A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!
Pár napja olvasom ezt a topicot.
Női nőgyógyászt keresek a Szt. Imrében.
A fiamat 2002-ben szültem a Szt. Istvánban Varsányi Hajnalkánál. Nem tudom mond-e valamelyikőtöknek ez a név valamit.
Csúcs szuper nőgyógyász az én szememben.
Sajnos 8 év után búcsút kell, hogy vegyek a nőgyógyászomtól, bármennyire szerettem, és bármennyire pozitív élményeim vannak a szülésről, de a Szt István kórházban én többet nem akarok szülni. Borzalmas volt. És messze is van. A Szt Imre meg az utca túloldalán. Luxus lenne nem kihasználni a közelségét.
Szóval egy női nőgyógyászt keresek, aki még a terhességem előtt kipróbálnék, hogy bejön-e Nálam.
Tudnátok valamit írni Urbán Mártáról vagy Kocsis Éváról?
Tapasztalatok, hozzáállás az orvos részéről, életkor, stb. Bármi ami eszetekbe jut róluk, azt jó lenne, ha megosztanátok velem. :)
Köszi a segítségeteket: Judit

Nem átugrani a levelemet! :D
judit1974

Szia Judit74!
Én annyira nem ugrottam át, h veled kezdtem, de passz, nem tudok segíteni, majd más fog, ez biztos. Még nincs pocak? Ezt csak azért krdem, mert azt írod, még a terhesség előtt kipróbálnád a dokit. ( :?: ) Meg mert kíváncsi vagyok. :)

Indi,
nektek is jobbulást!!! Remélhetőleg a köv. pár napban minden baba letudja a kórságokat és a fa alatt már rosszalkodni fognak, láz- és taksitalan. :D

Zsan,
sajnos semmi jóval nem kecsegtethetlek, ami a beiglit illeti. Egyenlőre azt sem tudom, mikor állok neki és minek, lehet, h annyira last minute lesz, hogy már nem merem megígérni az extra adagot, nehogy aztán miattam ott állj hamikaja nélkül. :?

Alkata,
elvesztettem a fonalat, milyen pelusállat?
neet
neet

Bocsi, Akata, elírtam, csak próbálok lábujjhegyen gépelni, Eszter kidőlt itt a kanapén, és olyan édesen szuszog...
neet
neet

Szia Judit!

Én Urbán Mártához járok, nála is szültem tavaly.
Nagyon jó orvos, szerintem, és azt gondolom, elismert is; nem igazán haverkodó és mérsékelten alternatívkodó. Én nagyon biztonságban éreztem magam nála és jó volt a sok férfidoki között egy nőt látni.... (nekem az nagyon fontos volt, hogy én férfinél nem szülök)
Én őt bátran ajánlanám neked :D főleg h azt írod, kipróbálnád még terhesség előtt - így legalább látod, kinek a stílusa jön be :D
a magánrendelése a kórházzal szembeni épületben van

remélem ez kicsit segitett!

Indike,
lehet, hogy igazad van, de akkor nem későn érő ez gyerek? :shock: :wink: :lol: volt vmi nyavalygás 8hónap körül is azt betudtam ennek és reméltem, hogy ezzel le is zavartuk a dolgot; annak örülök, ha csak ez - annak már kevésbé örülnék ha egészen egyszerűen most már rajta is kijönne vmilyen formában az elmúlt hónapok, év(ek) feszültsége :roll: :(

Kép

Kép

:D
szrekuc

Neet :) Kata szerintem a pamperses állatkákról beszélt, amiből eszcinek a cicás kell. Már vizsgázol? VAgy már nem is, mert csak a vége van?
Rosszalkodni betegen sokkal jobb, mert olyankor a mami elnézőbb :lol:

Judit :) Kocsis Éváról tudok neked mesélni, bár szülésről nem. Nem aza típus, aki jópofizik és vicceket mesél meg hátbavereget(bár UM se olyan típus, úgy tudom), inkább szikár, lényegretörő, halkszavú, kellemes jelenség. Magától nem mond semmit, de bármit kérdezhetsz tőle, kimerítően válaszol. Engem szemptember elején már nem vállalt el az áprlisi szülésemhez - ennyire túlterhelt. Barátnőm mind a 4 gyerekét nála szülte - illetve a negyediket magától, mert olyan gyorsan jött, de a kórházban.

indianyo

Szrek :) én csak kérdezek, nem állítok, simán lehet más is, csak ez jutott eszembe. talán kicsit korai még, hogy így reagáljon a köztetek lévő feszültségre - de ez megint csak ötlet, nem vagyok piszológus ugyi.

indianyo

Sziasztok!

