A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kicsit visszaolvasgattam a topicban, olyan jó látni, ahogy lelket öntötök egymásba. Én is nagyon szurkolok nektek, most meg elbattyogok a háziorvosomhoz. sok sikert mindenkinek
grillázs

Grillázs, Capuccino!
Sziasztok itt nálunk!! Végre még valaki, aki rátalált erre a topikra! Mindig kérdezem magamtól azt a töménytelen párt látva a rendelőben, hogy ennyire nincsenek netközelben vagy mi a fene van?? Sokkal könnyebb úgy átvészelni ezt a baba nélküli időszakot, hogy sorstársakkal lehet - az egyébként "átlag embernek" nehezen érthető- problémáinkat megosztani!!!

Szani!

Sziaaaaaaaaasztok! Olyan sokszor szoktam Rád gondolni, nagyon örülök, hogy hallok felőled. Igen, egyetrértek az előttem szólóval, nem kell írnod mindenkinek személy szerint, csak számolj be a babaszagú mindennapjaitokrólKépKép

A tegnapi UH-n 5 db nagy tüsszencsem volt (12-14 mm között), szerencsére ezér megúszom a Puregont.
Képzeljétek, tegnap diagnosztizált Pityes egy inszemes 4-es (NÉGYEEES!!!) ikerterhességet. Engem is figyelmeztetett, hog vigyázzak magamra, mert én is ilyen sok tüsző érlelős csajszi vagyok, nehogy én is idejussak. Mert ez úgy szokott lenni, hogy "semmi-semmi-semmi aztán ratatata" (idéztem).
Köszi a figyelmeztetést! Hogy kőll kevesebb tüszőt növeszteni??!Kép

Inari, Wish!
Én holnap is délután megyek 16.00-ra, úgyhogy asszem nem találkozunk. Talán pénteken. Nem tudom még azt sem a munkám miatt. Habár akkor leszek a 14.ciklusnapon, akár még az inszem is meglehet.

Gigi!
De jó, hogy otthon vagytok, meg hogy ilyen ügyes anyatigris vagy, hogy minden áron hazamentél. Ez volt a lehető legjobb döntésKép
lkt

Sziasztok!

Grillázs!
Szerintem érdeklődj a Hungária körúton a magánlaborban is. Nekem minden eredményem 1 hét alatt megvolt: Hungária krt. 70. Tel: 220-5889.
Sok sikert!

Most csak ennyire futotta..
Vendég

TimiKép
Ez nem igazság, olyan régen találkoztunk...
Remélem majd kismamaként több időd lesz Kép

wish

Helló csajok!

Gigi! Ha van időd, írj, hogy vagytok?

Üdv Capuccino, Grillázs! Várjuk még hasonlóan "édes" társaitokat is. Kép

Réka! Mond csak neked nem fáj sehol?
A kérdésedre válaszolva, nekem nincs semmilyen ciklusom, vagy esetleg évente egyszer.

Timi! Szerintem is pont jó az 5 tüsző, eddig mennyi volt? Ne akard tudni, milyen 3 hét alatt egyetlen darabot növeszteni. Inkább legyen 5! Kép

Inari! Neked is csak azt tudom mondani, hogy az az 5, az pont jó. Mindenkinek egyszerre lesz az inszem, meg a punkció?

Szani! Leírni nem tudom, hogy mennyire tetszik a kicsi fiad, nagggggyon cuki! Írj azért magatokról.

Én már minden pillanatban várom a mensit, szerintem már ma megjön, de holnap reggelre mindenképp. Már az "előgörcse" itt van, majd leszakad a derekam. Már alig várom, hogy elmúljanak ezek a fájások, amiket az utóbbi két hétben sikerült magamra szednem. Ha lehet mondani kicsit még szarabbul érzem magam, mint eddig bármikor, amikor nem sikerült. Hát ez van... megint. Kép Most valahogy úgy éreztem, hogy nagyobb a tétje a dolognak. De az valamennyire boldogít, hogy szerintem valami elkezdődött nálam, legalábbis úgy érzem, hogy a szombati görcsölés a 10. napra esett, és a beágyazódással lehetett valami. Szerintetek ez hülyeség? Vagy lehetett ez az ok a progeszteron, ami nincs? De majd Dévai úgyis megmondja. Amúgy mikor kell hívni, pont a 3. hét után, vagy mensikor?
vanda978

VandaKép
Szerintem, mivel neked nem nagyon van ciklusod, mindenképpen hívd fel három hét után, akkor is ha megjött, és akkor is ha nem. De ha elöbb megjön, akkor elöbb hívd, gondolom, akkor szeretnétek kezdeni a következő inszemet.

wish

Vanda!
Mensikor kellene hívni Dévait, mert rögtön lehetne kezdeni a következő ciklust.
DE nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, de ez még bármi lehet. Ne írd még le ezt a hónapot! Kép
Én egy icipicit érzem néha a hasam, mint kb. mensikor, csak gyengébben, meg a derekam fáj. Tegnap jobban, ma kevésbé, de nem vizsgálgatom magam, csak "véletlenül" észrevettem... Kép Kép
Vendég

Wish! Kép Sajnos nem hiszem, hogy kezdünk is a következő inszemmel, mert egy hónap szünetet mindenképp kell tartsak, már csak a munkám miatt is. Mert ha belegondolok ki tudja meddig fog ez tartani, és azért dolgozni csak kell. Ebbe a hónapba is keményen másfél napot dolgoztam. Egyébként elég megértőek, de azért ez hosszabb távon szerintem nem fog menni, mifelénk meg örülni kell, ha van valami munka.
Meg meg akarjuk kérdezni Dévait, hogy szerinte nem lenne jobb várni, amíg le tudnék fogyni vagy 15 kilót. Én nem szeretnék várni, de állandóan azt mondja, hogy azért nem sikerült a stimu se, mert kövér vagyok. Kép
vanda978

Réka! Na minimum, hogy "véletlenül" észrevette, hogy fészkelődnek a gyerekek. Kép Kép
Nem túl sok ez így rögtön? Mármint a kezdés. Ezt így szokták?
vanda978

Wish!
Hogy vagy? Még mindig otthon dolgozol?

