A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vicky: egyetértek... Ezért is vagyok úgy vele,hogy főleg mivel azonnal kinő mindent egy picibaba,minek a bodyk darabját 5-10.000-ért venni??
Akármit adok rá,azt úgyis leeszi majd,meg bukik,stb... No meg a nyakig sz*ros pelus,amit Navi szövege írt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Inkább foglalkozna a gyerekével az a sok milliomos állat... elnézést... :roll:
arra nem fog emlékezni a baba,hogy milyen szép és drága holmijai voltak a bölcsőben,de az érintésükre meg a közelségükre még annyira sem.....
Vendég

Laptetőőő, Vicky ne szabadkozz :), Tiéd és kész, ha lehet én kérek egy kicsit belőle az előttem álló beavatkozáshoz, h minden jól menjen.

Kép
pannik
Budapest

Van itt még valaki? kérdésem van: 10 napja szúrjuk a Gpeptilt és most megjött, holnap hívom a bmc-t, de most mi van? csak 4 nap múlva kellett volna megjönnie a 14-ik napon. kíváncsi vagyok h így is hétfőn kell-e mennem vagy előbb? szerintetek?
Zsuzska, eszembe jutottál ami az egyik embernek a mennyország az a másiknak a pokol, van valami mondás lehet nem pont így mondják, de érted mire gondolok, szívem szerint oda adnám neked ezt a mostanit hogy indulhassatok nekem meg még ráért volna 4 napig, hová rohan ennyire....
mondjuk tegnap kosarazni voltam és jól kifutottam magam mert csak 3-an voltunk a csapatban, lehet ez játszott közre, Zsuzska kosárlabda hm?

Kép
pannik
Budapest

Pannik,
én itt vagyok, de sajna nem tudok segíteni. :oops: én is telóznék a helyedben holnap a bmc-be, hogy mitévő legyek.

Zsuzska,
mary meghozó hullámokat indítom feléd, a fenébe hogy az időt húzza! :evil:

Vicky,
neked hogy volt a kórházas befekvés az inzulin miatt? nekem úgy néz ki nem lesz befekvés és érdekelne miért kell általában befeküdni. csak cukormérés és inzulin szúrás volt vagy csináltak más vizsgálatokat is?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi
Szerintem ez a fórum így jó ahogy van. Ez egy baráti társaság függetlenül attól, hogy mi a fórum neve. A név az csak apropót adott arra, hogy egymásra találjunk. Az hogy ki hol tart az elsősorban szerencse kérdése. Akik csatlakoztak azokat szeretettel fogadtuk, és ha valaki elment akkor sajnáltuk, de megértettük. Rengeteg témát beszéltünk már meg aminek semmi köze a fórum nevéhez és mindenki jól érezte magát és ha tudott hozzászólt a témához.
Amikor már babás témáról, ruhákról, bútorokról beszéltek akkor figyelek és „jegyzetelek”, remélem minél hamarabb használhatom az infókat. És tudom, hogy amit elfelejtek, azt megkérdezhetem. A képek amiket feltesznek nagyon inspirálók, szépek és vidámak.

Kubu

Azt amit az Andinak írtam nem csak neki szántam. Neked is és az összes babás, pocakos fórumosnak.

Csucsu

Szerintem aki tud válaszolni a kérdésedre az válaszol, de annak nem sok értelmét látom
ha minden épp „itt” lévő leírja, hogy nem tudom erre a kérdésre a választ.

Béku

[quote]M írta:ajd szombaton megírom p.ü.-ben,mi volt

Ne csak pü-be írd meg. Mi is kíváncsiak leszünk rá. :lol:

Zsuzska

Az ilyen lombikok szoktak sikerülni. :roll:

Ann

A Tb kitalálta, hogy nem vagyok rá jogosult,majd írtam egy levelet. Akkor mindenféle ellenőrzéssel húzták az időt. Szerintem a főnököm keze is benne volt, mert egy ismerőse ott valami vezető. Többször voltam bent, de mindig azt válaszolták, hogy ellenőrzés alatt van. Most januárban írtam az igazgatónőnek, hogy már egy éve vizsgálják, és most megkaptam.

