A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Eszter, nektek is mennek a drukkok és mindenki másnak :)))

Kép
mieza

Andi!
Fülöp doki azt mondta a méhnyakban 5-6 napig is szunyókálhatnak a "spermiuszok"azután akcióznak!
Szóval bármi lehet!
ritabmc

Sziasztok!

Nagyon elszaladt a hétvége, nem is nagyon volt időm olvasni-írni.
Szombaton hatalmasat sétáltunk apával Vácon, anyuméknak keresünk lakást, met szeretnénrk közelebb költözni hozzánk most, hogy áprilistól végre mindketten nyugdíjasak lesznek.
Ma meg Kriston tanfolyamon voltam 9-15-ig. Nagyon érdekes volt, és szuper kis nő az oktató. Második felvonás jövő vasárnap, aztán már "csak" itthon kell csinálni a gyakorlatokat.

Mieza,
látom még egyben, tehát Albert nem értett egyet azzal hogy a héten szülessen :)

Sajti, Pancsi, Vikus,
még mindig mennek a ragacsok és a hcg-növelők :arrow: :arrow: :arrow:

Avarka, Eszter,
nagyon-nagyon szorítok a hétfői/keddi akciókhoz!!!

A többiekre is sokat gondolok, de egyszerűen nincs most energiám 3-4 lapot végigolvasni és reagálni, bocs :oops: :oops: :oops:
Próbálom majd utolérni magam!

Kép
judit0713

óóó látom laptetves vagyok :D
Ez még jól jöhet, de természetesen csippenccccsen mindenki amire éppen kell! :D

Sajtim!
csak az én figyelmemet kerülte el hogy mikor kell vv-re menned?
nem tudom... :oops: :oops: :oops: :oops: pedig vágnám veled együtt a centit a jó hír közlésig!!!! :D
És látom, 8 babót irányoztál elő nekünk a kép tanúsága szerint! ám legyen! :D
Holnap kiderül, hogy eltaláltad-e a nyerőszámot :D

Mieza!
Minden energiámat Albert kibújásra koncentrálom...de már most határozottan érvényesíti az akaratát ez a kis Pöttöm :D

Zsuzsó!
Szép lett az új vonalzód :D nagyon helyes az a 4D-s kép :D

lépek vacsizni... de drukkolok és holnap jövök az infókkal!

puszi

eszter82
Budapest

zsuzsi: A vége felé nekem is rohadt sok energiám volt, alig bírtam a fenekemen megmaradni, pedig feküdnöm kellett volna. Még jó, hogy a doki nem tartott bent a kórházban végig.

eszter: Mennek holnapra a drukkok.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter!
Holnapra szoritok!

Judit!
köszi!
vikus82

Eszter, szerintem Sajtinak majd most pénteken kell vv-re mennie, merthogy 28-án volt a punci-jóóóóója... :wink:
Holnap reggel rengeteget fogok Rád/Rátok gondolni!!!!! :wink: :wink: :wink: Remek napod lesz, meglásd!!!! :wink:

Szia Rita, hát... ugye be nem látunk, hogy mi történt pontosan, annyi biztos, hogy mi a tojásfehérjés napok legutolsóján voltunk együtt Rajóval (az volt a 3. v. 4. olyan nap már) ... utána már nem volt az a fajta nyák, úgy emlékszem... :shock: Ja az volt a ciklusom 18. napja, ez biztos.... és én asszem a 35-en teszteltem először.... a köztes időben rendezte a sors ezt a bónusz-babafesztivált nekünk... :wink: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :lol: :lol:

Zsuzsó: néztem én is a vonalzód, tök jó lett!!!!!!!!!!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: nem,nem haragszom,de még most is úgy érzem,félreértesz.
Nem kívánok többet,mint most Mieza,akinek már 2 hete drukkolunk,hogy Albert megszülessen,holott még mindig van 4 napja!

Én összesen 6 nappal akarnám előbb... Azaz a 40. héten! Szerintem ez nem gáz!

Én nem görcsölök ezen,csupán megemlítettem,hogy klassz lenne,ha pár nappal a kiírt előtt szülnék TERMÉSZETESEN,hogy a családom is láthassa...

Kár erről többet beszélni,én azzal a mondattal le is zártam volna,amit először írtam ezzel kapcsolatban,csak a félreértésekre muszáj volt reagálnom,mielőtt ennyire szívtelen anyának látnátok,mert nem tartom magam annak...

Úgyhogy nyugi,harag nincs,csak félreértés ;)

Estrella: húúú,voltunk ma!!! Nagyon szép idő volt Sz.kereszten!!! :D
Hét ágra sütött a nap,csicseregtek a madarak,szedtem egy csomó csipkebogyót,hoztam forrásvizet,egyszóval csodás nap volt!
Volt egy laza séta a szabadban,picit emelkedőn is,de nem vészesen :)
És a nővérem anyósáék tündériek!!!! :D Úgy örültek nekünk,megnézték a neten a videót,és annak is úgy örültek,mintha legalábbis a saját unokájuk lenne a videón,annyira jólesett a törődésük!
Állandóan etettek-itattak,gyümölcsöket hoztak megtisztítva,hogy egyem,fotóalbumokat hoztak csodaszép tájakról,meséltek,stb. :)

Hasam fájdogált ma is,de már kedd óta,úgyhogy kezdem megszokni :?

Amúgy le a kalappal,nem semmi lehet onnan bejárni!
2,5 óra volt onnan ide hazaérnem... :shock:

Viszont annyira gyönyörű a táj,ezt még mindig tartom! :D
Reggel szentségeltem picit,hogy fel kell kelnem olyan korán,de megérte,mert nagyon jó volt!