Timi!
Te tüszőgyáros! Nagyon jól megy!! Kép
Azért próbáld meg nem halálra dolgozni magad!! Kép

Szani!
Tündéri a kisfiad! Nem baj ám, ha véletlenül Te is rákerülsz egy képre. Kép

Mindig csak lopva írok egy-két sort, mikor nem látja senki a gépem..
Vendég

Timi,
nagyon egyformában nyomjuk. Nem lenne jobb, ha ketten hoznánk össze Dévainak a négyes ikreketKép (2-2). Nekem is péntek a 14. c.n. úgyhogy együtt inszemelünk. Én majd megismerlek, a fotókról.

Vanda,
nem tudom hogy a proginak van-e köze hozzá, mert mint irtam én is görcsölök, de nekem a progi szintem OK? Kitartás, nem fog az megjönni. Egy roszcsont rámolgat odabent azt érzed.Kép

Réka,
ne rosszalkodj a munkaheleden. Ne egy-két sort irjál, tessék megadni a módjátKép

KépKép
inari

Sikerült! Kép Sikerült! Kép Sikerült! Kép

Juhéééjjjj!!! Kép Ezt nem hiszem el!!! Kép
Csajok! Madarat lehet fogatni velem! Kép
Most hívott vissza Krizsa Mágus: NINCS kromoszóma-rendellenessége a páromnak, így akadálya sincs a biopsziának!!!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Éljenéljen-éljen, éljen-éljen! Kép Kép Kép

és még sok Kép Kép Kép Kép Kép
meg egy törpe kis Seszi a világ NAGY eseményei mögött
egyszer csak vissza is olvasok!
seszi

SesziKép
Ez nagyon jó hír!!! Kép
Akkor hajrá, előre, mi most a következő lépés? Mikorra várható a biopszia?

wish

Hello. Köszi mindenkinek a jókívánságot, meg a jótanácsot.
Szeszi - ez szupi, remélem minden ok lesz.
Lkt - szerintem normális, hogy aki ilyesmibe fog, az utánaolvas a neten, csak szerintem nem mindenki ír is
Apropó. Vanda írta, hogy ebben a hónapban másfél napot dolgozott. Ti hogy oldjátok meg ezt? szabival? táppénzzel? Vagy hogy? Én nem szívesen reklámoznám a munkahelyemen, hogy meddőségi centrumba járok és szerintem a főnökeim se csattannának ki az örömtől. A melómat meg azért féltem.
grillázs

Jó estét Mindenkinek!

Seszi, veled kezdeném: hatalmas gratula! Gondolom, nagy kő esett le a szívetekről! Láttam, hogy vki már írta neked, de igen, én is ismerek olyat, akinek biopsziás lombikból született gyereke, ráadásul három!!! Ikrek! A lombikbaba.hu-n azt hiszem, Berni története címen van a történetük. Olvasd el, bátorításképpen!

Wish, ma én is megtapasztaltam, milyen kellemes a vérvétel... de ne szaladjak előre, tegnap mi is voltunk Dévainál. Irígylem azokat közületek, akik mindig vicces jókedvében találják, de tegnap mi inkább a rossz és a vacak között találtuk félúton, már ami az állapotát illeti. Meg is kérdeztem tőle, hogy most fáradt vagy beteg, mert bocsi, de rémesen fest. Közölte hogy mindkettő, egy hónapja nem lábal ki a betegségéből. Úgyhogy, nekünk nem jutott a vicces oldalából most.... :-(

Szóval én vasárnap este 43 nap után!!! elkezdtem menstruálni, úgyhogy tegnap Dévainál csak megbeszélés volt, adott beutalókat vérvételre. Wish, nekem nézet FSH-t, prolaktint, 3. cn-on, úgyhogy ezért voltunk ma a Nyírőben. Egy béna néni vette a vért, percekig nézegette a gyönyörű vénáimat, mire végre megszúrt, a legbénább helyen, utána még mondta is, hogy azért fáj mert oldalt szúrt... hát, potyogott a könnyem a végére. Vett sima vizsgálatra is vért. Nagyszerű volt.

Enigma, ez főleg neked hír, megszabadultam a candidától! Negatív lett a kontroll kenetem!!! Éljen, éljen, éljen! Úgyhogy ha a köv. mensi február 25. után érkezik, akkor kezdhetünk a köv. lombikkal. Úgyhogy csak a lelkiállapotom kell addigra összelapátolni.

Nagyon rendes kislány leszek, két vizsgát le szeretnék tenni a lombikig.

Inari, te tökéletes tüszőérlelő!!! Hát használt a méhpempő?

Wish, szép kezdet után remélem jó lesz a folytatás is!

Duddu, bírjad még cérnával! Ügyes vagy!

Vanda, sajnálom hogy úgy látszik, nem lett eredményes az inszem! :-(

Betegeskedők! Lábadozók!
Gigi, de jó hogy otthon vagytok már!
Dia, örülök hogy Domi is jól van!

Grillázs, üdv a topikon! Hogy Dévai miket mond! Kész vagyok! Beleharapna... olyan jót nevettem!

Lányok, bocsi hogy nem tudok mindenkire reagálni, de most ennyi futotta az időmből.
Puszi mindenkinek!
Kata

Kép
szkatácska

Seszi!
Ez szuper!!!! Idáig hallatszott a koppanás, ami a szívetekről esett leKép
Köv.mensikor kezdetek is?? Az mikorra várható??

Kata!
Ilyenkor Dévai utálatos, én is utálom, ha nincs jó passzban. Én alapból stresszesen teszem be mindig a lában a rendelőbe, ehhez nem hiányzik ha morgómedve.
Lényeg, hogy mindjárt kezdetek!
Hol is tanulsz??

Wish!
A péntek nem kizárt!!! Én is szívesen találkoznék már Veletek!!!

Inari!
Annyira de annyira jó az ötleted!!!Én nagyon benne vagyok! Milyen szép is lenne!KépKépKép

Hajnikám!
Hogy vagy, drága???

Duddu, Vanda!
Szerintem a bútorpakolgatást érzitek odabent!!! Had pakoljanak csak!!
lkt

Sziasztok! Azért van itt forgalom!! Kép

Seszi!

