A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Tinu,
egyre gondoltunk ;)
ha Kisherczeg már bent van, akkor mennek a drukkok, ha még nem, akkor ejnye, hogy nem jelentkezik ;) :lol:

BOLDOG VERA NAPOT HOLNAPRA!!!

Kép

Kép

:D
szrekuc

SZIA!!!
bocsi ;) :D az tük jó, hogy egy ujjnyi! :D
és tök jó ez a Vénusz-dolog ;) no most jól megkapod a kiscsajt

Fíbsz,
gratula a kisfiúhoz!!!!!!!! :D
szrekuc

Tinu,
azért nem eszik olyan forrón a kását, a péntek mindenesetre elesett.
Pedig sikerült autózni, rázkódni, és 3 órát egy szerverteremben ücsörögni. A szél is fújt és volt hogy 3 percig esett, aztán sütött...de ilyen külső hatásokra nem figyelünk ezek szerint.

Andi

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Kisherczeg!!!!!!!!!
Na, az én pasim is Mónyikafüggő!!!!!!!! Ő azon röhög,és köt(ne) nagy összegű fogadásokat, hogy mikor derül ki,hogy a probléma mögött az alkoholizmus áll, vagy a "gépezés". Mert az esetek 99%-ban akármi is a téma, mindig ez jön ki! Na és a lakosság fogászati helyzete!!!!!!!!!!! Asszem a Bochkorék röhögtek egyszer ezen, gogy kellen egy reklám, amibe fogatlan embereket tennének, hogy elrettentsék a lakosságot, és rávegyék őket a fogmosásra, aztán beszóltak, hogy ja, van ilyen műsor, a Mónikasó!

Egy ujjnyihoz gratulálok!!!

És bátorításként: szomszédom olyan csaj, hogy soha nem láttam nőcis ruhában, kifejezetten kemény (de jó csaj). Na, van egy 5 éves lánya, még itthon is magas sarkú papucban nyomja, és hastáncosnő vagy királylányruhában :lol:
zuzmo1

Zuzi, egész biztosan jó tesók lesznek! dehát most sem lehetnek "rossz tesók", csak Bazsónak még új ez a helyzet, miközben neki ott vannak a saját kis dolgai és világa is. de biztos vagyok benne, hogy hamar olyan lesz neki, mintha mindig is négyen lettetek volna egy család :)
kérdésedre felelve, evickélek a felszínen... nem hagyhatom el magam, Isti miatt meg a pocakom miatt se. ha az a sorsom, hogy a gyerekeim szeretetével kell beérjem, akkor sem leszek boldogtalan :wink:

votiv 8)
votiv

hát én meg pont egy csajos kiscsajt szeretnék! :D de sokkal jobban érdekel, milyen ő valójában, mint az, amit én elképzelek :D

Kisherczeg, nagyon bölcseket írsz! :)
és ziher, hogy ti Tinuval együtt szültök, vagy legalább a H-ban bevárjátok egymást :D
én is pont így voltam Neettel!

votiv 8)
votiv

tesókérdés:
szeretett R.J. mondta,h igazán a 2-3 év korkülönbség a vészes, he ez kevesebb vagy több, akkor sokszor nem alakul ez ki, mert még vagy túl pici hozzá, vagy túl nagy már...
ez vhol igaz is lehet, nekem 10, 15 és 17 évvel fiatalabbak a tesóim, de nem nagyon volt testvérféltékenység. Csak szerettem őket...
és van egy ismerősöm, ott 13 hónap a korkülönbség, most már felnőttek, és imádják egymást, és sosem volt igazán semmi baj...
persze ez mind csak ÁLTALÁNOSITÁS, és valszeg problémák mindig is lesznek, csak talán olyan komoly, életre szólók nem, mint pl. Leviéknél, ahol 3 év a különbség.
És amint Votiv irt, arról is beszélt R.J, h ugye sok tesónál már létrejönnek ún. "koaliciók" és mikor kivel, szövetkeznek egymás "ellen", vagy egymásért....és azt is mondta,h ált. a az első és a harmadik, meg a második és a negyedik :shock: lép koalicióra ,de olyan is van,h vmelyik szülővel jön létre ilyen kapcsolat.
És, h ebben semmi rossz nincs!!!!! :lol:

szal, MINIMA hármat csajok, ha már engem is behúztak a csőbe.... :twisted:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Hi!

