A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi,
Ne aggódj ennyire a lakás eladás miatt, az nem tesz jót neked sem és persze Leventének sem. Tényleg csak azt tudom ismételni, h nekünk is nagyon keserves volt az eleje, aztán meglett az igazi vevőnk, aki még hajlandó volt félévet várni a költözéssel. Sajnos nagyon halott az ingatlan piac :( Még esetleg azt tegyétek meg, h Szadán belül kiteszik néhány hirdetőhelyre, soha nem lehet tudni.

Mása,
Na igen, tök igazad van. Még ők háborodnak fel. Autó vásárlásakor úgy voltam vele, hogy ha már az eladó (tudom, h elsősorban az ő érdeke) is szán rá időt és bárhova eljön, ahol nekünk jó, plusz még mehetünk az autóval próbaköröket, akkor az a minimum, hogy utána visszaszólok, de persze nem mindenki gondolkodik így, sajnos :?

Indi,
Teljes mértékben igazad van az úszás tekintetében, hidd el szégyellem is magam. De sajnos nekem volt "lehetőségem" gyerekkoromban megtapasztalni, h milyen fuldokolni, keservesen kapálozni az életemért, azért, h feljussak a víz felszínére. Túlságosan élénken élnek bennem az "élmények", emiatt mérhetetlenül félek a víztől. Kerülöm a vizes helyeket, olyan vízbe be sem megyek, aminek nem látom az alját. Ha tengerparton nyaralunk, akkor én inkább napozok, mint hogy bemenjek a vízbe, még úgyis, hogy a párom velem van. Nagyon irigylem azokat, akiknek nincs ilyen problémájuk, de pont ezért tudom megérteni azokat, akiknek különböző fóbiáik vannak. Ez az ok miatt szeretném, ha a lányom időben megtanulna úszni és nem kéne azt átélni gyerekfejjel, amit én.

Deni,
Nagyon jót mosolyogtam :D de most komolyan? Azért keményedik a pocakod, mert megerőlteted magadat és nem pihensz eleget. Bár én csak pofázkodom, én még csak egy gyerekkel vagyok :D Tudom, könnyű mondani :D

Kép Kép
curse

Indi,
Elfelejtettem írni, h nagyon tuti az új hajad :D

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Fibi!
Érdeklődő :( no comment. Nekem sajnos az összes ilyen hirdetési oldallal az volt a tapasztalatom, hogy főleg ingatlanosok hívtak fel, ezért is döntöttünk végül úgy, hogy kiadjuk nekik. És bár piszok magas jutalékkal dolgoznak, de nekünk ingatlanos adta el, ráadásul a Duna House, akikről eleinte hallani sem akartam, mert ők a legdrágábbak. Aztán végül csak megdumáltak, és egy hónapon belül eladtuk a lakást. Ha most újra kellene kezdenem, biztos kizárólagos szerződést kötnék egy nagyobb irodával. Na persze amikor kifizeted a jutalékukat, mintha a fogadat húznák...

Johi!
Lakásunk alakulgat, konyhabútor megrendelve, elvileg nem lesz csúszás, és akkor 2 hónap múlva már jó eséllyel ott vagyunk, vagy legalábbis költözünk. A hétvégéket meg, amikor Emma nagymamázik, arra próbáljuk használni, hogy szelektáljunk a millió cuccunk között.

Rylie!
A szocpol megszűntetéséről itt is szó volt többször, mi a bankban is rákérdeztünk, de sehol semmit nem tudtak mondani. A bankos csajszi szerint ez olyan durva lépés lenne, hogy nem mernék bevállalni - hát nem tudom, eddig elég sok durva lépést bevállaltak :(

Mása!
Alvás nálunk ugyanaz, mint nálatok :) Altatás/elalvás a saját ágyában, aztán valamikor éjfél és 2 között ébred és költözik át hozzánk. Néha én is próbálok odafeküdni mellé, de már marha kényelmetlen, és ahogy felkelek, úgyis megérzi, szóval ez Emmánál már inkább megszokás.

Uxi!
Én Kocsis Éva doktornőnél szültem, de sajnos szinte 100%-ra tudom mondani, hogy 16 hetesen már nem fog vállalni. De ha gondolod, hogy megér egy próbálkozást, szólj, és priviben szívesen átküldöm a rendelője számát.

Ancsi!
Remélem Lencsinek semmi komoly baja nincs++++++++

Kép
Kép
manoka11

sziasztok,
köszönöm az érdeklődést, fiúk már jobban vannak. De ez sztem most már igy marad nyárig. Egyik betegségből ki, másikba be...
most én vagyok megint padlón, de már nem is nyavajgok miatta...
rohadtul el tudok fáradni... :?
és a héten Levinek dolgoznia kell, mert csak 10-től munkanélküli, szóval, megy a pörgés ezerrel...
reggel mindig azt hiszem,h majd birom, aztán délutánra már romokban vagyok...

