A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi,
jó ez a hely nagyon, szép, nagy kert, aranyos gondozók, stb, és van ott bölcsi, ovi, sőt ált.isk. is a környéken, de remélem, csak 2007 dec.ig jár oda a lány, amíg 3 éves nem lesz. Mert van itt a közelben ovi, ami feleannyi utazást jelent. Így most oda-vissza kb 3 órát megyek. :roll: Persze, ahova felveszik, nem kívánságműsor.

Fibi,
jobbulást Bálintnak, remélhetőleg nem lesz komolyabb baj.
neet
neet

Indi!
nézd, így "látjuk" mi a főoldalt.

btw. valahol láthatok képeket/árakat a kötött holmikról? ;-)

Kép
ancsipancsi

Ancsi,
köszi.

Indi,
nekem is a bogyos háttér jön be, és tetszik nagyon az oldal :) tök ügyes vagy!!!
fibi

Zanza,
:lol:
neet
neet

Neet,
Neked is köszi.
fibi

Indi!

Én meg pont úgy látom ahogy te mondtad ,bogyós háttéren a zöld és azon az írás.

Juc
20170114224602

Visszaolvasni lehetetlen, sokat pofázkodtok!!! :D Nálunk sűrű az élet, anyukám kapott múlt héten egy jó kis térdprotézist, hétvégén vendégjárás volt, ezért még olvasni sincs időm :(

Csak gyorsan: sajnos talik kiesnek, Dóci még taknyolódik-köhécsel kicsit, nem volt vészes, de mivel Marci is szörcsög két napja, meg párom meg én is szörcsögtünk két napig, félő, hogy nyavaja, ezért inkább nem vinném közétek, hacsak nem kértek valami jó kis taknyos-köhögős cuccot :D
Holnap meg édesanyám új térdét ünnepelendő hazahozzuk a kórházól, szóval az is kiesik, de bízom benne, hogy egyszer, kb. 10 év múlva végre eljutunk mi is egy talira :D

Rec,
engem nem zavarnak a linkek, én az ilyesmitől el szoktam érzékenyülni :D

Neet,
te meg majd kapsz tőlem mélt... és ha egyszer nagyon ki akarlak csinálni, akkor hozzádvágok néhány e.e.cummings verset, ő általában mindent kisbetűvel ír (még a nevét is :D), és abszolút nem érdekli, hogy egy adott szónak mi a szófaja, vagy a mondatbeli helye :D Viszont k.jó :)

v
kisün

Sziasztok!

Indi, nalam latszik a bananzold hatter! :wink:
Csinos a fotomodell! :)

Gyongyvirag,
en Urban Martanal szultem es meg voltam elegedve vele. Nem babusgatos fajta, de szakmailag profi es nem penzehes. A legtobb dokinal sokat kell varni, de ha a rendeles elejere kersz idopontot, akkor kevesebb a csuszas is.

Lanyok, nem T.B-rol panaszkodtak mar itt tobben is?

Zuz, mikor is jottok Kmetre? Remelem nem a ket kov. szombat valamelyiken, mert nem leszunk... Orulnek, ha tudnank talalkozni!

Szrekuc, nekem is megnott az orrom - pedig alapbol sem valami noies. :( :shock: :wink: :lol:

Jok az uj avatarok! :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ancsi ! Köszi, hgoy betetted, értetlenül álloka dolog előtt, én meg így látom:

Kép

Képek a mosható pelus címszó galériájában találhatók, egyelőre csak ezzel tudtam foglalkozni.

indianyo

Kisün,
e.e.cummings :lol: téényleg, emlékszem én is :lol:

Dora.
ki az a T.B.?
fibi

Indi,
én is igy látom, ahogy Te feltetted ide :) a bogyo lejjebb van, meg mögötte.
fibi

Indi!

Ezt mindig elfelejtem,hogy hogyan tudom ide másolni az adott oldal képét.Mit is nyomok?