Köszi Neet, és köszönöm Neked is Szrekuc a gyors választ.
Hogy megy a folyamat a bejelentkezésnél. Ha jól tudom az Urbán Márta a kórházzal szemben rendel hétfőn 16.00 és 20.00 között. Ezen a napon van a bejelentkezés a rendelésre?
Kb milyen gyorsan kapok időpontot? A bejelentkezett időponttól van csúszás?
Szrekuc esetleg egy telefonszámot tudsz Nekem küldeni a bejelentkezéshez?
Neet! Még nem vagyok terhes, de a 2007-es év elején tervezzük a következőt. Aztán majd ahogy alakul.
Judit
judit1974

Szia Indianyo!
Köszi a gyors válszt.
A Kocsis Éváról szóló leírásod nagyon hasonlít a Varsányi Hajnalka leírására. Mármint, hogy szikár, halkszavú, stb.
Ő merre rendel? Esetleg egy telefonszámot és rendelési időt tudsz Nekem privát küldeni?
Rákszűrésre akarok elmenni vagy egyikhez, vagy másikhoz. Még döntök.
Elég kényes fajta vagyok, és nem mindegy, hogy milyen nála a vizsgálat. A Varsányi Hajnalka olyan ügyesen vizsgált, hogy szinte észre sem vettem, a rákszűrés is szinte észrevétlen volt nála. Fájdalmat meg még a magzatvízvizsgálatnál sem éreztem, pedig a fiammal csinálta vagy 3-szor.
Téged vizsgált a Kocsis Éva?
Szóval olyan orvost keresek, akinek nagyon ügyes keze van! :)
Judit
judit1974

Szia Judit!

En is Urban Martanal szultem. A szakmajaban profi, de nem egy lelkizos tipus. Alapos, mindent elmond, csak a hulye kerdesek nem birja, pl. lehet-e hajat festeni terhesseg alatt es tarsai :wink:
Ugy tudom penteken is van rendelese, talan kethetente? Megmondjak telefonon. 20/446-8052 az asszisztense veszi fel, munkaidoben batran hivhatod, meg a rendelesek idejen is.
Csuszas szokott lenni, a hat hetes kontrollra menok soron kivul mehetnek be. Erdemes a rendeles elejere kerni az idopontot, mert akkor nincs/kevesebb a csuszas. Aki nyolcra iratja be magat, tizre jut be. :wink: Szerintem ket-harom hettel elotte jo ha bejelentkezel, bar lehet hogy lesz elobb is ido.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Judit,
Doa már megírta a számot; én elég érzékeny vagyok és nekem nem volt sosem bajom a doktornővel (előtte több rossz tapasztalatom volt;érdekes, hogy női doki mindig normális volt, aki brutál volt, az mind ffi volt bár ffiból is találkoztam nagyon jóval)

Indi,
hmmm nemtom sztemegy évesen már elég nagy sőt bármikor elég nagy ahhoz h a szülők lelki izéit lereagálja - akár simán pocakban is, bár én se tudom, csak gondolom
tök kíváncsi vagyok ám rád (majd élőben megbeszéljük) - te nem vagy feszült az egyedülléttől meg h a pasid nem tud jönni? mióta nem láttátok egymást? még soha nem látta a bébit nem?bocs csak te olyan jó kis kiegyensúlyozottnak tűnsz, én meg az a típus vagyok h nem tudok várni és rögtön megoldást akarok keresni mindenre - csak aztán mégse sikerül :wink: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Jaaa, az az állat? :D Nekem a csacsi a kedvencem, de abból végképp kevés van..

