A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Na akkor ezt a tetőt megkapják a mai kissé pesszimista csapat tagjai...... :wink: :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Közkinccsé tétetik!!!!!! :)

Nos, az egyik kedves zugolvasónk... :lol: :lol: előszedte, amit annó Sajti írt a cisztamasszírról:

"Először masszírozd át mindkét talpad, majd a talp közepét hosszában (fel-le). Ha ezzel megvagy, mehetsz a petefészek-pontjára. Úgy találod meg könnyen, ha a külső bokacsontnál (oldalt a kiálló gumó alatt), majd egy picit hátrébb masszírozod. Ezután ott az a lágy rész hátul - mindkét oldalt az achilles és a bokacsont alatt - na ott alulról felfelé kell masszírozni mindkét oldalt egyszerre (a mutató-és hüvelykujjal a legkönnyebb), mintha ki akarnád húzni a cisztát."

andrea-1

Mit szólsz Kisbeeka,haladok? :lol:

Kép
Kép
missancsi

Nem tűnik bonyolultnak a művelet :D
hát ha még hatásos is,még jobb!! :)
Vendég

Köszi csajok!

Kisbeeka holnapra nagy drukkok, ma ahogy voltam BMC nagyon sokan vártak beültire olyan jó volt nézni, nézték a megtermékenyített petesejteket és mentek az emeletre!!!! Nekik így ismeretlenül is mennek a drukkok!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Brekk,
nagyon vidám az új vonalzód :-) és így ma is 13 nap múlva lesz a pozitív teszt. :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sajtiról mit tudtok csajok? teljesen eltűnt, remélem jól van. :roll:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Látod Zsuzsi,nekem minden nap 13 nap van hátra :lol: :lol: :lol: :lol:
muszáj voltam vidámabbra váltani,hátha a kedvem is visszatér :)
Csak olyan rossz egyedül itthon!!
Ráadásul kint is olyan rossz idő van,pedig ha sütne a nap,picit kimennék sétálgatni :)

Ancsi: nagyon ügyi vagy,és tanulékony! :D
Vendég

Mindjárt kész a sütikém!!!! :D :D :D
Finom túrós,úgy néz ki,mint egy óriási lepény :D

félig-meddig teljes kiőrlésű liszttel készült,nem tudom,hogy így is ugyanúgy reagál a hőfokra,ugyanannyi-e a sütési idő,ezért inkább figyelgetem,mert nagy kár lenne érte :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Zsuzskának mennek hétfőre a drukkok!

Kubu
Én már most belefáradtam ebbe a babakocsi dologba, még jó, hogy van 7 hónapom...
Próbáltam pár fórumot megnézni, de basszus, mindenki agyonbonyolítja, megőrülök...
Van az udvaron egy nagyker, oda átmentem, próbáltak egy 150e-es szettre rábeszélni...
Na persze! Ja, és utolsó darab, már csak rózsaszínben van...
Tor Ridert én is néztem...
Anyós kolléganőjének gőzöm sincs, milyen kocsija van, egy képet küldött róla, se márka, se semmi, ezt tuti nem veszem meg...
A mózes nem tudom, mire van, sógornőék talán abban hozzák fel a picurit és abban alszik...

Andi
Pelenkázó komódot én sem találok normálisat, normális áron. Az ikeások nem valami stabilak...
Émelygés nekem sem múlik. Bár neked már illene...

Kisbeeka
Mennek holnapra a drukkok!

Judit
Hú, ha a párod nemsokára nyugdíjba mehet, akkor jó sokat tud majd a gyerkőccel foglalkozni!

Ann
Ó, basszus, sajnálom a kocsit, ezt a pechet!!! :(

Bocs, csajok, nem vagyok a top-on...
Ez az állandó émelygés, fáradtság kikészít. Használhatatlan a munkám, vagyis a legsürgősebbeket megcsinálom, de amúgy képtelen vagyok koncentrálni, még egyet nem könyveltem a héten és lassan zárás...
Szabira sem nagyon tudok most menni, pedig nagyon kéne!
Otthon is gondok vannak, két napja nem beszélünk, de nem tudom, mi baja. Háromszor megkérdeztem, nem mondta, úgyhogy ennyiben hagytam.
Azt hiszem, nehezen viseli, hogy én estére p*csaszarul vagyok és émelygek és elalszom a kanapén, de azért ennyi megértés lehetne benne.
Tegnap anyunál vacsiztunk, hát ott is akkora pokróc volt, meg vágta a pofákat, hogy tesóm felesége tőlem kérdezte ma, hogy velük van-e baja. Mondtam, hogy nem, velem.
Amúgy tesóméknak nem akartam még elmondani a gyereket, erre mikor mentek el, sógornő megkérdezte, hogy hanyadik hétben vagyok, így próbálja eltitkolni az ember :)
Bocs a panaszáradatért, eléggé kivagyok...
estrella22

