Lexi!
Boldog szülinapot!
Zsókuci drága!
Boldog házassági évfordulót, és szívből kívánom hogy jövőre már ne kettesben ünnepeljétek!
Fiona!
Kár hogy nem előbb olvastalak, mert én írtam volna hogy az Árkádban ugyan nem találsz kismamanacit. Ha kimész az Árkád régi Konzum felőli bejáratán akkor fordulj balra és kb. 10-15 mre ott van egy kismamabolt, én ott vettem mindent. A nacik jók nála, meg a felsők is, olyan 4-5.000 Ftért, de a fehérnemű ott nagyon drága, úgyhogy azt nem gazdaságos ott megvenni.
Gratula a kis kukacoshoz!
Sharon!
Szorítok, hogy minden rendben legyen!
És így kissé megkésve de Neked is boldog szülinapot!
Chesti!
Egyre igézőbbek lesznek ezek a szemek!
Azt hiszem ha nagylány lesz elég lesz egy jól irányzott pillantás és a választott lovag már rabul is van ejtve
Share!
Milyen nagyfiú már Máté is! Mintha tegnap született volna!
Légy erős, nehéz időszak előtt álltok, de remélem anyukád állapota jobbra fordul!
Mamm!
Gratula a mocorgáshoz! Majd meglátod egyre intenzívebb lesz az a kis buborék
Lukrécia!
Remélem holnap már otthon leszel! De pihizz és vigyázz magadra!
Benszi!
Remélem jól leszenk a cukros eredményeid!
Nocsak Te is Alonso fan?
Kriszti!
Köszönjük!
Jó látni hogy újra pozitívan állsz a dolgokhoz. Remélem most meglesz a kis fekete Corsád, és jövőre le kell cserélned, mert nem fér bele a babakocsi
Juciékra nagyon sokat gondolok, jó olvasni a webnaplójukat. Szorítok nekik nagyon!
Anyukám jól van, kedden jöhet haza. Ma nagyon boldog volt, mert felvittük hozá Rékus babust is. Nem vagyok híve annak hogy ilyen kicsi gyereket kórházba vinni, de anyu egyedül volt egy szobába, és ez nőgyógyászat, gondoltam csak nem keveredik annyi baci a levegőben mint mondjuk egy belgyógyászaton.
Ugye jórészt anyunál vagyunk hogy a dédi ne legyen egyedül, és mostmár annyira észreveszi hogy nem otthon van. Nehezen alszik el ott, hamarabb felébred így estére már elég nyügi. Szegénykém, biztos a hócsukája televan azzal hogy felébred és már megyünk is el otthonról, és egész nap nem a megszokott dolgai vannak körülötte. Valamit ki kell hogy találjak, már levittem a bébitornázót, amit itthon szokott pofozgatni, ma is maikor sírt és sehogy sem lehetett megvigasztalni akkor azt fölétettem és akkor elmaradt. Néha elcsodálkozom hogy menni kis esze van egy ilyen kis csöppségnek, hogy mennyi mindent észrevesz és mennyi mindent felfog a körülötte zajló eseményekből.
Sok puszi mindenkinek!

]

[/url