A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Köszi csajok! Már kicsit jobb,mert bőgtem egy sort! :oops:

Lukacsne

Gratulálok a kislányodhoz! Sajnos nekem már nincs sok időm a tesóra. Idén töltöm a 40-et, és ez volt az utolsó tb-s lombikunk.
Jobbulást Neked! A tüdőgyuszival nem szabad játszani,úgyhogy pihengess,és gyógyulj meg hamar! :!: :!:

Kép
Kép
vszandra

vszandra: Így még inkább sajnálom. Nálatok miért kell a lombik? Bocsi ha már írtad.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: hát igen,fiú esetén a bizonyíték könnyebben észrevehető az UH-on :D

Úgyis mennem kell fizetősre is,mert vv-t nem csináltak,hiába kérdeztem rá...
Ők is egy fizetős másikra küldtek volna el,úgyhogy kaptunk csekkeket,meg tájékoztatót...

Azt mondjátok,a vv az Edwards miatt lényeges,ugye?
Merthogy a Down szinte kizárt a nő szerint,annyira vékony volt a tarkóredő (már mérés előtt megállapította),és az orrcsont is tökéletesen látszik :D
Vendég

kisbeeka: Ha ezt mondták az uh alapján, akkor igen. Az edwardsot szerintem nem lehet uh alapján kiszűrni.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky

A férjem katonáival van a gond.Kevés és rossz minőségű. :cry:

Nekem is hasonló pocakom volt. :P :lol:

Béku

Mind a kettő miatt kell a vv. A Down- t még nem lehet teljesen kizárni.

Kép
Kép
vszandra

vszandra: Van azért esély a spontán babára, vagy annyira rosszak az eredményei? Csak mert a sógoromnak is rossz eredményei voltak és mégis spontán lett az uncsitesó, pedig a sógornőm petevezetékei is el vannak elméletileg záródva.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky

Az egyik petevezetőm nekem is el van záródva,de lehet,hogy már mind a kettő.Próbálkozunk spontán is,de nem sok sikerrel. A párom eredményei régen elég rosszak voltak,most nem mondtak rá semmit. Gondolom csak azt nézték,hogy lombikra elég.
Maradt még 2 fagyibabánk,amint lehet megyünk vissza értük!
Egyelőre nem adjuk fel,amíg lehet és van pénzünk megyünk.

Kép
Kép
vszandra

Csak egy másodpercre bekukk :)

Minden akcióban lévőnek!!!! Olvassátok el!!!
http://www.babaszoba.hu/services/news/A ... ?nid=33540

Majd jövök visszaolvasni is :)

Kép
mieza

Sziasztok Csajok!

Béku!
szép a Picurod!!

Csajok!
ma feltettem reggel az Utrot és utána barnázás jött,de csak ilyen pecsételő azóta semmi!
szerintetek?gáz?
vikus82

Vikus barnázás még nem gáz, bármitől lehet... Akár egy pattant ér most ürül. De majd jönnek a többiek és ők is mondanak valamit...

A babafotós barátnőmnek most csináltam meg az oldalát (csak összedobtam), gondoltam megmutatom, ilyen esküvői fotókat csinál, szerintem annyira jók :) Ha van ismerősötök, aki nyárra tervezi, nyugodtan ajánljátok:
http://cargocollective.com/natasasweddi ... olio-COLOR

Kép
mieza

mieza: Nagyon jó képeket csinál és jó lett az oldal.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok

Béku, remélem hamar meggyógyulsz és nem kell gyógyszer.Megyek a héten én is bőrgyógyászatra, rajtam is kijött most 1-2 érdekes pötty! :?

Szandra, sajnálom, tudom mit érzel, nálam már 2x volt ilyen! :cry:
Drukkolok, h a fagyibabák veletek maradjanak!!!