OFF:

Valaki foglalkozik Tupperrel? :roll:
Shoppingolni szeretnék
20170114224602

Zuzi,
Pasikat össze kellene akkor kötni, és a hobbiból jó kis üzletet kellene csinálni vmi netes onlineszavazással... :-)

Szerintem tesóügyben szerencsésebb, ha most van probléma, mert ez őszinte, kellően korai, nincs elfojtva, tehát egészséges, szóval megoldódik és pipa...jól levezettem. Azt mondják a pszichomókusok, ők akkor kezdenének aggódni, ha egy gyerek kitünő, és ebben sok-sok igazság van.
Inkább annak a jele ez, hogy eddig jól érezte magát, biztonságban volt, és élvezte a szereteteteket, nagyon jó a kapcsolatotok stb.... most meg jött egy betolakodó vetélytárs, nem az lenne fura, ha semmi reakciója nem lenne? Gondolj csak bele, becsöngetne hozzátok egy pasi megsimogatná a feneked, a párod meg zavartalanul olvasná tovább az újságot...kire haragudnál jobban? :-) én válnék :lol:

Votiv,
most nem tudom mi a nagyob feladat nekem, egy csajszis csaj, vagy egy olyan mint én, azzal a tudattal, hogy mégis csak lányt kellene nevelni belőle valahogy :-) de nem is érdekes... az ember így is úgy is a gyerekeitől tanulja a legtöbbet az életében. Ezt mondják a nagyonbölcsek.
Nevelésben meg nagyon rosszat lehet tenni, ha magunkat akarjuk megvalósítani benne, de szerintem ezt egy gyerek úgy sem hagyja büntetlenül.

Együttszülés szuper lenne!
Ma ott várakoztunk az előtérben egy cseppet, és vitték haza a babákat, jöttek a kispapák sorban...én meg könnyeztem :-)

Andi

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

KISÜN, BLAYE és a többi VERA: nagyon boldog névnapot kívánunk! Eszter már 4 óta kívánja... :wink:
neet
neet

Köszönjük a gratuláciokat! Pont arra is gondoltam, mint Kata, hogy majd lesz kivel autoznia, meg traktoroznia Bálintnak, de erre Zsan biztos tudna ellenpéldát mesélni :lol:
Viszont már Bálintnál is lányt tudtam inkább elképzelni, és ugyis azt imádjuk, akit kapunk :) és szerencsére ö egy csupa szeretet, csupa tóndér gyermek, rengeteget ölelget, puszilgat, és meg is vigasztal ha kell :D

Kisherczeg,
nagyon jo olvasni Téged :) mennyi igazság van benne :) és hajrá, szülésre fel :D

Vera,
Boldog Névnapot!!!

Zsan,
nagyon köszönöm a privit, nagyon jol esett :D válaszolok amint tudok :) lehet h csak holnap, mert ma kimenöt kaptam végre :D

Bölcsi témában egyetértek mindenkivel, gyerekfüggö nagyon, na meg sajna sok egyéb tényezö, ami miatt nekünk is 0 az esélyünk :(

KépKép
fibi

tondér=tündér
fibi

No, közben az elözö oldalt is megtaláltam:

Deni,
igen, már volt a tarsolyunkban fiúnév is :) nekem ez vmiért fontos hogy idöben meglegyen. aztán még ugyis variálgatunk :lol:

Ver,
miért, Te sem szeretsz fözni,sütni? :lol: és szerintem Te sokkal erösebb, magabiztosabb jellem vagy, mint pl én... de igazad van, nem agyalok ezen többet. csak megnyugtattam kicsit magam :)

Moni,
nagyon igazat irsz, ez a másik fontos: az alapismeretek!! tök jol fogok fejlödni automárkákbol pl, meg jármüvekböl, ami szintén nagy hiányosságom. és mi kivettük a tüzoltoauto elemét :lol:

Sugár játszoház: kedd délután????:
Macs, Szrek (ikeja helyett??), Moni?
fibi

még egy utso eszembe jutott:

Macs,
Zsoló vigyorgott erösen, persze örült, és nevetve kérdezte, hogy "akkor nekünk már sosem lesz lányunk?". aztán eszünkbe jutott jo pár ismerösünk, ahol a 3. gyereket nem kérték, csak kapták :)

Vera,
még annyit, hogy tényleg nem állja meg a helyét a gondolatmenetem mindenki esetében, csak érdekesnek tartottam, hogy vannak hasonloságok. (nemcsak Zsancival) Sogornömnek is 3 fia van, és neki is pl az apjával vannak rendezetlen viszonyok, le nem zárt feladatok.
fibi

