A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Deni,
hát képzeld, ennyire finnyás az én uram, hogy az sem jo neki, ha egy tepsiben sül a husi meg a vega kaja :lol: de most elárulta, hogy náluk is a franciasali a nyerö, ugyhogy az lesz, és találtam hozzá vegafasirtot a könyvben (nem szojábol, hanem sárgarépa és örölt kesudio kell hozzá, jol néz ki) :). És Bálintnak meg nekem fözök huslevest, hogy ne éhezzünk :lol: Másnap meg lesz ez a csöben sült burgonya, aztán Baján ugyis hust eszek majd hussal pár napig :lol: na meg beiglit, és méterest :) áá, én is megéheztem :mrgreen:
fibi

Zsanci,
szívesen csinálnék, de egyenlőre az is necces, h magunknak tudok-e, mert holnap még suli (gyerekkel 8) 8) ) aztán ugye E nincs bölcsiben és a dió nincs még megtörve... valahogy el kéne töltenem pár órát-napot a ded nélkül, mert vele diót törni mission impossible, ráadásul félteném is a repkedő, éles héjdaraboktól. De mindent megteszek az ügy érdekében, és ha összejön, már csörgök is, hol veheted át a szajrét. Sztem jövőhét közepéig nem jutok el idáig, akkor még nem késő? Vagy ha hozzámvágsz egy kiló darált diót, én meg adok helyette héjasat, az deal? :wink:

neet
neet

Neet :) le a kalappal! Nekem eszembe se jutott guyan kételkedni a szakácsnői tudományodban, de 11 bejgli azért nem kismiska!

indianyo

Den,
heveny amnéziát szimulálva még győzhetsz! :lol: És asszem rosszul írtam, 13 rúd volt, de az már végül is mindegy. :D
neet
neet

Indi,
félreértesz. Én csak olyan 5-6ot csináltam, a többi a rokonyoktól jött, akik sajnálták szegény kismamát... :mrgreen:
neet
neet

nálunk Tomi csinálja a karácsonyi vacsit: gesztenyével aszaltszilvával töltött pulyka. Nyami-nyami..... Azért én is szoktam csinálni valami finomat. Ma megcsináltam a mézeskalácstésztát is, ha lesz időm, nekiállok sütni
vitamint én nem szedtem, de megvettem :lol: . A szülés után is tök jó lett a vérképem, pedig terhesség alatt még szoptattam is!

gabonakolbász :shock:
zuzmo1

A főzésen kívül biztos takarítunk is így az ünnepek közeledtével. Íme egy érdekes cikk:
http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=74&cid=24004
neet
neet

Indi!
Bazsókám jól van, hozza a formáját, rosszalkodik, amikor csak tud, és éjszaka nem alszik valami jól. Ma hajnalban már négyen aludtunk a franciaágyban (amit egyébként nem használtunk már vagy egy éve, mert Tomi a földön B mellett, én pedig a nappaliban alszok :lol: ), és hol az egyik, hol a másik gyerököt szoptattam. Nem tudom mi van.....És egyre többet dumál, utánozz a szavakat, nagyon édes! És olyan jó neki, mert Apája minden nap elviszi valami kis programra, játszótér, vásárlás, stb, és ezt nagyon élvezi!
(Ancsit megkértem, hogy segítsen feltenni pár fotót, úgyhogy róla is lesz egy!) És olyan fura, mert én őt mindig olyan kis minimanónak láttama kjortársaihoz képest, most meg Panna mellet kifejezetten kis hájas gyerek :lol: Olyan nagy!!!! :D
zuzmo1

Neet :) sose rosszabb félreértést :) 5-6 rúd is döfi :)

Zuz :) na ezt az idillt de irigylem!!! négyen a franciágyban és hol egyik gyerek szopizik, hol a másik, nappal meg apuka viszi a nagyfiát programokra, míg te otthon a pici lánykával... ez mesébe illő :) várom a képeket nagyon :)

indianyo

Tinu :) itt a link a pulcsikkal, amit száz éve ígérgetek:

http://knitty.com/archiveKIDSWEAR.html

HA valami érdekel, akkor megdumáljuk a részleteket :)

indianyo

Fibi: azt teszel bele, amit csak szeretsz (mármint a rakott krumpliba). Én szoktam bele tenni füstölt sajtot, tojást, krumplit, paradicsomot, paprikát, mindenféle fűszert (oregánót pl.), meg sok-sok tejfölt. Hú, de éhes lettem. :) Mondjuk én ezeket az összetevőket mind imádom külön-külön is...