Votiv,
a játszószőnyeg nem rossz ár, mert kint 6000ft körül van, de a kádon nagyon meglepődtem, emrt az olyan 4000 körül volt...
szóval, majd gyúrok arra a játszószőnyegre, mert eszeveszettül tetszik... :)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ja, elfelejtettem:

Indi!
Szuper az új frizkó, hihetetlen, hogy mennyit levágtál belőle, és még így is mennyi maradt :)
manoka11

Manoka,
egész eddig iroda árulta a házunkat, semmi sikerrel (City Cartel) :( ezért gondoltuk, hogy most mi is akcioba lendülünk. Hivtak már sajna irodák megint, a Duna House volt a legelsö :) hát, még meggondoljuk, hogy szerzödünk e velük.
De jo Nektek hogy hamarosan költöztök :)

Curse,
köszi a biztatást :) kiteszem még 1-2 helyre itt a környéken is.
Fóbiádat teljes mértékben megértem, nekem is van 1-2 :? (pókok leginkább)

Zsan,
melyik nap menjek/menjünk segiteni? pl csütörtök? :wink: KOMOLYAN!!!
fibi

Zsanci,
Nem lehet egyszerű :? Mondanám/ mondom, hogy pihenj, de tudom hogy két gyerek mellett nem igazán lehet :roll: Kitartááás! En soxor azza nyugtatom magam, hogy nagyanyáink hét-nyolc gyereket felneveltek (akik egymás után jöttek:) ) és tök fittek voltak :shock:
Azt nemtudom hogy csináltak!

Manóka,
akkor nem csak én "rontom el" :wink: De néha olyan fárasztó ott vírasztani az ágyikója mellet. :?

No, mennem kell, mert készülünk doki-bácsihoz. Lányom meg még horpaszt :roll: Fell kell keltenem, mert fél4 körűl ell kell indulni :?
Este jövök.

Sziasztok!

u.i. Tényleg, UXI,
Hát ,persze, a Kocsis É. (a Manoka írta) :oops: Kiment a fajamböl. Én a dokibácsikra bukok :wink:
És nagy gratula az új pocaklakóhoz :)

Mása
szmagdi

Uxi,
Nekem is férfi dokim van, de közben eszembe jutott az, akinél szültem. Kósa Magdolna doktornő. Csak azt tudom mondani, hogy egy nagyon laza csaj és nagyon rendes volt velem végig, pedig csak ügyeletesként vezette le a szülést. Viszont neki csak magánrendelője van. Ha érdekel, elküldöm az elérhetőségét.

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Kicsit benéztem, bár olvasni nem nagyon tudtam!
Nagyon ledöntött a lábunkról ez a baci! Páromnak és nekem is a tüdőnkre húzódott! Tegnap szedtem be a 2. fajta antibiotikumot semmi eredménnyel, szóval mostmár nem megyek semilyen dokihoz! Vagy megmaradunk, vagy nem! Timinél tegnap jöttek elő a tünetek! :?

Lindi!

Gratulálok Nektek még1X Barnabáshoz :) ! Sajnálom, hogy rossz élmény lett a szülés :( , nagyon nehéz lehetett! De szerencsére jól vagytok mindketten!

Zsanci!

Volt szó valami Írországi munkáról párodnak! Az nem jött össze? :(

Többi betegeskedőnek is jobbulást!

Puszi
Majd jövök!
ILdi
ildi76

Uxi,
van egy Marietta nevü nöi doki is a Szent Imrében. nem emlékszem a vezetéknevére :?
fibi

Curse :) Igen, akkor keménykedem, ha kicsit túlfeszítem a dolgot... pedig igyekszem kímélő életmódot folytatni :wink: :lol: És szörnyű lehetett ez a gyerekkori élményed :( a nagymamám járt így, ő se tudott megtanulni ezekután úszni és szegény mindig a parton tördelte a kezeit aggodalmában, amíg mi bent fürödtünk a Balcsiban...

Manóka :) Nálunk is egyre nehezebb a gyerkőc mellé feküdni, no meg felkelni... :roll:

Fibi :) pók és fóbia... én is :( :evil: :evil:

Zsan :) Sok +++++++++
denizsa

Ildi :) Jaj, bulást Nektek!!!!!!!!
denizsa

Hallottatok már a költözési lakáshitelröl? ez is 1 megoldás... :

"Megtalálta álmai lakását, ahová a jelenlegi lakásából szeretne átköltözni és ehhez lakáshitel megoldást keres? Az Inter-Európa Bank Költözési lakáshitelével új otthonát úgy tudja megvásárolni, hogy Önnek még két éve marad meglévő lakása értékesítésére, illetve a jelenlegi otthonából való átköltözésre úgy, hogy a két év alatt a Költözési lakáshitel után havi törlesztőrészletet nem kell fizetnie."
fibi

Próba, szerencse: kinek otthon porosodik egy használaton kívüli futópadja, gondoljon rám... szeretnék emberi formát faragni magamból msot már én is, de csak az itthoni edzés jöhet szóba.

indianyo

És Fibi mi van akkor, ha 2 éven belül sem megy???? Kilakoltatás?

Eszter ujja javul végre, de még kell kötözni, csak már nem kell olyan sűrűn menni, viszont most tornáztatni kell, mert kezd összezsugorodni, a sok kötéstől az idegek úgy akarnak maradni. De nagyon jófej a kisasszony, mosolyogva tűri, ahogy hátrafeszegetem az ujját és egyébként is megeszem..
és jelenleg a földre locsolja a bevizezett halacskáit (gold fischi vagy mi) és felnyalja, mert most ő Marcikutya... ha ezt tudom, nem mosok fel. :mrgreen: Egyébként a mai napig meg voltam győződve, h ilyen csak a Gáspár családban van ... :mrgreen:
neet
neet

Sziasztok!

