Vicky
Köszi, neked is boldog szülinapot!!! Szintés skorpió
Én is majd a babával ünnepelek, csak még a pocakban
lukacsne
Hát úgy tűnik, papa nem örül a nagypapaságnak, nagyon aktív életet él, még bőben csajozik, politizál, barlangászik, szóval hogy merem én a 30 évemmel nagypapává tenni
Hát nem alszotok túl sokat, nem lehet könnyű!
Andi
Jó gyakran jártok vizsgálatokra... Most már magánba Sz.-hez, vagy még a kórházba?
Sajnálom, hogy ennyire rosszak a vénáid, sajnos rám is ez vár, a kórházban csak a kézfejembe tudtak infúziót bekötni...
Remélem Vuk már hamarosan békénhagy!
Tegnap vettem én is Magne B6-ot, meglátjuk, segít-e... Eddig nem
Woody
Szegény, szülés előtt még gyökérkezelés, jó lehetett!
Jó pihenést Ausztriában!
Kecsmary
Örülök, hogy megvan az ügynökötök!
ICSI ügyben nincs tapasztalatom...
Kitartást a HSG-hez, mondjuk én nem bánom az enyémet, mert szerintem az is kellett a sikerhez...
Zsuzska
A Te apud biztos jó fej lesz, ha örömhírrel lepitek meg, én majd a férjem apjára koncentrálok, ő már évek óta nagyon várja...
Még nem tudja a hírt, vasárnap lesz közös ebéd, de ugye nekem akkor még másfél hét, hogy biztosan tudjam, nincs-e baj, így most úgy gondolom, hogy nem mondom még el...
Aztán ki tudja!
Kispatak
Este 7-ig azért ritkán dolgozom...
Mondjuk tegnap nem volt semmi az ügyvezető, idejött, hogy most biztos nagyon unatkozom...
Mondtam, hogy hogy unatkoznék, tele vagyok munkával...
De hogy nincs itt az új asszisztens és egyedül vagyok az asztalnál...
Mondtam, hogy ja, nagyon unatkozom, hogy még az ő munkáját is végzem, tényleg...
Amúgy délelőttig egész jó, ebéd után leszek nagyon rosszul. Hányinger és iszonyú álmosság, nem tudom, mi lesz így még legalább 1 hónapig...
Oroszlán
Nagyon gratulálok a picihez!!!
Béku
Kitartás az utolsó munkanaphoz!
Sajnálom, hogy ennyire szenvedsz a szurival
Tüszőnövesztők mennek!
Aktucs
Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a férjeddel, örülök, hogy így kiálltak mellette a többiek!
Vaya
Szívből gratulálok!!!!
Hú, jó nagy baba, nem lehetett könnyű!
judit
Beírnád hozzám az okokhoz, hogy IR?
Aztán remélem lassan átkerülünk a másik oszlopba, de jó lenne már ott tartani...
Én ugyanolyan sz*rul vagyok, mint te, vagyis délig még OK, de onnantól kezdve...
Alig tudok a munkára koncentrálni, állandó émelygés, fáradtság, este már úgy ájulok be az ágyba...
Zsuzsi
Felvesznek helyetted valakit, vagy mi lesz a munkahelyen?
Én még nem mondom el...
Lányok,
Ma estére is kérném a drukkokat picit...
A kollégákkal megyünk vissza az egyetemre szülinapozni, az egyik csarnokban van egy pasi, aki bedolgozik nekünk és ott találkozunk évente kétszer...
Mindig jó nagy ivászat szokott lenni, én vagyok az egyetlen nő, hát ez akkora lebukás lesz, mint a ház! Nem hiszem, hogy az IR dumát beveszik, de próbálkozom...
A terhes kolléganőm azt mondta, hogy az ő dokija 1 dl száraz vörösbort engedélyez, szerintetek annyit szabad alibiből, vagy ne kockáztassak?
Amúgy meg azt hiszem, mindenki hülyének fog tartani, de ezt kértem a szülinapomra:
http://epitkezes-otthon.vatera.hu/butor ... 95610.html
Tudom, hogy babona, meg minden, de ha most baj lenne, majd félreteszem...
Ha tudnék képet feltölteni, megmutatnám a gyerekszobát, egy éve költöztünk, oda már akkor is olyan padlószőnyeg került, ott is jöttek babonával a rokonok...
Hülye vagyok, mi?!