A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kispatak, Csucsu köszíííí, igen ma kezdjük este

Csucsu jól vagy már? drukkolok, hogy szurhass és minden redben legyen addig
Kispatak igen megnyugtatott Kubu örülök annak amit írt M dokiról, jó helyen vagyok és ez szuper

olyan gyönyörűséges napsütés van, beragyog a nap az iroda ablakán és minden olyan világos, vidám, szépséges :D

juuuuj vegyétek, vigyétek a laptetős szerencsét Franci, Csucsu, Avarka, Eszter, Sajti, Pancsi, Vikus, Zsuzska, Kubu, Kispatak, Andi, Kisbeeka és mindenki más is arra használjátok amire szükségetek van

Kép
pannik
Budapest

Pancsi!Mikre nem jó ez az iwiw?! :? ...megtaláltalak....nem ismerjük egymást...és utólagos engedelmeddel:
Heppi bőrzdéj túú júú!!!

Kép
Kép
missancsi

Velem az első körben minden vizsgálatra eljött a kedvesem

ma már csak akkor jön, ha neki is van valamilyen vizsgálat, egyrészt már nem kell a lelkemet annyira pátyolgatni, hozzászoktam a történésekhez, másrészt ahogy mondod dolgozni is kell valakinek, fölösleges, hogy mindketten ott ücsörögjünk esetenként 2,3,4 órát így én mostanában egyedül megyek a vizsgálatokra

Kép

ja én is eltettem magamnak egy kicsit a laptetőből estére, hogy ne fájjon és jól viseljem ismét a szurkálódást :wink:
pannik
Budapest

Franci: velem csak akkor jött Rajó, ha épp aznapra Neki is volt valami mutatvány, illetve ha vérvétel volt, mert én azt extra elb...ttan viselem.. :shock: :shock: :shock: Nála nem volt úgy, hogy mindig el tudott volna jönni velem, valakinek a zsét is meg kellett teremtenie a bmc-zéshez... :shock:

Ha egyedül mész, nagy esélye van annak, hogy szóba elegyedsz már a sorban valakivel és máris nem leszel egyedül :wink: :wink: :wink: :wink: Ha meg aznap még a fórumról is megy valaki, és előre egyeztettek mondjuk priviben, hogy hogy találjátok meg egymást, akkor garantált a havaj-dizsi-napszemüveg aznapra :lol: :lol: :lol:

Pannik: Ma kezdtek???? Juhhéjjjjjjj! :)))))) Ilyen verőfényes napsütéses napon csak szép dolgok történhetnek!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Ancsi-nagyon szépen köszönöm :lol: :lol:
Dújv-ból költöztünk ki,tízen valahány éve,de csak az utcabelieket ismerem :oops:
pancsi790204

Sajti: már pénteken mész vérvételre? Jaj, de gyorsan eljött!
Az érzéseid szerintem teljesen normálisak. Az ember nem úgy reagál ugyanarra a dologra először, vagy sokadjára.
És persze nem szabad elfelejteni, hogy a sikertelenségtől való félelem mindannyiunkban ott van (még ha nem is erre koncentrálunk nyilván, és nem így megyünk neki a dolgoknak). De az is ki fog jönni valamiképpen, és ez is teljesen rendben van, szerintem nem szabad elnyomni. Teljesen természetes,hogy félünk. A kérdés, hogy hogyan kezeljük.
A sok "jótanács" meg fárasztó lehet, pláne hogy felesleges olyanokat mondani, hogy vigyázz rájuk, hiszen mekkora kálváriát jártál be eddig, minden nehézséget, fájdalmat vállalva - naná, hogy vigyázol!
De tudod, alapjában véve jót akarnak ezek az emberek, csak néha bele sem gondolnak, mit mondanak. Csak rajtad meg fokozzák a nyomást, mintha bármit is tehetnél még...
Annyira szurkolok nektek!!!!

