megjöttünk
EsztI, Isti, Vince
BOLDOG 2. SZÜLETÉSNAPOT!!!!
Lindi!
jó buluást, otthon jobban megy úgyis a bulás!
Szrekuc!
de nem minden alkalommal használjátok a köldökhintőport, ugye? mert kifejezetten rá van írva, hogy csak pár alkalmas használatra való.
Curse!
ha valóban melegpöttyök lettek volna (télen?

), akkor azt tényleg nem szabad hintőporozni. de ez lehet, hogy tényleg pattanás.
Votiv!
de azoknak az ukrajnaiaknak van családjuk általában, csak szegények. vagy a "kórházi" gyerekekre gondolsz?
Éjjel Lencsi nagyon nyugtalanul aludt, apja még este mondta, hogy túl nagy a hálózsák (másik mosásban), és nehogy rátekeredjen. Erre éjjel fulladozásra ébredek, rohanok, már látom lelki szemeim előtt, hogy rátekeredett a zsák, amikor egy nagy adagot hányt szegénykém. Még vagy 10 percig köhögte fel a leszívott hányást, iszonyú pánikban voltam. Mikor mindent eltakarítottam, jött egy nagy fosti. Aztán nagyon szomjas volt, hát adtam neki kicsit. Aztán még kért még és még. 1 óra múlva már állandóan hammogott, hát adtam egy falat kekszet. Szegény újra kihányta az összes vizet. Szóval üres gyomorral, nagy pánikban feküdtünk együtt a nagy ágyban, de most reggelre úgy tűnik minden rendben (kopkopkop). Ma már ivott babateát (tényleg akartam is mondani, hogy van nem cukros babatea is), meg kicsi tápit és folyton hammog, hogy éhes. Most megyünk le háztartási kekszért, mert nem akarom, hogy újra elrontsa a gyomrát. Gyanítom, hogy a vendégségben evett felvágott volt a ludas, amit direkt neki vettek, mondván inkább ne egyen majonézes salátákat, hidegtálakat. Lehet, hogy jobban járt volna vele... Azt hiszem most kis időre visszatérek a bébiételekre, azokban még nem csalódtam. Felvágottból meg csak valódi sonkát fogok venni, vagy főznivalót, "nyerset" nem.