A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

A laptetömböl önzö módon megtartanék egy picikét a közeledö lombikhoz,a maradékból mindenki csippentsen akinek szüksége van rá!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sajti,
hurrá-hurrá! :-) :-) ez csak jó előjel lehet neked is a punci-jóóóhoz! :-)
gratulálok Tündiéknek és jó egészséget nekik, sok tejcit.

Zsuzska,
köszi. :-) pár hónap és neked is ilyen lesz ám! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Avarka:
Nem is vagy kövér, nagyon csini az alakod! Szóval ti voltatok! :wink:

Zsuzska:
Köszi, aranyos vagy. :)

Zsuzsó:
Köszönöm. :)
Milyen szépséges már a te pocid is!!!

Én meg itt pityergek az örömtől!!! :lol:

Béku:
Értem én, hogy rosszul esett, de le kell tojni! Az csak kirakatnézegetés, jóllakni úgyis otthon lakik jól a férjed. :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Hát ilyent: látom ismét 2 perccel maradtam el laptetűtől. Ez is jelent valamit? Nem baj
Vendég

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.07.31 16:29-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Kispatak:
Sebaj! Én meg lapaljáztam! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Köszi Sajt@ :oops:

Kép
avarka

Sajti:
Gratulálok Tündiéknek!!!
Isten hozott Szonja baba!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

sziasztok!

Sajti!
pénteken megyek,miben leszel?
durvi,az első szerelmem még mindig felzaklat ha beszélünk,meg Őt is Én,de ez az első szerelem volt.... :oops: :oops: :oops: :oops:
vikus82

De sokat írtatok, pedig csak bementünk a városba meg a munkahelyemre, nem mentünk nyaralni. :)

mieza: A sterilizáló átmérője 28-29 cm. Bocs, hogy még csak most mértem le.

babu: Lehet hogy a táp miatt ment a hasa, de már hamarabb váltottunk, mint hogy elkezdett menni a hasa. Most éjszakára milumil jó éjszakát tápot kap, reggelre meg a régi következő tápját, nestlé beba pro 3-as. Előtte a 2-es HA-s volt. Lassan el akarom kezdeni a tejet bevezetni, de most ezt addig elnapoltam, amíg nem jön teljesen rendbe. Én azért kezdtem Barbunál 3 hónaposan a gyümölcsöt, mert egyik táp sem vált be igazán. Volt hogy 5 napig nem kekilt és állandóan új táp után néztünk. De volt olyan, amit meg sem tudott enni, mert olyan sűrű volt, hogy alig jött ki az üvegből. Szóval nem mondtam meg a védőnőnek és elkezdtem hamarabb. De szerintem tényleg nem vagytok elkésve, majd tavasszal legfeljebb mikor már érdekelni fogja a sok finom gyümölcs. Egyébként Barbusnak mindig az kell, amit mi eszünk. Legfeljebb reszelj le magadnak egy almát és kezd el enni előtte.

kisbeeka: A 12 és 18 hetes genetikai uh nálunk a kötelezek között van. Mi az hogy nincs rá szükség? Nekem a 12 hetest a saját dokim csinálta, mert van minősítése rá, de a 18 hetesre elküldött máshoz. Több szem többet lát alapon. A genetikai vizsgálatra tényleg nincs feltétlenül szükség, bár kifejthette volna bővebben mire gondol. Én azért aludtam a hátamon néha. Ha a gyereknek nem kényelmes, akkor úgyis mocorog később.

ann: Sógornőm is két elzáródott petevezetékkel lett terhes. Szomszéd meg mondjon le, a mi felső szomszédunk is hülye, legutóbb fél 11-kor mentem fel, mert felköltötték a gyereket. Erre ki se nyitották az ajtót, pedig hallottam hogy beszélnek mögötte. Hogy már megint az a csaj. De legalább kikapcsolták a zenét és Barbust is sikerült hamar vissza altatni. Akkor sem szeretem.

