: a felfázással nagyon vigyázok,mert sajnos nekem volt egy elég súlyos pár éve,azt hittem megőrülök a fájdalomtól... :?
Úgyhogy ne aggódj,mindig felöltözöm rendesen,csak nem akarom,hogy hülyének nézzen Sz a vizsgálóban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vagy viszek harisnyát,és a mosdóban leveszem,mert ott úgyis bele fogok melegedni,majd Sz után visszaveszem :lol: :lol: :lol:

Micsoda dilemmák,mi?? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

látszik,hogy bezsongtam :D
Vendég

Lányok,bennem is van mindig féltékenység,de nagyon várom,hogy húgom bejelentse,hogy babát vár,mondtam nekik,hogy ne várjanak vele semeddig,és hogy én boldog leszek a hírtől :)

(anyumtól tudtam meg,hogy mivel előbb házasodtunk,meg pár évvel idősebb is vagyok,úgy érezte,hogy "meg kell várnia" minket....)

Szóval én biztosítottam róla,hogy nagyon várom!! :)
Főleg,hogy szívesen venném,ha lenne már a családban kisbaba,mert egyik unokatesómnak vagy tesómnak sincs még... pedig úúúúgy babáznék :D
Vendég

no,ez az utolsó mondat bevonzotta a laptetűt :D
Asszem nekem holnap meglesz a szerencse,úgyhogy aki kapja,marja!! :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?