2005.12.22 15:43
Vagy séta, vagy hasonlók, addig sem idegeskedsz
2005.12.22 19:21
2005.12.22 22:47

2005.12.23 11:04
2005.12.23 15:40
Én már most fáradt vagyok, de majd pihizek az ünnepek alatt.

a véleményegyezésre!
Anyósodat használd az ünnepek alatt Miss üvegnek
!Ne idegesítsd fel magad rajta. 
Másnap......
mint a Sivatagi Show-ba az állatok
szédelegtem, és fájt a fejem, de nagyon!Manóka szerencsére nagyon jól bírta átaludta az éjszakát, és ugyanúgy kelt mint itthon. De amikor odaértünk érte, és meglátott...na akkor tört el a mécses
le se tudtam rakni majd 1 óráig. Szerintem akkor esett le neki igazán, hogy mi egyedül hagytuk a mamával
Nekünk bevált, bár anyú szerint azért kicsit el van kényeztetve
de kinek a gyereke nincs aki igazán imádja, és főleg az első?!
2005.12.23 15:45
2005.12.23 16:32
, nincs borzalmasabb a gyermekhalálnál... 
2005.12.23 21:33
),és Anyucikája stangliját.Ma pedig mézeskalácsot és a tévéből egy fini receptet.Ezt szeretném megosztani veletek,mert valami hihetetlenül finom.Állítom,egyik legfinomabb eddigi sütim
)
). 2005.12.23 21:36
Imádom az ilyen vagány gyerkőcöket.Mint Manó Esztije,na őt úgy megharapdálnám,nagyon megnyomorgattam itt nálunk is
2005.12.26 00:37

2005.12.27 21:59

2005.12.28 13:08
A másik szemét január végén műtik.Szegény,ha belegondolok,hogy alig látott már szemüveg nélkül...
Most nehéz szoknia,mindent élesebben,másképp,színesebben,élénkebben lát.
A postás csajszi olyan jó fej volt,mondta is Dominak,még épp időben hoztuk,még nem mentek el a szánok
Dominak ez akkora élmény volt!!!!Összszerelte a lego-várát,és a szekrényen van kitéve,olyan büszke rá!Dorina meg a babájára azt hiszi élő,állandóan babusgatja,kiül a pofikájára a fájdalom,ha sír a baba...Finom fahéjas almával töltött pulykamellet ettünk,sajtos krumplipürével,amit gombócokban sütöttem meg a sütőben.Másnap meg csupa hidegsültet ettünk,rengeteg sütivel,mert a családom átjött,na egy nagy nyüzsgés lett itt a gyerkőcökkel,az nagyon jó volt.Nekem mivel nem csak 3 napból áll a Karácsony,hanem amíg csak áll a fa,így örülök,hogy tegnap esett a hó,mert így fehér Karácsonyos érzésem is lett!!!! 2005.12.28 14:58
ki nem adta volna a kezéből!
na estére nyügi is lett nagyon, és úgy elfáradt, hogy csak úgy zuhant itthon az ágyába
Sok finomat ettünk mi is, sógornőm új találmánya pl. nagyon bejött:aszalt szilva leves! Elsőre kicsit vadul hangzott,/főleg, hogy én útálom az aszalt gyümölcsöket/de baromi finom volt!

De ne törődj vele, a poló is nyilván szenyózás volt!Vagy, ennyire vak!Pistid szemének nagyon örülök, tök jó
Ha mondom, hogy sír a baba, akkor szinte ő is majdnem sír, és tökre szorítja magához, úgy puszilgatja!Kész van a babáktól, maciktól, cicáktól
ezek a favoritok
Szerintem ezt nagyon elrontani nem is lehet. A hivatalos receptet én sem ismerem, de én egy picit másképp csinálom. Én a húst rakom először, ahogy Floci írta
és utána a zöldségeket.Meg rakok bele z. babot, borsót is, és nem tejfölt hanem tejszínes habarást

2005.12.28 22:32

2005.12.29 11:46
Persze rettentően tetszett neki
Szóval kajálás volt ezerrel, sajna fel is függesztettem a fogyimat egy hétre, jövő héttől duplán kell folytatnom
Pedig akartam menni ma szánkózni
Nagyon édesek! 
Én is így járok mindig, ritkán iszom, de akkor lég sokat és garantált a másnaposság! Látom, ikeás jézuska járt nálatok is
2005.12.29 12:47
3 napi nonstop kajálás család, rokonok... húú kész vagyok. Most laza borsófőzit csinálok. 2005.12.29 15:08
Látszik ám a tesóiddal tökre a hasonlóság

Blanka cuki a kis ünnepi szerkóban
Majd januártól újra
2 napja nincs rendes kakija Esztinek!Kakil, de csak nagyon keveset, és keményet
Aztán kaptunk kupot, meg valami szirupot, és kamilla teát kell itatni vele dögivel!Nem tudom mi foghatta meg, pedig az ő étrendjében nem igazán történt változás, sőőőt szenteste még evett egy csomó majonézes salit is, ami pedig inkább hajt
De mindegy, reméljük rendbe jön! Csak úgy sajnáltam ahogy próbálja nyomni, és erőlködik, de nem megy
2005.12.30 18:22
! Mennyi idősek a húgaid? Jaj, persze, ilyet nem illik kérdezni, bocs
...Dorinának is olyan bájos kis arca van, szép kislány nagyon! Pisti szemműtétjéről csupa jó hír, gratulálok!
! 
! Tudott kakilni azóta? A szilváról én is sok jót hallottam, meg a HIPP sárgabarack bébidesszert is hajt. Talán próbálj egyet adni Esztinek. Én az egész éjjelre beáztatott aszalt szilva levéről is azt olvastam, hogy segít a székrekedésen. 

! 
2005.12.31 10:00
Szilva levét adtam neki
És már kakilt is 2 nagyot.Remélem most már helyre áll majd úgy mint régen
Úgy volt, hogy nem, de aztán anyósom szólt, hogy ő nem megy sehova így szívesen vigyáz Esztire, és menjünk ha akarunk! Így ezt a kis lightos bulit bevállaltuk!Azért most biztos nem iszom annyit mint a lakásavatón

2006.01.02 15:34
ő végignézte a műsort az ablakból kb. 1:30-ig
Tomit meg már ismerem is;)
2006.01.02 15:42
Kaki ügyileg jól vagyunk
Töltött káposztától ismét beindult a dolog, és visszaállt a régi "kerékvágásba"
Nem győzöm használni a popsitörlőket egy-egy esemény után
Hála istennek!!! 
és mennyit??

2006.01.02 20:18
2006.01.02 20:35
Sajna akkor az egy párna volt,mert Tomit vittem fotózni. Õ a 17.oldalon van és épp a nyelvét nyújtja ki egy másik kisfiúra.Melyik a Fő utcás kép?Anyák Lapja 2002 aug. 77.oldal?A kislány pedig a barátnőnk Kinga. 
2006.01.02 22:25
Ugyanolyan pulcsi van rajtam mint rajtad,csak világoskékben,és épp szőke copfban van a hajam,babaruhákat válogatok. 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|