kubu: Február 5-ig, vagy este 5-ig, mert sajna akkor még nem voltam itthon. Megnézem azért, hátha még aktuális a könyv. Barbus már nem fosik, a popója még csúnya. Nekünk is boraxos krémet írt fel rá a dokinéni, attól mindig javul.

mako: Barbus már 8 kiló. Majd megnőnek idekint. Gratulálok még egyszer nektek.

zsuzsi: Már lemondtam a nyugdíjról, inkább gyűjtögetek az önkéntesbe. 8-ra esélyem sem lenne odaérni. Szép pocak, nekem akkora volt már ilyenkor mint egy ház. Nem tudom miért, talán az alap pocakom miatt. :)

estrella: Gratula a kis tököshöz és a jó eredményekhez is.

eszter: Stimuhoz drukk, anyukádnak meg jobbulást.

sajt: Nagyszerű, jól belehúztatok. Mennek a drukkok péntekre. Tündének add át gratulációnkat.

woody: Jobbulást nektek.

avarka: Jó sokat szuriztok, nem semmi.

kispatak: Majd megpróbálok rákérdezni.
vicky79
Budapest III. kerület

Macs
Nagyon édes Balu baba.

Babu
Gratulálok Márkhoz, aki nagyon aranyos. Én emlékszem rád.

Ann
Mensi meghozónak azért valami szesz csak van otthon meg egy meleg fűtőtest.
A szomszédod az borzalmas. Igazad van.
Nekem volt egyszer egy alattam lakó, és egyszer meglátta a kutyámat ( az előzőt), egy napot volt velem, mert a szüleimnél lakott, aztán egy hét múlva szólt, hogy nagyon zavarja a kutya ugatása. Mondtam neki, hogy ha ilyen jó a füle nem tudok segíteni rajta, de a kutya 100 km-re van. Aztán még próbálkozott azzal, hogy dobáljuk a foteleket a húgommal. Azzal meg csak az volt a baj, hogy nem bírtuk el.
Egyébként ha gondolod meglátogatlak a kutyával.

Béku
Amikor én még albérleteztem az egyikben olyan ágy volt, hogy a hasamnál vagy egy kicsit lejjebb volt egy ilyen gödör. Akkor ez még nem volt szempont és arra emlékszem, állandóan azt álmodtam, hogy csúszok lefelé és nagyon kell kapaszkodnom, hogy ne essek le. Most nekem is hiányzott már egy párszor a gödör a hasamnál és a mellemnél.
vnbeni

Sajti: tiszta szívből gratulálok a barátnődnek! :D
Sz is jó munkát végzett! ;) :D :D :D

Tudom én,mi a szitu,de nagyon rosszul esett őszintén...

Babu: jövő héten találkozom dokival,ill. védőnővel is,rákérdezek az uszira.
védőnő épp abban az irányban van,havonta egyszer randiznom kell vele,olyankor mindent végigvizsgál...
9 hetesen találkoztunk először,akkor ő jött ki házhoz...

Vnbeni: az az ágy most épp jó lenne nekem! :lol: :lol: :lol: :lol:
muszáj lesz gerinctornát néznem,mert szét fog menni a derekam,csípőm,gerincem...

Zsuzsó: köszi a pocakfotót,nagyon csinatos!!! :D
Vendég

Vicky: igazad van,kifejthette volna,de akkor még fogalmam sem volt,hogy az többlépcsős dolog,így abban a pillanatban elég volt ennyi infó,gondoltam ha kéne tudnom valamit,mondaná! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lányok,igazatok volt,nagyon hirtelen kezdett nőni a pocak... :shock: :shock: :shock: :shock:
már reggelre is úgy nézek ki,mint egy jóllakott óvodás,nem csak estére,és úgy feszül a pocak...

durván nekiindult,de hálás vagyok érte,ez a legmegnyugtatóbb "tünetem" :)

no meg a visszatért nagyon durva émelygés.... :?

ettem estére,de minden kaja után rosszul leszek,pedig ennyire nem volt durva eddig..
Talán igaza lesz Andinak,és tényleg a 12. hét után kezdődnek nálam is a Vukos randik... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

A kedvenc tornám és a szauna meghozta a hatását. Utána rögtön meg is jött. Pedig megmondom őszintén már ott bújkált bennem, hátha egy nagy csoda részese lehetek és megleplek titeket vele!!! A kétkedéseim között volt egy csipet remény...Hát nem. Azért holnap hívom L asszisztensét, kíváncsi vagyok ha ugye holnap az első igazi napom, akkor megcsinálják-e a műtétet kedden azaz a 6. napon...
Holnap okosabb leszek már.