Franci: nekem valami véletlen folytán már a konzultációm is Sz. doktornál volt (általában egy idősebb orvosnál szokott lenni), szóval a lényeg, hogy lehetőleg legyen meg már csomó olyan vizsgálatod amit előre el tudsz intézni. Hogy mik ezek, azokat a recepciós a telefonban nekem elmondta, de úgy emlékszem hogy kellett egy nagyrutin, vizeletvizsgálat, TORCH vizsgálat (ebben azt hiszem, a Chlamydia is benne van, na azzal érdemes sietni, mert 2-3 hét, mire megjön az eredmény), kell még hüvelykenet, rákszűrés, Hepatitis, AIDS, stb... De rengeteg mindent előre meg lehet csináltatni, csak nyomulni kell a körzeti nőgyógyászaton.
Amikor én konzultációra mentem, Sz. nagyon örült, h ennyi minden kész van... szinte csak egy apa-vizsgálat, meg egy átjárhatósági kellett, és kezdhettük is az inszemet.
Velem szinte soha nem jön a férjem, ha egyedül is elég vagyok. :-)

Kubu: ugye te írtál a homeopátiás műsorról? Képzeld, nekem most egy ilyen bogyót írtak fel, mert nem bírtam a Bromocriptint, és ahelyett kaptam... múlt héten volt a vérvétel, hogy ez is lejjebb vitte-e a prolaktin szintemet. Na, kíváncsi leszek! :-)
Amúgy gyönyörűek a gyerekeid, te pedig nagyon jó anyának tűnsz azok alapján, ami így fórumon átjön!

Eszter: várunk a hírekkel!

Kép
lujzici

Ancsi-bejelölsz(iwiw) :oops:
pancsi790204

Pancsi!Hát valahogy én is így vagyok itt Rác-on.1-2 évig még azt sem tudtam kik a szomszédok?! :? ...Melyik részen laktok?

Kép
Kép
missancsi

Pannik, kicsit lecsíptem a laptetőből. Remélem nem fog fájni a szuri, majd meséld el milyen volt az ELSŐ :lol:

Andi, régen (lánykoromban), engem úgy kellett felmosni vérvétel után. Külön örség jött velem. Terhesen volt hogy felváltva vigyázott rám a férjem és az anyukám.
De felnőttem.... (ez túlzás) és már egyedül se félek. Nincs idő kisérgetni. Csokival és kólával már egész jól bírom.
Értem én, vegyek egy új napszemcsit :lol: :lol:
franci

tudjátok, hogy én hogy kerültem ide hozzátok?

a bmc-ben Eszterrel egymás mellett ültünk K várószobája előtt és mikor mondtam a páromnak telefonon, hogy alig találtam parkolóhelyet mentem vagy 3 kört megszólalt, hogy ő is ment 5 kört :) erre beszélgetni kezdtünk, mondta hogy a Balogh Béla könyv (amit olvastam volna ha nem beszélgetünk) jó dolog és hogy a fórumon stb, stb, stb

jókat mondott a fórumról, és valahogy megjegyeztem és megnéztem másnap hogy mi is történik itt :D

Andi, köszííí, én is így gondolom :) :) még egyszer mondom hátha nem olvastad új vonalzó gyönyörű szép; én is megcsináltam a következőt de majd csak holnap kezdem el használni ma még olyan jó látni a 0 napot :roll:

Kép
pannik
Budapest

Franci, ok majd mondom :lol: ,
Te meg majd mondd, hogy mi volt és milyen vizsgálatok kellenek az indulásotokhoz
ki az orvosod és mire készültök?

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pannik 2011.02.07 11:34-kor.
pannik
Budapest

jajj gyerekek, köszönöm szépen a vonalzó dícséreteket!!!!!! :) Úgy belelendültem az írásba (közben meg listázom a babaruhákat itthon, hogy ha valamiért vissza kell adni, tudjam mi honnan jött)... hogy elfelejtettem megköszönni :))))))
Behülyült az előző vonalzós oldal, úgyhogy újítottam én is Béku után.. :)

Pannik: Én is annak idején úgy kerültem ide, hogy Kissangyal említette a fórumot, miközben az első inszem stimu első vizsgálatára vártam és be votlam parázva hogy jujj most aztán elkezdődik és mi is fog történni velem.... de szerencsére Ő ott a várakozásban sokmindent elmondott erről a misztikumról amibe beléptünk... :wink:

Franci: hát én nem vagyok egy mai csirke...de a vv még mindig mumus.. jövő héten megyünk terhelésesre.... Rajónak 1 nap szabijába fog fájni... :shock: :shock: De nem is engedne el egyedül, tudja hogy nem tudok "viselkedni" abban a szituban.... :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Ancsi-az ovinál
pancsi790204

Lujzici, köszönöm.

