Sziasztok!
Zsuzskának mennek hétfőre a drukkok!
Kubu
Én már most belefáradtam ebbe a babakocsi dologba, még jó, hogy van 7 hónapom...
Próbáltam pár fórumot megnézni, de basszus, mindenki agyonbonyolítja, megőrülök...
Van az udvaron egy nagyker, oda átmentem, próbáltak egy 150e-es szettre rábeszélni...
Na persze! Ja, és utolsó darab, már csak rózsaszínben van...
Tor Ridert én is néztem...
Anyós kolléganőjének gőzöm sincs, milyen kocsija van, egy képet küldött róla, se márka, se semmi, ezt tuti nem veszem meg...
A mózes nem tudom, mire van, sógornőék talán abban hozzák fel a picurit és abban alszik...
Andi
Pelenkázó komódot én sem találok normálisat, normális áron. Az ikeások nem valami stabilak...
Émelygés nekem sem múlik. Bár neked már illene...
Kisbeeka
Mennek holnapra a drukkok!
Judit
Hú, ha a párod nemsokára nyugdíjba mehet, akkor jó sokat tud majd a gyerkőccel foglalkozni!
Ann
Ó, basszus, sajnálom a kocsit, ezt a pechet!!!
Bocs, csajok, nem vagyok a top-on...
Ez az állandó émelygés, fáradtság kikészít. Használhatatlan a munkám, vagyis a legsürgősebbeket megcsinálom, de amúgy képtelen vagyok koncentrálni, még egyet nem könyveltem a héten és lassan zárás...
Szabira sem nagyon tudok most menni, pedig nagyon kéne!
Otthon is gondok vannak, két napja nem beszélünk, de nem tudom, mi baja. Háromszor megkérdeztem, nem mondta, úgyhogy ennyiben hagytam.
Azt hiszem, nehezen viseli, hogy én estére p*csaszarul vagyok és émelygek és elalszom a kanapén, de azért ennyi megértés lehetne benne.
Tegnap anyunál vacsiztunk, hát ott is akkora pokróc volt, meg vágta a pofákat, hogy tesóm felesége tőlem kérdezte ma, hogy velük van-e baja. Mondtam, hogy nem, velem.
Amúgy tesóméknak nem akartam még elmondani a gyereket, erre mikor mentek el, sógornő megkérdezte, hogy hanyadik hétben vagyok, így próbálja eltitkolni az ember
Bocs a panaszáradatért, eléggé kivagyok...