VNbeni, elképzeltelek ahogy dobálod a foteleket...:-)))

Sajti, hát tuti nem első leszel, azt hiszem nekem 1/29kor ment a repi és 1/29kor kellett volna mennem a műtétre, ha nem ittam volna előtte reggel vizet. De így későbbre tessékeltek.

Zsu, nagyon szép a pocid!!!

Avarka, örülök hogy sínen vagytok és úgy érzem lelkileg is kicsit rendbe tudtad magad tenni ugye? Mintha egy fokkal nyugodtabbnak tűnnél.

Zsuzska, ti mikor is kezdtek?

Légy üdvözölve kis Szonja!!! Jaj nekem nagyin tetszik ez a név!!
ann74

Ann:
Hihetetlen,hogy még idönként annak is tudunk örülni,hogy megjön.
Sajnálom,hogy most nem jött össze a pozitiv teszt,de majd a mütét után meglesz az eredmény.
Drukkolok,hogy minden rendben legyenés ne kelljen tolni a mütétet.
Mi a szurizást szombaton reggel kezdjük,mivel,hogy én longos vagyok,így hát eredmény csak márciusba lesz.Eléggé kifog tolodni,mert úgy néz ki,hogy megint lesz egy extra hosszú ciklusom.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Eszter
Jobbulást anyukádnak.

Sajti
Erre én is kíváncsi lennék, ráadásul a házi dokker aszisztense cukorbetegnek írt be a gépbe.
Nagyikádnak jobbulást. Küldök mnyh növelőket.
Milyen repesztőt kaptál?

Acsi
Amíg nem a bíróságtól kapsz idézést, még indokolni sem kell.

Avarka
Sejtettem, hogy ha már nem keresed akkor meglesz a recept.

Estrella
Szuperek az eredmények.
vnbeni

morgen,
gyorsolvasás, tanulás brrr

Béka,
én is arra írtam a kismama uszit, hogy csak olyan helyre menj ahol bébiúszás is van, mert egyébként én nem ajánlanám :-) biztos elsiklottam felette hogy ahova Te mennél ott van bébiúszás is. De azért übermegagiga vigyi magatokra !
haha Sajti némafilmes postás verzióját én is látom magam előtt :-)
ja és amit Vicky is mondott genetikai mindenkinek van 12-18, addicionális genetikai a kombi vagy integrált ha indokolt :-)

Sajti,
mondtam már hogy a péntek a kedvenc napom ? épp ráérek :-), úgyhogy mozgosítom csipetcsapatot és mindenki csurizni fog !
Tünde jeeee ! éljen Szonja, jó egészséget, sok tejcit, boldog babázást !

Woody,
jobbulást, szup hogy hétvége jól sikerült.

Ann,
akartam kérdezni kölcsönadjam Marcit-Lizát egy fél délutánra banyavidításra ?
jöjjön meg !

Estrella,
cupp, tökösnek lesz majd hugicája !
Marci után azt gondoltam hogy csakis fiú és én semmiképpen sem lehetek lányos anyuka, aztán amikor dokim megnézte uhun és nem látott semmit a lába között akkor elkettyentem fél percre, de azért megkértem hogy ugyan nézze már meg 1x,2x,3x biztos ami tuti :-)
fél pillanat alatt átprogramoztam magam hogy ezentúl rózsaszín világban fogunk élni...

Zsuzsó,
de cép !

Vicky,
óóóó sajnálom könyvet, este 5 volt :-(
de Ti is összeállhattok ott a környéken a babás ismikkel, mert nagyon jó áron vannak és akkor a szállítási ktg is osztódik.
szomszéd mekkora hülye.