Indi: majd megnézem a linket, nagyon köszike.

Most még megyek, írok egy handoutot a holnapi beszámolómhoz és irány az ágyikó.

Kép
Kép
tinu

kész merénylet, amennyit dumáltunk ma a kajákról :mrgreen:
Neethez hasonlóan én is "konyhárajáró" vagyok, oda megyek, ahol enni adnak :D (és lehetőleg még csomagolnak is :wink:)
baromira kifőztem magamat a múlt heti szülinapok alkalmával.
a nagyobb baj, hogy az ajándékötletekből is kifogytam :roll:

ma böngészés közben ezt találtam:
http://www.chinese-tools.com/names

csak be kell írni a nevünket, és "lefordítja" kínaira :lol:
az Orsi pl. létra, házikó bácsival, villámhárítóval és lefelé fordított esernyő :D
hát ezt tuti nem tetováltatnám magamra :mrgreen:

Ancsi, sajnálom, hogy Te is elkaptad a fránya bacit :( jobbulást!

Zuzi, Indihez hasonlóan én is alig várom azokat a fényképeket! :D

votiv 8)
votiv

Kedves Judit/Mamiblue!

üdv itt, jó helyen jársz, szívesen látunk, csak ez egy nagyon szószátyár banda :wink: :D
de azért mindenre igyekszünk válaszolni.

jó lenne, ha kicsit segítenél, milyen dokira gondolsz. nő/ffi, idősb/fiatal, konzervatív/alternatív, népszerű sztárdoki/kevésbé elfoglalt, mennyit akarsz/tudsz áldozni rá - itt is lehetnek igen jelentős eltérések.
szinte mindegyik Szent Imrés dokinak van magánrendelése is, a javuknak meg még SZTK-s is. egyébként környékbeli vagy?
ja és az is lehet szempont, hogy hol az a magánrendelő (elég sok van a XI. kerben, de akad pesti cím is). és van-e már pocakod? mert néhány doki nem vállal már új kismamát, csak aki hozzá járt előtte is stbstb.

adj pár támpontot, és ömleni fognak a nevek és az infók :D

üdv

votiv 8)
votiv

Zuzi,
két gyereket szoptatni, ejha :) már látom, mi vár rám 8)
fotokat várjuk nagyon!! :D

Tinu,
köszi a tippeket :)
fibi

Neet!
általában 200-220 Ft körül van ilyen kis üzletekben a fél literes bármilyen üdítő. szóval baromi drága! a kinti Tesco termékek különben elég jók!

itt éjjel baromi nagy tűz lehetett, mert a füst kb. fél óráig nagy volt, és a tűzoltók, mentők is kinn voltak.
ancsipancsi

KÉRDÉS:
Aki volt már 3D UH-n:
- a Praxisba érdemes menni? és mennyibe kerül pontosan?
- ha nem érkezik meg addig (18 hetes) az AFP eredménye, akkor itt öket nem érdekli ez, ugye?
fibi

Fibi :) Praxisban 10 ezer a 4 D képekkel együtt, ha dvd-re szeretnéd a filmet íratni, az plusz egy ezres - ők adják a dvd-t. a Babaneten van egy regisztrációs oldal, ha ott belépsz, adnak egy kódot, azzal hívd a Praxist és kapsz 1000 ft kedvezményt. Én időmben a következő hétre volt hely.

Zsanci :) Hívlak, próbálom még, ha msn leszel, nekem az is jó, Belladonna ügyben szeretném a tanácsodat.

Votivia :) hasonlóképpen némi tanácskérésem van.

Dominóra sikeresen ráragadt a tesómék ill. a szülinapos kisfiú betegsége, elég dühös vagyok... Vajon ki lehet ezeket a bacikat kerülni, vagy adjam fel, úgyis elkapunk midnent?

indianyo

Indi!
Hajnali 5-kor nem tűnt olyan idillinek a dolog :mrgreen:

Fibi!
Ma a receptklubban vega töltött káposztát csináltak. Volt benne gesztenye, sütőtök, meg még egy csomó minden! Nézd meg a honlapot, biztos rajta lesz a recept!
Praxis:
Mi 9 ezret fizettünk, kaptunk DVD-t és fotót, és legalább fél órán át vizsgáltak, nagyon alaposak! De szerintem ez "csak" 3 d-s volt, mert a kép is fekete-fehér, de ez minket nem zavart, mert annyira profi volt az egész! És én is regisztráltam Indi javaslatára, és tényleg adtak 1000 forint engedményt!

