A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddőségi Centrumba járunk jártunk

Estrella: Csak óvatosan, igyál eleget. Nekem akkor szokott ilyen lenni a vérnyomim, ha nem iszok eleget. Aztán meg csodálkozok, ha padlót fogok. Azért ha lesz még ilyen (ne legyen) akkor egy vérképet nálad is nézhetnének.

Kubu: Szorítok a megbeszéléshez.

Minden rendben velünk, a Balaton nagyon jó. Barbus is belement kétszer is. Vezetéssel is rendben volt minden.
vicky79
Budapest III. kerület

Hoppá hoppá. Megyek összemakkolunk egy tesót. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Ann, nehogy dupla adagot vegyél be!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: az nem segít, max. rosszul leszel tőle. Dokinénit kérdeztem erről egyszer, azt mondta ezek a gyógyszerek hosszú távon hatnak, egy-egy bűnözés semmi zavart nem okoz, max. ha sokat bűnözől, lassítja a folyamatot (nehezebben áll be a rendszer a sok cukor "fröccs" miatt)

estrella. csak óvatosan, még az is lehet, hogy cukrod kicsit megzuhant a fáradtságtól, van időd magadra is, úgy értem enni is rendesen?

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Ma egész nap a keresztlányaimnál voltam.

Na szóval mára már egy kicsit leülepedett bennem a tegnapi tárgyalás. Mivel új ülnökök a voltak a bírónő az egész eddigieket felvázolta, majd megpróbálta az ügyvédem 10 oldalas beadványát értelmezni, összefoglalni, az ülnököknek elmondani.
Aztán kérdezte az ügyvezetőt, hogy miért nem adott étkezési utalványt. Erre azt válaszolta, hogy azért nem mert a fizetésemhez képest elhanyagolható az összeg és elég magas volt a fizetésem ahhoz, hogy kaját vegyek belőle.
Ezt már a bírónő is csak úgy bírta ki, hogy eltakarta az arcát és nevetett.
Majd szóba került, hogy miért volt velem szemben negatív megkülönböztetés pl hősugárzó miatt aztán ott is valami hazugságot adott elő, hogy nem dolgoztam én ott annyi napot, hogy szükségem legyen rá.
A lényeg, hogy annyira elment az idő, hogy bár ítéletet akart hozni, ez már nem fért bele. Így lesz még egy forduló, ahol tisztázni akarja ezeket a megkülönböztetéseket is.

Kép
vnbeni

Köszi Dorkabab! Mondjuk mostmár mind1, mert 2xvettem be felet. De inkább igyekszem visszazökkenni, már 8 hónapja csinálom a diétát, és 2-3 hete totál belazultam, tiszta hülye vagyok. Nem tom mi van velem, más ilyen melegben nem tud enni, én meg simán 2pofára. És mindent, csak nem salátát. De legalább megírtam nektek, szégyenkezem egyet, aztán utána erőt veszek magamon, hogyha legközelebb írok, azzal dicsekedhessek, hogy milyen frankón csinálom a diétát.
Dorkabab, annyira tetszik a teraszotok!!!!!!!!! Nagyon klassz ez a sok szép virág. Nekem van egy erkélyem, nem túl nagy, de sok virágom van, 3 leanderem pl. imádom!!
ann74

Beni: hmm... Hát az nem jó,hogy tolódik a vége,de talán annyiban igen,hogy ezek a negatív megkülönböztetések még inkább a Te malmodra hajtják a vizet,járassa csak le magát még jobban!!!!

Nagyon drukkolok,csináld ki azt a parasztot!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Ó Beni, nem normális ez a te voltfőnököd. Egy idiótabaromállat. Sajnálom, hogy még mindig lesz egy forduló, gondolom, már boldog lennél ha végre túl lennél rajta.
ann74

Köszi lányok

Olyan jó, hogy vagytok.

Ann írj nekem egy tecsi számot, szeretnék mondani valamit. Nem titok, csak lusta vagyok leírni.