Annyira örülök!
Épp tegnap mondtam Zuramnak, hogy mostmár ideje, hogy valami pozitívum történjen veletek. Erre TESSÉK! Kép Kép Kép Gondolom Viktor is örül, mint majom a farkának! Kép

Vanda!
Szerintem nincs olyan, hogy hogy szokták kezdeni, gondolom, így is, úgy is. Érthető, hogy ezt nem tudjátok azonnal újra megoldani, de lehet, hogy nem is lesz rá szükség!! Kép
A fogyókúra pedig az önérzetednek is segítene, nem?

Inari!
Te mikor szoktál görcsölni? Mármint te is a 10. nap körül? És ugyanilyen erősen, mint Vanda? Csak próbálok törvényszerűséget találni a dologban, bár Vanda elmélete nem rossz.... Kép

Szani!
Nagyon fotogén a kisfiad! És ezt most ne üres bóknak vedd, tényleg! Lehet, hogy modell lesz belőle?? Kép

Grillázs!
Én csak az inszem napján pihentem, másnaptól dolgozom, de van, aki nagyon messziről jár és emiatt is szabit kell kivennie.
De nekünk ez még csak az első inszem volt (és reméljük egyben az utsó is), lehet, azért voltam ily "könnyelmű". Megfogadtam, hogy ha nem sikerül, akkor jövő hónapban még többet pihenek, de magamhoz képest már így is takarékon vagyok. (Szokta is mondani a Zuram, hogy Takaréka vagyok)
A tűfóbiádat nem irigylem, de szerintem a kicsiért v. kicsikért biztosan menni fog. Mindenképpen jó helyen vagytok Dévainál és reméljük ott az andrológia is mást mond majd!! Kép

Timi!
Én is ezen szoktam a rendelőben gondolkodni, hogy lehet, hogy mindenki tudja, hogy ki vagyok, csak némában olvasgatnak minket... Kép

Úgyhogy némacsakolvasóDévaisok! ELÕ! Kép

Ez a négyes iker nagyon durva, de Inari terve viszont nagyon tetszik... ha már így egyidőben vagytok.

Kata!
De jó, hogy írtál... már hiányoltalak! Kép
A Nyírős néni nálam is nagyon béna volt. Szerintem véletlenül a kézügyesség helyett is kedvességért állt sorba, mert azzal nincs hiba.
Viszont volt, hogy meg kellett bökjön a másik oldalon, annyira elszúrta az egyiken... Kép

Hajnesz!
Ha már ilyen szépen egyszerre kezdtük, remélem, együtt is sétálunk át a célvonalon! Kép Hogy vagy?

Juci!
Ennyire nem tetszett, hogy így szólítottalak, hogy elüldöztelek??? Kép (Le)tojó galambokka találkoztál ismét?
Vendég

Lányok!
Eléggé úgy tűnik, hogy megfáztam kicsit. Kép
Fáj a fejem, meg álomkóros vagyok. Tudooom, lehet az mástól is, de hapcizok is akkorákat, hogy beleremegnek a falak. Kép
Szóval egy Aspirin plus C-t megihatok szerintetek? Nem találom a cetlijét.
Vendég

Újra itt, köztetek! Kép
Köszi a velem-örülést, hihetetlenül jó érzés most. Kép

Wish! Kép Timi! Kép Dudu! Kép
Azért oly forrón sajna még nem esszük a kását, mert van egy rakoncátlan hormon, ami nem a legtökéletesebb, de Krizsa és az andro-doki szerint nem okozhatja páromnál az azoospermiát. Most még megyünk az endokrinológushoz, és ha ő zöld lámpát ad, akkor jöhet a biopszia. Ha nem ad zöld lámpát, akkor is csak vmi gyógyit kap a párom, legfeljebb még pár hónap kiesik. Kép
Annyira furi, hogy pont tegnap este voltam kicsit szonty, hogy velünk már nem alakul semmi, most meg abszolút tiszta a menetrend: endo - andro - Krizsa... Kép

Grillázs! Kép
Üdv itt, és köszi, hogy te is gondolsz ránk. Kép
SOTÉ-ről tudnék én is mesélni, nekünk is megvolt a magunk rossz élménye, sosem fogunk visszamenni oda, az tuti! Páromat is rögtön kaszabolni akarták (nem a biopszia miatt!), még mielőtt újabb mintát néztek volna. Mi a Kaáliba járunk, és innen jó helyre irányítottak. Az urológiai klinikán ráadásul minden hülyeséget csak a párom arcába vágott egy ifjú titán, akire még Krizsa is csak a fejét csóválta... jól megrémítette szegény férjemet.
Biopszia mindenesetre csak akkor fog kelleni, ha egyáltalán nincs halacskátok. Ha nem jól mozognak, attól még az elég lehet ICSI-hez! Nyugi! Dévai is biztos elirányít egy jó andrológushoz. Kép

Katácska! Kép
Tudod mit ;), ha most írtam nektek, megyek a lombikbaba.comra olvasgatni! Kép

Szani! Kép
Nagyon bájos a kisfiad, micsoda erővel tartja már magát! Kép Novemberi, jól láttam? Jó hónap Kép, én is!
Tetszik az idézeted is nagyon, a saját életemre is most tökéletesen igaz: szerintem nem sok lány van a Földön, aki annyira örül a lombiknak, mint mi fogunk, ha végre nekivághatunk! Kép Nekem most nagyon virágos az út! - nem is kérdezek.

puszi,
Seszi
seszi

Dudu, Kép
Gyógyulj gyorsan! Sajna nekünk nincs itthon aspirin plus c, így válaszolni nem tudok. Sajna.

Vigyázz magadra nagyon!
Esetleg 500mg-os C-vitamin rágótabi? Dobd meg vele a szervezetedet, hátha.

Puszi!
Seszi
seszi

Sziasztok!
Seszi!
Köszi, maradtam a C-vityinél és bezuhantam az ágyba. És szerintem pont ennyi kellett!
Még mindig röpködsz? Vagy már nagyon a teendőkön jár az eszed?
AZ ugye nem ciki, ha nem értettem mindent abból, amit írtál? Kép Kép

Puszi:
réka
Vendég

Na megjöttem az újabb Uh-ról. Tűszencsek továbbra is szépek 15-18-asok. Meg voltunk dicsérve. Megint győzködött, hogy biztos a sok hústól van, de én nem ettem több húst, mint eddigKép Úgyhogy mindenkinek ajánlom a méhpempőt.

