A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddőségi Centrumba járunk jártunk

kubu
???
na mi volt?????

Béku
A dokim nem csinált nagy gondot a leletekből, vasat sem kellett szednem.
2 téves riasztás rosszul hangzik…
Remélem a telihold még nem hozza ki Maját!

Ann
Most ájultam el először, szerencsére ma már jól vagyok, szerintem a kimerültség és a meleg tett be nekem…
A diétánál ennyi bűnözés szerintem is belefér, főleg hogy gyümölcs meg diétás fagyi volt… meg a citrom sorbet-ban sincs annyi cukor!
2 autógumit sajnálom, nekünk a kerékőrt lopták le, valószínűleg a kereket akarták…
Nekem most nincs nagy étvágyam, vagyis inkább gyümölcsöt ennék csak, de a gyerekorvos szerint azért is lehet hasmenése Zsombornak…
A párolt zöldséget én is megutáltam, mióta diétázom, rá sem tudok nézni!

vicky
Próbálok sokat inni….
Meleg a víz? Ügyes voltál a vezetéssel, ez eddig a leghosszabb utad! Autópályán mentetek?

dorka
Hááát, nem tartom be rendesen a diétát, nem eszem szerintem annyit, amennyit kéne, nincs étvágyam…

vnbeni
A volt ügyvezetőd egy idióta!!!!
Magát járatta le ezekkel a válaszokkal!
És miért csak novemberben folytatják???

Eszter
Aug. 8.-a mindjárt itt van! Mi akkor megyünk a Balcsira, így már én is számolok vissza :)

Andi
Sör és kolbász, na szép, focimeccset nem nézel mellé? :)
Anyósod nagyon jó fej, ezek az emberek vajon visszakapják ezt a sorstól???

Kép Kép
estrella22

Bocs, Eszter, elvettem a laptetődet! :)

Nekem most nincs rá szükségem, így menjen Békunak meg Ancsinak a könnyű szüléshez, és mindenkinek, aki most fog kezdeni!!!

Kép Kép
estrella22

Estrella: köszi :)

képzeljétek,a legjobb hír,hogy a következő NST időpont miatt saaaajnos-saaaajnos le kell mondanom a keddi védőnő-látogatásomat :D :D :D :D :D

az asszisztens is finomat jelezte,hogy a doktor úr szerint is fontosabb ez,mint a védőnő... :D

én is bólintottam,hogy eszem ágában sincs inkább a banyát választani :)
persze gondolom ad másnapra időpontot...

Báááár,a kiskönyvem betelt,nincs már hova írni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A Tiétek is ilyen "hamar" betelt??
Vendég

Örülök,hogy azóta nincs panaszod,remélem egyszeri eset volt!
Azért a dokinak mindenképp meg kéne említeni,nem tudhatjuk,mi miatt...
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a szülinapi jókívánságokat!!!!
Gyorsan eltelt a tegnap az ünnepléssel, nem igazán tudtam jönni, ma meg először vagyunk apa nélkül....
Dolgoznak is rendesen a hormonjaim, épp azon pityeregtem hogy mennyire hiányzik a drágám, pedig reggel már jön haza :oops: :oops: :oops: :oops:

Igyekszem visszaolvasni, de lehet hogy már csak holnap lesznek válaszok :roll: :oops: :roll: :oops:

Kép
judit0713

Béku
Nekem szinte üres a kiskönyvem :)

Kép Kép
estrella22

Estrella: nem éééér! :D
nekem meg betelt mind a nemtomhány oldal,ahova a doki meg a védőbanya írogathat :D

még a keddit be tudja írni,bár arra már ráfolyt a mostani bejegyzés,és nincs is több :)

Judit: jaj szegénykém,hamar eltelik az a pár óra reggelig!!!! :)
Vendég

Béku, a kiskönyvben sincs már hely?szerinted ez mit jelent?... :P :P :P

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorka: :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

még a keddi belefér ;)
utána 8 nappal van a következő időpontom a dokihoz,no az már nem fér bele :D
Vendég

Hahó, üdv mindenkinek!

Látom kicsit az orchis téma ismét napirendre került.

www.orchideak.hu itt nagyon sok hasznos dolog van, én követem:

locsolás: 5-7 naponta, lehetőleg esőviz, vagy forralt vagy ásv.viz. Lassan önteni és nem sokat hagyni alatta, mert elrohadhat.

Ezen kivül szinte semmi. Békén hagyni, türelmesen várni a csodát (hisz ti nagyon tudtok!) és aztán gyönyörködni az eredményben hónapokon át.