Kép
vnbeni

Morgen!
Itt ulok BMC ben,sehol senki...bezzeg szucsnel telthaz Van :)

Ann!nyugi,ne aggodj a dieta miatt!nekem is azt mondta a Doki hogy sokkal nagyobb baj ha tobb gyogyszert veszek be mintha bunozok,ugyhogy ezt ne csinald!!!teljesen odavagod vele az egyensulyt amiert eddig harcoltal!
Egy Kis lazulas velefer!!! :)
gondolj azokra,akik szedik a gyogyszert,de se nem dietaznak,se nem mozognak...Es meg igy is mukodik nekik :)

Vnbeni!
Nagyon drukk a vegehez!!!a fonokod nem normalis...total idiota!!!remelem jol megfingatja majd az itelettel a birono!

Estrella!
Legy ovatos!
Es mond majd a dokidnak!!!

No,varok tovabb... :(

eszter82
Budapest

sziasztok!

Ann: szerintem egy kis bűnözés beleférhet, na nem rendszeresen hanem csak úgy néha. Gondolom.
A te erkélyedet is megnéznénk, meglehet? Szeretem a növényeket
.Az orchideával viszont nem bírok akár mit csinálok vele mindíg kinyírom.
magnolia77
Gyöngyös

Magnolia!
Az orchideat en is folyton megolom :( pedig uuuugy szeretem :)

eszter82
Budapest

Eszterkém, remélem végeztél már!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Dorka: az erkélyt meg lehet kukkantani??? :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Kesz :) 1 ora 45 Perc volt...
Rendi volt sz :)
mnyh:8mm (10. Nap)
bal oldalon 2dominansom Van 14 Es 16mm-sek)
nem mintha ez most barmit jelentene!
Ujra szamoltunk,o is ugyanarra jutott mint k ugynok!
Juli 25-en kezdunk szurni,es aug 8an mar Tanar urhoz megyek Uh,vv-re :)
majd az irodabol irok,mert telorol olyan maceras :(

pusz

eszter82
Budapest

jó reggelt! :D :D :D

hát majdnem izgalmas éjszakám volt,2 téves riasztás is bekavart, de még mindig itthon,és még mindig 2in1 :D

reméltem,hogy tévedek,mert iszonyú kimerült voltam,nem így kellett volna elindulni... :)
most egész jól aludtam,párszor ugyan a dinnyének köszönhetően keltem éjjel,de ezt leszámítva (no meg azt,hogy a hajamból csavarni lehet a vizet) minden okés :)

Eszterkém,hajrá!!!! :D :D :D
Vendég

Béku: két téves riasztás??????Voltatok kórházban is? vagy csk telón lebeszéltétek? vagy hogy mi történt?Vagy a férjedet risztottad?

eszter: húúú de izgalmas te leszel a következő!!!!

dorka:? holnap tesztelsz va szombaton?
magnolia77
Gyöngyös

Magnólia: hát volt valami szivárgás,de nem tudtam,mennyi lesz a mennyisége,mert ugyebár most odalent "kezelés" alatt is állok,így a mennyiségből akartam következtetni,hogy csak a gyógyszer egyik összetevője távozik,vagy valami más...

Aztán éjjel 1-kor elég erősen elkezdett húzni a bal medencecsontomnál...

Fájdogáltam,de aztán ciklikusságot nem fedeztem fel-szerencsére.
Most még megyek egy kört szigorúan autóval,aztán már csak pihi ezerrel,hisz már magnéziumot se szedhetek.....

Utána csak várakozás...

Valami készül szerintem,de persze a nagy esküt nem tenném le rá... Azért az éjszakai dolog elég gyanús volt.
Vendég

Férjemet nem riasztottam,hadd aludjon,amíg nincs igazi riadó :D
Vendég

ann, mutass te is fotót, szeretem a leandereket nagyon. Diéta miatt tényleg ne borulj ki, néha kell egy kis bűnözés, hogy utána megint menjen tovább minden rendesen, csak ne vegyél be több gyógyszert!!!

beni, legalább a bíró a te oldaladon áll. Biztos számodra kedvező ítéletet hoz majd 8)

andi, facséra tettem fel pár képet tegnap

eszter, ezek tök jó hírek!!! :P :P :P
Orchidea nekem se „működik” igazán. Majdnem kinyírtam szegényt, túl sokat öntöztem és kirohadtak a léggyökerei. Most egy maradék gyökérrel vegetál, de legalább még él és növekszik az az egy gyökér!

magnólia, holnap még csak 11. nap, még nem merek, majd szombaton tesztelek

béku, ha így folytatod, még bejön a telihold… :lol: :lol: :lol: :lol:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

ez a jelenlegi állapotom.....