Neet,
Eszti-Marcikutya :lol:

Rylie,
köszi :lol: :lol: :lol:
hú. tényéeg stramm Kamill; Ábel egyrészt nem túl stramm (na ő kis mikrojegenye :mrgreen: ), másrészt nem túl jól képviseli az érdekeit, bár unokatesó mellett elég jól edződik pl már profi hajtépő, úgyh reszkessenek a lányok!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Indi,
üdv a klubban!!!! :wink: :D nemtom, én meddig bírom, főleg, hogy még nem indult el a fogyás, ellenben a minden esti tornát már most nagyon rühellem.... jobb szerettem kondiba menni (nem gépekre, hanem órára), csak az most drága meg ennyi plusz kilóval értelmetlen is, másrészt amit én szerettem (step), az tök nem jó nőknek, főleg azoknak, akik már szültek
pedig azzal lehet fogyni mint állat meg tök mókás táncos, de a móka-kacagásért nagy ár a méhsüllyedés... úgyh azt nem csinálom
és különben is csillagászati összegeket elkérnek a jegyért a konditerembe; nyissunk inkább mi is fitnessz termet ;) :lol:

Uxi,
én Urbán Mártánál szültem, ha gondolod, róla tudok mondani néhány dolgot, tarifát, akármi
engem 12. hét környékén vett át

Fíbsz,
nó ájdia... esetleg kisrepülőgépről szórólapszórás illetve közben húzhatna maga mögött egy szalagot? ;) :mrgreen:

Kép

Kép

:D
szrekuc

KamillAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bocsi :) :oops:

Kép

Kép

szrekuc

Deni vonalzójának helye:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink:

Kép

Kép

szrekuc

Neet,
kilakoltatás nem lenne, hiszen pont az a lényeg, hogy mielött eladnánk ezt, már költözhetünk az uj helyre. és ehhez adnak plusz hitelt, amit 2 év mulva kell visszaadni, az eladott házunk árábol. persze járulékkal együtt.

Eszci ujja gyorsan gyogyuljon most már!!++

Szrek,
jo, és adsz egy kisrepülöt? :mrgreen:
fibi

Szrekuc!

Ezt a méhsüllyedést komolyan mondod?És ezt még nem hallottam és enm is tapasztaltam,pedig szülés előtt-után és megint szülés után jártam /ok stepre.Ja ;s csupa n[k vannak ott. :roll:
20170114224602

Szrek :) Inkább ne akarj velem egy klubban lenni, mert ez itt +50 :( Nekem van szobabicajom, de a nagy súlytöbblet miatt elgyengült térdízületeknek a bicaj nagyon rossz, fogyni pedig csak kardiómozgással lehet, úgyhogy marad a kezdetben gyors gyaloglás később lassú futás :mrgreen:

indianyo

Indi,
akkor Neked a lépcsözögép sem jo? mert azt tudnék kölcsönadni. igazábol nem tudom, mi a neve, nem lépcsözni kell rajta, hanem talpaidat rátenni, és le-fel mozgatni, taposni. na, jo értelmes lett :)
fibi

Szrek, Juc,
én is azt olvastam/hallottam (Kriston Anditol), hogy a step nem jo a méhnek, nöknek, anyáknak. Inkább a Pilates szerü mozgás, Callanetics, Stretching és tsai.
Kölcsön tudok még adni egy Kriston - Testreform c. videokazit, nagyon jo, én szülés után pár honappal arra tornáztam (nagy ritkán) és nagyon jo! :D
fibi

[quote="jucusmamus"]S írta:jucusmamuszrekuc!

Ja ;s csupa n[k vannak ott. :roll:

Ja és csupa nők vannak ott helyesen
20170114224602

Fib!

Ezekkel csak az a baj,hogy én konkrétan ideges leszek tölük.Vagyis nem tudok sok kicsi,lassú mozgást végezni,nekem fel kell pörgetnem a pulzusomat,a testemet,kell a koreográfia...stb.JOgázni sem tudok,nincs türelmem hozzá egyszerűen ideges leszek. 8) Pedig ugye az nyugtat elvileg.Na én fordítva müködök :wink:
20170114224602

Lencse izémicsodája egy kis darabon össze van nőve, de nem is olyan nagyon, csak mintha össze lenne ott tapadva (a hüvely felett kicsivel) és erre szemcseppet (!) kaptunk, mint gyulladáscsökkentőt. a gyógyszertárban a nő két foga között megkérdezte, hogy: "a dobozra szemcseppentő van írva, de ugye maga tudni fogja, hogy hova kell cseppenteni?" :D ha jövő hétfőig nem válik szét magától, akkor széjjel szedik erővel :(

Zuzi,
én hallottam a pneomococcus oltásról, de elvileg csak olyan körülmények között és immungyenge gyerekek kapják el jobban, így csak ezek kapják 70%-os támogatottsággal, mi nem.

Rylie!
nekem használ a Kosmodisk, de másnak nem merném ajánlani, ugyanis többször felmerült bennem, hogy nem pszichés dolog-e. meg én főleg a derék részét használom!