Béku, most csak gyorsan neked... itt visít a kezemben bosZorka :lol:
Nálunk is így volt... 3-at szívtak le és 2 termékenyült meg, akiket vissza is kaptam... és lásd az egyik itt ordít a fülembe, mert eszik mint a gép és fáj tőle a pici pocija :(

bocs, de nem jutok ma 1-ről a 2-re... :?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Lukácsné, köszi... már vettem Espumisant is, de még gondoltam elfogyasszuk az Infacoli előtte... igazából nem csodálom, h. fáj neki :? annyira mohóka :roll:
Jövő héten már 1 hónapos, úh. hajrá angol víz :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Estrella: először is: LASSÍTS!!!!
Rengeteg időd van még a babakocsit megtalálni,addig figyeld az utcán a nőket,ki hogyan boldogul a sajátjával,nézegessétek az üzletekben minden kötöttség nélkül EGYÜTT,hogy párod is kivehesse a részét a készülődésből,ezáltal számára is valóságosabb lesz a dolog.

A komódról annyit,hogy nekem van egy nagyon régi komódom,aminek van egy szép széles teteje,alatta jobbra egy fiók,alatta egy kisebb tároló,mellette meg balra egy nagy rész,ami ráadásul kulccsal zárható :)
No én erre veszek majd pelenkázó feltétet,nagyon olcsón lehet kapni az IKEÁ-ban pl.,meg rá huzatot,és ezzel meg is oldottam a kérdést.

Egyik "pelenkázó szekrény" sem tud ennél többet,csak mert úgy lett elkeresztelve,úgyhogy picit túl van komplikálva ez a kérdés szerintem (nem Nálad,hanem általában). :)

Pároddal légy türelmes,rendezz neki egy romantikus estét,ott majd úgyis összeborultok,kibeszéli magából,ha valóban van valami!
De emiatt ne aggódj,neki is szoknia kell az új helyzetet,ezért írtam,hogy próbáld minél több dologba bevonni,kérd ki mindenről a véleményét,választhasson ő is,stb :)

Én legalábbis így kezelném a páromat,ha hasonlót éreznék,de szerencsére nálunk ilyen gond nincs :)

Ha para van,én aztán jól kiadom magamból,aztán ha neki is van,akkor ő is,és minden megy tovább,de onnantól már tekintettel vagyunk ezekre a felmerült problémákra is :)

Úgyhogy NO PARA!! :)
Vendég

Navi,nagyon szépen köszönöm!!! :D :D :D :D

Olyan jó,hogy megerősítitek számomra,hogy így is sikerülhet :)

Szóóóval innen kapta a nevét a kis (bos)Zorka?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ez nagyon jóóóó!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

vicces, mi? na majd meglátod, mikor neked is átváltozik kisangyalból kisördöggé v. boszorkává :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

lukácsné, espumisant napi hányszor adtad? köszi

Kép
Kép
navared
Szfvár

:lol: :lol: :lol: :lol: Navi,bár látnám már!! :D
Bár az enyémek még nagyon jól viselkednek,legalábbis úgy hallottam K2-től :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na arra gondoltam Csajok, lehet azért történt velem az az autó mizéria hogy elterelje a figyelmemet a "Valyon december elején kezdünk vagy nem kezdünk? Kezdünk vagy nem kezdünk? Kezdünk vagy nem kezdünk..." folyamatos gondolkodásomon. Vagy ez már gázos, hogy így belemagyarázom a dolgokat, mi? :)
Elméletileg ha nov végén, dec elején jön meg, akkor beültivel együtt beleférnék dec. közepéig kb... Jaj nagyon de nagyon jó lenne!!

