A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kubu: a szokásos,jó sok folyadék,minimum 3 l/nap,és már elkezdheti a sok-sok fehérjét!!! :D :D :D

Beültire belejön,és még több fehérjét ehet ;) :D
Vendég

Béka,
és a méhpempő ?

Rácalmásiak Drágáim,
hol van a vasútállomás Rácalmáson ? térképen nem találom :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu,
ez elég jó sok tüszi, úgyhogy mindenképpen igyon rengeteget (napi 4-5 liter) nehogy túlstimu alakuljon ki!
Ja és persze a szokásos, rengeteg fehérje! Túró, husi, tejfől, kefír, sajt, sőt, nekem S a testépítős fehérjeitalt is ajánlotta (nem próbáltam ki).

Kép
judit0713

Kubu: ha vékony a méhnyálkahártya,akkor lehet,de ahhoz nem értek,nekem szerencsére nem volt rá szükségem... :)
Vendég

gigi: Sajnos a cukor mizériával kapcsolatban kitanultam a szakmát. A 15. héttől a 37. hétig ment a dolog. És a tesónál is tuti kelleni fog, azt mondták ez várható.

kubu: Szerintem már nem sokat növel a méhpempő a nyálkahártyán, ahhoz a ciklus elején el kellett volna kezdenie. Reméljük nem ezen fog múlni.

Gyerekem a kanapén:

http://www.youtube.com/watch?v=bZyxqjnVxQk
vicky79
Budapest III. kerület

Bocsánat, de nem találom: a héten valaki belinkelt kétféle méhpempőt is, amik jók. Betennétek mégegyszer? meggyőztetek, fogok venni.(melyik jobb? a kapszula vagy a mézben lévő?)
Vendég

Kubu,
nekem még ajánlották a powerade nevű izotóniás italt is!

gigibp

Mia gratula, :D :D :D :D :arrow: :arrow: drukkk drukkkk , csak így tovább :lol: :lol:

A déli patika nagyon drága, bár én is jórészt ott váltottam ki a gyogyókat, mivel lehet EP kártyával fizetni. János kh-as olcsóbb, végén már ott vettem, még így is, hogy utólag kaptam csak vissza a manit.

Ma egy éve jött meg utoljára, abból a ciklusból lett Baluci és Kittike :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D mintha ma lett volna :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vörösmacska 2011.02.18 19:04-kor.

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!
Bocsi, hogy nem reagálok mindenkinek, de nem volt ma valami jó napom.
A lényeg, Lili pisit kellett volna leadnom, de egy ilyen picitől elég nehéz ez kivitelezni. (a nekik szánt vizeletzacsi egy sz@r)
De sikerült 2,5 óra alatt egy üvegbe összeszedni a dolgot, de nem értem oda időbe, és nem fogadták már el a laborban. :evil:

Lukácsné, Boldog Szülinapot Filipnek!!!

kahlan, én raktam fel egyik kapszula másik sima (olcsóbb), ja és nagyon fini :wink:
http://www.vitaminkiraly.hu/termek/roya ... -p110.html
http://selyemfu-webaruhaz.hu/spd/unas_5 ... z_Deak_31g

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody,
ölelések, na aki kitalálta hogy egy 6 hós gyerektől vizeletzacsival vételezz cuccot, áááááá brutál. sajnálom hogy nem jött össze.
baj van vagy miért kell vizsgálni ?

kubuspace

Végignéztem a Katiban a baba terhes reality-t. Nem gondoltam, hogy császár lesz a vége :roll:

Woody :shock: :shock: :shock: vizeletzacsi?? Ilyet még nem is hallottam. Azért ügyik vagytok! Kár, hogy már nem tudtad leadni.

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat, jövő héten visszaolvasok!!!

Végre itthon, Alberttel :)
Ma délután értünk haza, a védőnő és a gyerekorvos azonnal érkezett és tartott egy teljes babaápolási tanfolyamot, amin alig tudtunk figyelni a fáradságtól :) A jó hír, hogy iszonyú jó fejek és nagyon modernek, abszolút a mi stílusunk :)
Holnap délelőtt anyu, este a párom szülei jönnek, így elég sűrű a program. Alig várom a hétfőt, amikor végre együtt is lehetünk :o Olyan gyors most a tempo, hogy még fotózni se volt időnk. Majd jövő héten.
Albert egyenlőre nagyon jó fiú, egy álombaba, de tényleg nem ismerjük még…
Még tejem nincs, de nagyon dolgozunk az ügyön, Albert ügyes, én is, a cicim lusta :D