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu

részletesebben nem lehetne?

Kép
vnbeni

OK csajok, köszi az infót a meforallal kapcsolatba. Tényleg nem fogok evenni többet sohasem, inkább odafigyelek a kajára. Amúgy valóban sokan ne is figyelnek a diétára és nem is mozognak, és úgy is működik náluk. Én meg azért csak odafigyeltem eddig, meg sportolni is járok rendszeresen, úgyhogy csak nem nagy gáz.

Anyutól én is kaptam névnapomra egy orchideát, szegény nagyon szarul néz ki, csak két szárból áll az egész. MOndjuk szegény mire észrevettem mi a baj, már 1 hetet állt 2 dl vízben. Azt mondták nekem, hogy átfolyó vízzel kell locsolni nem szabad hogy álljon alatta a víz. De én orchival nem kísérletezem rovább, az tuti.
Dorkabab, majd én is készítek fotót, de az én erkélyem nem olyan szép. Az egyik virágom meg épp most dobta le a virágait, de az rét megmutatom. Az egyik leanderem meg, amit visszavágtam még nem virágzott ezen a nyáron, viszont baromi szépen rendbejött, sok levele van.

Dorka, még lehet a szombat is túl korán van nem? Én nem is tudom mit fogok majd csinálni..mindig nagy dilemma a teszteljek, ne teszteljek kérdés. Te minden eredményhírdetés előtt teszteltél?

Beni, jó volt tegnap beszélgetni, de rohadtul felkavart a dolog, és megint ideges lettem és felhúztam magam. Asszem nálam ebben a témában a struccpolitika a legjobb, ezen túl is az, hogy még a gondolataimmal sem kavirnyálok anyós téma felé. Bár néha ez a tények miatt, amiket te is mondtál, elég nehéz. Hétfőn megyek utoljára a pszichohoz,é s ezt mind elmeélem neki, kiváncsi vagyok mit mond rá. Majd referálok priviben. Mindenesetre ha relaxálni megtanulnál és sokat gyakorolnád, sztem az is sokat segítene sztem.

Estrella, hogy vagy ma??

ÁÁÁ, képzeljétek, tegnap töltött gombát rendeltem párolt zöldséggel. És erre kiderült, hogy mára is töltött gombát rendeltem, vmi parmezánnal van megtöltve, káposztasalátával.. Jól összeállítottam a heti étrendemet, változatos:)) Hú azt hiszem nem fogok a falnak menni ezzel a kajával, másrészt meg már totál elegem van a párolt zöldségekből. Legalább hoztam egy magos barna szendvicset, majd uzsira megeszem, hogy legyen energie-m a tornán, mert az olyan, mint egy kiképzés :))

Béku, kezd izgi lenni, mi??? :) :)
ann74

Kubu, bizonytalan magában, ideges, reményteli, a villanykörtét aztán egyáltalán nem értem, nagyon pozitív, de rendkívül bizakodó!!! hmmm????????
ann74

bocs, pozitív és bizakodó...
ann74

ann, mindig teszteltem, én nem bírnám ki, hogy ott tudjam meg az eredményt. Szombaton még nem leszek elkeseredve, ha nem látszik semmi, de ha hétfőn se, akkor azért már nem leszek túl happy BMC-ben.
Képeket várjuk!

Kubu, bővebben? látom legalább nem :twisted: és nem :cry: na de még is mi történt?

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorka: megnéztem, bakker sokkot kaptam!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez valami gyönyörű hallod!!! :wink: :wink: :wink:

Kubu: ????????????????

