A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

jó estét :lol:

csak egy gyors
BOLDOG NÉVNAPOT MINDEN DÓRÁKNAK! :lol: :lol: :lol:

Angi ma megkapta első szájrapusziját... :lol: :lol: :lol: :shock: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

[quote="zsancikant"]F írta:zsancikantibi,
nagyon köszi, az a könyv is rajta volt a listámon... :lol:
én leszek a világ legfelkészültebb szülő NŐje... :lol: 8)
én bizony most nem fogok fájdalmat érezni, csak a hullámokat, melyek egyre közelebb visznek Merséhez, és a Nagycsaládos kedvezményekhez!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bábas válaszol nekem is meg van, + fél üveg weleda gátmasszázsolaj :wink:

Angi volt ma nálunk, és elhozta az Ő Anyáját is :lol: Nagyon jó volt, kaptunk Palacsintát is :D

mára ennyi, nagyon kivagyok :cry:
zuzmo1

Deni, bocs hogy Téged kihagytalak a Faludisok közül :oops: :)
votiv

Zsanci,
én meg azt gondoltam ,ha fogadok szülésznőt, az tutibb mint a doki :roll: De ha egy új hülyeség életbe lép , akkor.... :? És én júni végére vagyok kiírva 8) De azt mondták, hogy kesz kiskapu. Remélem beférek :)
szmagdi

Magdi,
június vége még tuti, látod Fibi is talált magának, meg mások is...
szóval, keress!!!

Zuz,
de jó nektek!!!!!!!!!!!!!! :lol: ha én megyek egyszer felétek, max fornettit tudok sütni! :lol: Jó az??? :wink:
Votiv mikor megy hozzátok???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv,
Istók egyedűl mos hajat ?! :shock: :P Ügyes!!! A kukacra vízengedésen meg jót nevettem :) édi lehet :lol:

Mása

Fagyasztott meggyet eszem és tökre fázom :? De úgy imádom :wink:
szmagdi

ja, és Magdi, én is úgy gondolom, h a szülésznő tutibb, mint a doki... :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Mi olyat tanítanak az agykontrollon, amit én egymagam ne tundék megtanulni? Van valakinek tapasztalata? Lesújtó válaszokat kaptam az összes asztrológustól, az egyik ajánlotta az agykontrollt, de ki van zárva, hogy én elmenjek egy tanfolyamra.

indianyo

Zsan,
na ezen dilemmázom : hogy fogadjak, vagy sem. És essek neki a szülésnek mint először , hiszen csak jó élményeim vannak az ügyeletesekkel. Egyébként meg a Borit ajánlották, meg Icát De nekem szinte mind szimpi :wink:
szmagdi

Lindi,
Annyira szépek vagytok így együtt :D És tényleg hatalmas Barni baba :D

Votiv,
Isti zuhanyozásán olyat jót nevettem :lol:

Barbi,
akkor ezek szerint Bazsó volt az, akitől kapta? :D

Kép Kép
curse

Zsan,
kerülöd a dokikat? :D :D
szmagdi

Barbi, kitől kapta Angi a csókot? csak nem Bazsótól??

Zsanci, még nem beszéltük meg Zuzival a látogatást, de ha igazából sütni is kell, akkor én se mehetek :( :D

asszem mára eldugulok, negyedszerre restartol a gépem, ez már jelzés értékű :wink:
votiv

A családom összes Dócija nevében köszönöm :D
Megpróbáltam délután belépni, de bedöglött a bnet. Most próbálkozom ismét, de szerintem képtelenség lesz mindenre reagálni...

Zsan,
nagyot nőtt a pocak :) vigyázz magatokra!