Jövő héten jelentkezem egy bővebb beszámolóval a szülésről :D Szuper volt, a kórházról is csak best dolgok egyébként. Mivel látogatási tilalom volt, nagyon üres volt, semmi inger nem ért, csak a baba és én. Olyan síri csend volt és kevés baba és hármas szobába voltam 3 kezdő anyuval, elég sokat röhögtünk. Viszont így még telóznom se volt. hol.
Még sosem éreztem ilyet, hogy teljesen kielégít, hogy órákon át nézegetjük egymást, én teljesen üres fejjel… Ezért elnézést, ha nem vettem fel telefont, vagy nem reagáltam, de egy teljesen más dimenzióban vagyok most.
Jelentkezem ahogy egy kicsit megszokjuk egymást :)

Természetesen most is produkáltunk. Megkaptuk a dokimtól a zárót, szóltak, hogy baba jöhet haza, megetettük, átöltöztettük, bmc-s záró leadása... jöttünk haza. Itthon védőnő kéri a gyerek zárójelentését, oltásiját... nézünk egymásra Frantival. Nézem a telom, hívott a dokim. Hívom vissza röhögve, ő is röhögött, hogy elég tipikus, konkrétan szóltak neki, hogy valakik a kórház engedélye és beleegyezése nélkül elvittek egy gyereket (alá sem írtak, semmi :)) Mondta, hogy rögtön tudta, hogy mi lehettünk :) Szóval, apa még ment vissza egy kört a JÁnosba a papírokért...

Aki még nem látta :)
http://www.youtube.com/user/Kremelicek

Kép
mieza

Woody, köszönöm!!!!

Mieza! Üdvözlünk ismét! Küldök csillagrombolókat a tejhez!
Vendég

Uramisten Mieza de kis gyönyörűséééges a kisfiad :shock: :D :D :D :D :D :D :D :D GRATULÁLOK még egyszer!!!!!

soksoksok tejcsit :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vörösmacska 2011.02.18 19:26-kor.

Maccs
vörösmacska

Mieza, ohhhhh! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez a video fantasztikus!
Csodaszép Albert!

Macs, ez a zacsi elég vicces. Oda kell ragasztani a gyerekre, de hát nálunk a pisi nem a zacsiba ment, az tuti. (pelusba, ha meg nem volt az sem rajta akkor a földre)

Kubu, mivel Lili sokat bukik. Ki kell vizsgálni, hogy miért lehet. (reflux) Kell vizelet, széklet és 3 napos étrend napló időpontokkal.
Gasztroenterológián voltunk és uh-ra megyünk.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

mieza: Gyönyörűek vagytok, Albert nagyon kis édes. Várunk még több képet róla. Hihetetlen, hogy ez a kis manó volt odabent, ugye?

woody: Vizeletgyűjtést sajnálom. Eddig nem vizsgálták a refluxot Lilinél? Táplálsz már hozzá? Az is kijön belőle? Csak mert Barbus is sokat bukott vissza, de állítólag amíg nem fogy vagy stagnál a súlya, addig nem nézik. Mi nem kaptunk AR-es tápot, amikor elkezdtem hozzátáplálni akkor elmúltak ezek a bukások.
vicky79
Budapest III. kerület

Mieza!
Gyönyörű a kisfiad!!!!! Gratulálok még egyszer!!!!!

Csajok!
Hogy tudom megnézni a Katiban a baba részeit a 7.-től??? Egyszerűen nem találom!!!

gigibp

Mieza: annyira klassz,hogy minden ilyen jól ment!!! :D
Albert baba gyönyörűséges,gratulálok hozzá mégegyszer!! :)

És várom majd én is a részletes beszámolót! ;)

Teljesen könnyeket csaltál a szemembe már azzal,amit most leírtál....
Várom a folytatást! :D
Vendég

Sziasztok Lányok !

Nincsenek jó hireim. De egy van :-) Zsuzsival megismerkedtem :-) Nagyon aranyos :-)

Rossz: arcüreg gyulladásom van, fáj a fülem, náthás vagyok.. ajjajj antibiotikumot adott Tanár Úr. Hétfőn lesz leszivás mi lesz ha náthás leszek ????

Üdv jó éjt :-)

Üdv!
Andi
kisborso

Kisborsó: jobbulást!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Bízzunk benne,hogy hétfőre jól leszel!