Zsuzska,
ügyesek legyetek !

Vnbeni,
na neked is van egy értelmes szomszédod.

haha habár nálunk is érdekes a fenti szomszéd, biztos írtam, hogy pár hete -10 fokban napokig nyitva hagyta Liza szobája feletti szoba ablakát, nálunk totál kihűlt a lakás, a legjobb Lizacicánál a 16-17 fok volt :-), mivel albérlők és nem voltak otthon, hívtuk szombathelyi tulajt, akinek ismije eljött és bement a lakásba, senki nem volt napok óta otthon, valószínűleg a szélvihar kicsaphatta az ablakot....

na tanulás jupppé !
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2011.01.27 04:53-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

kubuspace

ja meg még azt akartam hogy mnyp-i maradás esetén nincs rokkantnyugdíj.... ha esetleg úgy hozná a sors.....

kubuspace

Ann:
Jól látod, jól vagyok köszi.

Kétszeri próbálkozásunknál idáig még mindig csak emelni kellett a szuri adagokat.. májusban összesen 16 menopurt kaptam egy nap + még más finomságokat és így is befuccsolt.

Most féladagra kellett csökkenteni a gonapeptylt (maradni is fog két teljes bontatlan doboz).

Szegény Húgomat sajnálom nagyon, mert ő valahogy nagyon nehezen viseli a szurkákat stb. Mások vagyunk...

A szaunát én is próbáltam múlthéten, de valamiért nagyon szédülésbe torkolott, így nem erőltettem! Örülök, hogy Te sikerrel jártál!

Kép
avarka

Kép
avarka

Sziasztok!

Sajti!
Gratulálok Tündinek! Nekem is könnyeket csalt a szemembe a gondolat, hogy milyen fantasztikus érzés lehet, hogy már a kezében tarthatja :D
Drukk a péntekhez és hamarosan mi is úgy örülünk majd, mint Tündi! :D

Zsuzsó!
Nagyon szép a pocakod :D
A cukrodhoz drukk! :d Minden rendben lesz, szerencsére jó nagy kontroll alatt állsz :D nem lehet gond :)

Avarka!
Igen, egyszerre nyomulunk ezek szerint :D
nekem 112,5 Gonal F, 0,5 Gonapeptyl, 2/3 Luveris megy.
Nem szokott ilyenkor még ET időpontot mondani K ügynök...de nekem a stimus papírom febr. 6-ig szól per pillanat :D
Őszintén az utóbbi napokban drukkoltam, hogy febr. 4 utánra essen és úgy tűnik, így is lesz :D
Szuper, hogy haladtok :D Hamar túl lesz Tesód is a szurikon, és Nektek is valóra válik végre az álmotok :D

Estrella!
Gratulálok a pici fiúhoz :D
hidd el, "megbarátkozol" hamar a ténnyel, hogy fiús anyuka leszel először :D és utána majd semmiért sem adnád!!!
A kislány pedig érkezik majd 1-2 év múlva :D

dolgozom nagyon még ezen a héten :? A hallgatóknak péntekig kell beiratkozni, így addig tuti az őrület, de remélem jövő héten már érdemben is tudok jönni!

Mindenkinek köszi Anyu drukkokat :D

puszi

eszter82
Budapest

CSókolom a jóreggeltbe... :)

Érintett csajok, IR=fogyatékosság.....szerintem ne forszírozzuk, bár jól jönne minden forint-kedvezmény tudoménazt.... DE... ha kicsit megpiszkálják ezt a mi "cukorbeteggé tételünket a rendszerben", még az is lehet, hogy ütné a bokát a doki is meg mi is... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Hisz tudjuk, hogy a magyaroszági szabályozás szerint még jelen helyzetben sem rendeződött az IR gyógyszeres kezelési rendje, és kiskapuval kaphatjuk csak a Metet..... szóval inkább sunnyogjunk tovább szépen csöndben és szedjük a Metet és gyógyuljunk tőle..... amondó öreganyátok.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsókám: Eszem a pici pocid, ami már nagyon szép formás, és nem is picike.... nagyon helyre babalak!!! :)..... Nememlékszem névről beszéltünk már a kistöki vonatkozásában??? :wink:

Estrella: Szintén a kérdés?? Név variánsok vannak-e már? Vagy még agyaltok rajta?