Jucus!
Mélt köszi!!!!!!! :D
zuzmo1

Indi :) Dominónak bulást! Sztem néha elkerülhetetlen egy kis baci még az erős immunrendszernél is (persze ez nem jelenti azt, hogy egész évben betegnek kell lenni). Mi kapott el?

Fibi :) Sztem mivel fizetős ez a 4D, nem hiszem, hogy ne végeznék el, még ha nincs is meg az afp-papírod :roll: És már akartam írni, hogy tök jó fej a húgod, hogy elvisz erre az uh-ra! :D Mikorra tervezitek? Akkor Nálatok is franciasali lesz karácsonykor! de jó, imádom :) és a vega fasírt is tök jól hangzik! Mikor mentek Bajára és meddig maradtok?

Ancsi :) Hogy vagytok??

Zuz :) Jaj de jól csináljátok :D :D És még sütni is fogsz?! :shock: Nem semmi csaj vagy!! :wink: És hajrá férjek a konyhában! Nálunk párom csak kuktálkodni szokott (krumplipucolás meg ilyenek), de én ennek is örülök :) Hú, képeket én is nagyon várom!

Neet :) Oké, akkor majd terhességi amnéziám lesz :lol:

És Zanza tök rég írt már, meg Rylie is, meg Barbi is, meg.. na inkább nem is sorolom tovább :(
denizsa

Zuz :) És Panna szeme hogy van? Masszírozgatod meg csöppentesz bele? És Bazsó még mindig nem féltékeny? "Megvizsgálta" már közelről Pannát? Mit szól a tesóhoz?
denizsa

Igen, Fibi :) nem kérnek AFP papírt. Én is 20. hét után voltam a rosszemlékű genetikai UH miatt és semmit nem kértek.

Deni :) akkor immunerősítünk és nem mérgelődünk :) én is elkaptam, de az csak enyhe, Domicsek szegény prüszköl, köhög, taknyos, lázas és egyfolytában azt hajtogatja, hogy nennennen még álmában is :( Én csak azrét vagyok dühös, mert nyilvánvaló tünetekkel nem vinném a gyereket sehová, magamat se, miért nem tudja ezt más is megtenni? No de ez költői kérdés volt.

Szrek :) azt hiszem, nem válaszoltam neked, ne haragudj.... ez az ekcékma-ügy félelmetes tényleg, megértem... remélem, mihamarabb kitaláltok valami okosat a piszológián és kigyógyultok. Pusz.

Zuz :) értem én, így kívülről idilli, meg majd később visszagondolva neked is az lesz :) annyira örülök, hogy ilyen klasszul éldegél a kis családod :)

indianyo

Fényképből hűtőmágnes leírása itt:

http://www.nlcafe.hu/index.php?id=192&s ... ge=15#5309

A hozzá ajánlott gélt a Mammut I-ben lehet kapni - biztosan más hobbyművészben is, a készítő ezt a tippet adta.

indianyo

Zuzmó fotói:

Kép Kép Kép
ancsipancsi

Deni!
köszönöm kérdésed, már jól! Lencse bogyókat kakkant, és nekem sincs semmi bajom. most már nem kapja a Smectát sem, de maradt belőle tartalékba, 2010-ig biztos elfogy :)
ancsipancsi

Zuzi,
köszi a recept tippet :) meg a Praxis infot is :)
korházi képen olyan szép vagy, mintha ki lennél sminkelve :wink:

Indi,
Neked is köszi az infot meg kedvezmény ötletet :D

Deni,
aha, mi is imádjuk a franciasalit :)
Hát, még nem teljesen konkrét a vidéki utiterv, mert attol is függ, hogy elmehetek e jövö héten afp-re, vagy csak két ünnep között. Holnap megyünk BS-hez, és kiderül remélem :) meg Zsolo munkájátol is függ, de jo lenne 26-án lemenni, és szilveszterig maradni Baján. Gárdonyba meg 25-én mennénk, jo kis országjáro tura lesz, ahogy szokott.... :P

Hugom január 9-re vett ki szabadnapot, hogy elmenjünk az uh-ra, addigra már betöltöm a 18 hetet 8)