Arról még csak hallottam,hogy altatás nélkül is csinálnak leszívást,de hogy milyen,azt nem tudom,... :roll:
Vendég

Mieza: Gyönyörű a kis Albert. Azt elhhiszem, hogy más dimenzióban vagytok! Mégegyszer gratulálok, csodaszép baba!

Kisborsó: Jobbulást neked! Azt mondják, ha nincs láza akkor a torokfájás és a náthásság nem jelent problémát. Én is pont beülti után 6 nappal lettem beteg.

Vizeletgyűjtéssel kapcsolatban. Az én kisfiam 9 hónapos volt, amikor vizeletet kellett gyűjteni a zacsiba. Hát akkora hülyék voltunk. :lol: :lol: A zsákon ugyanis van egy kis lyuk, amibe a fütyikéjét bele kellett tenni és a zacsi meg egyébként ráragasztható volt a hasár. Na én, mint kezdő anyuka, biztosra mentem és a kis lyukon a gyerek golyócskáit is fütyivel együtt begyömöszköltem a lyukon. Csodálkoztam is, hogy olyan nehezen fér bele. Na a másodiknál már tudtuk, mert mondták, hogy elég csak a fütyit belógatni.
De lányoknál sokkal nehezebb ez a procedúra szerintem.

Csajok ez a menzi=0-val.

Kép
babicsek

Hahó!

Mieza akkor tényleg otthon - édes otthon, még édesebb, tündéribb babával.

Hihetetlen ugye? Gyönyörűséges és meseszép herceg. És ahogy látom a szopival se lesz itt baj, csak legyen mit, mert nagyon keresi a kicsi tündérfalat.

Bocsáss meg, hogy nagyik is akarják látni! Nem sűrűn lesz valaki anyuka és nagymami se! Te átéled milyen szülővé válni, ők akik ezt a csodát már átélték, most a nagyiként örülnek az új családtagnak.

Kép

Az új anyukának

szeretettel Kispatak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.02.18 20:37-kor.
Vendég

Kispatak: csodaszép a rózsa! :)
Vendég

Kisborsó: jobbulást! Infralámpázni nem kell?

Woody: sajnálom Lili hercegnődet, remélem sikerül a vizsgálat no meg a pis is. Hallottam mástól is, hogy ez bizony nem egyszerű feladat - de te ügyes vagy,majd megoldod

Irtok itt a vércukorról és mérőről. Nekem ma jött meg a vérnyomi mérő. Neten rendeltem, szerintem bagóért. Ez meg a fogdokker által javasolt speci fogköztisztító kefe (amit nem is lehet nagyon kapni) 7000 volt együtt és még egy kevés postaköltség. Akit érdekel irom a honlapot.

üdv kispatak
Vendég

Aranyosak vagytok.
Mieza: Gratulálok gyönyörű kisfiú :-)

Infralámpázok, gőzölök, bioptron lámpát is használtam.

Most megpróbáltam lefeküdni.. szétesik a fejem úgy fáj és lüktet

De minden rendben lesz ezt mondogatom :-)

Kispatak ez a rózsa gyönyörűűűű

Üdv!
Andi
kisborso

Mieza,
:-)))))))))))))))))) csúcs napotok volt, Albert tiszta apukája !

Kisborsó,
jobbulást !

khmmmm éppen most volt Matisz nagypapa a tv-ben, hát nekik aztán nincs arra gondjuk hogy a bmc-be járjanak, 14 fős a család persze ez asszem két generációból jön össze :-)

kubuspace

Mieza!

Gyönyörűűűűűű! Gratulálok és kívánom, hogy mihamarabb legyen sok tejcsid :D

Kép
avarka

Mieza:
Albert nagyon édes kisbaba!!!!

Kisborsó:
Ó,Te szegény.most nagyon nem hiányzott ez a betegség.Drukkjaim mennek hétfőre!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Jobbulást!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok,

Mieza csudajó a sztori a gyerekelhozásról papírok nélkül :) még jó hogy M ilyen pozitívan állt hozzá és nevetett rajta.

Úgy látom hétfőn hatalmas fórum tali lesz a bmc-ben.
Mennyien leszünk? 4-en vagy 5-en attól függ kinek hogy alakul a hétvégéje.