Könyvet így csak holnap kezdem ;) De azonnal megírom,ha megéri :D
Vendég

kisbeeka: Nem vagy te szívtelen anya, szerintem az utolsó pár hétben már mindenki alig várja hogy megszülessen a gyerek. Amikor elkezd teher lenni a terhesség. Csak én ezt már nem tapasztaltam meg. Én még szülés előtti éjszaka is tökéletesen aludtam, magam vettem fel a cipőm és kötöttem is be, jó volt rám a régi téli kabátom és tele voltam energiával. Remélem majd te is ilyen jól fogod viselni a dolgot. A sógornőm vizesedett már nagyon a vége felé, na ő is várta már mikor bújik ki a babó. És náluk ugye ott volt a május 1-ei határidő is. Ő április 30-án szült, de nem azért mert fizetett a dokinak. A pénz miatt nagyon sokan mondták a dokijuknak, hogy indítsa meg hamarabb a szülést. Egyébként ha május után mondjuk 1-2 héttel lettem volna kiírva, akkor én is megbeszéltem volna vele, ha ez nem ártott volna a babának. Azért az a havi majdnem 100.000 plusz pénz hiányzott volna igen csak. Szóval ettől az ember nem lesz szívtelen anya, aki nem szereti a gyerekét. Én sem fecsérlek erre több szót, majd a végén meglátjuk sikerül-e a mamiék kedvéért hamarabb kicsalogatni a lurkót. :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

Akinek volt hiszterója, utána mennyi idővel ment dolgozni?
ann74

Ann: emlékeim szerint nekem úgy csinálta meg a doki (kaparással,átfújással együtt),hogy csüt. vagy pénteki nap egynapos klinikán műtött,hétfőn már dolgoztam.

Remélem nem csal az emlékezetem :)
Vendég

Vicky: mesterséges eszközökhöz nem nyúlnék :)
Az oxitocint addig nem vetném be,míg jóóóóval túl nem hordtam a babát,és már nincs más lehetőség.

Addig Miezát követném ;)
Vendég

Estrella: a bútort még nem fedem fel,mondjuk hogy babonából :)
Amint megvan,mutatom :D

Kiságy amúgy! Párommal most már nézelődhetünk ezügyben :)

Más bababútort nem veszünk,csak ezt,ezért vaciláltam rajta sokat,de megvan,ami tetszik ;)
Hozzáteszem: akár fiú,akár lány... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

zsuzsó
Hanna ugye nyári baba és legalább 6 napozója van vmik még a bolti cimkével de egyszer sem volt rajta. mivel mikor még pindúrok nagyon fázósak és hiába nyári babák vékony lábas rugiba kell őket öltöztetni, mert megfáznak, nővérem jún 13án született meleg volt és fürdetésre be kellett fűteni neki mert állandóan csuklott annyira fázott.
Hanna szintén zenész aug vége és minden este fürdetésre be kellett fűteni neki az Uram majd le rohadt a fürdőbe azon röhögtem hogy mondja h ez már szauna neki, mondtam beszélje meg a lányával, egy 5-6 hónapos baba már más neki lehet nyáron csak body v napozó én 2gyerek után így látom ,mert Filip februári és ő már így volt nyáron Hanna meg pici volt így nem ajánlom sem a napozót sem a magában kis nadrágot én most kezdtem el rá olyanokat adni, de jobb a rugi.
Hálózsákra ajánlanám a tesco, cora és auchan nevű bevásárló"budikat"---férjem után szabadon csak így hívja mindig van akció és akkor meg kell venni előre én Filipnek is Hannának is mindig szezon utáni akcióban megvettem előre és akkor féláron volt ill megvarrtam nekik mikor már Filip nagyobb volt...

sajtikám
babaragacsok mennek neked is

eszter
sok sikert holnapra

avarka
nektek is drukkolunk

és bocs ha kihagytam vkit a felsorolásból.....

ja és ruhavásárláshoz annyit hogy kicsi ruhából csak keveset mert Hanna már 74 ruhákat hord, csak viszonyítás képen írom hogy, hamar kinőnek 1-1 méretet egy IKEA-s papírszatyor ruha volt 56os volt ami egyszer nem volt rajta lásd napozók :( 5-6db mindenből elég szerintem meg a család is hoz úgyis.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

andi
van fotó a füleskéről holnap majd felrakom mert férjem gépén vannak a képek és az most nincs bekapcsolva.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Ann, megnéztem a Besenyős linket amit bemásoltál, ismerem de ahányszor látom mindig sírva röhögős :lol: :lol: :lol: köszi
ennél jobban, talán csak Jeff Dunhan halott teroristája tud megnevettetni

Zsuzsi, jaj de örülök, hogy hasznos volt a link amit találtam, kíváncsi lennék a kisruhákra amit rendeltél, biztos cukik :)

Eszter, nagyon drukkolok holnapra, hogy miden jól menjen, olyan szuper, hogy itt tartassz már csak egy lépés és bent lesznek a drágák a helyükön ahol lenniük kell. Beszéltetek már róla, hogy most mennyit ültettek vissza?

