A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Helyesen: szurták meg...
fibi

Zuzi!
elfeljtettem bemenni. ÉRTED???, sík hülye vagyok :D
viszont vettem sültcsirkét a Matchban.

ha valaki gyűjti a SPAR/KAISERS szívecskéket, vagyis ha valaki nem gyűjti, és felesleges neki, akkor szívesen fogadom ;-). kellene még pár, hogy tudjak venni rajta (+pénzen) edényt.

mi is jól éreztük magunkat a talin, habár most Lencsi elég mozgékony volt.
ancsipancsi

Indi!
MEGFEJTETTEM A HONLAPTRÜKKÖT!
Explorerben bejön a banánsárga háttér, míg Fire Foxban (Mozillában) nem.
én ez utóbbit használok, csak vész esetén nyitok explorert.
ancsipancsi

Zuzi, én elmondom, mi volt a C und A-ban :D:
icipici méretű anorákok (a legnagyobb 68-as). néhány síoverall a "mi méretünkben" :wink: - ami olyan nagyon vastag, kemény víztaszító anyagból van, csúnyakék és tűzpiros színekben, 8 ezerért. pár nadrág+ing/póló+pulcsi/pufimellény összeállítás, 4-7 ezerig, de semmi igazán jópofa. egy dolgot láttam, ami nagyon klassz volt, egy jó vastag, puha, bélelt kordnadrág, de az meg 2700 volt, és ezt kissé sokalltam. volt bélelt farmer is, az meg 3000 volt.

és Zuz, sztem neked van nagyon szép kis pocakod, és én is ilyen karcsú kismami szeretnék lenni végig, mint Te! :)

és nagyon klassz volt végre újra talizni mindenkivel, édesek voltak a gyerekek és sztem tök jól viselkedtek :)

akkor holnap a Camponában hol talizunk? és pontosan mikor?

votiv 8)
votiv

vajon mit csinálnak ezekkel a japán gyerekekkel? :shock: :shock:
Kép

votiv 8)
votiv

Lányok, van olyan öblitö, aminek nincs erös illata? :? valami semleges féle....
fibi

sziasztok,
nagyon jó volt a tali, egész feltöltődtem, bár még mindig nem tud Igi sokáig egy helyben ülni... :lol:
Sok ilyen nyugis beszélgetést szeretnék!!!!!!!!!!!

FIbi,
én bent voltam, mikor vették a vért Igitől, de annyira sokkolt, h csak na...elfelejtettem kimenni, és akkor arra gondoltam,h ha most elsirom magam, akkor azonnal rámüvöltenek, és kizavarnak...szóval, csak álltam ott, mint aki nagyon laza, és mondogattam Iginek, h semmi baj, aztán mikor kimentünk, elkezdtem bőgni...
Ja, és ez az a glükóz akármi szűrés, ami nekünk elsőre persze pozitiv lett, és küldtek egy papirt, h szúrassam meg a gyerekdokival, vagy védőnővel. Hát én ezért nem akartam őket kihivni,igy megkértem orvos bnőmet, aki kerek 4 hónapot dolgozott dokiként mielőtt szült, és szegény egy csomószor nem tudta rendesen megszúrni a sarkát, és akkor pont arra gondoltam, h mennyivel "humánusabb" fejbe szúrni, mert onnan legalább azonnal jön, és sok, a sarokból meg olyan kevés jött, alig birtunk annyi vért rákenni a papirra, amennyi kellett...
szal, ennyi, in nutshell... :wink:

Votiv,
úszni tanitják ezeket a szegényeket???? erről jutott eszembe, h múlt úszás órán az volt B-nek és apának a feladata, h apa fogta B fejét hátulról, a nyakánál, és B meg kvázi "ment" a vizben...
szóval, apa keze volt az az úszógumi, ami itt a kicsik nyakán volt...

Neet,
a te lányod IGAZI nagylány lett...én őt nem ismertem meg először!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi,
én ecettel öblitek, annak nincs semmilyen szaga...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv,
talán igy "tanitják" öket uszni? :shock: :o
fibi

Zsan,
én is erre gondoltam, hogy a fejükböl jobban jön a vér, de olyan sokkolo látni :?
köszi az ecetes tippet :)
fibi

Neet,
Bár igazad lenne :lol:

Deni,
Végülis almás lepény lett a vége :lol: A lényeget meg nem írtad, hogy te hogy vagy???

