hahó,
istenem mire beérem magam a rengeteg elmaradásommal, de egy jó hírem van, végre végeztem Marci 1 éves babanaplójával, hiányzott még 1-2 dolog, na azokat is beírtam, így most Lizáé van porondon.
hogy tudtok 1 nap alatt ennyit írni ?
Vicky,
Marci: zárt méhszáj, majd két hét túlhordás, 7-15.50 között történt a dolog. indítás, nyűg, hiszti, fájt, nem tudtam hogy mikor van fájásom, lassan tágultam, elfáradtam, Marci egyébként is nagy baba volt (4300 gr, 57 cm), gátlások (pisilni kell, de nem, de igen, de nem, de igen

mindig mást akartam csinálni mint amit mondtak

de összességében minden okés volt, igaz 15.30-kor már ott tartottunk hogy császár lesz belőle, és akkor valahogy megvilágosodtam és mondtam dokimnak hogy mondja meg szerinte mennyit kell ahhoz nyomnom hogy baby on board legyen, na innentől kevesebb mint 20 perc elég volt
Liza: 20.00-00.20 szóval gyors, sokkal lazább minden, hisztik, fel akarok állni, sétálnom kell, pisilnem kell, de nem, de igen, de nem, de igen....)
összességében szinte ugyanaz a menetrend, csak Lizánál gyorsítottban, EDA nélkül és már tudtam hogy kell nyomni

és azt hiszem sokkal összeszedettebb voltam most.
na szép menet lehetett Neked is szülés előtt, hát igen 0 fájással szülni valóban remek, aztán jön oxy és az ember azt se tudja hogy milyen fájás ez
ugye ???? szülés után mintha láthatatlanokká válnánk

))
brrr pénteki fogdoki.
Pannik,
Molnár dokit imádom, nagyon jó szakember való igaz ! Hihetetlen a lazasága, hogy pillanat alatt megnyugtatott amikor paráztam valamin (pl. ömlött a vér belőlem otthon, telefon, távdiagnosztika, lenyugtatott és későbbi tünetek ismeretében megkért hogy feküdjek mert többet ártok babának ha autózok mint ha nyugizik kicsikét). Jó volt vele szülni, a terhesgondozás is csúcs volt, minden ! Soha egy percet nem vártam rá, a vv eredményeimet emailben 1-2 napon belül átküldte, volt hogy mentem vv-re a kórházba, előtte a beutalóért hozzá, de neki el kellett mennie, éppen a kapuban futottunk össze, és mondta hogy beutaló nővérpultban ott kérjem, szóval minden annyira zökkenőmentes volt végig.
előtte BMC-be jártam, mikor 5 hetes Marcival "kidobtak" (legszebb napom)

)) akkor eldöntöttük hogy a barátunknál szülünk, szintén Jánosban, de aztán hármasban megbeszéltük hogy miért is ne

és az ő ajánlásával kerültünk Molnár dokihoz.
haha jó volt az első talink, már be voltam jelentkezve magánba hozzá amikor előtte egy héttel egyik éjszaka elöntött a vér, férjem Mostarban, én állok a tócsában, hívom barátnőmet hogy hurry vigyen be kórházba, hívjuk közben a barátunkat, mondja hogy nyugi, menjünk, hivatkozzunk arra hogy kinek a betege vagyunk stb. stb., erre micsoda szerencse pont M doki volt az ügyeletes, szólnak neki a nővérek hogy itt van az egyik betege, jön M doki, persze nem ismerjük egymást, mondom neki hogy hivatalosan egy hét múlva találkoznánk csak.
ja és volt olyan is amikor kórházban feküdtem Marciterhességgel, hogy 2 hét fekvés után kiengedtek, és utána pár napra kellett volna következő kontrollra mennem hozzá, de megkért hogy semmiképpen ne mozogjak, maradjak inkább otthon, szóval nekem rengeteg *******-t kap tőlem !
elmondtam mindent ?
na ügyik voltatok első szúrással ?
link nagyon jó, mondjuk a babaruhák árán dobtam egy hátast
óra passz: nekem csak óraátállításkor csinál ilyet.
Zsuzsó,
jóvanna tudom
vonalzód nagyon csini !
cukor mindjárt jó lesz, vége ennek a hétnek pikk-pakk.
muti milyen ruhákat rendeltél !
kisméretű nacik is vannak persze, persze hogy használható, én véleményem hogy a bébit mindenki úgy öltöztesse ahogy neki és a babának jól esik és ne úgy hogy ezt így vagy úgy kell
az biztos hogy ha vásárolsz (és nem kapsz) akkor keveset első körben, mert lutri hogy mondjuk 56-os kell vagy már csípőből 62-es az induló méret.... mondjuk a rugi első időben kényelmesebb öltözködés szempontjából, de lehet hogy ezt más megcáfolja
kezdetben otthon szerintem a legjobb a rugi, könnyű kezelni, öltöztetni, pelusozni stb. stb. De van olyan rugi is aminek nincs talpa...és akkor kap egy zoknit.... amit mindkét gyerekem előszeretettel letép magáról

