A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Ezt most Csucsunak küldöm egy +++ teszthez ;) ,és a jövőheti sok-sok további zebrás teszthez Eszternek,Avarkának,és persze minden akciózónak!!! :D :D :D

csak egy csücsköt tépek magamnak,hogy szombaton rendben menjen minden,és megmutassa magát a pocaklakó piciM :D
Vendég

Köszönöm Zsuzska :D Nemsokára Ti jöttök :D :D :D nagyon szorítok minden akciózónak, és drága Csucsukámnak is :D
carla1227

Zsuzska, megy virtuálisan a cucc :P jaj ez egy kicsit gusztustalan sorry :lol:
Veled mi újság semmi hír maryről? olvastad a kosárlabdás gondolatom, tuti emiatt jött meg nekem, annyira kifutottam magam az ügyvezetőnkkel voltam egy csapatban (3-an voltunk összesen) és hajtott minket mint az állat :lol: :lol: így másnap meg is lett az eredménye

Kép
pannik
Budapest

Breki:
Remélem,hogy jó hír és igy is marad!!!Ma S. olyan megnyugtatóan beszélt,hogy most teljesen rózsaszínbe látom a világot,remélem jó sokáig igy is marad!!!

Eszter:
Naná,hogy este beiktatom a forró fürcsit és a páleszt!!!
Pálesz terén Én bivaly erős vagyok,lehet ki kell igyam az egész szilva pálesz készletet,hogy hatása is legyen!!! :lol: :lol:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska!
mikor K azt mondta, hogy nem jött meg elégé, én is nagyon betojtam, hogy neeeeeeee, már megint nem oké a dolog, de aztán hipp-hopp minden jóra fordult!
Hidd el, majd a pálesz pancsi segít!!!! :D

eszter82
Budapest

Eszter: nekem is mondta Sz az UH alapján,hogy ez a pár csepp vér még nem Mary volt,de amint Silverboy-jal végzett,megjegyezte,hogy na most már tényleg megjött....
És hogy fogjam oda azt a papírt,amit oda tett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Így kell menni első nap UH vizsgálatra :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na csak aztán Zsuzska, nehogy az legyen, hogy a férjed, egyszer csak azt hallja, hogy az asszony a kádban rázendít a "szereti a tik a meggyet....." kezdetű örökzöldre, úgy bekukorékol.... :lol: :lol: :lol:

Közben felhívtam a diabetológiát, jövő hét csütörtökön várnak, addig mérjek cukrot, hogy lássák hogy alakul.... :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Jajj, Andikám!
drukkolok nagyon, hogy jó legyen minden eredményed!!!!!!!!

eszter82
Budapest

Andi:
Azt hiszem a férjem nézne nagy boci szemekkel és sírásra fakadna,hogy kivégeztem a páleszt,amít Ő féltve őrízget!!!!

Csucsu:
Ment p.ü.!!!
Bocsika,azt hiszem kétszer küldtem el!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Eszter: ha már a számok így bejöttek:
mi egész pontosan 2005. dec. 1-én kezdtünk bele a babaprojektbe (onnan tudom ilyen biztosan,hogy ezzel a dátummal költöztünk ;) ), és 2010. dec. 1-én volt az eredményhirdetésem... :D

Kereken 5 év :D Akkor nem jutott eszembe,csak utólag :)
Amúgy májusban ünnepejük az 5. házassági évfordulónkat :)
Vendég

lányok, ha vonalzót gyártok, hová másoljam be a kódot?
carla1227

Andi: hajrá pozitív hozzáállás!!! Higgy benne,hogy aznap őrájuk már nem is lesz szükség!! :D :D Ne törj össze,nem lesz semmi gond! Higgy nekem! :)

Küldök Neked cukor-megsemmisítőket!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Carla: az aláírásod helyére ;)
Vendég

Hát Eszterkém, nem tudom, hogy mi a f....sztól lesz jó, mert eddig se nagyon ettem a tiltott dolgokat.... de majd meglátjuk... meg persze bízunk, csak most még nem tudom mibe.. :? Remélem sikerül valahogy elvegetálni májusig....

Amúgy az alapérték az jó volt 4,8... meg még az egyórás se volt érték felett Zoli szerint, az most 9,4 volt(11-ig jó asszem) ...csak ez a kurva 2 órás lehetett volna kicsit alacsonyabb még.

