Indi

Továbbra is bulást Nektek! Az igaz, hogy az ember minden elővigyázatosság ellenére is bekap néha vmi vírust, ezen tényleg kár bosszankodni, mert előfordul. De ha vki (és ráadásul rokon!) betegséget hoz, az más tészta, én ezen már szoktam bosszankodni

sőt anyósommal többször is közöltem (amikor betegen jött a hőnszeretett unokájához), hogy a 2órás segítsége nem pótolja az esetleges betegeskedést. És legutóbb szavaim végre eljutottak az agyáig, mert nem jött amikor szerinte "csak megfázott", bár ez a kis megfázás neki kb. 2 hétjébe és egy rakás gyógyszerébe került... Még kész szerencse hogy felfogta, hogy egy kisgyereknek és egy állapotos nőnek nincs szüksége a bacijaira és nem tömheti tele magát gyógyszerrel sem... De nagyon szomorúnak tartom, hogy erre nekem kellett nem is egyszer figyelmeztetnem, sőt legutóbb már határozottan megkérnem.

Na ennyit dühöngtem (bocsi, de most úgy kijött), többet nem, mert az már árt a pocaklakónak.
Ancsi

Örülök, hogy jobban vagytok!!!

A bogyóknak is hogy tud örülni az ember néha!
Fibi

Tényleg jó kis országjárás lesz!

És ha Zsolo szerint flancolás, akkor ő nem is akar majd menni az uh-ra? Laci már most be van zsongva, hogy láthatja a pocaklakót jövőhéten

És mi is tervezünk egy 4D-set, majd március elejére, nekem is ez lesz a szülinapi ajándékom

Egy kreatív férj a konyhában mindig jól jön

Én a helyedben felajánlanám a lehetőséget az uramnak, hogy főzze ő a karácsonyi vacsit
Bevallom én csak akkor szoktam készülni ajándékkal, ha találkozni is sikerül az illetővel. Már volt olyan, hogy csak később kapta meg és már nem is volt aktuális, meg hülyén is jön ki a karácsonyi csomipapír. De ahány ház, annyi...