Judit

Pénzem sajna nem lesz ebből, mert elmegy a tartozásra, de már ez is eredmény

Kép
vnbeni

Breki,
ugye csak vicceltél ezzel a szombati privivel? :roll: :wink:

Beni,
örülök hogy megkaptad a pénzt! hihetetlen mi folyik a TB-nek nevezett kócerájban is... :evil:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Pannik, szerintem akkor még a héten kell menned, mert a hétfő késő lesz. De azért kérdezz rá holnap.
Vendég

sziasztok
ma is volt termés rendesen alig győztem olvasni.
pár képet teszek fel bíztatásként hogy +++++++++++++an álljatok hozzá minden beavatkozáshoz meglesz a gyümölcse :)

Kép

Kép

amiről írtam múltkor hogy járok tanfolyamra, ilyeneket tanulok és majd lesz belőle a végén valami szépség remélem.

Kép

a mai az utolsón a legyező.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Jó reggelt!

Hú, nem tudom, kivel beszéltük, a Hipp Natal az nem tea, bár van hipp tea is, ez vitaminlötty várandósoknak.Minden benne van ami benne van a kapszulás terhesvitaminokban, csak itt némileg természetesebb formában. És ennek nincs mellékhatása. Naponta 20ml-t kell meginni. Az egy hónapi adag kb 2000FT.
Vendég

Jóóóó Reggelt!!

Klárikám!!
Csak nem babakocsi nézegetésbe vagy????Ezt nézted??
www.olcsobabakocsi.com Nekem itt a favorot babakocsim,vannak ikresek is. :D :D Remélem jobban vagy??? Pusza

Lukácsné!!
Jajjjjj,milyen szép Hanna baba!!!Kis vigyori!!!!

Vicky!!
Hajrá vezetés,biztos minden oké lesz,1X belekell csapni,és menni fog.Tényleg sikerűlt venni kocsit??Kb Én si így vagyok ezektől az űberbrutál drága dolgoktól.Azért van egy határ,amit még az ember megvesz,a másik amin Én kivagyok,hogy lehet 300.000 ft-ot kiadni egy babakocsiért???Az sem tud többet,azt is tolni kell,nem megy magától. :roll: :roll:

Pannik!!
Hívtad a BMC-t??de gondolom nem gáza ha előbb jött nem????Kicsit küldhetnél Zsuzskának is belőle. :D

Beni!!
Nem semmi ez a táppénz mizéria. :roll: :roll: Nekem mikor műtötteék a gerincemet 2 hónapot voltam táppénzen,és majd 6 hónapra rá kaptam meg.Dúúúrva. :shock:

Kahlan!!
Mikor is kezdtek??

Zsuzsó!!
Nekem az egyik Barátnőmet befektették annó a cukra miatt,vizsgálgatták,meg beállították a cukrát,de inzulinoznia kellett Magát.

Eszter,Avarka!!
Mai helyzet jelentést kérünk!!

Eszter!!
Lac mit szólt a babakocsihoz?? :D

Mieza hírek!!
Váltottam Vele 1-2 sms-t.Jól vannak,Albert tündérbaba,egész nap csodálja.Sajnos látogatási tilalom van,előteje beindult,várják a folytatást!!!
csucsu99
Budapest

Ja,írtam a Csajnak,szorri,de nem kell a Merional,max ha 200-300 ft-ért oda adja/db. :lol: :lol: :lol: :lol: Pedig azt írta lombikból maradtak Neki,így nem tudom miért írta,hogy 1500 ft-ért vette. :roll: No mind egy,csak mint érdekesség írtam le. :P
csucsu99
Budapest

Vikus!!

Mi újság????Elmentél a BMC-be,?Csináltál tesztet????Gyere majd!!!!

Ann!!
hát igen,ha agyalunk sem lesz jobb,így nem is parázok,oké lesz minden. :D
csucsu99
Budapest

Sziasztok Csajok!

Na tegnap asszem sikerült valami kórságot benyelni... :shock: :shock: :shock: Idáig örültem, hogy megúsztam egy köhintés nélkül, most... de most torok kapar, fej televan.... szóval unfrankó.... láz, hőemelkedés hála ég nincs. Majd ha hívom Zolit a vv miatt, rákérdezek mit tehetek.... :shock: Addig is tea, c vitamin, sok folyadék, meg ma fekvés lesz.... :roll: :roll:
Juditkám, Estrella.. ugye Nektek is ez volt mostanában???? Azért kérdezem csak, ill azért hoztam fel, mert meg akarom kérdezni, hogy kaptatok-e rá valami gyogyót vagy csak a szokásos házi gyógymóddal operáltok??? :wink: Ha nem lesz komolyabb, nem hakniznék el a háziorovoshoz, a még betegebbek közé.... :shock: :shock:

Zsuzsókám: Mi volt tegnap cukrosnéninél? Nagyon úgy tűnik, mintha az inzulinra céloznál.....??? :shock: :shock: :shock: :shock:

Béku: Mondtam én Neked, hogy továbbra is igény lesz a kisbabád képére itt is. Persze el lehet vonulni másik fórumra, szíved/szívetek joga, de szerintem a lányok ha a sikeres beavatkozások babáit látják, azt továbbra is inspriációként élhetik meg, hisz abban semmi sértő, vagy bántó nem volt a múltban se, ha valaki efféle csodálatos örömmel jött.... :wink: :wink:

Lukácsné: Hú de ügyes vagy!!!! Nagyon szép dolgokat csinálsz!!! Nézem már én ilyen készítésű takarókat, lakásdekorokat, nem is olcsóak, úgyhogy ha jól megtanulod akár lehet ez egy új irányvonal is az életedben majd.... :wink: Nem?
Hanna óriásit nőtt!!! Olyan szép kislány! És milyen jókedélyű a képeken!! És hogy hasonlít anyujára!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: Olyan klassz lehet látni, érezni, hogy hasonlít Rátok!!! Navié is tiszta anyja... mindig megcsodállom, mikor látom a képét! :)

Pannik: Hívd fel a bmc-t, hogy ennek tükrében mikor menj, szerintem mielőbb... Lehet így picit előbb is fog minden más is történni???? :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Beni: örülök, hogy végre megkaptad azt a tp-t.... Hallod, jó szenya az a főnök, hihetetlen az emberi gonoszság..... :shock: De végül az igazság győzött!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Remélem ez a pénz a várva várt szerencsés próbálkozást is meghozza végre számotokra!!! :lol: :lol:
Amit írsz a fórummal kapcsolatban, szinte ugyanígy gondolom...Ez mostanra már egy baráti közösség, és lehet itt mindenről beszélni, nem csak a kezelésekről!!!
De a fórum apropóját, a teherbeesés vágyát továbbra sem szabad akkor sem szem elől téveszteni szerintem. Aki ide jön/jött, az EZÉRT jött ide ha már anya, ha már kismama, vagy még próbálkozó is, mert egyébként vélhetően kis eséllyel találtunk volna egymásra, sajna(vagy hála ég!) ez lett a közös pont az életünkben...
Viszont amíg egy emberke is lesz itt köztünk, akiben rossz érzést válthat ki, ha egy, már sikerrel járt kismama a kismama állapot miatt rovázik, miközben ő épp bármit megtenne a babáért, addig úgy gondolom nem ez az a plénum, ahol helye lenne hiúsági vagy kényelmi kérdések miatt panaszkodni az áldott állapottal kapcsolatban, mert az itt, ezen a helyen nem hiszem hogy túl ízléses lenne.
Tudod én aztán tényleg nem viselem túl könnyen... de nem traktállak, vagy legalábbis igyekszem keveset traktálni vele Benneteket, mert tudom, hogy ezek a dolgok velem mind amiatt vannak, hogy babát várok. Ha kérdezitek hogy vagyok, van-e még ez vagy az....letagadni nem fogom.... elmondom persze.... De én is útáltam, ha annó nyavajgott valaki, hogy jajj de "szar neki" ezért vagy azért, hogy ezt vagy azt kell elivselnie...Mindig mondtam magamban mérgesen, hogy "Hát, cseszd meg nem ezt akartad hülye tyúk....???".. Én igenis elviselem, sőt örülök is akár még a hányásnak is.. tudom hülyén hangzik, de összeteszem a 2 kezem inkább, hogy ez van velem.... :wink: Pedig elhiheted, hogy sokszor a halál f...szára kívánom már el az a kurva Vukkot például.... :lol: :lol: :lol: :lol:

A dologról nagyjából ez a véleményem. És továbbra is maradni fogok, ha nem ellenzitek, mert itt, köztetek érzem jól magam és nagyon várom, és drukkolok, hogy a kismamajelöltek is mihamarabb a gyerekkel kapcsolatos dolgokról kezdjenek el beszélni, nézni, beszerezni a kis cuccokat, rendezni a szobákat, venni a babakocsikat...stb..stb..stb...... :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Csucsukám, Jóreggel!
Hú de áktívnak teccik lenni! :)
Csaj lehet nem támogatással kapta? V. egyszerűen egy kis többlet pénz miatt csinálja, ki tudja?? :shock: :shock: :shock:
Köszi MIeza hírket!!! :) Elhiszem, hogy gyönyörködik a csöpp fiúban! :) Ha írsz Neki megint, desetleg tolmácsold majd légyszíves jókívánságaimat! :wink:

andrea-1

Andi
Jobbulást!
Nekem ugyanez volt/van, láz nincs, csak tüsszögés, torokfájás, takony, fejfájás…
Minden szép sorjában. Éjjel köhögőrohamaim voltak, alig aludtam.
Én csak C-vitamint meg teát nyomattam, meg sok citromot. Az Eszter féle csodalöttyöt sem tudtam inni, mert nem kaptam gyömbért, de majd ma!
Torokra Tantum Verde mehet, az jó is!
Meg vettem homeós influenza-megelőzőt, oscilococcilum, vagy mi...
Megmondom őszintén, hogy elmentem házidokihoz, de vagy 10-15-en voltak előttem, nem kockáztattam meg, hogy elkapjak valami komolyabbat is. De esetleg felhívhatod a tiedet...
Most épp a szteroidos krémen rágódom, felírta a bőrgyógyász a brutál sebeimre, szerinte muszáj, remélem nem árt a picinek...

Tegnap megint megtörték a kocsinkat, harmadszor... Mindig együtt járunk munkába és haza, de eddig egyszer sem voltam a kocsiban, mikor történt. Tegnap azért nagyon hálás voltam érte, hogy így a babával nem ültem bent, bár van Besafe övterelőm, de akkor is. A másik volt a hibás, de akkor is macera, le kell adni a kocsit a karosszériásnak, akkor oldjuk meg vidékről máshogy a bejárást, ami influenzás időszakban überfasza. Nekem mondjuk van bérletem, férjnek nem, és ebben a takony időben nem fogom engedni, hogy biciklizzen, mint tavaly tavasszal.
Kisagáma volt tegnap állatorvosnál, a kislány alultáplált, ennyit arról, hogy ők napi 8 sáskát adtak neki, nem is vitaminozták rendesen... Remélem helyre tudjuk hozni.
Férj annyira édes volt, azt mondta, nem baj, ha selejtes picit, de amíg él, szeretné neki a legjobb körülményeket biztosítani, ugyanúgy megérdemli, mint a kisember a pocakomban... Azt hiszem, jó apa lesz :)

Kép Kép
estrella22

Andikám,
jobbulást neked, jó sok friss citromot nyomass a teába, ha bírja a gyomrod.
nekem a házidoki panadolt javasolt, azt szedhetjük és fájdalomra meg esetleg lázra is jó. szerencsére nekem végül nem kellett, csak 7végén kezdtem lebetegedni és inkább megkérdeztem. nekem korábban az oscillococcinum is nagyon jó volt, csak azt most a szacharóz miatt nem merem bevenni. de neked tuti-bizti szuper lesz a cukrod, így nincs gond! :wink:
kedden dől el biztosra az inzulin, csak informálódok előre mert picit fura így befekvés nélkül a dolog. :oops: persze örülök is, a fene sem kívánkozik a belgyógyra 3-4 napot. :?

Lukácsné,
gyönyörűeket tudsz varrni!!! én is be akartam iratkozni mától egy varrótanfolyamra, persze nem ilyen profira, hanem csak kezdőre, de sajnos most nem tudom bevállalni. hátha lesz még májusig...

Pannik,
mit mondtak a bmc-ben végül?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok,

egyértelműen megjött. Görcsöl a hasam már egy cataflamot lenyomtam reggel mert nem tudtam volna bejönni dolgozni annyira fájt.
Hívom Irénkét, hogy beszéljen K-val mi légyen. Hajnalban keltem, hogy rendbe szedjem magam a bmc-hez nem így terveztem, azt hittem hétvégén lesz időm kénylmesen szőrteleníteni, tudjátok hogy van ez, erre tessék.
Hová ez a nagy sietség? Elolvastam a lapomon azt írja a Gonapeptil kúra végén természtes folyamat h a menzesz megjön, ez általában a 14-ik napon törénik (10-21 nap között)
Akkor én a rögtön az első érték vagyok mert a 10-ik napon jött meg. Na remélem ez azért még jó dolog és csak annyi lesz, ahogy Andre is írta, hogy minden előbbre jön egy kicsit.