Curse!
én megértelek, mert először is két hét alatt nem lehet megtanulni úszni, hacsak nem folyamatosan ezt csinálod 2 hétig, a nap miden órájában. :) éppen minap értekeztem egy úszás oktatóval, aki kifejezett idősekre szakosodott (mi ugye már ez a kat. vagyunk úszás terén) és azt mondta, hogy a legkevesebb 2 hónap kell, hogy utána ne féljen a vízben a delikvens. anyósom miatt kérdeztem, mert szeretném, ha ő is megtanulna, ugyanis szerintem sosincs késő! másodszor: én tudok úszni, elvagyok a 30 m-es vízben is, de mivel apám volt olyan jó fej hapsi, hogy gyerekkoromban állandóan bedobált, mondván , így kell megtanulni úszni, még most is fulldoklom, ha akár a tévében látok vízalatti felvételeket is!!! kb. 12 éves voltam, mikor végre megtanultam úszni, víz alatt is tudok, de nem merek. és ugrálni sem. és ha képen töröl egy hullám, bepánikolok, csak úgy a zuhanyzó alatt. szóval a gyerekednek nyilván jobb lesz, ha megtanul úszni, de - habár ebben megoszlanak az álláspontok - ráértek, mert 1 év babaúszás sem ér semmit, ha utána nem jártok rendszeresen úszni. nem beszélve róla, hogy most még neked is be kell menned vele a vízbe, le kell húznod a víz alá (ez nekem sem tetszik), és ha a kellemes fincsi tengerbe nem mégy be, akkor nehogy már egy babaúszós medencével kezd. :) szóval 4-5 évesen, vagy később is akár, elviszed rendes úszótanfolyásra, ahol majd az edző vigyáz rá, nem neked kell. én is azon vagyok, hogy Lencse megtanuljon úszni, mert én is imádok lubickolni, de ugye ezt a félelmet nem akarom neki.

Indi!
hajad még tán jobb is így, mert szerintem fiatalít. meg nem tudom, hogy fogytál esetleg?? mert jóval sovibbnak nézel ki. vagy ez is a hajadnak köszönhető? mit csináltál a nagy hajjal? nem adtad el? :)
én aqua fittnessre járok, de marha macerás, drága, viszont a férjem igen támogatja, így addig vigyáz Lencsémre. csak 1 óra az edzés, de az nekem legalább 4, mert oda-vissza út + hajszárítás. úgyhogy egyelőre csak heti egy alkalomra van lehetőségem. viszont tök jó, mert fél óra kardio, fél óra súlyzós edzés belőle, és a vízben ugye az izületek se terhelődnek úgy. már régi aqua fittnesses vagyok :)

Fibi!
ebben a hitelkonstrukcióban a bökkenő, hogy a szocpoltól így elestek, ugyanis a törvény világosan kimondja, az új megvásárlásának időpontjában nem lehet lakóingatlan a neveteken.
ancsipancsi

Juc, Fibs,
én vizi stepre járok :), nagyon jó a méhemnek, higgyétek el :D. de érdekes, hogy amennyire utálok futni, vagy ilyesmi, itt pont azt szeretem, amikor halálra hajt az edző, amikor nincs pardon, és nem lazsálunk.
ancsipancsi

Ancsi,
ez a vizigimnasztika is a MOM-ban van? én olyanra olyan szivesen járnék!!
hát, ja, most mondja Zsolo is, hogy akkor ugrik a szocpol :( vagy max késöbb adják meg, ha eladtuk a házat, de ez nem tuti :?
Lencsének akkor továbbra is +++++, hogy ne kelljen beavatkozni brutálisan.... szemcsepp, ez jo 8)

Jucus,
ezen jot mosolyogtam :) de tényleg, nem müködünk egyformán, van aki a pörgös tornára bukik :D engem meg érdekes modon feltölt energiával a joga, mert nekem alacsony az energiaszintem. Másoknak meg az kell, hogy leadja a fölös energiát 8)
fibi

Fibi,
Annyira megértelek - tök ugyanezeket éltem át. Terhesen rohantam haza a munkából (tényleg rohantam) és nem jött el az érdeklődő. Ez nem egyszer történt meg.
Mi ingatlan irodán keresztül adtuk el. Több helyre is beadtuk az adatokat - persze az első időben nem. Akkor még kemények voltunk... Aztán a legnagyobb jutalékot lenyúló cég naponta több érdeklődőt hozott, mint az expressz és a többi x iroda együtt és persze nekik sikerült eladni a lakást. Mi meg fizettük az 5%-ot. (Duna House - de tényleg hetek alatt eladták, úgyhogy nem tőlük sajnáltam a pénzt, csak azért... ).
Van még a Kulcs magazin, nem tudom hányan olvassák - én nagyon szeretem. Ismerőseim kiragasztgatós hirdetés útján vettek lakást. Mi is ragasztottunk, a kutya se jelentkezett. De mivel ez ingyenes (már vannak legalábbis Zuglóban hivatalos hirdetési táblák is) talán érdemes megpróbálni.
És nagyobb cégeknél (Pannon, T-akármi) sztem van belső hálózat, ahol a dolgozók hirdethetnek is. Ha esetleg dolgozik barátotok ilyen cégnél...