Seszi,

Hurrá...!!!! Örülök, hogy végre jó hírt kaptatok. Tök jó, hogy most már legalább tudjátok a menetrendet, nagyon szar amikor csak úgy megy az idő, de nem történik semmi.

Réka, Hajni

Mikor kell tesztelnetek? Én kicsit korábban szoktam görcsölni, az ovulációval kezdődik és onnan kitart 3-4 napig. De tuti a hormonoktól van, mert mikor nem szedek, akkor kicsit görcsölök az ovikor, aztán másnap már ok.

Kata,
végül a grépfrútcseppek segítettek? Mi van a kutyival?

Réka gyógyulj meg!

KépKép
inari

Duddu
- a C vitaminnal nem ártasz senkinek, ráadásul még jó is lehet. Jobbulást. én is épp takonykórban vagyok

Seszi
- ki az a Krizsa? Nekem semmit se mond... kellene? Amúgy rendi vagy, hogy így lelkesítesz

Inari
- ezek szerint tényleg bejött a méhpempő. Ha szükségem lesz rá, én is beszerzem

Amúgy továbbra is érdekel, hogy ki-hogyan oldja meg meló mellett a baba-projektet. Én elég húzós munkát végzek, kicsit agyon is vagyok hajszolva, ami nem épp a legjobb, ha ilyenre készül az ember és kellene valami jó megoldás arra, hogy rendesen pihenjek. úgyhogy várom a tippeket továbbra is
grillázs

Bocsi, hogy már megint én beszélek magammal, de délelőtti programként nekiálltam novembertől olvasni a topicot.
Döbbenettel olvastam, hogy nektek egyes hormon-vérvételekért fizetnetek kellett. Tőlem a kutya nem kért pénzt. Simán elmentem a laborba és levették ingyen. Az egyik már aznap délutánra megvolt, a másik meg két nappal a levétel után (tehát holnap) meglesz. De pénzt nem kért senki.
grillázs

Sziasztok, én is kezdő vagyok a topicon, mielőtt elmentem a Dévai doktorhoz, akkor jelentkeztem először. Nagyon kedves volt, és úgy tűnt, végre valaki komolyan veszi a dolgokat! Teljesen elájultam, főleg azok után az orvosok után, akiknél előtte voltam. Nálunk velem van valami gond, a "katonák" szuperek. Elküldött hormonvizsgálatokra, vér+vizelet vizsgálatra. Ha azoknak meglesz az eredménye, újra mehetek. Viszont egy picit megijedtem, mert azt mondta, hogy a normálisnál kisebb a méhem a hosszas fogigátlószedés miatt. Van valakinek hasonló gondja? Bízom benne, hogy ebből nem lesz komolyabb probléma.

Grillázs, meg tudlak érteni munka ügyben, én még 1,5-2 órára is csak nagyon nehezen tudok elmenni a munkahelyemről. És miközben ott vagyok, azon izgulok, hogy már biztosan keresnek. A főnököknek pedig nyilván nem mondod el, hogy hová mész... Még gyorsan kiraknák a szűröd a terhesség előtt. Plusz a túlórák, a stressz. Nem mondhatod, hogy bocsesz, de most tüszőt érlelsz, vagy beültetés után azon izgulsz, hogy megmaradjon a baby, ezért csak ötig maradsz és egyébként se idegesítsen senki. Nem egyszerű.
Húú, és én még tényleg csak a legelején vagyok! Mások ezt évek óta csinálják! Minden tiszteletem az övék, a tiétek!

Wish, a tűket én sem bírtam túl jól, gimiben több oltásról el is szöktem. De a baba-project már az elején úgy megedzett, vérvételek, stb., hogy meg sem kottyan egyel több vagy kevesebb. Persze nagyon útálom, de legalább már nem remegek, így könnyebb eltalálni a vénákat ;) Mindent meg lehet szokni, ha a cél lebeg a szemünk előtt.

Minden jót nektek, Alíz
alíz

Rosszul néztem, az utolsó bekezdés nem Wishnek szól, bocs!
Grillázs, attól függ, hogy kell-e fizetned, hogy hová mész, ki utal be.
Elvileg magánklinikai beutalóval mindenhol kell fizetned a hormon/vérvizsgálatokért (nem is keveset).

Alíz
alíz

SziasztokKép

Visszolvasni nem tudtam mert rekord menyiségeket írtatok és még ki vagyok purcanva. Tegnap még elég rossz napunk volt. Sokat ment a hasa. A popóját meg kicsípte így minden peluscsere kínszenvedés. De ma még nem volt kaki, úgyhogy boldog vagyokKép Most nem tudok mindenkinek írni, még nem vagyok képben.
Szerettem volna feltenni képet az öregfiúról, de valahová eldugta a kábelt.Kép

AlízKép
Üdv. Nekem is kissebb a méhem a gyógyi miatt. Ez semmiben nem gától! Olikám már újszülöttnek is hatalmas volt! Hajrá!

SesziKép
Gratulálok!!! Most már a célegyenesben vagytok!

TimiKép
Muszály volt tigriskedni mert azoktól a körülményektől csak betegebb lett volna! Fantomassal mi újság??? Meggyógyúlt? Új munkahely??

SzaniKép
ANdriska nagyon édes!!! Olyan jó lenne már őt is személyesen látni!

Puszi mindenkinek, drukkok mennek!

KépKép
gigi28

Hello Gigi, neked mekkora? Köszi a biztatás! Alíz
alíz

Alíz! Nekem a Dévai doki mondta, hogy menjek el a háziorvosomhoz és amit ő kér, azt irassam fel vele. Én így is tettem. Csak utána vettem észre, hogy ő (mármint a Dévai) adott beutalót (csak ugye az tökre másként nézett ki, mint a rendes beutaló) és rá is írta tollal, hogy fizetős. Most már mindegy. Ugyanaz a vizsgálat, csak épp nem fizettem érte.
Amúgy segítsetek kérlek. Hiába olvasok vissza a topikokban, hogy milyen árakkal lehet számolni, rendes összesítést még nem láttam senkitől. Ha valaki konkretizálná a költségeit, megköszönném
grillázs

Sziasztok lányok!