Mieza, jól hámozom ki, hogy a Futrinka egyesületnél valamilyen szerepet töltessz be? önkéntes vagy náluk vagy több ennél? ez nagyon szép és nagyon szuper, már egy ideje gondolkodunk a férjemmel magyar vizsla fajtamentésen, hogy esetleg ideiglesen befogadók lehetnénk és ezzel segíthetnénk a kutyikon. nekünk is van egy drágánk, egy 5 éves magyar vizsla lány Vanda, akit 3 hónaposan fogadtunk be azt követően, hogy utcára tették. esetleg még ha Albert engedi, tudsz infókkal segíteni az ideiglenes befogadással kapcsolatban vagy esetleg tudnék valamiben segíteni az egyesületnek mit gondolsz? nagyon szeretnék tenni a magyar vizslákért.
a plakátokból kiteszek néhányat (5,6-os) a cégnél a hírdetőre és a férjem is beviszi
Pörcögő gyönyörűséges magyar vizsu
látom van plakát az önkéntességről is, elolvasom mindjárt azt is

[url=
http://www.ticker.7910.org/eng]Kép[/url
]
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára pannik 2011.02.06 21:48-kor.
pannik
Budapest

Ann én a hisztero utáni napon már dolgoztam, irodában dolgozom ezért Molnár doki jóváhagyásával másnap be is mentem, igaz délutánra elfáradtam és hamar hazamentem de nem volt komoly inkább csak az izgalmak miatt volt szükségem még egy kis pihenésre

http://www.ticker.7910.org/eng]Kép
pannik
Budapest

kisbeeka, naggggggyon tetszik az új vonalzód, sikkes az a csaj a sapkában, sálban, elképzelem, hogy Rád hasonlít vagy Te rá :)

[url=
http://www.ticker.7910.org/eng]Kép
pannik
Budapest

kisbeeka: Nekem is oxyval indította a doki a szülést, jobban mondva burokrepesztéssel és utána oxyval. Ezért is mondtam, hogy szerintem magától még nem repedt volna meg, de mivel már annyira nyitva voltam, hát megindította. Egyébként nem akarom bántani, de így pont az ügyeleti ideje alatt szültem. Neki is kényelmes volt így. Ellenkezhettem volna, de már én is elfáradtam, csak én idegileg. Úgy gondoltam már jobban tudnék Barbusra vigyázni idekint. Egyébként néztem egy műsort és abban a nő akkupunktúrás pontokat masszírozott a kézfejen és mind az 5 gyereke meg lett 1 napon belül! Ha érdekel nézz utána a neten, hátha írnak erről is valamit.

lukacsne: Barbus most nőtte ki a 74-es ruhákat, de van ami még ekkora.

Megyek aludni, míg a kisasszony hagy. Jó éjt gyerekek.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku: Senki nem mondta, hogy szívtelen anya lennél és szerintem nem is gondolja azt egyikünk se, úgyhogy ez meg se forduljon a fejedben!!!! ... :wink: :wink: :wink: :wink:
A babátok meg bízzunk benne, hogy akkor fog jönni, amikor jönnie kell, ő úgyis tudni fogja, mi lesz a megfelelő pillanat :lol: :lol: :lol:
Az a lényeg, hogy semmi olyan baj ne legyen, hogy x idővel hamarabb kelljen jönnie... :wink: :wink:
A kiságyhoz gratula, ha meglesz majd kérünk fotót róla :wink:

Lukácsné: Szerinted májusi babánál teszem azt 3 hós korban, augusztusban ha brutál meleg van is korai lenne még mindig az a napozó??? Annyira édeset vettem, hogy azt muszáj lesz ráadni :))))))))

Ja Zsuzsó, akartam még mondani, hogy a madaras-teszkóban (a csömöriben) tegnap tök édes kis cuccok voltak leárazva, szeritnem a máshol levő ojjektumjaikban is érdemes szétnézni akár.... :wink:

andrea-1

Jó éjszakát mindenkinek megyek aludni, holnap talán lesz egy kis időm reggel meg késő délután benézni, hátha lesznek már délután fejlemények Eszterről

Kép
pannik
Budapest

Pannik: köszi :D
Együtt választottuk párommal az új vonalzót,mert megelégeltem,hogy napok óta nem moccan... :)

Nem tudom,hasonlítunk-e a vonalzós csajszival egymásra,remélem igen! :)
Vendég

Andi
Még nem jöttem rá, hogy mitől fájhat a hátam, de valószínű, hogy egyik éjszaka megfázhatott és talán elfeküdtem, de a bal lapockámnál volt egy pont, ami iszonyatosan görcsölt és fájt.
3 napi szenvedés, nem alvás után vettem be magnéziumot, e nem használt, aztán a húgomtól kaptam néhány ampulla kalciumot. a 2. után már jobb.

Zsuzsó
Jó hogy ha abbahagyod a melót. Azért mégsem lett olyan laza, mint amilyenre gondoltál. Tök jó, hogy legalább a pöttyeid nem okoznak gondot.
A per 8-án lesz. De az idézéssel a cég is megkapta a beadványomat és hát természetesen cáfolta, természetesen hazugságokkal.

Sajti
Olyan jól megfogalmaztad az érzéseidet, hogy én így soha nem tudtam volna, pedig éreztem hasonlót. Te is annyi mindenen keresztül mentél már és a babákért annyi mindent megtettél, és miattuk annyi mindenről lemondtál, hogy ne csodálkozz az érzéseden. Egyébkén a gyereknek szerintem nagyon fontos egy kiegyensúlyozott anyuka, tehát ez az állapot elsősorban rólad szól. Ha neked jó, akkor nekik is úgy hogy önzőségről nem kell beszélned. Ha pedig másképp akarod értelmezni akkor pedig fogd fel úgy, hogy értük vagy önző.
Az ügyvéd már eddig is beleásta magát. Azért tartott sokáig mert én megírtam, a párom átnézte, - volt ami neki jutott eszébe – majd az ügyvéd, aztán ami volt kérdése még magyarázkodás mailben és telefonon. Hétfőn megyek még taktikai megbeszélésre. Kedden pedig a per.

Kispatak

Tanuk nincsenek. csak 2 kolleganőm volt, ők most is ott dolgoznak, szerintem nem várhatom el tőlük, hogy mellettem tanuskodjanak.

Mieza
Látszik hogy Albert mennyire ragaszkodik hozzád. Azért én reménykedtem, hogy a 17. ker. megtetszik.