Pannik, jó sztori. Hamar terjed a lányok jó híre. Jó kis csapat. Számomra ez sokat elárul a BMC-ról is.
Dokim nincs. Csak azt mondták menjek oda délre. Ennyi.
Két doki között vacillálok: Sz és S. A férjem S-re szavaz.

Andi, terhesen én is vinnék valakit a terheléses vizsgálatra. Valakinek vigyázni kell a táskámra míg én hányok. :?
Én is csak 2 éve járok egyedül vérvételre. :(
franci

R..almáson merre laktok?Szüleim törzsgyökeres R..almásiak :lol:
pancsi790204

Franci: Nálunk a táska a kisebb gond :):) A dolog szűk keresztmetszete az én vetődésem szokott lenni :lol: :lol: :lol: :lol:

Doki téma: Én S-től mentem át Sz.hez és nem bántam meg :shock: :shock: :wink: :wink: , az 1020-as oldalon amúgy leírt mindent Mieza a dokik stílusáról. Ha még nem nézted volna, érdemes... :shock:

andrea-1

én is S-nél kezdtem, aztán Z, aztán közben megfordultam párszor helyettesítés okán Sz-nél, és végül K-nál kötöttem ki.
Én sem bántam meg de S és Z után Sz vagy K között nagyon vaciláltam, aztán Irénke segített és elkönyveltem, hogy ennek így kellett lennie. De amikor helyettesít akkor Sz-el is meg vagyok elégedve. az 1020-ast még én sem olvastam mindjárt meglesem, kívácsi vagyok

Kép
pannik
Budapest

Andi, vetődés? Ez durva!
Tudom hogy S nem nagyon kedves ember, de a férjem felfogása szerint a doki "csinálja" a babákat, és olyat női doki nem tud. :lol:
Ezek szerint a férjem nem ismer engem.... 8)
Nekem S-be az a szimpi hogy inszempárti. A többi doki azért elég hamar a lombikot javasolja. Vagy nem?
franci

Pancsi!Martinász Abc-kisvirágbolt környékén,a "fő" úton(Népfront út).

Kép
Kép
missancsi

Franci: Akkor még enyhe a kifejezés...... :lol: :lol: :lol:
Bár van akivel nagyon is az, itt a fórumon is van aki nagyon dícséri ! :) Maradjunk abban, hogy tipikus megosztó személyiség.
Velem szerencsére nem orított soha (szerencséjére!!!!... :wink: ) de sajnos extra cifra történeteket hallottam, ami azért nem egy egyszerű történet, egy olyan kiszolgáltatott helyzetben, amiben a magunkfajta odamegy..
Engem egyszer zavart ki egy szál pólóban, alul semmi..... mert nem tudtam, hogy mi a rend, és 2-en voltunk a vetkőzőben, kijött a vizsgálóból az elöttem levő, én meg automatice mentem volna be... hát mit mondjak, ott, abban a helyzetben az a stílus minden volt, csak jóleső nem, ahogy kizavart, hogy majd ő szólít, szétalázottnak éreztem magam rendesen! .... Persze túléltem, mint minden mást... és amúgy nekem más jellegű ok volt amiért elhúztam tőle... :shock:
Inszemmel kezdés: Nem hiszem, ha nincs rá különösebb ok, akkor mindegyik az inszemmel kezdi.
Nekem is volt 4 inszemes stimu, utána tértünk át már Sz-szel a lombikra, de én kértem is, a korom miatt.... :wink:

andrea-1

Ancsi-vágási
pancsi790204

Andi
jó az új vonalzód nagyon,
öltözésre visszatérve, persze h tetőtéri 22 fokban már 3hónaposan lehet napozóban én arra írtam hogy szerintem a nyár eleji babák hőérzete más még mint a miénk el kel telnie pár hétnek mire megszokják a kinti hőmérsékletet nálunk most 19-20fok van általában de Hanna minden tisztába tevés után tüsszög ezért az infralámpa nálunk mindig arra a kis időre be van dugva és a popóját melegíti azóta nincs hapcizás, de fürdésnél ugyanúgy, te májusi babával tetőtérbe dög melegbe már ráadhatod, de nem mindenhol van ilyen meleg, meg egy "panelbe" van 23-25 fok is ahol távfűtés van na ott elég egy body is valóban.
mikor Hanna született volt a kórházban egy kis csaj a csecsemősök is azt mondták 10évben 1x van ilyen gyerekek a kiscsaj alatt vastag pléd felöltöztetve két rétegben, betakarva 2!!! pléddel és lila volt a szája , mondjuk 2héttel hamarabb született de dúrva volt az enyém mellett :) na az ilyenre biztos nem adtak napozót :) :)

béku a tied is aranyos

eszter
gyere a hírekkel drukk neked is.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Andi, köszi a beszámolót.
franci

Lukácsné: Köszi szépen!! :wink:

Én annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz, hogy nem is tudod, mekkora áldás hogy még itt vagytok és segítetek!!!! :wink: :wink: :wink:
Mégis aki már 2 gyerkővel megbírkózott, csak jobban átlátja ezt a káoszt, mint egy full kezdő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne nevess majd ki, de biztos fogok kérdezni pár lehet nevetségesen egyszerű dolgot még... :lol: :lol:

andrea-1

na itten,
apa elment Marciért, Liza alszik, most ebédeltem gyorsan olvasok mielőtt fiúk megérkeznek.

Eszter,
várjuk remek híreket !

Andi,
szuper jó a vonalzód, annyira illik Hozzád !
óóó de aranyos anyukád !

Vicky,
én annyiban tudtam elsőből kiindulni hogy tudtam másodiknál mit hogy kell csinálni :-) Marcinál kaptam oxy-t majd EDA-t mivel fájásgyenge voltam, Lizánál rakat oxy-t, ott mondjuk intenzívebb volt a fájdalom, harmadiknál szerintem már oxy-t se kérnék :-) habár amilyen a formám ott is indítás lenne mint Marci-Lizánál is.
drukkolok hogy átélhesd még ezt az édes szenvedést.

Pannik,
hajrá esti szúrás.
örülök hogy hasonló véleményen vagy Te is a dokiról :-)
Lizadicsit köszi, hát mutogatni (is) tud az én lányom :-)))

Vikus,
köszi Lizadicsit.

Avarka,
és akkor mindjárt rajtatok a világ szeme ! Nagyon rendes a testvéred !

Ancsi,
ááá anyóssal ne is foglalkozz.
négyes teszt, szerintem kérdezd meg a dokidat. de ha kombi okés akkor szerintem nem kell.

Estrella,
üveg cumisüveg jó lehet, talán amiatt félnék használni, hogy ha a gyermek majd magától cumizik és kaja közben elejti akkor fejbe vágja saját magát, de aztán lehet hogy könnyített súlyú. az igazat megvallva már én is gondolkoztam rajta hogy azt kéne vennem, de szerintem mi aventessel már kihúzzuk illetve Lizacicának van egy mam márkájú.
juj üvöltő kiccsaj nem jó, de komolyan, miért eteti olyan sűrűn, főleg ennyi idősen, és ha van teje akkor miért tápizik ? :-(
én nem olvastam könyvet, mondjuk nagyon jó a fórumunk és a csajokkal mindig mindent megbeszélünk, ergo nekem ők a könyv :-) lehet hogy nem jó de nekem bevált :-)
etetés előtt/után pelus: Marci a kis vadember, neki aztán mindegy volt hogy cserére szoruló pelenkában evett vagy már tiszta fenékkel, bezzeg Liza, komolyan ha nem eszik (pedig kellene) akkor tutkóra gond van a pelussal.
mondjuk éjszaka nem cserélek, este kap tisztát, hajnalban 1 álometetés aztán reggel peluscsere.
rácsvédő: ecetes víz, majd kimosni, aztán utána még csekkold egy újbóli áztatással.
aranyos a kiccsaj.