Judit,
tyű, az már majdnem itt van! :wink: Mármint 2007 eleje.
neet
neet

Judit :) Kocsis Éva minden terhesgondozáson (havonta) megvizsgált, nagyon óvatosan, soha nem fájt egy icipicit sem. A Bártfai utcai rendelőben 8-tól 11-ig csütörtökönként rendel, magánrendelése a többi napon van valahola Belvárosban - telefonszámot tudok adni priviben, de én nem voltam magánrendelésen, úgyhogy arról nincs infóm.

Én mondjuk olyan doktornénit-bácsit szeretnék, aki szárnyai alá vesz, nagyon figyelmes és megsimogatja a buksimat, ha baj van - de ezt csak a szülés előtti egyhetes rossz álom alatt értettem meg. Szerencsére a szülésre találkoztam több ilyen doktorral is. Azóta is aranyba foglalva állnak neveik nálunk.

indianyo

Judit,
én a hülye kérdéseimet is fel szoktam tenni neki 8) egész jól bírja a strapát :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

Szrek :) persze, hgoy reagál, már újszülötten is! A kicsit korait arra értettem, hgoy ha kimentek a szobából és lekapcsoljátok a villanyt - hogy ez lenne a köztetek lávő feszültség miatt - legalábbis úgy tapasztalom, hogy ez inkább úgy 2-3 éves kortól szokott bekövetkezni, piciknél én másként láttam eddig az othoni nyavalyák leképezését - nyugtalanság, érzékenysáég, evési- alvási problémák, pocakbajok etc.

Igyekszem összesezdni magam, de gyakran sírok - ez utóbbi sokat segít - bármin, örömben, bánatban, meghatódottságban, tehetetlenségben. Nem vagyok teljesen egyensúlyban persze, de én jobban bírom az egyedüllétet, mint a párom, én elég független vagyok, ő meg az a fajta, aki egy percig se akar egyedül lenni és éjjel alvás közben is jön utánam, sokszor a földön végezzük, mert nekem meg kell a szabad tér és önkéntelenül is menekülök :lol:
Engem inkább a szüleim borítanak ki, ha ez az áldatlan helyzet megszűnne és végre önállók lehetnénk - az lenne a boldogság maga. Ezt kértem az angyaltól karira :)

Jó lesz majd talizni és jól kidumáljuk a pasikat :wink:

indianyo

Sziasztok!
Olyan aranyosak vagytok, szinte özönlenek a levelek. :D
Indianyo! Én nekem az nem volt fontos, hogy simogassa a lelkem a terhességem alatt. De amikor gondom, bajom volt, akkor azonnal fogadott, segített és én nekem ez a legfontosabb. Nem kell, hogy túlzottan szívélyes legyen, csak olyan normál. Néha azért mosolyogjon.
Amikor megszültem a fiamat, csütörtök volt. A dokinő képes volt vasárnap bejönni a nála szült anyukákhoz, és leült mellénk egy kicsit. Én éppen bőgtem, mint a záporeső (tényleg egy ótvar az a Szt. István), mert előtte vesztem össze az egyik csecsemőssel, és leült mellém, megfogta a kezem, beszélgettünk. Olyan emberi volt. Sajnos kevés emberi orvos van. De ő nem.
Szóval én egy nagyon emberi, betege iránt felelősségteljes, ügyes kezű női dokit keresek.
Judit
judit1974

sziasztok,
sajnos női dokikról nem sokat tudok, de azt hallottam, h januártól megszűnik a rendelés a bártfaiban. Mármint a nőgyógyászati.

és nekem is egy olyan doki kéne, aki simogatja a buksim... :lol: meg a lelkem...

ma voltam afp-n és őrület,h milyen különbség van szúrós néni és szúrós néni között.
Ezt most szinte meg sem éreztem, bár igaz, h jóval kevesebbet is vett le, mint múltkor...