Lindi,
két gyönyörű gyereked van :lol: Gréti annyira boldognak tűnik a képeken :D

Indi,
ez nekem már hosszú haj, ne is próbáld bemesélni, hogy rövid :D Meglestem az oldalad, sok új pelus került fel, nagyon szépek! :)

Rylie,
igen, pálcával verjük belé a zeneszerzők nevét :mrgreen: és persze bevetjük az alvásmegvonást és a sarokban térdepeltetést is, ha nem találja ki a lejátszott 3mp-ből a mű címét :)
És most komolyan: alváshoz Dóci kap zenét, és mint lelkiismeretes szülők, nyugtató, szép zenéket szerettünk volna neki játszani, no meg a változatosság is szempont volt. Igy kapott egy Mozart-válogatást, egy Bach cd-t (Goldberg-variációk), és egy Haendl cd-t (naná hogy a Vizizenét)... ez még azelőtt volt, hogy rátaláltunk volna a Gryllus-féle maszkabálra :lol: És Dóci persze megtanulta a zeneszerzők nevét, és ahogy a gyerek logikája működik, átvitte ezeket a csokikra is :)

Den,
Marci is visszahúzódó volt, csak nekem mocizott, ha már az apja fogdosta a pocakot, rögtön elbújt :) Kint abszolút az ellentettje, bár annyi megmaradt, hogy ha ismeretlennel találkozik, akkor kell 2-3 perc, hogy megszokja, és csak utána kezdődik a vigyoráradat :) Rólad nincs pocakkép?
Nekem is voltak pörgős napjaim, amikor a hegyet is elhordtam, aztán másnap reggel már úgy ébredtem, mint akit fejbevertek... de két terhesség alatt nem tudtam megtanulni, hogy ha pörgök, akkor kicsit lassabban :D

Curse,
öcsémnek is víziszonya volt gyerekkorában. Ő pl. víz alatt tanult meg úszni, víz fölött elfogta a pánik. De még gyerekkorában alábbhagyott a dolog :) Szerintem egyáltalán ne szégyelld magad emiatt, nagyon bátornak kell lenni, hogy egyáltalán nekiállj legyőzni egy ilyen mélyen gyökerező félelmet!

Mása,
mondta volna a doki, ha gond van! Szerintem azért nézte ilyen hosszasan, mert tutira meg akart győződni, hogy semmi baj nincs! :)

Ildi,
nagyon rosszul hangzik, jobbulást nektek!

Neet,
eszci, a kutya :D:D Jó utat!

Ancsi,
Lencsinek bulást! Én is tisztítom Dóci punciját, bár csak a nagyajkak közé szoktam betörölni, ha kaki jut bele, ill. az esti fürdéskor rendesen megmossuk, hogy krém maradék, stb. kerüljön ki belőle :)

Fibi,
érdeklődő :(:(

Votiv,
gratula az éjszakákhoz! És a bálhoz! És a 8 hónaphoz! :D

Tinu,
tökjó, hogy Tündi elkezdett hízni! :) A séták annyira jók, főleg, ha a baba alszik, te meg edződsz :D

Móni,
nálunk sincs rendszeresen csoki, de a hajmosási mizéria lezárása megérte :mrgreen: egyébként a "csoki" az alkuban bármilyen hőn áhított ritkasággal helyettesíthető :)
Dóci is csimpaszkodik, mostanában elkezdte fokozni: nekifutásból ugrik nyakba... és még 2,5 éves sincs... mi lesz itt később? :D
És a derékapasztásra neked most a legtutibb módszer a szülés :lol: bocs, de nem tudtam kihagyni :mrgreen:

Manóka,
behaltam az emmás képektől :mrgreen:

Nukada,
Rékababa ezek szerint rendes, ránézett az órájára, és azt mondta, hopp, 30. hét, befordulni MOST! :D

Vica,
Máté szépséges! :)

Zuzi,
válaszoltam a privire, megkaptad? :)

Most ennyire tellett tőlem, kicsi nyavaja vonul át rajtunk, szerencsére a gyerekeket eddig megkímélte, Dóciba is töltök egy kis anyatejet (lefejve kapja), hátha segíti az immunrendszerét!
kisün

Indi,
milyen lesujto válaszokat?? :shock: agykontrollrol szivesen mesélek Neked, voltam is tanfolyáson, meg vannak cédéim is.