Mieza, asszem a következő beültire rendelek egy bohócot a műtőbe, vagy lehet meg kéne kérni M.bát! :lol:
Vendég

zsu: Misibá amint bohócra maszkírozva sasolja a nunust. :lol: :lol: :lol:
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, az nagyon nagy lenne :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

zsu: Előtted is megjelent, mi? :lol: :lol: Azt mondja a párom, hogy csak nehogy előkerüljön a Paprika Jancsija. :lol: :lol:
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: Meg hát... már folyik a könnyem a röhögéstől :lol: :lol: :lol:
A paprika jancsit inkább ne!!! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.02.01 18:25-kor.
Vendég

Hát ez most biztos segítette volna a beágyazódásomat.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku!Nagyon szép a babucid!...és örülök,hogy még időben megnézett a doki!Gyógyulást!
Pénteken mi is megyünk Pestre a genetikai vizsgálatra,annak ellenére,hogy jó lett a kombi-teszt,biztos-ami biztos megnézetjük picúrkát!Remélem kapunk majd friss sztárfotót! :lol:

Szandra!Annyira sajnálom!Húú de mennyire dühítő lehet Nektek ez az egész!Kitartást és sok-sok erőt kívánok Nektek!Sikerülni fog!!!Spontán babót Nektek!!!

Gáz vagy nem de már muszáj voltam bevenni egy Algot.....olyan szinten szétrobbant már egész nap a fejem,hogy elmondani nem tudom!Most kezd jobb lenni!..csak most meg lelkiismeretfurdalásom van hogy bevettem! :?
Apa elment kifizetni a tervrajzunkat.Hát ettől is padlót fogtam! :evil: Kész rablás és még ráírta a tervező a papírra,hogy ez "baráti"ár!

Kép
Kép
missancsi

Párom következő beszólása: Tessék ott is mosolyogni, széles mosolyt kérek! EZ AKKORA DILIS!!!! :lol: :lol: :lol:
vicky79
Budapest III. kerület

huu Csajok, lehetetlen lepest tartani veletek... tuti nem tudok mindenkinek irni, de gondolok mindenkire es szoritok mindenkiert a hatterbol:)

Mieza: ezek szerint ma meg 2:1!!! nagyon szep a pocakod, en nem mondanam kicsinek, sot!!! egyebkent meg pont akkora, amekkoranak lennie kell:) en is szeretnek ilyen jo kepeket pocakosan, de sajnos az en parom nem nagy fotos, mindig en keszitem a kepeket mindenhol:)
holnap elutazunk, ugyhogy nem fog osszejonni a holnapi Janos korhazas randi sajnos, pedig jo lett volna! olyan jo olvasni, hogy ilyen jo hangulatban jarsz be a vizsgalatokra, szerintem ez sokat szamit! gondolok rad a heten, a kismama tornan is emlegettunk:)

Andi: nagyon szep a gyerekszoba szine:) (a ti szobatokat meg nem lattam, odaig meg nem tudtam visszaolvasni...) mi tavaly festettunk, igy most nem lesz uj szin, jelenleg szep terrakotta, max falmatricat nezek hozza:) mi volt a dokinal? en vegul a Mensmentisbe megyek, mert a korhazi nagy laborba kellene menni a vervetelre (verkep + terheleses cukor) es nem szeretnek ott a tomegben varakozni...

Breki: remelem hamar elmulnak a kiutesek, kuldok neked gyogyito enerdzsit :arrow: :arrow: :arrow: es nagyon helyes az uh kep:)

Vszandra: nagyon sajnalom, de orommel olvasom, hogy nem adjatok fel:)

Kép
oroszlán

ancsi: Semmi baja nem lesz tőle a gyereknek, nem jut át belőle annyi a véráramba.
vicky79
Budapest III. kerület

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mieza!Megnéztem a fotókat,tök szupik! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Tiszta bolondok vagytok Mbá-val és Paprika Jancsival!...máááá én is itt röhögök!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Azt mondod Vicky?!Nem ártok picúrnak?!
Mielőtt bevettem mondtam neki:hogy ne haragudjon érte,de ezt mostmár muszáj anyának! :?

