A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Kubu!
Marcus hurrikánnak nagyon nagyon boldog születésnapot kívánok :) szuper ügyes vagy...a torta gyönyörű! :D

Vikik!
Nagyon nagyon boldog névnapot kívánok!

Ann!
Nagyon kíváncsi vagyok a teszted eredményére :D szerintem már látszana...nem is halványan!!!! :wink: :wink: :wink:

Oltás téma: én nem oltattam tavaly terhesség előtt sem és terhesen sem. Nem vagyok oltás párti!
A doki is ebben erősített meg, pláne, hogy az elején úgyis itthon vagyok, és mire már kimozdulhatok majd februárban, addigra úgyis lecseng ez a HINI kör is!

Béku!
Gratulálok a kis 12 mm-eshez :D ugye, hogy szuperül fejlődik! :D ne parázz! Minden rendben lesz továbbra is :D

Andikám!
A kis Manónk hétfő óta ott figyel a feng shui ponton :D mégegyszer nagyon köszönöm szépen!!! :D
Minden nap ezerszer eszembe jutnak a 4d-s képek amiket mutattál...olyan kis édes :D

Woody!
Jajj de szépséges Lili :D úgy nő, mint a gomba :D :D :D
nagyon gyönyörűre sikeredett ez a fotó :D
Örülök, hogy a Tesódék kicsit hosszabb ideig maradnak :D legalább lesz időtök kicsit együtt és nem kell rohanniuk!

Ann!
fura, de én nem parázom hogy ismét túlszaladnak a hormonok...konkrétan eszembe sem jutott...mikor írtad, hogy "nyugi, rendben lesz most", akkor döbbentem rá, hogy aggódhatnék miatta :lol: :lol: :lol:
Én is más szurit kaptam most,mint eddig. Ez LH mentes! :D
Eddig Decapeptyl+Pergoveris+Ovitrell volt, most Decapeptyl+Gonal450+Gonal900+Ovitrell lesz! :D

Béku!
A jós szóljon belőled, mikor azt írtad, hogy ez lesz a sikeres körünk :D
Egyébként a tüszik nem érnek egyszerre bennem, ezért van sokszor több peteérésem egy hónapban. Így nem lehet spontán kinyerni őket. A gyogyóktól viszont az összes meglévő kb. egyszerre növöget meg... Most ezért is lesz más gyógyszer, mert ezzel nem lesznek többen, csak nagyok! A 25 tüszi már megint bőven elég lesz!
És K ügynök még azt mondta legutóbb a leállításnál, hogy majd most kevesebb tüszivel próbálkozik... :lol: :lol: :lol: 3-mal vannak kevesebben :D

kicsit pihizek, mert nagyon kóma vagyok!

puszi

eszter82
Budapest

Woody: tüneményes ez a fotó is!
valahol láthatunk képet hármotokról is? :D

nagyon klasszak lehetnek!!! :)
Vendég

Jujj Woody!

mennyire ééééédes ez a kép is!
Tegyél fel még közöset is - persze csak Apa hozzájárulásával - ha lehet! :D

eszter82
Budapest

Eszter: köszi,igen,már szépen elkezdett növögetni a babó :)
legközelebb 2-3 hét múlva kell mennem dokihoz,addigra már nagyon nagy lehet,ha ilyen iramban halad :D :lol: :lol: :lol:

Én úgy érzem,hogy ez a Ti körötök,és nem csupán remélem! ;)
Köszi a magyarázatot,így már értem!! :D
Erre nem is gondoltam,csak úgy sajnáltam,hogy "feleslegesen" kitesznek Téged ennek :)
Vendég

Béku!

Köszi, úgy tűnik, hogy ez nálunk már természetes folyamat!
Tavaly is kb ugyaneddig jutottunk az első stimuval, mikor leállították. Idén megint... de utána 1,5 hónap elteltével sikeres lombikunk volt. Remélem ez most sem lesz másképp!!! Csak most megelégednénk 1 vagy 2 babóval is. Ne osztódjon tovább, mert a 3 sok volt belém... Nem mintha ezt akkor bárki is tudta volna befolyásolni...