(egyébként kis méretben rucit teszen, vaterán tutira kapsz és még jó minőségben is, hiszen gondolhatod mennyi ideig nyomják 56,62 méretben).
csinálhatsz olyat is hogy napozó és egy térdig zokni és az mindenkinek jó
hálózsák: haha utálják, tényleg brutál áron vannak, Marcinak vettem anno egy 68-ast teszen, most Liza használja néha ha nem kap hisztit attól hogy nem egy bodyban van itthon
nem tudok jó lelőhelyet mondani, talán itt
http://gyerektextil.hu/index.php?page=s ... &Itemid=95
ja és ha veszel mindenképpen olyat (szerintem) amit majd 74-80 méretben is tud még hordani...
Béku,
nyugi elmúlik az álomkor.
én asszem 22 hetesen voltam 4D-n.
lemaradtam, és persze nem akarok kiváncsiskodni

de van valami összefüggés a pár nappal előbb és hogy a családod is láthassa között ?
Estrella,
nyami kaják.
terrárium ?

ejnye
rendben ma oltás után küldöm Marcit hozzád, aztán Lizát is
Sajti,
hellló csajszi !
jó akkor most kisétáltad magad és pihiiiiiiiiiiiiiiiii !
ne legyél megijedve a gondolatoktól, hátha pont most ez az eufóriamentesség lesz a befutó. szerintem teljesen rendben van ez (én pl inszem után 3 hétig eszembe se jutott hogy inszemen voltam - lehet hogy ezért voltam annyira meglepődve amikor zebrás tesztet láttam). (sőt inszem előtt 2-3-4 nappal céges buli, és rám nem igazán jellemző módon én úgy berúgtam, ja és bagóztam is

)
borszakértő kolléga

))))))
Kahlan,
remélem hogy nem kavar be 15 és a hosszú hétvégén is lesz bent valaki. szurikkal nem lehet variálni hogy ne pont akkorra essen ?
egyébként Marci 2008. március 23-án, húsvét vasárnap költözött be.
Vnbeni,
elővásárlási jog bejegyezve
cég kapja be, brrrr annyira drukkolok.
és persze hogy mielőbb indulhasson a mandula eredmények ismeretében.
huh jó hogy csak néhány hajszálrepedés.
tapéta cool.
hátadra vigyázz Csajszi !
keddre nagy drukkok !
Andi,
juppé vásárlás. (nem tudom milyen cumisüveget vásároltatok, mindenesetre Neked és minden vásárlás előtt álló kismaminak nem árt erre odafigyelni
http://www.mno.hu/portal/763854)
Kispatak,
kár hogy ABEV nem műxik, nekem azzal pikk-pakk készen van.
Csucsu,
hogy vagy ?
hajrá barinős szívhangkukucs !
Mieza,
hát "csalódott" vagyok, úgy vártam egész nap az sms-t

)))))))
csajszi, ez aztán a pörgés, mondjuk mindig is ilyennek ismertelek
kutyák védőszentje vagy, le a kalappal ! naná hogy plakátolok !
Albert !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Judit,
de jó hogy Anyudék közelebb költöznek, ez remek hír.
örülök hogy jól vagytok.
valamelyik este M1, Az este c műsorban volt szó arról hogy a homeó mekkora átverés, nézte valaki a műsort ?
nekünk ma oltás (Marci fél napot megy bölcsibe, ebéd után elhozom hogy 2-4 közötti egi rendelésre elvigyem és megkapja kullancs 1. oltást, aztán Liza 6 hós kontroll, oltás is, remek délután lesz

)) nem baj thuja 30 ch előkészítve
Sajti, Pancsi, Vikus !
magas HCG-t !
Eszter,
csuriban mindenki !
(bocsi hogy mondataimat nem nagybetűvel kezdtem

)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2011.02.07 06:34-kor.