Üdv az ujaknak!

Szani tündéri a kisfiad!Máskor is kérünk sok képet róla!
Többi anyukák ti is rakjatok fel képet a babákrol,olyan jo amikor bekapcsolom a gépet és ilyen tündéri babák mosolyognak rám!És szerintem ezzel a többiek is igy vannak!

Szeszi
ez nagyon jo hir,reméljük nemsokára ti is kezdhedtek!

Katácska nagyon jo hir hogy végre kigyogyultál.Most gyogyidgasd a kis lelked és nemsokára ti is kezdhedtek ujra.A vérvételel kapcsolatban sajnos nekem csak rosz tapasztalataim vannak mindig szét szurkálják a vénáimat amig sikerül levenni a vérem és utánna kék zöld a két kezem ugy nézek ki mint egy narkos.Legutobbi vérvételen kétszer kellett vissza mennem és egy harmadik alkalommal a harmadik néninek sikerült levenni a vérem már a kézfejemet is szét szurkálták.Pedig nincs is annyira rosz vénám.Egyik alkalommal amikor a párom is velem volt ö lett rosszul helyedtem ahogy nézte hogy ki-be szurkálja a tüt a néni a vénámban és közben csavargadta is.Szoval tiszta horror tudnék mesélni.De már azt hiszem megszoktam hogy mindig ilyen bénák,közben meg nagyon kedvesek ugy hogy még haragudni se lehet rájuk.

Alíz ha megtudnák a munkahelyeden hogy miért és hova jársz már nem rukhadnak ki mert törvényben van hogy kötelesek elengedni és nem rukhat ki,söt a doki is adhat igazolást hogy ott jártál.

Lányok a vérvételekért nekem sem kellett sosem fizetnem.

Duddu jobbulást.

Timi,Wish,Inari hajrá növeszgesétek a szép tüszöket.

Hajni,Vanda hogy vagytok?

Domika,Olika remélem minden rendben és meggyogyultatok már teljesen!

Lányok mindenkit puszilok akit kihagytam!

Ja tegnap én is elkeztem szurkálni magam,pénteken reggel megyek uh-ra ki lesz még ott?

Puszi

Kép
póci

Póci

Ezt rosszul tudod. Legalábbis én a jogszabályok közül olyat nem olvastam ki, hogy a meddőségi centrumba járás, vagy épp kezelésben való részvétel védettséget ad a munkahelyen. Ez nem igaz. Védettséget a terhesség jelent, amit orvossal kell igazolni.
grillázs

Sziasztok,

Póci, ez jó, bár az én munkahelyen nem a legemberbarátabb. De legalább jogilag védve vagyunk.

Grillázs, teljes vér és vizelet + 4 féle hormonért kb. 20ezer forintot fizetek - ez változhat a magánrendelőtől függően.
Az jó, ha háziorvosod beutal, azért nem kell fizetni, az eredménye pont olyan jó! Nekem is mondta, hogy menjek háziorvoshoz, de gyorsítani akartam, a háziorvossal ez több hét lenne, így csak 5 nap. Persze a háziorvosok is mások, nem mindenhol ennyi idő.
alíz

Alíz

két hete jártam a Dévainál. Felírta mi minden kell, én meg másnap a házidokinénimnél voltam. Õ beutalt mindenhova, aznap még maradt annyi időm (szerencsére itt Budapesten több szakrendelés akár este 20-ig is nyitva van) hogy átsétáljak EKG-ra. Egy nap alatt így már egészen jól haladtam. Aztán elosztottam a dolgot és egyik nap vérvételre mentem, a másik nap tüdőszűrésre. mindig oda, ahol épp volt rendelés. hol az egyik, hol a másik kerületbe. szóval egészen jól elosztottam. Ráadásul soha senki nem hisztizett, hogy nem a lakcímem szerint megyek, merthogy bejelentés szerint vidéki címen vagyok. két hét alatt így egy vizsgálat kivételével mindenem megvan (eredményre még várok kettőre) de mire a jövő héten megyek vissza, már minden a zsebemben lesz. Kép
grillázs

SziasztokKép!

WishKép, nagyon köszönöm a fotókat!!
Andris nevében is nagyon köszönjük a sok kedves dicsérő szót!! Nagyon jólesik! Andris baba most nagyon jó korszakában van, mindenkire rámosolyog, kiprovokálja a figyelmet. Tegnap a fodrásznál fürtökben lógtak rajta a nőkKép! Elmesélte nekik az egész délelőttjét (eőőőő, áúúú, ajjj, bebójjj, aoaééé..stb.Kép)
Nemsokára 4 hónapos lesz. Seszi, végül nem novemberben született a bébi, hanem 1,5 hónappal korábban, október 8-án. De már nagy baba, 6300 g, egyáltalán nem látszik már koraszülöttnek.
Nemsokára adok neki almalevet, nagyon kíváncsi vagyok, mit szól majd hozzáKép. Már nyalogatott almát, és nem volt kifogása.

Csajok, van rajtam 4 kiló feleslegKép, ami pont elég ahhoz, hogy semmi ne jöjjön rám. Eddig kitartottam, és nem vettem nagyobb cuccokat, ezzel is motiválva magam a fogyásra, de tegnap mégis vettem egy gyönyörű szoknyát, lehetetlenség volt ellenállni neki. Alapban mélylilás szinű, de lent narancssárga alapon apró bordó tulipánok vannak belehímezve. Így talán kicsit furán hangzik, de tényleg szép. Ha lesz kép, felteszem. Meg Duddu lesz majd kép rólam is, mégpedig a versenysúlyommal is, mert képzeljétek a közelgő 36. (brrrrrKép) szülinapomra semmi mást nem kértem a férjemtől - aki egyébként mindig elfelejt megköszönteni - , csak azt, hogy szóljon az öccsének, másolja már át a 2004. decemberi fotókat és videót a szesöl szigeteki felvételekkel. Még nem is láttam őket. Agyrém, már több mint 1 éve könyörgök nekik! Az új csajszik nem is tudják, miről is írok, de a régiek még biztos emlékeznek a nagy kalandraKép!