Kispatak,
köszi.
passz, a könyvelőmnél van a progi :-)
igazad van minden orvos nagyon jó !

Franci,
jobbulást.

Csucsu,
szupi hogy jobban vagy !

1247-es oldalt már nem tudtam elolvasni.

Marci hazaérkezett, ne mondjam hogy csupa sár az overáll, hótaposója :-))) és most velem akar aludni

Albert merre vagy ???? :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu, köszi. Marci hogy sározta így össze magát?
franci

Kubu: túlhordás esetén a családom már Ázsiában van... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
húgom,férje,nővérem,párja,anyum... :roll: :roll:

talán egy hónapig lesznek kint...

Estrella: megvan az ágy!!!! :D

Ő lenne az:
Kép
Vendég

Ancsi: a vonalzó számolását már korábban is észrevettem,1 napos különbséggel számol a lilypie-os oldalon levő,meg a picibabás...

De mivel ez utóbbi vonalzó kipurcant,ott most nem készítek :lol: :lol: :lol: :lol:

amúgy meg mindegy,mit mutat,mert a genetikai UH-on az orvos 5 nappal idősebbre mondta a babát :lol: :lol: :lol: :lol:
(a másikon meg a méretek alapján a gép is ugyanennyivel öregítette :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
úgyhogy ki tudja,talán egy napon szülünk majd ;)
Vendég

Kisbeeka

Tök jó ez a kiságy! Én ezen az oldalon találtam csudijóó dolgokat.. sajnos pénzt is kéne hozzá találjak... :?

http://www.bababoo.hu/

Kép
avarka

Andi
Ez jó, szóval a minta döntött a cumisüvegnél :)
Én már párszor próbáltam nézni, de annyi volt kirakva, hogy sokkot kaptam és elmenekültem…
Tényleg, ezeknek a piciknek 150 ml körüli kell, vagy a nagyobb?
Meg most ezen az üveg cumisüvegen rágódom…
Unokahúgi mosolygós, ha épp kifogod az a 2 percet, mikor nem üvölt :)
Az jó ötlet, hogy picit levágok a filcből aztán kísérletezek…
Anyukád tündér :)
Most az enyém sem volt semmi, szombaton direkt későn hívtam fel, hogy meglátogatnánk, nehogy ötfogásos ebéddel készüljön…
Így csak leves, husi, köret meg saláta volt, meg persze csomagolt, nehogy éhenhaljunk…
Mondtam, hogy nem tudok elég későn szólni, hogy kifogjak rajta…

Franci
Konzultáción csak beszélgetés volt, én nem vittem leleteket sem, nem intéztem előtte semmit.
Úgy voltam vele, hogy nem fogok még külön háziorvoshoz rohangálni (csak a BMC-s beutalóért mentem), ott úgyis mindent megcsinálnak a kórházban. Házassági anyakönyvi kivonatot vigyél!
Nekem csak azért telt feleslegesen az idő, mert a nyaralás közbejött, így egy hónapot csúszott a HSG…
Viszont Mary szerint a BMC-s konzultáció egy éves évfordulójára vagyok kiríva :)
Férj velem is csak akkor jött, ha neki is “jelenése” volt, miattam ne hiányozzon a munkából… /Vagy ha támogatnia kellett, pl HSG, de akkor ő is szabit vett ki/
Szerintem Sz. is inszempárti. Sajnos nálam a hülye termináltat is nyomatni akarta…

Kubu
Én is a törésveszély miatt félek az üvegtől, bár mi is felnőttünk nem bababiztos lakásokban :) Na majd megnézem élőben!
Nem értem én sem sógornőt… Mert egyszerűbb tápszerezni, mint szoptatni…
Jó husis is a gyerek!
Fórum is jó szerintem :) Csak így első gyereknél minden segítség nélkül “ösztönből” ilyen eszetlenül, nem tudom… ja, erre közölte, hogy anyósom is elkényeztette férjemet, mert ő volt az első gyerek…
Liza akkor csak tiszta pelusban eszik? Kis finnyás :)
Köszi a rácsvédő-mosás-tippet!
marci kis tündér!