Votiv,
Isti mennyire ügyes!!!! zuhany meg hajmosás, látod milyen csodagyereked van!! :D :D

Zuzi,
és a pocakra kenhetö olajadbol nem maradt meg valamennyi? :oops: Johival nem tudom, mikor tudok bizniszelni :(

Zsan,
akkor én a juniusi szüléssel k. nagy mázlista leszek? na, meg Ti is a májussal? :)

Mása,
melyik szülésznöt szeretnéd? még böööööven van idöd, hajrá!!!!
fibi

Votiv,
Neked is szivesen kölcsönadom Ina May könyvét, legfeljebb addig Zsan mást olvas, aztán cseréltek :wink:
fibi

Votiv,
Isti milyen ügyes 8)

Zsan,
"hullámok és nagycsaládos kedvezmény" :mrgreen: :mrgreen:
kisün

na, én még nem vagyok álmos, erre mindenki elment aludni :(
fibi

Szia Fíbsz! :lol:

Hú, most fejeztem be esti tornát, úgyh fáradt vagyok...

Lindi,
annyira szépek vagytok a képeken!!!!!!!!!!!!!!! :D

Vot,
hajrá holnap cipőt venni! és jó lehet, ahogy Isti zuhanyozik :D

Mása,
sztem minden rendben lesz - babóval meg szülésznővel is!

Zsán,
már csak 111-et kell aludni!!!!! :lol:

Zuz, Barbi,
aranyosak lehettek kőcök! :D

és én is baromi kíváncsi vagyok itt mindenkire, remélem, lesz találka! (bár én olyan szinten el vagyok havazva, hogy csak na :D szeretem :lol: )

Rájli,
bulást! és combeltüntető izé jöhet ;) :D

Kisün,
nekifutás jó lehet :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Curse,
együtt nyomulunk az 500-ra! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Fibi,
Én még vagyok ;) Még nemtudom hogy egyáltalán választok e mert, mint írtam, nekem minden szülésznő szimpi ( legalább is akivel találkoztam). Így mind1 ki lesz. A dokim 100%ban "ott volt" a szülésnél. Ügyeletes meg épp valami Éva volt és írtó aranyos volt. Ő is fogta a kezem ;) Szóval meglátom még mi lesz :roll:

Mása
szmagdi

Sziasztok!
Az az igazság, hogy nem mehetek a 11/22. kerületi sztk-ba, mert a 13. kerületben lakunk, tehát jó messze, sztk-ba pedig csak körzeten belül lehet szerintem.

Viszont tényleg bevezetik sajnos július 1-től ezt a fizetős dolgot, a szülés 30%-áért fizetni kell, bárhol szülünk is (ha a körzetben, akkor is!), hacsak nem a körzeti ügyeletes dokinál zajlik a szülés ügyeletes szülésznővel.

Viszont akkora fejetlenség van ezügyben, olyat is olvastam, hogy csak a körzeti kórhzázban kötelesek válallani ügyeletben, máshonnan átküldhetnek a körzetbe.
Gondolom kivéve akkor, ha fogadott dokim van, és utána fizetek.. .illetve ha bejelentkezek valami ismerőshöz, hogy körzeten belülivé váljak...

Még van két orvos, egy Istvános és egy Szt. Imrés, ha ők sem vállalnak, majd jövök még "zaklatni benneteket" :wink: .

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi,
az én dokim a Szőnyi, ugyan nem fiatal, de jó doki, én nála szülöm majd most a másodikat is :) Nem megfizethetetlen és bármikor számíthatsz rá. Ha kellenek a paraméterei, írj egy privit :)

Lindi,
Barni baba gyönyörű és olyan szép család vagytok :D Remélem nem baj, hogy feltettem a fiatalemberről a fotót, de egyszerűen muszáj volt... :)

Votiv,
én a baromi kényelmes, alig magas sarkú, de roppant nőies esküvői cipedlimet az Erzsébet Körúton vettem, a Blaha( pontosabban Dohány u.) és a Barcsay u között. A pici bolt neve nem jut eszembe, de estére megnézem neked. A cipő nem volt épp olcsó, de életem legkényelmesebb alkalmi cipője. :)

Most ennyire futotta, rohanok ügyintézni egész nap :evil:

mindenkinek szépséges napot!

csók

Macsek
macskanyu

BKV:
képzeljétek Őrmezőn is elkezdtek vadi új Volvó buszok járni, már csak a piros busz maradt régi, de én kivárom a feketét. és most fogunk elköltözni, mikor így rendeződik a helyzet :(

Indi!
valahol elvileg van egy Laár könyvem, amiben sok vers van, de elcsomagoltam a költözések idejére. ez nagyon tetszett!!! :D
BZS miért ne vállalná el Uxit?? én egy barátnőmet küldtem hozzá, akit BB nem vállalt, és lám, most szült nála. vagy azóta változott a helyzet?