Eszter

Hétfőre mennek a drukkok. Nem kell túl sok, csak annyi amennyit szeretnétek és legyenek érettek, hogy jól megtermékenyüljenek.

Kép
vnbeni

hahó,
istenem mire beérem magam a rengeteg elmaradásommal, de egy jó hírem van, végre végeztem Marci 1 éves babanaplójával, hiányzott még 1-2 dolog, na azokat is beírtam, így most Lizáé van porondon.

hogy tudtok 1 nap alatt ennyit írni ? :-)

Vicky,
Marci: zárt méhszáj, majd két hét túlhordás, 7-15.50 között történt a dolog. indítás, nyűg, hiszti, fájt, nem tudtam hogy mikor van fájásom, lassan tágultam, elfáradtam, Marci egyébként is nagy baba volt (4300 gr, 57 cm), gátlások (pisilni kell, de nem, de igen, de nem, de igen :-) mindig mást akartam csinálni mint amit mondtak :-) de összességében minden okés volt, igaz 15.30-kor már ott tartottunk hogy császár lesz belőle, és akkor valahogy megvilágosodtam és mondtam dokimnak hogy mondja meg szerinte mennyit kell ahhoz nyomnom hogy baby on board legyen, na innentől kevesebb mint 20 perc elég volt :-)

Liza: 20.00-00.20 szóval gyors, sokkal lazább minden, hisztik, fel akarok állni, sétálnom kell, pisilnem kell, de nem, de igen, de nem, de igen....)

összességében szinte ugyanaz a menetrend, csak Lizánál gyorsítottban, EDA nélkül és már tudtam hogy kell nyomni :-) és azt hiszem sokkal összeszedettebb voltam most.

na szép menet lehetett Neked is szülés előtt, hát igen 0 fájással szülni valóban remek, aztán jön oxy és az ember azt se tudja hogy milyen fájás ez :-)

ugye ???? szülés után mintha láthatatlanokká válnánk :-)))
brrr pénteki fogdoki.

Pannik,
Molnár dokit imádom, nagyon jó szakember való igaz ! Hihetetlen a lazasága, hogy pillanat alatt megnyugtatott amikor paráztam valamin (pl. ömlött a vér belőlem otthon, telefon, távdiagnosztika, lenyugtatott és későbbi tünetek ismeretében megkért hogy feküdjek mert többet ártok babának ha autózok mint ha nyugizik kicsikét). Jó volt vele szülni, a terhesgondozás is csúcs volt, minden ! Soha egy percet nem vártam rá, a vv eredményeimet emailben 1-2 napon belül átküldte, volt hogy mentem vv-re a kórházba, előtte a beutalóért hozzá, de neki el kellett mennie, éppen a kapuban futottunk össze, és mondta hogy beutaló nővérpultban ott kérjem, szóval minden annyira zökkenőmentes volt végig.
előtte BMC-be jártam, mikor 5 hetes Marcival "kidobtak" (legszebb napom) :-))) akkor eldöntöttük hogy a barátunknál szülünk, szintén Jánosban, de aztán hármasban megbeszéltük hogy miért is ne :-) és az ő ajánlásával kerültünk Molnár dokihoz.
haha jó volt az első talink, már be voltam jelentkezve magánba hozzá amikor előtte egy héttel egyik éjszaka elöntött a vér, férjem Mostarban, én állok a tócsában, hívom barátnőmet hogy hurry vigyen be kórházba, hívjuk közben a barátunkat, mondja hogy nyugi, menjünk, hivatkozzunk arra hogy kinek a betege vagyunk stb. stb., erre micsoda szerencse pont M doki volt az ügyeletes, szólnak neki a nővérek hogy itt van az egyik betege, jön M doki, persze nem ismerjük egymást, mondom neki hogy hivatalosan egy hét múlva találkoznánk csak. :-)
ja és volt olyan is amikor kórházban feküdtem Marciterhességgel, hogy 2 hét fekvés után kiengedtek, és utána pár napra kellett volna következő kontrollra mennem hozzá, de megkért hogy semmiképpen ne mozogjak, maradjak inkább otthon, szóval nekem rengeteg *******-t kap tőlem !
elmondtam mindent ?

na ügyik voltatok első szúrással ?

link nagyon jó, mondjuk a babaruhák árán dobtam egy hátast :-)
óra passz: nekem csak óraátállításkor csinál ilyet.

Zsuzsó,
jóvanna tudom :-)
vonalzód nagyon csini !
cukor mindjárt jó lesz, vége ennek a hétnek pikk-pakk.
muti milyen ruhákat rendeltél !
kisméretű nacik is vannak persze, persze hogy használható, én véleményem hogy a bébit mindenki úgy öltöztesse ahogy neki és a babának jól esik és ne úgy hogy ezt így vagy úgy kell :-)
az biztos hogy ha vásárolsz (és nem kapsz) akkor keveset első körben, mert lutri hogy mondjuk 56-os kell vagy már csípőből 62-es az induló méret.... mondjuk a rugi első időben kényelmesebb öltözködés szempontjából, de lehet hogy ezt más megcáfolja :-)
kezdetben otthon szerintem a legjobb a rugi, könnyű kezelni, öltöztetni, pelusozni stb. stb. De van olyan rugi is aminek nincs talpa...és akkor kap egy zoknit.... amit mindkét gyerekem előszeretettel letép magáról :-) (egyébként kis méretben rucit teszen, vaterán tutira kapsz és még jó minőségben is, hiszen gondolhatod mennyi ideig nyomják 56,62 méretben).
csinálhatsz olyat is hogy napozó és egy térdig zokni és az mindenkinek jó :-)
hálózsák: haha utálják, tényleg brutál áron vannak, Marcinak vettem anno egy 68-ast teszen, most Liza használja néha ha nem kap hisztit attól hogy nem egy bodyban van itthon :-)
nem tudok jó lelőhelyet mondani, talán itt
http://gyerektextil.hu/index.php?page=s ... &Itemid=95
ja és ha veszel mindenképpen olyat (szerintem) amit majd 74-80 méretben is tud még hordani...