Béku
Mit csinál a családod Ázsiában???
Gratulálok az ágyhoz, jól néz ki!
És a pelenkázó is megoldódik így…

Kép Kép
estrella22

Te jó ég Békus!! Mit csinál ott a családod? Pont abban az időszakban nem lesz ott anyukád amikor szükség lenne a segítségére? :-((
ann74

Béku, nagyon jó az ágy, nagyon komplex, jól látom, hogy később rendes ággyá is átalakítható? meg a fiókok alatta, meg a komód előtte, hiper szuper :) én még ilyet nem is láttam

Kép
pannik
Budapest

Avarka: köszönöm!!! :)
Azt az oldalt én is néztem,de lehidaltam az áraktól... :shock:

Ehhez nagyon ócccsón jutottam hozzá... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ann: hát ez az :?
Nekem anyum a mindenem,ezért reméltük,hogy úgy jön ki az utsó Mary,hogy a szüléskor még itthon vannak...

Estrella: köszi :)
Biztos van jobb ágy is,de így egy időre nem kell vennünk más bababútort,ez bőven elég lesz.
Lenne egy gyönyörű szekrényünk,amit pelenkázónak akartunk használni,de örülök,hogy az marahat a mi szobánkban (majd ha lesz "mi szobánk",meg "ő szobája" ;) ).

Nem titkoltan az is tetszik benne,hogy van ágyneműtartója,amiben persze mást is lehet tárolni,vagy elrakni szem elől :)

Sajnos nincs sok pénzünk,ezért örülök ennek a szerzeménynek,tökéletesen új állapotú,és olcsó volt :)
Vendég

Pannik: jól látod,ifjúsági ággyá alakítható :)
épp ez a kombi funkció tetszett,hogy egy időre nem kell venni mást,se ágyat,se pelenkázót :)
Vendég

Nem tudom a hátteret, hogy miért kell kiutazniuk a családodnak, gondolom nyomós okuk van rá. Nem tudják néhány hónappal vagy fél évvel későbbre tenni esetleg az elutazást? Csak mert szerintem pont az első hetekben, hónapokban kél el a családi segítség, főként az anyukai. Én itt nem csak a szülésre gondoltam, hisz csak azután indul az igazi 24 órás program... :)
Nagyon szép ez az ágy, komód. Megkérdezhetem mennyiért vesztegették?
ann74

Béku, nagyon jó az ágyikó.

Avarka, nem semmi ami ezen az oldalon van. Főleg a kesztyű a kocsi fogantyújára?!

Estrella, nekem bejött az aventes üveg. Én szerettem. A tanulópohara viszont elég rossz, Gergő nem tudott inni belőle. Bár a bölcsis gondozó néni szerint nem is jó a tanulópohár. Vagy cumisüveg vagy pohár legyen a gyerek előtt.
Én is úgy vagyok vele, majd megmondják mi kell nekik. Fölöslegesen nem szúratatom magam.
1 év múlva szülni, jól lesz nekem is.
franci

Ann: ez egy óriási rendezvény miatt van,sok tízezres....
Miattam nem lehet elodázni :)

Sőőőt,én is mehettem volna,egy ilyen nagyszabású dolog már másfél évvel előbb le van fixálva :D

Egy életreszóló élmény nekik,nem maradhatnak le semmi kívülálló ok miatt,én se tenném :)

Nincs mit tenni,nem lesz segítségem,csak anyósom lenne :?
Páromnak meg hihetetlen sok melója lesz még októberig,így reggeltől estig (este 8-9) nem fogom látni..