Ann: Örülök, hogy ha már meg kellett jönnie, akkor megjött.... Várom, hogy L. asszisztense mit mond... :wink: :wink: :wink:

Béku: Nálunk minden nap van bárcáskurva nézegetés R. részéről.... Ismerős fiúk(vannak vagy 50-en!!!) közös hírlevele, mindenki oda rakja fel és küldözgeti a ribancokat.... Ők maguk között csak úgy hívják, hogy "Napsugár-levelezőlista".... :)
És hát végülis hűséget fogadott, nem vakságot, úgyhogy én már csak röhögök miatta, főleg, ha kiszúrom, hogy valami legalja lotyóról jött épp képsorozat...esetleg jó nagy buxusssal :)..... na akkor azért elégedetten beszólok, hogy erre vagytok úgy oda??... :lol: :lol: :lol:
De hát én sem vagyok vak, meglátok egy jobb bőrt, forog a fejem, meg sóhajtozok, meg hümmögök is elégedetten..... :wink: :wink: Futkosnak szép-étvágygerjesztő példányok szép számmal, úgyhogy a vizuális élményért nem kell felhúzni magunkat :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzska: hajrá szombati szuri-kezdés.. :) Ha márciusi eredmény...sebaj...csak pozitív legyen!!!!!!!! :lol: :wink: :lol: :wink:

Sajtikám: Gratula Tündinek!!!!! :) És istenke hozta a kis Szonját közöttünk. Remélem könnyű szülése volt, majd mesélj.... tudod a paragép mindenről tudni szeretne mi vár rá :))))))
Na holnap ilyenkor már szerintem Te is ott leszel a szeren... Misi kezén csattan a kesztyű, rakja-rendezi a lábaidat, vizslatja a nunust..... aztán jön az alvós koktélod... és PUNCI-JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ sok kis érett petikével.... Ezt vizualizálom holnapra, jó lesz így? :wink: :wink: :wink:

BEni: a haslyukas ágyad lehet néha jól jönne :).... na de hogy a fotelokat dobálják arra Tifelétek??? Hallod-e?????? :lol: :lol: :lol: Na ott is alacsony a kerítés úgy látom :)

Vikus: Sajti asszem leginkább valami csini hálóingben lesz pénteken :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi!De jót röhögtem a "napsugár oldalas" részen!Köszi a vidámságot igy reggel!
gyongy35
Mezőfalva

Gyöngy: Örülök, hogy vidáman indult a nap :)....Hát így hívják... merthogy a napsugarat hozza be a szürke napjaikba.... :)... (sok köztük az informatikus... vannak kifejezetten kockák is, na ott azért megértem a lelkendezést... :lol: :lol: :lol: :lol: )

Avarka: Sajnálom, hogy tesód nehezen viseli a szurkákat.... szegénykém...így is egy akkora hős a szemünkben, asszem ezt bizton állíthatom mindenki nevében!!! :)
Könnyítő sugarakat küldök Neki: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

andrea-1

Sajti: tegnap nem is láttam, boldogságot Szonja babónak és szüleinek.neked meg mielőbbi babásodást.
Este jövök

üdv kispatak
Vendég

Na akkor a mai nap kérdése: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Ha egy esküvőn a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya, akkor a menyasszony az örömlány?" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Sziasztok,

van olyan köztetek aki járt a Tündérkeresztányához? az anyagi része érdekelne, hogy mennyi egy alkalom nála?

ha tudtok segítsetek akár privátba is írhattok. még nem szántam rá magam, hogy felhívom.
pannik
Budapest