Most látom, hogy Manókáék is a DH-al nyomultak. (Hogy én hogy elküldtem őket, mikor először felhívtak és mondták hány százalékot kérnek...)

Indi,
Klassz a hajad!

Deni,
Ugye csak vicceltél???? A masszírozás már nem lehet igaz!!

Látom már, vicceltél. Pedig Petit épp tegnap próbáltam megtanítani, hogy masszírozza meg a vállamat - ment is pár mp-ig. Csak aztán elkezdett szeretetből fojtogatni és rámcsimpaszkodni...

Votiv,
Gratulálok az áloméjszakákhoz. És valszeg az én éjszakáim is nyugodtabbak lennének, ha Peti még mindig rácsosban aludna (most néha éjjel átjön - rögtön elalszik, de azért én felébredek). Csak hát nálunk a nyaralás alatt, amíg velem aludt elkanászodott, aztán meg már nem bírtam beemelni a rácsokon túlra...

Mása,
Sztem nem voltak fittek. Legalábbis az én nagyanyáim szegények nem. (Az már más kérdés, hogy csinálták, mint a gép... nyavalyogni se volt idejük, mint nekem.) Én azt se értem anyám hogy csinálta. A pelenkákkal, az idegbeteg szoptatási módszerrel, a kajafőzéssel....
Szegény Zsanci, én most kezdek magamhoz térni. De az előző 8 hónap alatt végig iszonyú fáradt voltam, pedig csak 1 gyerekem van és nem volt semmi problémám!! ( Úgy értem fizikai. )

És ha szivacsot teszel az ágya mellé, amire le tudsz feküdni? (Petinél ez működne, és régen is működött de inkább jöjjön át, mert már nincs formám szivacsokon feküdni. Akkor tudnál ott aludni.)

Ildi,
Jobbulást!!

Szrek,
Olyan hülye vagyok, nem emlékszem szoptatsz-e még. Csak azért, mert én akkor kezdtem el fogyni, amikor abbahagytam. Persze alatta is, de akkor fokozatosan. Amikor Peti abbahagyta, akkor pedig gyorsabban. (Rajtam nem kilók voltak, hanem térfogat. :evil: ) (De ha szoptatsz még nem azért írtam ám, hogy én abbahagynám!!!! Csak hogy milyen érdekes tud lenni az ember szervezete - már legalábbis az enyém.)

Móni
Kép
Kép
monisa

Fibi!
igen, az aqua fittness a MOM-ban van, mikor elköltözünk, sztem akkor is vissza fogok ide járni, mert még terhestornára is ide jártam (aqua natal). a szocpolt elvileg később is meg lehet adni, ha a hitel összegetek annyi, hogy belefér.
ancsipancsi

Sikerült megcsinálni a vonalzóimat - holnap meg is mutatom Petinek!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Ancsi :) 2 hét alatt meg lehet tanulni úszni rendesen. Felnőtt, víziszonyos 30 éves kollégám a példa rá.
Én nem tudok edzőterembe járni, meg uszodába se. Csak itthon mehet a testedzés.
Nem fogytam, csak a kiengedett hajam miatt látszik úgy, eltakarja a fél fejemet :lol:

Curse :) hű, ebbe jól beletaláltam! Sajnálom a rossz emlékeidet - nekem is van mindkét fajtából. A fulladozósból is és abból is, amikor én húztam ki a csak mászni tudó öcsikémet a vízből, mert az anyám nem tudott úszni... soha nem felejtem el egyiket se. Ja, és engem se felnőttek húztak ki, hanem gyerekek, pedig voltak ott felnőttek is. Én mondjuk egy roszul sikerült fejesugrás miatt fulladoztam, de a lényegen nem változtat.

Az úszástanulás pont a vízben való biztonsággal kezdődik - siklás, annak megtapasztalása, hogy nem süllyedsz el, hanem anélkül, hgoy bármit is csinálnál, lebegni tudsz a vízen. Ha ez megvan, jön a többi része. Lehet, hogy a félelmeid elmulasztása miatt külön is érdemes lenne belevágnod... de tényleg nem akarnék sebeket feltépni.

Fibi :) ugyan kismamának olyankor már aludni kéne, de Édes November lesz a Viasaton 10 körül, sírunk együtt? :wink:

indianyo

Fibi!
Igen, ezzel a költözéses hitellel az a baj, amit Ancsi is írt, nuku szocpol.
Amit meg a Móni írt, hogy ők is a DH-val adták el a lakásukat, bár a legnagyobb jutalékkal dolgoztak, de mivel a legnagyobbak, ők jutnak el a legtöbb vevőhöz. És tényleg hozták az érdeklődőket nyakra-főre. És nekünk 4,5%+áfa volt (de tényleg van olyan irodájuk akik 5%-kal dolgoznak, nem tudom, mitől függ). Sajnos ők nem hajlandóak elengedni az áfát, mint a legtöbb iroda, nekünk viszont (jó pofátlanul) sikerült lealkudni a jutalékot 3,9%+áfára, ami olyan, mint a kizárólagos szerződés.
A City Cartellel nekünk is volt szerződésünk, de nagyon rossz tapasztalottakl, egy vevőt sem hoztak, az ingatlanos meg eltűnt :?

Ancsi!
Remélem Lencsivel minden ok lesz hétfőig!