Apumnak meg ugyebár másik családja van,iskolás gyerekekkel,és rengeteget dolgozik,így ő max. megnézi majd az unokáját,akit amúgy vár nagyon!
Vendég

Eszter hírek:
"Most jöttünk el 7 kis törpénk Van:)
Kicsit feszit és szúr, K szigorú pihire itélt!"

Gondolom nem gond, hogy bemásoltam nektek az SMS egy részét...

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody: köszi Eszter-híreket!!! :D
Ez nagyon klassz!! :)

Szerintem biztos nem bánja majd ;)
Vendég

A 7 az szerencsés szám! 8)

Kép
avarka

kispatak: Azt már én is hallottam, hogy amikor kézzel tágítanak az nagyon szar. Nekem szerencsére ilyen problémám nem volt.

kubu: Nagyon édes ahogy menni próbál a kis drága. A hétvégén kaptam egy babanaplót, most azt töltögetem és rájöttem, hogy egy csomó mindent nem írtam fel. Pl. mikor kezdett mászni.

kisbeeka: Nagymamis segítségem nekem sem volt, de a párom nagyon sokat segített. Rossz hogy ő sem tud besegíteni. Majd megoldod valahogy, ügyes csaj vagy te.

Látom mindenki új vonalzó lázban ég, nekem jó a régi. Mindenkié nagyon tetszik.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszternek gratula!
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: köszi,ez kedves!! :)
Én is úgy gondolom,hogy megoldom valahogy :) Csak lesznek nekem is ösztöneim,ha meg valamit így se tudok,majd segít a védőnő,vagy végső soron anyóshoz is fordulhatok.
Hangsúlyoznám: végső soron!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszter!!! :)
7 az nagyon szerencsés szám!!!! Ügyes vagy, pihengessél!!! :) Nagyon örülök Neked!!! :wink:
Woody: köszi, hogy hoztad a jóhírt!!! :)

Béku: Jó ez a komplett ágy!! :) Mekkora a fekvő része??? És a pelenkázója? :wink:

Anyukák, segítsetek!!!!! Májusi születésű gyereknek majd télire mekkora méretű overallban kell gondolkodnom?????? 68-as? 74-es?? Jó tudom attól függ mekkorának születik...de vegyük azt, hogy az átlag 50 valahány centivel.... Szóval????

andrea-1

Eszternek gratula!

Béku, 2 hét nem alvás után jó lesz az anyós is.
Majd megyünk és pesztráljuk egy kicsit a babócát.
franci

Franci: köszi :D
Nem para,megbirkózok mindennel! :)

Andi:durván 80*185-ös az egész,ebből 80*140-es maga a kiságy,aztán később az egész az ifjúsági ágy mérete lesz,a pelenkázós részből pedig különálló kis komód lesz :)
Vendég

Andi, overál kb márciusig kell.
Gergőből kiindulva, aki nagynövésű (ez rajtam nem látszik) és korrigált korral.
Ha jól emlékszem a 68-as az 3-6 hónapos babaméret. A 74-es az eggyel nagyobb, azt 6-9 hónapos korig volt jó neki.
franci

Békus, fog az menni!!!

Woody, köszi Eszter híreket!!! Nagyon szuper! 7 az szép szerencsés is.
Nekem is nagyon szúrt utána, nekem 8 lett. Hát jól megszúrkálnak ilyenkor, úgyhogy pihengess Eszter!!!
Sok sok drukk a sikeres randikért!!!
ann74

ez kimaradt:
a matrac-része 70*140-es :)
kapom hozzá a matracot is,úgyhogy már csak ágynemű kell.

A baldachinnal és ágyneművel már megvárom a baba nemét,ennek viszont örülök,nem kell tovább ezen tűnődnöm :D
Ez még ebbe a szobába is szépen befér,és kevésbé lesz olyan érzés,mintha "véletlen" lenne a baba... :)
Vendég

Mármint úgy értem,hogy mivel nincs külön babaszobánk,így "besuvasztjuk" a plusz darabokat a mi szobánkba,csak nem szeretném,ha olyan lenne,mintha nem készültünk volna a babára :)

Ezzel a darabbal már nem lesz olyan érzés a szobánkra nézni :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?