sziasztok,
nagyon jó volt a tali, egész feltöltődtem, bár még mindig nem tud Igi sokáig egy helyben ülni...
Sok ilyen nyugis beszélgetést szeretnék!!!!!!!!!!!
FIbi,
én bent voltam, mikor vették a vért Igitől, de annyira sokkolt, h csak na...elfelejtettem kimenni, és akkor arra gondoltam,h ha most elsirom magam, akkor azonnal rámüvöltenek, és kizavarnak...szóval, csak álltam ott, mint aki nagyon laza, és mondogattam Iginek, h semmi baj, aztán mikor kimentünk, elkezdtem bőgni...
Ja, és ez az a glükóz akármi szűrés, ami nekünk elsőre persze pozitiv lett, és küldtek egy papirt, h szúrassam meg a gyerekdokival, vagy védőnővel. Hát én ezért nem akartam őket kihivni,igy megkértem orvos bnőmet, aki kerek 4 hónapot dolgozott dokiként mielőtt szült, és szegény egy csomószor nem tudta rendesen megszúrni a sarkát, és akkor pont arra gondoltam, h mennyivel "humánusabb" fejbe szúrni, mert onnan legalább azonnal jön, és sok, a sarokból meg olyan kevés jött, alig birtunk annyi vért rákenni a papirra, amennyi kellett...
szal, ennyi, in nutshell...
Votiv,
úszni tanitják ezeket a szegényeket???? erről jutott eszembe, h múlt úszás órán az volt B-nek és apának a feladata, h apa fogta B fejét hátulról, a nyakánál, és B meg kvázi "ment" a vizben...
szóval, apa keze volt az az úszógumi, ami itt a kicsik nyakán volt...
Neet,
a te lányod IGAZI nagylány lett...én őt nem ismertem meg először!!!!!!!!!!