Juc
20170114224602

Köszönöm a sok hozzászólást honlapilag, nem akartam volna ennyire itt ezt megtárgyalni, de aranyosak vagytok, hogy így segítetek, kritikákat és javaslatokat örömmel fogadok! Mivel ez egy ingyenes portál, nicns túl sok mozgási lehetőség, úgyhogy többé-kevésbé így marad, de úgyis a munka alényeg, úgyhgoy most majd inkább arra fogok koncentrálni, hgoy legyen mit eladni.

Fibi :) msot látom csak, hgoy mi történt, hát akkor előre a gyógyuklás útján! Podophyllum és Normaflore volt nálunk ilyen esetben a befutó. Jobbulást!!!

Vera :) nektek is Gyógy Gyula mielőbbi látogatását kívánom! Anyukádnak gyors felépülést! Nekem is küldjél verseket, fősulin haszunáltunk egyet tőle nyelvtani gyakorlatoknál és teccett :)

Dóra :) köszi, fotómodell úr apja szerint majd részesedést kér a haszonból, mert nagy része van a sikerben :lol: Mi újság nálatok?

indianyo

Jucus :) Print screen-t nyomsz és utána CTL+V-vel bemásolod egy képszerkesztő program új ablakába - én most paint-be tettem, úgy volt a leggyorsabb.

indianyo

mi elindulunk a MOM-ba, remélem azért páratokkal találkozunk!

Fibi, Kisün, jobbuljatok!
Deniékről mi hír?

votiv 8)
votiv

Fibi, B.T. akart lenni, csak elbenaztam. :oops: :lol:

Indi, koszonjuk jol vagyunk. Ma talan veget er a felujitas es teljessegeben elvezhetjuk az uj lakast.:)

Jo talizast! A betegeknek jobbulast!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Indi,
köszi a tippet :) amugy jol van ded, lehet h csak a brokkoli csipte ki a fenekét tegnap? :roll: Te sem mész ma talira?

Votiv,
köszi, puszilom a többieket :)

Dora,
jaaa :D , asszem Ilid is nála szült, és ö elégedett volt vele nagyjábol.
fibi

Jaj, megint nem látok semmit a monitoron a betűkön kívül :( Pont most, amikor úgy kéne :(

Fibi :) Mi nem megyünk talira ma.

Szerintetek mi az oka annak, hgoy a gyerekek többsége, ha elálmosodik, a fülét vagy a környéki hajzatot csavargatja-tekeri?

indianyo

Indi,
ha nem lenne olyan messze a Campona nekünk, vinném Neked holnap a Jamie Cullumot :? persze ha ma nem lesz annyi kaksi...

nem tudom, mi az oka, de B is régen ezt csinálta, fület dörzsölte, néha csapkodta is :P
fibi

sziasztok!

meg tudna vmelyikotok adni vmelyik talizos kismami telefonszamat? Abel tok jol bealudt ugyh mi csak most indulunk es kell legalabb egy fel ora oda

Fibsz
gyogyuljatok! :)

Kép

Kép

:D
szrekuc

mi meg itt vagyunk az onkormnal, kb. 15 perc es indulunk a momba

ancsipancsi

Olyan jó, hogy ti értitek miről beszélek :lol: Mára már egy kicsit összeszedtem magam és elhatároztam, hogy semmit sem fogok csinálni. Mosok és tévézek, meg persze sütők valami finomat. Apa nagyon igényli.

Indi,
Konkréten most nem vonzódok semmilyen édességhez, mindenevő vagyok. A legtöbb esetben a győri édes (pilóta, vaniliás karika stb) termékeit eszem, mert azok aprók és be tudom csempészni a pociba. De annyira örülnék neki, ha tudnék valami rendeset is enni kettőnk érdekében :(
Egyébként tegnap én is megnéztem a honlapodat és én sem értettem a többiek miről beszélnek, mert én is azt láttam, amit te feltettél :lol: Eddig tök szupi a honlap :lol:

Lindi,
És pontosan hol is van a KUSZA? Én a 6-os felől jövők, tehát a Campona mekis irányából érkezem. Jelentem hajlamos vagyok eltévedni :lol:

Neet,
Tök jó az új avatar :lol: Ugyan elég kicsi a kép, de Eszter tökre úgy néz ki, mint én kiskoromban :lol: Ő milyen jegyben született?