Béku,
nyugi elmúlik az álomkor.
én asszem 22 hetesen voltam 4D-n.
lemaradtam, és persze nem akarok kiváncsiskodni :-) de van valami összefüggés a pár nappal előbb és hogy a családod is láthassa között ?

Estrella,
nyami kaják.
terrárium ? :-) ejnye :-)
rendben ma oltás után küldöm Marcit hozzád, aztán Lizát is :-)

Sajti,
hellló csajszi !
jó akkor most kisétáltad magad és pihiiiiiiiiiiiiiiiii !
ne legyél megijedve a gondolatoktól, hátha pont most ez az eufóriamentesség lesz a befutó. szerintem teljesen rendben van ez (én pl inszem után 3 hétig eszembe se jutott hogy inszemen voltam - lehet hogy ezért voltam annyira meglepődve amikor zebrás tesztet láttam). (sőt inszem előtt 2-3-4 nappal céges buli, és rám nem igazán jellemző módon én úgy berúgtam, ja és bagóztam is :-( )
borszakértő kolléga :-)))))))

Kahlan,
remélem hogy nem kavar be 15 és a hosszú hétvégén is lesz bent valaki. szurikkal nem lehet variálni hogy ne pont akkorra essen ?
egyébként Marci 2008. március 23-án, húsvét vasárnap költözött be.

Vnbeni,
elővásárlási jog bejegyezve :-)
cég kapja be, brrrr annyira drukkolok.
és persze hogy mielőbb indulhasson a mandula eredmények ismeretében.
huh jó hogy csak néhány hajszálrepedés.
tapéta cool.
hátadra vigyázz Csajszi !
keddre nagy drukkok !

Andi,
juppé vásárlás. (nem tudom milyen cumisüveget vásároltatok, mindenesetre Neked és minden vásárlás előtt álló kismaminak nem árt erre odafigyelni http://www.mno.hu/portal/763854)

Kispatak,
kár hogy ABEV nem műxik, nekem azzal pikk-pakk készen van.

Csucsu,
hogy vagy ?
hajrá barinős szívhangkukucs !

Mieza,
hát "csalódott" vagyok, úgy vártam egész nap az sms-t :-))))))))
csajszi, ez aztán a pörgés, mondjuk mindig is ilyennek ismertelek :-)
kutyák védőszentje vagy, le a kalappal ! naná hogy plakátolok !
Albert !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Judit,
de jó hogy Anyudék közelebb költöznek, ez remek hír.
örülök hogy jól vagytok.

valamelyik este M1, Az este c műsorban volt szó arról hogy a homeó mekkora átverés, nézte valaki a műsort ?

nekünk ma oltás (Marci fél napot megy bölcsibe, ebéd után elhozom hogy 2-4 közötti egi rendelésre elvigyem és megkapja kullancs 1. oltást, aztán Liza 6 hós kontroll, oltás is, remek délután lesz :-))) nem baj thuja 30 ch előkészítve :-)

Sajti, Pancsi, Vikus !
magas HCG-t !

Eszter,
csuriban mindenki !

(bocsi hogy mondataimat nem nagybetűvel kezdtem :-) )
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2011.02.07 06:34-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Zsuzsó, Andi,

Marci dec 23-án született, ő kb. utál mindent ami vastag, nadrág, zokni, harisnya. rengeteg képen csak egy szál bodyban látható (télen, nyáron) evvan de lekopogom bölcsis időszakot leszámítva soha nem volt beteg.
volt olyan hogy jött védőnéni hozzánk, gondoltam adok a gyerekre harisnyát, nadrágot, szerencsére a csajszi érkezése előtt, így legalább 5 percig Marcus felöltözve játszott, aztán levetkőzött, mondta védőnéni, ha így érzi jól magát..... :lol: :lol:

Liza dettó, tegnap olyan hisztit levágott hogy azt hittem kiugrom az ablakon, szóval hiszti előtte fürdött, kapott vastagabb rugit és egy bodyt. hiszti közben levettem a rugit róla és egy bodyban tette vette magát, mondanom sem kell hogy 5 sec múlva minden "fájdalma" elmúlt. így is aludt el, aztán 5 m3 puha pléddel betakartam és abban alszik azóta, benyúltam paplan alá hát katlan van.

férjem mindig azt mondja hogy nekünk is jól esik a bőrünknek hogy ha nem ruhában vagyunk és a puha pléd, takaró hozzáér a bőrünkhöz, szóval ebből kiindulva :-) :lol: :lol: :lol:

kubuspace

Jóreggelt! :)

Eszterkém: Mára egy platóskocsinyival!!!!! :wink: :wink: :wink: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kubu: Egész hétvégén nem néztem híreket, aztán ma reggel a fél hetes híradóban látom ezt a cumisüveg mizériát.... :shock: :shock: Na pattanttam ki megnézni, mint a szél, hogy miket is szereztem be....de szerencsére mindkét c.üvegre 0% bpa van írva, más ilyen jellegű dolgot meg még nem vettünk meg, de mostmár ezt is nézni fogjuk... :shock:

