A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Pannik: októberben mit meg nem tettem,hogy megjöjjön,de az Aviva se segített,pedig rendesen belehúztam a gyakorlatokba,de nem hogy percekkel később nem jött meg,de még vagy 2 napot kellett várnom...

Nekem lombik kezdéshez kellett volna meghozni Mary-t....

De a forró víz se segített,meg a pia sem,és kivételesen a szex sem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andikám,
nálam is ez a kórság van, én ugye voltam vele dokkernál, de csak lázcsillapítót javasolt (ha kell) és Bioparox-ot.
Nos, abból 3 napig fújtam a napi 4-et ahogy írta...azon kívül hogy szétmarta belülről az orromat, semmit nem segített, én nem javaslom senkinek!!!
Most Eszter-féle gyógyital megy, plusz kamillás inhalálás. Ez a kombó kicsit hatásosabbnak tűnik, bár még mindig egy merő takonygombócnak érzem a fejem belülről :?
Addig mindenesetre nem megyek dolgozni amíg a fejfájs nem szűnik, mert így egyáltalán nem tudok vezetni, nemhogy napi 3 órát :roll:

Kép
judit0713

Jó, akkor holnap behozom és beszkennelem ha lesz rá időm. mindet nem ígérem, egy részét lehet meg tudom csinálni. már ha nem kell megjelennem a bmc-ben, mert ha igen akkor esélytelen lesz

Laptető, Csucsu, ez szerencsét hozhat. csináld azt a tesztet, legálább tudni fogod h mi a helyzet :)

Kép
pannik
Budapest

Szerencsétlen gyerek.... :roll:

amúgy gyönyörű baba!!!
Vendég

Kisbeeka, ezek a maryk olyan kiszámíthatatlnok és olyan nyavalyásak, hogy egyszerűen nincs rá szó direkte nem úgy csinálják a dolgokat ahogyan szeretnénk

Rácz Alekosz szüleinek gratulálok, majdnem olyan jó mint a Lákátos BobiJuing név. De azért ez utóbbi még viszi nálam a pálmát :lol: :lol:

Kép
pannik
Budapest

Csucsukám,
hátha mégse szivat, hanem...na tudod, mi az amit szívből kivánnék neked? :wink:

Pannik,
sajna ez ilyen a bmc-s telefonokkal, az ember agyára tud menni....szuuuuszáááá és kitartás!

Zsuzsó,
hát már megint cukker téma van? Szegényem, jól végigkisér ez téged a terhesség alatt! De most talán tényleg nem a legjobb időszak a kórházasdihoz, annyi a beteg!

Lukácsné,
nagyon klassz dolgokat tanulsz, szépek!
Hanna pedig tuti mindenkiben csak pozitív gondolatokat ébreszt, tündéri kicsilány!

Zsuzska,
küldök mensimeghozót, hátha végre előáll :arrow: :arrow: :arrow:

Beni,
hát ha nem is marad zsebben a pénz, de legalább jó helyre megy, nem az államkasszában csücsül!

Kép
judit0713

Hát Béka, ja... elolvastam a kommentek egy részét... :) Olyanokat röhögtem.... :lol: :lol: :lol: :lol:

"Egyértelműen magasan képzett, értelmiségi szülőket vízionálok..:s "
"Csak a súlyát töltötték ki, a hosszát nem. Tömege van, kiterjedése nincs... ez a gyerek egy fekete lyuk."
"még jó, h nem az első pár széria idején született: Rácz Oki, Rácz Majka, Rácz Frenky, Rácz Elvis, Rácz Indián, szóval lehetett volna rosszabb is:)főleg, ha lány, erre csak egy példa:Rácz kismocsok :D "

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Jujj,a Kismocsok nem a leszbi csajszi volt?
Nem vagyok ennyire művelt,de mintha rémlene valami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Esik a hóóóó!!!!
Vendég

Jujj,laptető,mazsolázzatok belőle,küldöm Mindenkinek. :D :D :D :D

Andi!!
Szegény gyerek... :shock: :shock: Pihentaagyú szülők,komolyan van ilyen??? :shock: :roll: Emlékszel mikor Esmeráldának is gyűjtöttek a szem műtétjére??? :lol: :lol: :D :D :roll:
csucsu99
Budapest

Zsuzsó: nagyon drukkolok a jó értékekhez most is!!!
Na nehogymáááá be kelljen feküdni a kórházba!!

