szasztok Csajok,
sokkal jobban vagyok
Andi,
nagyon szupi ajit kapott Iza az apukájától.
köszi reálhozam infót, na aegonnál enyém most +30-at mutat

ing 20-ra ígér adatokat.
Lizás voncsit én sem látom, na majd korrigálom
sör jó ötlet, mindig, ööö ciki 04.00-kor sert inni ? .-)
úúú anyós vs. testvére.
Béku,
cigi, okés értem. anyósom is láncdohányos, aztán idővel rájöttem hogy hiába piszkálom miatta nem fog változni, majd orvosok elmagyarázták hogy ha tényleg egyébként rendben van akkor az a nikotin kell a szervezetének... hiszen mostanra már annyira hozzászokott a szervezete....... és már lelkifurdim van ha rászólok
idővel én úgy oldottam meg hogy ha megyünk hozzájuk gyerkőceim a legratyibb cuccokban vannak és a legkevesebb saját cuccot engedem a közös légtérbe
görbe: emlékszem mentem Lizivel szülni és mondja dokim hogy húúúúúú milyen fájások vannak (100) mondom itt aztán semmi, mert egy szúnyogcsípés annyit nem érzek

)))
hogy mire jó ez a vizsgálat ? az első része arra hogy lássák a kicsi rendben van, és gondolom mivel volt még hely a papíron

)))))))))))))
könnyebb széklet: terhesség vége felé tök normális.
tetű hidegfront hol van ??? itt előbb esett az eső, na szerintem még párásabb minden mint előtte.
ez a fertőzés bébinél nem okozhat gondot ?
nekem kiskönyv minden rublikája hosszában felezve volt, ergo nem telt be
Eszter,
bezony 1 baba. nem tudom magas HCG okát.
hát igen mekkorát tévedtek, fájásmentesség ellenére, igaz szülésbeindításra de baby on board volt nálam.
nagyon drukkolok Nektek !
hol csavarogtál BMC-work között ?
akkor megtudjuk hogy mi volt az az őrültség amire készültél ? (eredeti beírásodat linkeltem is pár napja
Magnolia,
hajrá jövő csüt.
írok fb ügyben.
szemközti pasi .-)))))))
Dorka,
ujjaim csuriban.
teraszotok tényleg szép, melyik kerület ?
általad megjegyzett szmájlik csak azért hiányoznak mert lusta voltam linkelni, de ma már leginkább azt tenném be.
Estrella,
bezony természetes úton szülte mindegyik gyermekét a csaj. kórházban csodájára jártak gyerkőcnek, anyukájának
gyerekorvos: na nálunk meg mindig ő beszél le engem mindenről
igen 20 kg-ot szeretnék, még 6 hiányzik
strandot ismerem, többször terveztük hogy megyünk oda .-) de még nem jött össze.
szupi hogy sűrítő segít.
kézfejből volt vv ?
hasmars elmúlt ?
fiúbarát véleménye
amikor a dokimtól erőm végén megkérdeztem hogy mennyi kell még hogy Marci kint legyen akkor azt mondta hogy innentől három nyomás és vége

és akkora és annyi erőm lett hogy nem is igaz, pedig 8 órát dolgoztunk az ügyön előtte....
elájulást sajnálom, iszol elég folyadékot ?
Ancsi,
hát neked aztán anyósék extra kereszt.
kitartás még a hátralévő napokra.
remek család, én egyszer megkaptam azt hogy olyan távolságra éljek anyósomtól hogy fürdőköpenyben, papucsban ne tudjon átjönni, na vazze, ifjú házasként, új kecó becuccolva egyik este kopognak, ajtót nyitok: anyós ott áll előbb leírt ruházatban....... azóta már elváltam
székelési inger jóóóóóóóóó ! .orkát nagyon várjuk
eladók: az uram ezeket tök szánalmasnak tartja és mindig elmondja, hogy na ezeknek nincs pasijuk és azt hogy hepiség, babavárás, boldogság fogalmát még könyvből sem ismerik.....
Eszter jól mondja, hajrá zárcsere szülés után !
Ann,
egészégedre bűnözés
32 pénz q sok
anyósod, párod hogy van ?
villanykörte: ötletek, megoldások ?

köszi a szmájlifordítást
Vicky,
szupi hogy jól vagytok, jó időt fogtatok ki !
Vnbeni,
drukk novemberre !
megírom majd az összefoglalót és mivel nem vagy fb-n elküldöm priviben is, azért szólj rám pár nap múlva
Judit,
mindjárt reggel lesz
orchidea: na nekem van egy növényem, hát az csak léggyökereket növeszt, más sincs rajta
köszönöm mindenkinek a drukkokat, részleteket leírom fb-n.