Amúgy úgy döntöttem, hogy ma átválogatom a zsákos mosnivaló cuccokat és kilistázom miből mi-mennyi-mekkora van.... és elkezdem őket majd szépen sorjában átmosni... :wink:

andrea-1

Ja Kubukám: Amúgy lemaradt az előzőről, hogy köszi szépen a bpa figyelmeztetést!!!!!!! :) és a Marci-Liza lazán öltözködési tanácsot is.... Nekünk tetőtéri a lakásunk, nyáron jó meleg van. Télen is csak akkor kezdünk el fűteni, ha 0 fok alá megy a hő, addig is simán 22 fok körül van a lakás hőmérséklete, hát meglátjuk a ded mennyire lesz fázós, ill. mennyire igényli a beöltöztetést :wink:

Sajtikám, Vikus és Pancsi: Megy a mai adag babaragacs Felétek: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

andrea-1

kubu: Csak azért kérdeztem a két szülés között a különbséget, hogy lehet-e valamire következtetni az elsőből. Ezek szerint nem annyira. Egyébként tényleg rossz volt az oxyban, hogy a kitolásnál gyakorlarilag folyamatosan fájt. Az oxyt adták, az edát levették és nem tudtam pihenni kitolás közben, mert nem éreztem különbséget a fájások és a szünet között. Legközelebb inkább oxy nélkül szeretnék szülni, de majd kiderül akkor. Remélem átélhetem ezt a szenvedést még egyszer. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Andi,
hát igen, borzasztó sok mindenre kell figyelni....
jó pakolást :-)
örülök ha segíthetek vagyis okoskodhatok :lol: :lol: :lol:
ja még annyit hogy Liza szobájában általában 19 fok van télvíz idején :lol:

és akkor jövök egy augusztus 13-i képpel (8 napos)

Kép

kubuspace

Vicky,
oxy-s részét átgondolom és referálok még :-)

kubuspace

Jó reggelt, szép napot mindenkinek

nekünk nagyon szép a mai nap, mert ma kezdjük a szurit végül úgy döntöttünk este fogjuk adni (ahogy eddig is és az jól bevált) mert reggel elég korán eljövünk otthonról este meg szép kényelmesen, rohanás nélkül lehet szurni

Kubu, amit írtál M dokiról hát az nagyon pozitív, köszönöm és megerősítette bennem, hogy jól döntöttünk, hogy őt választottuk nőgyógyásznak, már csak egy vagy két csöppség kellene hozzá, hogy nála szülhessünk. De az elhatározás már megvan :)
most voltam nála múlt héten rákszűrésen, mondom neki miután készen lettünk, hogy nem is fájt egyáltalán nem is érztem semmit, azt mondja: Ő kér elnézést, hogy nem okozott fájdalmat, legközelebb szóljak előre, hogy kedvembe járhasson. hát akkorát röhögtem, nagyon bírom a humorát :lol: :lol:

drukkolok Eszternek és Avarkának is mára és holnapra
Andi szép az új vonalzó nagyon :)

Kép
pannik
Budapest

Jó reggelt Mindenkinek!

Kubu!
köszi,gyönyörűséges Liza baba!
vikus82

Kubu, ez a piros összeállítás csudacuki :)
nagyon édes ez a gyermek és nem tudom figyeltétek-e hogy mit mutat a jobb kezének középső ujjával, korán kezdi az egyezményes jelek használatát :lol: :lol:

Kép
pannik
Budapest

térdel és rugózik, vége a nyugalomnak :shock:

Kép

haha

Kép

kubuspace

Andi!
köszi,tök jó a vonalzód!
vikus82

Sziasztok!

Eszter! Mega - Giga drukkok mennek!

Az eredményre váróknak kitartás és jókedv!

Köszi mindenkinek a szurkolást! A holnapi leszívással véget érnek Húgom megpróbáltatásai, utána páromon a világ szeme! A sikeres randevúkért imádkozom!

Szép napsütéses napot kívánok Nektek!

Kép
avarka

Avarka, nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen nálatok, Hugod nagyon rendes lány, le a kalappal. Hogy viselte a stimulációt? jól van?

Kép
pannik
Budapest

Szép hetet Mindenkinek!
Esélytelen,hogy mindent visszaolvassak! :( ...de majd megpróbálom!
Annyit olvastam,hogy Mieza,még egyben??! :)
Eszter!Drukkolok NAGYON!!!
Andi!Szép az új vonalzód! :)
Béku!Úgyszintén,szupin néz ki a vonalzód!(De mitől lett kevesebb köztünk a különbség?!Ha jól emlékszem pont 1 hét volt köztünk?!...de lehet,hogy rosszul emlékszem! :? )Kirándulás csudijó lehetett!
Szombaton mi is sétálgattunk kicsit,szuper idő volt,Mukink imádta!Főleg,hogy megengedtük,hogy sáros legyen!Élvezte!..utána a fürcsit már nem!
Vasárnap anyósék-ebéd!..na itt már lankadt a kedvem!Kezdi az okosságait benyögni!(pl.:minek akarjuk majd tudni,hogy fiú v.lány lesz!..majd fehér legyen minden mert az mindegyiknek jó!!)stb.
Pocim olyan szépen növöget!Olyan büszkén "kirakom",ha megyünk valahova! :lol:
Sotén említették,hogy ha lesz négyes tesztünk akkor annak eredményét is vigyük márciusban!Kell az a négyes teszt nekünk??
Március! :( Apa nyaralni megy egyedül!..nem várom!(engem nem vihet! :cry: )

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok!

Beni,Kubu,Andi,Judit-és sorolhatnám,mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat,ragacs szállítmányokat!!!!!

Vikus-9.-én,szerdán lesz eredményhirdetés.
Pihenjél sokat,szorítok!!!

Sajtikám-tényleg szépen megfogalmaztad,valahogy most bennem is ilyen érzések kavarodtak,most én is úgy vagyok már vele lesz ami lesz,megtettem mindent,szerdán kiderül.
Péntekre egy traktorral :D

Eszti-már felébredtél biztos a csudi jó álomból,szorítok!!