Vera!
Dócinak boldog névnapot kívánok! :)

Dorkának is, ha olvasa :D

Mása!
nyugi!

Uxi!
BZS igaz kicsit drága, de nagyon jó is. és ez csak 2-3 eFt terhesgondozásonként (mert máshol is már 8eFt/alkalom, itt meg asszem 10), azt meg, hogy mennyit adsz, nem ő szabja meg, mint egyes kedves dokik esetében. szóval csak hívd fel BZS-t és próbálkozz! inkább az olyanokat nem vállalja el, akik már nagyon előrehaladottak, vagy egy másik Szt. Imrés dokitól akar átmenni. ez utóbbira nagyon vigyáznak, hogy nehogy sérelem érjen valakit.

Lindi!
annyira édesek vagytok a képeken!
ancsipancsi

Ancsi,
használt Lencsének a szemcsepp?

Szrek,
már kezdtelek hiányolni :P jövö heti Ikea/Sugár játszik Nálad valamikor? vagy palacsinta-buli? :lol: én is kiváncsi vagyok Rátok már.

KépKép
fibi

Sziasztok!

Csak gyorsan írok, mert Bendi igen nagy rosszaságokat tud művelni, amíg nem figyelek rá. :roll:

Boldog névnapot a Dóráknak utólag is!

Lindi

Gyönyörűek vagytok a képeken! :) Barni baba tényleg nagyon nagy, és nagyon cuki! :)

Na gyorsan írom, aztán még jövök ma ha tudok, hogy nincs kedvetek egy most pénteki talihoz nálunk? Örs vezér tér környéke. Mert olyan jó lenne látni titeket és nálunk elég nagy a lakás és már többször mondtam, hogy nálunk lehetne, csak ugye nem mindig, mert az anyósék akik alattunk laknak 3 műszakban dolgoznak és mindig alszik valaki napközben (és állandóan nyafognak, hogy lehallatszik a lábdobogás), de most pont olyan hetük van, amikor nem éjszakás egyikük sem! :) És bocs, hogy nem előbb szólok, de még hétfőn döntöttem el, hogy már nem megyek a héten vizsgázni és tegnap jutott eszembe, hogy most akkor lehetne akár nálunk is talizni! Szóval írjatok, hogy mit szóltok hozzá!

ruz
ruzicsky

Jó reg!

Ruz :) Szívesen jövünk hozzátok - ha nem esik és nincs orkán. 11 és 3 között alkalms nekünk az időpont - persze nem kell mind a 4 óra, csak ez a határ :)

Szrek :) mivel vagy te állandóan elhavazva?????????

Ancsi :) Zsanci hozzászólásában megatalálod a választ hozzám intézett kérdésedre.

Fibi :) Akkor azt a részt magyarázd, hgoy hogyan kell arra kondentrálni, hogy rendeződjenek a dolgok. Ez a programozás? Hogy mindig csak a szép autót, szőke dögös macát, Hawaii nyaralást képzelem magam elé meg az 50 kilós mérlegállást????

Semmi jót nem mondtak az asztronénik a családi élet rendeződésére. Gyerekkérdést kikerülték és a bizniszről is csak az egyik lány nyilatkozott - ő számmisztikus - szeritne ez rendben lesz, de főként majd szülinap utáni időktől, addig lassan építkezzek és vigyázzak, mert engem mindenhol becsapnak, mert jóhiszemű és becsületes vagyok. hehe. csak tudnám, kitől örököltem :shock:

indianyo

Boldog Dorka meg Bazsó napot utólag is! :oops: :oops: :)

Ruz,
mi tudunk frí lenni pénteken :lol:

no, mi is el

Kép

Kép

szrekuc

Ruz,
köszönjük a meghivást, egyenlöre jo nekünk a péntek :D és az Örs nincs messze :) mikor gondoltad, de. vagy du.?