Neet,
nincs SEMMI gáz!!! lesz süti elég itthon! emiatt ne izgulj!!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Megjöttünk a dokitol, és teljesen elszomorodtam, mert mindenképp a betöltött 16. hét után kell menni AFP-re, ugyhogy pont karácsony utáni munkanap :( ami azt jelenti, hogy nem tudunk lemenni Gárdonybol Bajára, hanem elötte haza kell jönni a nyüves vérvétel miatt :x :x igy kifogni...... :( :(

Indi, Szrek,
Ti már a szombati talirol beszéltek? :wink:

Indi,
ezeket a koncert infokat hol lehet megtalálni? mert vhol olvastam Ghymes karácsonyi koncertröl, és most nem találom.... :roll: pedig olyan jo lenne!

Szrek,
sztem simán lehet Ábelnél ez az éjszakai félés a pároddal valo kapcsolat miatt. És sztem bármikor elöjöhetnek ezek a félelmek, a kicsiknek félelmetes antennájuk van. Bálint is örült érzékeny, minden feszültséget rögtön megérez, és mindjárt rosszabbul alszik éjszaka. Mondjuk, ö alapbol rosszabb alvo, és sztem rémálmai is szoktak lenni :( És pl a kutyáktol valo félelme neki is kb másfél évesen jött elö, addig semmi baja nem volt velük. Szoval sokszor ezek megmagyarázhatatlan dolgok :?
Homeos doki számárol mindjárt pü-zök :)

Deni,
gratula a 12 foghoz! én sosem számoltam, hány és milyen foga van a gyerekemnek :oops: és bevallom, amikor a védönö most is megkérdezte, hogy kijött e B rágofoga, mondtam hogy biztos, hisz már tele van a szája foggal...

Kata,
miért, mi a baj a babafalvás csikkal? én nem látok rajta hibát :wink:
sztem is babafüggö ez az UH. Bálint nem volt pl szégyenlös, és mindenét megmutatta már a 18 hetes UH-n, meg utána is :) most meg majd kiderül, hogy mi derül ki ketteskéröl :D

Zsan,
megkérdeztem a dokimat, és megerösitette, hogy csak akkor van jelentösége az ellenanyagnak, hogy RH- az anya. Ha RH+, akkor más miatt csinálják ezt a vizsgálatot. azt nézik hogy van e vmi virus vagy baktérium az anya szervezetében.

KépKép
fibi

Zsan,
és akkor hol/milyen rendelés lesz a bártfai helyett?? :shock:
Neked még azt is akartam megnyugtatásul, hogy most nekem sem csinált "belsö" vizsgálatot BS, megkérdezte h fáj e a hátam vagy a derekam, mondtam h nem, és igy nem kellett. :) Kérdezte, hogy szeretném e látni a babát, és megnéztük a kicsi UH gépen :D Viszont mondta, hogy a köv. alkalommal majd megint kell kézi vizsg. is.
fibi

SZOLGÁLATI:

az Auchan Savoyaparki akciós újságjában
- utazóágy 4499,-
- sportkocsi (olyan csíra,mint az enyém, aminek sokat köszönhetek eddig!!!) 2999,-
- sima babakocsi 12999
stb
ancsipancsi

Fibi,
köszi szépen!!! 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szrekuc :) Ábelnek bulást!! Tudom ajánlani az éjszakai fényt (konnektorba dugható mesefigurás pici lámpa), mi egy időben használtuk, amikor éjjelente még rendszeresen kelt Bálint és nem akartuk, hogy nagyon felébredjen mégis lássunk vmit. Ha ez is kevés lenne, akkor már láttam olyan kislámpákat is (lámpa- vagy bababoltban) amik kisfényűek ill. jól leárnyékoltak, tud mellette aludni a ded, mégis van fény. Emellett talán gyorsabban elalszik Ábel, és éjjel sem kell nagylámpát kapcsolni. Nagy mázlista vagy, ha eddig így (mese, puszi, villany le, anya ki) elaludt Ábel, ez szerintem ritka ilyen korban, Bálint már másfél éves lassan, de még mindig velünk (=ott van mellette vki) alszik el. Nem tudom, mitől lehet ez a változás, ahogy a csajok is írták, nagyon érzékenyek a gyerkőcök, lehet hogy az apával való kapcsolatod az oka, de lehet más is. Remélem mielőbb megoldódik!

Judit :) Üdv itt! Bocsi, de én sem tudok segíteni, de szerencsére úgy látom, hogy sokan tudtak :D

Indi :) Nektek is bulást továbbra is!