Barbi,
gratula az ötöshöz, ügyi vagy! :P
fibi

Köszönöm a köszöntést :D

Votiv,
jóóóól vagyunk :D Marcinak volt 2-3 rossz éjszakája, törtek át a fogacskái (mi meg néhány napig zombultunk kicsit), immáron teljes mértékben 4-fogú, és mind a négy fogával harap... no nem cicit, mert addig élne, és ezt ő is tudja :D De nyak, kéz stb. nagyon kedvelt célpontok :)
Dóci beszél, mint a vízfolyás, még kicsit köbükisen, de eszméletlen iramban fejlődik :)
A két testvér egyre jobban elvan együtt, nyilván még oda kell figyelni Dócira, mondogatni neki, hogy mit szabad és mit nem, és hogy ha Marci sír, akkor az nem feltétlen azt jelzi, hogy élvezi a helyzetet :D No meg még kis időbe bele fog telleni, amíg együtt tombolnak majd, szerintem ahhoz az kell, hogy Marci stabilan üljön és teperjen 4kézláb (egyelőre még csak kúszás van)
De már 3x fürödtek együtt, és mindkettejüknek nagyon teccett :)

Neet,
le a kalappal az ilyen szomszéd előtt! :) És hajrá Marci! De addig is megkapja a tépettfülű melléknevet :D
4 órája :shock: TE SZEGÉNY!

Barbi,
gratula az 5-öshöz!!!

Deni,
éljen a 1,5 éves Bálint! :)

Fibi,
Levente egyébként gyönyörű név :) Én szeretek főzni, viszont eléggé harcias-férfias jellem vagyok (amolyan nadrágos-verekedős) :D De ez nem jelent semmit, mert ettől még imádok nő lenni, csak el kellett fogadnom, hogy én soha nem leszek amolyan "tipikus" nő, és adott esetben jobban érdekel a vécéöblítő mechanikája, mint a cipőmárkák :D

Zuz,
köszi :D Akkor írok mélt :) Egyébként nem nemsokára eljön az idő, amikor Bazsó mindenkit meg fog verni, aki a húgához közelít :D

Macs,
amikor nőtt a pocakom, akkor mondogattuk Dócinak, hogy kistestvére lesz, akit Marcinak hívnak, és most ott van bent, és nemsokára kijön (és hoz neki ajándékot). Azt is mondtuk, hogy akkor majd anya néhány napig nem lesz. Dóci semennyit nem beszélt ekkor, de hihetetlen mélységig felfogta, hogy mi történik.
És ott van még Bartos Erika könyve, az "Anna és Peti: Kistestvér érkezik" Mi csak most találtuk meg, de Dóri így is imádja (főleg a "süssünk palacsintát" fejezetet :D ). Eszméletlen jó, a szerző két gyerekének mindennapjairól szól, kezdve attól, hogy Peti beköltözött anyukájának pocakjába. Az tetszett nagyon, hogy pont olyan mértékben foglalkozik a témával, ahogy az egy 1-2 éves gyereknek érdekes: tehát nem megy bele az anatómiai részletekbe, a kistesó ott van bent, és amikor akkora lesz, hogy már nem fér el, akkor kijön :) Viszont nagyon jópofa rajzok vannak hozzá, és nálatok külön csemege, hogy a nagytestvér lány, tehát még könnyebben tudna azonosulni a főszereplővel :D
Dóci nézegeti, és minden képen kiszúrja, hogy ott van Peti, itt is itt van Peti... szóval ő még így is dolgozza fel, hogy kistesója lett :)

Kisherczegről, Tinu
HAJRÁ!!!!

vera
kisün

ÁÁÁÁÁÁ már írni sem tudok,

Szóval

Kisherczeg (-ről törölve)

Zuz,
"nem nemsokára" természetesen "meg nemsokára"

Macs,
bartoserika honlapja: http://www.bartoserika.hu/index.html A pozsonyipagony és az alexandra publikálja :)
kisün

ja, és MACS,
ha van kedved hozzá, akkor a te kézügyességeddel ilyen történeteket (akár a kistesóról) te is simán tudsz rajzolni+mesélni Fülinek :) És akkor lesz neki egy teljesen különbejáratú mesevilága :)
kisün

Kisün, imádom, hogy miattad tele az oldal szmájlival :D :D :D :D :D
nagyon boldog névnapot!

Blayenek is!!!

mindjárt megyünk pacázni.

votiv 8)
votiv

Fibi,
Remélem kedd nem lesz jó, mert nyaralni mennénk egy hotelbe. Persze ha nem megyünk, akkor se jó, mert azt jelenti, hogy Peti beteg. A bárányhimlője óta olyan szkeptikus vagyok a nyaralásokkal - az is pár óra alatt alakult ki. De legközelebb (jövő péntektől) bármikor!

Macs,
Bartos Erika könyve az én fiamnak is tetszik. Hetekig csak az autókat néztük de most már az új gyereket is néha megnézi. A villamos és a troli között.
Én nem tudom mennyit fog föl a kétévesem, néha azt se tudom én mennyit fogok fel. (Az biztos, hogy én vezetek.)