Ann: a gombát most én is meg tudnám enni.... (de ma nem lesz főttétel, képtelen vagyok ilyen melegben nekiállni)... R. későn jön haza... de van grillkolbász a frigóban :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Úgyhogy azt fogok tolni... meg sört :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Persze menteset...... de csak hogy Izunak legyen majd kajcija... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

jó-jó, én is nagyon szeretem a teraszunkat, de ne hozzatok zavarba :oops:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

vagyok.... csak lassan sikerült beérnem :oops: :oops: :oops: :oops:

Húúú Béku!
Nem ér ijesztgetni!!!!!!
Miből gondolod, hogy már gyanús vagy magadnak???
Légyszi légyszi ne szüljél júli 19-21 között!!!!!!!
Nem akarok lemaradni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pedig akkor nem leszek home! :(

Vagy hétfőig, vagy majd csak csütörtök estétől!!!! ok???? :D

Andikám! grillkolbi és sör :D :D :D
én sem bírom ilyenkor a főzőcskét...olyan meleg vaaaaaaaaaan :(

eszter82
Budapest

Eszterkém merre mész 19-20 között?? :lol:
Ne izgulj, Maja kivárja az idejét szerintem..... tudod errefele csak a fiúcskák ijesztgetősek!!! :wink: :wink: :wink:

Ancsi, Nálad helyzet??? És tényleg a kishölgy szobája kész van már teljesen?? Kéretik fotóval dokumentálni ha lehet :)))))) Ami a Rólad készült kép hátterében látszott, az igazán tetsztősnek tűnt!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi!
Kalocsa wellness Lacommal :) tudod, elé pihizünk a pocisodásomnak :)

eszter82
Budapest

Tényleg!!!!!!! :)))))))))))))))))))))) Elfelejtettem.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

andrea-1

Eszter: hát még én hogy megijedtem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nem semmi arra ébredni,hogy majd szétszakad a medencém... :roll:
Páromat hagytam inkább aludni,figyeltem inkább,hogy meddig tart,és lesz-e folytatása,de asszem nem volt,mert belealudtam,ahogy elcsendesedett a fájdalom :D

Lényeg,hogy a ma esti hidegfrontot,és a holnapi teliholdat kibírjam 2in1,mert ez a necces picit :)

Mindkettő hatással van rám,azt persze nem tudom,hogy a terhességre is hatással van-e :D Viszont megvan a 38.heti UH-ra az időpontom (az új protokoll miatt menni kell már nekem is),így 25-én 7:30-kor megtudom Maja aktuális méreteit -feltéve,ha kihúzzuk addig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mivel 1-2 héttel idősebb a méretei alapján,azért necces már a júl. 25. is UH szempontjából... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Viszont most már tényleg maradok a popómon,alig bírok menni, úgy érzem magam,mint a farkas a Piroska és a farkas c. mesében...

Épp olyan kemény a hasam az idő 95%-ában,és olyankor legalább annyira érzek húzást is lefelé,mintha nekem is kövekkel lenne telepakolva a pocak.

Betáraztam ásványvízből,egyből elkapott egy nő a boltban,hogy max. 2 hetem van hátra,mert a tenyér már befér a cici és a pocak közé....
Hiába mondtam,hogy akkor én már hetekkel ezelőtt is szülhettem volna,mert egy centivel se volt még feljebb a pocak,most van legmagasabban,hogy Maja már nem fér el csak alul :D

Mindjárt szemléltetem is ábrával a jelen állást :D :D :D :D :D
Vendég

béku, szerintem 25-én te már UH-nál sokkal pontosabb méreteket fogsz tudni.... :lol: :lol: :lol:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Sziasztok!

Látom Béku,már te is a "vesztedet"érzed....és már a lábadban a go?!
Hát valahogy én is így vagyok!...lehet jobb is lenne ha már mehetnék?! :roll:
Kurv@ nehéz mostanában engem kibírni!Hangulatingadozásaim vannak ám 1000rel!Hajnalban pisnél még nyugi van...7körül le tudnám már párom tökét csavarni....kiborulok,ordítozom,hogy már a kisf@aszom kivan(persze a ház miatt,meg hogy párom semmit nem tud így segíteni és minden rámmarad+familiájának az okoskodása már tényleg kiakaszt)...ezután már mérgemben a szoptatóspárnát vertem az ágyhoz,párom dolgozni....én visszaszundi 1 órát....felkeltem és azon gondolkoztam, hogy mostmár meg kéne szülni....mert már nagyon elmebeteg tudok lenni! :shock:
Persze ebbe már belejátszik,hogy sehogy sem jó...állni,ülni nem tudok,mert már dagad a lábam és nagyon kényelmetlen....fekvést meg hagyjuk....akkor meg már rámrohadna az egész lakás!
Most is megy a mosógép,vasalnom kell,lakást kéne kiganézni! :?