Kép
Kép
missancsi

ancsi: Állítólag az első trimeszterben nehezebben adják a gyógyszereket, mert hogy akkor alakulnak ki a kezdetleges szervek, de ha pl. magas láza van a kismamának akkor a láz veszélyesebb a babára, mint a láz. A többi trimeszterben már nem okoz gondot. Ha jól emlékszem van olyan gyógyszer, amit szülés előtt közvetlenül nem lehet bevenni (gondolom pl. vérhígító). De ne izgasd magad. Én nagyon sok antibiotikumot beszedtem Barbussal, hogy ne repessze meg semmilyen fertőzés a burkot. Már akkor is szedették velem, mikor nem is volt semmi bacim. És még sincs semmi baja a gyereknek.
vicky79
Budapest III. kerület

Én akkor kértem sírva bocsánatot Barbustól, mikor magas volt a cukrom. Nem tudtam semmit tenni, amíg nem kaptam az inzulint mindentől magas volt. Akkor nagyon sírtam, hogy most biztos rosszat tett neki. Mégsem lett 5 kilós baba. Ezek a terhes hormonok. Tök normális hogy félted, csak az a baj hogy az orvosok is úgy vannak vele hogy amit nem veszel be az nem árt a babának. Pedig ez nagyon rossz hozzáállás, mert ha az ember nem veszi be a gyógyszert, akkor lehet hogy olyan rosszul érzi magát, hogy azt érzi a baba. Nem tudnak semmi biztosat.
vicky79
Budapest III. kerület

Ancsi: nekem is mondta a védőnő,hogy napi negyed-fél Algo bevehető,mert tudja,hogy hetek óta fáj a fejem!!
Attól nem lesz semmi baja a babának!

Lányok,aki elment fizetős 12-13. heti kombináltra (UH+vv):
hova mentetek???

*Kárpát utca közölte,hogy ők nem csinálnak,úgyhogy kilőve
*Bolgárkerék u. meg közölte,hogy megcsinálják,de 25.000 Ft!!!

No egy nyamvadt vérvétel 25.000 Ft?????

Szóval,hol csinálnak még ilyet,ami kifizethető?
Telán nem is olyan egyszerű ilyet találni,most hogy időpontot akartam kérni...
Vendég

Ja,az lemaradt,hogy nekem most ugyebár a vv lenne fontos,mert a többit lemérték ma,és minden rendben volt!
Vendég

kisbeeka: Én a MÁV kórházban voltam ingyen! Vannak kórházak (voltak még 2009-ben) akiket a Boglárkerék támogat talán. Kaptam reklámanyagokat és ennyi. Kérdezz rá a dokidnál, a Jánosban is csináltak. És +5000-ért meg lehetett volna csináltatni az integráltat. A genetikai uh-van kellett menni és én már 13+6 napon voltam, mert egy héttel korábban elmentem és mire visszaértem elvitték a vért.

Az lemaradt, hogy reggel oda kellett menni és elég sokat kellett várni. Én pont ezért is mentem el, mert inzulinoznom kellett meg ennem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.02.01 19:00-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

A sejtbankkal szerződött kórházakban csinálták ingyen (ez van a Boglárkerék utcában). Talán hívd fel őket holnap hogy van-e még ilyen lehetőség.

http://hvg.hu/egeszseg/20080923_down_kor_szures
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.02.01 19:01-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi a megnyugtatásokat!

Béka!...hú!Van ám ára a vv-nek! :? Mondanám,hogy Fehérvár :arrow: ott ingyé volt,csak hát az nem esik Nektek útba!

Majd a Többiek bizti tudnak tippeket adni! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Az afp-re már nekünk is odaadták a csekket! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Vicky: az a baj,hogy ma ott az Uzsokiban rákérdeztem,hogy hova kell mennem a vérvételre,vagy hol jelezzem,hogy szeretném,és néztek rám kerek szemekkel,hogy minek??

Mert hogy "csak" 29 vagyok,és nem értik,miért szeretném...
Ezek szerint nem volt véletlen,hogy nem szerepelt a beutalómon,és a terhesgondozási terven sincs rajta...

persze +9000 Ft-ért leveszik a vért,csak előbb posta,befizetés,utána el a laborba,ahol ezt csinálják,mert azt mondták,nem is helyben....

ezért gondoltam akkor,hogy inkább nézek egy olyat,ahol akkor babamozival együtt van a vv,de 30e körül azért nem szeretném most ezt... Az a baj,hogy sehova se tartozom,ezért nem látnak szívesen...