Kisün,
Jobbulást Nektek!

Kép Kép
curse

Curse,
ha dec 9 az nyilas, akkor nyilas. Nem vagyok otthon a témában.

A térkép meg úgy néz ki, hogy a városból jövet haladva: 1. RTL székház, a BK forgatási színtere (a'la Mátyás kir. tér), 2. KUSZA, 3. Campona Tesco-s fele, a kajáldások is itt vannak, majd a Tropicarium + a Campona bevásárlós része, bankok, stb. A DM a legtúloldalabbi csücskében van, a buszvégállomások felől. Remélem, jól írtam.
neet
neet

Csak Curse-nak, nagyobb kiadásban. :) (A puszizós unokatesó, tudjátok...)

Kép
neet
neet

Neet,
Köszi az útbaigazítást, így már tudom hol van és legalább megtudtam plusz egy infot BK forgatási helyszín :lol:
Igen, nyilas a csillagjegye, jól tudod. És tényleg hasonlít a gyerekkori mivoltamra :lol:
Viszont, ne ijedj meg, ha meglátsz holnap, Eszter százszor szebb nő lesz :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Unom a tanulást így jövök kicsit pofázkodni. :)

Zuzi! GRATULA! :) de jó neked, és milyen volt a vizsga, nehéz volt, mesélj már egy kicsit részletesebben, jöhet pü-ben is. :)

Új Avatar-ok rulezek! Én is próbáltam már lekicsinyíteni képet, de mindig vagy annyira kicsi lesz, hogy már láthatatlan vagy nem veszi be a bnet. Nem tudom mit rontok el. :(

Isti és Eszci olyan nagyok már! Szóval olyan nagyfiúsak, nagylányosak és szépek! :)

Indi

Rulez a honlap. Olyan édiket gyártasz, de sztem hasznos lenne azt is leírni, hogy miért jó ez a gyapjú külső a textilpelenkára. És tényleg az én Bendim is csavargatja a fülét ha álmos, én sem tudom miért.

ÓÓ most viszont felébredt, mennem kell.

Pussszi

ruz
ruzicsky

Huuu Neet,
Most így visszaolvasva lehet, hogy félreérthető voltam :oops: Szóval azt akartam kifejezni, hogy én is ilyen dögös kiscsaj voltam gyerekkoromban :) aztán érettségi után nagyon el kezdett rajtam fogni az idő és most mindenki legalább 5-6 évvel idősebbnek néz, mint amennyi valójában vagyok :(

Kép Kép
curse

Rekuc,
köszi.
kaptál már telszámot? vagy már elindultál valszeg...
fibi

Curse,
nyugii! :D Biztos csak a felnőttes, érett kisugárzásod teszi.

Ruz,
avatar: én irfanview-val megnyitom a képet, ami nagy, egérrel kijelölöm azt a részt, ami kell belőle (pl levágom róla a fejem, ami ijesztő :D), átmásolom Paintbe, és elmentem úgy. Ezt visszateszem infranv-ba, és addig kicsinyítem, amíg belefér a 80*80ba.
neet
neet

Votiv,
még az jutott eszembe, hogy a mi időnkben még nem volt ilyen csík, vagy csak mi nem tudtunk róla? A végén mi lett volna velünk? Only -2 days to go... only -4 days... :lol:
neet
neet

ma már két kakilás is volt :? :( jobb hogy nem mentünk fertözni Titeket....
fibi

Neet,
akkor én ugy fejeztem volna, be h: only -10 days to go :lol:
fibi

Nagggyon jók az új avatarok!! :D Hogy nőnek a gyerkőcök!! :D

Mindenkinek nagyon jó talizást!! Gondolok Rátok :D :D

Ma Bálint megkapta a 15 hós szurit, remélem nem lesz semmi baja, bár amúgy is kicsit nyügi ma... mindenestre adtam neki kivezetőt tegnap is és ma is (már elvesztettem a fonalat, hogy kié is volt eredetileg, de köszi :) )

Indi :) Gratula a honlapodhoz, nekem nagyon tetszik! :D

Fibi :) Hú, szegény Bálintod :( :( Bulást neki és sok ++++++++ Adtál neki vmit a hasmenésre? Nagyon nyügi vagy hogy viseli?