Én már a buszon nem győztem takargatni az arcomat,mindenhol teljes bedobással köhögnek bele az ember képébe....

Amint elmúlik a vírusom mindkét helyen,megyek is oltatni.....
Már nagyon várom!!!
Vendég

Juditkám: Jobbulást Neked is....Nálam ennyire még nem szar a helyze, remélem nem is lesz, most nyomatoma dolgokat amiket javasoltatok...... :shock: :shock: :shock:
Pihenj sokat, jó hogy otthon tudsz maradni! :wink:

andrea-1

Dede, a kismocsok a buzi csaj volt..... Esmeralda szemműtét.... .áááááááááááááá .... az ostobaság tényleg határtalan volt/van/lesz.... :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Sikerült beszélni a bmc-vel sajnos nem Irénke volt :(
azt mondta ugyanúgy hétfőn menjek ahogy eredetileg a papíromon van, a 14-ik napon mert long protokollnál előfordul, hogy meghozza a gpeptil a menzeszt és az nem gond. de olyan bizonytalanul mondta és még hátra is kérdezett h jól tudja-e. nem tudom, nem nyugodtam meg teljesen, de hát csak jobban tudják mint én. nem?

Kép
pannik
Budapest

Judit jobbulást kívánok

Kép
pannik
Budapest

Judit: Neked is jobbulást!!!

A Bioparoxot én csak egyszer használtam a torkomra,mikor a védőnő javaslatára párom azt vett a gyógyszertárban,de tényleg borzalmas íze van!!!

aztán mivel kiderült,hogy a torkom is az övsömör miatt fáj,nem használtam többet :D :D
Vendég

Juditkám,
neked is jobbulást! remélem Eszter csodaszere segít!

Eszter, Avarka,
merre tekeregtek????

Csucsu,
a laptető hozzon neked pozitív tesztet! :-)
de ha van még kitartásod, várd meg a reggelt! tudod az biztosabb eredményt ad!
jajj, naggyon drukkolok, hogy kövesd Andit!!!

Pannik,
jobb lett volna Irénke, de azért ha nem biztosak benne, azért hülyeséget szerintem a többiek sem mondanak! drukkolok a hétfőhöz!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó, köszi, én is ezzel nyugtatom magam
hétfőn megyek aztán K megmondja hogyan tovább, már nagyon várom

csucsu én is azt kívánom amit Zsuzsó :wink:

Kép
pannik
Budapest

Sziasztok!

Kismamik és akciózók/készülők ugye maszkban nyomjátok (akinek nem adták be az inf. szurit, mint én)?
Alig megyek ki a lakásból, tegnap már muszáj volt egy kicsit, rögtön fel a maszk!Én személy szerint alig látok tőle, és ha felveszem a szemüveget, akkor mindig bepárásodik, mikor kifújom a levegőt:)ha meg nem, akkor nem látok...ritka egy flótás vagyok :D :D :D :D :D
Én is azt hallottam, hogy március végéig fog döngetni ez a kórság :shock: :shock: :shock: :shock:
carla1227

Öööö, én akciózó vagyok (benne vagyunk a stimuban) de én nem hordok maszkot. kellene?
nem oltattam be magam, de itt nálunk senki sem beteg hála istennek és én is egészséges vagyok mint a makk

Kép
pannik
Budapest

Sziasztok!