Hívom Irénkét.
Csucsukám, küldenék én Zsuzskának ha lehetne, adnám szívesen neki a felét vagy az egészet

Kép
pannik
Budapest

Zsuzsikám, most vettem kezembe a telefont :lol: mindjárt mondom ha sikerül velük beszélni

Kép
pannik
Budapest

Avarka, Eszter :arrow: :arrow: KépKépKépKépbabaragacsok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: KépKépKépKép

Maccs
vörösmacska

Jaj lányok a pénztárcámban volt (amit a tapló, rohadék cje ellopott) a bmc száma, nem tudná valaki gyorsban leírni ide, hogy ne kelljen a neten böngészni?

Kép
pannik
Budapest

Andrea, jobbulást kívánok, gyógyulj mielőbb.

Estrella, mekkora mák, hogy nem ültél benne, azért ilyenkor biztos nagyon megijed az ember és ez Neked nem hiányzik. Vigyázott Rátok a gondviselés. A mecerát meg megértem, mi is együtt jövünk megyünk a kedvesemmel reggel este igaz én onnan még jövök egy kicsit villamossal, de azért marha jó és kényelmes, hogy reggel beülünk és este hazamegyünk és nem kell volánozni vagy mávozni. Remélem hamar megcsinálják az autótokat.

Kép
pannik
Budapest

Estrella,
a fenébe ezt a kocsimizériát. :evil:
pár éve mi is 3X csináltattuk az autót 3 hónapon belül, iszonyat bosszúság és egyikben sem voltunk hibásak...
stop táblánál lassítás nélkül belénk jött egy barom karácsony első napján. a kocsinkat vontatni kellett és a rendőr még nekem állt, hogy ne szidjam a másikat, mert az övé jobban törött... ja én meg betartottam a szabályt, de az le van sz....va, nesze jogállam... semmi büntetést nem szabtak ki rá persze...

biztos nem tudsz pár napot otthon maradni? nem kéne erőltetni ezt a tömegközlekedés dolgot.
szteroid nem hangzik valami jól, de a krém gondolom nem jut a véráramba. :oops: mit mondott mitől alakult ki?

kisagáma bizti megerősödik ilyen gondoskodás mellett!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Pannik,
458-4579; 458-4580

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Betegségre:pl.:barátnőm náthás volt nagyon illetve hőemelkedése volt:nem írtak fel neki semmit,C-vitamin+Algo a lázra!
Viszont ha pl.:a torok is csúnya(mint pl. amilyen nekem is volt,gennyes)akkor már szoktak antibiotikumot is felírni!+C-vitamin(azóta is szednem kell nagy mennyiségűt)illetve nekem a lándzsás utifüvet javasolta a háziorvosom!
Betegeknek jobbulást!!!

Kép
Kép
missancsi

Tegnap találkozott párom a háziorvossal,aki azt mondta,hogy szerinte még 2 hét ez a nyavaja,viszont este azt mondták a tv-ben hogy március végéig fog tartani! :? ...hát jó lenne ha minél előbb véget érne!

Kép
Kép
missancsi

Hát csajok, ez van... amíg láz nincs, azért nem parázok.
Tesóm ma szabin van, hívtam anyut (a szokásos lejelentkezés :)...) úgyhogy mikor mondom mi van, tesóm egyből mondta, hogy kijön, legkésőbb délután, hoz ezt azt citrom, vitamin... ne mászkáljak ilyenekért... :lol: :lol: :lol:
Meg írt az előbb egy lány, hogy próbáljam a langyos sósvizes gargalizálást + C vitamin + Ca.... meg szeirntem beszerzem akkor ezt az kimondhatatlan nevű gyogyót.. az ocillo.... izét.

Estrella: Nagyon sajnálom a kocsit. A fenébe!!! De olyan jó, hogy nem voltatok a picivel benne!!!
Tudtam, hogy Nálad is ez a megfázás van, azért is kérdeztem... én alapból is alig vagyok beteg szerencsére, max. nátha, megfázás, köhögés, azt meg Robitussinnal letudtam, ha gond volt eddig... de most ugye nem magam miatt, Iza miatt vagyok inkább óvatos aztán szétnézek mit tudok tenni, hogy mielőbb újra a régi legyek :)
A kisállatot szeirntem biztosan rendbehozzátok!!! Szeretettel odafigyeléssel... Férjed egy tündér!!!! :)