KépKép
fibi

Deni,
ja, és igen, hugom irto jo fej, elöször azt mondta, hogy ez az uh a picurka elsö ajándéka lesz. Én meg mondtam neki, hogy ne essünk tulzásba, és hogy szülinapomra tilos ezután bármit vennie :P Zsoló különben bele sem akart egyezni, és szerinte ez kicsit flancolás... :roll:
És kuktálkodásban én férjem nálam is százszor kreativabb, és imád fözni. Tök jo hogy most vasárnapra esik a szenteste, igy szombaton biztos ö késziti majd el a menü egyik részét :) nemhiába, Rák 8)
fibi

Ti barátnöknek is szoktatok venni kari ajándékot, vagy csak rokonoknak? Nekem egy olyan barátnöm van, akivel meg szoktuk lepni egymást vmi aprosággal, de most hétvégén nem tudunk találkozni (ö Györben lakik) :(
fibi

Indi :) Továbbra is bulást Nektek! Az igaz, hogy az ember minden elővigyázatosság ellenére is bekap néha vmi vírust, ezen tényleg kár bosszankodni, mert előfordul. De ha vki (és ráadásul rokon!) betegséget hoz, az más tészta, én ezen már szoktam bosszankodni :x sőt anyósommal többször is közöltem (amikor betegen jött a hőnszeretett unokájához), hogy a 2órás segítsége nem pótolja az esetleges betegeskedést. És legutóbb szavaim végre eljutottak az agyáig, mert nem jött amikor szerinte "csak megfázott", bár ez a kis megfázás neki kb. 2 hétjébe és egy rakás gyógyszerébe került... Még kész szerencse hogy felfogta, hogy egy kisgyereknek és egy állapotos nőnek nincs szüksége a bacijaira és nem tömheti tele magát gyógyszerrel sem... De nagyon szomorúnak tartom, hogy erre nekem kellett nem is egyszer figyelmeztetnem, sőt legutóbb már határozottan megkérnem. :evil: Na ennyit dühöngtem (bocsi, de most úgy kijött), többet nem, mert az már árt a pocaklakónak.

Ancsi :) Örülök, hogy jobban vagytok!!! :D A bogyóknak is hogy tud örülni az ember néha!

Fibi :) Tényleg jó kis országjárás lesz! :D És ha Zsolo szerint flancolás, akkor ő nem is akar majd menni az uh-ra? Laci már most be van zsongva, hogy láthatja a pocaklakót jövőhéten :) És mi is tervezünk egy 4D-set, majd március elejére, nekem is ez lesz a szülinapi ajándékom :wink: Egy kreatív férj a konyhában mindig jól jön :D Én a helyedben felajánlanám a lehetőséget az uramnak, hogy főzze ő a karácsonyi vacsit :wink:
Bevallom én csak akkor szoktam készülni ajándékkal, ha találkozni is sikerül az illetővel. Már volt olyan, hogy csak később kapta meg és már nem is volt aktuális, meg hülyén is jön ki a karácsonyi csomipapír. De ahány ház, annyi...
denizsa

Deni,
szerintem Zsolo is el fog jönni, mert irto kiváncsi ám :) már a 12 hetesen is ott toporgott :lol:
jövöhéten akkor mindenképp ird meg, hogy kiderül e, hogy fiu avagy lányotok lesz :wink:
fibi

Zuzi!

Nagyon gyönyörűségesek vagytok a képeken,de Pannáról kérünk szépen nagyobb képet!

ÉS az emil remélem nem sikerült nagyon horrorisztikusra,nem ez volt a célom csak gondoltam leírom a lehetőségeket,amik természetesen egyáltalán nem biztos,hogy a te Pannádnál is szükségessé válnak.De én nagyon örültem volna anno ha valaki,akár egy doki akár egy mami elmondja nekem mert mindig csak tudatlanul mentünk a szemészetre és az nagyon car volt! :oops:
20170114224602

Neet,
házi dióból nincs egy kiló itthon, de ha jó a bolti is, akkor megveszem, és vhogy eljuttatom hozzád. Esetleg találkozhatnánk a camponában, épp gusztustalan karácsonyi ajándék lövő napjaimat tartom, utálom, mint a sz@rt, de sajna a gyerekeknek nem mondhatom, h szociofóbiás a Jézuska...

szóval, mit szólsz???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zuz,
igen, elég apró a leánykád! :wink: még szerencse,h láttam élőben, és tudom, h milyen csinoska...

holnap megyek afp-re, imádom, ha vért vesznek tőlem, :evil: , és sajna én már nem találom a linket a praxishoz itt, igy marad a telefon...

gyerekem ma 15 perces gyorsalvást tartott, de 3-kor, nem sokkal tesóért indulás előtt, bevágta a szunyát!

