A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Hétvégén kiugrottunk a Margit szigetre, rakok be pár képet, ha nem bánjátok:

Kép

Kép

Kép
lindicita

Indi kép a C&A-s overállról:
Kép Kép

AKata: fürdetés
Kép

És ezt az ajándokot gyártmányoztuk ma Apának:
Kép

Rylie
rylie

Lindi: nagyon szép ez a jány! Mondták már, hogy tutajos szeme van ??? :lol: :lol:

JA és: Jucus: Bódóg Jolán napot ! 8)
Mostanában Kamilla is sokszor Jolán mert annyira de annyira hisztis és olyan nehéz tolerálni, pedig biztos csak a betegségtől van ez... :roll:

R
rylie

Indi :) Megrendelő tuti el volt ájulva a cucctól, igaz? :wink:

Beet :) Lillus nagyon édes! tök jó, hogy raktál fel képet róla!! :D Akkor most már meggyógyult és megint jár bölcsibe? Milyen volt a "visszatérés"?

Macs :) Házatok nagyon klassz! :D Ha tényleg kész lesznek januárra, az nagy szó, inkább csúszni szoktak az építkezésekkel!

Votiv :) Hű, de vagány fiad van!! :D :D Az akkor most jó vagy rossz, hogy kimaradt anyós? (Jobbulást neki!)

Barbi :) A tököt én addig szoktam sütni, amíg megpuhul (villával ellenőrzöm), nagyobb darabkákra szoktam vágni, de a sütési idő nemcsak a mérettől függ, néha a fajtától meg az érettségétől is (de nem vagyok mérvadó, mert ritkán csinálok.)

Dora :) Zuzi még nem szül, csak látogatókat fogad :wink: Gipsz még a kiscsajodon van? Hogy viseli?

Zsan :) Hú ez a vírus :( :( Bulást Nektek!!!

Lindi :) De jó képek!! :D Tök jó lehetett a kirándulás!!!

Rylie :) Kamilla eszméletlen ebben az overallban! :D Nagyon klassz ajándékot kapott apa! :wink: Ez agyagtábla? Csajodnak bulást! Remélem most már rendbejön teljesen!!

Kérdés: Csajok, tapasztalt vki már olyat, hogy a gyerek szájában egy kékeslila foltot talált a már kijött rágófoggal szemben (mármint a másik ínyen, ahol még csak jönni akar a fog és duzzadt)? Ez lehet attól, hogy a két fog nagyon nyomja az ínyt rágás közben? Kapjak szívbajt vagy elég ha holnap viszem dokihoz a gyereket?
denizsa

Deni: szívbajt semmiképp se kapj, mert az nem egészséges :)
Szerintem a már kinőtt foga piszkálja az ínyt rágás közben az meg a fokozott igénybevételtől belilult. De ezt most csak úgy gondolom, tapasztalatom nulla! Amúgy hogy a bánatba látsz bele Bálint szájába, ráadásul oda egész hátra??????

Nemtom milyen anyag ez, de nem agyag, csak valami hasonló. A kreatív hobbyba lehetett kapni 319 píz volt és levegőn szárad.

R
rylie

Drága pici Kamillának jobbulást!!!!
nagyon édi overallban is :D ajándék hiperszuper! ügyesek vagytok :D
Rylie, ne aggódj az antibigyó miatt, ha az segít, hiszen ez a legfontosabb!!! a húgyúti fertőzés komoly baj, nekem felnőtt fejjel volt és nagyon rosszul viseltem :( de hálistennek ez nagyon gyorsan gyógyul.

Lindi, szépek a képeitek, ezek az őszi színek mesések :D
most már bizti a Barnabás? és Gréti mondogatja már a pocakodnak?

votiv 8)
votiv

Deni, őszintén szólva nem bánom, hogy kimaradt :) de azért sajnálom, hogy szarul van :(

és ne kapj szívbajt, Bálint sztem is a szembe foggal nyomogatja az ínyét.

votiv 8)
votiv

Votiv: ezen a húgyuti fertőzésen csak azért lepődtem meg, mert nem fáj neki egy csöppet se ha pisil ill. egyáltalán nem látszik rajta, hogy bármi fájna neki :roll: ami nem baj, persze, csak ha pl én fel vagyok fázva, akkor nem kellemes pössenteni...
vagy nem kell feltétlenül fájnia egy ilyen dolognak???

hozzánemértőrylie
rylie

IStiről eza kép nagyon szuper szerintem!

A többieket is meg fogom kereseni!

