Judit
imádom az írásaidat, Krisztiánnak jobbulást, bár mint tapasztalt mandulaműtétes (7 éve vették ki, én is nagy voltam már) a neheze még most jön. Te meg űzd el azt a megfázást!
Wish!
Máris punkció, ennyire telik az idő, én azt hittem, még van vagy egy heted. Na nem baj, drukkokat izzitom neked is.
Nikosz!
Nagyon tündériek, édesek, meg minden, s nem utolsó sorban gyönyörűek. Ha tudsz, írj nekünk, hogy mi van veletek.
Png!
Gratulálok a kislányhoz. Felcsigázál minket, képet, nevet, történetet szeretnénk
Vanda!
Bár gondolom már elindultál, de én is azt mondanám, wc csere tamponról betétre, utána meg vissza. Bent ezt nem tudod megoldani.
Gigi!
A filmbe mi is belenéztünk, de aztán Atti nem bírta, mondván, túl igaz, így aztán Helyszínelőket néztünk inkább. Én meg vizsga utáni kómámban elfelejtettem rászólni.
Kata!
Ez a kutyi iszonyat aranyos. Remélem, ez az allergia csak valami rémhír. Bár osztom a többiek véleményét, ha nem engeditek be a házba, akkor tán allergiával is mehet a dolog.
Enigma!
A gyönyörűségek. Na igen, ha lehet, akkor mondjuk 9-én délután szívesen meglátogatnálak egy kis vizsga utáni babázásra. Vagy utána
Timi!
Téged elég rendesen utolért ez az év. Kisértetiesen emlékeztet a mi tavalyi évünkre. Vígasztaljon az a tudat, hogy ezután már csak jó jöhet. Pl kis LKT és Paptibi személyében. Esetleg egyszerre
Réka!
Pihengetsz? Vagy éled szokásos mozgalmas életed?
Grillázs!
Üdv körünkben, remélhetőleg hamarosan a kismamák jelenleg szűkös táborát fogod gyarapítani.
Hajni!
Jövő hét angy nap, annyira izgulok érted is.
Seszi!
Nálatok mi a helyzet. Én az örömhírnél leragadtam.
Szani!
Andris egy nagyon sármos fiatalember, nem csoda, ha nincs időd ránk.
Dia!
Domi teljesen rendben van már?
Jaj, kit hagytam ki. Előre is bocsi, de most már sokan vagyunk, ami nagyon jó, csak az olvasó üzemmódnak nem tesz jót.
Rólam. Még egy vizsgám van csütörtökön, s akkor befejezem egyetemi tanulmányaimat egy időre. Voltam Dévainál a múlt héten, kenet rendben, így kicsit több, mint egy hét múlva mi is kezdünk.
A hét végén nem tudok rólatok, mert a netünket még mindig nem szerelték be, mire hajlandóak lesznek, addigra már nem lesz rá szükség. De sajna kötik az ebet a karóhoz, hogy 30 napon belül szerelik, s ebből 3 hét már eltelt. Utálom a magyar fafejűeket. Na eldugulok egy kicsit...

Vizsgákkal,hogy állsz?Van még?