Indi,
jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok lányok!

Remélem az egész eddigi kalamajkánkban a tegnapi nap volt a mélypont. Azzal kezdődött, hogy egész éjjel nem aludtam, annyira fájt a hasam és mellette még Barnabás is ezerrel rugdosott, na mondom elindul a szülés. Aztán egész délelőtt a wc-n ültem és még lázas is voltam. Közben Grétitől pisimintát kellett venni és a kórházba is menni kellett az infúzióra. Totál kész voltam, Gréti az istennek se akart pisilni a bilibe, fel kellett ragasztani a zacsit, ezért persze végig ordított a kocsiban is. Közben bekakált, szóval akár volt pisis a zacsiban, akár nem, dobhattuk a kukába és tettünk újta, de abba semmi nem lett.
A kórházban is most extra nyűgös volt Gréti, alig vártam, hogy hazaérjünk. Itthon én ugyanúgy szarul voltam, ráadásul valahogy úgy éreztem, hogy már semmire nincs energiám.
Aztán egész délután Grétiből próbáltam pisit rimánkodni, mert a kórházban ugye nem sikerült, és tegnap mindenképp kellett bevinni a gyógyszerek miatt. 1 órán keresztül ültem mellette a bilin, már alig éltem. Aztán szerencsére produkált egy kicsit, ami elég is lett.

Viszont a jó hír:
Ma reggel azzal fogadtak,hogy teljesen negatív a pisieredmény, úgyhogy ma kapta utoljára infúzión keresztül a gyógyszert, ki is vették a branült a kezéből.
Viszont mától kezdve 1 hónapon át kapja az Augmentint és utána jön az a katéteres kontroll vizsgálat.
És én is jól vagyok, úgy látszik csak egy szimpla gyomorrontás volt, vagy eg ygyors lefolyású nyavalya.

És szerencsére mindjárt itt a hétvége, és jön a felmentő sereg (tesóm és szüleim), már nagyon várom.

Viszont nagyon meglepődtem, hogy jövő héten már karácsony. Nekem most abszolút nincs karácsonyi érzésem, ajándékokat nemhogy nem vettem, demég csak nem is gondoltam rájuk.

KépKép
KépKép
lindicita

indianyo

Indi,
KÖSZI!!!!!!!!!!!!

Csajok,
segitsetek!!!
most a vált. kedvéért tök kétségbe estem.
Szóval, erről az Rh+/- dologról lenne szó.
Akik velem nagyjából "egyidősek" vagytok, nektek volt ellenanyag szűrés az elején????
mert most azt olvasom,h KÖTELEZŐ ez a szűrés, még akkor is, h poz vagy, de nekem NEM volt, és most az afp alkalmával sem lesz, és irtóra fosok,h vmi baj lesz, de a dokit ugye nem tudom felhivni, mert ő nem olyan doki, és NEM TUDOM, kihez forduljak???? :roll:
háziorvoshoz? védőnőhöz???
annyira fosok,h vmi baj van ,és ezért nem fejlődik a babám...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi,
köszi a linket :) már regisztráltam is.
és jobbulást Nektek!!++

Lindi,
kitartás!! és végre negativ lett az eredmény, az már jooo :)
fibi

Zsan,
nekem volt ellenanyagszürés, tegnap mentem az eredményért.
De NE FOSSÁL!!!! biztos nincs semmi baj!!!! és mi az hogy nem lehet megkérdezni a dokidat???? szerintem ez a minimum, még sztk-n is.... vagy védönö is tudhatja elvileg.
Ha akarod, holnap megkérdezem BS-t erröl. Reggel megyünk hozzá. Te is RH pozitiv vagy?
fibi

Fibi,
igen, A rh+ vagyok.
és miért nem lehet megkérdezni? mert nem tudom a számát...és miért nem? mert nem mondta meg... :lol:
és ha megkérdeznéd, annak nagyon örülnék...
védőnőt még nem zaklatnám, ha nem muszáj....de jaj, az afp eredmény hozzá megy...ő innen fogja megtudni??? :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