Jolán köszöni a köszöntést és én is kicsit managgelném a dedeket:
ez egy nem tudom mikor kezdödőtt szavazás viszont mától elvesztettük az összes szavazatunkat,mert állítólag sok csalás volt és mindenkit lenulláztak.Nem az eredmény miatt csak kiváncsiságból tettem fel őket.

http://babavaros.hu/szepsegverseny.php?reszletek=437

http://babavaros.hu/szepsegverseny.php?reszletek=440

Juc

[/i]
20170114224602

Sziasztok!

Megint rohanok, úgyhogy csak gyorsan leírom, ami a fejemben van. Bocs, hogy nem nagyon reagálok, de csak szokás szerint átfutottam...

Votiv!

Köszönöm, hogy utánanéztél! Akkor azért a biztonság kedvéért tartunk szünetet a homeos bogyókkal.
Isti nagyon jó a képen!:)

Rylie!

Drukkolok, hogy Kamilla mostmár rendbejöjjön! A tüszősmandula-gyulladás sokmindent csinálhat, az antibigyó megvédi ezektől. Szerintem inkább add neki, minthogy nagyobb baj legyen.
Az ajándék apának szuperjó!!!:) Biztos meghatódik majd!

A 10 perc fiziko kutya fülét nem ér. Pláne, hogy ma valami nem stimmel a tappancsokkal, hiába szóltam alig éreztem valamit.
Egyébként meg elég strapás ez az egész nekem. Nem gondoltam, hogy ennyire kikészít, ha várakozni kell. Rohannék, mert tudom, hogy anyukám menne haza. Hazafelé meg mindig cipekednem kell valamit, így mire hazaérek már fáj is megint a hátam. Ma pl. a masszázst meg se vártam, mert a váróban 35 fok volt és 6-an vártak előttem. Egyébként meg simogatás az egész, szóval az sem ér sokat. Azt már le se írom, hogy asszem sikerült az összes fajta gombát beszednem már most a kezelés elején. :(

Zsan!

Jaj, már megint ez a rotavírus van!:( Jobbulást nektek!
Meddig védi vajon a szervezetet, ha valaki már megkapta? Mondjuk, aki tavaly szilveszterkor kapta el, azt vajon védi még most az ellenanyag???:(

Mára Timi is beteg lett, orrfolyás meg tüsszögés van!:(

Lindi!

Barnabás lesz?!:) De jó!
Jók a képek!

Den!

Szerintem lehet, hogy ott is nő a foga és talán okozhat ilyen tünetet(lila folt), nem? Vagy hülyeség? Mindenesetre szerintem elég, ha felhívod a gy.dokit vagy védőnőt megkérdezni!

Na, ahhoz képest, hogy csak átfutottam a termést egész szépen produkáltam, nem?

És írja már meg valaki nekem, hogy mi van Zuzival? Hova kell menni látogatni és miért???

ILdi
ildi76

Votív! Maaaaaaaaaarha jó a kép!!!!!!!! És ooooooolyan édes! Szívdöglesztő a pasi!!!
Ja és mit kérdeztek tőle, hogy hányan vagytok tesók? :lol:

Iginek +++++++++

Rylie! akkor ez most nem háromnapos mégiscsak? Tündéri az overállban. :lol: S a séró!

Lindi! Hát ti mindig nagyon szépek vagytok!!! :P
Egy őszi hónap naptárjában is gyöngyörűen mutatnátok. :P :lol:

Den! Jucus! Nektek is köszi a sütőtökös hszeket. :wink:
ded nem nagyon értékelte, de macs módszere bejött
gödibarbi

Barbi,
Ha az almát szereti, nem próbálod meg keverni répával és/vagy sütőtökkel? Hátha úgy bejön. Szerencsére nekünk eddig minden bejött, kivéve a tejpép. Fujjjjj :D de a finomfőzeléktől aggódok, az a holnapi menü :?

Kamilla, Gréti, Isti....csupa csupa csudaszép baba! :D

Kép
akata

Gyerekek! Zuzit mi azrét látogattuk meg, mert szerettem volna látni és így szülés előtt ez így volt célszerű. Jelentem szépséges, úgy hajolgat, mint az 5 éves unokahúgom és kedves, mint mindig. Bazsó pedig édesen megkínálta Domincseket egy tányér kölesgolyóval :)

indianyo

Zuz, Indi ne haragudjatok! :oops: :roll:
Fejben mar kombinaltam, rovidebb videki latogatas + Zuzi latogatas :wink: , csak az nem illett a kepbe, hogy nincs oriasi betukkel meghirdetve, hogy megszuletett Panna baba! :lol: De jol is van o meg a pocakban! :wink: Es orulok, hogy minden a legnagyobb rendben!