Kisborso, minden rendben VAN. pihenjél sokat és nyomjad a folyadékot, gyógyteát, gyógyfőzetet, vitaminokat ezerrel. és ha K azt mondta kell az antibiotikum akkor nyomjad azt is hogy hétfőre rendben légy. Hétfőn találkozunk Veled is :)

Kép
pannik
Budapest

Kisborsó, jobbulást :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Kép

Gigi, Katiban a baba - én is azt hittem először, hogy csak 7 rész van meg :lol: most nem tudok pontos linket beszúrni, de www.videoklinika.hu és írd be a keresőjébe, hogy "katiban" és kiadja, 22 rész van, ha jól emlékszem

Maccs
vörösmacska

sziasztok

először is Mieza örülök hogy otthon lehettek édes Albert nagyon cicizni akar ahogy a kis száját formázza nagyon édes.

minden kismaminak anyukának írom hogy a Cora baba mama hetet tart és tök olcsón vannak cuccok én 1500ft ért vettem Hannának kabátot jövő télre de pici cuccok is vannak nagyon olcsóért.....

szülinap jól sikerült minden oké volt leírom 5éves édes kisfiam sztoriját oviban. nem volt a legjobb barátja és hát meg szerette volna kínálni a tortájából ezért kitalálta Apa elhozta ebéd után és megkérdezték a címét hogy el szeretne vinni 1 szeletet a sünis tortájából, Apa elvitte a kisbarátjához megkapták a címét ovónénitől és tökre örült neki a kisbarátja is egyből eltűntek a szobába játszani azt mondta az apja... ezek az igazi barátságok.

A vacsi is finomra sikerült a torta is nagyon fincsi volt. majd holnap rakok fel képeket.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Mieza!
Hatalmas gratula Albert babához!!!!!!!!!!!!!!! Gyönyörűséges!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lukácsné!
Filipnek Nagyon Sok Boldog Születésnapot kívánok!!!!!!!!!!!!

Zsuzsannák!
Nagyon Sok Boldog Névnapot Nektek! Legyen szép napotok!!!

Avarka, Eszter!
Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!

Mindannyiótokra sokat gondolok és szorítok, hpgy minden úgy legyen ahohgy szeretnétek! Majd jövök és reagálok!
Puszi

gyoreneildi

Zsuzsiknak Boldogságos Nevüknapját kívánok én is!

Kép
Vendég

Boldogságos Zsuzsa, Zsuzsó, Zsuzsi, Zsuzska, Zsuzsanna napot kívánok!!!

Filipnek pedig utólag is nagyon boldog szülinapot!
(a beszámoló szerint meg is volt :D )

Kisborsó,
kúráld magad a hétvégén, aztán hajrá hétfő!!!
Nem lesz semmi bibi!

Kép
judit0713

Zsuzsannáknak boldog névnapot kívánok!

- ez már azt jelenti, mindjárt itt a tavasz :D :D :D :D :D :D

Maccs
vörösmacska

A hoxán egy lány összeírta az árakat, első inszeminációja volt a BMCben:

Merional (10db stimuláló injekció)+fecskendő: 13.164 Ft
Merional (újabb 5 ampulla): 6.583 Ft
Pregnyl (2 ampulla repesztő): 4.358 Ft
Utrogestan (2X60 db hüvelykapszula): 3.320 Ft

Ha másik félét írnak fel az elején, akkor is ennyire kell számítani?
És jól értem, hogy elsőnek a stimuinjekciót kell megvenni, a többit ráér később?
Vendég

Kahlan,
ha Gonal-t kapsz stimunak pl. az drágább! És igen, először elég a stimus, a repesztőt majd mondják mikorra kell, utro meg csak az inszem után.
Nekem Gonal-lal anno kb. 55 volt a vége.

Kép
judit0713

Judit, köszi! Akkor ezt belekalkulálom...
Vendég

Hahó!

Isten éltesse a Zsuzsanna nevű kismamikat, jelölteket, olvasókat!

Vajon Albert baba hogy aludt anyuci karjaiban ill. az uj ágyikóban - várjuk a választ.

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Boldog Zsuzsanna napot! :D :D

Kisborsó jobbulást, hétfőn talizunk, mert nekem is akkor lesz leszívás! :D :D (szerintem pénteken pont előttem lehettél benn K ügynöknél, szőke középhosszú hajad van?)

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Pannik most olvasom Te is jössz hétfőn? :D :D
Még nem találkoztam közületek senkivel, jó lenne már arcokat is kötni a nevekhez!!! :D :D :D :D

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

sziasztok jóreggelt!