Fibi :) Vérvétel :( akkor bővül az országjáró túrátok még1 állomással... Én számontartom a fogacskákat, olyan lassan jönnek, hogy nem nehéz, meg nem árt ha tudom, hogy most esetleg a fogzás miatt ilyen-olyan-e, így az ínyét is néha áttapintom :wink: És sikerült dönteni a kar.-i menüt illetően?
denizsa

indianyo

Sziasztok!

A mai nap is jobb,mint a tegnapi :D , remélem így is marad.
Szegény kiscicám nagyon sokat fogyott, ma tünt fel igazán, amikor reggel hétkor nyakig kakisan le kellett zuhanyoztatnom (a pizsinadrágjából csavarni lehetett a cuccost). A kis bendője teljesen eltünt, meg a kis hurkák is a combjáról. Viszont ma 2x reggelizett :)

Zsan! Nekem a legelső vérvételnél (11 hetesen) volt ez az ellenanyagszűrés, meg a vércsoport meghatározás. Azt sem nézték?

Indi! Bulást nektek!

Szrekuc! Képzeld, én is azt vettem észre, hogy Gréti kezd félni dolgoktól. Valamelyik nap, elbújt a hűtő mögé (ami a nagy erkélyajtó mellett van), és kérdezem,mit csinálsz ott. Azt mondja, ott van a farkas a kertben. Pedig semmi farkasos mesét addig nem olvastam neki, annyi volt csak, hogy a kézművesfoglalkozáson elbábozták a kismalac és farkas c. mesét, de nem volt olyan durva szerepe a farkasnak. És ő mégis levette,hogy szerepe szerint rossz a farkas. Érdekes.

Fibi! Én biztos nem izgatnám magam ennyire az afp miatt, pár nap nem a világ, főleg, hogy tudjuk, hogy nagyon sok nálunk fejlettebb országban nincs ez a vizsgálat.

Ancsi! Azért kell 1 hónapig szedni az antibigyót, mert kb 2 hét, mire a vesemedencegyulladásból kigyógyul, és utána a visszafertőződés elkerülése miatt kell szedni még 2 hétig. Közben folyamatosan vinni kell pisimintát, szóval lehet, ez az időpont változhat, nem tudom.
És igen, Grétim Margaréta, mert én a Gréti névbe szerettem bele, de a Gréta nem tetszett, viszont a Margarétára ráakadtam, és gondoltam, azt lehet így is becézni. De nagyon örülök neki,mert szerintem a Margaréta is nagyon kedves név.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,
szegény Gréti!!! De a lényeg,h ma már kétszer reggelizett!!! Hamarosan megint olyan duci lesz, mint újszülött korában.... :wink:

és nem, semmi ilyesmit nem néztek, vagy legalább is, én nem kaptam róla papirt. Bár első alkalommal sok vért levettek (12 hetesen) én csak olyan papirt kaptam, amin az "alap" dolgok, vércukor, ilyesmi voltak...
most meg csak az afp, ez biztos, mert csak egy kémcsőbe ment az anyag, és az is vmi speckó kémcső volt...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan! Igen, első alkalommal vettek olyan nagyon sok vért, 4 különböző csőbe. Nekem még magyarázott is mellé a nőci,hogy ebből az egyiket a vércsoport miatt teljesen más helyre küldik, annak később is lezs meg az erdménye. Nem lehet, hogy ezek a papírok is már a dokidhoz vagy a védőbanyához mentek? Van már kiskönyved, szóval jártál már a védőnőnél?

Nem tudod véletlenül, a Mom-ban meddig őrzik a kirakott képeket? Mert mi még mindig nem mentünk el érte.
lindicita

Zsan,
szivesen :wink:
és jövö pénteken dios+mákos beigli lesz a Food Exrpresszes süti :lol:

Deni,
igen, le is irtam a menüt végül :P nem emlékszel? :lol:

Lindi,
persze, pár nem nem a világ, az oké is, szoval mehetek 27-e és 30-a között. De a betöltött 16. hét elött NEM sajna, mert akkor alacsony lenne az eredmény :?