Fasza mert most ráidegelek a témára, aztán így fognak azértek elszállni... :?

Megnéztem a 12. hetit ott alap szintén 4,8.. az egyórás 10,8, a kétórás 6,8 volt.... úgyhogy az még rendben találtatott...

andrea-1

A profilba, ugye? Hajrá :D

Kép
carla1227

Béku, most nem igazán tudok pozitív lenni.
Cukorral legalább eddig sose volt gáz... hogyazisten..... +

andrea-1

Andikám!
De éppen ez az, hogy ne idegelj rá, hogy ne repkedjenek az értékeid!!!
Mithogy májusig elvegetálni???? szuper várandósságot továbbra is :D rendben lesz minden!!!!!!!!!! nyugi!!!!!!!!!

eszter82
Budapest

hahó,
jön önző Kubu (előre is elnézést),
van közöttetek olyan ember aki 1-2 hónap múlva nagyon "unatkozni" fog és szívesen segítene nekem angolról magyarra fordításban (szakszöveg) nem tudok semmi részletet, csak házi dolgozatom része lészen :-((((
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubukám!
Én szíves örömest segítenék, de angolból kb nulla vagyok :(
pedig ha minden jól megy, nagyon ráérnék ám! :)

eszter82
Budapest

óóóóóóóóó Andi,
ujjaim csuriban hogy fránya cukor zúzzon már vissza határérték alá !

Eszter,
nagyon szép nevek !

kubuspace

Tudod Eszter, nekem még ez a kibaszott vércukor mérő használat is gond lesz, mert abban is van tű..... :?
Rajó meg dolgozik napközben.

andrea-1

Andi!
Igen, erre én is gondoltam már... :(
mondjuk én tök lúzer vagyok ehhez, mert nem mértem még soha a vércukromat! Hogyan kell?
hányszor kell egy nap?
nem lehet úgy csoportosítani, hogy R csinálja?
:oops: :oops: :oops: :oops: bocsi, de tényleg tök hülye vagyok a témához :roll: :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

Andi: tudom,hogy nehéz,de picit nyugodj meg,mert az idegesség miatt lesznek rossz értékeid!

Én tudom,hogy nagyon szépen tartottad a diétát,ezért is vagyok benne biztos,hogy nem lesz gond!!!!

A tűs dologhoz nem értek :? Azt napközben kell?
Vendég

úgy lehetne, ha itthon rostokolna velem... egyelőre azt mondta a diabetológus, hogy csütörtökig legalább napi 3-szor nézzem reggeli-ebéd-vacsorakor, hogy lássa mia a f..sz van ... közvetlen kaja előtt és evés után 1 órávali értékekre kiváncsi ... az ugye napi 6...
Rajó elmegy reggel 7-kor, hazajön este 7-kor jóesetben... na.. ezvan.

andrea-1

Andi,
áááááááááááááááááááááááááááááááááá

kubuspace

Carla, abszolúte megértelek, teljesen, ha nekem is itt lennének a pocimban a drágák vagy a drága, akkor már nem csak magamért hanem értük is felelősséget kell vállalni, és biztos én is mindent megtennék maszkot is védőruhát is húznék :lol: de komolyan Vitamint nyomom, C-vitamin alap nálam, béres csepp is szokott menni meg más is, mikor mire van szükségem

Zsuzskaaaa, ciszta felszívódás zseniális, ez nagyon jó hír. Akkor lehet, hogy találkozunk hétfőn? Már 3-an vagyunk és lehet, h Te is jössz meg lehet, h Csucsu is hatalmas találkozós napnak készül ez a hétfő

Mi az a Sylverboy Béku?

Egy pillanatra nem nézek ide, és annyit írtok, hogy 10 perc kell mire átolvasom, pedig csak néhány szót váltottam a kollégákkal, 9 pasival ülök egy irodában és olyan témánk volt amiben csak én voltam otthon, nagyon vicces :D

Kép
pannik
Budapest

Andi: tudom,hogy ez se jó megoldás,de mikor én nem dolgoztam,és kellett szurizni,reggel párom elintézte itthon,a délutánira meg bementem hozzá,este meg akkor szúrt,mikor hazaért...

Nem tudod hasonló módon esetleg?