Amit tavaly márc. vettem már harmadszor virágzik 1-2 hó szünettel, átültetni se tudom (amugy akkor csak Compo orch.földbe)

A név és születésnaposoknak és minden mamának/babának küldöm

kispatak

Kép Türelem orchit terem
meer
Aba

Estrella: A víz nagyon jó, ma egy homokos partos strandon voltunk egy másik fórumos társával és a kisfiával. Nagyon jó volt, gyerekem ennyit még életében nem volt vízben és ennyire iszapos sem volt még. :) De nagyon élvezte le is kapta a nap egy kicsit, meg az én hátamat is. Igen, ez eddig a leghosszabb utam és a pályén jöttünk. Remélem holnap is szerencsém lesz és nem kap el egy jó kis zuhé.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku, a kiskönyvben sincs már hely?szerinted ez mit jelent?... :P :P :P

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Béku, én a helyedben már nem is találkoznék a banyával csak majd ha hazajöttetek a gyerekkel.... De komolyan :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Ez nem normális, hogy így telebaszarintotta a fingreszeléssel azt a kiskönyvet, utána meg pont a végén, ha érdemi infót kéne beleírni, pl. a dokinak.. arra nincs hely??? Beszarás.......... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Breki,
mondd hogy a meleg miatt nem tudsz menni és majd szülés után jelentkezel. :) :wink:
az én védőnőm is teljesen hasztalan volt, de szülés után kifejezetten hasznos dolgokat mondott. :D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó, Békunak házhozjárós védőnője van.... De azt mondhatnád Béku, hogy nem vagy a városban, majd jelentkezel ha ráérsz.... (csak győzze kivárni...).
Én már tutira leráztam volna.... :roll: :roll: :roll:

andrea-1

vazze... kijár mindig? azt hittem csak egy családlátogatás volt...
az szívás. :x akkor azt kéne mondani hogy szülésig már anyukájánál lesz, mert nagy a rumli az átalakítás miatt. :lol:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Azt nemtudom hogy mindig kijár-e...de igen lehetne azt mondani hogy más városban van... anyukánál... nyaral.... bármit csak nem ér rá ....... lenne a lényeg...

andrea-1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
édesek vagytok,köszi! :D

Andikám,ezen a fingreszeléses dolgon nagyon jót kacagtam :D :D :D

igen,sajnos azt nem mondhatom,hogy nem vagyok jól,mert fogja magát,és már jön is... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ettünk finom bocimobil sütikét :D
Vendég

csak védőnő nehogy olyan kis aktív legyen, hogy a kitalált címre is béku után megy :lol: :lol: :lol:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

szasztok Csajok,

sokkal jobban vagyok :-)

Andi,
nagyon szupi ajit kapott Iza az apukájától.
köszi reálhozam infót, na aegonnál enyém most +30-at mutat :-) ing 20-ra ígér adatokat.
Lizás voncsit én sem látom, na majd korrigálom :-)
sör jó ötlet, mindig, ööö ciki 04.00-kor sert inni ? .-)
úúú anyós vs. testvére.

Béku,
cigi, okés értem. anyósom is láncdohányos, aztán idővel rájöttem hogy hiába piszkálom miatta nem fog változni, majd orvosok elmagyarázták hogy ha tényleg egyébként rendben van akkor az a nikotin kell a szervezetének... hiszen mostanra már annyira hozzászokott a szervezete....... és már lelkifurdim van ha rászólok :-(
idővel én úgy oldottam meg hogy ha megyünk hozzájuk gyerkőceim a legratyibb cuccokban vannak és a legkevesebb saját cuccot engedem a közös légtérbe :-)
görbe: emlékszem mentem Lizivel szülni és mondja dokim hogy húúúúúú milyen fájások vannak (100) mondom itt aztán semmi, mert egy szúnyogcsípés annyit nem érzek :-))))
hogy mire jó ez a vizsgálat ? az első része arra hogy lássák a kicsi rendben van, és gondolom mivel volt még hely a papíron :-))))))))))))))
könnyebb széklet: terhesség vége felé tök normális.
tetű hidegfront hol van ??? itt előbb esett az eső, na szerintem még párásabb minden mint előtte.
ez a fertőzés bébinél nem okozhat gondot ?
nekem kiskönyv minden rublikája hosszában felezve volt, ergo nem telt be :-)

