A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Csucsu: persze,kell a fehérje legalább az eredményhirdetésig,utána meg azért,mert a kismamának is kell :D

ezen kívül nincs semmi spéci,egyél sok zöldséget,gyümölcsöt, stb.,vitamint,de ezt csak a tél miatt mondom :D

amit megkívánsz!
Vendég

Jujjjjjj,laptető!!

KÜldöm mindenkinek,Békunak az uh-hoz,Ann-ak a szerdai beültihez,Zsuszónak,hgy ma jó híreket kapjon,Macs Kittiének,és egy kis szeletet Magamnak is megtartanék. :lol:
csucsu99
Budapest

Hát Csajok: .... Bakker valakik olvasnak minket, azok lassan mind megrohamozzák a praktikereket és felvásárolják a készletet úgy istenítitek a kiscsizmákat :)

Én szívesen elmennék venni az otton kényszerpihenőn levőknek, de tőlünk nagyon messze van a Lurdy környéke, sok átszállással tudnék csak elmenni.... Nem lakik valaki arrafele, v. kocsival útbaejtős téma esetleg? :shock: :wink:

Csucsu: Még nincs Kornél, holnap lesz elhozva, csak ide ki hozzánk nem tudom mikor jut el, lehet csak karácsonykor, de remélem apósnak mehetnékje támad és elhozza előbb... :shock:

Olyat röhögtem ma amúgy, felhívott, hogy egyeztessük ezt az egészet, kérdem hogyvagy? Mondja, hogy jól, most mérte a vérnyomását (melóhelyén volt) kicsit még alacsonyabb is volt, mint amiket otthon szokott mérni. Ez volt már múltkor az orvosnál is, és a doki mondta neki, hogy hát akkor járjon el sokat melózni (amúgy nyugger már) mert jobb hatással van rá, mint az otthonlét..... Elmondta anyósomnak...aki persze megsértődött, hogy miatta magas a vérnyomása az öregnek.... Úgyhogy mondta is, hogy készüljünk, mert tutira ez lesz a karácsonyi rovázása anyósomnak, hogy erre fog panaszkodni majd ha jönnek :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andikám!!

Hol is kell átvenni a Kornélodat??Hátha tudok segíteni,és eljut hozzád!! :lol:

Csak a Lurdynál levőbe van ez a dísz??Mert Én ha kell valakinek szívesen megveszem őket.
csucsu99
Budapest

Csucsukám: De aranyos vagy, köszi, viszont Te most pihenjél.... "nem most van itt a mászkálás ideje..."
Amúgy másik világvége... valahol Lőrincen.... De apósom már be van szervezve, mert Ők Wekerlén laknak, ami a szomszéd kerület onnan... megy is érte holnap délután :)

andrea-1

Jujj,nehogy elfogyjon a kiscsizma,én úúúgy szeretném a fára rakni! :D hátha célzásnak venné a család! :D
(nálunk csak hagyományos díszek vannak a fán,úgyhogy feltűnne ;) )

Vicky: remélem eltűnnek a ciszták,és a gyogyó is rendezi a ciklusodat!

Csucsu: nem muszáj elkapni apát,de ha már kellemes is,meg hasznos is.... :D :D :D :D ;)
Vendég

CSucsu: Nem tudom, lehet másikokban is van, míg le nem rabolják..... :shock: Mondjuk cikkszám alapján fel lehet hívni őket, nekem már más dolgot tettek félre a praktikerben cikkszám alapján, mert kevés volt belőle... és mire odamentem már a polcon nem is volt... szóval aki csak emiatt menne, érdemes esetleg előtte odaszólni ha nagyon szeretné :)

andrea-1

Andikám!!

LŐrinc az nincs ám messze Tőlünk. :lol: Na és hozzád mikor jut el??Mert Apa eltudná ám vinni Neked a Wekerléről KOrnélt a héten. :D XIV-be dolgozik,de jár -kel a városba,össze-vissza,kötetelen(szinte)és ha tudunk segíteni,szólj!!De komolyan!!!!!!
csucsu99
Budapest

Csucsu: köszönöm a laptetű részt! :D
Remélem mindannyiunknak szerencsét hoz! :)

jujj,már csak másfél nap! lehet,hogy végigalszom a holnapot,hogy gyorsabban teljen az idő!!!! :D

Sajnos nekem sincs közel a csizmácska,remélem szerdán lesz még belőle! :)
Addig apa se ér rá,bár képes,és elmegy oda munka előtt... :roll: :roll: :roll:
Vendég

Aranyos vagy, de apósom szerntem el fogja hozni, ahogy ismerem...
:wink: Ha mégsem, akkor szólok, oké? :)

andrea-1

Köszi lányok! A cisztákkal el vagyok, mindig van. Ezek most nem okoznak gondot. Remélem a vérzésem is elmúlik végre. Ez most megvonásos vérzésnek számít, szóval sima mensi (ha-ha-ha sima-mondtam a dokinak hogy gyakrabban kell magamat tisztába tennem, mint a gyereket).

Barbusom beteg, tele van az orra. Éjszaka alig aludtunk. Ma vettem neki orrsprayt.

És lehet hogy mehetek 16-án vizsgázni egészségügyből, de nem biztos még. Holnap hív a csaj. Jövöre drágább lesz és akkor nem is tudnám a két ünnep között elkezdeni intézni a jogsimat (lehet hogy egyébként sem, nem tudom dolgoznak-e a hivatalban).
vicky79
Budapest III. kerület

Brumi:
Nekünk a dr.nö ajánlotta fel,mivel nálunk még 2 M eredmény sincs.
Egyébként nem tudom,hogy ez hogy müködik,de úgy tudom,hogy megkell indololni,hogy miért van szükség lombikra.
Neked meg drukkolok a pozitiv teszthez.

Andi:
Részvétem!Sajnos elég gyakran hallunk ilyen rossz hireket.
Gratula a Kornéliádhoz.

Zsuzsó:
Drukkolok nagyon,habár gondolom már késö és már megvannak a jó hirek.

Csucsu:
Nekem is 17-dik nap kelett volna tesztelnem,de sajna mint ismerös a szitu már nem volt rá szükség.Pihizz sokat-sokat!!!

Judit:
Jól csinálod,csak pozitivan!!!!!!!!!!

Sajti:
Sajnálom a 3 hónapos gyogyókurát.Szoritok nagyon,hogy indulhasson a januári lombik.

Békú:
Húhh!!!Már csak 2 nap és mehetsz UH-ra.Szoritok,hogy már legyen szivhang is.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: köszi a drukkot a szívhanghoz! :D
klassz lenne szülinapi ajándéknak :D :D :D :D

de már attól is boldog leszek,hogy végre láthatom a manót!!!! :)

Holnap beküldjem apával a cuccokat?
Vagy szerda BMC? :D vagy útközben metróvonalon esetleg?
Vendég

Békú:
Holnap nekem semmiképp sem jó,szerdai BMC-n még gondolkozok,elvileg már 7,30-kor melózok.Ha most nem jön össze az sem gond,lehet jobb is,ha az ünnepek alatt minden nem csak a "babagyártás" körül forog.De azért köszi szépen,aranyos vagy,még gondolkozok,hogy mikor és hogyan tudom megoldani.
Olyan az én melóm,hogy Karácsony elött nincs egy szuszanásnyi idöm se,meg persze 2 hetet itthon punnyadtam feleslegesen.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Hahó:

Andi: remélem jó lesz ez a kocsi,nagyon praktikus dolgok vannak leirva. Egyet viszont gondolj meg, a kerékméretek! Tud ez majd hóban menni? Talán gyakorló kismamik tudják rá a választ.
Osztálytársat sajnálom, a szüleit is, és persze téged is. Nálunk a 30 éves találkozón kerestem volna a padtársam – akkor ért a döbbenet, hogy nincs – infarktus 45 évesen, letaglózott a hir, mert nem tudtam.
Amugy ne mond magad Öreganyónak, mert akkor mit szóljak én???? Most volt az 50, és hamarosan ujra születésnapom lesz. Ahogy telik, egyre gyorsabban telik. Nagyon nem jó!

Judit: remélem szurka-piszka elmulik, vigyázz és ha nem vagy jól, ne gondolkodj a munkában.

Brumi: remélem legalább akkor magánban megtudsz többet; és mihamarabb sikerül neked is a baba.

Eszter: majd akkor válaszolsz ha tudsz, látom elfoglalt vagy. Hát nem lehetett tul kellemes a kap. Érzéstelenítés/altalás nélkül, vajon miért tették igy? Ezt nem szabadna. Szülés után engem is kapartak, de csak az altatás után, és azóta még egyszer, azt is szigorúan altatásban. Nem is tudok róluk semmit, hála az égnek.

Vicky: na akkor jó dolgod lesz ismerőssel, tényleg az a jó, ha bizol benne és ő türelmes. remélem jót tesz majd a gyógyszer, aztán minden jobban alakul. Barbusnak gyógyulást! Szerintem foglalj időpontot okm. Irodába, legfeljebb nem mész el!

Estrella: örülök a családi bejelentésnek. Remélem a melóban tudod még titkolni. Ez a caf. Jól hangzik, nálunk kb fele van és nem választható, örüljünk hogy van valami kb a fizetéssel is igy lehetünk. Állítólag nagyon sokan jelentkeztek mikor felvettek, hát érezzem szerencsének? Csinálom, aztán majd lesz valami. Babakocsi jó, de hát ára se kevés. Tényleg próbálj te is valahol másütt is Vat/tesz vesz – némelyiken ujat is kapni. És én is gratula a 12. héthez, de vigyázz magadra!

Breki: hát 8 ezer se kevés se sok:, nálunk sincs sokkal több bérlet meg némi kajapénz, szűken fedezi amit megeszek a melóhelyen. Hogy mit egyél nem tudom, de sokszor keveset! Már várom az uh hireket!

Csucsu: hajrá, várjuk a zebrás tőled is, pihenj sokat!

Kubu: tündéri a fotó!!!!!!!!!!!!! Én is én is, de ez csak álom,álom édes álom. Huh ez a torta istenien néz ki, lesz erre időd??????????????

Sajti: patika , hát nem semmi árak, de remélem használ. Virágok: most 4 cserép virágzik, egyre több igérkezik. Karácsonykor lesz a dömping. Ez a természet ajándéka nekünk, ha már gyerek nincs a szobában, legalább a virágok pompáznak. Be is szaladtam megnézni őket, meseszépek.

Mi egyszerre 4 éve voltunk betegek, még a gyerekem is itt volt akkor, már akkor 30 ezer volt a patika, rémálom. Ezért kell nekem az ep.

üdv kispatak
Vendég

Zsuzska: nem feleslegesen,mert talán épp ez a kis szusszanás kellett a szervezetednek,hogy felkészülhessen a babóra!

én is megijedtem attól,hogy az a sok stressz ill. cipekedés,amit műveltem,majd hátráltatja a baba érkezését,és talán így is volt,mert az előző lombik óta még nem sokat dolgoztam,mire jött a következő,így talán picit kipihenhettem magam :)

De talán jó ötlet,hogy picit most ne foglalkozzatok az ünnepek alatt ezzel a kérdéssel,és azért legyetek együtt,mert szeretitek egymást,ne azért,mert akkor épp "muszáj" :)
ki tudja,talán ez hozza meg a várva várt babácskát...!! ;)

volt már rá példa ;)
Vendég

Kispatak: próbálnék sokszor keveset enni,de mivel semmit se kívánok,ez így nehéz!

a halacska jólesett,de mivel olajban kellett kisütni,túl zsírosnak találtam (olivaolaj)!
mellette a gyümölcsök egy része szimpatikus,most pl. hozatok magamnak kivit :)
a narancs órák óta itt áll mellettem,de nem vettem rá magam,hogy meghámozzam :lol: :lol: :lol: :lol:

hozatok párféle rágcsát is,hátha legalább azt eszegetném napközben :)
sajnos annyi cukrot ettem az utóbbi időben (cukros dolgokat),hogy most nélkülöznöm kell!

Az UH-híreket én is várom! :D
Nem lehet kétszer menni? :lol: :lol: :lol: én mennék egyedül holnap,párommal meg szerdán,és akkor láthatnám előbb!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ha vkinek kell csizmadísz, én holnap megyek, ha van még szívesen veszek nektek. Holnap reggel még bekukk, addig gondolkodhattok. :)

Vicky:
Barbusnak jobbulást!
Legyen ip-od 16-ra!
A gyogyó helyrerak meglásd! Ha hormonhiszti miatt van a vérzés, meg pláne! Nem lesz semmi, szépen rendbejössz és kész! :)

Csucsu:
Ó, én szívesen fizetnék már 10-est, ha baba-ügyben kéne, de erre a pisigyogyóra :?: picit más a szitu.
Ezek a tünetek tök normálisak, amiket érzel. Azért apával húzzatok bele, ha nem fájsz nagyon; vagy holnap reggel és délben és este, meg azután még sokszor... :wink:
És told a túrót, fehérjét!!! :)

Andrea:
Döntöttem! Holnap a Praktikerben kezdek! :) A kifosztást úgy értettem, hogy láttam a neten még sok másféle díszt is, azokat is megkukkolom (ájjájájj a pénztárcám fogja bánni - látom a sorsom). :lol:
Após-anyós-vérnyomós nem semmi! :lol: :lol: :lol:

Béku:
A vadászgörények is mindenhová bebújnak, lehet, hogy van balkézről egy nénikéje? :)

Zsuzska:
Köszi! :)
Semmi nem történt feleslegesen, még az otthonléted sem, vmire biztosan jó volt és kellett.

Pá Drágáim!
sajt@

kispatak: Szerintem az okmányirodával nem lesz gond, de még valami igazolást át kell vennem a Központban.

Barbus már alszik. Kapott orrcseppet, remélem nem kel fel éjszaka. Jó lenne ha ki tudnánk aludni magunkat.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajti: hát lehet!! de szerencsére nem büdi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
egyszer egy álnok vadászgörény úgy megharapott!!
épp magánórát adtam a tanítványomnál,és fogalmam sincs,miért nem zárta be azt az állatot,de több helyen is megharapott,és hát az nem volt kedves harapdálás... :evil:

a cicám legalább se nem harap,se nem karmol,kivéve páromat,ha játszanak,de akkor is csak csócsál,nem durva :D
Vendég

A görény alapból nem büdi, csak ha használnia kell a cuccosát, vagy nem puceválják rendesen. Ismerőseimnek van, azok szelídek, bár az egyik engem is megkóstolt babakorában, de nem volt durva. :lol:
Hát igen, egy macsek jóval "háziasabb" teremtés. :lol:

Kaptam egy emilkét, amiben egy békut !!! :lol: simogatnak, az meg törleszkedik és élvezi. Ha vki akar jót nevetni emilcímére elküldöm! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Barbus aludj jól, szép álmokat és kapj levegőt rendesen! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Lurdytól autóval 5 perce lakom, ha kell segítség szóljatok, csak azt nem tudom tőlem hogy megy tovább a dísz :-)))

Kispatak,
naná hogy lesz erőm és időm, hiszen egy nap 24 órából és az éjszakából áll mostanság :-))))))

jaaaaaaaa és kettőt kell csinálnom, hiszen anyámék nem keverednek anyósékkal, ergo M szülinapját 2x ünnepeljük

1., anyósék, sógiék, hugomék
2., anyámék :-))))))

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Judit, nekem folyamatosan voltak szurkálós érzéseim az elején. Még a 16. hét környékén is volt. Mondtam is a dokinak, aki azt mondta, hogy folyamatosan tágul a méhem és ezt érzem. Bent át kell rendeződnie a dolgoknak a babához.
Tehát minden ok!!! :lol:

Sajti, durva gyógyszer árak! :shock:
Remélem azért nem kavar be ez a gyógyszer a terveitekbe…

Pancsi, nagyon kis cuki Palmira! :lol:

Ann, szerdán már kismami leszel! Szuper!!! :)

Mary, szerintem nem rossz a vérvétel eredményed. Én csak a 0 perces inzulinra kérdeznék rá, hogy miért ilyen magas.

Csucsu, nagyon drukkolok és küldöm a Babaragacsokat ++++++++++++++++++!
Szilveszterkor már tuti nem iszol pezsgőt, max. gyereket!

Béku, már csak két nap!!!! :lol: :lol: :lol:

Andi, tényleg nagyon jók a kis cipők! :D
Ja és a babakocsi is szuper. Tologasd jó sokat az üzletben, próbáld ki! Ja és párod meg emelje meg, hogy mennyire nehéz.

Eszter, nagyon örülök, hogy jelentkeztél. :lol:
Tudtam, hogy elutaztatok és nem tudtam miért nem jelentkezel….
De remélem, azért jössz majd néha és ígértél nekem egy közös sétát. Remélem, ha majd kevesebb melód lesz. Eltátogatsz hozzánk.

Kubu, jobbulást Marcinak. És nagyon jók a Mikis képek! :)
Marcinak nagyon fog tetszeni a torta.
Majd kérünk képet!!!

Vicky, Barbusnak jobbulást!!! Küldöm a gyógypuszikat.
Remélem hamar abbamarad a vérzésed és minden ok lesz!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Vicky: a vizsgapapirjaiddal ha jól emlékszem a Közl. Felügyülethez kell menni (Peztval utcában voltam) onnan adnak még valami papírt, aztán okm. iroda. Azért vigyázz, mert sok ember lesz szabadságon és ügyintézni is fognak!!! Én csak foglalnék időpontot, főleg, hogy kisgyereked van!
Barbusnak jó éjt és nektek is -be nehéz egy beteg gyerek mellett. Fiacskám is volt épp eleget, na majd akkor megtudja, ha lesz neki!

Kubu: energiabomba vagy, gratula, de hogy bírod???

Mára bezár bazár

üdv kispatak
Vendég

Woody: bezony ám!! ;) :D :D :D

Sajti: tudom,hogy alapjáraton nem büdös a görény,de ez(ek) az(ok) volt(ak). :roll: :roll: :roll:
az állatok tiszta teremtések,az ember miatt büdösek csak,ha nem takarítják,vagy nem úgy tartják szegénykéket,ahogy kellene.

Sajnos ez nem bébi példány volt,brutálisat harapott!! :evil:
Vendég

Na, most tényleg itt vagyok.
Vissza most nem olvasok, de hamarosan az is meglesz.

Kb 1 hónapja voltam a Fülöpnél és a számításommal ellentétben nem engedte még a lombikot, ezért le kellett mondani K ügynöknél a decemberi lombik időpontomat. Ez eléggé megviselt.
Fülöp doki elküldött még egy vérvételre, amire múlt héten lett volna időpontom, de azt is lemondták így majd szerdán megyek. Remélem, ezt nem mondják le.

Aztán volt közben egy APEH ellenőrzésem, ami eléggé elhúzódott, de minden rendben volt.

Közben anyukámék költöztek és segítettem összecsomagolni is, meg kipakolni is, illetve takarítani, bútort szerelni……
Természetesen ez sem ment simán, mert amikor már minden össze volt pakolva, kiderült, hogy nem tudják átadni nekik a lakást és ez is csúszott egy hetet.

Amikor ezt megtudtam, elkezdtem kifesteni a hálószobánkat. A plafonnal kezdtem, de elsőre olyan foltos lett, mintha térképet festettem volna rá. De mivel tapétára festettem legalább 1 hetet várni kellett, hogy rendesen megszáradjon. Így ezzel is csúsztam. De előtte esténként leszedtem a tapétát a falról, ami nagyon lassan ment, mert nehezen jött le és nem nagyon akartam vizezni.

Amikor eljött költözés napja, kiderült, hogy nem fér fel a holmijuk egy kocsira, így kétszer kellett fordulni.

Aztán amikor befejeztem a festést, kaptam egy levelet az illeték hivataltól, hogy jönnének megnézni a lakást az érték miatt. Ez már betette a kaput és azt mondtam, hogy amíg nem jönnek semmint nem csinálok a szobán. De az ágy el van húzva a faltól és minden ki van pakolva a szobából. Már nagyon elegem van belőle.

Ráadásul elkezdtem dolgozni úgy hogy időm alig van, mire este beesek a z ágyba. Egy kicsit olvasgatok, és mire írnék el is alszom. Így jártam múltkor is.
vnbeni

Vnbeni: jujj,Neked most nagyon kijutott!! Remélem most már egy nyugisabb időszak jön!

Nagyon kidolgoztad magad!
Mi miatt nem engedték a lombikot?
Vendég

sziasztok,

köszi mindenkinek aki drukkolt nekünk a mai jó eredményért. sajna mégsem jó hírt kaptunk, holnap becuccolok a kórházba. :-( :-( ha szerencsém van szombaton jövök haza, ha nem, akkor hétfőn. így valószínűleg borul az utazás is apósomhoz. :-( :-(
már kibőgtem magam, most próbálom összeszedni magam.

Breki,
nagyon drukkolok szerdára!

Csucsu,
én másnap reggelre halasztottam annó a randit Apával és sikert hozott! :-)

remélem csupa jókat írtok mire visszajövök.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi: nagyon sajnálom!!! ((((((((((((()))))))))))
reméltem,hogy jó híreket kapsz!

hova fekszel be?
Vendég

Zsuzsókám:
Nagyon sajnálom!!!! De ne sírj, a kisbabátokért kell megtenned, meg persze Magadért is!!!

Ez már inzulinos beállítás lesz???
Hova, melyik kórházba kell menni??

Ölelés (((((((((((((((((((((( o ))))))))))))))))))))))) és fel a fejjel!!!!

andrea-1

Andi, Breki,
köszi, drágák vagytok. remélem a babával nem lesz semmi baj. elég jó ez a dokinéni állítólag. a Jánosban leszek.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: Nem lesz semmi baj!! Gondolj bele, még időben elkapják ennek a hülye cukornak a grabancát.... alapesetben csak a 24. hét környékén mennek a kismamák cukkeró nézésre.... úgyhogy időben vagy még bőven...!!!!!!! :wink:
Drukkolok, hogy "csak" péntekig legyen a kórházas műsor!!!! :wink:

andrea-1

Andikám,
a jós szóljon belőled. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Nem nagyon értek hozzá, hogy is megy ez, de az is lehet, hogy 1 hét múlva már rendben leszel! :wink: :wink:

Mit mondtak, mire számíthatsz a kórházban, mi várható???

andrea-1

megnézik kell-e már most inzulin és ha igen beállítják. jó lett volna még egy darabig kihúzni a diétával, de mindig becsúszik 1-1 kiugró érték...
megjavulni biztos nem fog sajnos, sőt én úgy tudom, hogy a terhesség előrehaladtával a cukor általában inkább romlik.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Ó bakker, pedig bíztam.... de az inzulinnal normalizálódni fog a helyzet azért, ugye???? :shock:

andrea-1

ebben reménykedünk legalábbis. :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

QQRIQÚÚÚÚÚÚÚ!!! :lol:

Kubu:
Te csak tanulj és gyerekezz, + vonatos duplatortázz! :) Betojok, milyen jó fej vagy, hogy még ennyi teendő mellett is szánnál energiát Praktikerre!
Szóval 2 felvonásos előadás lesz Marcusnak, nemsokára Lizáéra is készülhetsz (duplán). Ez a gyerkőcöknek biztos jó, h. 2x-es buli van. :)

Vnbeni:
Jó kis tortúra, megértem, hogy belefáradtál.
Drukkolok a vv-re! :) Mikorra lesz eredmény?
Nahát, van új munkahelyed? :) Farokfőnököd cse@tet még?

Zsuzsó:
Hát ez nem jó hír... Ne pityeregj, ez még nem a világvége! A lényeg, hogy picurid a pocakban, ez a legjobb dolog a világon! :) Örülj, hogy időben megcsípték, szépen beállítják, talán inzulin sem kell, csak másféle CH-diéta. Nagyon szorítok értetek, a babának is jobb lesz és neked is. Drukk, hogy hamar othhon aludhass ismét!
Nőgyógyászaton leszel, vagy a belen?

Pá Drágáim!
sajt@

zsuzsi: Emlékszem én is hogy elkeseredtem, hogy inzulin miatt be kell feküdnöm. De utólag nem volt gond. Ha inzulin kell, akkor sem lesz baja a babának, jobban kordában tartható a cukor vele. És én is féltem hogy romlani fog, de nekem javult a legvégére. Nekem majdnem ugyanannyit kellett adni végig, csak bejött a déli igény szerint. Ha ráírja a papírodra a dokinő hogy napi 3x kell inzulin, akkor a cukormérőhöz több tesztcsíkot kapsz. És persze nem akarok előre szaladni, de nekem a citromsárga tű vált be a tollra, recept nélkül sem drága és ez rövidebb mint amit receptre kaptam. Ha nem lennénk betegek, akkor meglátogatnánk. Kitartás, karácsonyra otthon leszel. Mi a kórház után mentünk nyaralni.
vicky79
Budapest III. kerület

Senki többet kiscsizmát?

9-ig elfogadok megrendelést, aztán tűzök! :)

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: Ha nem rohansz nagyon, akkor megnéznéd nekem, hogy mennyibe kerül a praktikerben egy olyan rács, amit az ajtóra lehet tenni? Hogy a gyerek ne tudjon bemenni pl. a konyhába. De tényleg csak ha nem sietsz.
vicky79
Budapest III. kerület

Hello Csajszik!

Csucsu!!!
pihenj,remélem Én is hamarosan át esem az érzésen... :D :D
De most a ciszta boritott mindent,holnap megyek vissza,és akkor kezdi el a stimut?nem kell mensi?azt olvastam,h amit szedek Orgametrilt az leállitja a petefészek müködését és a méhnyálkahártyát is elsorvassza? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Sz tudja mi a dolga!

Vicky!
Barbusnak jobbulást!

Sajtikám!
Sok sikert a Praktikerhez szerintem csomóan lesznek!
vikus82

vikus: Az orgametrilnek ez a dolga. Abban a ciklusban nem engedi a petefészkeket működni, nehogy még több ciszta legyen, vagy esetleg nem bírná a petefészek. A következő mensivel rendeződik a helyzet és akkor tiszta lappal kezdhettek.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:
Ez az?
gyerekrács 4.290,-Ft
http://www.praktikerwebshop.hu/kereses/ ... =60&page=5

Vikus:
Köszi, remélem azért így délelőtt nem lesz tömeg. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky:
Azért, ott is megkérdezem, az a tuti.

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky!
de most utoljára is a mensivel jött a ciszta :? :? :? :? :?
Lehet most megint lenne a mensitől!
vikus82

Most hívott a Zuram, anyagos pitli leadva, vv-nél bénázás hegyek, de megcsinálták. Direkt megkérdeztem, amikor a tartályért és ip-ért bementem, hogy helyben lesz-e a vv, vagy a kp-iba. Montda a hölgy, hogy náluk. Szegény férjem padlót fogott, hogy mégis a kp-ba kell menni és még beutalókat is meg kell várni, tudjátok neki a munkahelye letojja az ilyesmit, ki is rúghatják...
A lényeg, hogy megoldotta, ügyes fickó! :)
Kérnénk szépen drukkhegyeket, hogy csodasperma-eredménye legyen és csíramentes! Kösszike! :)

Na mentem, pá!

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: drukkolok ezerrel,hogy jó eredményei legyenek párodnak!
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

sajna csak most ébredezek,de még most is alig látok ki a szememen....,úgyhogy a kiscsizmát majd intézem holnap,ha még lesz :)
Vendég

Brekk, dobj Sajtinak egy sms-t esetleg?

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?