Örömlány :) :) :) :) ez jó
pannik
Budapest

Pannik: Eszter-Sajti-Mieza Ők jártak Hozzá. A részletekről Tőlük tudsz kérdezni :wink:

andrea-1

A Tündérkeresztanyáról jut eszembe....holdkővet használ valaki?Azt olvastam róla helyre hozza a hormon háztartást
gyongy35
Mezőfalva

Már írtam is nekik.
köszi
pannik
Budapest

Sziasztok

Sajti, drukkolok holnapra a sok petikékért, és hogy mind termékenyüljön meg! :D

Sokat írtatok, majd próbálok visszakapcsolódni. Túl vagyok a méhtükrözésen is, egyáltalán nem volt annyira vészes, mint ahogy be voltam ijedve! :oops: :D Most már meg kell várni a szövettant és akkor mehetek a BMC-be leletegyeztetésre! Remélem márciusban kezdhetünk is...
Vendég

Zsu!Nem altattak a tükrözéshez?
gyongy35
Mezőfalva

Gyöngy, de igen altattak, olyan volt mint egy punkció, lábon be a műtőbe, köntös le, hálóing zokni maradhatott, felfeküdtem az ágyra, betették a kanült, aztán benyomták a szurit, állítólag egy kicsit szédülnöm kellett volna, de én azonnal elaludtam :oops: :lol: legalábbis nem emlékszem olyasmire, h szédültem, aztán az ágyban keltem, két órát feküdtem, és jöhettünk haza.Utána egy kicsit éreztem mensis fájdalmat, de igazából ez semmi ahhoz képest, amit én szoktam érezni, amikor mgjön.
Vendég

Gyerekem ma megint fosott. Megpróbálom ezzel az ors 200-zal itatni, hátha elmúlik tőle. Menni akartunk szánkózni, de most délutánig várok. Nekem sincs túl jó napom, tegnap fejmosást kaptam Tomitól, hogy nem foglalkozom vele. Nem beszélgetünk. Hát így utólag tényleg sokat ülök a gép előtt amikor Barbus végre alszik.

andi: Pont tegnap mondta Tomi, hogy a metróban kerestek gyógyszerkísérletre 2-es típusú cukorbetegeket és ha jól emlékszik IR-eseket. Hátha változik végre a rendszer. Addig sunnyogunk. Lotyós lista: a pároméknál napi betevőnek hívják ha jól emlékszem. :)

zsu: Jó, hogy túl vagy a tükrözésen.
vicky79
Budapest III. kerület

Engem a punkcióhoz nem altatnak,én is ugy voltam mint te,rosszabbra vártam,de ki lehetett bírni.
gyongy35
Mezőfalva

Vicky arra figyelj szerintem hogy igyon Barbus.Lehet hogy valami virust nyelt be mert mindent a szájába vesz,vagy azért megy a hasa mert fogzik.A popjára én neogrannormont kennék.Nem bele okoskodni akarok,csak olyan helyen dolgozom ahol ezt csináljuk
gyongy35
Mezőfalva

Sajti és akik IR-esek, szerintem erre is jár az adókedvezmeény, mert az inzulinrezisztencia endokrin és anyagcsere zavar.Itt találtam:

http://www.vitalitas.hu/index.php?ctype ... 014&cid=55
Vendég

gyongy: Próbálom itatni, vettem neki ors 200-at, állítólag ez tutira megfogná a hasát...ha meginná. Pedig nincs rossz íze, megkóstoltam. A fenekére felváltva kenem a sudocream-et és az orvos által felírt boraxosat. Ezek le szokták húzni a pirosságot, most is alakul már.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi!Már csak miattad is érdemes mindig bekukkantani!Olyan jókat nevetek Rajtad!!!Ha esténként apát fel akarom dobni kicsit akkor neki is szoktam belőled szemezgetni,jókat mosolyog ő is!

Béku!Had legeltesse Drágád a szemeit!Megszülünk aztán olyan bomba anyukák leszünk,mint a csuda!!!(legalábbis így tervezem! :? )
Gondold el nálunk mi van!Párom egyedüli pasi a munkahelyén cirka 12-15 bomba csaj között,akik nap mint nap ott riszálják előtte a formás kis popójukat(du.mindegyik spiningel!),és akkor a cickókról nem is beszéltem! :lol:

Zsuzsó!Édesdrága a posid,olyan kis formás!
Enyém is növöget ám ügyesen!