Camponások illetve most már Kuszások,
Akkor holnap a Kuszában 10től? de meddig? Csak azért, hogy megtaláljalak titeket. Én kb. 11 után érek. Átmentek-e esetleg a Camponába? Mondjuk Indi számát tudom, majd legfeljebb őt zaklatom, hogy hova menjek.

Kép Kép
curse

pku? hat en nemtom, melyik "humanusabb". az biztos, h a sarkat sokat kellett gyotorni es szurkalni, mig eleg lett a ver :(. nekem viszont az jo erzes volt, h mellette lehettem (pontosabban az olemben lehetett), es utana rogton megszoptathattam.

Fibi, ecet jo :)
ba'bakepzo :D hat komolyan, mar nekem is eszembe jutott. bar ba'banak en keves lennek
ja, mail itt van, valaszolok :D

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Koszi mindenkinek a talit, jo volt élőben csekkolni a népek egy részét :D :D :D

Rec :D
te jó ég :mrgreen: hát minek gondoltál te engem?! :lol: :lol: :lol:

én is örülök, hogy a csapat egyik felét megismerhettem :wink: :D másik felére is nagyon kíváncsi vagyok

Ábel kedélyesen dumál az ágyában, miután vacsira elfogyasztott egy kis sütőtökös csirkét, amihez némi papírt is rágcsált :shock: :lol:

Mazsola nagyon bejön neki :D nektek meg örülö, ha tetszik a zene

Zsan
pontosan hogy is műveled te ezt az ecettel? higitod?

Kép

Kép

:D
szrekuc

Én rákérdeztem a fejből vérvételre, s azt mondták ez a szokás. Pont. Máshol igen a sarok. Azon csodálkozom Fibi miért nem engedtek be?

Fibi! Öblítő: Frottee zöldalmát használok

Vmit még akartam...
gödibarbi

huuu, most hivott a baratnom: aprilisban baba :D :D :D decemberben eskuvo :wink:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Rec,
sztem sosem tudhatod, hogy kevés lennél bábának :wink:

Barbi,
én sem tudom, bementem, mert B nagyon sirt, a csaj kiküldött, tiszta ideg volt, mert nem találta el a pontot.... lehet h attol tartott, hogy én még ott sopánkodnék, pedig nem akartam...
fibi

Halihó!

Ma voltam nőgyógyásznál és a következő szülésznőket ajánlotta: Czakker Judit, Mészáros Erzsébet, Újvári Bori, Váradiné Ica. Majd fel fogom őket hívni, de jó lenne egy sorrend, hogy kelljen feltétlen mind a négyet megismerni (lévén, hogy nem éppen a Szent Imre mellett lakunk...). Mondtok róluk egy-két szót? Nagyon köszi előre is!

Kép
Kép
tinu

De örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat a talin, meg hogy írtátok milyen volt, így kicsit olyan, mintha mi is ott lettünk volna :D :D

Fibi :) Bálintod jobban van már? Volt még hasmars? És sikerült ágyba dugni este a nagy alvás után?

Anno Bálinttól fejből és sarokból is vettek vért, a fejbőlit nem láttam, mert bevitték, de a sarokinál én fogtam. De már nem emlékszem melyiket mire is vették le pontosan. :roll:

Curse :) Almáspite nagyon nyami, itt sok rajongója van :D Köszi, jól vagyok, beszereztem a szirupot és sokat használt a köhögésemre :)

Barbi :) Neked is köszi :) Zöldalmát én is nagyon szerettem, de már vagy 2 éve mellőznöm kell :( Angi baba mekkora már? Olyan rég láttam már, de ez az avatar megarulez :D

Votiv :) Hú ez a kép :shock: babaúszás egyhelyben?