Kép
Kép
manoka11

Mása,
nagyanyáink idejében még volt CSALÁD!!!! tádám...
itt a megoldás kulcsa.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci,
Család - Igaz. (Bár ez vkinek nagy pech lehetett.) Én mondjuk sokszor bánom, hogy nem egy nagy házban lakunk faluvégén, erdőszélén (közel sok-sok kávézóhoz és uszodához) anyámékkal együtt.

Móni
Kép
Kép
monisa

Indi,
ha lenne Viasatunk, lemennék a pincébe tévézni :D idöpont nem késö, ujra éjfélig fent szoktam lenni :wink: attol még sirhatunk együtt, már láttam a filmet, tényleg olyan 8)
és akkor taposogépem nem köll? :lol:

Moni,
Kulcsot nem ismerem, köszi a tippet :)
én meg akkor kezdtem el fogyni, amikor ujra nagylány lettem (B 10 hos korában), szal nálam lehet h hormonális volt.
Faluvég, erdöszél stimmel, nagy ház nem (itt a miénk) :) szülökkel én csak ugy laknék, ha pár utcával odébb lennének :D
Ti Zuglo elött hol laktatok?

Manoka,
most aszongya a zuram, hogy megfontoljuk ezt a DH-t, mert ha eladják, nem izgat mennyit tesz rá :)
fibi

Halihó!

Képzeljétek, ma Tündi elérte a születési súlyát! :D
És ma voltunk először babakocsival sétálni. Magyarán először léptem ki a lakásból immáron 3 hete. Nekem nagyon jót tett, de a kiscsajszi is bealudt. 8)

Együttalvásoshoz még: mi konkrétan nem alszunk együtt, mert én alszom a hasamon a babával a nagy ágyban, a másik szobában meg a kanapén a férjem. Ez csak részben van a baba miatt, mert még előtte is gyakran volt így - a férjemmel teljesen eltérő bioritmusunk miatt. Ő az igazi bagoly típus, én meg inkább korábban fekszem és sokáig alszom. :lol: Simán váltjuk egymást: én nappal vagyok fenn, a férjem éjszaka. A hosszú házasság titka... 8)

Kép
Kép
tinu

Nagyanyáink: Azrét ne feledjük,hogy régen ilyen úri huncutság, miszerint értelmesen foglalkozunk a gyermekkel és ő életünk középpontja - nos ez nem volt divatban. Játszóház meg zenebölcsi meg effélék újkori termékek. Legalábbis a proli- és parasztrétegből származó családomtól ezt tudom. Ott mentek a gyerekek a dolgozó anyukával/nagymamával a mezőre vagy takarítani és szépen eljátszogattak csendben egy kukoricacsutkával - igaz, nem is volt szokásban, hogy körülöttük forogjon a világ. Vagy az utcán bicajoztak, szaladgáltak, csúzliztak, katonásdiztak a többi hasonszőrű kölökkel. No meg volt otthon/szomszédban néhány öreg, akik meséltek nekik, megetették őket. ÉS befogták a gyerekeket házi/mezei munkákra, tesóvigyázásra, amilyen hamar csak lehetett.

Fibi :) szívesen kipróbálnám, köszönöm! Bár félő, hogy a térdízületet megterheli a taposás(bicajozás is!), de azrét próba nélkül nem hagynám :)

indianyo

Fibi :) és este 9.05 M2-n az Ötödik pecsét? az mondjuk durvább...

indianyo

Ancsi,
És ez az összetapadás mitől volt? Vmi fertőzés vagy mi? Bocsánat, h ennyire érdekel a téma, de időnként már én sem vagyok abban biztos, hogy Adél nuniját jól ápolom. Mondják, h nagyon óvatosan meg minden, aztán meg azt hallom, h ha nem vagyok elég alapos, akkor összetapadhat :? És persze megy a drukk, h ne kelljen erőszakosan szétszedni!!!

Indi,
Semmi gond, nem tudhattad :D Ettől függetlenül zavar a dolog, már mint az, h nem tudok úszni. Olyan szar érzés, amikor másokat látok lubickolni. Páromat is annyira tudom sajnálni, amikor a vízbe megy mindig egyedül teszi, míg mások a párjukkal és a gyerkükkel pancsolnak.
Nagyon nehéz bennem ezt a félelmet legyőzni. Számtalanszor próbáltam, de mindig pánikkal és áltban sírógörccsel zárult a dolog. Ráadásul nekem mindig szerencsétlenül jött ki a dolog. Párom nagy nehezen rábeszélt, h menjek be vele a tengerbe. Elindultunk és ahogy bejjebb értünk a vízben, jött egy nagy hullám, ami pofán csapott és rögtön fejvesztve menekültem. Állítólag most már van kifejezetten olyan úszótanfolyamok, amiket az ilyen gyépés embereknek találtak ki mint én. Teljesen másként fognak hozzá a dologhoz. Ha Adél egy kicsit nagyobb lesz, akkor újra megpróbálom a lehetetlent ezzel az új technikával, hátha.

Ildi,
Jobbulást Nektek!!!