Jaj, már mennyi az idő, locsifecsizek, pedig inkább aludnom kellene, kihasználni, hogy babóka is alszik!

Enigma, amíg nem találkozunk, légyszi tegyél fel te is képeket a babáidrólKépKép!! Biztos nagyon-nagyon édesekKép!!

Lányok, puszi és ezer drukk!!

Szani
szani

SziasztokKép

GrillázsKép
Tavaly hoztak egy olyan törvényt, hogy akit meddőségi centrumban kezelnek, nem lehet elbocsájtani. De a többi csaj eléggé körbejárta akkor a témát.Biztos írnak valamit.

AlízKép
Nem tudom, hogy mekkora a méhem, de az enyém még hátrafelé is hajlikKép Többszörösen hátrányos helyzetű vagyokKép
Deeeeeeeeeee, egy ilyen gyönyörűség pottyant ki belőle:
Kép

puszi

KépKép
gigi28

Grillázs,

A törvénynek utána lehet nézni a www.lombikbaba.com oldalon. Amíg részt veszel a meddőségi kezelésen ugynúgy védett vagy, mint egy terhes, viszont a távollétre gizetés nélküli szabadság jár. Egyébként senki nem garantálja, hogy mi van akkor, ha nem sikerül és jön a két-három hónap szünet. Elvileg ekkor elbocsájthatnak.

Gigi,
Olikaitt még kicsit megszeppent, de már biztos helyreállt a jókedve, ha már ma nem volt kaksi.Kép

Szani,
Mi az a 4 kiló, szültél egy babát kicsit "asszonyosabb" lettél. De hát a férfiaknak ez úgyis vonzóbbKép

KépKép
inari

Szevasztok Drágáim,
Tegnap akartam írni, de belepett a munka!

Seszi,
Tegnap reggel összefutottam az okkert-eltávolító nővel így a tegnapot is szaros indulásnak tituláltam és próbáltam erre gondolni! Mondtam én hogy meglesz a papíros!Szóval Viktorunk legálisan genetikailag szuper csávó! Tudtuk ezt csak hát a pappppír az pppapppír! Gratula! Az egyenesben vagytok már!

Duddukám,
Na hívjál Jucinak, én magam sohasem mutatkozom így be de van aki így kezd el hívni és azt szokom meg! Tehát aki Jucinak Jucusnak hív a jövőben annak engedélyezem!

Szanikám,
tünemény a gyerkőc! Hol van a 4kg a füleden vagy valamelyik zokni nem megy fel rád, mert el sem tudom képzelni! Szilinek mennyire jön be, hogy nagyobb esetleg a cicid vagy a popid! Andrásunk mit szól ehhez!

Hajnesz,
Az okés, hogy fekszel és a kutyákat cicákat akarod csak megnézni, de mondd már meg Láosznak hogy írjon ide, nem ám valahol máshol topikol!

Kata,
Hurrá Kand Idát elküldted örökre! Tegnap voltatok kutyanézőben? Választottatok hazavittétek? Mondjad már mi van mert mennék simizni!

Inari,
Vanta blöki hogy van lenni? Szép tüszik?

Timi,
Mi van nyanya? Pozitivitás!!!!

Domink, Olink,
Remélem már rendeset kakiztok! Kedvetek is régi! anyáitok is jól bírják a kiképzést?!

Üdv Grillázs, Capucchino, Alíz,
Amint látjátok jó kis topik ez! ami a munkahelyet illeti én megmondtam, mert a tököm ki volt, hogy magyarázkodjak. Nem igazán érdekelt, hogy mit szólnak hozzá, mert nekem most ez a feladatom! Nem sajnálkoznak hanem mint normális embert kezelnek, bár néha fura kérdések merülnek fel, de elmondom hogyan is van ez aztán mindenki megy a maga dolgára. Nem hinném, hogy tudnék erőt szánni arra, hogy eltitkoljam és kitaláljak mindenféle válaszokat. Persze minden munkahely más, de tessék csak a törvényre hivatkozni és megfenyegetni őket!

ui. Krisz ma befeküdt a kórházba, holnap 10-11 között mandulaugarasztás van! Megyek délután ápolom a lelkét, talán szombaton vasárnap hazajöhet, bár addig nem engedik amíg nem eszik, így pénteken enni fog, mert én így akarom. Valami csinos kis rezidens fogja felügyelettel operálni. Szorítsatok neki, hogy minél kisebb fájdalommal megússza és mielőbb hazajöhessen. Engedelmetekkel megelőlegezem az üdvözleteteket!

puszi Farkasok J

Kép
farkasok

SziasztokKép
Na megvolt a tüszőszemle, nem nőttek túl sokat 8-12 mm-esek, de D. elégedett volt és végül is ez a lényeg. Júj, nem tudom Inari hogy látta, de ma nagyon nem volt a toppon, annyira nem volt képben, mintha most látott volna először. Szegény, mondjuk vacakul is néz ki. Remélem hétfőre kipiheni magát.

IanriKép
Bocsánat én annyira belemerültem a gondolatimba, hogy észre sem vettem, hogy elmentél. Ma nem voltam túl jó társaság, ugye? De legalább nem kellett sokat várnod Kép

GrillázsKép
A kezelések időtartamára védett vagy, de nem fogalmaz a törvény pontosan abban, hogy mit jelent a kezelés időtartama. Véleményem szerint munkáltatója válogatja, hogy mennyit számít, aki szemét, az úgyis szemétkedni fog, aki meg rendes, az törvény nélkül is rendes lenne. Az mindensetre biztos, hogy ha két lombik között kirúgnak, akkor az nem nagyon áll meg a munkaügyi bíróságon, mert bármilyen béna is a törvény szövegezése, azért mindenki tudja mi volt a szándék mögötte.
Nálunk nagyon-nagyon rendesek, ebben nagy szerencsém van.

GigiKép
Örülök, hogy nem volt még ma kaka, akkor ez mindenképpen a góygulást jelenti. A popsija meg reméljük szintén hamar rendbejön.

wish

Gigi, nekem is hátra hajlik... DE HA ILYEN CUKI BABA SIKERÜLT NEKTEK, akkor én bízom benne, hogy nem ezen fog múlni.

