Kubu!
Marcus hurrikánnak nagyon nagyon boldog születésnapot kívánok
Vikik!
Nagyon nagyon boldog névnapot kívánok!
Ann!
Nagyon kíváncsi vagyok a teszted eredményére
Oltás téma: én nem oltattam tavaly terhesség előtt sem és terhesen sem. Nem vagyok oltás párti!
A doki is ebben erősített meg, pláne, hogy az elején úgyis itthon vagyok, és mire már kimozdulhatok majd februárban, addigra úgyis lecseng ez a HINI kör is!
Béku!
Gratulálok a kis 12 mm-eshez
Andikám!
A kis Manónk hétfő óta ott figyel a feng shui ponton
Minden nap ezerszer eszembe jutnak a 4d-s képek amiket mutattál...olyan kis édes
Woody!
Jajj de szépséges Lili
nagyon gyönyörűre sikeredett ez a fotó
Örülök, hogy a Tesódék kicsit hosszabb ideig maradnak
Ann!
fura, de én nem parázom hogy ismét túlszaladnak a hormonok...konkrétan eszembe sem jutott...mikor írtad, hogy "nyugi, rendben lesz most", akkor döbbentem rá, hogy aggódhatnék miatta
Én is más szurit kaptam most,mint eddig. Ez LH mentes!
Eddig Decapeptyl+Pergoveris+Ovitrell volt, most Decapeptyl+Gonal450+Gonal900+Ovitrell lesz!
Béku!
A jós szóljon belőled, mikor azt írtad, hogy ez lesz a sikeres körünk
Egyébként a tüszik nem érnek egyszerre bennem, ezért van sokszor több peteérésem egy hónapban. Így nem lehet spontán kinyerni őket. A gyogyóktól viszont az összes meglévő kb. egyszerre növöget meg... Most ezért is lesz más gyógyszer, mert ezzel nem lesznek többen, csak nagyok! A 25 tüszi már megint bőven elég lesz!
És K ügynök még azt mondta legutóbb a leállításnál, hogy majd most kevesebb tüszivel próbálkozik...
kicsit pihizek, mert nagyon kóma vagyok!
puszi