Szrek,
azért majd néha válaszolj a kérdéseinkre is, ne csak rohangálj :) 8)

Indi,
igen, szerintem ez a programozás, de nem ilyen egyszerü, ahogy irod. Szivesen lemásolom Neked a cédéimet, és elviszem pénteken vagy valamikor. Könyvet is adnék, de azt vkinek kölcsönbe adtam, és "elfelejtette" az illetö visszaadni. (én meg nem emlékszem, ki ö) Ha nem akarsz/tudsz tanfolyamra menni (ami pedig nagyon szuper!!), akkor a könyv is jo lehet a cédékkel együtt talán. a www.agykontroll.hu oldalon találsz ezekröl infokat.
és sajnálom, hogy nem mondtak jo hireket az asztromokusok :( nekem meg, látod, hiába irta, hogy el tudjuk adni a házat, ha mégsem ugy áll a helyzet..... :(
fibi

Sziasztok,

Munkahelyi gépem percenként elszáll a bnyettől.

Úgyhogy csak gyorsan annyit:

Lindi: nagyon jók a képek. MIlyen gyönyörűséges fiacskád van, Grétinek pedig az angyali mosolya tetszik és a göndör fürtjei. Te pedig nagyon jól nézel ki.... gratula mindenhez.

Uxi: nekem is hasonlóak voltak a tapasztalataim B.Tvel azzal a különbséggel, hogy én azt mondtam, hogy majdani terhességemhez keresek babócát, erre mondta, hogy majd térjek vissza, ha van baba. Ezek szerint akkor meg azért nem vállal. Hát ki érti ezt? Lehet, hogy maradok mégis az eredeti dokimnál? És továbbra is kaukktojás leszek itt. :-)

Na dógozom, aztán igyekszem visszaolvasni. Már ha Fanni hagy, imád itt a munkahelyemen pakolászni. :-)

J
johanna1975

Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap voltunk a Czakker Juditnál (szülésznő) beszélgetni és a H-ban szó szerint tömeg-nyomor volt. 2 vajúdó volt csak szabad... De legalább meg tudtunk egyet nézni! Elég érdekes volt. :roll:
A dokinőm meg azt mesélte, hogy a hétvégén 30(!!!!) bébi született! :shock: :shock: :shock: Erre a Judit: igen, az egyiknek a kiskában ágyazatm meg, mert nem volt máshol hely! :shock: :shock: :shock:

Lindi:
Nagyon szépek vagytok!

Votiv:
Én a hófehér, strasszos menyasszonyi cipőmet a kínai piacon vettem 500!!! ft-ért. Úgy voltam vele, hogy az én lábamra tök fölösleges költeni... Azért sok sikert a cipő nézéshez, sztem a Jókaiban fogsz találni magadnak!

Ja, és meglettek a kismamás képek: Kép

Ez egy kicsit művészibb, a fotós bnőm azt mondta, hogy termékeny fának akar ábrázolni:
Kép
nukada

Indi!
Zsanci másik Szt. Imrés dokitól akart átmenni, nem? ezt csak azért írom, mert én nagyon kedvelem BZS-t, ne írd le ennyivel, hogy úgysem vállalná, mert meg kell próbálni. ha 2 hónap múlva valaki rákeres a nevére, és ezt olvassa, akkor elmegy a kedve tőle, és ezt mi sem akarjuk gondolom. (nem beszélve róla, hogy ő is olvassa a fórumot!)
ancsipancsi

Nukada :) Nagyon szép vagy! Komolyan mondom, semmi hízelgés. Mi az, hogy a te lábadra fölösleges költeni????? Te kevesebbet érsz másoknál? :evil: Na ezt még lemeccsezzük alkalmasint. Hol is laksz? Mármint utca házszám nélkül kb. elég, szerencsére olyan sokan lettünk, hogy most egy kicsit zavarban vagyok a lakhelyekkel.