Egyébként nagyon érdekes, de ha novemberben nem állítják le a lombikot, ugyanazon a napon lett volna a punkció és az ET is, mint egy évvel ezelőtt! Azért az elég kisértetiesen hangzott... nagyon paráztam volna március 30-hoz közeledve...

De így a 2010-et rossz évként zárjuk és új esélyek, új életek várnak 2011-ben :) (bár amíg élünk emlékezni fogunk erre az évre, ez is a mi részünké vált, de "nem bánom", mert ezzel is többek lettünk, tanultunk belőle és jobban szeretjük egymást mint valaha...ez biztos)

eszter82
Budapest

Eszter: így van,ahogy mondod! Megértem,hogy ijesztő lett volna ugyanakkor megélni a terhességet,ez teljesen természetes!

Hülye kérdés,de így csak 1 embriót kapsz vissza egyszerre?
Mert ugye Nálad esélyes,hogy utána is osztódjon...

A lényeg,hogy 2011 szerencsés év!! :D
Vendég

Béku!

Valószínűleg 2-t most is.
Állítólag minimális az esély, hogy megismétlődjön a tavalyi lombikunk. Ebben K és Lintner is egyetértettek!
Én is örülnék a 2 babónak, mert az augusztusi 1 babó nem maradt 5 hétnél tovább!...így talán biztosra mehetnénk! És nekünk ez már nem az első lombik lenne...nem mindegy, hogy hány támogatott esélyünk marad a tesóknak :)
Meglátjuk. Majd akkor véglegesítjük, ha már ott tartunk :D

eszter82
Budapest

Eszter: persze,ebben igazad van :)
Nekem mondjuk még csak a 2. lombik volt,de annak örültem volna,ha van 2 babó,mert nekünk nem lett fagyibabánk,így ha kistesót szeretnénk,mindent előlről kell majd kezdenünk.

Tudom én,hogy ki is kell hordani :D

Cuki volt a párom tegnap,mert bár nem hívták be UH-ra,mégis mintha most tudatosult volna benne :) este mondogatta elhűlő arccal: apa leszek! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hoztam Lányok egy jó hírt Zugolvasónkról aki nem mellesleg beülti társam volt 15-én- hcg: 87!!!!

Szándékomban áll követni:)
Én ma nyuszi voltam, s nem teszteltem. Holnap akarok biztosra menni. Bár már a ma éjjelt sem nagyon tudtam végigaludni az izgalomtól.

Eszter, tök jó, hogy nem izgulsz, ez olyan jó! Én meg nagy bőszen nyugtatgatlak..:))
ann74

bocsánat, kicsit össze-vissza írok már :)))
ma éjjel = elmúlt éjjel
ann74

Ann: nagyon örülök a 87-es HCG-nek!!! :D
Neki ki a dokija?

Kövesd is a példáját holnap! :D
Vendég

Ő is Sz rajongó:))
Bár szerintem ezek után S-ért is fog :lol:
ann74

Megint S van Sz helyett? Akkor mázli,hogy tegnap mentünk,mert megint nem tudtunk volna elbúcsúzni Sz-től... :D

Bár S nekem is szerencsét hozott már 2 ízben :D
Vendég

Ann!
Látod, hogy jó széria van :D
csak bátran tesztelj :)
Várjuk a szuper jó híreket rólatok is :D
ha a zugosoknak sikerült, akkor itt is mindenkinek kell!
jajj de szép karácsonyi ajándék lesz a 2 csíkos teszt!!!! :D
nagyon nagyon drukkolok!