Curse :) Kitartás+++ mindjárt meglesz a baba! Tökre megértem, hogy már türelmetlenül várod! De csak nyugi! :) Mit sütöttél végül?

Vera :) Bulást Nektek!! És remélem előbb is sikerül talizni Veletek, mint 10 év! :wink:

Rec :) Nekem is tetszettek a linkek, bár némelyiktől tényleg elállt a szavam, de nem a rémülettől. Szóval csak nyugodtan :wink:
denizsa

Deni,
nem adtam neki semmit, mert azért gyanus az a tegnapi szölö+brokkolileves kombinácio :? ébredés után nyügös kb 1 oráig, meséléssel el lehet terelni a figyelmét. amugy meg édesen játszik, egész délelött föz a konyhában :D

és a Te köhögésed javult már?
fibi

Neet! Új avatar :P Nagyon édi!!! :lol:
Ja és tetszik a nagykép is bár tudom Curse-nak tetted be :mrgreen:

Úgy látom mindenkinek van vmi szuper képszerkesztős progija, s csak én küzdök paint-tel?! :?

Recca! Mellesleg te miért nézeget ily sűrűn azt a honlapot? Csak nem tervezgettek? :?:

Indi! Nekem is olyan mint Ancsi bogyósa

Fibi! Akkor azé még egy kis ++++++
Most jutott eszembe hogy végül csak itt maradt múltkor a BCG kivezetője... :roll:

Deni! Jobban?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok!

Betegecskék, gyógyuljatok!!!!

Tali nagyon jó volt, feltöltődtem kicsit :wink: Votivnak nagyon helyes kis pocija van! Babákok nagyot nőttek, sé nagyon huncutok voltak! És megismertem Szrekucot is, akinek egy nagyon helyes pasi a kisfia :lol: Cd-ket mégegyszer köszönöm!!!!

Indi!
Nekem is jól bejött a honlap! Most mégegyszer megkuksizom!

Deni! Ennek az oltásnak csak később jönnek ki a mellékhatásai, ne aggódj, biztos nem lesz semmi gond!

Kép
Kép
zuzmo1

én mindjárt megzabálom a fiamat :D beparkolta a szönyeg szélére az összes autoját, meg motort, stb... és mondja nekem, hogy "Nézdcsak anya", közben ezerrel bájvigyorog a büszkeségtöl :lol: :lol: :lol:

Zuzi,
kik voltak ott végül a talin? :)

Barbi,
köszi.
kivezetö már mindegy, végülis lejárt a szavatossága már :?
fibi

Fibi!
Ott voltak Zsanciék, Votivék, Reccáék, Zanzáék, Ancsiék, Szrekucék. Remélem, senkit sem hagytam ki :wink:
És mi még mindig lógunk a "hálánkkal" a 15 hós kivezetőért. Majd találj ki valamit :wink: :lol:

Indi!
Tényleg szexi a modelled :wink: És szerintem reklámozz csak nyugodtan! Mindannyian nagyon szorítunk, hogy beinduljon a bót!!!
zuzmo1

Zuz,
deszuper lehetett :D és sikerült kapucsinozni is, vagy csak rohantatok a gyerköcök után? :P
ne fárassz már a háláddal :lol: majd ha jövö héten elmegyünk Hozzátok, akkor fözhetsz vmi finomat, jo? :lol: mert még mindig 2 oránként megéhezem :D
fibi

Fibi!
Kapucsinó helyett sütiztünk, pogácsáztunk :wink: Szegény Benkét jól el is rontottuk :lol: :oops: Bár Votivnál láttam valami kapuccsinóféleséget :lol:
Majd írd meg, mit kívánsz, és akkor azt főzök :wink:

És Zsanciról el sem hiszem hogy várandós, olyan vékonyka 8)
zuzmo1

Sziasztok!