Zsuzsókám: Hát drukkolok, hogy ne kelljen befeküdni legalább, ha már így alakult... :shock: :shock: Drukkolok, hogy azért ne kelljen inzulin, de ha mégis, akkor legalább tuti rendben lesztek, a kis Picúrral!!! :wink:

Pannik remélem tudtad már hívni őket!!! :wink:

andrea-1

Köszi, Zsuzsi, nem veszik fel :(
próbálgatom

Kép
pannik
Budapest

zsuzsi: Nekem vizeletet kellett gyűjtenem még az inzulinozás és a cukormérés mellett.

pannik: Persze hogy csíphetsz a laptetőből. Mindenkinek jut belőle.

lukacsne: Nagyon szépek a dolgok, amiket csináltál. És persze a pici lány is gyönyörű.

csucsu: Még nincs autó, sajnos szeptember előtt csak akkor lesz pénz rá, ha anyóst meg tudjuk pumpolni. :)

andi: Jobbulást.
vicky79
Budapest III. kerület

Missancsi, a lándzsás utifű szirupot én imádom, szerintem nagyon hatékony köhögésre és az íre is király :) meg minden természtes gyógymódot próbálok alkalmazni, én anti antibiotukom szedő vagyok :) , nem szedem be csak legvégső esetben

bmc-ben nem veszik fel a telefon :(

Kép
pannik
Budapest

Pannik: Bmc hívással nagoyn kitartónak kell lenni, főleg reggel Hisz tudod, ilyenkor van a nagy roham ott :) !! Én állandóan az újrahívó gombot nyomogattam, előbb utóbb sikerül.... Viszont Nekem van még 2 számom 458-4640, 458-4633 próbáld esetleg váltogatva ezt a 4-et..

Ancsi: Lándzsás utifű van itthon is, elő is szedem, köszi azt a tippet is!! :wink:

andrea-1

Andikám!!

Jobbulást,pihi-pihi-pihi. :D :D Lándzsás utifűvel azért csínnyán bánnj,sztem elég cukros. :roll: :roll:
csucsu99
Budapest

Igen? Na akkor azzal megvárom mit mond majd Zoli.... Szerencsére köhögés most úgysincs.

Szerintetek kamillateás inhalálás jó lehet esetleg?? Gyerekkoromból valami ilyesmi rémlik hogy anyu ezt is csinálta velünk.... :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Viszont a lándzsás utifűben tényleg lehet,hogy van cukor...látjátok én azt nem is néztem! :?

Kép
Kép
missancsi

Ez a kettő is recepción csörög?

felváltva hívogatom az első kettőt amit Zsuzsi írt, kitartó vagyok folyamatosan csörgetem őket. biztos valami megbeszélés lehet vagy tömeg van.

Kép
pannik
Budapest

Kamillateás inhallálást én legalább napi 3x is csináltam!Először nem de aztán amikor már sehol sem kaptam levegőt nagyon jól esett!!!Főleg este lefekvés előtt!Utánna én könnyebben elaludtam!

Kép
Kép
missancsi

Vicky,
köszi. ha neked is csak ennyi volt, akkor tényleg kár befeküdni úgy látom. :-) pisst is tudok leadni minden nap, ha kell.
az inzulint ugye ugyanúgy kell kábé szúrni hasba, mint a merionált?
bocs a sok kérdés miatt. :oops:

Andi,
a kamillateás dolog szerintem jobb mint a lándzsás útifű. ez utóbbi nagyon tömény cukor. hánykor hívod kedvenc dokinkat? :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzsi.bmc 2011.02.17 09:49-kor.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi: amit írtam,még azelőtt tettem,hogy Veled megbeszéltük az itteni dolgokat,és ahhoz tartottam is magam.

Úgyhogy nyugi,lesznek hírek,képek,a többit meg máshova vittem, szintén itteni kérés alapján! ;)

Vagyok itt is,drukkolok is,segítek amiben tudok.

Ehhez a babakocsihoz meg én nem tudok hozzászólni,ennyi pénzem sose lesz...
Meg nekem ez még korai ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Oscillococcinumot én influenza megelőzésre használom,de lehet akkor is,ha influenza-jellegű tünetek már kialakultak. Ez legalább finom!!! :D

Torokra jól bevált módszer nem vashiányosoknak a sós vizes öblögetés,nekem apum és a háziorvosom is mindig ezt javasolja!!!