Zsanci,es az is annyira hihetetlen, hogy harmaska mar pocakban! :)

Lindi, szepek vagytok, de hova dugtad a pocakod vagyis Barnabast? :wink:

Kamilla is kesz no mar! :D

Jobbulast a betegeknek, megyek altatni.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Votiv!
kosmodisk nem mágneses. sima szilikon.

Rylie!
örülök, hogy jobban vagytok azért legalább. ami furcsa, hogy félbe kellett szakítani az antibigyót. tudtommal ez a legrosszabb, mert így válhatnak rezisztenssé a bacik. hogy lett még a mandula mellé húgyutija is? :(
képek szuperek! apa meztelenül volt? mert férjem elképzelhetetlennek tart ilyesmit, sőt, még azt se engedi, hogy én együtt fürödjek a deddel.
végül hol vetted a kiégethető izét?

Lindi!
klasszak vagytok a képen :)

Denizsa!
én egyszer találtam egy véraláfutást Lencsi rágófogai helyén, amikor még szó sem volt arról, hogy ott valaha is fog lesz. szerintem összeharapta eséskor, v. ilyesmi.

Jucus!
de csak regisztrálva lehet szavazni? :(

Barbi!
akkor edd meg szépen te! :) nagyon finom!

Zuzmó!
azért jelentkezhetnél, mert ma már elég ideges voltam :) .
ancsipancsi

Dóra :) hát lehet, hgoy félreérthetően fogalmaztam :) Zuz, Panna és Bazsó szemmel láthatóan jól vannak :) Bár Bazsó kezd szerintem valamit sejteni, mert amikor Zuzi megölelte Dominót, volt némi sírdogálás... És a szobácskájába is folymatosan be akart menni, míg Dé ott nyomta a szunyát... És megmutatta nekem, hol van Panna :)

De jó, hgoy kamilla jobban! És vacak, hogy antibigyót kell szedni :(

Zsanci :) ez most csak sima fosós-hányós, vagy rota???? akármi is, eremélem, gyorsan túl lesztek rajta!!!!

Tényleg, (bocs, Votiv, ha sebeket tépek fel) miben különbözik a rota a sima fosós-hányóstól?

Barbi :) Anginak lesz a sütőtök? Akkor ajánlom pici vízben megpárolni a felkockázott tököt - a sima sütőtök kicsit gyorsabban, de még a kanadai sonkatök is 10 perc alatt pépes-puhára fő - és ugyanolyan finom édes, mintha sütnéd, csak egy picit gyengéb az íze, Almával összepárolva és lefagyasztva isteni fagyi (nekem), melegítve szuperjó ebéd (Domicseknek).

De szép ez az összes gyerkőc :):):)

indianyo

KAMILLÁT CSUPA NAGYBETŰVEL!! :OOPS:

indianyo

Juc :) Soma és Panni is gyönyörűek, és ma még Jolán nap is van :wink: :lol:

Rylie :) Köszi az infót, majd megpróbálok venni ilyen anyagot, jó kis karácsonyi ajándék lesz :D Akkor ezekszerint nem emlékszel, hogy mi a neve? Na majd körbeírom :roll: És Bálintnak fáj az ínye, ezért is néztem meg, hanyatt fektettem az ölemben és hagyta, hogy bekuksizzak (pedig ez tényleg nem jellemző rá), így sikerült felfedezni.

Ildi :) Timinek bulást!!! Kezelések :( Én meg azt hittem, milyen jó kis kényeztetés (pl. masszázs) és még használ is... de legalább ne cipekedj!! Lehet, hogy a 10 perc kezelés (és sok utazás, várakozás, cipekedés) helyett jobban járnál, ha ezt az időt pihenésre fordítanád! :wink: És tényleg duzzadt ott is B. ínye, szóval lehet, hogy ott is nő a foga, mindenesetre holnap megnézetem a dokival, mert még nem láttam ilyet.

