Indi,
Nincsen most képem róla, de egy és ugyanaz, mint a – mostmár

– a Tietek. És igen, láttam, hogy nincs tálcája, de esetleg megbeszélem a párommal, hogy ha úgyis eszkábál a miénk kapcsán, akkor eszkábáljon rögtön kettőt és lesz Nektek is, hmmm?
És egy kicsit most én is beparáztam, hiszen Máté is óriási baba, most nyolc kiló, lehet, hogy bele sem fog férni, mire oda jutunk????
Curse,
Még annyit a cumihoz, hogy én sem vettem észre, hogy rosszabb hatékonysággal szopizna tőle, megtartotta az óriás adagját, ami jelenleg 220-240 gramm. Nem hagyta/ja elapadni
Büfi kérdés: bár most én is újabb trükkökért folyamodnék a többiekhez, nekünk volt egy, ami elég sokáig bevált, illetve mostanában is, csak már kezd immunis lenni rá. Amikor a szopi után felveszed, akkor úgy fogd, hogy a kis teste kicsit ferdén legyen a jobb karod irányába, picit, mintha le akarnád fektetni a bal oldalára. Néhány perc és kijön a levegő, tejtartalom nélkül. Ilyenkor a gyomorszája szabadon marad, mert elfolyik onnan a tejecske, így szabadon távozik minden, ami nem oda való
És tényleg ez lenne a kérdésem, ki hogy büfiztette a babáját, mert én már mindent próbáltam, ami csak az eszembe jutott és képtelen vagyok az összes levegőt egyszerre kiszedni Mátéból. Így kb. negyedóránként, félóránként felveszem és büfire várunk, van, hogy 10 percig is, mert alighogy leteszem, már néz rám az óriási szemeivel és furcsán nyeldekelve jelzi, hogy még mindig gond van. Viszont így aludni sem tud hosszan és estére nagyon nyűgös a fáradtságtól. Ez az állapot kb. három – négy hete tart és nem tudom, mi tévő legyek, nagyon sajnálom Őt. Minden tanácsot, ötletet nagyon megköszönök.
Deni,
De jó, már attól féltem, megbántottalak.
Neet,
Pelusnélküliség
Zanza,
Egy óra pelus nélkül
Fibi,
Érzékenység
Útkáosz:
Mi egyenesen bele a közepébe. Le akartunk menni, megcsinálni a babaágyat a házban, ahova majd költözünk, erre látjuk, hogy dugó Halásztelek felé. Megyünk tovább, hogy majd Sz.miklós irányából megyünk, ott is óriási sor. Eldöntöttük, hogy akkor Csepel felé eljövünk haza a belvároson keresztül….. no, nem részletezem, több lehetőséget is megpróbáltunk és kb. 2 és fél óra alatt már haza is értünk óriási kerülővel, Johi, akkor ismered az érzést

. És Votiv, amikor az Egérút felé akartunk jönni, már állt, úgyhogy onnan is menekülőre fogtuk. Sztem Neked nagy-nagy szerencséd volt
És tényleg nem valami szépség.....
Vica