Férjem famcsija következik,akit nem érdekel ne olvassaa!!!
Anyósnak, akit meg állandóan itt esz a rossebb(a fszt-en),tegnap az volt az elfoglaltsága,hogy megtanítja a kutyát,hogy hogy ugorjon fel az újonnan elkészült jó széles és hosszú párkányunkra,ahova én virágot+képkereteket képzeltem!Mondom neki:nem kéne,ő kutya,nem macska!De hát értetlen a banya!Fárasztóak!A legnagyobb bajunk még az,hogy nem készült el a lenti rész,így mivel apósom is itt mókol,így egész nap ki-be járkálásuk van,anyósnak meg ugyebár itt a boltja....tegnap bejött a "konyhánkba"már hozta a kávéját meg a légycsapóját és csak akkor húzott vissza amikor látta a premierplan ablakunkból, hogy vásárlója jött!Brrrrrrrr! :evil:
Após meg kitalálta, hogy kissógorom,rakja össze az Ikás konyhaszekrényünket!Szerintetek???Ameddig tudta rakta aztán a maradékokat összeömlesztették egybe!Párom hazajött aztán válogathatott, hogy a maradékok hova valók!? :roll:
Idegbajt akkor kaptam,amikor egy fiókelőlapot nem jó helyre raktak,de arra nem voltak képesek, hogy megnézzék, a papíron, hogy hogy kell okosan leszedni....hanem fogta após aztán kitépte,nagy csavarok, meg beletörtek!...elkezdi,nem baj majd beragasztjuk! :shock:
Asztalos is volt tolóajtót csinálni tegnap,hát gondolhatjátok, hogy arra is hogy vigyáz az öreg?!Kibassza...had repüljön le a másik végén!!!!
Hú csajok!Szerintetek kinyírjam őket??!!!! :roll: .....és akkor ne legyek feszült?!...és ez még csak csippenetnyi belőlük! :?

Amúgy Dorka nem csak a hólyagomat képes nyomni.....hanem 2-3 napja már olyan mindjárt bek@kilok érzésem is van!Jelenthet ez vmit?!
Gyerekszoba egyenlőre olyan elmegy állapot,persze ki van festve-tapétázva,hasonló stílus szerintem mint Andi nálatok(Ikea itt is befigyel :lol: )+színvilágban is hasonló!Lila-mályva tapéta,másik fal sima mályva és 1-2 dolog zöld!Még nagyon szeretnék vmi fotel félét vagy kanapét bele!...de ígérem ha már elégedett leszek az összképpel akkor dobok fel képet!Legfeljebb már Dodó is rajta lesz!(vagy .orka,mert a fránya D betünk állandóan leesik az ajtóról)

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: én hangulatilag teljesen jól vagyok,főleg mióta tudom,hogy az a nyamvadt fertőzés állt mindennek a hátterében!
Azóta nincs igazán testi tünetem,csak a pocak súlya :D

Ha az nem húzna,még elrohangásznék! :lol: :lol: :lol: :lol:

De hiába vitték kocsival a popómat,utána lábon kell mászkálni,az meg max. 10 percig ment,utána kerestem egy helyet,ahova leülhettem :)

Nekem csak az esti-éjszakai tünetek gyanúsak,de nem merném azért így kimondani,hogy valahogy érzem,hogy készülőben van.....