Vera,
A palacsintás részt én nem mertem még elolvasni - így is két naponta sütit sütünk - és én nem akarok palacsintát sütni. Persze ezt úgyse lehet elkerülni, de elodázni igen. Azt már tudja, hogy van palacsinta, pedig csak 1x evett fél éve - úgyhogy nagyon veszélyes terepnek érzem.

Móni
Kép
Kép
monisa

Összes VERA nevű fórumtársnak boldogságos névnapot kívánok! Kép

Fibi, ha nem akkor hozzák a megrendelt mosogatót, akkor semmi akadálya a keddi játszónak részünkről. :) csak pontos helyet kérek, mert a "sugár", kicsit tág fogalom nekem

Kisherczeg,
szépen megfogalmaztad a lényeget. Pont erre gondoltam :)

Tinu,
köszönöm :) én azt gondoltam, hogy majd ha már növekszik a pocakom és érezhetően mozog benne a Pocakmacsek, akkor mutogatom a mocorgást Fülinek és úgy próbálom magyarázgatni. De Kisün módszeréből is fogog profitálni, úgy nézem, már ha nem copyright-tos :mrgreen:

Mindenkinek szépséges hétvégét, különösen Votívnak és Indikének, meg a depiseknek!

Kisherczegnek és Tinunak nagy HAJRÁ, az együttszülésért :D

Én megyek rokonozni.... (hhhhhhhhhhh......)

csók

Macsek

ezt meg mindenkinek: Kép
macskanyu

Verám,
neked még annyit, hogy nem a kedv, inkább az idő hiánya, de lehet megpróbálom... megyek, mert Apa már úgy mászkál fel-alá célzatosan, mint egy morc medve.....

tsóóóók
macskanyu

Blaye,
boldogságos névnapot!!! És drukk, hogy minden jól menjen :)

Macsom,
perszepersze, értem én az időhiányt! :) De azért is asszociáltam Bartos Erikáról rád és a rajzolásra, mert bár nagyon tehetséges a lány-nő-anyuka (vannak fenn egyéb grafikái is), az Anna és Peti alaprajzai nagyon egyszerű, kétdimenziós, szinte pálcikaemberek, egyszínű szinezéssel :D A háttér van, ugyan hasonló stíulusban, de nagyon szépen és színesen kidolgozva, de az nem feltétlenül kell :)
És majd akkor állj neki, ha a második harmadban szétvet az energia :D

Móni,
én imádok palacsintát sütni :D Mondjuk kétnaponta hülyét kapnék tőle... de szerencsére Dóci megelégszik a vizuális ingerekkel :mrgreen:

Votiv,
jó pacázást nektek :D
kisün

Jó reggelt mindenkinek! :D
Megint tök jók a témák és örülök, hogy még nem maradtam le az együttszülés lehetőségéről Andival! 8)
Szerintem én elég nőcis nő vagyok (vagyis sosem akartam fiú lenni), bár azért inkább az "okos" nő kategóriájából, ami azért mégsem a Barbie-típus. De azért nem éreztem magam sose fiúsnak. Ennek ellenére Kos Vénuszom van. Ki érti ezt? :shock: Ja és azt akartam még írni, hogy szerintem ma már nagyon kevés az a nő, aki olyan tipikus. Sokan vagyunk atipikusak, de attól még nők. Nem csak egyfajta a nyerő! Így aztán nem csak a csajszis kislányok a tutik, hanem azok is (szerintem), akik imádnak a fiúkkal futkosni és fára mászni és haverkodni. Kíváncsi vagyok, az enyém milyen lesz! :)

Kép
Kép
tinu

Ja, Andi: mit szólnál a vasárnap éjszakához? Holnap van a férjem szülinapja, gondoltam, jó ajándék lenne egy kisbaba. :lol: A szülésznőm is benne van.

Kép
Kép
tinu

Jó reggelt!

MAcs :) köszönöm szépen a jókívánságokat, jelentem, ma átmenetileg semmi depi, mert szüleim holnap estig házin kívül tartózkodnak :lol:

Így mi itthon dorbézolunk, ennek örömére el is fújtuk ma reggel Vera nótáját - kinek is boldogságos névnapot kívánunk emígyen :

Kép

És ha már az igazság hordozója, akkor a Veráknak külön ezt küldjük ajándékba:

Kép

Pocakoknak külön csókolat!