Estrella, valahogy ki kéne beszélnetek magatokat a pároddal, lehet hogy csak vmi apró picike dolog lapul a háttérben, és nem gondolnám hogy te lennél az "OK". De vmi furfangos módon, nem erőltetve jó lenne ha meg tudnátok beszélni.
ann74

Béku
Tudom, rengetem időm van még...
Férjemnek elég nyűg a vásárlás, persze én sem szeretném még megvenni, csak mivel újra nem lesz pénzünk, gondoltam időben eldöntöm, mit szeretnék, aztán nézem a vaterát, teszveszt, hogy ne a végén kényszerből kelljen majd rosszabbat/drágábbat venni.
De persze a 12. hét előtt semmiképp, meg lehet, hogy a doki nem is fog jó hírekkel várni jövő héten 

Egyébként én is arra gondoltam, hogy kéne nézni egy ki kis komódot, amit utána is tudok használni.

Férjemmel meg az a baj, hogy makacs skoprió vagyok és én sem vagyok hajlandó engedni, ha ő bunkón viselkedik, akkor nehogy már én engeszteljem, de tudom, ez az én hibám.

Na hazamegyek, kibőgöm magam aztán lefekszem 8-kor aludni :)

Ann
Na jó kis figyelemelterelés :)
De jó lenne, ha decemberben összejönne nektek!!!

Nem hiszem, hogy meg tudjuk ma beszélni, mi a baj, még emailben is összevesztünk...
estrella22

Estrella: 7 hónap rengeteg idő,azalatt kinézed,ami igazán jó,és még bőven lesz időd rá licitálni teszveszen,vaterán,hogy az eredeti ár töredékéért juss hozzá :)

Tudom,hogy nehéz,én rák vagyok,úgyhogy legalább olyan makacs,mint Te,párom meg Nyilas,aki veszekedéskor meg se szólal,úgyhogy tudom miről beszélsz,de muszáj lenne kibékülnötök,ez nem a legjobb időszak Számodra a háborúzáshoz!

Arra még ott az egész élet,most viszont mindkettőtöknek tekintettel kéne lennie a babácskára a pocakodban!

Ja,és azt most azonnal felejtsd el,hogy rossz híreket mondana a doki!!!!
Vendég

Estrella:
Igazad van, hogy előrelátó vagy...de azért ne mindenáron, lehet hogy embered mellőzöttnek érzi magát mostanság, mert csak ezekkel lát foglalkozni ??? :shock:
Próbálj meg erőt venni és mostmég amennyire tudsz, koncentrálni a párodra, ha beindul a gépszíj úgyis csak statiszta-szolga szerep jut a pasasoknak :) Lehet, hogy tényleg egy kis kedvességgel el tudod venni a vitátok élét... 1 próbát megér, nem??? :)
Én kos vagyok.. a skorpió után talán az a második leggázabb :).... Hát velünk biztos nem egyszerűek a minennapok, úgyhogy meg tudlak érteni Téged is... de amikor azt mondod nehogy már én engeszteljem, akkor gondolj arra is, hogy az a negatív energia, ami most benned van a vitátok miatt, annak jó része mind a babán csapódik le.. és ezt szerintem se Te, se a párod nem akarhatja igazán.... Szóval béküljetek meg... ha gondolod, érvelj azzal, amit most írtam.. hátha az őt is jobb belátásra bírja... Fel a fejjel csajszi......az nem megoldás, hogy bőgsz azt bealszol korán!!!!!... A rossz érzés továbbra is ott fog dolgozni Benned és ezt nem akarjuk, ugye???? :wink:

andrea-1

Estrella,
jó hogy előre tervezel, de ne feledd a jelent! ahhoz hogy jó híreket kapjatok, a babának most egy nyugis anyura van szüksége. elég stressz a meló meg a párod, a babakocsi ráér.
apát kérdezd meg mi a gond, lehet hogy kiböki, hogy csak tehetetlennek érzi magát hogy nem tud neked segíteni, csak azt látja hogy állandóan fáradt vagy... ki tudja a pasik is kiszámíthatatlanok. szóval nyugi és pihi, most erre van szükséged, minden más ráér...

Ann,
sajnálom a kocsit, reméljük összejön még nektek a december. de nem is ez a legfontosabb talán. hanem a tudat, hogy az út végén mindenkinek ott a baba! ebben kell hinni a rossz pillanatokban is!

nem akartam okoskodni, csak szeretném, ha nem uralkodna el a nega hullám, mert az nem jó senkinek!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

navi
minden szopás előtt kapott 20-25 cseppet kiskanálba.

megjártam a fogorvost otthagytam egy kisebb vagyont mert nem 1 hanem a 3 egymás melletti fogam is lyukas volt, pedig én csak 1-et éreztem de azt mondta mindhárom lyukas.
szóval cirka 36ezret gomboltak le rólam, még jó hogy ep-tól visszaigényelhetem az összeget...

mindenkinek jó tüszőnövesztést, babavárást és minden jót.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

sajtikám
merre vagy?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

sziaszok

sajti él köszöni megvan, csak a hétvégén vidéken volt majd szombaton jön azt üzeni.

miezának nem jó a net azért nem jön Sajti beszélt vele.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné: köszönjük a híreket Sajtiékról! :D
Mieza most úgyis pörög ezerrel,aztán majd jön :)
Vendég

Sziasztok!