Kép Kép
curse

Curse :) Ez a félelem jogos! Teljesen érthető... De szépen és viszonylag gyorsan legyőzhető. És az uszodában nem jön majd a hullám :) Drukkolok :)
Nekem a jogosítvány megszerzése lenne ilyen terápia, mert már-már mániákusan rettegek (értelmes ez így vajon?) az autóktól. Persze lényegesen drágább és hosszadalmasabb :wink :

Őrület, hogy kukikkal és nunikkal mennyi baj lehet!

indianyo

Neet :) Eszti ujjának gyógypuszik!

Szrek :) Hajtépő Ábel :lol: pár hónap és csatlakozom a klubodhoz :mrgreen:

Ancsi :) Gyógyszertáros nő :lol: és mennek a drukkok, hogy minden rendbe jöjjön!!

Móni :) Csimpaszkodás rulez :D Nálunk ez hátulról szokott történni és nekem emelgetnem kell, miközben rötyög a nagyfiú 8) És Peti félálomban átmegy Hozzád az ágyba, befekszik és alszik tovább, mintha misem történne? Vonalzóid nagyon királyak! :D

Fibi :) Miért vagy Te fent éjfélig?? :shock: És Zsolonak igaza van, lényeg hogy eladják!

Tinu :) Gratula a születési súlyhoz!! :D no és a sétához is!

Indi :) Miért akarsz Te ma este sírni? és gratula a nagy elhatározáshoz!
denizsa

Deni! MÜPA: Ja hogy ez a nickje? :) No ma is tanultam valamit. Köszi!
Apjuk aszonta az álomra, hogy semmi gyanusítgatás, de ugye nem bánnám ha kérne egy DNS tesztet? :mrgreen:

Zuzi! Akit én ajánlottam egy jó nagy maszit is ad + aurát és csakrákat is nézeget. ISTENI!!! :lol:

Látom beindultatok uszi ügyben. :D
No pont ma volt a merülés :D . Angi személy szerint – 3x csináltuk – s a másodiknál kicsit elkámpicsorodott, de nem volt semmi gáz. S valszínű jó itt az oktatás, mert alig volt sírás (kb 13an lehetünk) , s az oktató mindenkinek segít. Nézte kinek hogy megy, s jótanácsokat adott. Ja és semmi sem kötelező. Ha vki csak egyszer akarta, vagy ki akar menni akkor azt tesz, amit akar.
Volt pl.: egy kisfiú aki egyfolytában végigbőgte mindegyik alkalmat. S minden egyes alkalommal vmit kipróbáltak, s ma mellettünk gyakoroltak, s nem volt végre egy könnycsepp sem! :lol:

Votív! A lényeg hogy Isti nem utálta meg a vizet. :P
S gratulálni akartam, hogy visszaraktátok a rácsokat. Ügyesek vagytok, hogy nem mindenáron akartátok megvalósítani!

Curse!
Védekezés: Ez egy mentális dolog. :lol: Agykontroll-os talán. A lényeg elképzelem, hogy egy védőburok veszi körül és kész. :lol: Persze lehet másképp is (védőtakaróval, köntössel, fénnyel, amivel akarod)
Az hogy nem tudsz úszni nem akadály – legalábbis nálunk – akkora a víz, hogy leér a lábad. S belegondolva valszínű mindenhol. :wink:
Azért mert nem tudsz úszni nem vagy gyps!!!

Zsan! ++++++++++

Ildi! ++++++++++
Kakifelfedezés múlóban?

Uxi! Én BS páciense vagyok, s ő hozzá nem lehet bejutni. Szerintem a 16hét nem akadály! Hajrá! :lol:

Neet! Eszti a hős! :D S kutya is!??!! :mrgreen:
Csak úgy eszembe jutott: nálatok lesz kistesó?

Ancsi! Lencsinek drukk hogy ne kelljen erőszakosan!
Azért azt megkérdőjelezem, hogy tényleg elfelejt valaki úszni. Ezt olvastad vhol?
Hihetetlen micsoda ösztönből megy az egész. Teker, tempózik, s senki nem mutatta neki! Csak rárakod a vízre, s teszi amit kell. :lol:

Moni! Tök jók a vonalzóid! :D

Tinu! Gratula a csajszinak a gyarapodáshoz! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok!

Örömmel olvasom, hogy egyre kevesebb a beteg :D

Ancsi:
Kis nunisod, nunijának jobbulást!

Uxi:
Én Urbán doktornőnél fogok szülni, de pont ma voltam nála és pont ott volt egy 16 hetes anyuka és nem vállalta, mert szabira megy...

Szóval ma voltunk a doktornőnél! 7,9*10 cm-s a feje a bébinek (igazi nagyfejű). És kiderült, hogy amit én a fejének hittem és nyomkodta a tüdőmbe, de azért én szerettem és simiztem, az valójában a popója... Tehát már a fejecskéje lent van. Nagyon jó felvételeket csinált a doktornő, oly annyira, hogy már Apuci mondogatta előre: az ott az orra, szája, lába, keze...? A doktornő meg helyeselt. Persze itthon apukámnak ki kellett merevíteni a videót és 3an magyaráztuk, hogy mi micsoda, nem mindig sikerrel... :roll:

Indi:
Köszi a Fischer-price-os oldalt, megtaláltam azt aforgót, amit a Brendonban néztem ki 15e-ért.Itt szállítással együtt 12500!!! Már meg is rendeltem!