Votiv :) És akartam már írni, hogy jó a cikked! (szokás szerint :lol: ) A kórházreformról mikor akarsz írni? :mrgreen:
denizsa

Ancsi :) Párod ilyen prűd? Pedig ez olyan jó dolog! Én imádok együtt fürdeni Bálinttal, sajnos pocak óta nincs nagy fürdés, és olyan soká lesz megint :( apa meg mindig sárgult az irigységtől, de ő már nem fért be a kádba :lol: Lehet, hogy párod i ettől tart? :lol: És köszi, remélem csak összeharapás, holnap kiderül.
denizsa

hali,

kicsit visszaolvastam mert nagyon ráértem ma :wink: és látom téma volt a reform.ezzel kapcsolatban minden elég képlékeny még de az nagy kérdés nem is merült fel asszem hogy egyáltalán megmarad e a h vagy bezárják(na jó,"átalakítják")????????????????????

én történetem:még júliusban csináltattam egy toxoplazmát,negatív lett.mostanra ezt a szűrést a tb nem támogatja :? na nem baj,ez most ugye mellékes,lényeg hogy kell egy lelet.két hét nyomozás után sikerült kideríteni hogy akkor mi is van:szóval kell hozzá két beutaló,az egyikkel bemész a rendelőintézetbe,ott leveszik a vért és elteszik az egyik beutalót.majd megkapod a lecsapolt véredet meg a másik beutalót és azzal be kell menned az OKI-ba.ott szerzel egy csekket,befizeted az árát(amit még nem sikerült kideríteni hogy mennyi :shock: ) és utána leadod a vért.és ha mákod van 3-4 héten belül megkapja a beutaló orvos a leletet :roll: enyim lelet mikor még támogatott volt,első szőrén szálán eltűnt,úgy kellett másolatot kérni így kerek 8 hét volt mire lett eredményem.
úgyhogy mivel rohadtul elegem lett mindenből és a hajam az égnek áll hogy egy egész napomat elszúrom így nyomoztam egy magánlabor után csepelen.kaptam ip-ot,leveszik a vért nem kérdeznek,nem kötözködnek nem kell beutaló sem és 3000 ft.és ha mákom van aznap meg is van az eredmény.ha nincs akkor csak másnap :lol:

amúgy az én kérdésem egyezik tinuéval :lol: tökuez jutott eszembe amit ő már megfogalmazott 8)

lindi,
margitsziget rulez és barnabás is rulez :wink:

és momos képek is szuperek,csak nézek nagyokat hogy hogy le vagyok maradva :oops:

el altatni
puszilok mindenkit
gigi
Vendég

Votiv! Igen, Gréti mondogatja, hogy Barni baba, Barnabás, kukija van kistesónak, néni nézte (gondolom az uh-s nőcire gondol, mert egészen addig Bogi baba volt, és akkor mondtam neki,hogy a néni megnézte, hogy kukija van, így Barni babának fogják hívni).
Meg sokszor simogatja, csak úgy magától, meg néha, mikor belefeledkezik a játékba, és ráugrik, vagy belerúg, akkor rászólok, hogy nem szabad, és akkor is jön és megsimogatja. meg kedvenc játéka, hogy felhúzza a pólóm, jó nyálas puszit ad a hasamra, aztán mondja,hogy nyálas puszit letöröl, és ráhúzza pólót, majd előről az egészet unásig, és hát én szoktam hamarabb megunni.

Ildi! Igen, Barnabás lesz, Sebestyén le lett szavazva.

Dóra! Pedig már akkora hasam van, mint Grétivel a 8-ik hónapban. De eldugtam a fa mögé.
:D

Ez a hülye sztk nem diktálja be telefonon a cukros eredményemet, mondván, nehogy félreértsem. :evil: Most csak ezért a fecniért el kell od mászni. Nem is érdekelne a dolog, de szerdán megyek a dokihoz, őt biztos érdekli. És összefutok a szülésznővel is.

Barbi! Én már nem emlékszem mennyi ideig sütöttem a sütőtököt, kb fél óra, de vajpuhára főtt és én nyers almát turmixoltam hozzá. Ez volt Gréti kedvenc kajája, majdnem minden nap ezt vacsizott.

Deni! Már te is 16 hétnél jársz? Azta! Látszik már a pocakod?
lindicita

Deni!
részben neki is igazat adok, mert aszondja, hogy nehogy már az ő fürdő levében ússzon Lencsi, meg ne hozzuk zavarba egy ffi nemiszerv látványával.

Gigi!
a piciről mi hír?
ancsipancsi

Ancsi!

Lencsédre is csak regisztrálás után lehet szavazni :roll:
20170114224602

Sziasztok!
Még nem szültem :lol: Megnyugtatásul közlöm, hogy az nálam nem megy olyan gyorsan :mrgreen: De aranyosak vagytok, hogy aggódtatok! Hétvégén nagyiztunk Kecskeméten, aztán karácsonyi bevásárlást tartottunk, mert ugye nekünk decemberben erre már nem lesz kapacitásunk 8)
Indiék aranyosak voltak, a fahéjas csigája Isteni :D És Domino szuper édes, de Bazsó annyira-de-annyira féltékeny volt rá :cry: Most aztán tényleg elkezdtem aggódni!

Rylie!
Manókáéknál volt ilyen húgyúti fertőzés, talán pont ennyi idős volt Emma :cry: Remélem, hamar rendbejön, gyógyuljatok! Ez az agyagizé tényleg nagyon király! Na és a fotók!!!

Gyerekfotók nagyon szépek, mindenkiről!!! :D

Votiv!
Szerintem erélyesebben kellene beszólnod :wink: Az egyik barátnőm nagyon hamar fel tudja kapni a vizet. A múltkor bevásárlást tartott a két gyerökkel (másfél év van köztük!), Szóval küzdött rendesen, és a nagyobbik jól felhúzta idegileg, ő meg egy kicsit talán erélyesebben rászólt, és elkezdte húzni, hogy menjenek már! Persze egy kedves vevőtárs meg beszólt, hogy hogy lehet így bánni a gyerekkel! Na, ő akkor jól beolvasott, hogy mégis hogy veszi a bátorságot, aztán annyira felment a pumpa, hogy a kasszától még visszament, megkereste a némbert, és még erélyesebben leordította a fejét :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: OLyan jót röhögtem, amikor elmesélte, még akkor is füstölgött! Szerintem ez már a frusztrálság egyik megnyilvánulása, már várom, rajtam mikor jön majd elő, de alapvetően tök igaza van! Véleménye mindenkinek lehet, de hogy jön ahhoz, hogy megszóljon egy másik embert! (na persze, amíg nem törtönik kiskorú bántalmazása, de itt nem eről volt szó!)

Deni!
Szerintem se aggódj, "csak" jön a foga a dednek :cry: Szegény Bálint! De majd csak túl lesz rajta! Bazsó is szenved, harapdál és agresszív, és tudom, hogy ilyenkor csinálja ezt!

Ildi!
Ahogy írod, ez a fizikoterápia többet árt, mint használ! :shock: :? Azt az időt inkább pihenésre kellene szánnod! Lehet, jót tenne a hátadnak! Vagy esetleg gyógytorna?

Kép
Kép
zuzmo1

Ancsi!
A múltkor azt mondta egy pszichomókus a tv-ben, hogy kifejezetten jót tesz a gyerekeknek, ha látják a szülőket pucéran! És ha fiatok lenne, akkor nem is szoptathatnád, mert látja a cickódat??? :lol: És ha a higiénia zavarja, akkor előbb le kell zuhanyozni, és utána uccu be a kádba! Akkora élményt hagy ki! De azt is mondta a pszichomókus, hogy ez a szülőktől függ, a szülőt sem szabad erre kényszeríteni! Én nem is tudnám megoldani, hogy a gyerek ne lásson, mert mit csinálok vele, amíg fürdök? B bent van a fürdőben velem, autózik a földön, vagy meséskönyvet olvas :wink:
zuzmo1

Akata! Gondoltam arra is. Holnap megint simán próbálom, s utána almázom.

Ancsi! Volt kitől örökölnie a nemnagysütőtökrajongást. :wink: Hála a kutya mindenevő. :lol:

Indi! akkor almázás előtt még bevetem ezt a módszert is. Nem gondoltam hogy ezt is lehet vízben főzni. :shock:

Lindi! Köszi a hsz-t. Nyálas puszis játék bájos. :lol:

Én is annak a híve vagyok hogy lásson minket pucéron a gyerek. Olvastam hogy jót tesz a felnőttkori szexuális felfogásának.

ez pedig a jégkorszak kicsit másképp :lol: :
http://ziza.ru/2006/10/25/No_Time_For_Nuts.html
gödibarbi

Sziasztok,
igyekszem olvasgatni, de nem sok megy, nyakamon a sulis dolgok meg Eszter is göthös, nincs most bölcsiben, és 102%ban engem akar napközben. :D Izzasztó és édes egyszerre. És baromira dackorszakos, jaaaaaaaaaaj. Úgy érzem, egész nap csak a NEM-et hajtogatom, apa szerint néha engedhetnék... de mikor az ablakon kalapál, a macskát csókolgatja, a hűtőt pakolja és borítja ki, a szgépet lövi le mielőtt a windows leállt volna... :shock: Votiv,
nem hozod át Istit holnap? Mi hátradőlünk, ezek meg csinálják együtt, talán úgy könnyebb elviselni. :D
És mikor lesz már május és meleg és világos egész nap??
fejfájós, fáradt, nyűgös, nyavajgós neet
neet

Den, mikor Réka elkezdett bepakolni játékból, akkor kezdtem el vele, hogy segítsen bepakolni. Most már ott tartunk, hogy bárhova megyünk előtte kisebb noszogatásra összepakol. De van hogy megtáltosodik és egyedül összepakol. :wink:

Istipók nagyon vagány! :wink:

Macs, 2x is megkaptam, bónuszként a hibaüzit is. :wink:
zanza

Beet!
Lillusod gyönyörű, mint mindig! Annyit gondoltam Rátok, Manóka mesélte, milyen beteg volt Lillus! Úgy sajnáltam! :cry: Te és férjed meggyógyultatok??? És akkor indul a tesóprojekt? :wink:

Macs!
Házatok hiper-szuper-csuda-klassz!!!!! Nagyon tetszik a cserép! És tök jó, hogy ilyen gyorsan haladtok!

Gabi!
Ti hogy álltok???? Merre vagy???

Zanza4
Hozzánk is jöhetnétek tanfolyamot tartani B-nek! Akkora kupit tud csinálni, én meg már olyan nehezen hajolok le összeszedni a játékokat :roll:
zuzmo1

A welnessben meg hány ember levében fürödik a gyerek??? :D szerintem jó ha megismeri a felnőtt testet, ez neki - ha mi is úgy akarjuk - tök természetes aztán nem jön zavarba később ha nem kéne... :) pl. egy uszodaöltözőben. Amúgy előtte mi is zuhanyozunk. Hugom fia 11 és a mai napig néha együtt mennek kádba (mert mindketten a forró vizet szeretik) és olvasnak :) nekem ez nagggyon tetszik, remélem az én fiam is szeretni fog olvasni :D
Az pedig meggyőződésem, hogy a "tini" problémáit meg csak így fogja megosztani velünk ha érzi az ilyen irányú nyitottságot. ( ez bizony saját tapasztalat - mármint gyerekkori ) :?

Kép
akata

Ancsi :) Ha pl. a Balcsiban vagy más fürdővízben együtt "ázhat" a gyerök velünk (meg még jó sok emberrel), a kádban miért nem? Persze a kül. szervek látványa más lapra tartozik, sztem nem a gyerek jön tőle zavarba, inkább a szülő, ha olyan a véleménye és a gyerek max. az ő zavart viselkedésétől jön zavarba. na ez most jó bonyin hangzik, de azért remélem érted mire gondolok... De ha ez a párod véleménye, akkor ne fürödjön vele, ahány ház - annyi szokás :wink:

Lindi :) Puszilkodós Gréti édes lehet!! :D És már igencsak látszik a pocim :oops: sokkal nagyobb, mint anno Bálinttal volt ilyenkor, és tudom hogy ez normális, de akkor is fura...

Zuzi :) Szerencsére Bálint már nem harap, nagy nehezen sikerült leszoktatni róla, azóta kevesebb kéz-zöld foltom van :mrgreen: Sztem ne aggódj, minden gyerek féltékeny valamennyire és nem lehet előre tudni hogy lesz, de drukkolok Nektek!! Hány hónap is lesz Bazsó és a kistesó között?

Barbi :) Tök jó ez a videó! Jó ez a mese, főleg ezt a figurát nagyon bírtam :D

Neet :) ++++++++++++
denizsa

Ancsi: nem szakítottuk félbe az első antibigyeszt hanem annak vége lett, kiszámolta a dokinéni; és most egy mésikat szedünk ami a húgyuti cuccra is jó.

Apa/Anya mindig lezuhanyozott a ded fürdetés előtt, igy a mi bacijainkból már csak keveset kaphatott a kádban. És Kamillát egyenlőre pont nem érdekli az anatómia, max a cickó látványa hozza lázba, egyéb testrészeink hidegen hagyják, igy Apa férfiassága is 8) Szerintem se túl jó ha takargatjátok magatokat, mert ezzel azt lehet sugallni a gyereknek, hogy a test az tabu, nem jó dolog stb...persze a másik végletet se pártolom, hogy pl egész nap pucérkodik a család :)

Ildi: gombák??? :shock: Nem lehet házhoz hívni masszőrt?? Vagy az már túl drága lenne?? Hát ha egy kezelés után cipekedsz akkor szerintem többet árt ez az egész mint használ!

Barbi: nálunk is nagyon megy a főtt tök+alma+krumpli! Tököt én se komázom, jányzó meg mégis :roll:

Lindi: koszmó: nálunk is van még, és csak levakarással múlik el :( mi mondjuk még mindig csak sima vízben fürdetünk.

Den: kikukáznám neked a csomagolóját, de már rá van rakva sok megmaradt trutyi amit Kamilla nem evett meg...Ha a Camponába mész a Kreatív Hobbyba akkor a jobb fal mellett van lent a földön, a gipszes kiöntő formák alatt. Van fehérben és ebben a terrakotta színben. Festhető is. Amikor szárad akkor büdi egy kicsit.

Zsan: ugye nem lehet ez a calici ???

Rylie
rylie

Akkor lassan kiírhatjuk a pakolós tanfolyást. :mrgreen:

Ma dajkálhattam 7 hetes ikerfiúkat! Bibi-bi! Réka irtó édesen megsimizte őket, meg mikor az egyik srác a kezemben volt, akkor odabújt hozzá. Srácok nagyon lestek, hogy ki ez a tornádóként közlekedő, fura hangokat kiadó miniember. Mire eljöttünk kellően ki is buktak a sok ingertől. :mrgreen:

Den, én értem, és egyet értek veled. :wink:

Eszti gyógyuljon meg hamar!

Beet, Lilla kész kis hölgy!
zanza

sziasztok,
végignéztem az ÖSSZES képet a mosolyolimpián....háááááááááááát, arra jutottam, h a gyerekek 98%-a SZÉP, a többi meg helyes... :wink: :wink:
ja, és másik statisztika, h a gyerekek kb. 60%-a szőke és kék szemű... :lol:
mondjuk az én kedvenceim nagyrésze is onnan való, bár én mondjuk oda voltam egy vörös hajzuhatagos kiscsajért is... :wink:
szóval, nem tom mi alapján választanak majd 3-3-at, mert ezek a gyerekek szinte mind szépek.
Szóval, örülök is, h sosem vittem válogatásra a gyerekeimet, mert a szépség sztem nem előny, hanem olyan alap adottság, minthogy két lábon kell állniuk...tehát itt is valszeg a protekció számit, mert aaaaaaaaaaaaaaaaaaannyira sok sok szép gyerek van, h húúúú...
szal, nehéz dolga lesz a zsűrinek... :wink:
kicsit cikis az a néhány kisfestett és jól pózoló kislány, viszont el kell ismerni, h ők is nagyon kamera-barátok, azaz kellemes látványt nyújtanak...

Én 12-13 hetes vagyok, és nem látszik a hasam egyáltalán. Előzővel a 26. hét körül lehetett már látni vmit, ha nagyon akartad...
remélem most is igy lesz, elég lesz a végén cipelni... :)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Rylie,
nem tom mi ez, de délutánra már csak a hasmenés maradt, hála istennek...
egyébként most először itattam vele kólát, mert még ilyen tipusú betegsége nem volt. Azzal viszont nem számoltam, h IZLIK a büdös kölkinek, és kétszer is kér. Úgy kellett kimenekitenem az üveget a konyhába.
8)

Ez a calici ugye enyhe lefolyású dolog? mert ha igen, valszeg ez volt, most gyorsan utána is olvasok...hasmenés, hányás, irtóra fájó poci...hát ezek voltak/vannak. Hányás már nincs...kopp kopp!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
nekem 12 hetesen gratuláltak "tök idegen emberek", a 10. hét után el kellett mondanunk mindenkinek a családban ha nem akartuk, hogy ők vegyék észre :) micsoda szerencsés alkat vagy!.....habár én meg jóóó sokáig élveztem a pocak hordást. :D

Kép
akata

Rylie :) Köszi, de azért ne kukázd ki! Majd igyekszem megtalálni :wink: Látszik, hogy rég voltam ilyen kreatív boltban, le vagyok maradva.. pedig régen... :mrgreen:

Zanza :) Na majd figyelem, mikor jön rá a pakolhatnék, meg mutatom a jó példát :wink: Egyébként ma kirámolt a konyhafiókokból, miközben a vacsit csináltam és mondtam neki, hogy tegye is vissza, mert nem érek rá elpakolni utána. Erre visszapakolta a cuccokat!! csak néztem :shock: szóval van remény :lol: Édes lehetett a tornádó miniembered, ahogy megállt babát simizni! :D :D
denizsa

na, nem viszik túlzásba a tünetek ismertetését... :?
annyit sikerült megtudnom, h 4H, azaz Hányás, Hasmenés, Hasi görcsök, Hőemelkedés...
na, de ez annyi mindenre elmondható...legalább irnának a kaka állagáról :lol: onnan már tudnám... 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kata,
ez a hátrahajló méh előnye... :wink: :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Den, szerintem még nincs semmi veszve. :wink:

Zsan, gyors lefolyású. Legalábbis az egyik karantént kiérdemlő kórház fődokija ezt mondta.
zanza

ja, és nem is érzem a rugdosását...pedig azt már az első kettővel ilyenkor éreztem...és kisebb is az átlagnál...én ebben is más vagyok, egyre többedik gyerek, egyre kisebb...MIÉRT????????????????????????,

Zanza,
akkor lehet, h ez volt...de annyira nem vagyok dokinéni hivogató... :? ő biztos megmondaná...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, nekem két hete még cuki kis pocim volt, és nekem is jóval kisebb, mint anno Istivel. most meg én vagyok a csiga, aki a hasán hordja a házát! ma megmértem, 94 centis (és holnap töltöm be a 22. hetet). Isti 117 centis óriásnak hitt/érzett pocakból született :roll: és mindez alig 2 hét alatt történt! :shock:

Indi, a rotánál a kaki sárgás-zöldes, furcsa kénes/bűzös szaga van és kis fonalka-szerűségek vannak benne. egyébként a többi hányós-hasmenésessel azonos tünetei vannak.

azt tudom, hogy ha valaki egyszer átesett rajta, az többet nem fog. a többség pedig már rég átesett rajta, max nem tudta, hogy az az volt. igazán veszélyeztetettek a picik, 2 éves kor alatt. egyrészt mert ők még nem védettek, másrészt meg nagyon kikészíti szegénykéket a betegség, és a kiszáradás veszélye is nagyobb.

Neet, mi baja Esztinek? Isti ezerrel taknyoz, de nagyon büszke vagyok, mert egyedül fújja zsepibe az orrát, bár még többször mellémegy :lol:

votiv 8)
votiv

Votiv,
Isti nagyon ügyes!! :) Velünk hasonló van, orrfolyás és néha köhögés. Bölcsibe nem megyünk pár napot, legalább itthon vagyunk együtt és alhat a baba, amikor csak akar. Well, szinte percre pontosan úgy alszik, mint bent. Kevéssel ebéd után megy az ágyához, hogy pápá Eszci alszik! :D

Den,
köszi a +okat, rámfér. :)
Amikor éjfél után 4kor a SÜSS FEL NAPot kell hallgatni... nos, tudtam volna még aludni... :wink:

Zsan,
biztos egy pici kislány, aki visszafogottabb és csak olvas. :D

neet
neet

És Votiv,
mit csinálsz te 0 óra 35kor???
neet
neet

ööö...ahogy látom, postot ír....
macskanyu

ne áztassatok már el, mikor Ti nem állítjátok át az órátokat :lol: 23.35-kor írtam. addig meg tévét néztem, a Jakupcsek új műsorát (A világ árvái), mert erről írok a héten. jó későn van, és jó csöpögős...

votiv 8)
votiv

jellemző, hogy most meg alhatnék még, mert Istók meg se nyikkant, de egy órája itt fetrengek (ráadásul elkezdődtek az éjjeli pisilések is, mint felkészítő tréning az új családtag kezdeti életmódjára :D) és semmit nem tudok csinálni - ha zörögni kezdek, menten felébred, ez fix...

Neet, egy kis bacicsere kölkeink közt ebéd előtt? már ha Istipók addigra fel méltóztatik kelni :D

votiv 8)
votiv

Vot,
én benne vagyok! :)
neet
neet

Macs,
nem mondod? :D
neet
neet

Köszönöm a fürdős tanácsokat. Valójában nálunk anyukám pucérkodott, de apukám soha. Én nagyon szégyenlős letem, de ez inkább a testalkatomból adódik. A lényeg, hogy valahol a középutat választanám. Pl. én pisilek Lencsi előtt, noha férjem utálja ezt. viszont ő is néha belép pucéran a szobába fürdés után. ha közűletek valaki talál egyszer erre vonatkozó cikket, azt belinkelhetné.
ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?