Johi :) kakukktojás 2. jelentkezik :wink:

indianyo

Indi:
Lábam: bütykös, fájós, szinte csak Scholl cipőim vannak... Nem nagyon voltam hajlandó 10-20ezret költeni cipőre, amit lehet, hogy 2 óra után le kellett volna vennem, mert fájt volna a lábam. Inkább megvettem a fátylamat, ami nem kényelmetlen és így valami örökre megmaradt a ruhámból. :wink: Elképzelem majd, amint a gyerekem abban masírozik 1, 2, 3, x évesen, vagy abban megy férjhez. Úr isten, mindjárt elsírom magam...
Amúgy Törökbálint, Táncsics Mihály utca. Ismerős vagy erre felé?
nukada

Ancsi :) Leírtam volna? Ha valakinek annyi ügyfele van, hogy nem tud újakat elvállalni, az pozitívum. Ne forgasd ki a szavaimat! Én soha egyetlen orvosról - még a terhesgondozásomat végzőről sem - nyilatkoztam negatívan (ugye?), kivéve egy bizonyosat, de az ő nevét meg nem mondjuk ki. ZSanci nevében pedig majd ZSanci nyilatkozzon inkább.
Továbbra is fenntartom, hogy egy majdnem félidős kismamát nem szabad áltatni - neki sürgős és olyan orvosra van szüksége, aki elvállalja.

UXI :) Csak annyit mondanék, hgoy bár ez tényleg egy remek kórház, ha nem sikerül orvost találnod, akkor érdemes azért továbblépned - ahogy Zsanci is írta, az orvos nélküli kívülállókat nem fogadják kitörő örömmel - engem is eltanácsoltak máshová szülni, mint problémás egyedet, mert nem volt saját orvosom. Jobb ilyenkor, mint a végén...

indianyo

Nukada :) nem vagyok ismerős. Csak nem emlékeztem, hogy melyik szegletében a városnak lakozol :)

indianyo

Indi!
minél előrehaladottabb egy kismama, annál inkább kevesen vállalják el, ez tény. BZS pedig fogad új betegeket is, de ha itt azt terjesztjük, hogy nem, akkor nyilván kevesebb jelentkezője lesz.
hogy a te szavaiddal éljek, részemről BZS vita lezárva, még valaki azt hinné, hogy fizetett ügyfele vagyok, pedig csak egy elégedett kismama.
ancsipancsi

Indi:
Hát egyik szegletben sem... :lol: de például a H-ba beértünk háztól-házig 10 perc alatt, úgy, hogy én vezettem (és én mániás szabálybetartó vagyok, ha 100, akkor 100. ha 50, akkor 60 :lol: ) Szóval nem érzem magam vidékinek! :lol: Ráadásul a levegőt ,a hangulatot nem cserélném el semmire!
nukada

Votiv :) Isti és a zuhanyozás :lol: :lol:

Barbi :) Szóval Angi is korán kezdi a csókolózást :lol: édesek lehettek Bazsóval! Jut eszembe, egyszer nekem is ígérted, hogy megmutatod a hajad :wink: (az új frizkót, ami már nem is olyan új...)

Indi :) Remélem azért nem sújtottak le nagyon azok a válaszok! És Te olyan klassz nőci vagy, sztem mindent meg tudsz tanulni/csinálni/oldani! Sztem ezt próbáld magadba "programozni" :wink: ráadásul ez igaz is, az elemzések és "jóslások" meg ki tudja :roll:

Vera :) Kb. 1 hónapja sokkoltam a topikot pocakképpel, most hagyom, hogy kiheverjétek, aztán jöhet a köv. sokkk :lol: Ma majdnem elájultam, elkövettem azt a hibát, hogy ráálltam a mérlegre... :mrgreen: És már apa sem válik be "lengéscsillapítónak" , mert már akkor is szétrúgja a pocaklakó a ház falát, ha ő teszi rá a kezét a pocimra, már gyorsan megismeri őt is. És ha már képek: ezer éve nem tettél fel képet a gyerkőcökről... szóval plíííz!

