Sziasztok!
Még nem szültem

Megnyugtatásul közlöm, hogy az nálam nem megy olyan gyorsan

De aranyosak vagytok, hogy aggódtatok! Hétvégén nagyiztunk Kecskeméten, aztán karácsonyi bevásárlást tartottunk, mert ugye nekünk decemberben erre már nem lesz kapacitásunk
Indiék aranyosak voltak, a fahéjas csigája Isteni

És Domino szuper édes, de Bazsó annyira-de-annyira féltékeny volt rá

Most aztán tényleg elkezdtem aggódni!
Rylie!
Manókáéknál volt ilyen húgyúti fertőzés, talán pont ennyi idős volt Emma

Remélem, hamar rendbejön, gyógyuljatok! Ez az agyagizé tényleg nagyon király! Na és a fotók!!!
Gyerekfotók nagyon szépek, mindenkiről!!!
Votiv!
Szerintem erélyesebben kellene beszólnod

Az egyik barátnőm nagyon hamar fel tudja kapni a vizet. A múltkor bevásárlást tartott a két gyerökkel (másfél év van köztük!), Szóval küzdött rendesen, és a nagyobbik jól felhúzta idegileg, ő meg egy kicsit talán erélyesebben rászólt, és elkezdte húzni, hogy menjenek már! Persze egy kedves vevőtárs meg beszólt, hogy hogy lehet így bánni a gyerekkel! Na, ő akkor jól beolvasott, hogy mégis hogy veszi a bátorságot, aztán annyira felment a pumpa, hogy a kasszától még visszament, megkereste a némbert, és még erélyesebben leordította a fejét

OLyan jót röhögtem, amikor elmesélte, még akkor is füstölgött! Szerintem ez már a frusztrálság egyik megnyilvánulása, már várom, rajtam mikor jön majd elő, de alapvetően tök igaza van! Véleménye mindenkinek lehet, de hogy jön ahhoz, hogy megszóljon egy másik embert! (na persze, amíg nem törtönik kiskorú bántalmazása, de itt nem eről volt szó!)
Deni!
Szerintem se aggódj, "csak" jön a foga a dednek

Szegény Bálint! De majd csak túl lesz rajta! Bazsó is szenved, harapdál és agresszív, és tudom, hogy ilyenkor csinálja ezt!
Ildi!
Ahogy írod, ez a fizikoterápia többet árt, mint használ!

Azt az időt inkább pihenésre kellene szánnod! Lehet, jót tenne a hátadnak! Vagy esetleg gyógytorna?