Jobbulást!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Vnbeni: majd beugrok a hírrel! :D :D
Vendég

Most megnéztem a neten Neked a betegtájékoztatót,azt írja,hogy cukorbetegeknek nem ajánlott,Én is szoktam szedni,arra emlékszem,hogy össze ragad aze mber szája tőle,oylan édes. :lol: És a Terhesség alatt kérje ki kezelőorvosa tanácsát.
A tantumra viszonta azt írja lehet használni.
csucsu99
Budapest

Hát egy kicsit mérges vagyok, lassan fél órája, hogy folyamatosan csörgetem őket, erre felveszi valaki és nyomkodja a gombokat ezerrel, megörültem mint majom a farkának, mondom Jó reggel kívá.... titititititi, rámrakja a telefont basszus. Tárcsázni akart belenyult az én bemenő hívásomba és rámteszi a telefont. hát értem én, hogy sokan vannak, meg hogy reggel van, de azért bunkónak nem kéne lenni :? szerintem

Kép
pannik
Budapest

Breki,
hova írsz még? csak ha eltűnnél, tudjam hol keresselek. :wink:
vashiányra nem lehet sós vizet? :shock: :shock:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Pannik,
talán 11 után kicsit nyugisabb lesz a recin. kitartást!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Szia Csucsu, Veled minden ok? nem történt még semmi?

Kép
pannik
Budapest

Pannik!!

Velem semmi.Helyzet változatlan.remélem nem cseszik ki Velem,mert agybajt fogok kapni.Előző ciklusba is megjött aztán 2 nap után elmúlt,aztán megint megjött,mondjuk akkor volt egy luffom. :oops:

1-2X Én is órákat próbáltam hívni a BMC-t,kitartás.Amúgy Neked a megjövés napján kéna menned???
csucsu99
Budapest

Zsuzsi: nem egészen így az összefüggés :D

Én öblögettem a sós vízzel,és minden egyébbel is,de mivel súlyos vashiányom volt,ezért hiába próbálkoztam bármivel,a torkom nem javult.

Így ha valakinek vashiánya van,akkor mellette ezt is kezelje,különben nem gyógyul a torok....

Tudjátok,amire márciusban azt mondta a nő a gégészeten,hogy nekem sose lesz gyerekem,mert ócska a nyálkahártyám,sose fog megtapadni.............
Vendég

11 után biztosan fel fogják venni, csak már nem fogok tudni bemenni, ha azt mojdák, hogy menjek, most még el tudnék indulni és ebéd utánra vissza is érnék :S
na nem baj, max holnap megyek hétfő helyett
próbálkozom tovább

a kammilla teás inhalálás zseniális és szoktam bele tenni hársfavirágot is, és inhalálás után készíthetsz egy jó teát is ami nem olyan tömény mint az inhaláláshoz készített főzet és cukor nélkül isteni a hársfatea

A hideg beköszöntével lassan mindenkit utolérnek a náthás, torokfájós napok. Ilyenkor lesz segítségedre a hársfatea, amely meghűléses betegségek gyógyítására és köhögéscsillapításra is kiválóan alkalmas. Enyhíti a hörghurutos panaszokat, köptető, nyákoldó hatású. Hatóanyagai serkentik az immunrendszer működését, ami a nyirkos időben igencsak a javadra válik.

Kép
pannik
Budapest

Csak az van felírva, hogy 21-én menjek és hogy általában a 14-ik napon kellene megjönnie, nekem meg a 10-en beállított.

ezért egy hívást megér, hogy akkor így is marad-e a 21-ei UH meg vv meg vizelet vizsgálat

Csucsu, remélem minden ok lesz és szépen megjön, ahogy nekem. az aviva könyv (amit eddig olvastam belőle) erről szól, hogy hogyan tudja az ember meghozni magának tornával a menzeszt, lemásoljam Neked is?

Kép
pannik
Budapest

Pannik!!

Jöhet pü-be,bár nem érzek semmi jelét,hogy megjönne,max annyi,hogy a bal oldalamon kicsit szúrkál.Most kacérkodom egy tesztel.... :lol: :lol: :lol: Nekem ilyenkor már rég megszokott jönni,de tudom ugyis szivat. :roll:
csucsu99
Budapest

Vikus!!

Hol vagy?????????????????
csucsu99
Budapest

Nézzétek... nagy az isten állatkertje.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://comment.blog.hu/2011/02/17/break ... cz_alekosz

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak