Sziasztok!
Clara!
Angliában láttam ezt a kocsit, éppen olyanok élőben a kiegészítőkkel, mint amit Csucsu belinkelt... ami tök jó, mert itthon én nem láttam még ilyet! De én is rákattanok majd erre a boltra

kicsit könnyebb innen, mint Londonból, és a szervizelése miatt sem mindegy!!!
Úgyhogy köszi a linket Csucsu
De ezt a fajtát a Boots hálózatában láttam a neten!!!

gondolom, boots.co.uk lehet a weblapcím... mert googliból kerestem rá és úgy kattingattam... asszem 350 font volt...de ahogy elnéztem Csucsu linkjében, itthon már 100 alatt van újonnan!!!
Avarka!
Én is ezt a bundást néztem ki 1 babás kocsiból... az árával nem foglalkozom egyelőre....meg sem néztem, mert előbb derüljön ki, hogy hány személyes kocsi kell nekünk, majd utána felhajtunk egyet használtan...ha nagyon horror ára van, én tuti nem fogom tudni kiperkálni már

ezért előre nem stresszelek rajta

majd ha már ott tartunk
Andikám!
Én is küzdök a torkommal, de ez a nálunk már csak "Büdilé" néven futó gyömbéres mutyi visszafordította a dolgot
Kamillával óvatosan, mert vannak bizonyos természetgyógyászok, akik azt vallják, hogy várandósan nem túl jó a kamillát inni. Inhalálni igen, de inni nem feltétlenül. viszont a hársfa az tuti

és szabad is
sós vízzel én még az orromat is ki szoktam lögybölni, nehogy ott telepedjenek meg az alattomos bacik!
gyógyulj!!!!!
Pannik!
csak ma reggel olvastam a Mary-s dilemmádat!
Nem baj, ha előbb jön meg. csak amiatt nézik ilyenkor, hogy elégé levékonyodik-e a mnyh. mindegy, hogy a 2-3-4-5. napon... a lényeg, hogy megjött!!!!
Látod, máris nyertél 4 napot
Zsuzska!
ne csüggedj!!! Nekem, mikor nem akart megjönni, Tanár Úrnak volt A, B, C terve is!

ami jó!!! A cisztád jó lenne ha felszívódna!!!!
drukkolok nagyon!!!!!
Csucsu!
mikor tesztelsz???? de izgiiiii

kövesd Andi jó példáját és jelentsd be te is, hogy matisz klinika újabb babát ajándékozott
nálunk: minden változatlan. egyre álmosabb vagyok...ma a reggeli doki után visszaaludtam, és csak most keltem...
Ősnyugi még mindig...nem tudom, hogy azért, mert érzem a sikert, vagy majd még csak ezután jön rám a para roham...
Úgy tekintek előre, hogy holnap már péntek, mikor Lac hamar haza jön és holnap Anyu is kijön Samivel, maradnak hétvégére is! Befűtünk a kerti kemencében és összedobunk egy kis székely káposztát

így ez a 3 nap hamar eltelik. És máris itt a hétfő, mikor megtudjuk, hogy ...hmmm...sokszáz a Hcg-m
Most reggel, mikor visszaaludtam, azt álmodtam, hogy a babák ABBAN a babakocsiban ültek és bementünk a melóhelyre és mindenáron meg akartam mutatni őket a dékánnak

mert tök rendes volt, hogy külön engedélyezte, hogy bármi feladat van, nekem első a lombik, és csak utána a meló...így mindig szó nélkül elengedtek

És nagyon tetszett neki Zoya és Noel

...asszem kezdek megint megőrülni