Avarka-keddre,szerdára mennek a drukkok!!!

Szép napot mindenkinek!!!!!!

Számos Pancsi
pancsi790204

Pancsi!Fejér megye?? :lol: Honnan is?
Szerdán derül ki?Húú de izgi!!Szorítok nagyon!!!!

Kép
Kép
missancsi

Andi
Jól haladsz akkor a beszerzéssel...
Figyi, cumisüveget mi alapján választottál?? Mert itt írták a csajok, hogy az egyik gyerek ezt szerette, a másik azt... vagy kap, amit kap és kész? :)
Jó lesz, ha már meglesznek a bútorok, alakul majd szépen a szoba!
Nekünk is tetőtér, egy hónappal későbbi baba, hát nagyon félek a nyári hőségtől... Amúgy is az első 6 hét a legkeményebb, és dögmeleg lesz mellé...
Jó lett az új vonalzód!

sajti
Igenis, többet nem emelgetek! :)
Hogy csinálod az IR-es tejbegrízt?

Mieza
Albert tényleg nem frontérzékeny…
Na talán ma ez a szép idő előcsalogatja…
Jók lettek a plakátok!

Judit
Örülök, hogy jó volt a Kriston-tanfolyam...
Basszus, a héten nem is volt időm gyakorolni :(

Béku
Délutánra összeszedte magát az idő, reggel még olyan borúsnak tűnt...
Forrásvízért amúgy mi is oda járunk át, ásványvíz helyett azt isszuk. A kápolnás forrásnál voltatok?
Azért nem onnan járunk be, sokkal közelebbről, meg nálunk jó a közlekedés. 10 percenként van kb busz, rengeteg helyről jön felénk, vonattal 20 perc az Újpesti metró...
Amúgy meg kocsival járunk, 15-20 perc alatt Budán vagyunk, onnan nekem át sem kell szállni, elvillamosozom a munkahelyre.
Mondjuk azért idő, nem olyan, mintha a kerületből járnék be, de a környezet kárpótol :)
OK, majd ha meglesz a bútor, küldj képet :)
Sógornőt megkérdeztem, ő a 24-vagy 26 héten volt 4D-n (bocs, elfelejtettem, melyiken), mert nekik a picilány addig nem mutatta meg a nemét és már nem bírták tovább…
De azt mondta, annyira még nem látszódott jól az arca.

Ancsi
Szerintem nem kell a négyes teszt, ha jó lett a kombinált…
Én legalábbis nem megyek.

Kubu
Terrárium, bizony! Na ahogy nézem, hétvégén érkezik is bele a kis jövevény, még nem tudjuk, kisfiú, vagy kislány lesz-e :)
Oltás után jöhet mindkét hurrikán!
Ha már cumisüveg, mi a vélemény az üveg-cumisüvegekről?
Állítólag könnyebb tisztán tartani és tuti BPA-mentes...
http://www.forbaby.hu/index.php?productID=2983

Én tegnap kibabáztam magam...
Kiscsaj (5 hónapos) fél percet nem bír ki, ha nincs kézben, még az anyja mellett is üvölt. 4 óra alatt háromszor kapott tápszert... Mondjuk teje is van, csak ez egyszerűbb. Háááát, nekem ez fura.
Mondjuk sosem volt még gyerekem...
Kérdeztem sógornőt, hogy olvasott-e valami csecsemős könyvet, Suttogó, vagy bármi, de mondta, hogy nem, ösztönből próbálta, de ő is belátta, hogy nem megy túl jól...
Meg nekem az is fura, hogy etetés előtt teszi tisztába, persze utána mindig telepakolja a pelust...

Vettem filc-anyagot a rácsvédő dekorálásához, szerintetek mit csináljak vele, hogy később ne fogja meg a fehér anyagot? Ecetesvízbe áztatás..?

Kép

Kép Kép
estrella22

Nagyon izgalmas lesz az elkövetkező pár hét!
A héten ismét kismamákkal gazdagszik a fórumunk!

Babaesőt hoz a február és a valentinnap!

Nagyon izgulok lányok!

Kép
avarka

Ancsi-Köszönöm!Igen,szerdán derül ki :D
Nem vagyunk messze egymástól,Nagyvenyimen lakunk.
pancsi790204

Mieza: vajon még mindig egyben? Oh milyen szép lenne, ha babód ilyen tavaszias szép napon születne. Az energiád nem semmi! Ez a galvánelem: azt hittem besz-k a nevetéstől.

Sajtikám: mikor lesz vv? Annyira izgulok érted! Eszter te sem vagy utolsó helyen, de Avarka és senki se.

Vicky: jó hogy neked burokrepi, és oxy eredményt hozott. Képzeld nekem még megfejelték egy kis kézzel tágítással, miután babóm ox. hiányban volt. Na ez volt a legfinomabb részre - senkinek se kivánom. A rohamkitolást nem tudom mennyire jó - vagy se, de legalább 1-2 meglett, baj nélkül, 1-2-3 orvos plusz segítségével.

Kubu: tündériek. hát az idő halad, mászik - zabálom érte!
Abev-t hogy kell letölteni. Összesen hány program kell hozzá, mert tudom nem egy, és én még a kiinduló pontot se látom, nem a végét.

Pannik: hajrá szuri. Akkor Kubu megnyugtatott, hogy jó helyen leszel. De Jánosban szerintem bárki jó, nem? Egy barátosné ott is ügyeletben szült pár éve, és max elégedett volt (Pálmai: akit Anna a multkor dicsért nagyon)

Breki: örülök, hogy kimozdultál. Telik az idő, a végét majd meglátod. Dokker ma lesz/volt? Remélem csak jó hirekkel jössz el tőle, és megerősít téged, hogy nagyon jó helyen lesztek/maradtok nála. Egy pár hét és nekem is jelenésem lesz, aztán klinikán is.