és és és,
mi van ráirva a papirodra? az ellenanyagosra???? nem az eredmény érdekel persze, csak,h mit keressek a papiron...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
2 szülés után sem adta meg a számát a doki???? :shock: :shock: :shock: én még az email cimét is tudom az enyémnek, bármikor irhatok neki...
igen, védönöhöz ment az eredmény, az ellenanyagszüréses is, meg az afp is oda fog.
A vérvételes egy külön papir, meg az ellenanyagos is egy külön papir nekem. Az van ráirva, hogy Vizsgálati Eredmény... Vércsoport: A rh+, Ellenanyagszürés: negativ, Direct Coombs: negativ, blablabla.
fibi

ja bocs, az elsöt nem nála szülted.... de akkor is....
fibi

Zsána!!

nefossál! akkor lehet baj, ha rh- az anya és rh+ az apa!! de nálatok nem ez a helyzet!! ellenanyag szűrés pedig úgy tudom rutinból megy a vérképnél, terhesség esetén!!!!

Lindi!! :D hajrá! :)
macskanyu

Lindi,
De jó, hogy negatív lett a kislányod eredménye!!!

Indi,
Mi soha nem megyünk sehova, mikor beteg a gyerekem, de én a saját bajommal is általában otthon maradtam (olyan jó volt régen betegnek lenni, most már betegen is ugyanúgy kell otthon "dolgoznom"). Viszont mi is - a fiam - megfertőztük egyik nagyon jó barátunkat bárányhimlővel - izgultam is rendesen és nagyon sajnáltam, mert felnőtt korban állítólag rosszabbul bírhatóak a pöttyök. És olyan rossz érzés volt, hogy nekünk köszönhető a 2 hetes szobafogsága ... Még azelőtt fertőztük meg, hogy kiderült a betegség.)

Móni
Kép
Kép
monisa

Sziasztok,

4D-s lányok! Mi voltunk 4D-n és sajnos semit de semmit nem láttunk, mert az én pici fiam maga elé húzott mindent amit talált odabent aztán arccal ráborult a lepényre. A terhesség alatt végig nem látták az arcát egyetlen UH-n sem mert ilyenkor elbújt. Utálta. Megkérdeztem a 4D dokit, hogy azok a gyönyörű képek milyen gyakoriak és azt mondta, minden 50. baba mutatja magát ilyen látványosan. Hmmm. Remélem nektek szerencsétek lesz, majd rakjatok fel képeket!

Indi,
Én kerekdeperec megmondottam mamáknak (is) hogy babát nem csókolgatjuk, kiváltképp a kezét nem, valahogy ez a téveszme hogy a kezét kell puszilgatni :? A vendégeskedés után minden játékát forró vízben átmosom és a kezét többször is berkjuk a csap alá ilyenkor. Mi eddig még minden bacit el tudtunk kerülni koppp kopp kopp.

Fibi,
Mi lehet a babafalva csíkjainkkal?

Neet,
Az én fiam még nem választott pelusállatot, és még mondani sem tudná úgyhogy van egy kis időnk még :)

Den,
ok, én is sütök ilyet mert a 15p valóban kezelhető és régen úúúgy szerettem sütni. :)

Kép
akata

Lindi :) De jó, hogy negatív lett a minta! Remélem most már minden okés lesz és hamar rendbejön Gréti! Sok +++++ Nektek! Vigyázz magadra!

Akata :) Az én fiam se rajongott az uh-ért, csak a fél arcát láttuk a 4D-sen is, de itt legalább nem 2 percig tartott a vizsgálat és az is kiderült, hogy fiúnévvel kell készülnünk :wink:

Fibi :) Okés, persze hogy szólok, ha kiderül! :P Bálintnak meg kijött az újabb rágója, már 12fogú :D

Zsan :) Ne izgulj, nem lehet Nálad baj!! Nekem is az volt a papíron, mint Fibinek, de izgulok, mert ellenanyag ide vagy oda, én rh- apa meg rh+... :roll:
denizsa

Sziasztok!

Lindi,
tök jó, hogy negatív a lelet; remélem most már egyenesben vagytok és hamar gyógyultok! :) remélem, te is tudsz aztán már kicsit pihenni - meg Barni is :)

Fíbsz,
nekem jó a szombat és tök jó lenne, ha lehetne találkozni minél többünkkel; akinek most nem jó,annak esetleg a 2 ünnep között? vagy az pláne zavaros?