Rajóban csak megbízol,és tudna segíteni! Ajánlkoznék rá,de nem mernélek megszúrni!! :roll: én olyna béna vagyok,hogy egyszer se szúrtam magam a 2 stimuláció alatt.... nem vagyok rá büszke...
Vendég

Andikám, nagyon sajnálom ezt a cukor mizériát, szorítok, hogy helyreálljon. Én a délit megcsinálnám neked, csak nagyon messze vagyunk egymástól. Nincs valaki, aki addig a délieket be tudná vállalni? Édesanyád?

Kép
carla1227

hmmmm...ez olyan újj végén megszúrós? vagy valami külön tű???

érzem a hozzászólásaidból, hogy most nagyon nagyon nagyon ki vagy bukva... jól megölelgetnélek, vagy megszurkálnálak, hogy ne neked kelljen!!!
Nincs valaki szomszéd, ismerős, barát,...a környéken, aki segítene mérni???

eszter82
Budapest

Pannik: a Silverboy amivel a hüvelyi UH-ot csinálják a dokik... :roll: :roll:
Vendég

Clara!
látom, sikerült a vonalzó! :D szép lett :D

eszter82
Budapest

Béku: gondolom a diéta miatt (is) nem is híztam eddig 10 kilókat, mint sokan mások a 26. hétre... most tartok ott, hogy nem egész 1 kiló a hízás... de az meg kb. a gyerek lehet már.. és a csatolt fájljai...
szóval ennél jobban már nem tudom mit lehetne máshogy??

Első kérdése a diabetológusnak is az volt, hogy mennyit híztam?? Mondom semmit.. :shock:
Aztán ez a diabetológus mikor meghallotta hogy szedem még a metet beidegesedett a telefonban (ez a téma még nagyon megosztja a szakmájukat) és alapból közölte, hogy ő ugyan nem támogatja hogy ezt csináljam....
Nem álltam le vele vitázni erről, mert Sz-szel is meg a háziorvosommal is megbeszéltem a csökkentett met használatot és őt támogatják.

Lehet, hogy ott basztam el a tegnapi vv-s mutatványt, hogy ott nem vettem be a gyógyszert?? :lol: :lol: :lol: :lol: Az simán nem hagyta volna, hogy felmenjen a cukrom... és ugye a rendes hétköznapokban meg úgyis szedem... és vélhetően fogom is... :shock: :shock: :shock: Most meg jön ez a hercehurca.. hát beszoptam a méretes kékerest.... :shock: :shock:

andrea-1

Andi, tanácsom: gondold át szépen, hogyan lehetne megoldani. káromkodjál ahogy szoktál de ne nagyon pörgesd bele magad mert az ártalmas a kicsinek. átgondolod higgadtan és meglesz a megoldás, hogy ki tudna neked segíteni szúrni ha Te nem tudsz? én sem tudnék ezért elkezdenék gondolkodni: ügyelet messze van tőled? jó szomszéd nincs? családtag a közelben? barátnő aki nem dolgozik? ilyen esetben én tuti vagy a szomszédot vagy a családot ugrasztanám, de az ügyelet is szóba jöhet fárasztóbb de hát a cél érdekében...

Carla, látom sikerült a vonalzó :) szép lett, grat a kicsikhez is ha még nem mondtam volna

Kép
pannik
Budapest

Sziasztok!

Andi cukor mondjon le!!!!!!!

Eszter nagy drukkok a pozitív teszthez!!!!

Én már számolni is elfelejtettem. Most vagyok a stimu 7. napján, de valami nem stimmel, K ügynök minden reggelre berendel vérvétel uhu utána megmondja menyi gonalt szúrjak, és jövök haza.
Megkérdeztem mi a helyzet erre csak azt mondta, hogy "kicsit gyors vagyok, de kontrolláljuk".
2. napja már a cetet is szúrom.
Valaki volt már így? Szerintetek lesz ebből valami, vagyis lombik???
Kicsit para vagyok, próbálok számolgatni, mikor lesz a leszívás meg a visszaülti, de nem tudom.
Bocs a negatív hullámokért, ma délelőtt majdnem el is bőgtem magam a BMC-ben, ráadásul többször is!
Tudnátok véleményezni ezt a helyzetet?????