indianyo

sziasztok,
VERÁK, boldogot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

érdekes,h pont most jött elő ez a nőiség kérdés...
én is kihivásokkal küzdök ezen a téren, igen erősen, és én is az atipikus fajtához tartozom...
én pl. nagyon szerettem volna mindig is nőőőőőőcis nő lenne, de emellett meg nagyon büszke voltam rá, h nem vagyok az... :?
néha voltak próbálkozásaim ez ügyben, pl. 20-21 évesen havi szinten jártam fodrászhoz, állanóan festettem a körmöm, szoknyában jártam (rövidben) de vhogy akkor sem jött össze igazán a dolog.
Mostanában beszélgettem vkivel erről,h mennyire nem vagyok NŐ, és kérdezte, h sztem milyen egy IGAZI NŐ. És hát azt mondtam, h kiengedve hordja a haját, szoknyában jár legtöbbször, vékony, hosszúkás arca van, és erre mosolygott, h én pont az ELLENKEZŐJE vagyok...
de ugyanúgy igaz rám az is, h oltárian kiakadok az ilyen pocak simogatós, a "méhemet átölelem, mint egy nagy kosarat"-tipusú terhesség-hozzáállástól...
Azt hiszem pl. végigviszketném a Vagina monológot, tehát SOSEM mennék el megnézni egy ilyen előadást...
tehát tényleg kihivásokkal küzdök, és AAAAAAANNYIRA szeretnék mégis olyan "igazi nő" lenni, aki sosem leszek...
ja, és én is elég ügyetlen vagyok háztartás vezetésben, ebéd készitésben, úgy összességében a család összetartásában...
tehát külső és belső hiányosságaim is vannak...
és sztem én pont ezért nem kaphatok egy kislányt, mert elég rossz minta lennék a számára. Mig ha egy fiú úgy nő fel, h nem délben ebédel, teritett asztalnál az nem olyan nagy gond, mintha egy lány kapja ezt a mintát, és adja tovább majd az ő családjának...
ÉN erre gondolok, és nem a Levi gyors Y kromoszómájú spermáira... :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci: én is kiakadok a rózsaszínű álom a terhesség c. történetektől. :D Bár attól függ, ki mondja. Van néhány barátnőm, aki szerint élete legszebb időszaka volt a terhesség és nagyon vágyik rá újra. Végülis megértem én, hogy biztos mindenki másképp éli meg. Én spec. ugyanolyan húzós módon éltem, mint előtte, úgyhogy egyszerűen nem volt időm rózsaszín felhőkön ücsörögni. Ha belegondolok, a terhességem időszaka ugyanúgy telt, mint ha nem lettem volna az. Na de a lényeg, hogy szerintem ettől függetlenül még miért is ne lehetne kislányod? Mármint a következő. :wink: Az én anyám sem volt egy konyhatündér, de attól még nagyon jó anya volt és felnevelt egy hozzávetőlegesen normális (mert ugye nem lehet normálisnak nevezni azt, akiből pszichológus lesz :mrgreen: ) lányt, vagy nőt, vagy mit.

Kép
Kép
tinu

Bálintnak magyarázzuk, hogy át kell keresztelni Fanni babát, és hogy jo lesz e a Levente. erre mondja, hogy "Lemente" :lol:

Zsan,
férjem is elöadta a kromoszomákat, és én csak röhögtem :lol:
és én is pl bakancsban, copfosan v. rövid hajjal érzem magam a legjobban :D

Vera,
én nem vagyok az a harcias tipus :lol: viszont imádom a táskákat, cipöket nézegetni a kirakatokban :D

Macs,
én sem voltam még a sugár játszoban, de állitolag az emeleten van. biztos megtalálnánk :wink:

többit késöbb, indulnom kell :D
fibi

Én a harmadik - eddig nem említett kategória vagyok, ahogy elnézem. Sem nőcis nő (nekem ő a tipp-topp külsejű, sminkelt-ápolt-illatos csinirucijú nő, aki midnig talál erre időt, ha máskor nem, hát hajnali 4 és 4.05 között), se nem fiús (fáramászós, autózós, hegymászós). Én voltam vagány mindig is, szembemegyek a világgal, ha valkit meg kell védeni és aludtam az utcán hálózsákban küldföldi utazásaim során sokat, de közben meg anyatípus is, ma is ilyen vagyok. Szeretek főzni, mert az kreatív dolog, de nem vagyok egy házitündér. Terhességem csak azér nem volt rózsaszín felhő, mert veszélyeztettek voltunk - ja, hgoy nincsenek véletlenek? :wink: Akkor én miylen típus vagyok? Pocaksimizve felhőkön ringatózva várandósnak lenni ciki?

Manóka :) már a múltkor akartam írni, hogy mennyire csodállak, amiért ezt a sapkás dolgot így végig tudtad csinálni! Úgy érzem, ennél a pontnál dőlnek el a dolgok :) Én még nem vagyok biztos benne, hogy ezt ugyanígy tudom majd, pedig elméletgen baromira megy már :wink:

indianyo

Indi: semmi nem ciki, ami belőled jön. Szerintem az a ciki, ha valaki úgy csinál, mintha. Ha túl sok. A disszonancia lehet zavaró.