Ruz :) Sajnos nekünk Örs messze és már más a progi :( De jó talit Nektek!! :D

Johi :) Fanni bent van Veled a munkahelyeden?? Megkaptad a tegnapi mélem, vagy még időd sem volt olvasni?

Ancsi :) Lencsi hogy van?

Nukada :) Nagyon szép kismami vagy! :D Jópofa ez a fás kép, tényleg művészi, de a mosolygós tarol :D
denizsa

Nukada :) Ha Törökb., akkor Ti nagyon is közel laktok hozzánk! :wink:

na megyek főzni...
denizsa

Deni!
sajna semmi változás, szerintem averziója van a punci széthúzásával kapcsolatban, mert férjem tegnap úgy csöppentett neki, hogy elterelte a figyelmét, és nem szólt egy szót sem. de azóta is rikoltozik, mikor csináljuk. hétfőn visszaviszem a gyerekdokihoz, és ha nem mond semmi okosat, akkor du. elviszem BZS-hez. különben orrszíváskor mindig rád gondolok, mióta írtad, hogy te könyörtelen vagy ez ügyben, ugyanis nem tudlak elképzelni könyörtelennek. :D viszont L-nek véres izé jön az orrából, úgyhogy muszaj legalább 2x kiszívni/nap.
ancsipancsi

Köszi a dícséreteket!

A vidékhez visszatérve, azért van némi ide-hajlásunk, Apucink akkumlátoros traktort akar venni a lányának... Gondoljatok bele: egy tetőtől-talpig rózsaszín minibombázó egy traktor volánjánál... :lol:
nukada

Denizsa:
Kitalálom: XI, vagy XXII kerület?
nukada

Jaj, de jó, hogy páran tudtok jönni! :) Majd ha Bendi elalszik, jövök és írok priviket, hogy hol lakunk, meg egyeztetjük az időpontot is, de most B nem hagy internetezni...

ruz
ruzicsky

Nukada,
nagyon jok a fotok, föleg a termékeny fa :D
Törökbálint nekem is szimpatikus :) ha tudsz elado házikorol, szolj légyszives :wink:

Deni,
miféle sokk :lol: ne hülyülj, tényleg tegyél fel képet, és az arcodrol is! :D
én is ma majdnem elájultam a mérlegen, majdnem 6 kilo pulsz van már rajtam.... :roll:

na, én is megyek, mert ugy látom, ma nem válaszolnak nekem a népek :?
fibi

Ancsi :) Véres izé?! te jó ég :( :( és tényleg könyörtelen vagyok e téren, mert elég ha belegondolok, hogy mi lesz, ha nem tisztítom ki és még jobban bedurran az egész, és vhogy megérzi a ded, hogy nincs mese, szívunk, akár parázik akár nem... (persze dumálok neki közben, hogy mi történik, meg ő is kapcsolgathatja utána a készüléket). De nem lehet egy szavam se, szerencsére nagyon ritkán kell használnom az orrszívót, úgyhogy könnyen vagyok akkor könyörtelen :lol: Remélem Lencsinél nem kell durva beavatkozás, de ha a gy.dokinak már csak ez az ötlete marad, akkor inkább lássa BZs is előtte!
denizsa

Ruz: én is úúúúgy mennék, de Kamilla még mindig lázas, igy szerintem megint hoppon maradunk, de nektek jó talizást!

Kérdés hegyeim lesznek ma:

1. miért lázas Kamilla, ha semmi nyoma (értem: piros torok, takony, fülfájás stb) nincsen??? :roll: Reggel a nurofen után jött a kúp, majd a kataflan és még mindig lázas volt igy hűtőfürdő és most alszik szegénykém :( Mostanában elég büdi, csípős szagú a pisije, lehet, hogy megint emiatt??? Holnap lesz vizeletvétel... :roll:
Volt már valakinek ilyen? Láz külső nyomok nélkül? Vagy tényleg a foga lenne??? :roll: :roll:

2. Jogász anyókák:
családjogi válásos vagyon elosztásos mizériában kérnék tanácsot, persze csak priviben, mert nem akarom már totál szétoffolni a topicsot! Valaki tudnak helpet nyújtani???

