Sziasztok!
Látom Béku,már te is a "vesztedet"érzed....és már a lábadban a go?!
Hát valahogy én is így vagyok!...lehet jobb is lenne ha már mehetnék?!
Kurv@ nehéz mostanában engem kibírni!Hangulatingadozásaim vannak ám 1000rel!Hajnalban pisnél még nyugi van...7körül le tudnám már párom tökét csavarni....kiborulok,ordítozom,hogy már a kisf@aszom kivan(persze a ház miatt,meg hogy párom semmit nem tud így segíteni és minden rámmarad+familiájának az okoskodása már tényleg kiakaszt)...ezután már mérgemben a szoptatóspárnát vertem az ágyhoz,párom dolgozni....én visszaszundi 1 órát....felkeltem és azon gondolkoztam, hogy mostmár meg kéne szülni....mert már nagyon elmebeteg tudok lenni!
Persze ebbe már belejátszik,hogy sehogy sem jó...állni,ülni nem tudok,mert már dagad a lábam és nagyon kényelmetlen....fekvést meg hagyjuk....akkor meg már rámrohadna az egész lakás!
Most is megy a mosógép,vasalnom kell,lakást kéne kiganézni!
Férjem famcsija következik,akit nem érdekel ne olvassaa!!!
Anyósnak, akit meg állandóan itt esz a rossebb(a fszt-en),tegnap az volt az elfoglaltsága,hogy megtanítja a kutyát,hogy hogy ugorjon fel az újonnan elkészült jó széles és hosszú párkányunkra,ahova én virágot+képkereteket képzeltem!Mondom neki:nem kéne,ő kutya,nem macska!De hát értetlen a banya!Fárasztóak!A legnagyobb bajunk még az,hogy nem készült el a lenti rész,így mivel apósom is itt mókol,így egész nap ki-be járkálásuk van,anyósnak meg ugyebár itt a boltja....tegnap bejött a "konyhánkba"már hozta a kávéját meg a légycsapóját és csak akkor húzott vissza amikor látta a premierplan ablakunkból, hogy vásárlója jött!Brrrrrrrr!
Após meg kitalálta, hogy kissógorom,rakja össze az Ikás konyhaszekrényünket!Szerintetek???Ameddig tudta rakta aztán a maradékokat összeömlesztették egybe!Párom hazajött aztán válogathatott, hogy a maradékok hova valók!?
Idegbajt akkor kaptam,amikor egy fiókelőlapot nem jó helyre raktak,de arra nem voltak képesek, hogy megnézzék, a papíron, hogy hogy kell okosan leszedni....hanem fogta após aztán kitépte,nagy csavarok, meg beletörtek!...elkezdi,nem baj majd beragasztjuk!
Asztalos is volt tolóajtót csinálni tegnap,hát gondolhatjátok, hogy arra is hogy vigyáz az öreg?!Kibassza...had repüljön le a másik végén!!!!
Hú csajok!Szerintetek kinyírjam őket??!!!!

.....és akkor ne legyek feszült?!...és ez még csak csippenetnyi belőlük!
Amúgy Dorka nem csak a hólyagomat képes nyomni.....hanem 2-3 napja már olyan mindjárt bek@kilok érzésem is van!Jelenthet ez vmit?!
Gyerekszoba egyenlőre olyan elmegy állapot,persze ki van festve-tapétázva,hasonló stílus szerintem mint Andi nálatok(Ikea itt is befigyel

)+színvilágban is hasonló!Lila-mályva tapéta,másik fal sima mályva és 1-2 dolog zöld!Még nagyon szeretnék vmi fotel félét vagy kanapét bele!...de ígérem ha már elégedett leszek az összképpel akkor dobok fel képet!Legfeljebb már Dodó is rajta lesz!(vagy .orka,mert a fránya D betünk állandóan leesik az ajtóról)