Lányok!
Én annyira be vagyok sózva a január 7 miatt, hogy végre kezdhetünk, hogy annyira nincs karácsonyi hangulatom... kicsit sajnálom, de olyan érzés, hogy gyorsan gyorsan teljenek a napok, hogy már 2 hét múlva legyen...

Ann!
Gondolom, Te nálam is jobban várod az ünnep utáni első munkanapot! És Csucsu is!!! :D végülis akkor lesz számszerűsítve a Hcg-d! Addig csak a tényt tudjuk meg, hogy sikerült :D

eszter82
Budapest

Andi, Lányok! S.O.S.!
Megvan esetleg vkinek Sz ügynök privát száma???
Egy barinőmnek kellene, mert amit felírt neki gyogyót, azt nem szedheti az, aki allergiás a földimogyira és most voltak kiváltani...
Köszike!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vagy esetleg Andink tel.száma? Mert neki biztos megvan Sz-é.... :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Párom névnapja hozzon szerencsét 7-én!! :D

Úgy drukkolok mindenkinek!! :D Csucsunak is :)
már tűkön ülök,hogy lássam a zebrás teszteket!!!
Vendég

És az a szám amit esetleg a punkciós papírra írtak? Amin érdeklődni lehetett az embriók után. Ha tényleg gáz van...
ann74

Navi: küldök p.ü.-t!!
Vendég

Eszter, teljesen igazad van. Ilyen még soha nem volt, már most várom hogy leteljen végre a karácsony, és hétfő legyen.

Békus, zugolvasó azért lenne S rajongó is, mert ő csinálta neki a beültit. És ugye én is Sz-es vagyok, de a lényeget, leszívást és beültit is S csinálta nekem. A párom a beültetésnél furcsállóan megkérdezte, hogy akkor mit csinált eddig Sz? Dehát ugye azt mi tudjuk. Egy szép stimut épített fel. Ez aztán a teammunka!

Vikus, iwiwen megvagy, bejelöltelek.
ann74

Köszi lányok már megoldódott a telefonszámkérdés.

Kép
Kép
navared
Szfvár

Amúgy pont azt néztem én is a minap,hogy ne egyek mogyorót a baba későbbi allergiája miatt,de az utrogestan meg földimogyoróolajjal készül! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Hahó!

De jó! Már itthon, és egy jó darabig sehová se megyek!

Estrella: akkro már tovább nem kell titkolni, amit már nem lehet titkolni. Kocsi is megvan, szopis párna is és egy csomó minden más, hajrá. Kéretik fotó róluk, különösen kocsiról!

Viktoria napra isten éltesse e szép nevek veselőit!

Hurrikánnak boldogságos szülinapot, kéretik kép ahogy majszolja a tortát, amely meseszép! Komolyan gondoltad, hogy hamarosan kéretik a következő babszem? Na azért még végig gondolod???

Woody: világ legszebb Lili babája kinek van? És ő a legszebb ajándék nektek! Fotó róla is kéretik, ahogy minden babszemről!

Nekem ez lesz a Kari- ajándék tőletek. Majd én is küldök valamiket, meg talán egy jó hireket?

Eszter: hajrá kezdés!

Ann: szóval zugolvasóknak is lehet sikerük, még biztos vannak és remélem jelentkeznek!? Te pedig légy bátor, hogy aztán felakaszthasd a fára!
Vendég

Sziasztok!

Fa beszerezve, bevásárlás 27-ig elintézve :)
Most ebéd után egy kis pihi, aztán készül a sajtos rúd meg a narancsos gesztenyerolád.