Vbeni: szurkolok a dolgokhoz, sikerülnie kell! Azért nem hiszem, hogy a koll-kat nem fogják beidézni tanunak, ha más nem,akkor a bíró fogja megtenni.

Na most meló

este jövök

üdv kispatak
Vendég

KUbu:
"Há'de baaeső a szép kis házra.... babaeső a fórumunkra... há-á 'jajj temeráv...".... :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy én kérek a mutatványért elnézést...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Estrella: érzésre :lol: :lol: .... vettem egy chiccot (mert rózsaszín minta volt rajta.. :shock: :lol: ) meg egy aventet, az egyk 150 ml, a másik 125 ml. Egyelőre ennyi. Majd még kinézek fajtákat, aztán leadom az ismeretségnek, hogy milyeneket vegyenek még ha meg akarnának lepni valamivel :)... Úgy gondoltam legyen több féle, aztán kiderül mi jön be... :shock: :shock: :shock:
Majd a többi dologgal is így lesz, szépen ki lesz kísérletezve, nem görcsölünk rajta, ami beválik az lesz :) Végülis ahány gyerek annyiféle :)
Tündéri ez a kislány, az a vigyor!!!! :)
Filc anyagban nem vagyok otthon, de egy kis db-on próbáld ki, hogy forró víz, utána ecet... száradás után varrd fel fehér anyagra és mosd ki újra, ha fog, azt úgyis látni fogod! Én talán így próbálkoznék, így tutira nem cseszém össze a rácsvédőt, ha valami gáz lenne az anyaggal mégis.. :wink:

Most beszéltem anyámmal, a zsákos ruhákból azt mondta, hogy amin folt van neki ne álljak folttisztítózni, a héten kijön hozzám, elviszi és majd ő megcsinálja.... :wink: :wink: :wink: Most zabáljam meg, hogy ilyen édes??? :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Sziasztok!

Félig gyógyultan visszatértem a melóhelyre. „Cseppet” még köhögök (majdnem kiesik a tüdőm).
Most a gyerek van soron. Fő a változatosság. De ezt most megoldja a férjem és az anyósom. Én meg idebent…. Brrrrr…..

Olvasgattalak benneteket, te sokat nem ültem a gép előtt, fekvésre voltam ítélve. Minden tv műsort megnéztem. :D

Nagyon drukkolok mindenkinek.

Segítenétek nekem: Mi is volt pontoson a konzultáción. Ott akkor csak beszélgetés van? Utána következő lépések? Mire figyeljek, hogy ne menjenek el fölöslegesen a hónapok?
Köszönöm.

Megpróbálok visszarázódni….
franci

Pancsi!Én is Venyimi voltam!Lehet,hogy ismerjük is egymást?! :lol:
...csak aztán átköltöztem Ráca.-ra!

Kép
Kép
missancsi

Franci!!

Jobbulást!!! Én is még itthon,de jobban vagyok.Mikor mentek BMC-be??
Konzultáció:Adatok felvétele,vigyetek minden leletet ami van!!Fontos!!Hátha nem kell mindent megcsináltatni,és haladhattok.
Doki megírja a beutalókat,Férjeddel kezdenek,Neki ha nincs sperma vizsgálati lelete,akkor 2X kell menni.vv-el mind a kettőtöknek,HSG,nőgyógyi vizsgálat.

Mi nagyon sokat csúsztunk,de Engem elküldött Sz fizetős vizsgálatra is az ANTSz-be,és azzal nagyon sokat szarakodtak.Meg szar lett a májam eredménye,és azzal is mennem kellett.
ja és a ciklusom 4.napján voltunk az első konzultáción,így Nekem ugrott is az a hónap,mert megkellett várni,hogy megjőjjön,és akkor mehettem a 3.napi hormonra.

Bocsi,de nem vagyok képbe,van valami leletetek??

Pannik!!
Hajrá szurka!!!!!!!!!!!!!!!!Remélem jövőhéten pénteken Én is szúrhatok már!!!!!!!!!!!! :D :D

Eszter!!
Már biztos ébren vagy!!!!!! Várunk a hírekkel!!! :D
csucsu99
Budapest

Franci, én most csináltam végig a megelőző vizsgálatokat, nálunk a következők történtek: rákszűrés, mellultrahang (vagy van akinek mamográfia) nélkül nem kezdenek bele semmibe, aztán házon belül vérvétel 3-ik napon, (nekem most volt egy fizetős vérvétel is a Petneházi utcai laborban már sajnos nem tudom mit néztek csak azt, hogy nagyon jó lett :) ) őstüsző számlálás a 3 v 4 napon, sperma tenyésztés (rossz eredmény esetén kezelés újabb tenyésztés) ezek voltak és mikor minden meglett akkor kimondta K a boldogító indulhatunk szót (a rákszűrés eredményét most viszem majd, de megígértette velem hogy meglesz indulásra)

Kép
pannik
Budapest

Csucsu, Pannik, köszönöm.

Csucsu, jobbulást neked is.
Elég sok papírom van már. Apa volt vizsgálaton októberben (azt hiszem), vele minden rendben van, igaz ott nem tenyésztik.
Teljes vérképem régen volt. Inzulint, vasat, pajzsmirigyet rendszeresen nézik.
Jövőhét csütörtökön megyünk.

Még egy körkérdés: Minden vizsgálatra veletek ment a párotok? Vagy csak én leszek ott egyedül???? Nem hiszem hogy velem tud jönni, valakinek dolgoznia kell. Így is jártam úgy, hogy Gergőt is vittem magammal a nődokihoz.
franci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?