Szonjához gratula!Nekem is tetszik a név!(csak hát a Miss-hez nem túl praktikus)

Kép
Kép
missancsi

Zsu, én a hh) pontot úgy értelmezem, hogy "inzulinos és II. típusú diabetes" ill. a többi felsorolásra vonatkozik....de ugye mi nem vagyunk II. se inzulinos diabéteszesek, se II. típusú diabéteszesek... (ill. a második az papíron megvan, de csak azért, hogy megkaphassuk a gyogyót...)... szóval ha igazolás kellene róla, márpedig ha beránt az apeh egy ellenőrzésre, akkor nemárt ha van egy ilyen igazolásod.... de nem hinném hogy az endokrinológus - legalábbis az enyém - megmerné kockáztatni, hogy kiadja... épp elégszer kihangsúlyozta szóban, hogy zsiványságot kell elkövetnie, hogy kaphassam a Metet... :wink:

andrea-1

Andi, köszi az érdeklődést. Annyira sírhatnékom van... Ha megjött volna kedden, semmi gond nem lenne de még a szerda reggellel sem. Beszéltem Krisztinával L asszisztensével. Megkérdezte hogy elmúlik-e addigra. Így lombik után én már semmit nem merek mondani, előtte normál esetben kb. 3 napig tartott a menses. A lombik utáni meg eléggé erős volt. Most gondoltam végig vajon meddig tartott és akkor 30-án már volt szex, tehát az az 5. nap volt. Tehát reményeim szerint ez most gyengébb lesz és belefér a keddi műtét.
Azt mondta Krisztina, ha nem múlik el hétfőn hívjam fel és akkor áttesszük, nem gond. Menstruáljak nyugodtan. Én erre meg rámondtam hogy rendben. Na utána jutott eszembe hogy ez így baromira nem jó, merthogy a páromnak ma vagy holnap reggel legkésőbb egyeztetnie kell a szabiját, hétfő már késő. Hogy miért nem megy simáán?????? Végül abban maradtunk párommal, meglátom mennyire lesz ma erős, illetve holnap reggel, és abból már látni fogom hogy vajon elmúlik-e hétfőig. Ha úgy látom, hogy nagyon erős, akkor viszont már holnap reggel hívom Krisztinát és áttesszük a nemtommikorra.
Amit most iszonyat nehezen viselek ez bizonytalanság, olyan ideges vagyok miatta. Amúgy nagyon érdekes, de egész életemben mindig így volt, ha vmi nem úgy volt ahogy elterveztem, és dőlt minden akkor teljesen kész voltam, hisztit idegességet vont magával, a nem találom a helyem érzését, hogy akkor nem tudom hogyan tovább stb... Most lehet ez túl belemagyarázós, de végre ezt kéne már megtanulnom, hogy ilyenkor fogadjam el hogy ez van, oszt kész???

Csucsu, várom a jóhíreket!!!
ann74

Azért nem jó a hasfogó mert ha fertőzés akkor megfogja ugyan ideig-óráig ,addig panganak a kórokozók a belekben,de biztos hogy újra elkezdödik akkor meg még durvább lesz.Az infektologusoknak a hajuk mered az égnek a hasfogóktól.Szóval diéta és sok-sok folyadék ami nem rostos és szénsavas üditő
gyongy35
Mezőfalva

Andi, én azért gondoltam, h jár, mert az IR az anyagcsere betegség, de ezek után már nem tudom....
Vendég

Ann ne idegeskedj!Szerintem csk jövő keddig tolnák el az időpontodat ha el is kell tolni.A nőgyógyászok meg a sebészek imádnak műteni,meg a pénzük is ebböl van,és nyaralni is szeretnek
gyongy35
Mezőfalva