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

A gyogyót végig szeded majd?
mert akkor nem értem a para okát...mármint a dokikét...tegnap nem vetted be, és így lett éppen picivel határ felett...ha beveszed, úgyis alacsonyabb lesz, nem? akár örülhetnének is, hogy gyogyó nélkül is csak épp felette volt...
vagy ez nem ilyen egyszerű??? :roll: :roll:

eszter82
Budapest

Eszter: munkahelyemen csinálta az üzemorvos még a teherbeesés előtt ezt a vércukros kontrollálást... valami tollas szar volt kis tűvel... elég kellemetlen én azt sem bírtam nézni...
Na jön a terhes nyavajgása, le is lehet érte baszarintani nyugodtan...de nekem mindig is tudjátok hogy a tű volt a legnagyobb félelem az egész meddőségis szarakodásban is... soha nem rejtettem véka alá.
Igen, magam alatt vagyok, fingom nincs hogy most hogyan fogom én ezt megoldani?
Itt mindenki dolgozik napközben akit ismerek.. a házidoki a város másik végén.. de napi 6-szor nem tudnék oda se futkosni.. hát nem lesz meg annyi mérés amennyi kelleni fog, sajnálom.... max hétvégén.. meg az estiek esetleg.. :? Majd ezért is jó lebaszás lesz, de ez van, a fóbia az fóbia...

andrea-1

Andi,
figy így ebben az esetben dokid tudja hogy tegnap nem vetted be a gyogyót ? mert akkor (tudom nem örülsz neki) lehet inkább ismételni kellene.....

kubuspace

Mia!
Sajna én nem ismerem a cetet :?
a gonalt nálam is naponta mondta meg attól függően, hogy mi van az uh-n! Emiatt ne aggódj! a lényeg, hogy figyel rád, és kontroll alatt tartja a dolgokat! Nyilván nem akarja, hogy túlszaladjanak a hormonjaid és úgy járj, mint Ann vagy én... bízz benne, és tereld vissza magadat a pozitív útra! Miért ne lenne lombik???
nyugi!
Ha gáz lenne, már mondta volna K!!!!

eszter82
Budapest

kecsmary, nem volt még ilyen, olyan volt hogy két naponta jártam az előző longnál. ne aggódjál, sírást megértem én néha akkor is tudok sírni ha semmi nincs ami okot adna csak az, hogy ott voltam és történnek a dolgok.

Ha K azt mondja, hogy kontrolláljuk, akkor az úgy is van és szépen kézben tartja a dolgot. az meg h naponta megnéz Téged azt jelenti, hogy ennél jobban nem igen lehetne képben veled kapcsolatban, mert monitorozza a dolgokat szépen. ez jó. ne aggódjál szerintem

Kép
pannik
Budapest

Andi!
Reggel 7kor tudsz enni? vagy még hamarabb?...bár hülye kérdés...mi a fenének kelnél 5kor, hogy R még meló előtt lerendezzen...
Este gondolom, kivitelezhető a 7 órai kaja, és akkor R szúr!
Szerintem hétvégén mindhárom ok, és ha kell menned valamilyen vizsgálatra, vagy bárhova, ami doki környék, akkor úgy időzítsd az ebédet, hogy ott valaki megszúrjon...pl Hilda!
De abban is van ráció, amit Kubu ír!
Nem lehetne visszatapsolni azt a tegnapi mérést úgy hogy ezúttal beveszed a gyogyót???

eszter82
Budapest

Hát halljátok ennyi ráérős csajét!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Klárikám!!
Csoda a vonalzód!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Andikám!!
Jájj,hülye cukor... :shock: :roll: :cry: Annak a mérőnek,amit az ujjbegybe kell szúrni,nagyon kicsi a tűje nem?? :wink: Én annyira segítenék,de nagyon messze vagy. :roll: Védőnő???

Zsuzska!!
Na,legalább ciszta mentes vagy,ez is valami.... :D Hajrá pálesz.

Mia!!
Sajna Én nem tudok segíteni ebben,Én még kezdő lombikos vagyok/leszek.