Emlékeim szerint Oroszlán mesélte,hogy neki is asszem az egyik oldalára húzódott Nórika mindig :) No,Maja mindig a jobboldalamra dugja a kis testét,nincs kizárva,hogy féloldalas lesz a bébi :D
Vendég

ancsi, ez a legjobb, ha itt kidühöngöd magad...nem szalonképes amit gondolok róluk :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: (én meg bevallom, hálát adok az égnek, hogy anyósék 300km-re laknak...) bár azt tegnap nem is meséltem, mikor vizesek szereltek, naná, hogy após levonult hozzájuk és osztotta az észt, hogy szerint hogy kéne csinálni...még szerencse, hogy nem vették magukra.. :lol:
szerencsére nálunk párom is úgy gondolkodik, hogy szuperek a nagyszülők...ha elég messze vannak és csak akkor jönnek, ha mi is akarjuk, bár nem győzöm hangsúlyozni, nálunk jófejek és béke van mindegyikkel :)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Na Ancsi hallod,ez aztán elég kemény... De figyu, Ti családi házban laktok ugye?? És a házatokban van az anyós boltja??? Mert akkor ezt mindig ott fogja enni a rossebb... :shock: :shock: :shock: :shock:
Hú, én mondjuk az én pancamári anyósomra pont azért vagyok kiakadva, hogy mennyire le se szarnak minket, de ez még mindig jobb, mintha beenné a fene napi szinten és csak rontaná a levegőt... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Amúgy enyém is alakított (de most kivételesen nem velünk)... Van egy nővére, vagy húga (???) nem is tudom, mert a 11 év alatt még nem sikerült megismerkedni velük, csak tudom hogy van egy testvére...... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: .... lényeg az, hogy ennek a Valinak van egy férje a Pali... Ez a Pali bekerült valami kórházba, lehet meg is fog halni.... Az anyósom húga, ez a Vali viszont pár éve bekettyósodott, nem igazán van képben, ellátni se tudja magát.... Nem valami közeli a kapcsolatuk, néha talákoznak csak anyósékkal...... persze most megtalálták anyósomat, hogy ápolni kell a Valit meg figyelni rá, mert a férj, a Pali kórházban van...
Anyós 3 nap után beadta az unalmast, hogy neki ennyi elég volt, nem akar többet menni.... Más rokona ennek a Valinak én úgy tudom nincs is, csak anyósomra számíthat... illetve számíthatna...de annak nem fűllik a foga az egyetlen édestestvére ápolásához.....
Na gondoltam magamban, ezek után én egyáltalán mégis mire is számítottam anyóssal kapcsolatban....??????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Béku!Te Piroskának érzed magad......én meg tudod mi vagyok?!
.....Pingvin.....bálna üzemmódban! :lol:

Jajj!Ezt még el kell mesélnem!
2 napja elmentem butiq-olni!Gondoltam veszek vmi zsákruhát,hogy kényelmesebben érezhessem magamat...pólókat utálom,mert pocak kificcen,bandázs meg nagyon meleg ilyenkor stb.

Azt a kínlódást,amit a két eladócsaj levágott!!!Árut kaptak és nekiálltak próbálgatni!Csontsovány volt mindkettő...de totál!qva jó alakjuk volt!...erre ott rinyáltak minden ruhánál amit felpróbáltak..hogy Úúúristen,ez hogy szélesít máááá.....ez kövérít......fúúúú hogy nézek ki benne!!!!....én meg csak álltam és úgy pofin tudtam volna őket basni!!! :shock: :lol:

Kép
Kép
missancsi

Andikám!
A leírtak tükrében valóban nem tudom, mire számítottál...
szerintem lehet hogy még hálás is leszel, hogy anyósék elkerülnek titeket...

Ancsi!
Én valószínűleg lefektetném a játékszabályokat, mikor hazaviszitek Dorkát a kórházból!!!
Nehogymár folyton titeket bosszantsanak!!!!

eszter82
Budapest

Na itt vagyok....csak kertitörpe belibbent(persze nem szól!)És lekapcsolta az áramot...gondolom megint vmit mókol?! :shock: ....de nem lényeg, hogy fent meg megy a mosógép,klíma...áram nélkül kicsit nehéz a házimunkával is haladni!....de legalább szólna a majom!Vagy kiabálna fel, hogy 10-20 percig nuku áram,csak hogy tudd!!!......de már reggel is volt egy ilyen kör! :shock: ...nem lényeg hogy én is itt élek!