Kép
Kép
tinu

Zsolo most azt mondja, hogy a Levente tul gyakori. Legyen inkább Zebulon :D és akkor ZebiBaba lesz :lol:

Votiv,
áruld el légyszi a lánynevedet :D
fibi

ZSanci!

Ez a szívemből szólt:
"de ugyanúgy igaz rám az is, h oltárian kiakadok az ilyen pocak simogatós, a "méhemet átölelem, mint egy nagy kosarat"-tipusú terhesség-hozzáállástól... " és attól,hogy még a gyerek 15 éves korában is erről áradozik valaki...brrrrrrrrrrrrrrrr

Juc
20170114224602

Sziasztok!

ISTEN ÉLTESSE A VERÁKAT!
Kép

Szegény Dorkának nem csoda,hogy nem segített a gyogyó :? ,mivel nem is afta,hanem gomba van a szájában :(

Nagyon jó témát találtatok csajok :D
Azt hiszem,hogy én is inkább a Zsan által felvázolt tipus vagyok,habár imádom a szép cipőt,táskát és még a körmömet is lakkozom :lol:/ Vagy ennyi eltérés már elég is a csajokhoz? :lol: /
Mondjuk baromi érdekes ez a dolog,mert fiatalabb koromban nagyon csajos voltam:mindig magassarkú cipő,passzentos nacink stb.,meg is kaptam anno a csillagfény disco legtutibb segge címet :oops: :lol: ,amit a mostanában hordott melegítőkben nehezen lehetne értékelni :lol: Meg persze a rajtam lévő +15kg miatt :shock:
Na ebből csak azt akartam kihámozni,hogy még a nőiesség is változó dolog.

petergabi

Juc,
a másik halálom, amiket néha a Kismamában olvasok, h "nem érdekelt a fájdalom, mert tudtam, h minden egyes méhösszehúzódással közelebb kerülök az én pici drágaságomhoz!"
brrrr...mikor nekem méhösszehúzódásom volt, nem arra gondoltam, h hamarosan áltölelem az én drágámat, hanem, h még egy ilyen, és belehalok... :lol:
no, meg,h legyen már vége ennek a POKOLNAK... :twisted:

Gabi,
csillagfény disco legtutibb segge!!!!!! EEEEEEEEZ nagyon TECCIK!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
és te most is jó csaj vagy, ez tuti!!!! 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Minden Veronikának, Verának sok boldog névnapot!

Gabi :lol: :lol:

Nekem a terhesség során jött elő, hogy ha már lányom lesz, akkor legyek egy kicsit jobban nő. Igaz, hogy fiút akartam mindenáron, és ennek meg volt az oka. És annak is meg volt az oka, hogy lányt kaptam. De örülök, hogy lány lett! :wink:

Zsan, akkor tessék engem megkövezni! :wink: Fájások szünetében nekem is átvillant az agyamon, hogy mindjárt ölelem a babát, aztán fájás közben meg: Lőjjetek fejbe! :lol: :lol:
zanza

Zsan, ebben a cikkben lehet vmi. :wink: Legalábbis az utóbbi hónapokra visszagondolva, volt mikor teljes harcidíszben (érsd: felsliccelt szoknya, meg mellbedobás ezerrel) mentem színházba :oops: :lol: :lol:
zanza

Sziasztok!

Tinu, jó a vasárnap is, keddig minden nap jó, nem mintha olyan sok lenne :-)

Indi,
én is rózsaszínfelhőn ringatós vagyok, kivéve mikor nem azt csinálja a kölyke, amit én akarok :-) simán elkéstem egy párszor valahonnan, mert jól elméláztam. Nem hiszem, hogy lehet máshogy is ha az ember évek óta vár valamire, harcolt érte, és most örül neki. Így örülünk mi :-)
De ez simán megfér azzal, hogy mióta nem dolgozom, kb. 12.20.-a, szenvedek mint a fene hétköznaponként, nem mert unatkozom, hanem mert több mint 10 éve dolgozom azt a 2-3 hét szabit leszámítva, amikor elutazunk.
Vannak olyan ismerőseim, akik még fél évnél többet nem dolgoztak, egykorúságunk ellenére és mintha nem is akarnának, mindig van vmi jó ötletük az otthon maradásra. Honnan kapnak elismerést, hol érnek el sikereket? Bár nem lehetett babánk és mikor a legjobban érintett ez a dolog 4 órát aludtam 20-at dolgoztam...