Örülök, hogy jól sikerült a tali, nálunk vendégek voltak egy 9 hónapos babával, hát ... . Gréti minden játékot úgy vitt oda neki, hogy a fejéhez dobta és sikítozott. Szép kilátások.

Curse! A KUSZA pont a Meki mögött van.
Mi 10-kor végzünk ott, akkor ottmaradunk a játszósarokban, hátha jön valaki.

Indi! Nekem is a bogyós háttér jött be, emiatt nem bírtam elolvasni a szöveget :shock:

KépKép
KépKép
lindicita

Zuz,
pogácsázás rulez :) és jo, majd kitalálom, addig még változhat az étvágyam :lol:

Lindi,
hu, ilyenektöl én is tartok, mert B meg eléggé kisajátitja a játékait magának... bár legalább Gréti odavitte a babának :? :lol:
fibi

Ancsikám!
mit láttál a C&A-ban? :wink:
zuzmo1

Multkor is odament Ancsi :lol: tökjo ékszertartot vett magának, ki is találtam akkor, hogy az milyen jo ötlet karácsonyra az unokatesoimnak :D

Hu, Bálint még mindig alszik, mi lesz ma este....
fibi

Jaj, most ahogy olvasom a Kismamát, eszembe jutott az a vérvétel a H-ban, amikor a fejéböl vettek vért a szülés utáni (?) napon. Borzalmasan sirt, és nem engedtek be hozzá..... Azt tkp miért is vették le? és ha netán hazajöhetnénk 1 nap után, akkor azt a vérvételt már a háziorvos csinálná???
fibi

a többiek még mindig Budán buliznak? :lol:

na, most már felébresztem a gyerököt....
fibi

tali nagyon jo volt! mindenkinek orulok, h lattam. Rekucnak meg, h megismertem (persze tok nem ilyennek kepzeltem :lol: csak meg ne kerdezze, h milyennek :mrgreen:)

Neet, a te lanyod is mennyit valtozott! tiszta nagylany mar. tokjo :D

Barbi, azert nezem, mert erdekel :lol: terveinktol fuggetlenul :D

Indi, tenyleg jo a honlapod! az meg, h hogyan jelenik meg, bongeszo-fuggo, tehat a html kod van rosszul megirva. ha te adott panelekbol tudod osszerakni az oldalt, akkor ezzel nem nagyon tudsz mit csinalni :( a gportal tudna...

Fibi, fejbol? :( au

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

A fejből vett vér egyáltalán nem olyan vészes, mint aminek tűnik. Eszter fején is volt egy mini seb, sztem attól, bár nem kérdeztem. Nem kell hozzá vetkőztetni, könnyű megszúrni, vérbő, stb, a hivatalos álláspontot nem ismerem, de biztos nem csak azért veszik innen helyenként, mert egyszerű.

Holnap viszek egy ilyen fellógatós izét, ha kell valakinek, odaadom. Ikeás, kis pakolós piros 3 rekeszes kis micsoda, kisebb játékok, bizbazok remekül beleszórhatóak. Csak nekünk az alpesi házikó ferde falai miatt nem lehet hova aggatni.
neet
neet

na, megjöttünk az esti sétábol, jol megnéztük a Holdat :lol:

Rec,
hát ez az :( pedig azt olvastam, hogy ezt a vérvételt a legtöbb helyen a ded sarkábol veszik...
és nekem meg az jutott eszembe (mivel Téged annyira érdekelnek ezek a szép szülések), hogy lehet h valo lenne Neked egy bábaképzö :lol:
és mélem átment végül? (freemail)
fibi

Neet,
lehet h nem vészes, de Bálintot 3x szurták el, mire eltalálták :( és nem értem, miért nem mehet be anyuka.... ott bögtem az elöszobában...
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?