Kép
nukada

És ma nagyon kedves vendégeink voltak: Másáék :D :D
Orsika fantasztikusan dumál már, hihetetlen a kiscsaj! Nagyon édes és puszilkodós, Bálintot olyan lendülettel puszilta meg, hogy meg kellett fogni őket, különben a mögöttük lévő sátorban kötöttek ki 8) :lol: Mása pedig nagyon jól néz ki, már szépen gömbölyödik a pocija :D
Kép
denizsa

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!
Ahogy szétnéztem, úgy láttam, nem sok dokinő van a Szt. Imrében.
Viszont ajánlottak valakit, aki ugyan nem nő, de ha nem vállal az Istvános dokinő (akit ma sem sikerült elérnem... :? ), akkor felhívom.

Bálint Balázs neve.

Őt ismeritek?

KépKépKépKépKép
uxi

Barbi :) Apa és a teszt :lol: :lol: Király, hogy Angi így élvezi az úszást!

Nukada :) Tényleg szép nagy fejecskéje van Rékának! :D És ez kórházi vagy 4D-s uh volt? popósimi :lol: (én is jártam így)
denizsa

Ancsi: remélem semmi komoly nuni téren. Én is soxor vagyok bizonytalan, annyira rossz tud lenni, és Fanni persze (gondolom mitn mások sem) nem hagyja rendesen kitiszítatani.

Manóka: tegnap sétáltunk a Griff környékén, lehet, hogy a ti házatokat is láttuk.

Juc: akkor Te biztosan nem lesze kuncsaftom :-)

Den: édes a kép a dedekről. Orsika is puszilkodós korszakában van ezek szerint.

Indi: ilyen rövid a hajad? Hogyhogy?

Ildi: jobbulást nektek.

Zsanci: neked kitartást.

Fibi: remélem találtok most már normális érdeklődőt és nem szivatnak be többen.

Jaj még annyi mindent akrtam, de megérkezett apjuk...

J
johanna1975

Indi,
arrol meg már lekéstem, mert még mindig fent van a nagyfiam.... :wink:

Deni,
mert én bagoly tipus vagyok :)
fibi

Sziasztok,

Meghívó nem sikerült ma :(, rokonlátogatásból meg kaptunk még egy kis kádat, meg egy etetőszéket. Kicsit tisztogatni kell.....

Neet,
Na jó, szóval kihagytok a dologból…. Értem én :lol:
Eszci és a padlónyalogatás Marci kutya módra :D

Indi,
A mostani éjszaka nagyon jól telt. Negyed kettőkor felkelt, miután könnyen, gyorsan elaludt este 9-kor, majd ¾ kettőkor már megint húzta a lóbőrt és reggel hétig !!! Igaz, fél hattól hallottam, hogy megint bedugult az orra és álmában küzdött a levegőért. Naná, hogy fél fülem ott és nem aludtam onnantól kezdve egy szemet sem. De a lényeg, hogy még sok ilyen éjszakát :D
Nagyon jól nézel ki, tényleg fiatalít ez a rövid haj :D

Fibi,
Fix, hogy nem untatsz senkit, de várom sok szeretettel :)
Én még a startaprón hirdettem meg és volt is rögtön két jelentkező, de csak jelentkezők maradtak :?

Barbi,
Álom :shock: , DNS teszt :lol:

Zuz,
Képek kérek én is új hajadról
Maszit majd megbeszéljük személyesen :)
Játszószőnyeg: Kép A terméket bemutató kisbaba nem széria tartozék :lol:
Egyébként a mackó fülei csörögnek, a köldöke pedig sípol.
Bazsó édes lehetett tegnap :)

Deni,
Mesélős este :D

Votiv,
Rácsos ágy és nyugodalmas éjszaka :D
Rubin Hotel :shock: és "betörés" is :shock:

Curse,
Fogalmam sincs, nekünk milyen típus van belőle. Gondolom, kb. 5-6 évvel ezelőtti modell lehet, merthogy két gyereket kihordott. Ha oda jutok szívesen mutatok róla majd képet. Mármint, ha lesz.
Érdekes, nekünk Libero bejött nagyon. Előszőr csak éjszakára használtuk, aztán napközbenre is elkezdtük és nagyon szeretjük. Mondjuk eleinte trükköztem, pl azzal, hogy éjszakára, meg ha várható volt, hogy sokat alkot/pisil, akkor egy számmal nagyobbat adtam rá. Drukkolok, hogy többi pelus bejöjjön majd.

Lindi,
Hogy vagytok? Gréti mit szól Tesóhoz?
(ha már a többiek is írták, elárulom, én is kíváncsi vagyok, de biztos nekem is el fog múlni, nem zaklatlak vele, tapintatlan meg végképp nem akarok lenni)

Rylie,
Köszönöm az alvásos sztori leírását. Nálunk azzal a részével nem lesz gond, hogy a kiságyban kell aludnia, mert mindig ott alszik, a cici kérdés pedig valszeg majd a következő téli szezonban lesz téma, mert akkor lesz Apának energiája felkelni és álomba ringatni helyettem.

Zsanci,
Panaszkodj, miért vagy megint a padlón? Hagyd a naplót másra, minket avass be a problémádba :lol:

Ancsi,
Továbbra is sok drukk Lencsinek.

Jó éjt, megyek aludni, kicsim már alszik. :)

Vica

Kép
Kép
vica94

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?