Indi,
köszi 8)
fibi

Zsan,
tényleg! szerintem is hivd fel a védönöt, nekem is oda ment az ellenanyagos papir.
fibi

Javitás:
pár nem=pár nap :oops:
ejj, ma nem ittam reggel kávét, mert az a fél bögre tej is kijött belölem, köszönhetöen a koránkelésnek :?
fibi

HELP!
Mézeskalács sütéshez hol lehet venni olyan formákat (csillag, stb), amivel a mintákat szaggatom bele? És sokáig eláll a mézeskalács?
fibi

és Lindi,
azért tartom be ennyire a dokim kérését, mert ö nagyon lelkiismeretes, neki ez fontos, én meg szeretem öt. Azt is mondta, hogy megprobálhatok Baján elmenni vérvételre, és ha sikerül, akkor irjak neki sms-t, hogy megnyugodjon :)
fibi

Fibi, én se bumliznék fel csak az afp miatt, pár napon nem múlik/nem csúszik annyit az eredmény, mint mondjuk a nyaki redőnél, azt tényleg 12 hetesen kell mérni - dehát ugye ez sem mindig mindenkinél 12 hét... ráadásul jan. 2. még egy héten belül is van a 27.-éhez képest.

tegnap voltam moziban, és nagyon klassz filmet láttam! Holiday a címe, romantikus, de nem csöpögős, jópofa a sztori és humoros, szóval nagyon szórakoztató volt, jó kis közös karácsonyi mozi, mindenkinek ajánlom :wink:

ma végre voltunk a fejlesztőben, kimondhatatlan felüdülés volt!!! délelőtt Isti szétszedte a mosogató alatti lefolyót, és totál elárasztotta a lakást. ebből arra következtettem, hogy már elég jól van ahhoz, hogy elvigyem, na és önző mód arra is gondoltam, hogy estig így meghülyülök vele :twisted: kár, hogy a jövő héten már csak 1x tudunk menni, aztán szünet lesz.

na, megyek dolgozom...

votiv 8)
votiv

Zsanci, nekem viszont semmit sem küldtek a biai védőbanyának, minden laborleletemet én vettem át a rendelőintézetben.
nem kéne neked egy rendes doki? akár sztk-s? de valaki normális, alapos, kommunikatív ember?
és ne hidd, hogy nem fejlődik a babád, biztos fejlődik, csak ez a terhesség is más, mint az előzőek :)
mindjárt lesz a 18hetes uh-d, ott majd úgyis meglátod, hogy egy pici, törékeny, tündéri kislány csücsül a pocidban, és ezért olyan mááás :D :D

votiv 8)
votiv

Sziasztok.

Én Bálint Balázsról szeretnék többet megtudni. Középkorú doki? Odafigyel mindenre, alapos? A nap bármely szakaszában elérhető?
Érdekel még az elérhetősége is, hol és mikor rendel, telcsiszám, és ha van e-mail címe akkor az is jó lenne.

Köszi mindenkinek!
E-mail címem: a.dog@freemail.hu
palom

csináltam én is tickert. melyik jobb?

Kép

Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,
csak az a baj, hogy dec. 31-én már betöltöm a 17. hetet, és utána meg már tul magas lesz az eredmény :?
A Holiday-t pont tegnap olvastam az NLC-n, hogy milyen jo szereplök is játszanak benne :)

Palom,
BB egy fiatal, joképü, nagyon rendes doki :) én az apukájához járok 8)
Csak a magánrendelö számát tudom megadni Neked: 386-0700. Nem tudom, pontosan, ö mikor rendel ott, ebben Zanza a szakértö, de ö jol eltünt pár napja (hete?) :?
fibi

Votiv,
mindkettö szép, de az elsö tök édes :D
fibi

fibi

de az apukája már nálam vállal új kismamákat nem?
palom

Fibsz,
mézeskalács

votiv 8)
votiv

na ez elugrott

mézeskiszúrót kapsz a hipermarketek konyhai részén, vagy konyhai szaküzletben, pl Kátay, de ott bizti drágább.
és sztem Neked nagyon tetszene a film! szóval hajrá :D

votiv 8)
votiv

Lindi!
a Margaréta nekem is sokkal jobban tetszik! és ha már nyugdíjas zenetanár lesz, lehet Margó néninek becézni :). (csak vicceltem)

Fibi!
formát mindenhol kapsz, ilyen háztartási boltok helyén, meg konyhai üzletekben, mint a Kátay. de a legfrankóbbakat vásárokban lehet kapni, amik havi rendszerességgel fordulnak elő vidéken.