Mentem volna fizetősre,de csupán egy vv-ért sokallom a 25-30-at :?
Vendég

Vicky: ez az,hogy épp őket hívtuk,mert még közel is lenne.
de a vv-t 25.000-ért csinálnák...
Vendég

Amikor nekem a kórházban csinálták akkor is fizetős volt a Sejtbank-ban, de ott benne van az uh. is. Itt meg megcsinálta a dokim az uh-t és azt kellett vinnem és itt csak levették a vért. Egyébként szerintem nem kellett hogy abba a kórházba tartozzon az ember azt hiszem. A doki adott egy számot és egy nevet, fel kellett hívni a csajt és elmenni. Nekem sem volt még megalapozott, de nekem lett volna egy nyitott hátgerinces öcsém és szerettem volna megnézetni, hogy Barbusnál minden rendben van-e. Nem is szóltak semmit. Most néztem, hogy a leletünk még mindig lekérhető az oldalukról.
vicky79
Budapest III. kerület

Ezek szerint ez még mindig működik.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... hol-hogyan
vicky79
Budapest III. kerület

Vikus: az nem lehet, h beágyazódásos pici vérzés?
Neked inszemed volt, ugye?
Leírnád, hogy hogyan/mivel/meddig történt a stimuláció?

Béku: gyönyörű kisbaba...mindig lenyűgöz ahogy egy gyermek fejlődik, most megint az jutott eszembe, hogy még csak most volt nemrég az eredményhirdetésed!

Kép
lujzici

Hát nem tudom,ma eleve vettünk ki pénzt,hogy ha kellene fizetni a vizsgálatért,mert hát csuda tudja...
no de ennyire azért nem gondoltam egy vv-re.... :?
Vendég

Béku, itt http://www.downszures.hu/koltsegek.php
benne van a 25-ben az uh is.
De Judit talán többet tud mondani, ő volt itt.
A másik az Istenhegyi http://www.gendiagnosztika.hu/gendiagno ... -bovebben/

Nekem is ingyen volt a Jánosban, mivel a Sejtbank támogatja.
Kubunak, meg ha jól emlékszem, a doki megcsinálta az uh-t és az istenhegyin vették le a vért. Mivel az ő dokijának volt szerződése az istenhegyivel, és elfogadják a méréseit. Ez elég kevés dokinál van így.

Ja és Gratula is drágához, nagyon jó a kép!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Mindenkinek nagyon-nagyon drukkolok!!!

Andi, a szoba nagyon szép lett! Igazi csajos!

Mieza, nekem is mindenki azt mondta, hogy milyen kicsi a pocakom és nem is vagyok x. hetes. Pedig én nagynak éreztem az tuti. Ja és nekem is ez volt, nincs még lent. Emlékszem még Kispatak is mondta. :wink:
De nem is kell, ennek ellenére is indítás nélkül megszületett Lili. :wink:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Breki,
helyes a kép, gratula! :-)
vv-t szerintem 9ezer alatt nem találsz sajna.
kiütést sajnálom, jó hogy időben mentél dokkerhoz. én holnap megyek a pöttyeimmel, bár igazából nem rosszabbodik.

Szandra,
nagyon sajnálom, ölelések mennek innen is.

Ancsi,
fejfájásra panadolt szabad bevenni, én is épp gondolkodom rajta. :-(

Mieza,
én meg pont azt néztem mekkora a pocakod, dehogy kicsi és szerintem nagyon formás, én is ilyet szeretnék. :-)
mikor kapjuk a többi képet?

Estrella,
te már otthon vagy még nyomod a melót?

Andi,
mikor mentek Sz-hez? nem ma?
szépek a szobák, bár mi is már itt tartanánk...

Vicky,
én is mindig parázok a cukor miatt. múlt héten pár napot kisiklottam a diétából, meg is lett az eredménye... aztán meg a para... tegnap meg felcseszték bent az agyam úgyhogy szerintem az idegesség miatt mértem magasat... neked mennyi volt a cukrod, amikor inzulinra állítottak? bocs azt már tudom hogy írtad, csak elfelejtettem :oops: te hány hetesen kezdtél szúrni?

Eszter, Csucsu, Sajtink, Vikus, Avarka,
nagyon drukkolok nektek és küldöm ezerrel a babaragacsokat.