Grillázs, úgy látszik te a jó helyeken próbálkoztál, én korábban nem voltam ilyen ügyes, ezért azt mondtam, most inkább fizetek...
alíz

Wish,
Én bocsi, mivel nem vártalak meg, pedig ugye csak eggyel utánam jöttetek. Rohantam a munkahelyemre. Nem voltál rossza társaság, szép csendben elüldögéltünk egymás mellett, de hát 1/26-os felkelésnél az ember ne is akarjon többet. Velem Dévai még elég bűbáj volt, de tényleg nagyon ramatyul van. Mondta, hogy szilveszter óta nem bír kimászni a náthából, meg álmos is voltKép

Judit-Jucus!
Krisztiánnak megadrukkok. Szar mikor az embernek felnőttként veszik ki a manduláját, ráadásul már a fagyis biznisz se igaz állítólag. Már csak másfél hét és te is mész a lézershowra. Fú, kiváncsi vagyok milyen lesz.
Vanta már jobban van, bár a nem létező töke tele van vele, hogy nem rohangálhat szabadon, csak pórázon. Édi bédi, kész jegesmedve, lassan a medencémig ér a feje. Majd rakok fel képeketKép

KépKép
inari

InariKép
Bűbájnak bűbáj volt, nem volt morci vagy ilyesmi, de kb. azt se tudta mit keresek ott. Kicsit szar érzés volt, mert eddig nem tapasztaltam ilyet.
Na mindegy. Õ is csak ember.

wish

Helló Csajszik!

Vanda!
Állandóan leslek, hogy jössz-e a híreiddel, de nem jössz! Mizú'? Ugye még sehol a mensi???

Wish, Inari!
Örülök, hogy Pityesz elégedett volt a tüszőkkel. Pénteken mentek újra? Van már időpontotok az inszemre/punkcióra?

Wish!
Nem akarunk egy nagy társaspartit szervezni valamikor? Lehetne nálunk is akár... Hozhatod a szomszédaidat is... Kép Sanyi is megkedvelt Benneteket, no és szeret játszani is! Kép (Általában minden játékban szarrá ver mindenkit, kivéve zsugában. Abban én vagyok a nyerő Kép, meg a szerény is!)

Inari!
Ááááá még soká' kell tesztelnem. Hivatalosan febr. 15-én. De még csak ma egy hete volt az inszem. Szóval még min. 1 hetet várnom kell!
Vanta meddig fog nőni? Olyan édes nagy mamlasz lesz?

Juci!
Köszönöm az engedélyt! Tudod, hogy azért becézgetlek, mert szeretlek! Főleg, hogy megint találkoztál okkeres nénivel. Te hozod a szerencsét nekünk. De azért jusson magadnak is! Kép

Alíz, Grillázs és mindenki!
Én is úgy tudom, hogy nem rúghatnak ki. Egyébként ha a köztes "pihenő" idő a lenne a kérdés, szerintem egy ilyen Intézet biztosan adna úgy igazolást, hogy jó legyen az időpont!

Szani!
Na most felcsigáztál, jöhetnek a képek! És azt a "szesölös"-et elmeséled? Vagy kénytelen leszek visszakeresni?

Gigi!
Ezek szerint előjött a kábel! Kép Hát megérte, nagyon édes! Kép
Tök viccels, hogy mi mindent kell majd eltűntetni a gyerek keze ügyéből. Múltkor átjött a szomszéd kislány (3 éves) és fél perc alatt úgy szétkapta a lakást, hogy csak lestem. Legjobban a díszkavicsban szeretett turkálni és örömmel hozta oda nekem a szoba másik végébe. Képzelhetitek... Kép
Vendég

RékaKép
Részemről rendben van a dolog. Megkérdem Lacit is, de szerintem neki is OK.

wish

KataKép
Kábel nics, ez még "régi" kép. Szerintem majd elkunyizom az apuét. Amúgy tényleg hihetetlen, hogy minden dologban megtalálják az életveszélyt. Az egész kérót át kell pakolni.

Én soha nem fizettem egy vérvételért sem, pedig a Dévai írta mindenhová a beutalót. A Nyírőbe jártam szurkára.

Farkaskomának megy a drukk.

Puszi

KépKép
gigi28

Jó estét Csajok!

Judit, igen, Ida távozott... hála égnek! Még nincs a kezemben a lelet, de remélem nem tévedés... :-)

Blöki ügyről nem véletlenül hallgattam. Ahogy az mostanában lenni szokott, ez sem megy simán.
Bárcsak jöhetnétek már simizni, de egy nem várt csavar csúszott a sztoriba. Nevezetesen az, hogy férjuram kinézett egy másik almot, Körmenden, ahol két hetes kiskutyák vannak. Mikor mentünk síelni, "útba esett", így meg is néztük őket, falatkák voltak de édesek. Igen ám, csak miután eljöttünk, viszketni kezdett az orrom. Gyanútlan voltam. De mikor vasárnap a barátnőmékhez betértünk "kutyázni" és utána is viszketett az orrom, gyanút fogtam. Sok más allergiám mellett csak nem vagyok a kutyaszőrre is allergiás? Ne má'!
Mindenesetre, jobb félni mint megijedni alapon elmentünk a tüdőgondozóba, csinálnak egy szerológiát, két hét múlva megvan az eredmény. Remélem, jöhet a kutyi. Mindenesetre, nem a gyöngyösi alomból lesz, az biztos, mert addigra azok már 11 hetesek lesznek és minél korábban szeretnénk magunkhoz venni. Úgyhogy ha jöhet a kutyi, akkor Körmendről lesz. Szorítsatok, hogy ne legyen allergiám, jó? Legyen már véletlen ez az orrviszketés...
Azért az alomról megpróbálok képet feloperálni, gyönyörködjetek ti is! Remélem, hamarosan személyesen is bemutathatok egy blökit nektek!

Judit, az én munkahelyem totál szar! Bocsánat, nem lehet szebben kifejezni. Úgyhogy én nem tudtam beszélni arról, mi is van velem. Marad a hazudozás, de megerősíthetem amit gondolsz, nagyon rossz! Amikor folyt a lombik, az egész procedúrában az viselt meg legjobban, mikor be kellett menni a mh-re uh után és sunyizni, minek is érkezem délben...