És Rylie nagyon régen írt már :( remélem Kamilla azóta meggyógyult!
denizsa

Fibi! :(

Eszembe jutott még mit akartam. Egyik parás rokonomtól kaptam tájékoztatót a pneumo oltásról és a bárányhimlő elleniről. Ugye felesleges elolvasnom őket?
gödibarbi

Barb,
és annak nincs zöldalma szaga? :lol:

Rec,
barinödnek gratula! mi is igy csináltuk (kb 5 honapos pocakom volt az esküvön :P )
fibi

Kuszások,
Igyexünk nagyon de a fiam még engem eszik :D ami miatt kicsit nehézkesebben tudunk pontos időt tervezni. Hajnalban mindig máskor ébred, aztán 3 óránként kaja. Remélem holnap szociális időben kíván enni és odaérünk 10-11 között. Ráadásul Indi is velünk jön, jó volna ha megvárnátok.

Az utcánkban meg elraboltak 2 nőt és a délegyházi tóban találták meg őket összekötözve. Bocs, de annyira gáz hogy kb 100 méterre tőlünk ilyenek történnek. Ja és ez egy olyan utca ahol csak egy sor ház van másik oldalon meg a Duna. Ráadásul, meg még ismertem is az egyiket. Eddig be sem zártam az ajtót éccakára.
Retek clubban + újságban láttam. :shock: :shock: :shock:

A holnapi viszlát minden KuszaCamponásnak!

Kép
akata

Deni! avatar: köszi
Előző héten voltunk méreckedni: 66cm és 7300 pehely :lol:
Hogy megy a szopi nélküli altatás?
gödibarbi

Barbi,
A pneumo oltást nem ismerem közelebbről, de mi kérni fogjuk, a bárányhimlő elleni meg a munkám, ha van kérdésed priviben válaszolok.
Amúgy nem felesleges elolvasni. :)

Kép
akata

Kép

Ez pedig a bababarát rota oltás :)

Kép
akata

Sziasztok!
Mi 10-től ott leszünk a KUSZÁban, elvileg 3/4 12 - 12-ig ráérünk, csak aztán sprintelnem kell babakocsival (felfelé :( ), hogy a lány be ne aludjon útközben.

Kell valakinek szombati Kismamás bababörze belépő (ezzel 900.-pénz helyett 450.- a belépő)?

Húzok aludni, mert kétoldalt kipukkad a hasam :evil:

KépKép
KépKép
lindicita

Ancsi!
Te beteg vagy??? :lol: :lol: :lol:
Megnéztem az ÖK honlapját, sajna csak az okmányirodába lehet sorszámot kérni :cry:

Votiv!
Köszi a bókot :oops: És ahogy elnéztelek, csini kismami leszel végig :wink: Majd Isti edzésben tart, mint engem B. :lol:
És C&A infót is köszi! Még van két 50 %-os kuponom oda, bíztam benne, hogy sikerül ott megvenni a téli cuccot :?
úszó babák :shock:

Fibi!
Én annyira KO voltam a szülés utáni napokban, hogy nem is emlékszem ezekre a vérvételekre, pedig végig velem volt B, kivéve, amikor zuhanyoztam. Biztos akkor csinálták :cry:

Kata!
Engem érdekelne a véleményed a bárányhimlő elleni oltásról!
Barbi!
Én a pneumococcus oltásról azt olvastam, hogy főleg tesóknak ajánlják, amikor fennáll a veszélye, hogy a nagyobb tesó hazahoz valamit a bölcsiből, oviból. Azért én elgondolkoztam rajta, mert szerintem mi hamar elkezdünk majd (Bazsó miatt) közösségbe járni. Ha jól tudom, nem csak az agyhártyagyulladás ellen jó, hanem tüdő-, arcüreg-, és középfülgyulladés ellen is.

Recca!
Miért gondolod, hogy kevés lennél bábának???

Holnapra nagyon jó talit, kicsit irigykedünk, olyan jó volt ma! :wink:
zuzmo1

Na ne kuszáljátok már össze a szálakat! Én éhes leszek és enni akarok tájcsirkét. Úgyhogy aki oda jön, azt látom, aki nem, azt nem. :roll:
Egy hete erre a csirkére gyúrok, megérthetitek.
Votiv, Curse és egyéb résztvevők: ha ti is enni és jó a délkörül, akkor see you there az emeleten. (Azért titeket emellek ki, mert terhesen jólesik az a hami, na nem? :D )
neet
neet

Recca,
barinőd jól belehúzott! :)
neet
neet

Neet,
mintha mostanában kissé agressziv lennél :mrgreen: :mrgreen: (bár megjegyzem, érthetö okokbol :) )

Zuzi,
én amikor zuhanyoztam, akkor a szobatársam vigyázott Bálintra, ugyhogy mi csak akkor mentünk a csecsemösökhöz, ha hivtak vizsgálatra meg fürdésre. nem is vágytam oda gyakrabban... :roll:

Deni,
köszi, jobban, du. már nem volt kaksi. elaludt végre 10-kor, miután olyan hepajt levágott az öltözésnél, h végül le kellett fogni :roll: szabályosan sirogörcsöt kapott, alig tudtuk megnyugtatni :( nem tudom, mi ez, kb 3 napja csinálja esténként.....
fibi

Neet!
Nekem úgy tűnik, hogy Téged nem a többiekkel való találokzás öröme hajt, hanem a csirke :lol: És ha elvitelre kérnéd??? Te könnyű helyzetben leszel, gyerek nélkül lehet enni :wink: :lol: :lol: :lol:
agresszivitás :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: : gondolom már 3 napja nem eszel, mert erre készülsz! Megértelek!!! :lol:

Fibi!
Enyém gyerek is ma 3 és fél órát aludt nap közben!!!
Én nem mertem a szobatársra bízni B-t :? Pedig lehet, hogy jobb lett volna....

Vicáról tudunk valamit???? Úgy eltűnt :cry: Pedig ígért szilvalekvárt is :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Fibi! B estéje: :(

szobatársra én sem tudtam volna bízni. legalábbis nem mertem volna. én is csak akkor adtam be amikor fürödtem, meg amikor kérték.

Zuz! köszi a hozzászólást. :D

Recca! barátnőd :P 8)

Akata! püztem.

jószakállt mindenkinek. (esetleg egy végigalvós éjszakát :wink: )
gödibarbi

Zuz, Barbi,
enyém szobatárs specko volt, mert még nem szült (veszélyeztetten be kellett feküdnie), ergo ráért, és régen ápolonö volt, és ráadásul marha kedves, MINDENBEN segitett, ö mutatta meg éjszaka, hogyan kell kézzel fejnem, stb, stb..... ja, és mi folyoso a legtávolabbi csücskében voltunk a csecsemösök szobájátol. és én meg valahogy hozzájuk nem mertem betolni :? nem azt éreztem h szivesen tennék.
fibi

Na most már feladom, én nagyon szeretnék mindenkivel találkozni :lol:
Mi lenne, próbáljuk meg mindenki igényét kielégíteni, ha 10-12 között KUSZA, aztán mivel szerintem mindenki éhes lesz ebédidő gyanánt, átmennék Campona kajáldás részéhez. Utána pedig akár még nézegelődhetünk vagy akár egy kávézóba is beülhetünk még, vagy bánom is én :lol:
De nyugtassatok meg, hogy a babókat hozzátok, mivel csak róluk foglak benneteket megismerni :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
curse

Neet :) Ha te táj csirkével akarsz találkozni kizárólag, akkor érthető a kirohanásod. Más esetben viszont ... mi mit csinálunk a minimanó gyerekeinkkel a kajáldában? Ugye nem felejtetted el, milyen volt, amikor még nem volt bölcsikorú a lánykád, különös tekintettel az éppen csak mászó korszakra...

Én nyitott vagyok mindenre, de nem ésszerű kicsi gyerkőcökkel kajáldában talizni, azért ezt lássuk be...

indianyo

Zuz :) bár szilvalekvárról nem esett szó, Vica ma jön 11 körül talizni :)

Sziasztok és szép napot mindenkinek, betegecskék gyógyuljanak!

indianyo

Minden talizósnak (és nem talizósnak) szép, jó reggelt.

Mi atomi betegek vagyunk, Füles köhög, fáj a torka és jön megint 4 foga, én meg 37-39 C között ingázom, rubofentől függően :(
De a csajom egy tündér, az Apája meg itt ugrált körülöttünk egész hétvégén, meg tegnap, még isteni finom barackos-curris csirkét is csinált, meg pelenkázott, meg játszot a deddel, úgyhogy fel fogom terjeszteni, az újévi kitüntetettek listájára ! :)

Tinu,
nekem Váradiné Ica volt a szülésznőm, nagyon kedves, nagyon profi és mindent, de mindent megtesz, amit lehet :) ha megbeszéled mit szeretnél, az úgy lesz. :) Javasol, segít, ott van és ha épp úgy kívánod, akkor nincs ott, viszont azonnal előkerül, ahogy szükség van rá. Még az sem fájt, amikor megvizsgált, hogy hol tart a szülés. Ha lesz tesó,megint Őt fogom felkérni :)

most ennyit tudtam írni, majd még jövök....

új avatarok nagyon tetszenek :)

jó talizást!

tsók

Macsek
macskanyu

Drágáim,
első körben az volt a reakcióm, h nem is válaszolok arra a tömény baromságra, amit itt összehordtatok, de mégis megteszem. Nem tudom, ki kezdte és honnan vette, hogy én csak a kaja miatt megyek, de sebaj, ha ezt hiszitek, ám tegyétek. Egy hete beszéljük, h elmegyünk enni vagy kávézni vagy bármi, erre jön Lindi, és benyögi, hogy kuszába menjünk, mert ő ott lesz és neki úgy jó, és erre a nagy többség kitalálja, hogy ez mégjobb és menjünk oda.
A kajálda ellen meg felhozhatjátok, h nem kényelmes gyerekkel, de ugyan hányszor voltunk már tavaly is, amikor a legtöbb gyerek még csak tipegett meg, érdekes módon a maja és a többi hely sose volt nektek probléma, most egyszerre az lett?
Ne értsetek félre, nem játszom a sértődöttet, egyszerűen nem értem a ti kirohanásotokat, amit megint úgy látok, hogy egy-két ember elkezd, a többi meg megy a csorda után, és nem meri felvállani a saját véleményét. Én meg merem, ez van. Mindenki oda megy, ahova akar, nekem meg jól elment a kedvem, ugye érthető?

Macsek,
nektek jobbulást gyorsan! +++
neet
neet

Tinu, én a sorból csak egyvalakit ismerek, Újvári Borit. Zuzinak elsőre ő volt a szülésznője, Moose-nak már 2x is, és vegyesen vélekedtek róla. amit én tudok mondani, hogy nekem kissé túl katonás, vagy inkább matektanárnős? :wink: én alapból kerülöm az ilyen "szupernőket", mert egy rakás szerencsétlenségnek érzem magam mellettük :)

Betegecskéknek jobbulást! lehet, hogy a mai talink ugrik, én sem vagyok jól :(

votiv 8)
votiv

Jó reggelt!

Fibi:
a fehér Lenort próbáld ki.

petergabi

Köszi a válaszokat a szülésznőkre! Sőt még várok esetleg reakciókat... :D
Csak hogy együttérzésemről biztosítsam a betegeskedőket, én is csatlakozom hozzátok. :? Már negyedik napja halódom, és bár nem komoly, de azért mégis megtörte büszkeségemet, amely annak szólt, hogy mióta terhes vagyok még egy nátha sem talált meg. :wink: Hát ennyit erről. És még egy szomorúságos dolog: állítólag csütörtök-péntek akár hózápor is lehet!!! :shock: Szupi, mert csütörtökön megyek dolgozni... Szóval jöhet a télikabát.

Kép
Kép
tinu

Lécci, lécci ne csinájátok ezt :( Én speciel azért próbálok alkalmazkodni mindenkihez, mert szeretnék mindannyiotokkal talizni, mielőtt még teljesen lehetetlen lesz számomra, másrészt én egykén leszek ott és ti tudjátok azt, hogy a babókkal hol lehet ellenni. Mindenesetre nekem most indulni kell.
Indi a te számod van meg nekem, szóval téged foglak hívni, ha végeztem, hogy hova menjek.

Kép Kép
curse

vmi van a levegőben, Istipók elaludt :shock: rég nem volt ilyen, hogy felkelés után beájul.

én nem akarok vitatkozni, nekem jó bármi (már ha tényleg el merek/tudok indulni), az étteremmel sincs bajom, legfeljebb kicsit többet kell figyeljek futkosó Istókra, de ez már szinte minden helyen így van, ahol mások is vannak :)

votiv 8)
votiv

Neet :) Lindi azért említette a Kuszát, mint lehetséges talihelyet, mert én kértem, hogy a gyerekekre való tekintettel ne kajáldában talizzunk - kajaszag, nem tudjuk hova tenni őket etc...
Utolsó előtti üzenetedben van saját kérdésedre a válasz.

indianyo

Neet :) még valami: Campona ötlete igazából onnan jött, hgoy többek között veled is tudjunk talizni, mert bölcsi miatt nem tudtok beljebb jönni. Szóval rád is erősen figyelünk, de te is figyelj ránk is egy picit. Ez is baromság lenne?

GAbi :) házikócska hjogy áll? Netalántán már be is költöztetek?

indianyo

Jesszusom, ezekböl a talikbol mindig valami kalamajka származik :( :( :( biztos nehéz mindenkinek az igényéhez igazodni, de azért meg lehet probálni. pl amit Curse javasolt, miért nem jo? hogy elöször kusza, aztán campona, és akkor mindenki örülhet....

Gabi,
köszi szépen a tippet :D pont arra gondoltam tegnap, hogy valami fehér szinüt kéne kiprobálni :)
hogy álltok a költözéssel? jol vagytok?

KépKép
fibi

Fibi :) Szerintem az én hibám az egész, túl sokat agyaltam, hogy mindenkinek jó legyen - és így a végén nem lesz mindenkinek jó :oops:

Mindenesetre mi 10-kor el, tlefon mindannyiunknál van.. Csókolat.

indianyo

Macskanyu: felhívtam Váradiné Icát és el tudott vállalni. :) Jövő héten visszahívom időpontért... Tök jó! 8)

Kép
Kép
tinu

Tinu,
:D:D:D
remélem neked is szimpi lesz :) és örülök neki! :)
add át neki jókívánságaimat :)
macskanyu

Fibi: a Gabinak van öblítője is és finom kellemes, nem erős babaillatú, ja és olcsó is ;)

Talik: sajnálom, hogy ezeket a talikat buktuk :( de ebben a ramaty időben mi nem tudom, hova fogunk tudni eljutni, mert igy már nem tudom magamra kötni Kamillát, babakocsiban meg fél óra után üvölt és hát a bkv-t se akaródzik bevállalni vele. Még talán a KUSZA jöhet nekünk számításba mert az csak egy buszt jelente... na majd legközelebb

Suli: jaj nagyon tetszik! Olyan jó volt! És kövezzetek meg de az tetszett leginkább, hogy értelmes szavakat hallottam magam körül, egészen más témákról mint eleddig (pelus, fog, mit eszik stb) szal abszolút kikapcsolt és feltöltött. Kamilla miatt nagyon izgultam, de ő effektív észre se vette, hogy nem vagyok vele egész nap. Ez némileg rosszul is esett tőle :lol: már most háládatlan ez a kölök, mi lesz később?? Másrészt persze nagyon jó volt, hogy nem bőgött egész nap utánam. Még szopira se kellett utánam hozzni, mert reggel kapott meg amint hazaértem a suliból rögtön. A suli is nagyon pöpec, még pelenkázó is van :shock: !
Ja és én paráztam a szopin, amikor az egyik csoptársam 5 hetes babát hagyott otthon :shock: a másik meg egy 3 hóst!
Mostmár csak azon kell parázni, hogy legközelebb már valszinű nem lesz ilyen szuper idő, nem tudják majd elvinni a dedet játszóra, hogy na akkor hogy kötik le őnagysága figyelmét egész nap!!

Tinu: asszem Váradinéval én is találkoztam még az előtérbe. Szimpa volt nekem is, bár én Judittal szültem és ő is nagyon szuper volt!

Rylie
rylie

sziasztok,
hála istennek,h nem beszéltem meg mára talit veletek... :lol:

suli:
én 6 hetes babát hagytam otthon :shock: , és nem havi 1-2 alkalommal, hanem heti 3 nap...
és milyen szép, nagy és okos gyerek lett belőle...el sem hinnétek...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?