Woody
Jobbulást, remélem nem komoly!!!
Biztos valami hülye vírus.
Örülök, hogy legalább a hétvége jól sikerült!
Én majd megkérdezem a dokimat, terhesen lehet-e, jövő hónapban lesz a 12. éves évfordulónk!
A nevet ne is kérdezd…
Férjem mindenképpen magyar nevet szeretne, kitalálta, hogy Csanád legyen. Na ez nekem kicsit sem tetszik, ő meg hajthatatlan.
Először volt egy listája, azon voltak jó nevek is, nem tudom, miért ezt szúrta ki…
Nekem magyar nevek közül az övé tetszik (Ákos), de az fura, ha ugyanúgy hívják, mint az apját. Vagy ami még tetszik,a z hülyén hangzik a vezetéknevével…

Ann
Köszi, jöhetnek inspiráló fiúképek :)
Még szoknom kell a gondolatot…
Azért sajnálom, hogy nem leptél meg minket egy pozitív teszttel, de majd hamarosan!!!
Jaj, nagyon drukkolok hogy hamar túl legyél Maryn és mehessél műtétre!

Andi
Majd körbenézek betűk miatt, de jó lenne a nevet kitalálni előbb :)
Na végre táppénz!!!
Ja, nyugdíj: amit kubu is írt, magánnyugdíjnál nincs rokkantsági, így ha bajod lesz, pech gehabt…
Ugyanmár, az urad nem adna semmi pénzért oda egy fiatalabbért, mit tudhatnak ők! :)
Gratula rajónak utólag is!
Nevet írtam Woody-nak, ne is kérdezd :(
Egy okból örültem hogy nem lány, férj kitalálta, hogy csakis Ágota lehet és meg attól hidegrázást kapok (elnézést mindenkitől, akinek tetszik!).
Na erre meg jön a Csanáddal!
Na meg még az lesz a baj, hogy férj családja elvileg ősi nemesi család, a nevük is olyan, és ugye a mi fiúnk “viszi tovább a nevet” (sógornő erre közölte, hogy az ő kislánya már le sincs szarva, de tényleg a mi gyerekünket várta jobban após), persze az elejétől nyomatják, hogy tuti fiú, és ő mekkora reménység lesz, meg stb… Én meg ezt utálom, egy sima átlagos gyerek lesz és kész. Legyen kiegyensúlyozott és boldog és a többi nem érdekel. Utálom ezt a családi nyomást, akkora elégtétel lett volna, ha ő is lány és végre békén hagyták volna!

Sajti
Már csak egyet kell aludnod, nagyon izgi!!!!
Tündinek hatalmas gratula, egy napot vajúdott???

Babu
Ügyesek voltatok a babaszobával!
Most férj is azt mondta, inkább lányt szeretett volna, mert azok bújósabbak…
És azt tudjátok, miért mondott le Márkról az anyukája? Biztos meg fogja kérdezni, ha nagy lesz… Mikor mondjátok el neki?

Nyulacs
Ha határozott idejű szerződésed van, akkor viszont ne mond a munkahelyeden a BMC-t!

Zsuzska
Köszönöm a gratulációt! :)
Drukkolok nagyon! Ti ugye fiút szeretnétek?

Zsuzsó
Szép a pocid :)
Hát igen, erre van itt ez a 9 hónap, hogy megszokjuk a gondolatot :)
Én amúgy is mindenből világoskéket vettem, hát nem véletlenül…

Vicky
Köszönöm a gratulációt! :)
Barbusnak jobbulást!

Kubu
Nem biztos, hogy lesz hugica, ha anyagilag megengedhetjük magunknak, akkor lesz, de ez közel sem biztos :( Így ha az első lány lett volna, már megnyugodhattam volna :)
És elsőre mit vártál?
Szomszéd jó fej!

Eszter
Köszönöm, nagyon barátkozom még a ténnyel :)
Remélem nem hajtod túl magad a munkában!

Kép Kép
estrella22

gyongy: Szerintem inkább az új tápot nem bírja, ezért adok neki hasfogót. Mondjuk nem viszi túlzásba.
vicky79
Budapest III. kerület

Laptetőt felajánlom az újaknak, kell nekik a szerencse.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?