Clara!
Angliában láttam ezt a kocsit, éppen olyanok élőben a kiegészítőkkel, mint amit Csucsu belinkelt... ami tök jó, mert itthon én nem láttam még ilyet! De én is rákattanok majd erre a boltra :D kicsit könnyebb innen, mint Londonból, és a szervizelése miatt sem mindegy!!!
Úgyhogy köszi a linket Csucsu :D
De ezt a fajtát a Boots hálózatában láttam a neten!!! :) gondolom, boots.co.uk lehet a weblapcím... mert googliból kerestem rá és úgy kattingattam... asszem 350 font volt...de ahogy elnéztem Csucsu linkjében, itthon már 100 alatt van újonnan!!! :D

Avarka!
Én is ezt a bundást néztem ki 1 babás kocsiból... az árával nem foglalkozom egyelőre....meg sem néztem, mert előbb derüljön ki, hogy hány személyes kocsi kell nekünk, majd utána felhajtunk egyet használtan...ha nagyon horror ára van, én tuti nem fogom tudni kiperkálni már :? ezért előre nem stresszelek rajta :) majd ha már ott tartunk :D

Andikám!
Én is küzdök a torkommal, de ez a nálunk már csak "Büdilé" néven futó gyömbéres mutyi visszafordította a dolgot :D
Kamillával óvatosan, mert vannak bizonyos természetgyógyászok, akik azt vallják, hogy várandósan nem túl jó a kamillát inni. Inhalálni igen, de inni nem feltétlenül. viszont a hársfa az tuti :D és szabad is :D
sós vízzel én még az orromat is ki szoktam lögybölni, nehogy ott telepedjenek meg az alattomos bacik!
gyógyulj!!!!!

Pannik!
csak ma reggel olvastam a Mary-s dilemmádat!
Nem baj, ha előbb jön meg. csak amiatt nézik ilyenkor, hogy elégé levékonyodik-e a mnyh. mindegy, hogy a 2-3-4-5. napon... a lényeg, hogy megjött!!!! :D
Látod, máris nyertél 4 napot :D

Zsuzska!
ne csüggedj!!! Nekem, mikor nem akart megjönni, Tanár Úrnak volt A, B, C terve is! :D ami jó!!! A cisztád jó lenne ha felszívódna!!!!
drukkolok nagyon!!!!! :D

Csucsu!
mikor tesztelsz???? de izgiiiii :D :D :D
:D kövesd Andi jó példáját és jelentsd be te is, hogy matisz klinika újabb babát ajándékozott :D

nálunk: minden változatlan. egyre álmosabb vagyok...ma a reggeli doki után visszaaludtam, és csak most keltem... :roll: :roll:
Ősnyugi még mindig...nem tudom, hogy azért, mert érzem a sikert, vagy majd még csak ezután jön rám a para roham... :lol: :lol: :lol:
Úgy tekintek előre, hogy holnap már péntek, mikor Lac hamar haza jön és holnap Anyu is kijön Samivel, maradnak hétvégére is! Befűtünk a kerti kemencében és összedobunk egy kis székely káposztát :D így ez a 3 nap hamar eltelik. És máris itt a hétfő, mikor megtudjuk, hogy ...hmmm...sokszáz a Hcg-m :D :D :D

Most reggel, mikor visszaaludtam, azt álmodtam, hogy a babák ABBAN a babakocsiban ültek és bementünk a melóhelyre és mindenáron meg akartam mutatni őket a dékánnak :D mert tök rendes volt, hogy külön engedélyezte, hogy bármi feladat van, nekem első a lombik, és csak utána a meló...így mindig szó nélkül elengedtek :D És nagyon tetszett neki Zoya és Noel :D ...asszem kezdek megint megőrülni :D :D :D

eszter82
Budapest

Hát magasabb lett a 2 órás cukor mint kéne 7,8-ig lenne jó, nekem 8 lett.... nem vagyok hepi tőle....
Kedd reggel bemegyek Sz-hez ad róla valami papírt, azzal háziorvoshoz meg diabetológiára kell menni. Mondta hogy ez csak épp felette van, úgyhogy diéta lesz vélhetően... Na mintha eddig nem azt csináltam volna....... Ezvan. :? :? :?

andrea-1

Drága Pannik!

Én nem mondom, hogy kellene, de szerintem hordjál :D :D :D Inkább legyen rajtad, mint hogy esetleg egy ilyen dolog miatt csússzon a kezdés.
carla1227

nyugodtan nézzetek hülyének, de már azon röhögünk egy ideje, hogy az összes idei lombikos fontos dátumunkat reklámozza a tv :lol: :lol: :lol:
febr. 7 és 10 a Fábry show reklámban volt folyton nyomatva, a febr. 21-e pedig a 40 milliós játszmában most... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mondtam is Lacnak, hogy igazán rendes a tv2, hogy velünk együtt számol vissza az eredményhirdetésig a nap 24 órájában :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Carla:
Én hordok maszkot emberek között,mert elég,ha a szemembe,vagy orromba,számra köhögnek,bármelyik irányból elkaphat az influenza.