Eszter,
bezony 1 baba. nem tudom magas HCG okát.
hát igen mekkorát tévedtek, fájásmentesség ellenére, igaz szülésbeindításra de baby on board volt nálam.
nagyon drukkolok Nektek !
hol csavarogtál BMC-work között ? :-)
akkor megtudjuk hogy mi volt az az őrültség amire készültél ? (eredeti beírásodat linkeltem is pár napja :-)

Magnolia,
hajrá jövő csüt.
írok fb ügyben.
szemközti pasi .-)))))))

Dorka,
ujjaim csuriban.
teraszotok tényleg szép, melyik kerület ?
általad megjegyzett szmájlik csak azért hiányoznak mert lusta voltam linkelni, de ma már leginkább azt tenném be.

Estrella,
bezony természetes úton szülte mindegyik gyermekét a csaj. kórházban csodájára jártak gyerkőcnek, anyukájának :-)
gyerekorvos: na nálunk meg mindig ő beszél le engem mindenről :-)
igen 20 kg-ot szeretnék, még 6 hiányzik :-)
strandot ismerem, többször terveztük hogy megyünk oda .-) de még nem jött össze.
szupi hogy sűrítő segít.
kézfejből volt vv ?
hasmars elmúlt ?
fiúbarát véleménye :-(
amikor a dokimtól erőm végén megkérdeztem hogy mennyi kell még hogy Marci kint legyen akkor azt mondta hogy innentől három nyomás és vége :-) és akkora és annyi erőm lett hogy nem is igaz, pedig 8 órát dolgoztunk az ügyön előtte....
elájulást sajnálom, iszol elég folyadékot ?

Ancsi,
hát neked aztán anyósék extra kereszt.
kitartás még a hátralévő napokra.
remek család, én egyszer megkaptam azt hogy olyan távolságra éljek anyósomtól hogy fürdőköpenyben, papucsban ne tudjon átjönni, na vazze, ifjú házasként, új kecó becuccolva egyik este kopognak, ajtót nyitok: anyós ott áll előbb leírt ruházatban....... azóta már elváltam :-)
székelési inger jóóóóóóóóó ! .orkát nagyon várjuk :-)
eladók: az uram ezeket tök szánalmasnak tartja és mindig elmondja, hogy na ezeknek nincs pasijuk és azt hogy hepiség, babavárás, boldogság fogalmát még könyvből sem ismerik.....
Eszter jól mondja, hajrá zárcsere szülés után !

Ann,
egészégedre bűnözés :-)
32 pénz q sok :-(
anyósod, párod hogy van ?
villanykörte: ötletek, megoldások ? :-) köszi a szmájlifordítást :-)

Vicky,
szupi hogy jól vagytok, jó időt fogtatok ki !

Vnbeni,
drukk novemberre !
megírom majd az összefoglalót és mivel nem vagy fb-n elküldöm priviben is, azért szólj rám pár nap múlva :-)

Judit,
mindjárt reggel lesz :-)

orchidea: na nekem van egy növényem, hát az csak léggyökereket növeszt, más sincs rajta :-)

köszönöm mindenkinek a drukkokat, részleteket leírom fb-n.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: elvileg estétől jött a hidegfront,ami nem feltétlenül azt jelenti,hogy HIDEG lesz :D
itt éjjel is zuhogott.

Nekem a kiskönyvben teljes szélességben írtak bele,ahogy a felső mezők kívánták :D

A fertőzés nem árt,mert teljesen zárt a méhszáj,és olyan gyogyót kaptam rá (2 db bogyó,krém meg kúp),amit szabad terheseknek is.
de a lényeg a zárt méhszáj! :)
pár nap csak a kikezelés,csak picit túlszaladtak a hormonok :D

4:50-kor keltem a 2 házzal arrébb lakó miatt,aki akkor állt neki lekalapálni a követ a háza elé....(viacolor)

Párom átslattyogott,hogy szóljon,hogy bazze.....

Erre még neki állt feljebb,hogy ő most van szabin... és hogy mikor a szembe szomszédoknál felépítették a házat,őt is zavarta... Ergo,ha más paraszt,akkor neki is szabad annak lenni...

(lekopogom,hogy azért nem merte végül folytatni,gondolom leesett a tantusz,hogy ha 2 házzal arrébb annyira zavaró,hogy hajnalban átmegy szólni az ember,akkor talán megütheti a bokáját...,legközelebb már csak egy telefont eresztek meg...)
Vendég

most ébredtem,

fiúk leléptek, apa utoljára megy a munkanélküli központba, azért röhejes egy világ szakképzett, ügyes, okos ember, és már az nagy szó volt ha visszaírtak hogy hé paraszt köszi hogy kütté levelet a meghirdetett állásra....
mától számkivetett :lol:

Béku,
hidegfrontot értem én, csak gondoltam hogy majd fájni fog a fejem.... mivel érzékeny vagyok rája, na de nem így történt.
oké hogy zárt a méhszáj, arra lettem volna kivi hogy a szüléskor nem árt e a babának, illetve hogy addigra meggyógyulsz e, de ha igen, akkor jó !
szomszédod is egy gyíkagy.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: hát remélem,hogy nem jön előbb,mint ahogy kikezelnénk... :shock:

De a doki megnyugtatott,hogy a 36.heti mintában is ha találnak valamit,nem lesz baja a babának,ezért adják vajúdás alatt az antibiotikumot,és 1 napig a babának is (persze csak rossz lelet esetén),aztán babánál tesztelnek,és ha ne adj' Isten para lenne,akkor még pár napig kezelik őt is...

Viszont újabb hasmenés....

Október óta semmi,most meg 3. napja... Pedig nem érintkezem a külvilággal,itthon étkezem,stb.... Ráadásul hirtelen jött,gyorsan rohantam ki a mosdóba...

hidegfrontot nem tudom,mennyire hat rám,de most fáj a fejem...
Vendég

Kubu: mikor én küldtem szét az önéletrajzomat ezer helyre,sehonnan se böfögtek vissza,hogy kösz,vagy valami...

Aztán 1 helyről hívtak,még aznap meghallgatás,és fel is vettek :D
Másik munkahelyemen besétáltam,kaptam próbanap időpontot,azonnal felvettek :)

De a többi helyről soha azóta se jeleztek vissza...

páromnak dettó...
Vendég

Béku: naggyon gyanús vagy te nekem, hasmenés?fejfájás? Lehet,hogy Maja készülődik!!???

dorka: hogy te milyen ügyi vagy,húú én nem bírtam ki szombatig a tesztelést.

carla: hogy vagy ebben a melegben?

Találkoztam reggel az oviban egy ismerősömmel, ikreket vár , betöltött 36 hetes és akkora pocakja van,hogy az valami hihetetlen én még ilyet nem láttam, hegyes nagy pocak, vékony lány de a pocija akkora, vasárnap már befektetik biztos ami biztos.

meer : szépek az orchideák
magnolia77
Gyöngyös

Magnólia: rakok egy képet az én betöltött 36 hetesemről :D
az enyém szerintem egyáltalán nem nagy,de párom másképp vélekedik.
Az énképem totál rossz,mióta nő a pocak :D
Vendég

jaja azt nem írtam,hogy ikreket vár.

Jöhet a kép béku: szeretk pocakos fotókat meg babócat is nézegetni
magnolia77
Gyöngyös

Kissé görnyedt kép,de elég későn készült :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Vendég

SZép pocid van
magnolia77
Gyöngyös

köszi :)
bár nem az a szülős pocak szerintem... :roll: aztán fene tudja :D
Vendég

béku, szerintem épp elég nagy az a pocak :)

magnólia, téged később hívtak vissza, de kiszámolva szerintem te se teszteltél előbb. Holnap lesz a 12. nap....és nagyo-nagyon be vagyok sz@rva :roll: :roll: :roll: mert hamarosan kiderül az igazság és félek az eredménytől. Eddig lehettem abban a boldog tudatban, hogy biztosan sikerül és kismami vagyok, most viszont rettegek, hogy nem lesz meg a két csík :shock:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorka!
Tudod, hogy ez nem a jó hozzáállás!!!!!
Ne félj!
Próbálj arra gondolni, hogy ez már eldőlt, csak még Ti nem tudjátok!!! Ettől talán kicsit megnyugszol és a félelem helyét át tudja venni a bizakodás, remény! :)
Nyugi!!! Sikerülnie kell!!!!!!!
Nagyon drukkolok! Amint felkelek holnap, lesem a gépet, míg meg nem látom a 2 csíkodat :)

eszter82
Budapest

Béku!
Igen, sima kakaóporból csináltam a sütit... cukrozatlan, origi :)

Estrella!
Mondtam...ha sok hsz van egy oldalon, én már nem írok... :D már túl sok laptetőm volt az utóbbi időben :D mostantól a lapközépre koncentrálok :D

eszter82
Budapest

Lányok, költői kérdés...
A sírástól egy idő után kifárad a gyerek? :(
Hajnal óta üvölt, bármit csinálok vele, sehogy sem jó :(
Nekem meg a hidegfronttól migrénem van, olyan fejfájáscsillapítót szedhetek, amit terhesen bevehettem???
Szerencsére férj csak 2-ig dolgozik, addig próbálom túlélni... :)

Kép Kép
estrella22

Estrella: nem tudom,mit lehet ilyenkor bevenni,ami a tejbe nem kerül bele,esetleg neten olvasd el a betegtájékoztatót!

Szóval akkor tényleg hidegfront van... :?

Talán Zsombor is azt érzi :(
Vendég

Hát bakker, nem bírtam tovább, kihoztam a nappaliba a kanapéra, bekapcsoltam a tévét, üvöltött még 2 percet, azóta csend van, én nem értem ezt a gyereket...
Eddig babusgattam, simogattam, ringattam, csak üvöltött, a tévé hangja kell neki, vagy mi van??? :)

Kép Kép
estrella22

dorka :
úgy reszketett a kezem amikor teszteltem,hogy alig bíram a remegéstől vizeletet cseppenteni a kis lukba,komolyan, még írtam is nektek asszem. Amikor 2 nap múlva újra csináltam akkor is ugyanúgy rezegtem pedig akkor már tudtam csak kiváncsi voltam,hogy erősödik e a csík.
magnolia77
Gyöngyös

Estrella: Elmondom Neked... Izuka odavan azért a kib@szott tv-shopért!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én kb. agyf@szt kapok ha csak meghallom, ez a gyerek meg úgy figyel, mint ha a messiást lesné..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

TV-shop????? :) :) :) :)
Szegények!

Kép Kép
estrella22

korai délben dinnyét enni...? :roll:
Vendég

dinnye sose korai! :) mindig jó ötlet! :lol:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

hihi,már lent van! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

most viszont irány az ágy,csicsis van.... :D
Vendég

Béku!Álmodj szépeket! :lol:
Én totál nem tudok napközben aludni!Elkapott a lakás "kipucegálás"!Egyfolytában az van bennem,hogy itt rendnek kell lennie,mire jönnek a fájások.....úgyhogy mosok-vasalok-pakolok! :lol:
De,hogy ez a rosszcsont Dodesz újabban a kakit is kinyomná belőlem?! :roll:

Tv shop! :lol: :lol: :lol:
Nálunk az elmúlt 2 hónapban folyamatosan ment a fúrás-kopácsolás stb......lehet, hogy nekem egy ütvefúrót kell majd a babaszobába beszereznem, ha a gyereket meg akarom majd nyugtatni....mert szerintem a gyereknek már az lesz a fura,ha csend lesz?! :roll: :lol:

Ajtónkon:2 zár 2 különböző kulccsal!Diktátoréknak csak egyikből van...tehát ha mi mind a kettőt bezárjuk, ők csak akkor is az egyiket tudnák kinyitni....azt meg b@szhatják,mert azzal az 1gyel még nem tudnak "behatolni".....ha mi ugyebár rázárjuk mindkettőt!....és ugyebár rá is fogjuk!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
missancsi

Béku!Tényleg van ám már neked is pocak!Szép!!! :wink: ....de hogy lent van!?
Az enyém meg totál fent...még mindig! :roll:

Kép
Kép
missancsi

Haza jöttünk, minden rendben volt. A szél kicsit kellemetlenül érintett az autópályán, de végül is nem volt gond. Sajnálom a mai napot, de nem sok értelme volt maradni, mert nagyon fújt a szél. De jól éreztük magunkat.
vicky79
Budapest III. kerület

Pár fotó a nyaralásunkról, Barbus Balatonlellén:

Kép Kép Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok, az normális, ha az égvilágon semmit sem érzek? Minden tünet elmúlt :? Eddig volt puffadás, meg olyan megnőtt a méhem érzés, meg persze émelygések...tudom ez mind lehet a gyógyszerektől és a többi lombiknál is volt ilyen, de most semmit sem érzek :cry:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

dorkabab: Van olyan, akinél semmi tünetet nem okoz a terhesség. Bízz magadban és a babában. És maradjon is így, ne kínozza meg a mamát az elkövetkezendő 9 hónapban.
vicky79
Budapest III. kerület

dorka: reggel tesztelsz? +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pozitívat tesztelsz!!!
magnolia77
Gyöngyös

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?