Votiv!
vajon miért van dezsávűm? azt gondoltam, hogy a mosogató alatti szekrényt hatalmas lakat védi a múltkori incidens óta :).
nekem a virágos szalag tetszik.

Palom!
üdv itt! én BB-nél szültem, de császárral, és csak helyettesítette az éppen nyaraló dokimat, így csak annyit tudok (még az elérhetőségét sem), hogy nagyon jó fej, fiatal, emberi, laza, stb.
ancsipancsi

ja és sztem egy-két naptól még nem lesz "túl magas" az eredmény. képzeld mi lenne akkor azokkal, akik nem tudják pontosan a fogantatás/az utsó menzesz időpontját? :wink: a baba mérete alapján 1-2 hét pontosságra persze meg lehet mondani, de ez a max...
és ha jól emléxem, a súlyhoz viszonyítva nézik, tehát nem lehet nagyon durván eltérő az eredmény, hacsak nem dobsz fel karácsonykor plusz tíz kilót a bediktálthoz képest :D

votiv 8)
votiv

Ancsi, két másodpercre kinyitottam, hogy utántöltsem a mosogatószert. ajtó kinyit, flakon kivesz, csap fölött betölt, mire akarom visszatenni, Isti már ki se látszik a szekrényből. azonnal kikapom onnét, szekrényt bezárom, majd mosogatáshoz készülve kinyitom a csapot, és ezután már csak azt éreztem, hogy totál átázott a papucsom, és egy óriási tócsában állok.... :twisted:

jobban vagytok?

votiv 8)
votiv

Na, kész is lett a brokkolikrémleves 8)

Votiv,
ha 10 kilo nemis, de 5-nek van esélye felugrani az ünnepek alatt :lol: már igy is 2.5 kilot hiztam :mrgreen:
Igen, Holiday-t szerintem is meg kell néznem :D lehet h már csak jövöre, de... :)

Ancsi,
köszi az infot :) asszem elöször a Coraban fogok probálkozni.

Palom,
nem, az apukája (BS) már nem vállal, de BB-vel ugyanabban a magánrendelöben vannak, ezen a tel.számon kérhetsz ip-ot, az asszisztens veszi fel :)
fibi

Sziasztok!

Den!

Gratula a 12. foghoz! :) Timinek már sok van, nem is tudom megszámolni, mert nem hagyja! :D
Köszönöm a Lándzsás útifű tippet! Megjegyzem! Mostmár kitartok a Stodal-nál, ezt kezdtük el!:)

Lindi!

Örülök, hogy jó az étvágya Grétinek! Akkor biztos hamar visszajön majd a súly, ami lement! És arra a katéteres izére mindenképpen szükség lesz? :(

Mivel rossz a sütőnk, engem megszán a család egy kis bejglivel! Bár inkább lenne kedvem sütögetni így karácsony tájt!

Egyébként már 3. napja kész bolondok háza van nálunk! Vagyis én kezdek megbolondulni! :shock:
Az egész család lerobbant! Párom nagyszülei is kórházba kerültek, párom nagymamáját ma műtik! Párom meg időnként már kezd nyűgös lenni a fekvés miatt. Kutyusunknak ma hasmenése volt és összetojta a konyhát, plusz egyfolytában le kellett rohangásznom vele! A derekam meg bedurrant ma reggelre, kenegetem, vettem a patikában Fastum gélt, remélem jó lesz rá! Mai panaszkodást letudtam! :)

Kérdés!

Hogyan kell só-liszt gyurmát csinálni? Milyen arányban kellenek a hozzávalók? Mert csináltam és olyan lett, mint a gumi! Belenyomtam Timi kezét és mire elvette, tök kisimult az egész! :)

Majd jövök valamikor!

