A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Az a durva,hogy egyszer ettem csak sushit,nem is gondoltam rendelni,erre majdhogynem "házhoz jött",a boltban a pultban ott díszelgett az összeállított csomagocska...

Annyira nem voltam oda érte,csak azért rendeltem,mert ismeretlenül is nagyon kívántam...

jááááj,most is kívánom.... és megőrülök,ha nem kaphatom meg,amit megkívánok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

meg KFC-s csirkeszárnyakat is kívánok... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béka!Azt hiszem majd Vukk ad nekünk olyan kívánósságot! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Laptető Ann-nek,Csucsunak....,Maccsnak,pici nekem az UH-hoz,és Andinak a 4D-shez :)

huhh,kinek kell még?
Eszternek és Sajtinak is,bárhol is legyenek :)
Vendég

Ancsi: nekem Vuk se kellett a kívánóssághoz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Estrella: Köszi szépen a segítséget. Marad a kedd, mert holnap már nem tudok hiányozni a munkahelyemen és de. rendel a dokinő. Ma is később mentem a melóba, mert ma a tsh-s vérvételen ücsörögtem.

Béku: Szerintem is sokkal jobb a korpovit. :) Az a másik keksz borzalmas.

Luca
luca4

Luca: örülök,hogy egyetértesz :D
az a keksz valami borzalmas! :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a korpovitot önszántamból vettem,de nem is emlékeztem,hogy régen is szezámmagos volt... (?) :shock:
de így jobb mindenesetre :D
Vendég

Ancsi, tuti jó a petezsák mérete. :lol: Nekem 5+3 - nál volt 9mm

Andi, én is tatár mániás vagyok és már 1 éve nem ettem.
Régen szüleimmel mindig szilveszterkor ettünk.

Lányok, majdnem mindent lehet enni csak mértékkel....
(nyers húsi, camambert nem igazán)
Mogyorót csak azért nem mert allergizálhat. Ezt gyereknek sem szabadna enni. Így nutellát sem!
Ha mindig mindent betartanál nem ehetnél tényleg virslit, kolbászt, füstölt dolgokat (angol szalonna stb).
De ez szerintem hülyeség, mivel változatosan kell kajálni és nincs baj. Én ettem virslit, kolbászt és nem lett semmi baj.
Ja és szoptatásnál is van külön lista. De szerintem az is hülyeség, ha a gyereknek semmi baja (nem lesz hasfájós stb) akkor lehet enni mindent mértékkel.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Ha folymatosan azt lesném,hogy mit szabad és mit nem,begyogyóznék!A főbb dolgokat megpróbálom betartani, a többi meg a nyugodt babavárásról szól, nem?
Köszi Woody,akkor ezek szerint jó ez a méret! :wink:

Kép
Kép
missancsi

Akkor keresek én is valami középutat,mert az,hogy se édeset,se sósat,se fűszereset... :lol: :lol: :lol: ez nekem sok egyszerre! :roll: :roll: :roll:

a savanyút meg nem annyira kívánom :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csucsu,Ann:
Pénteken én is megyek a BMC-be,jó lenni randizni!

Most csak ennyi,mert hulla vagyok.
Holnap majd jövök részletesebben!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Béku: Nem tudom, hogy volt-e benne előtte szezámmag, mert én mostanában "szerettem" meg, mióta kiderült az IR. Én most a túróra kattantam rá, joghurttal, persze édesítővel és fagyasztott erdei gyümölcsöt szoktam bele tenni, isteni. Azt nem tudom, hogy kismamák ehetik e.
Kérhetek én is egy kis drukkot, hogy kedden már végre valami jó hírt halljak az ügyemben?

Luca
luca4

Luca: ne haragudj,hogy kihagytalak a laptetőből,természetesen Neked is ott van egy rész,hogy kedden csupa jó hírt hallhass!!! :D :D :D

Ez a túrós dolog olyan lehet kb.,mint a bolti Túróvarázs nevű desszert :)

én valíliás krémtúró-szerűt kotyvasztok néha :D

Ma rájöttem,hogy nagyon sok cukrot fogyasztok,úgyhogy valahogy hanyagolnom kéne...

Mit ajánlotok helyette,ha nem akarok mesterséges édesítőt sem enni?
Vendég

Nem kell valakinek véletlenül jópár darab ovu teszt? :D
remélem nekünk jó ideig nem lesz szükségünk rá! :)

netes cucc :lol: :lol: :lol:
Vendég

Breki: ha 15 évvel fiatalabb lennék, én beneveznék erre a tesztre, de hát hiába minden véget ér egyszer.

Az én fogkezelésem nem tudom mikor. Most jöttem, nagyon megkinoztak. kijött 2 napja egy db próbatömés. Ma helyretették az inyem is jó be volt gyulladva. Hát most várakozás mi lesz. remélem hogy Karácsonyit már nem kell menni aztán mi következik a dokker eldönti, rábízom magam, ő az orvos.

Akkor Breki elsőkézből kapsz infókat dokkerről. Nem az a bratyizós, beszélgetős tipus és nem fiatal, de szerintem érti a dolgát. Ezt több kismami megerősítette már az elmult években, mint ahogy a Lajis dr-nőről is ódák zengenek nemcsak Lné-tól.

Mára üdv

kispatak
Vendég

Kispatak: sajnálom,hogy ilyen sok rossz dolog ért...!!!
Bízzunk benne,hogy már nem kell sokszor menni!

De talán jobb,ha Karácsony előtt megcsinál mindent,mert akkor azért az ünnepi menüt nem félve eszed majd! :)
Vendég

Zsuzska, Csucsu akkor jó lenne pénteken talizni, bár én lehet kómás leszek.
Ma beadtuk a szurit fél9kor, ment mint a karikacsapás. Még a pontos időt is megnéztük. Szóval gondolom én 9 körül leszek a műtőben, aztán utána nem tudom meddig kell ott dekkolni.
Ti hányra mentek oda?

Csajok lombiknál a punkció előtt 4 napos önmegtartóztatás a fiúknak nem sok? Gondoltam lehet a friss jobb lenne. Sz nem mondott semmit ezzel kapcsolatban, csak azt h. mind1.
ann74

Ann: páromnak jóval több idő telt el,mégis itt csücsül a babó a pocakban... ;)

mikor első alkalommal adott mintát,még 1,5 éve,nem tudtuk,hogyan működik a dolog,így akkor jóóóóóval több időt várt annál a 3-4 napnál,mert félt,hogy már nem szabad addig...

mondták is,hogy lehet,hogy emiatt meg kell ismételni majd,mert értékelhetetlen lesz.

Hát nem volt az ;)
olyan tökéletes volt,ahogy az a nagykönyvben meg van írva!!! :D

Úgyhogy ne idegelj ezen ;)

Főleg,ha Sz is azt mondta,akkor higgy a szavának!!!! :D
Vendég

fáj a jobb petefészkem... :?
nyugtassatok meg,hogy csak a baba rendezkedik!!!
nem vészes,de nem is megnyugtató! :roll:
Vendég

nyugi Békus, minden okés, csak a hormonok...iszol eleget ugye?
Jaj!! Én nem bírok túrót enni.
Viszont mióta beadtuk a tüszőrepi szurit, 2szer akkora lett a hasam. ez normális jelenség? Egész eddig alig látszott rajta semmi, pedig aztán van rendesen tüsző. most meg mint egy x hónapos terhes...nálad is így volt Békus? Pedig még csak 1 óra telt el azóta...
ann74

Békú:
Ha még nincs jelentkezö a ovutesztre,akkor én rácuppanék.Jó lenne össze matiszolni egy babácskát az ünnepek alatt.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ann: én már a stimu alatt alig fértem a gatyámba...
Aztán a beülti után hol jó nagy volt a pocakom,mint egy 3 hónapos terhesnek,hol visszament "laposba" :lol: :lol: :lol:

ez most is így van,de ez mind a hormonok hatása,főleg a progeszteroné... :lol: :lol: :lol:

párom ágyba parancsolt,picit feküdtem,most nem olyan vészes,azért ott maradok,nézünk filmet :D
Vendég

Zsuzska: Tiéd!!! :D
remélem szerencsét hoz!! :D
csak kérdés,hogy mikor és hogyan tudom odaadni Neked... :roll: :roll:
Vendég

Békú:
Köszike,aranyos vagy!
Gondolkozok még rajta,hogy hogyis oldjuk meg.Rugalmas vagyok,nekem bármi jó.Ötlet?

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: nem tudom,már nem működik az agyam,holnapra kitalálok valamit :)
Vendég

Sziasztok lányok. Ne haragudjatok hogy nem tudtam jönni. Nagyon ki voltam merülve az utobbi napban, és hát mint tudjátok a teendőm is megsokszorozodott :lol: :lol:
Megszületett Palmira Anna dec 3.án 16- 40 kor. A súlya 4270g és 58 cm. Nagyon gyorsan zajlott minden. Be kellett feküdnöm 2.-án a kórházba mert hogy túlhordtam. És mivel ő lombik baba fokozott elővígyázatot kíván. Szóval nem volt megérve a méhszájam. Kaptam méhszáj érlelő zselét, este, majd másnap reggel. Még mindig semmi. Lépcsőztem mászkáltam. Voltak keményedéseim, de nem erősek. Folyamatosan csináltak CTG ami délutánra kimutatta hogy vannak fájás tevékenységek, de ezt én ugye még nem éreztem. Pedig volt hogy 122% is megvolt. Sürüsödtek már 5 percenként voltak azután 3 percesek is. Mondtam szerintem ez jó jel. Apa pont du. látogatott meg. Ez volt 3-kor. Mondta a szülésznő menjünk átkisér a szülőszobára, hívtam is a szülésznőt hogy szerintem induljon el. Nagyon izgatott voltam hogy vajon most tényleg nemsoká a karomba foghatom. Bementünk a szülöszobára, az orvos burkot repesztett, persze már 2 ujjnyira nyitva voltam. Ekkor felgyorsultak az események beöntésre is alig maradt ídő,nem sokat használt. Borotválás nem volt. Mindösszesen a burok megrepesztése után 1 óra 10perc alatt kibujt a kis drágám. Gátvédelemben szültem hála Andinak aki nagyon ott volt mellettem és nagyon meg vagyok vele elégedve. Nagyon hamar lezajlott úgyhogy amit vittem a szülőszobára homeós cuccokat, levendula olajat szöllőcukrot stb... ki sem vettem a zacskóból. Egyedül egy palack víz ami kellett és egy kis törölköző amivel Laci törölgette az arcomat. Készült videó is de azt hiszem még várok vele. Nem bírnám most végig nézni. Nagyon fájdalmas, de gyors szülés volt. Az orvosommal nagyon meg vagyok elégedve, végig bíztatott, és hármojuk nélkül nagyon nehéz lett volna végig csinálni. A kádba is beleültem, kb 5 perc és már jött is a tolófájás. Mindenkinek ilyen szülést szeretnék kívánni.
Már utolérte a születési súlyát nagyon sokat eszik, van hogy óránként. Kicsit kimerítő, de megéri. Nagyon szerelmes vagyok belé amióta megláttam. A lányom is segít, de felügyelet mellett hisz azért még ő sem olyan nagy.

Visszaolvasni később jövök. Minden kisbabának aki mostanába érkezett vagy fog érkezni isten éltesse sokáig őket. Sok tejcsit és egészséget babának és mamának is. Többieknek meg szuper gyors bebabásodást kívánok, és legyen ilyen örömbe részetek mihamarabb. Jövök majd még képpel.

Kép
Kép
pancsi76

pancsi: Gratulálok még egyszer. Szép méretek és jó gyors szülés. Én is gondolkoztam, hogy a következő szülésnél videót kéne csinálni, mert sok mindenre nem emlékszem. De nem biztos hogy meg merném nézni.
vicky79
Budapest III. kerület

Pancsi: Még egyszer Óriási gratula!!! :D
Nagyon klassz,hogy ilyen jól ment minden,és Palmira megkímélte anyucikáját a hosszas vajúdástól! :D

Majd ha erre jársz megint,kérünk fotót!! :)

Jó egészséget,és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!
Vendég

Pancsi gratula nektek! :D
gyongy35
Mezőfalva

Pancsi,
gratulálok és minden jót kívánok nektek. :-)
nagyon helyesek a képek az iwiwen. :-)

Andi,
neked van olyan vérvételi eredményed hogy Wassermann teszt? engem a védőnő halálba szekíroz vele, hogy Sz-től szerezzek be ilyen beutalót. :evil: tudsz erről valamit? :shock:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

szörnyű idő van kint :?
így ma megint egyedül maradtam itthon,mert párom ma végre szabad ugyan,de elment ügyeket intézni,engem meg ágyba parancsolt az esti "görcsök" miatt...

persze én jobban meg voltam ijedve,mint ő...!

emiatt még többet kell pihennem,kitalálta,hogy a karácsonyi menüt is csak a konyhaajtóban ÜLVE navigálhatom,ő meg csinálja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kicsit már úgy érzem magam,mintha béna lennék... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pancsi
Nagyon gratulálok mégegyszer!
Szuper, hogy ilyen gyors szülés volt!

Vicky
Nincs fehér köpeny szindrómám, van egy kis baj a szívemmel, és sokat mérnek vérnyomást, eddig a béka feneke alatt volt...

Ancsi
Én sem kívánok valahogy édeset...
Földimogyorót én is szoktam enni pár szemet, elvileg jó hányingerre is...

Lányok, Ilona volt a biológusotok???
Képzeljétek, ő a kollégám barátnője!!!
Miatta izgultam, mikor valaki elszólta magát, hogy ott dolgozik, hogy nehogy így bukjak le bent a cégnél :)

Zsuzsó
Azért lehet teszek egy kísérletet a keksszel, sokat nem bukok rajta :)
Mi az a középsugaras pisi???

Woody
Milyen a Suttogó könyv, ajánlod, hasznos volt?

Kisbeeka
Én simán eszem virslit, nem kell szerintem ezt ennyire túlparázni...
Barátnőm küldött egy cikket, hogy miket nem szabad, na abban az volt, hogy répát se, mert a földben nő, akkor azt hittem, elkezdek sikítani...

Andrea
A tatárbeefsteak nekem is nagyon hiányzik :(
Anyu szülinapján volt, mondtam, hogy én nem eszem (ő már tudta persze, a többiek nem).
Erre hozott nekem paprikán belőle, mert nem ehetek fehérkenyeret.
Mondtam, hogy nagyon aranyos, de ez nyers hús, amit nem ehetek, akkor esett le neki...

Luca
A kedd is mindjárt itt van!

Barátnőm, aki 3 napja tudja, hogy terhes, teljesen fel van pörögve...
Olyanokon gondolkozik, hogy szőke vagy fekete lesz-e a gyerek és én is szoktam-e ilyeneken rágódni... Mondtam, hogy nem, mert szeretném túlélni az eslő 12 hetet, addig nincs semmi ilyesmi... Ugye nem voltam bunkó?

Kép Kép
estrella22

Timmermann doki oldaláról:

[quote]W írta:assermann vizsgálat: A Wassermann vizsgálatot a vérbaj vagy szifilisz szűrésére vezették be, mely sajnos manapság is előforduló betegség. Terhesség alatt magzati ártalmat tud okozni. A vérbaj szűrést nem csak Wassermann próbával lehet végezni. További vizsgálatok: TPHA, Treponema vizsgálat, VDRL. Pozitív esetben a szifilisz antibiotikummal kezelhető. A Wassermann próba pozitív lehet vérbaj jelenléte nélkül is egy autoimmun betegség, az anti-foszfolipid szindróma esetén is!
Vendég

Estrella: én a nevére nem emlékeztem a biológusnak,de egy nagyon kedves,mosolygós arcú,vörös hajú lány :)

Én nagyon kedvelem,főleg,hogy neki köszönhetem a babát!!! :D :D :D
Őt puszilgattam meg az eredményhirdetéskor..... :oops: :oops: :oops:
no meg S-t,aki eléggé meglepődött :lol: :lol: :lol: :lol:

Az első lombik után azon imádkoztam,hogy megint hozzá kerüljünk!!
Vendég

köszi Breki,
de nem értem mert annyi c@rt vizsgáltak a bmc-ben, a védőnő szerint ez nincs benne... :evil: és állítólag kötelező...