Kubu!!
Kapsz valami anyagot,amit lekell fordítani???És ide tudod adni??Vagy Te is kellesz hozzá???
csucsu99
Budapest

Mia: Jó kezekben vagy, pont azért, mert napi szinten kontrollálnak!!! Sikerülni fog!!! Ne izgulj!! Szorítunk érted!!! :)

Eszter: hát én is ezt mondom, csak ugye itt több kéz között fogok forogni...
Sz. azt mondta, hogy szerinte ez diétával rendben lehet... úgy is lesz, mert ugye eddig se voltam rosszul, aki szedte már a metet, az tudja hogy milyen az, ha a kaja miatt lesz rosszul az ember.... nekem ilyen nem volt, max. az elején, amíg beállt rá a szervezetem....
Most a vv-kor ugye érthetően nem vesz be az ember gyógyszert, mert arra vagyunk kíváncsiak, hogy működik alapból a szervezet... nekem felette van kicsivel így... hogy a rohadás jönne rá.. :roll: :roll: :roll:
Mindegy, nem érdekel mit mond ez a 16keres diabetológus, én eddig tök jól éreztem magam, úgyhogy fogom továbbra is szedni a metet, ha a háziorvos és Sz. másképpen nem nyilatkozik az ügyben...
A napközbeni méréseket viszont nem fogom tudni megoldani.. ügyelet az innen kb...tt messze van, 3 átszállással tudnék odamenni/nap/3 alkalom... az nonszensz... Vadidegen szomszédot meg nem tudok és nem is akarok bevonni .. majd megnézzük milyen lesz a hétvégi eredmény, azt max az meglesz..
Tudom röhejes vagyok, de ez sajna nem hiszti... gyárási hiba, rendellenesség nálam... :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Köszi Eszter!
Lopok a pozitív energiádból! :D :roll:

cet=cetrotid, csak lemaradt a vége :D

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Kubu, én szívesen segítek. MI lenne a határidő? Részleteket írj majd meg. Akár priviben is.
(Angoltancinéni vagyok.) 8)
Vendég

Mia!
gondoltam, hogy ez a gyogyó, csak én azt nem szúrtam soha...és már nem is fogom :D

eszter82
Budapest

Köszi csajok!

Egyébként Én tényleg nagyon ráérek, teljesen szabaddá tettem magam a stimu elejétől.
Nincs más dolgom, csak pihenni, főzőcskézni, meg pakolászni!!! Ja meg BMC-be járni! :D :D :D

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Csucsukám, azt a kicsi tűt még, amitől én ne lennék rosszul (+ a vér látványa) még nem találták fel... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezzel a dolgommal meg a rovariszonyomtól CSernuss doki tobzódna, úgy üvöltözhetne velem.... Pontosan tisztában vagyok vele... :shock: :shock: :shock:

Jó nem idegesítem tovább magam.. hétvégén majd Rajó csinálja, és az az eredmény lesz a többi napnál is beírva... szarok rá, ha szedem a metet a cukor rendben lesz. Lesz mellette továbbra is a diéta, ha meg elküldenek megint erre a terheléses szarra, be fogom venni a gyógyszerem sutyiba. :?

andrea-1

angoltancinéni :) ez jó
én is tancinéni vagyok csak nem tanítok :(

kahlan, ez a link ami a beírásaid alján van, az nem vezet egy bloghoz hanem egy hányingeres cikk jön fel, vagy bénázok valamit?

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pannik 2011.02.17 14:46-kor.
pannik
Budapest

Andi: szerintem is jó ötlet,amit a többiek írnak,hogy újra kéne csinálni azt a vérvételes témát...

Úgy gondolom,hogy simán okozhatta az,hogy nem vetted be a gyogyót,plusz még a para a tű miatt... :shock:

Én szívesen segítenék,de rám mernéd bízni magad úgy,hogy még magamat se mertem megszúrni,azaz életemben nem csináltam ilyesmit? :roll:

én félnék,hogy olyan valaki szúrjon meg,aki akkor próbálja először :?
Vendég

Andikám!
Jól van, kezded kiereszteni a gőzt és lazulsz! :)
megteszel mindent amit tudsz! lehetetlent meg ne akarjanak kipréselni belőled!
Ha egyszer minden idegszálad tiltakozik, akkor nem kell eröltetni!
Egyébként hogy érzed? kéne aggódnod? szerintem nem! eddig is odafigyeltél...valóban fogytál a terhességgel, hiszen ekkor nem 1 kiló plusznak kellene rajtad lennie! És Iza ennél már lényegesen több a sallangokkal együtt! Úgyhogy minden oké lesz, továbbra is kézben tartod diétával és gyogyóval!!!!
csak nyugodj meg és térjen vissza a jó kedved!!!! :)

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?