Sziasztok Csajok!
Na tegnap asszem sikerült valami kórságot benyelni...

Idáig örültem, hogy megúsztam egy köhintés nélkül, most... de most torok kapar, fej televan.... szóval unfrankó.... láz, hőemelkedés hála ég nincs. Majd ha hívom Zolit a vv miatt, rákérdezek mit tehetek....

Addig is tea, c vitamin, sok folyadék, meg ma fekvés lesz....
Juditkám, Estrella.. ugye Nektek is ez volt mostanában???? Azért kérdezem csak, ill azért hoztam fel, mert meg akarom kérdezni, hogy kaptatok-e rá valami gyogyót vagy csak a szokásos házi gyógymóddal operáltok???

Ha nem lesz komolyabb, nem hakniznék el a háziorovoshoz, a még betegebbek közé....
Zsuzsókám: Mi volt tegnap cukrosnéninél? Nagyon úgy tűnik, mintha az inzulinra céloznál.....???
Béku: Mondtam én Neked, hogy továbbra is igény lesz a kisbabád képére itt is. Persze el lehet vonulni másik fórumra, szíved/szívetek joga, de szerintem a lányok ha a sikeres beavatkozások babáit látják, azt továbbra is inspriációként élhetik meg, hisz abban semmi sértő, vagy bántó nem volt a múltban se, ha valaki efféle csodálatos örömmel jött....
Lukácsné: Hú de ügyes vagy!!!! Nagyon szép dolgokat csinálsz!!! Nézem már én ilyen készítésű takarókat, lakásdekorokat, nem is olcsóak, úgyhogy ha jól megtanulod akár lehet ez egy új irányvonal is az életedben majd....

Nem?
Hanna óriásit nőtt!!! Olyan szép kislány! És milyen jókedélyű a képeken!! És hogy hasonlít anyujára!!!!

Olyan klassz lehet látni, érezni, hogy hasonlít Rátok!!! Navié is tiszta anyja... mindig megcsodállom, mikor látom a képét!
Pannik: Hívd fel a bmc-t, hogy ennek tükrében mikor menj, szerintem mielőbb... Lehet így picit előbb is fog minden más is történni????
Beni: örülök, hogy végre megkaptad azt a tp-t.... Hallod, jó szenya az a főnök, hihetetlen az emberi gonoszság.....

De végül az igazság győzött!!!!
Remélem ez a pénz a várva várt szerencsés próbálkozást is meghozza végre számotokra!!!
Amit írsz a fórummal kapcsolatban, szinte ugyanígy gondolom...Ez mostanra már egy baráti közösség, és lehet itt mindenről beszélni, nem csak a kezelésekről!!!
De a fórum apropóját, a teherbeesés vágyát továbbra sem szabad akkor sem szem elől téveszteni szerintem. Aki ide jön/jött, az EZÉRT jött ide ha már anya, ha már kismama, vagy még próbálkozó is, mert egyébként vélhetően kis eséllyel találtunk volna egymásra, sajna(vagy hála ég!) ez lett a közös pont az életünkben...
Viszont amíg egy emberke is lesz itt köztünk, akiben rossz érzést válthat ki, ha egy, már sikerrel járt kismama a kismama állapot miatt rovázik, miközben ő épp bármit megtenne a babáért, addig úgy gondolom nem ez az a plénum, ahol helye lenne hiúsági vagy kényelmi kérdések miatt panaszkodni az áldott állapottal kapcsolatban, mert az itt, ezen a helyen nem hiszem hogy túl ízléses lenne.
Tudod én aztán tényleg nem viselem túl könnyen... de nem traktállak, vagy legalábbis igyekszem keveset traktálni vele Benneteket, mert tudom, hogy ezek a dolgok velem mind amiatt vannak, hogy babát várok. Ha kérdezitek hogy vagyok, van-e még ez vagy az....letagadni nem fogom.... elmondom persze.... De én is útáltam, ha annó nyavajgott valaki, hogy jajj de "szar neki" ezért vagy azért, hogy ezt vagy azt kell elivselnie...Mindig mondtam magamban mérgesen, hogy "Hát, cseszd meg nem ezt akartad hülye tyúk....???".. Én igenis elviselem, sőt örülök is akár még a hányásnak is.. tudom hülyén hangzik, de összeteszem a 2 kezem inkább, hogy ez van velem....

Pedig elhiheted, hogy sokszor a halál f...szára kívánom már el az a kurva Vukkot például....
A dologról nagyjából ez a véleményem. És továbbra is maradni fogok, ha nem ellenzitek, mert itt, köztetek érzem jól magam és nagyon várom, és drukkolok, hogy a kismamajelöltek is mihamarabb a gyerekkel kapcsolatos dolgokról kezdjenek el beszélni, nézni, beszerezni a kis cuccokat, rendezni a szobákat, venni a babakocsikat...stb..stb..stb......