Olvastam hogy többeteknek van IR és esetleg PCO is.

Sajnos Nekem is ezek vannak+ a párom eredménye nem a legszupibb :-( 8 Millió és az alakjuk nem túl jó.
Szedi a MACA Vibe vitamint 3x1+ E vit 100mg+C-Vitamin 1000 mg /nap

DEEEE Nekem nem mennek lefelé a kilók :-( (172cm kb 69 kg) vagyok. Barna kenyeret nem szeretem, este éhes vagyok ... van valami ötlet ?? Van valaki akinek a párjának hasonlóak az eredményei.

Akik akcióban vannak Sok sok jót kívánok :-) Babásoknak jó babázást. Üdv Köszi előre is.

Üdv!
Andi
kisborso

Sziasztok!

Olvasgatom ezt az IR-es diétát ettől nem lett rosszul senki? Mármint olyan éhes nem volt tőle senki, hogy lefordult a székről?
Ráadásul rajtam felesleges zsír sincs amit fel tudnék használni! :D :shock:

Csajok aki csinálja hogy bírja? Nagy zabálós vagyok, most meg előre parázom mi lesz ha!!!!!! Remélem nem lesz semmi a terheléses cukor vizsgálaton csak normál érték!!!!!!

Le a kalappal a diétázók előtt... minden tiszteletem!!!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Hali kisborsó ANDI!!!

Nálunk ugyan ez a helyzet mint nálatok csak pepitában!
Nálam ma derült ki a PCO, IR még nem bizonyított.

Uramnak 4 milliós lassan mozgó katonái vannak, folyamatosan változó eredménye van egyébként és kedden fagyasztottunk le 3 lombikra valót biztos ami biztos!!!!

172 CM-HEZ SOK A 69 KILÓ???

Nekünk K ügynök januárra igérte az 1. lombikot ami speciális ICSI eljárásos lesz az Uram eredménye miatt!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Azt nem is meséltem Nektek,hogy K2 elmondta az eredményhirdetéskor,hogy mindannyiunknak ICSI-vel csinálják a megtermékenyítést...!

Ezen csodálkoztam,mert azt hittem,hogy ezt csak "végső esetben" csinálják,múltkor nem volt rá szükség...

Nektek is azzal csinálták?
Vendég

Nekünk amiatt kell ICSI mert olyan rosszul mozognak Uram katonái hogy nem találnának be a petesejtbe és már oda is fecskendezéssel jut be a csődör! :D

Ha nem is szó szerint, de ezt mondta K!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Nekünk nem tudom,miért,mert az előzőnél simán megtermékenyült mind a 4 petesejt mindenféle ICSI nélkül...
most meg esélyt se kaptak...
Vendég

Biztos a legtutibbra mentek és a legjobb csődöröket manuálisan kiválogatták!!!! :roll: :P

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

KISBEEKA

Nem kérdeztél rá az okra?
Nem lehet, hogy párod túlparázta és egy rosszabbat produkált? :oops:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Csajok, nem csak a pasi eredménytől függhet az ICSI... nálunk Rajó alapból egy csődör... :lol: :lol: :lol: ...... mégis 1 kivétellel az összes petesejtet szúrták... :shock:

Vukknak üzenem, hogy mostmár monnyon le...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

andrea-1

Mia: párom nem parázós,és eddig minden "nyilvános szereplése" tökéletes eredményt hozott.
Ő sosincs zavarban,és nagyon nyugodt ember-épp az ellentétem.

Biztos,hogy nem a mintával volt gond,mert azt még szerintem megvizsgálni se volt idejük (4 srác a szobából),és máris mondta K2 mind a 4 párnak,hogy ICSI-vel csinálják.

Már azt a változatot is hallottam,hogy a támogatáshoz ez szükséges...

Nem kérdeztem rá,mert a többi 3 párnak a válaszhoz nem sok köze lett volna...
Meg aztán előtte aláírtam,hogy ebbe is beleegyezem,ha szükséges.
Vendég

Nem semmi mennyire bonyolult ez az egész!!!
Csoda ha az ember teherbe esik!