3. Munka:
Esetleg tudna vki ötletet adni, hogy mit kezdjünk Öcsémmel aki be akarja fejezni a sulit (vagy majd levelezőre átmegy esetleg) és dolgozni akar, mert nem akar már Anyutól függni anyagilag. Viszont van egy sima gimis érettségije+angol nyelvvizsgája és slussz...van egy féléves logisztikás tapasztalata még...
Jó pár helyre elküldtük a cv-jét meg egy helyre be is hívták már interjúra, de ott azt kapta válasznak, hogy túl fiatal :? (23 éves)
Valaki tudna esetleg melóhelyet ahová pályázhatna??
Nukada nincs vmi üresedés az ikejában esetleg ???

Na jól szétoffoltam a mai napot 8)

Nukada: Törökbálint és Börs az egyik kedvenvem! Ha költözni kellene a szigetről akkor oda költöznénk :) - bilibe lógó kezek

Kisün: remek ötletet adtál komolyzenére szoktatás ügyben!! Van is egy pár cd-m asszem odakötöm a gyereket a lejátszó elé és addig nem állhat fel amig nem dudorássza az összes dallamot :lol:

A rövid hajas témák miatt bogarat raktatok a fülembe, mert énis akarok rövidíteni meg nem is, mert aztán mindig itthon busongok, de máskor meg szinte magam esnék neki...nemtom...majd meglátjuk, egyenlőre azt se tudom, hogy mikor jutok el fodrászdába :?

Ancsi: véres takony :o jaj szegény Lencsike! +++ nektek

Rylie
rylie

Fibi:
Rengeteg eladó ház van, de sajna 90% a Tükörhegyen, az meg elég nem jó környék, tök sok sznob lakik, olyasmi mint pesten a II. ker... Meg ott horror árak vannak... Mondjuk mindenhol... De ha tudok itt,a régi részen, majd szólok!
nukada

Igen Bazsó volt a szívtipró :lol: . Egyébként is Angit még nem láttam gyerkőcre így beindulni!??! :D Persze megértem, hisz Bazsó nagyon édes, eleven köli. Vagy lehet hogy elkezdődött a fiúzás? :mrgreen: Úgyis ígértünk randit a Bálintoknak, majd meglátjuk. :mrgreen: Ugye jól emlékszem hogy idáig Emma volt nála a nyerő? Lesznek még itt copfhúzogatások. :lol:
Panna nagyon édes kicsi lány! :D Nem bírom kiverni a fejemből ahogy az ágya fölött lévő kis zenélő állatkákat érdeklődően vizsgálta! :lol:
Zuzinak pedig nagyon jól áll az új haj :P . No meg egyébként is tök jól néz ki, s nagyon ügyesen kezeli a kétanyás szerepet. :D

Ancsi! Babaúszás: a búvárreflex azt hittem csak a légzésről szól. Mi úgy vagyunk vele, ha el is felejtené – bevallom nem hiszem – akkor is tök jó program mind3unknak :lol:
Lencsi?

Nunitéma: nekünk is azt mondták a kórházban, hogy csak a kakit szedjük ki. A popsitörlőre nem hívták fel a figyelmet.
Mellesleg a csajszi nagy bunkó is volt, mert amikor megkérdeztem mire figyeljek, vagy hogyan ápoljam úgy nézett rám mintha perverz lennék.

No most ennyire jutott idő

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Nukada :) Jó a tipp, XI. ker. :wink: Traktor :lol:

Fibi :) rajtam meg már még többbb :oops: :oops: (le sem merem írni mennyi, még emésztem...)

na most már tényleg megyek főzni, nem lesz így kaja...
denizsa

Rylie:
Az IKEA-ban biztos lenne állás, de nem igazán ajánlom... a logisztikát főleg... Majdnem-diplomás, angolul beszélő 23 évest (jé. pont, mint én...) nem biztos, hogy kielégít szellemileg a raklap pakolás, vagy az eladás... De ha meg szeretné próbálni, rajta! Az IKEA honlapon fenn vannak, hogy épp milyen emberkéket keresnek! Aztán szólj és bevetem a csáberőmet! :wink: :wink:
nukada

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?