Jaja családi ház!3/4-e nekünk beépítve, maradék rész anyósék boltja!Különbejárat,meg minden....lehetne is "elkülönűlve"élnünk.....csak hát nem tisztelik a magánszféránkat(a me mi?? :roll: )én nem mondhatom neki, hogy húzzá má vissza a sunyiba,nem kell bejönni ha már meglátsz!....me akkó én lennék a bunkó aki sértegeti anyóst....tüptürüptüp.....
Kicsi fiacskájukat meg ugyebár úgy nevelték, hogy még véletlenül sem szabad őket "megbántani".
De ha haza hozzuk Dojkát...és még akkor is itt eszi őket a fene....na akkor fogják ám csak megismerni a nagypofájú menyüket!!!Szarok bele ha abból családi botrány kerekedik!!!

Hú Andi!Ez a Vali-Pali dolog is f@sza!Anyósod jó fej!!!Nem tudom ha ő kerülne ilyen helyzetbe mit szólna hozzá?!Gondolom akkor már nem teccene neki?! :roll: ...Ezek után biztos ott hagynám anyósodat kakisan,pisisen ha olyan állapotban lenne!(bár amilyen hülye vagyok ugysem tudnám megtenni!)Egyébként ha tesómmal lenne ilyen, mert sógornőm kórházban lenne....még kérni sem kéne hogy segítsek rendezni!!!....jó azért a kukiját nem mosnám meg! :lol:

Anyám mindig azt mondja ha lerobban....inkább adjuk be valahova!
Na anyóst viszont már nem lehetne!...amelyik költöztető hozná anyós cuccát...a köv. fordulóval vinné az enyémet! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Apósok-anyósok mi a f@szért,nem tudnak egy arany középutat találni?Nem?Jöjjenek is azért,de tudják már,hogy mikor kell haza találni,legyenek normik,foglalkozzanak kicsit az unokával...és ne okoskodjanak!.......mi is ilyenek leszünk??! :roll:

Kép
Kép
missancsi

Remélem nem Ancsikám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rajón szegénykémen annyira látom, hogy milyen sokszor igyekszik, hogy az "otthonról hozott dolgokat" a legjobban levetkőzze Magáról...... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Ancsi amúgy figyi, Ti nem zárjátok kulcsra a bejárati ajtót???????????????????????????? .... csak hogy úgy belibben a kertitörpe??????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Nekem mázlim van,Attila semmi károsat nem hozott magával,totál ellentéte mindannak,amitől falra másznék...! Mondjuk ezt meg is beszéltük,hogy ne sértődjön meg,de olyan jó,hogy nem igen bukik ki ilyen szinten a rokonság... :roll: :D :D :D

tisztában van vele,de ő olyan képességekkel van megáldva,hogy a "másik oldalt" is remekül kezeli! (mázlista)
Vendég

Sajnos Rajóból kibukik még néha.... én viszont nem a falra mászok tőle hanem kábé az űrbe repülök fel ilyenkor, úgy szét tud vetni az ideg.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Andi!Úgy látom van bennünk közös!

Új ajtónkon két zár,párom lelkére kötöttem hogy apósnak csak 1 kulcsot adhat amíg felújítás van,mert egy nap 100x jön-megy...én meg ugyebár nem fogok annyiszor ugrálni neki,hogy beengedjem...meg hát ha nem vagyunk itthon valahogy be kell jönnie,hogy mókoljon! :?

...így párommal azt beszéltük meg ha Baby in Home...akkor viszont be lesz zárva mindkét zár...aztán nem lesz itt átjáróház!Remélem akkor már felfogják?! :roll:
...csak addig kissé nehéz cérnával!

Kép
Kép
missancsi

Ancsikám... és azt az egy kulcsot is visszakérni ahogy kész a felújítás!!!!!!!!!!! De komolyan.... !!!!!!!!

andrea-1

ugyanmáááááá Andikám!
simán lemásolják addig a kulcsot!
erre van kitalálva a zárcsere :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

:shock: :shock: :shock: :shock: Na ez is igaz Eszterkém... (csak nekünk olyan ajtónk van, hogy a kulcsot nemlehet csak úgy másoltatni..... ezért nem gondoltam erre a variánsra)... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Eszter: ama bizonyos receptet milyen kakaóval csináltad?
sima holland kakaóporral? :)

asszem elszalajtom a zuramat hozzávalóért :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?