Andi
Ez jó, szóval a minta döntött a cumisüvegnél
Én már párszor próbáltam nézni, de annyi volt kirakva, hogy sokkot kaptam és elmenekültem…
Tényleg, ezeknek a piciknek 150 ml körüli kell, vagy a nagyobb?
Meg most ezen az üveg cumisüvegen rágódom…
Unokahúgi mosolygós, ha épp kifogod az a 2 percet, mikor nem üvölt
Az jó ötlet, hogy picit levágok a filcből aztán kísérletezek…
Anyukád tündér
Most az enyém sem volt semmi, szombaton direkt későn hívtam fel, hogy meglátogatnánk, nehogy ötfogásos ebéddel készüljön…
Így csak leves, husi, köret meg saláta volt, meg persze csomagolt, nehogy éhenhaljunk…
Mondtam, hogy nem tudok elég későn szólni, hogy kifogjak rajta…
Franci
Konzultáción csak beszélgetés volt, én nem vittem leleteket sem, nem intéztem előtte semmit.
Úgy voltam vele, hogy nem fogok még külön háziorvoshoz rohangálni (csak a BMC-s beutalóért mentem), ott úgyis mindent megcsinálnak a kórházban. Házassági anyakönyvi kivonatot vigyél!
Nekem csak azért telt feleslegesen az idő, mert a nyaralás közbejött, így egy hónapot csúszott a HSG…
Viszont Mary szerint a BMC-s konzultáció egy éves évfordulójára vagyok kiríva
Férj velem is csak akkor jött, ha neki is “jelenése” volt, miattam ne hiányozzon a munkából… /Vagy ha támogatnia kellett, pl HSG, de akkor ő is szabit vett ki/
Szerintem Sz. is inszempárti. Sajnos nálam a hülye termináltat is nyomatni akarta…
Kubu
Én is a törésveszély miatt félek az üvegtől, bár mi is felnőttünk nem bababiztos lakásokban

Na majd megnézem élőben!
Nem értem én sem sógornőt… Mert egyszerűbb tápszerezni, mint szoptatni…
Jó husis is a gyerek!
Fórum is jó szerintem

Csak így első gyereknél minden segítség nélkül “ösztönből” ilyen eszetlenül, nem tudom… ja, erre közölte, hogy anyósom is elkényeztette férjemet, mert ő volt az első gyerek…
Liza akkor csak tiszta pelusban eszik? Kis finnyás
Köszi a rácsvédő-mosás-tippet!
marci kis tündér!
Béku
Mit csinál a családod Ázsiában???
Gratulálok az ágyhoz, jól néz ki!
És a pelenkázó is megoldódik így…