Viszont amint engedi a doki,már adatom is be az oltást...!!!

Én inkább nem kockáztatok,és ez a kommandózás is az agyamra megy,csak tavaly végig vírusos voltam,így nem olthattak be :(

Addig marad a maszk,jól betáraztunk belőle,hogy bárhova megyek,legyen tiszta...
utána azonnal kuka.
Vendég

Andikám!
:? :? :? :? :? :? :? :? a fenéért nem tudtál a tartományon belül maradni :( :( :( :( :( :( :( sajnálom, de tényleg csak egy hajszállal teljesítetted túl a feladatot! Hátha könnyen kezelhető!!! Csak ne kattogj, mert a végén még bevonzod!!!!!gondolj arra, hogy csak véletlen volt ez a 8, és majd jól megmutatod, hogy neked a 7,5 is megfelel mostantól!!!!

eszter82
Budapest

Andi: remélem nem lesz durva,amit kitalálnak Neked diéta címén!! :?

Eszter: A Noel nekünk is választott név,ha fiú lesz ;)
Vendég

Béku!
akkor majd a talikon elég ha az egyikünk elkiáltja magát :D
de kívánom, hogy szombaton lányt lássatok!!!! :D
majd gyere azonnal a jóhírrel!!!!!!!! :D

eszter82
Budapest

Eszter: köszi,jövök ;)
Ha meg nem azonnal,akkor Andi majd tudósít :D

Nekem nagyon tetszik a Noel név már suli óta (ott hívták így az egyik srácot,akivel duetteztünk),de Te vagy szerintem az egyetlen eddig rajtam kívül,akinek szintén bejön :D

Akárkinek mondtam,nem tetszett :?

Pedig még a jelentése is olyan szép! :D
Vendég

Eszter:
Még egy olyan gondolatom volt,hogy ha már Marci (az első fiúnév),akkor Márton,és ha mellé lesz lány,akkor Irén.
A dédnagymamám leánykori neve volt ez a 2 név összeolvasva ;)

Anyumnak mondtam,és teljesen elérzékenyült :)
Vendég

Szia Eszter, sajnos nem nyertem 4 napot, mert így is csak hétfőn kell mennem addig nem kell mást szúrni mint a gonapeptilt. nem baj, jó ez így, majd hétfőn tanár úr megmondja hogyan tovább.

Carla drága, maszkot meggondolom. de hogy csináljátok, felszálltok a villamosra és egy zöld maszk van rajtatok? ez nem kellemetlen nem bámulnak az emberek rátok? én még sohasem hordtam olyan nyugodt vagyok etéren nem félek a betegségektől valahogy.

Andi sajnálom a cukros dolgot, tényleg csak egy picikével van felette, a diéta tuti segíteni fog és szépen alámegy majd

Kép
pannik
Budapest

Béku!
Nekem a Noel név ugyanúgy, mint a Zoé már ezer éve a mániám :D De ugye Zoénk már van, így a B terv lépett életbe, a Zoya :D
A lányoknál is nagyon töprengtünk annó, hogy mik legyenek a nevek...volt olyan opció is, hogy mindhárom Z betűs, az lett volna Zoé, Zoya, Zea :D de aztán ezt leszavaztuk és maradtak a 3 betűsek, Zoé, Noa, Kim :D hmm...kis Drágáim :)
Fiú nevekből nekem a B betűsek szoktak még bejönni nagyon...Bene, Bence, Bendegúz,.. :D De a Noel a favorit :D

:D anyukád joggal hatódott meg...olyan szép, mikor a nagyszülők, dédik nevei előjönnek... nálunk majdnem mindenki Anna! És én azért nem szeretném, mert az elmúlt években annyi de annyi Anna született...

eszter82
Budapest

Pannik: igen,hordom a járműveken,és nem néznek furán,mert tudják,hogy mi miatt :)