Nekem szupersokat segítetek, mert látom, hogy mennyi mindent is tudnak csinálni anyukák egyszerre, és nagyon csodálok is mindenkit! :-) A csapat valószínűleg nem reprezentatív, hisz az ír ide, akit foglalkoztat a gyereke, meg akarja oldani ami nap mint nap adódik, tehát megoldás/tettmotivált alapból is...
Úgyhogy köszi mindenkinek! :-)

Andi

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Kép
Vera :) Nagyon boldog névnapot!! 4fogú Marcinak grtaula a fognövesztéshez! :D

Indi :) Jaj, üldögélő Domicsek nagyon édes!! :D És hogy tud már furujázni :D örülök, hogy depifelhők eloszlottak! jó cincogást :wink:

Kisherczeg :) Nagyon bírom a szövegedet! Még-még, amíg nem szülsz és ráérsz :wink: Mennek ám a drukkok!!!

Tinu :) A drukkok Neked is mennek!!! Pulcsi hogy halad?

Fibi :) Zebulon?? És apának igaza van, még lehet 3. gyerkőc, meg lány is :wink: Jó szórakozást mára!!

Votiv :) Jó pacizást Nektek!!

Zsan :) Hát fájás közben én is hasonlókat gondoltam, mint Te :lol: kivéve a kitolást, akkor már visszaszámoltam :lol:

Gabi :) A klassz híres popóhoz gratula! :lol: Dorkádnak meg bulást! Hogy derült ki, hogy gomba és az mitől lehet?

Zanza :) Réka meggyógyult már?

Manóka :) Emma hogy van?

Ancsi :) Merre vagy? Páromnak elmeséltem a Lencse-hisztit a kiságyban, még a lélegzete is elállt és megkérdezte, hogy nem lett semmi baja??
denizsa

Deni,
kitolás megagiga rulez!!! mikor már ott vagyok, olyan erőt kapok, h valszeg hegyeket mozgatnék, ha tehetném!!!!!!!!!!!!

Zanza,
én sosem köveznélek meg... :lol:

Andi,
valszeg egyidősek vagyunk, és fél évnél többet még nem dolgoztam...
hogy MIÉRT? mert nem tudom, mi érdekel... :?
szóval, van ilyen fajta ember is, és remélem, nem rosszabb a másiknál...
nekem is mindig van vmi kifogás...pl. egyetem, gyerekszülés, gyerekszülés, gyerekszülés...ez a sok sok szülés sem lehet véletlen. Sajnos... :roll: dógozom rajta azért, és egyszer majd kiderül az oka. Mindenesetre az biztos,h nem a lustaság. Ennél sokkal komolyabb oka lehet...sőt, VAN!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

és hogy honnan kapok elismerést, sikereket???? :roll:
háááát, leginkább magamtól... 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci,
több oka lehet hogy vki így ír a szülésről, rossz a memóriája, túl sok idő telt el a szülés és az írás között. Egy diktafonban valószínűleg más lett volna a cikk :-)
A tudomány szerint vannak ilyen csak a szépre emlékezzünk hormonok. Abban is hiszek (még így előtte könnyű) lehet valakinek orgazmusa szüléstől, én is erre hajtok ha már lúd legyen kövér :-) Csak azt nem tudom kellően mazochista vagyok-e hozzá, mert egyenlőre erre csak azt az ésszerű magyarázatot látom :lol:

A felejtés védekezőképesség is, pl. egyszer kiderült hogy az egyik osztálytársam alsóban kitépte a hajam, és totál nem emlékeztem rá. De még most is gyakorlom ezt, néha olyanokat mondanak...hetekig töprengem hogy felejthettem el, és még vigyorgok is arra a szemétre :lol:

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Fibi, najó :D már Barbi is kérdezte, de próbáltam elsunnyogni :lol:
Lili Róza

de majdnem Lili Marléne lett :D imádom Marléne Dietrichet. meg a Kék Angyalt :wink: azt szoktam neki énekelgetni :mrgreen:
a Róza meg a "művészneve", álá Széppataki/Laborfalvi vagy Luxemburg, ha netán ilyen ambíciói lennének :D
a Liliről meg nem a liliom jut eszembe, hanem Lillith, de nem akartam volna kiszúrni vele, az emberek nagy része nem tudja, ki volt Lillith, vagy csak azt a katolikus verziót ismeri, miszerint gonosz démon meg boszorkány, aki felfalja a gyerekeit. pedig ő volt Ádám első asszonya, de lelépett, mert nem tetszett neki az alárendelt szerep (ezért nőmozgalmak szívesen választják példaképüknek, és vszínű ezért találta ki az inkvizíció a boszorkány dumát is). micsoda pech, hogy a mi anyánk nem ő, hanem Éva volt :? :twisted:

és egyben is elég jól hangzik, hogy Ács Lili Róza - épp az a dallama, mintha a "Még nyílnak a völgyben a kerti virágok"-at szavalnád, egyszerűen gyönyörű :D

votiv 8)
votiv

Votiv: gyönyörű valóban ez a lánynév!