Annyi mindennek kell stimmelnie egy terhességhez, időpont, hormonok, sejtek.......

Nagyon tuti ,hogy ilyen szuper a tudomány, hogy ki játssza a természetet és ennyi mindent mesterségesen moderálnak!

Ne haragudj kisbeeka nem akartam sértegetni Uradat, nem annak szántam!!!!

:oops:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Borsó druszám... nekem akkor ment le nagyon gyorsan pár kiló (6), miután megemelték a met adagom... addig nem igazán vettem észre változást.... :shock: Te mennyi metet szedsz?

Mia: nem olyan ördöngősség az IR diéta... nagy zabálásokat persze el lehet felejteni...de mindenféle optikai tuningokkal (kisebb tányért használsz pl....vagy kaja előtt olyan 20 perccel 1-2 pohár víz.. mert ennyi kell az agynak hogy a telítettség érzetet érzékelje....) csodákra képes.... Egy idő után nekem pl. az volt a feladat, hogy teljesítsem a napi 5 kajálást, mert még étvágyam se volt..... :wink: :wink:

Most meg... gyakorlatilag a tízóraimnál tartok.. a többi kint... :shock:

andrea-1

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sziasztok Csajok!

Andrea!
Istennő vagy köszi! :wink:

Mia!!!
ne görcsölj,nyugi,ne parázz előre!!!!!!
vikus82

Mia: nem vettem sértésnek :)
Vendég

Vikus

Sajna ilyen a természetem mindent előre megtervezek A B C verzió, tudom hogy hülyeség, de nem mindig tudom ezt leküzdeni, és nagyon jó itt nálatok Tabuk nélkül beszélni a félelmeimről, és többnyire mindig van tőletek meg nyugtató válasz!!!!!!!!! :D

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sziasztok,

elnézést hogy eddig nem sikerült jönnöm a szülés után remélem Sajti hozta a hirt :) jól vagyunk Noni baba eddig tündérien viselkedik sokat alszik keveset sir eddig kisangyal nem tudunk betelni vele. Éjszaka is viszonylag hagy pihenni minket bár azért már kezdem érezni h nem alszom annyit mint régen. de hát ezt akartuk ugye :roll: :lol:

fotóval igérem hamarosan jövök

lányok egy kérdés: tud valaki jó bébiszittert dél pesten vagy a környékén? tesómnak kellene

férfigondok: nekünk a fer14 vitamin vált be 2X is végigcsináltuk a kúrát és normalizálta a sejtszámot

Kép
vayacon

Vaya: akkor most így is ÓRIÁSI GRATULA Noni babácskához!!! :D

Már nagyon várjuk a sok-sok fotót! :)

Bébiszitternek magamat ajánlanám,de nem dél-Pesten vagyok,és csak januártól leszek "szabad",amennyiben 13 nap múlva zebrás a tesztem :D
Vendég

Vaya,
én épp ma kukkoltalak meg benneteket az iwiw-en :)
Csuda édes kislányotok van!

Csajok,
nekünk az első lombikot kérdezés nélkül ICSI-vel nyomták, a másodiknál ugyan megkérdezték, de tutira akartunk menni így újra azt kértük.
Nemcsak apa produktumától függ (bár az nálunk is problémás) hanem pl. a petesejtet körülvevő üveghártya vastagságától is, hogy bejutnak-e a fiúkák. És ez a hártya sajnos a kor előrehaladásával vastagodik :(
És persze még ki tudja hány tényező van ami befolyásol...igazad van Mia, csoda hogy már itt tart az orvostudomány, hogy nekünk mindnyájunknak lehetnek babáink a segítségükkel :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára judit0713 2010.11.18 18:44-kor.

Kép
judit0713

Mia!
önts ki a leleked itt nekünk... :D :D :D :D :D
vikus82

Köszi Erika!!!

Nekünk is ICSI volt, pedig apa is csődör :wink: nem azon múlott, hanem a biztosra mentek/tünk!

Andi, szegénykém...VUK...bleee :(

Kép
Kép
navared
Szfvár

Köszi Vikus!!!!

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

No ha így áll a dolog,akkor örülök neki,hogy K2 biztosra akar menni.
Ez azt jelenti,hogy ő fogja megcsinálni? :D

Nekem nagyon szimpatikus volt élőben is,meg mikor ma telefonáltam,egy csupa szív embernek tűnt,annyira türelmes, mosolygós!! :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?