és plíz add meg a homeós doki elérhetőségét!!!

Indike,
köszi az együttérzést :)
válaszolt a belgyógyász ismerős; bogyó formájú, ún. szisztémás szteroidot nagyon ne (a mellékhatásai is olyanok voltak :( tisztára úgy érzem, beteget akarnak csinálni belőlem), a krém mehet
nekem elég szar a kezem (nagyon száraz és kireped) remélem tud segíteni majd a homeós
minek gyártanak ilyen szteroidos szarokat? iszonyú ijesztőek...

Ábel is taknyos és egy éven túli anyukák segítsetek; nektek volt olyan , hogy elkezdett félni a bébi? konkrétan Ábelhez szinte soha nem kellett éjjel kelni, az altatás is úgy ment, hogy zene mese akármi puszi villany le anya ki bébi alszik
most az van, hogy ha leoltom, üvölt, mint állat és csak úgy nyugszik meg alszik el, ha ott vagyok/unk
éjjel pedig 3szor legalább kelni kell hozzá és többször fordult elp h a nagy ágyba kellett tenni

nem igazán értem, a fogra azért nem mindent lehet sztem ráhúzni; legkevésbé azt szeretném, ha ez az egész mizéria köztem meg az apja közt viselné meg mert az azért nem lenne túl jó :(

Zsan,
ne izgulj!!!
és igencsak különleges Fibi dokija ha megadta az emil cimet stb; UM se adott meg elérhetőséget :?

Kép

Kép

:D
szrekuc

Zuz,
képek édesek :D és szépek!

Den,
gratula a 12 fogú Bálinthoz :D

Zsan,
szociofób Jézuska :mrgreen: sztem ezt kiírom a hűtőre vagy ilyesmi :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Zsan: ha az anya Rh +, akkor elvileg nem lehet gond. Legalábbis nekem ezt mondta UM, mikor érdeklődtem, mert lehet, hogy a férjem Rh-, de nem biztos, én viszont tuti Rh+ vagyok.

Kép
Kép
tinu

Lindi!
reméljük a legjobbakat! lehet, hogy te is beleestél abba, amibe L és én, és rajtad is gyorsan átment, mint rajtam. csodálkozva olvasom, hogy 1 hónapig kell antibigyót szedni. :( ennyire komoly a helyzet? te jó ég!
+ nem tudtam, hogy Gréti Margaréta, azt hittem, hogy Gréta, vagy ilyesmi. :) tök jó név ez, nagyon tetszik!

Zuzi, egyéb kisbabások! :)
a fürdetőkrém receptjére milyen kód van ráírva? mert mostanában csak egy betegségkóddal adják ki a cuccot, nekem meg van régi dátumtalan receptem, amit ki akarok váltani bedátumozva, de arra kéne a kód is elvileg, vagy elhajtanak.

Akata!
attól függ hányadik hétben megy az ember. van valami optimális időszak, amikor szinte minden baba megmutatja magát így vagy úgy.

mi már jól vagyunk.
ancsipancsi

Kata :) Hát igen, ez babafüggő. Dominó is csak Mátyásom hosszas - kábé félórás! unszolására mutatta meg magát 3 másopdpercre, ezalatt kiintegetett, kiöltötte a nyelvét és már el is fordult. Igaz, nekünk nem is ez volt a lényeg. A második alkalommal egyáltalán semmit nem láttunk az arcából - de akkor is a méhlepény volt a lényeg (ha már a hában semmit se láttak)- én nem is bántam, így legalább mégis maradt valami meglepetés :)

Szrek :) Nem lehet, hogy a szeparációs szorongás most jön csak elő Ábelnál? Sötéttől előbb-utóbb minden gyerek fél - legalábbis az én tapasztalataim szerint.

ZSanci :) Miért is jutott egyáltalán eszedbe, hogy a babád nem fejlődik rendesen?

Szép napot midnenkinek!

Camponában holnap 1-kor Kaláka karácsonyi koncert elsz, Mikulásgyárban meg sok koncert - én meg itt rágom a kefét és vágyakozom.

Fáj a torok, folyik az orr, tüsszögés, köhögés és mamamanennennen megy 24 órában, de szerencsére láz már nincs, ez már enyhülő változat, hála a Szépasszonyoknak és hasonszőrű társaiknak :)

Jobbulást a sorstársaknak, szép napot mindenkinek!

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?