Ann,
picit reménykedtem hogy már ma jössz a teszttel, de így holnap is jövök, csak hogy láthassam a jóóóó hírt :wink:

Eszter,
nagyon megértelek hogy hajtanád a napokat!
Emlékszem, én milyen hálás voltam S-nek amikor a sikertelen fagyi után azonnal kezdhettem short-tal! Éééés meg is hozta a sikert :wink:

Csucsu,
neked is most kell tesztelni??? Olyan kis titkolózó vagy, még jó hogy jönnek a csajok és tudósítanak...így tudom küldeni a drukkokat :arrow: :arrow: :arrow:

Kispatak,
nagyon-nagyon szeretném ha jó hírt is kapnál karácsonyra! Megérdemelnél egy kis gyógyírt az okozott sebekre :oops:

Kép
judit0713

No,megvan az első időpontom terhesgondozásra,tegnaphoz 2 hétre megyek először! :)
Vendég

Köszönöm lányok a köszöntéseket. Vikusnak is boldog névnapot.

Ma én is jól elfáradtam, mindent bevásároltam, a sport szelet és a saláta alapja már a hűtőben. Holnap még jó sok dolgom lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Judit!

képzeld, K rövid protokollon gondolkozott, de mivel a 3. napom vasárnap volt, így hétfőn a 4. napon látott, és azt mondta, hogy akkor maradunk a long-nál, de más gyógyszerrel!
De azt gondolom, nem véletlen, hogy nem jött össze a short protkó...nekünk a 2011 lesz a nyerő :D
És asszem úgyis türelmet kell tanulnom... úgyhogy most várok nyugiban, hogy teljenek a napok :D

Húúú csajok nagyon pörögtök karácsonyra!
Majd hoztok képeket a karifákról? Kíváncsi vagyok, hogy ki milyet díszít idénre :D

eszter82
Budapest

Eszter: valamiért tényleg mindenki úgy látta,hogy inkább 2011,mert nekem is vasárnapra esett a 3. nap,így 4. napon egy újabb vv után kezdtem a shortot :)
Vendég

Ann
Köszi, n is örülök a kocsinak!!!
Gyere majd holnap reggel a jó hírekkel…!
Hogy álltok a készülődéssel?
Zugolvasónak gratula a szép HCG-hez! :)

Béku
Megkönnyebbültem, egy jó nagy dolog letudva, ma reggel már férj is tologatta a kocsit a lakásban, kezdi belátni, hogy jót választottam, eddig nem érdekelte ez a kérdés :)
A céges bankkártyát rengetegen használom interneten, hát valahogy megszerezték az adatait :( Mégsem olyan biztonságos…

Kubu
Boldog szülinapot Hurrikánnak, remélem jól sikerült ma miden! Torta nagyon szép!
Nem semmi, hogy már Ábelen gondolkoztok :)

Andi
Jaj, nagyon tetszik a kocsi, elvoltam vele este :)
Ti mindent március környékén vesztek majd meg (pl bútorok)?

Judit
Csak kocsit örökölnétek és külön meg kell venni hozzá mindent? Milyen állapotban van a kocsi, hány gyerkőc használta? Ha több, és visszamentek a fagyibabákért, akkor jobb lenne az új kocsi…
Én mindenképpen olyat kerestem, amit még csak egy gyerek használt.
És neked is köszi a bababolt tippet, mellette laktunk 6 évig, meg anyósék még ott laknak, majd két ünnep között megnézem, míg férj anyóst látogat :)
Hol vettetek kismamapizsit végül?

Eszter
Mindjárt itt van a január 7., gondolj arra, hogy ez az utolsó karácsonyotok kettesben :)

kispatak
Hú, majd lefényképezem a kocsit, most még kéne takarítani picit :(
Süti kész holnapra, nincs már rengeteg dolgom szerencsére…

Boldog névnapot a Vikinek így utólag!

Kép Kép
estrella22

Estrella: milyen sütit készítettél holnapra? :)
sajnos itt most úgy tele a lakás,hogy ha lenne rá pénz,most akkor se vehetnénk babakocsit,meg hát nekem nagyon ráér :D

nehogy aztán anyósék megsértődjenek,ha ők akartak volna venni... :lol: :lol: :lol: :lol:

pocakfotó kéretik!! :D :D :D
Vendég

Sziasztok

Holnap tutira nem érek rá, így most kívánok Mindenkinek Boldog Karácsonyt! Puszi
Vendég

Hajrá a Zugból Zsu is előre!

