Húha, igértem hogy jövök este, de annyi mindent írtatok
Andikám,
falmatricák nekem is nagyon teccenek, csak előbb a színvilágot kellene megálmodnom, aztán rá a mintát....öööö, vagy lehet hogy a minta alapján el tudom dönteni milyen legyen a háttér? Kicsit bizonytalan vagyok
Eszter,
28 gyerkőcös álom nem semmi
De igaza van Andinak, elég lesz neked abból egyszerre 1-2, aztán ha kedvet kaptok jöhet a következő adag
Nálunk apa már tervezgeti hogy ne hagyjuk mind a hatot a fagyóban
Oroszlán,
alig várom már én is hogy határozottabb mozgás legyen, ne csak ilyen apróka jelzések!
Estrella,
kavarós HR-est le kell állítani! Remélem főnöködnek lesz annyi esze, hogy csak határozott időre (vagy arra se) veszi fel a rokont!
Én biztosan nem kapom vissza a régi üzememet, de az is tuti, hogy termelési vezető pozícióba vesznek vissza. Végülis nálunk még mindig van bővülés, a dánok a teljes termelést átteszik Mo-ra és Kínába, attól függ, milyen minőségű termékről beszélünk, és melyik országoknak lesz szállítva. Szóval ilyen szempontból nincs para, csak baba mellett nem szívesen lennék napi 12 órát távol
Nekem S AFP-re se adott beitalót, azt mondta az integrált teszt kiváltja, minek böködjenek annyit feleslegesen.
Kicsit azért parázok, nehogy a védőnő meg hiányolja

Hívjam fel, hogy ad-e rá beutalót? Vagy csak mondjam neki hogy a dokim így látta jónak?
Ann,
ez a vers!!! Totál lúdbőrös lettem tőle! Aztán szinte láttam magam előtt a bmc recijén a falon...nagyon-nagyon át tudja élni szerintem az, aki ilyen cipőben jár mint mi!
Örülök hogy L-lel ilyen szépen alakul minden! Műtét után szépen felgyógyulsz, és mire én szülök már neked is alakul majd a pocak meglásd
Kubu,
én hasonlóan voltam Simon születése után, ezért is mentem vissza az egyetemre, hogy ne épüljek le totál szellemileg. Ex-Anyós persze kárált, hogy minek nekem gyerek, ha bölcsibe adom, de nem érdekelt, kellett az a diploma, anélkül most hol lennék???
Aztán Eszter után is károgott, hogy megint bölcsi, pedig csak a fiacskáját próbáltam tehermentesíteni,hogy haladjunk két fizuból...