Lombik ill. törvényi védelem témában: én az ügyvédünkkel körbejárattam a témát, mert tényleg nagyon gagyi a törvény megfogalmazása. Õ azt mondta, orvosa válogatja, hogy egy-egy beavatkozást tekinti a reprodukciós eljárásnak, vagy úgy csűri-csavarja, hogy addig essen egy eljárás alá, amíg gyerek lesz a dolog vége.
De Wishnek igaza van, aki normális munkáltató, azt tv. nélkül is az lesz, aki pedig nem, azon a tv. sem segít.

Wish, feljebb én is erről írtam, amiről te, hangulat ügyben. Csóri Dévai, én is megsajnáltam, annyira megszállottan dolgozik, hogy egy egyszerű betegség is elhúzódik nála, mert nem piheni ki. Én is úgy éreztem, alig tudja nyomon követni, minek is jöttünk, mit kéne előírni... persze nyilván tudta, nem meggondolatlan, csak annyira látszott rajta hogy kivan.

Pusszantalak titeket!

Kép
szkatácska

természtesen nem engedi a képméretet, meg kell várnom apát... vagy meg kéne tanulnom kicsinyíteni?

Kép
szkatácska

Jelentem LKT 2006-a eddig= a szarral.
Az előzményeket tudjátok (munka, pasi beteg), hétfőn Bács-Kiskunból mentem Bp-re autóval, életemben először. Sikerült az 5-ösről az új MO-ra lekanyarodnom, melynek hála 3/4 órát késtem POtyesztől, de azalatta a 3/4 óra alatt átkozott sokat idegeskedtem. Erre jön a mai nap: vonattal mentem dolgozni, az állat-orvos jött értem autóval Kkfházára. 13.30-kor el kellett volna indulnom, hogy 4-re odaérjek Pityeszhez. Na most 1 (azaz EGY) k.va perccel sikerült lekésnem a vonatot, úgyhogy a mai UH-nak ezzel annyi, mert a kövi vonattal 16.00-kor még csak Cegléden jártam, úgyhogy le is szálltam. Paptibi felhívta Pityeszt, tök ciki volt, majd találkozunk pénteken.
Szóval hangulatom igencsak szar.
Mellesleg ez a mai uh szerintem hanyagolható, pénteken majd meglátjuk, hogy mehet -e az inszem vagy sem. Ma ezt még úgysem tudta volna biztosra megmondani.

Inari!
Neked elhangzott, hogy pénteken megy -e az inszem?
Aktuális kép blökiről??

Kata!
Vizsla kollega Veletek van már??

Juditom!

Krisztiánunkat távpuszilom. Nagyon becsülöm ezért a műtétért. Nekem is felmerült már, hogy ki kéne kapni, de a bátorságom hiányzik hozzá. Mondjuk az is igaz, hogy nem vagyok Bátor Férfi, mint Krissz...
Ki is az az okker néni?!

Munkahely:
A Dévainál beszélgettem egy csajszival, aki megkapta a papírját, hogy elfogják bocsátani (minisztériumban dolgozik, tudjuk, hogy onnan szórják a népet), erre kért egy igazolást Pityesztől, hogy meddőségi kezelés alatt áll (lombikos), és emiatt azonnal levették az elbocsátandók listájáról.Ezek szerint a köztes idő is lefedettséget élvez. Szerintem annál is inkább, mert az is törvéyni előírás, hogy a lombikot csak 3 havonta lehet ismételni, tehát a várakozás is a meddőségi kezelés része. Mondom én hozzáértés nélkül.

Roxál dr! Mit szólsz ehhez??

Grillázs!
Az anagi kérdésed a vérvételekre vonatkozik vagy magára a kezelésekre??
Az ovi indukció és az inszem költségéről be tudok számolni.
1) ovi indukció: 4 uh x 7.000, Closti, folsav 1.500 Ft, Puregon injekció 3.000/ adag (én ebből személy szerint 0 és 3 között kaptam)
2) inszem: gyogyik uaz, 5 uh x 7.000, maga az inszem pedig + 40.000.
A szükséges gyogyik mennyiségén sok múlik, mert ha sok injekció kell azok bizony több ezer forintba kerülnek/ adag. (Diánál azt hiszem 200.000 fölött volt mindkét inszem)

Gigi!
Imádom a kicsi fiad profilját (is)!!!
Új munkahely köszöni jól van, írtó nagy kupi van minden téren, rendrakás levezénylése rám van bízva. Majd meglátjuk... Néha úgy rzem magam, mint egy boszorkány... Erre Paptibi azt mondaná, hogy persze,mert az is vagyok...

Bekussoltam!!!

Ui: ENIGMA BÉBI KÉPEKET AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lkt

Megjött. Kép Ma reggel, de úgyis tudtam már. Sajnálom, hogy nem tudtam úgy indítani az évet, ahogy szerettük volna. De majd ti.
vanda978

Jaj Vanda, nagyon sajnálom. De nem csak majd mi, hanem úgy mi, hogy abba te is benne vagy. Azért ne csüggedj.

lányok!
köszi a jótanácsot, utánanéztem én is,de például az én munkahelyem a rabszolgatelep (pedig szellemi munkával foglalkozom) és ha megmondanám, szerintem egy-két napon belül repülnék. Ráadásul ki is zsigerelnek minket, nálunk még fél napra se nagyon lehet lelépni. A múltkor más orvosi kezelésre kellett mennem, fél napig könyörögtem, pedig lerítt rólam, hogy megpusztulok a fájdalomtól. Ez így elég gáz. Szóval nálam a jövő héten dől el, hogy milyen kezelési forma lesz, de már előre fázok tőle, hogy oldjam meg a dolgot a mh-el kapcsolatban. Igaz, tudom, a folyón akkor kell átmenni, ha már a partján állunk, csak épp kicsit parázom tőle.
grillázs

Vanda, Kép
A franc vigye a női megérzést... őszintén! Jobban vagy már reggel óta?
Ha szükséged van ránk, tudod, mi itt vagyunk!

Seszi
seszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?