Már elég sokan hordanak,így már azok vannak kevesen,akik még nem láttak ilyet :D
Vendég

Pannik!
dehogynem nyertél...jöhetett volna később is, és akkor csak várni kéne, mint Zsuzskáéknak!
Mindegy! Hidd el, minden okkal történik...ez így van jól :)

én jártam maszkban...bár a doki közölte, hogy ezzel csak adok a szarnak egy pofont, mert a kis álnokok így is be tudnak jönni a maszk alá... de ha nagyon krákogósok közé megyek, felteszem...hogy ki mit szól, pont telibe sz...om! Az mi babáink, a mi egészségünk, nem szeretek kockáztatni!!!

eszter82
Budapest

Eszter: nekem a húgom is Anna,és egymás neveit nem fogjuk adni,így az is,meg a Márta is kizárt :D

Nekem a 2. nevem Eszter amúgy ;)

Sok éve tervünk a Lili és Maja,fiúból Márk (vagy más Marci),és Noel :)
Mindenből kettőt választottunk,mert úgy gondoljuk,2 gyerekünk lesz :D

Persze ha több lenne,még jobban örülnénk,de úgy hiszem 2 lesz :D

Nagyon tetszik a Zoya is!!! :) Meg persze a lányok nevei is nagyon!

Noelünk ugyabár csak akkor lesz,ha 2 fiúval áld meg a sors,és akkor tényleg elég lesz egyikőnknek reszelni a torkát a találkán! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Nekem ma megjött piri. Hát elég furán. :roll: Gondolom ez a Crinonnak köszönhető.

Eszter, Avarka: Nagyon szorítok nektek!!!

Itt nálunk, még nem láttam szájmaszkos embereket. Mi az idén nem oltattuk be magunkat, tavaly viszont igen. Remélem elkerül ez a nyavalya. Szerintem maszk ide vagy oda, ez a fránya nyavalya nem ismer lehetetlent és minden kis lyukon, résen betud férkőzni. De talán annyi, hogy az ember nem telibe kapja. Bízzunk benne, hogy segít.

Tavaly, mikor volt ez a nagy mizéria a mi gyerekorvosunk mondta, hogy hiába mossuk világba a kezünket mindenhol, elég ha egy influenzás elköhinti magát, vagy tüsszent egyet ha egy légtérben vagyunk és már el is kaptuk. Kismamik és még nem kismamik nagyon vigyázzatok magatokra. Ja és a mi dokink pedig nem védőoltáspárti, de kértük hogy adja be a gyereknek. Az idén már szerintem lekéstünk róla, de eddig nem is verték olyan nagy dobra, mint tavaly.

Kép
babicsek

Andi:
Kamillateás inhalálás jó ötlet,nekem mindig használt.Sajnálom ezt a fránya cukkert,igazán maradhatott volna a határértéken belül.
Jobbulást!!!!

Breki:
Nehogy már elmenjél innen ezért az egész mizéria miatt,meg se forduljon a fejedbe.Szükség van ám rátok !!!!

Lukácsné:
Hanna lánykád tüneményes,na meg az alkotásod is zseniális!!!!

Judit:
Neked is jobbulást!!!!

Estrella:
Sajnálom ezt a kocsi mizériát!Látod az őrangyalkád vigyázott rátok,jó hogy Ti is nem voltatok ott a kocsitörési akción.

Csucsu:
Drukkolok a teszthez!!!!!

Pannik:
Köszike a Mary felajánlást,aranyos vagy!!!Virtuálisan küldheted,nyitom is az ablakot!!! :lol: :lol: :lol:

Zsuzsó:
Drukkolok,hogy megúszd a korházat!!!!

Eszter:
Szuper jó álmod volt,Noel név meg nekem is tetszik,így hívják a keresztfiamat is.Hoppá erről jut eszembe,hogy ma van az 1. szülinapja!!!