Neked is minden jót, boldog ünnepeket. Remélem jövőre már 3-asban, legalább a pocakban, de még inkább a fa alatt.

Woody: laptetődből a jó indulást kiválasztottam mára! Én is csináltam ezt-azt, és ugy gondoltam egy kis vezetés még belefér - a havat, hideget mondják Kar. után, ugyhogy az én ünnepem már ma kezdődött a vezetéssel, holnap még folytatom.
Nekem jó dolgom van/volt főzés terén, mert csak enni kell, hála kis családomnak. De azért amit tudok segítek nekik.

Vicky: neked hogy áll a jogsi kérdés?

Akit még érdekelhet: Füredi utcában Pennyben fenyőfa vásár (jó nagyok is vannak), minden db 500 Ft, még van vagy 25 db. Talpat is árulnak hozzá!!!

Judit: a 4. Karácsony jön nélküle, de eddig még nem volt telefon nélküle. Tehát holnap délelőtt számíthatok - legalábbis reménykedem - ez csak a semminél több, pedig a vonat óránként jár - persze csak annak, aki utazni akar.

Estrella: olyan aranyosan irod ezt a babakocsit, mint a kisgyerek a játéknak, ugy örülsz neki! Kérünk fotót!
Ezt a bankkártyát hogy lehet valakinek megtudni az adatokat, ez nekem magas! Nekem van net-es kártyám, de bizony a pénz rajta 1 Ft. Azaz minden vásárlás előtt Telebank-t kell hivni, hogy x összeget tegyenek rá, és csak akkor tudok vele vásárolni. Pont a visszaélések és PIN kód hiánya miatt nincs dombornyomott bankkártyám, (ep-s sem), csak sima ill. net-es. Ez számomra max biztonság. Vásárlás után maradék pénz azonnal vissza főszámlára.

Breki: hajrá időpont!! Még pont időben leszel! Megnéztem azt a Bergon honlapot, ennyi kocsi egy rakáson?! De ha használtat akarsz, kismillió van Vat, tesz-vesz némelyik potom áron, ugyhogy hajrá - bár még hosszu az idő, de most még nézegethetsz mi is tetszene és lenne a legjobb.

Ann: mikor lesz zebrás tesztecske?

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: én még nem nézek kocsikat,bőven ráérünk :)
Addig gyűjtöm mások tapasztalatait!

Egyelőre kisebb gondom is nagyobb annál,hogy milyen babakocsink legyen...
Vendég

Estrella még egy gondolat: 2011-ben csak azok fognak több pénzt kapni (fizetnek kevesebb adót) akinek a br. fizetése kb 200 000 felett van.

Én nem tartozom ezek közé. Sajnos nekem és minden sorstársamnak a jövő év, az adó/járulék változások miatt netto keresetcsökkenés lesz. (adó ugyan 16%, de az adójóváírás viszont 3000 Ft-tal kevesebb és nyugdijra is többet vonnak). Számításam szerint jan-ban 1000 Ft-tal, utána kissé kevesebb veszteség ér, mert ha maradok, akkor növekszik a fizetésem, relative a veszteségem csökken - de még mindig kevesebb lesz a zsé, mintha azt a pénzt az idén kapnám.

Szóval ennyit az adóváltozásokról, mindenki láthatja mit miért kritizálnak, szóval ez egyértelmüen a magasabb jövedelmüeknek kedvez (nem megbántás akar lenni!!!)