Juditkám, zebratársam,
úgy látszik ebben is társak lettünk, hogy kiskukacost kaptunk kiscsaj helyett! :-) :-)

csajok, nekem is szétmegy a fejem + hányinger. lehet hogy migrén lenne? :evil: mindenesetre remélem a baba jól van. annyi hülyeséget olvasok a neten... :-(

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Béku talán ez olcsóbb a klinikán: http://www.noi1.hu/web/

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Lujzici!
hát nem tudom,de csak tegnap volt az inszem! :shock:
a mensi 3.napjától szúrtam 1 Meronalt aztán 1hét múlva vissza uh,és akkor este már csak fél Meronalt kellett,szombaton meg a Pregnylt!hétfőn inszem!

Zsuzsi!
köszönöm!
vikus82

Macsi: köszi a tippet! :)

Woody: köszi Neked is! :D

Zsuzsi: igen,úgy látszik akkor marad a csekk,és elballagok,megnézem,hol veszik le ehhez a vért...

Tudtam,hogy nem olcsóak ezek a dolgok,de 25-30.000-re azért nem számítottam :?
Vendég

Zsuzsi: én is nagyon vacakul érzem magam,fejfájás,hányinger...

a kiütésekről azt tanultam,hogy mindenképp azonnal meg kell nézetni,az enyém először csak olyan volt,mintha kicsit felhorzsoltam vagy kidörzsöltem volna a szemem alatt...
Aztán elég gyorsan jöttek a pattanásszerű izék,amikből hólyagok lettek,már ki is fakadtak,úgyhogy gyors folyamat,ahogy írtam,én gyorsan gyógyulok mindenből! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja,és a másik amit tanultam,hogy ha nem tudod,mi az az elváltozás,ne nyúlj hozzá,még lefertőtlenített kézzel sem! :)

Írtak nekem hámosító krémet is a másik mellé,úgyhogy annyira nem volt hülyeség,hogy én is hámosítóval kentem :D :D :D
Vendég

zsuzsi: Az volt a lényeg a cukromnál, hogy evés után 1 órával ne legyen több 7-nél. Én 15 hetesen hagytam abba a gyógyszeremet és még egy hétig mértem a cukromat. Majdnem mind 7 és 8 fölött volt. Akkor irány a kórház és inzulin a 37. hétig. A végén már enyhítettem a diétámon és akkor sem volt magas a cukrom. Olaszországban a fagyit pl. mindig utóvacsinak ettem. Ja 10 gr. szénhidrát. :) Ne izgasd magad miatta, csak az a lényeg hogy figyelj rá. Az meg nem jó ha fáj a fejed. Nem diétázol túlságosan? A kevés ch is okozhat fejfájást.
vicky79
Budapest III. kerület

Oroszlán: no,hétfőn megyek a dokimhoz,és rákérdezek a tornára!
Ha rámondja az áment,akkor utána már megyek is Veled ;)

Tőled nem kapunk valami klassz pocakfotót? :D
Vendég

Hahó!

Napközben csak kicsit tudok olvasni, de irni semmit, mert nem tudok feljutni az oldalra.

Breki: örülök, hogy babával minden ok-s. Remélem neked a baj hamar arrébb áll. U-ban van szül felkészítő, arra nem mész? Szerintem már el is kezdődött! Talán lehet még belekapcsolódni!?

Sajti: én annyit gondolok rád!

Vszandra: sajnálom, pedig volt ott valami csik. Kivánom legyen testvér, de örülök, hogy egy lányka mégis van már.

Eszter veled mi van?

Mieza: mindenórás?! Jaj Istenem. Én meg vénülök! Persze neked is mostanában lesz szül.nap, hiszen Hal vagy nemde? Nekem 3 hét. Most volt, és ime elszáll ismét 1 év. Nagyon öregszem.

Vicky: persze megyünk majd együtt, és ha lehet adom amit szeretnél. Én nem hiszem, hogy elmenjek oda. Kérdés most hogy müködik

Judit. hogy bírod a munkát és az utat?

Zsuzska: influ mondjon le!

No mára ennyi, fáradt vagyok. Péntek beülti, nem félek, csak szeretnék már tullenni rajta.

üdv kispatak
Vendég

Nem mondjátok hogy ismét laptetű?

Na akkor továbbra is csak egy kicsi kellene fogbeültire meg báránykára, a többit feldobom és huss ( Sajti sokat kapjál el!)

üdv kispatak
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?