Úgy látszik mindenkinek vannak fura álmai,Én az éjszaka Miezárol és Albertről álmodtam,hogy haza mentek a kórházból és Albert annyira ügyes volt már,hogy egyedül tudott ülni,Én meg vasaltam a hálózsákját és gyönyörködtem,hogy Albert milyen helyes gyerek!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: klassz álmod volt!! :D
Én pasival álmodtam,aki épp nem a férjem volt... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

:D na, akkor mindannyian gyerekekkel kapcsolatosakat álmodunk :D

én nem oltatok, eddig sem tettem...nagyon nem vagyok oltás párti, és egyébként ha itthon vagyok folyton, akkor nem is annyira kell... a dokihoz is rendelés előtt járok, mikor még friss szellőztetéssel max 1-2 emberrel vagyok a rendelő előtt. És olyankor is belefúrom magam Lac pulcsijába, mert inkább őt szuszizom le, mint a bacikat be :D

eszter82
Budapest

nade Béku!!!
csak kéne nektek már az a szex :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Breki:
A kis perverz!!! :lol: :lol: :lol: Idegen pasikkal álmodozol? :lol: :lol: :lol:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Így igen, ebben Eszter igazad van, nyertem nem kell várni rá ez tény :)

én úgy voltam vele, hogy ha ezen pörgök, hogy ne legyek beteg, akkor beteg leszek
hát inkább egyáltalán nem foglalkozom azzal, hogy mások betegek és abban hiszek, hogy az én immunrendszerem teszi a dolgát és nem enged be semmit ami megbetegítene

Kép
pannik
Budapest

én éjjel olyat is álmodtam, hogy Lac ragaszkodott hozzá, hogy pároztassuk Samit, és itt legyenek a kiskutyák. én meg nagyon nem akartam.
végül 7 kis szőrgombóc született (épp mint a leszívott tüszőink száma - ez álmomban is megvolt ez a párhuzam), és folyton 7 felé csetlettek-botlottak!!! folyton tepertem utánuk...már elegem volt nagyon mire felébredtem :D

ez a valóságban valószínű fordítva lenne...én rinyálnék kutyáért és Lac nem akarna belemenni :D

eszter82
Budapest

Pannik!
igazad van, így kell hozzáállni! :D

eszter82
Budapest

Pannik: alaphelyzetben én sem szoktam elkapni nagyon semmit, de most (legyengült immunrendszerrel) nem merek kockáztatni. Néztek néhányan, de nem érdekelt :D
Én sem vagyok amúgy oltáspárti, és idén/tavaly kezdéskor annyira el voltam foglalva a stimuval, hogy eszembe se jutott, még rákérdezni se :shock:
Most, hogy itt vannak a pociba, nagyon komolyan veszem ezt.
Jó felfogás szerintem, hogy nem gondolsz rá, hogy beteg leszel, de azért nyomassad a vitamint is, az sosem árt :)
carla1227

A lényeg lemaradt!!!!
Ma megint alakítottam a BMC-be!!! :lol: Volt piss teszt,ami persze negatív és a biztonság kedvéért vérből is megnézték,de az is negativ. :( :( Ma már a ciszta nem volt látható,tudja a fene,hogy mi lett vele,remélem örökre eltűnik és következő alkalomkor sem lesz látható. :D Marad minden a régi,napi 2 gonapeptyl és ha megjön a Mary akkor hétfőn megyek,ha meg nem,akkor kedden van jelenésem!!!
Minden esetre Eszternek vagy Avarkának testközelből drukkolhatok!Ez majd a hétvégén kiderül,hogy ki lesz a befutó!!!! :lol:

Mindenkinek köszönöm a sok-sok mensi meghozót!!!!Most nagyon szükségem van rá!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Eszter: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Hát majdcsak valamikor az is lesz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eddig a férjemmel álmodtam,most gondolom valami film miatt ragadt meg az az arc a fejemben!!

Hozzáteszem,szex nem volt az álmomban ;) :D :D :D

Zsuzska: jól van na! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tiszta romantikus regény volt,amit végigálmodtam :lol: :lol: :lol:
Vendég

Carla:
Még nem is volt alkalmam gratulálni,de most megteszem!!!
Gratulálok a két picurkádhoz!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska!
szuper, hogy nincs ciszta!!!! :D
akkor hétfő vagy kedd a te napod!!!
Addig is forró fürdő+pálesz :D

eszter82
Budapest