üdv kispatak
Vendég

Breki: persze, van neked időd, még nagyon az elején jársz. Bizony az is jó, ha tapasztalatokat szerzel mi jó, és mi nem, mi éri meg és miért. Az viszont tény, hogy vagyonokat is elkérnek (szerintem a semmire) Majd ha itt lesz az ideje, keresel olyant,amilyen neked megfelel.
Kivánom, hogy a legjobbat válaszd, és ne kerüljön sokba. Dokkeridőpontnak is szívből örülök. Sem benne, sem a kh-ban nem fogsz csalódni az tuti.

üdv kispatak
Vendég

Estrella,
nem csak a kocsit, mintdent öröklünk, de ezek nem alkotnak egy összeszerelhető egységet. Tehát el kell pakolni az autóban a komplett babakocsit, plusz még a gyerekülés. Amit meg mi néztünk, ott a gyerekülés rászerelhető a babakocsi vázra, tehát csak a váz megy a csomagtartóba, az ülés meg a gyerekkel együtt.

Kép
judit0713

Béku
Epres-mascarpone krémes piskótaroládot csináltam…
Teljes kiőrlésű liszttel, meg édesítőszerrel, az egyetlen tiltott benne egy tábla fehércsoki, de abból nem találta diabetikusat…
Csak én kapkodom el ezt a babakocsi témát, de most megvolt rá a pénz és megtaláltam a számomra ideálisat, szóval nem foglalkozom a babonákkal :)
Én nem számíthatok senkire, örülök, ha anyós a rezsit fizetni tudja, így tuti nem fog semmivel meglepni, főleg nem babakocsival :)
Holnap tuti készülnek majd képek, teszek majd fel pocakfotót!

Zsu
Boldog karácsonyt!!!!

kispatak
Nagyon remélem, hogy holnap felhív báránykád, ha már meglátogatni nem látogat meg!
Tényleg örülök a kocsinak, fogok is képet csinálni!
Nekem nagyon nagy a napi limitem a kártyán, mert sokat kell használnom, néha így is kevés :)
Én arra gyanakszom, hogy mikor szállodának meg kellett adni garanciaként, akkor egy alkalmazott felírta és most elkezdett vele vásárolgatni… Ráadásul olasz, ott ritkán is használom, másra nem tudok gondolni…
Nekem elég gáz lenne naponta 10-szer hívni a bankot, hogy engedélyezzék…
Így is akkora bunkó volt a telecenteres, akinél letiltottam, teljesen hülyének nézett, na akkor tőlem is megkapta ezt a stílust, utána visszavett magából…
Szerintem a cégnél mindenkinek bruttó 200e felett van a fizuja, a technikusoknak is, bár nekem az rémlik, hogy 280e felett járunk csak jobban, de azért az is igaz a legtöbb alkalmazottra.
Sajnálom, hogy a tied csökkenni fog, ez valóban nem igazságos! Kaptok jövőre fizetésemelést?

IR-es lányok, ti mit csináltok, ha két étkezés közben éhenhaltok??
Már második napja délután rohadt éhes leszek, pedig megvolt az előírt szénhidrátmennyiség, volt benne állati fehérje és minden… Mégis éhenhalok, vacsi meg csak 7-kor lesz :(
A dietetikus azt mondta, hogy két étkezés közben ne egyek :)

Kép Kép
estrella22

Judit
Értem…
Hát így külön nagy helyet foglal, az biztos… Az enyém is csak pattintós…
Nektek kell akkor eldönteni, szántok-e rá ennyi pénzt, de ha lesz fagyitesó, akkor szerintem kéne :)

Kép Kép
estrella22

Estrella: anyósom se keres sokat,de mindig rakott félre,és mikor az esküvőnk volt,akkor is ragaszkodott hozzá,hogy a konyhabútort fizethesse!
Mondjuk ismerve az anyagi helyzetét,és hogy "csak" albérletbe vesszük,nagyon olcsón vettünk Praktikerből (67.000 Ft)...,hogy ne terheljük le nagyon.

Szóval azért ha egy millás konyhabútort szerettünk volna,akkor mondjuk odaadja a pénzt,amit szánna rá,a többit pótoljuk ki :D

Nem tudom még,hogy lesz,nem beszéltem vele a baba-dologról,mert annyira nem tartjuk a kapcsolatot,de most Karácsonykor találkozunk mindenképp.
Párom egyke,úgyhogy számára tudott mindig félretenni egy keveset :)

de csak találgattam,hogy talán ezt vagy mást tervez majd ajándékozni nekünk,nem biztosra írtam :D
Vendég

kispatak: Jogsi- két ünnep között intézem az igazolást és január 3-án megyek az okmányirodába. Nem intéztem hamarabb, mert nem akartam a végén Barbust magammal ráncigálni. Végülis ráérek nélküle.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Boldog névnapot kivánok a Viktóriáknak!!!!!

Kubu:
Marcusnak nagyon boldog szülinapot!!!!!
Torta fantasztikusan néz ki,nagyon ügyes vagy!!!!!

Estrella:
Sajnálom a migrénes mizériát.
Úgy néz ki engem is meglátogatott,mert tegnap kegyetlenül fájt a fejem,szédültem,hányingerem volt,ma már egy ici-picit jobban vagyok,de még most sem tökéletes.

Kispatak:
Drukkolok,hogy a báránykád jelenkezzen és ez legyen a a legszebb ünnepetek.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: sajnálom,hogy Te se érzed magad valami fényesen!
Jobbulást! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kubu: mesélj majd,hogy sikerült a Marci-parti! :D :D :D
Vendég

Ann:
Gratula a zugolvasó sorstársadnak!!!!
Drukkolok a holnap reggeli zebrás teszthez!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Hahó!

Zsuzska: köszönöm, de tudod a legszebb az lenne, ha ránk nyitná az ajtót, de még nem is ir, felhivni pedig, hát csak egy évben nagy ritkán. Eddig a 24. volt mindig ilyen nap, ugyhogy reménykedem. Jobbulást neked!

Vicky: remélem tudsz intézni mindent, de azért kérdezz rá, hogy a Közl hatóság dolgozik-e - hm én ebben nem vagyok olyan biztos!

Estrella: tudom irtad és gondolom is, hogy ott szép fizetések vannak. Én nem panaszkodom, örülök, hogy van állásom, de bizony kevesebbet keresek mint régen, de mit tehetek. Ha itt maradok a próbaidő után fog nekem valamicskét emelkedni a fizetésem, de messze nem a br. álomhatár. Hát ez van, örüljek, hogy van valami és nem minimálbéres.

Jól tetted, hogy mevetted ezt a kocsit. Jön a tél, egyre nagyobb lesz a hó és egyre nehezebben fogsz mozogni. Nekem a 6. hónap végére minden megvolt és mennyire jól tettem - és mi is örököltünk sok-sok mindent.

A bankkártyás dolgot sajnálom, remélem a kárt nem neked kell megfizetni. Én nagyon óvatos vagyok pénzügyekben, és ezért nem merem a dombornyomott ill. hasonlóakat. Az ep-s kártyához sincs PIN kód. Enélkül el sem vinném. Ja most a céges mobilt haza hoztam, eddig csak benn használtam, félek nehogy kilopják a táskámból, mert előfizetéses. Az én mobiljaim kártyásak és kevés pénz van rajtuk. 4-6 villamos a tolvajok Mekkája, megtanultam a saját káromon.

Ahogy te irod Breki, mi is beosztjuk, és spórolunk rosszabb napokra. Amit lehetett mindent csökkentettem, és a hitelünket akarom visszafizetni, aztán már csak a kerti lak lesz a "luxus", és ez télen nem kevés, hiszen fűteni kell, a gáz pedig nem olcsó. Mindent ugy vásárolok, mikor akciós, kicsit nehéz követni de ez fontos dolog.

Majd jövök

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Viktóriák BOLDOG NÉVNAPOT!

Zsuzska

akkor neked hosszú protokoll lesz?
Nagy a valószínűsége akkor, hogy együtt "vajúdunk"!! :D :D :D

Nagyon szép estét mindenkinek és Békés Boldog Karácsonyt!!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Breki
Hááát, anyósomtól még egy poharat sem kaptunk az esküvőnkre sem….
Anyukám már nyugdíjas, de ő mindig megoldja valahogy, mert ahogy mondja, mi vagyunk a legfontosabbak neki, anyósnak meg gondolom a kutya és a macskák, hát ez van…
Kíváncsi vagyok, mit talál majd ki nektek anyós :)

Zsuzska
Ez a hülye melegfront, engem mindig megvisel…
Remélem holnapra túl leszünk rajta!

kispatak
Hát igen, a multinak is van némi előnye…
Nagyon drukkolok, hogy az új év hozzon neked egy szuper állást, de addig jó, hogy ez van!
Remélem nekem sem kell majd az utolsó trimeszterben rohangálni babacuccok után.
Biztos, hogy nem fizettetik meg velem a kárt, de mégis szar érzés, tudom, hogy nem hibáztam, kérdés, az ügyvezetők tudják-e…
Az a szerencse, hogy nem saját kártya, nagyon rosszkor jönne, ha leszívnák a számlánkat…
Kiraboltak a 4-6-oson?
Azért jó, hogy van ez a nyári lak nektek!

Kép Kép
estrella22

Kedves Lányok,Apukák,Leendő apukák,Kisbabák és Pocaklakók!

Mindenkinek Áldott Békés Karácsonyi ünnepeket Kívánunk!

Rita,Soma,M. apa :!: :!: :!: :!: :!: :!:
ritabmc

kispatak: Már megkérdeztem, lesz ügyfélfogadás rendesen.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Drága Angyalkák akik itt ma irtak és amúgy itt vannak,köszönöm a köszöntéseket!

Mindenkinek Békés Karácsonyt Kivánok!
Sok puszi
vikus82

Estrella: hááát,anyósom készült az esküvőre,de nem fosztottuk ki az esküvői költségekkel,mert az utolsó fillérig mindent ketten álltunk párommal,és erre nagyon büszkék voltunk! :)

Mikor bejelentettük a családnak 1 éves évfordulónkkor,hogy megkérte a kezem,anyósa és barátnője a sírásig szekáltak,hogy hogy képzelem,hogy ezt teszem az édesanyámmal,hogy 9 hónapos készülése van csak az esküvőre,mert hogy az rengeteg pénz... Nem kérdeztek meg róla,csak szekáltak egy hosszú úton keresztül,nagyon rossz volt...

Csak mert mindenáron májusi esküvőt akartunk,így elhatároztuk,hogy vagy abban az évben május,vagy ha nem jön össze annyi pénz,egy évvel később május :D

Szóval így kezdődött,úgyhogy mivel semmi kiadása nem volt anyósnak,így tudott gyűjtögetni a "nászajándékra",amit utána decemberben kaptunk meg...

De a lényeg,hogy megcsináltuk arra az évre az esküvőt,és bár rengeteg baki volt,majd a templomi esküvő szép lesz,mert nem lesz senki másnak beleszólása :D

Amúgy tudja már anyós,hogy sikerült a lombik,párom mindenáron el akarta mondani,pedig Karácsonyra képet (is) kap a babáról,az lett volna részemről a meglepetés... Kértem,hogy a 12. hétig neki ne szóljunk,mert nincs kedvem vele lelkizni,ha ne adj' Isten lenne valami...
Tudom én,hogy nem igazság,hogy én elmondhatom az anyukámnak,ő meg nem anyósnak,de egész más a mi kapcsolatunk én anyummal,és hát mégiscsak az én testem,nem vagyok kíváncsi a véleményére... :? :? :?

Szóval nem egy egyszerű téma... :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?