Estrella,
dehogy voltál bunkó, sőt!!!! én durvábbat mondtam volna!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó,
nekem is külön ráírta S a vv-s beutalómra hogy RPR vizsgálatot is kér, ez ugyanerre szűr rá.
Ez sincs véletlenül a papírodon?

Kép
judit0713

Zsuzsó...én még ilyenről nem hallottam hála ég :) Nem lihegi túl egy kicsit a védőnőd a dolgokat??? :shock:
adis-t meg hepát néztek bmc-ben asszem.... jó hogy már minden szarra ne vizsgáltassuk magunkat??? :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Estrella,
tudod, akiknél csak hip-hop befigyel egy baba, totál más szemmel nézik a dolgot, azt hiszik, ez teljesen normális, nem történhet velük semmi baj.
Mi, akik már sok mindent láttunk, óvatosabbak vagyunk, minden pozitív eredménynek jobban örülünk.
Persze én is kiakadnék ha előttem kezdene el valaki ilyesmin rágódni...nem mindegy? Egészséges legyen és kész!

Kép
judit0713

Pancsi: Garatula, ez tényleg gyors menet volt!!!!!!!:) Mekkora baba!!!!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Zsuzsi: innen vettem,tudtommal ez a doki is nagyon klassz,és itt összeszedte a szükséges vizsgálatokat :)

http://timmermann.hu/index.php?m=labor_szolgaltatas
Vendég

köszi Judit, csak az van a kész leleten, hogy teljes ellenanyag szűrés.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Én is aggódok mindenen,már észrevehettétek :lol: :lol: :lol:

mégis jólesik azon gondolkoznom,vagy inkább álmodoznom,hogy fiú lesz-e vagy lány,és milyen lesz,ha már hárman leszünk.
Ez nem jelenti azt,hogy könnyen összejött,végülis 5 évet vártunk rá mi is....

ennek ellenére,vagy épp ezért szeretném,ha minden álomszerű lenne továbbra (is) :)

a hajszínen nem gondolkozom,mert az előzményeket és nagymamákat elnézve szőke gyerekeink lesznek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Breki,
asszem te kérdezted úgy általában.
nekem 5hetesen volt petezsák és 6hetes 3naposan volt szívhang.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi: akkor épp betöltött 6 hetesen van esélyem már a szívhangra,ugye? :D

tudom,hülye kérdés,erre nem lehet válaszolni...
De annyira izgatott vagyok!!!!!

Sosem vártam még babát,ez nagyon nagy esemény nekem... :roll: :roll: :roll:
Vendég

Breki,
mindannyiunknak az. :-)
szerintem van esély, de no para, hogy ha még nem lenne, akkor az sem gond. Sz ügynök úgyis mondja majd a dolgokat. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Nem is értem,S miért olyan sokára hívott vissza!
Ha Ancsiéhoz képest nézem,akkor 12-én már lehet látni nálam is (tudom,hogy az vasárnap),és még 3 napot rászámolt,de remélem azért,hogy akkor már mást is lássunk! :D :D :D

de köszi a választ,ez is jó támpont!!!! :) :) :)
Vendég

Breki,
nekem épp 6 hetesen volt már szívhang, tehát van esély :wink:

Kép
judit0713

Judit: de klassz!!!! :D :D :D :D
és akkor az épp 5 hete volt!! :)

Gratula a 11. héthez! :) :)

Akkor nekem is van rá esély.... :D

Van már pici pocakod?
Vendég

Van valami, kérdés hogy az már povak vagy csak a rengeteg fekvéstől felhalmozódott háj :roll:

Kép
judit0713

hihihi :lol: :lol: :lol:
én is így vagyok vele,pocak még sokáig nem lesz,de egy kis úszógumi-féle van a hasamon :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?