Kép
Kép
tinu

Én piszkosul szenvedtem a szülés alatt, különben is nevetségesen alacsony a fájdalomküszöböm, de ez túlment minden határon!! Ráadásul ahhoz képest, hogy minél természetesebben szerettem volna szülni, igazi műszülés lett belőle, burokrepesztéssel, egy tonna oxitocinnal, gátvágással stb (bár manapság ez kábé normál szülésnek számít :?).

Engem anyám tudott kikergetni a világból a szövegével, hogy "mikor kijön a gyerek, mintha minden fájdalmat elvágtak volna" blabla. Ehhez képest én akkor kezdtem úgy érezni, hogy elütött egy autó, ezért vagyok kórházban.

Párom filmezett a szülőszobán óránként pár kockát, legalább egy évig meg se bírtam nézni, és ha csak rágondoltam, potyogtak a könnyeim.
Aztán jöttek azok a jó kis felejtős hormonok, meg megbékéltem azzal, hogy így sikerült, ráadásul azóta itt van a kölök is, és tényleg úgy érzem, hogy ha tudtam volna, hogy ennyire jó lesz szülés után, talán hősiesebben viselem :D Aztán persze lehet, hogy nem, csak a szám nagy :wink:

De most kaptam egy új lehetőséget a szép szülésre, remélem összejön :D Ha meg nem, hát el kell fogadnom, hogy nekem már csak így sikerül. Én se vagyok egy ősanya típus, dehát manapság ugyan ki az???

én megelégednék a Csillagfény diszkó legjobb segge címmel is :D

votiv 8)
votiv

Zsanci,
pont az ellenkezőjére gondoltam, a gyereknevelés miért lenne jó kifogás? vagyis akinek nincs gyereke...
Na meg magamon elmélkedtem, hogy miért vágyom hétfő reggel az irodába, és mennyire kórosan vagyok munka- és szabadságmániás... :-)

Nem sok embert ismerek, aki az első szakmájából él most, még anyámék sem akik azért 30 évet lehúztak benne. Új szakmába fogni bármilyen korban lehet, de gyereket szülni már nem annyira... :-)

Andi

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Vera!
Boldog névnapot!

Votiv!
két óráért oké ez az összeg szerintem. nekem a fodrász szokott nagyon sokba fájni.

Barbi!
gratulálok a mákhoz :)

Denizsa!
ne félj, kezeltem a helyzetet (szó szerint), mert mikor láttam, hogy már veszélyesen dúvadkodik, rávertem a fenekére. nem hagyom, hogy hiszti miatt összetörje magát. különben ma is csinált ilyesmit, apja most el is vitte nagyiékhoz higgasztani. :)

Mónika, Zuzi!
egy időben, mikor L. kezelhetetlen volt, ledöglöttem a tévé elé Mónikát nézni, azt' onnan mondogattam, hogy ójaj ezt ne, azt ne, persze mikor a férjem haza érkezett, kritizált. aztán párszor ezekben a kritikus időszakokban ő vigyázott L-re, és mikor hazaértem, ott döglött a Mónika előtt. :] aszonta: "idáig süllyedtem". :) a gyerek mellett nem lehet csinálni jóformán semmit egész nap, legalábbis észtevékenységet. úgyhogy délutánra néha odáig fajulnak a dolgok, hogy bekapcsolom a tévét és nézem mint veszekszik egymással az etnikum.

Vera!
nem baj, ha engem a wc öblítő mechanikája és a cipőmárkák is érdekelnek? :) imádok rucikat vásálni (noha alkatom nem mindig engedi meg a legdivatosabb darabokat), mindemellett férjem mindig tudja, hogy mivel lephet meg alkalomadtán. (műszaki cuccok :) )

Jelentem, kicserélték a burkolatot, íme néhány fotó a félkész helyiségekről.
kívülről:
Kép
konyha a nappaliból nézve:
Kép
fürdő, szaniter nélkül: Kép

ancsipancsi

Den, sajna még nem, és ráadásul még hisztis is, gondolom ennek több oka lehet, de néha már falhozcsapnám. :roll:

Lili Róza nagy szép!
zanza

huh lezártam a lapot, zokni vagyok, de végre kilazulhatok :D

Ancsi, nagyon szép ez a burkolat, én imádom a kellemes, harmonikus földszíneket, nálunk is mindenhol az van, terrakottával kombinálva.
Azt a világosabb elfordított négyszöget biztos Te tervezted a konyhába, állati baró!!! ez a ferde térelválasztás is igazán eredeti.
jó belsőépítész lenne belőled! nem lenne kedved a hobbid továbbfejleszteni?

Andi, akkor neked nagy kihívás lesz a gyes, ha minden a kakis pelusokról fog szólni :wink: :lol:
persze ez túlzás, itt is ezer más dologról csacsogunk, szerencsére :D

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?