ILdi
ildi76

Ujabb KÉRDÉS: (bocsi, lányok :oops: :lol: )

Tudja e valaki, mi a cime annak a CD-nek, amin Váczi Eszter énekel (?) és Gátos Iván hangszerel, és gyerekdalok vannak rajta?? (pl az Erdö, erdö... is). Tavaly jött ki, azt hiszem karácsony elött, és azt szeretnénk megvenni a sogorék gyerekeinek, de nem találom a neten.
fibi

sziasztok,
igen, afp-nél tőlem is kérdezték a súlyomat, mondtam PASSZ...
erre mondták, h mondjak vmit, mert rá kell irni a papirra...igy lettem 60 kiló...

Fibi,
én kari környékén még sosem találkoztam mézeskali szaggatóval, de most láttam a kaiser'sben.
és mondjuk már évek óta hallom, h BS nem vállal új kismamikat, de akármelyik ismerősöm, aki eddig odament hozzá, elvállalta. Konkrétan 2 bnőm... :lol: Szóval, egy próbát megér...

és ugyan nem ismerem a váczi eszter cd-t, de eszembe jutott, h réges régen a pély barnával járt....mennyit változott a barnus-maci izlése, mi???? :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hali,
csík ügyben nem vagyok kompetens, mert igazából egyik sem tetszik, de Fibié nem rossz, megmondom miért. Ez csupán közli, h ez a 14. hét és ennyi nap múlva születik a Picur. A többi viszont arról szól, (nekem) hogy x nap / hét van már csak hátra. Ez nekem olyan sürgetős dolognak tűnik, hogy na, ezen is legyünk már túl, pipáljuk ki, és kész. De ez csak egy érzés, másnak biztos más jön le belőle.

Kátay és a mézeskiszúró: a minap bent jártam, csak úgy brahiból a Camponás Kátay-ban, és az össz kiszúró, amit egy központi polcon találtam.... nyuszis, tojásos.... na persze, ha kérdezősködöm, lehet, h adtak volna karisat is...
neet
neet

Sziasztok!

Fibi,
nálam lehet akkor baj, mert a tiédnél és enyémnél is csak üres mezőt látok csík helyett, az enyém meg már vagy 2 hete rosszul is számolt :? :?

Kijött az első fogacska :D :D :D nagy muttyomban, észre sem vettük :D

Képzeljétek! Tegnap és ma egész nap távol voltam - már a munkám előszeleként sajnos - és a fiúk 2 napig egyedül :) és 1 perc sírás sem volt, mikor hazajöttem csak egy üdv mosoly és játszottak tovább :? :D :shock:

Kép
akata

Ildi :) 2 rész só, 1 rész liszt, kis tapétaragasztó és annyi víz, hgoy kemény, de gyúrható legyen - langyos víz, azzal könnyebb formázni. De a tenyérnyomat nem biztos, hogy ezzel a módszerrel működik. Kipróbálást megér.

Votiv :) A virágos nekem nem nagyon, olyan sok és vibráló. A másik meg a rózsaszínságával olyan hússzerű, kissé félelmetes. Viszont ugyanez van ott szivárványszínűben, az már tetszik :)

Dominó ma megint konzultálhatott Istivel arról, hogyan lehet aranyos ártatlan képpel rosszalkodni:lol: Addig piszkálta a szekrényajtót, míg az kiesett a helyéből - persze rá a fejére. Nem lett baj a fejecskével, de a szekrényajtónak annyi.

És ez a Belladonna-löket (2 órán keresztül negyedóránként egy golyócska) ma megint segített, tényleg hirtelen javulást hozott.

Fibi :) szerintem ikejában is vannak ilyen sütikiszúrók.

Éljen jóétvágyú Gréti :):):)

indianyo

Judit: én is Varsányi Hajnalka után mentem Urbán Mártához. :D De mivel most szülök először, illetve jövő időben ez is, nem tudok összehasonlítást mondani ezen a téren. Azt tudom, hogy számomra nagyon hasonlóak voltak, amíg csak rákszűrészésre jártam. Még külsőre is.

Kép
Kép
tinu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?