Az összes Zsuzsannának boldog névnapot kívánok!!!!!!!! :)

Woody: sajnálom ezt a mizériát! Mikor kell újra vinni majd a piss-t?

Kisborsó: Jobbulást kívánok!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kahlan: Merionallal kb. ennyire jön ki, ha véletlen Menopurt kapnál akkor az viszont kb. 30-cal drágább lesz.

Lukácsné: Hogy milyen édes gyerek ez a Filip!!! :) El vagyok olvadva teljesen :)

Gigi: Katiban a baba részek kijönnek guglizva is.. katban a baba 8 utána ....9 így írod be úgy is.

Én: hát idáig rossz cukrokat úgy tűnik nem mértünk (tegnap reggel: 4,6 és 5,3.... este meg 5,3 és 5,8, ma eggeli 4,2... a másikat majd még eztuán mérjük, mert később keltünk).
Ja és ma bútorösszerakááááááááááááááás délután!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszter?, Avarka??? Sok sok pozitív hcg-s gondolat felétek!!!! :wink: :wink: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Sziasztok szép jó szombat reggelt,

Boldog névnapot a Zsuzsannáknak :)
Andi zseniális cukor értékek :wink: minden rendben van ezek szerint, bútorösszerakás biztos nagyon izgalmas lesz.

Este megnéztem Albert videot, olyan édes olyan megható ahogy Mieza simogatja a hátát, nem sírtam, most valahogy nincsenek könnyeim mert boldog vagyok h nemsokára én is kismami leszek, de éjjel vele vagy egy nagyon hasonló gyermekkel álmodtam csak itt volt nálunk az ágyunkban feküdt és Zoli simizte a hátát és meg sírtam boldogságomban.

Mia, igen én is megyek hétfőn, meg Eszter, meg Lujzici, meg kisborsó, meg Te meg ha úgy alakul akkor talán Zsuzska és Csucsu is, de az nem biztos, hát leszünk egy páran majd azért valami egyezményes jelölést találjunk ki h mindenkivel megismerkedhessünk én reggel 8-ra megyek be kell ugranom a nőgyógyászomhoz a jánosba a rákszűrés leleteiért de utána megyek azonnal a bmc-be
pannik
Budapest

Pannik:
Fent vagy az iwiw-en? Ha igen, akkor ha gondolod, dobjál priviben nekem egy email címet. Van egy összeszedett listám, hogy melyik nick név kit takar, és akár az én ismerőseim közül is megtalálhatod, aki be van jelölve persze... :) Úgy könnyen megtalálhatnád hétfőn a lányokat!!

Amúgy nagyon tetszik ez a faja pozitív gondolkodás, hozzáállás, ahogy írsz!!! Ez már fél siker!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Vicky: megnéztem a kanpés vidijót... Barbus milyen ügyes!!!!!! :) és okos!!!... hogy tudta hogy háttal kell lemászni, szépen megfordult és jött le!!! :)

Mieza: Hát más dimenzió??? :) Ez jó!!!! Tündéri a kisfiatok a felvételen! :) Várjuk majd a beszámolót... sok tejcit kívánok Nektek!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Lelki dokim kérdezte, hogy milyen neveken gondolkodunk és nem jutott eszembe mindegyik mert már rég beszéltünk róla, most elő vettem a kis jegyzetfüzetet ahová összegyűjtöttük, hogy jövő héten tudjam mondani, hát olyan szép nevekben értünk egyet annyira jó :)
fiú névnél a Bátor tetszik a legjobban mindkettőnknek de nagyon tetszik az Ákos, László, Tamás, Artúr, Ádám is
Lányoknál meg a Panni, Hanga, Eszter, Janka, Lili, Petra, Boróka meg még egy csomó másik de jó lenne már ilyeneken gondolkodni úgy lenne mögötte egy kis gazdácska aki névre várakozik a pocakban

ilyen gondolatokkal ébredtem ma szép napunk lesz :)
pannik
Budapest

Andi köszönöm, erre kijött egy kis könnycsepp amit írtál :) mégis csak van könnyem de csak kevés ;-)
Igen fent vagyok az iwiw-en, mindjárt küldök privátban egy nevet neked hogy megkeress

Áruljátok már el mi ez a Katiban a gyerek? soha nem hallottam róla mi ez????
pannik
Budapest

Pannik okes,
Katiban a gyerek egy házaspár házi videója, főleg a férj rögzíti (valami filmes a csávó).... a terhességet kíséri végig a vizsgálatokat, a hétköznapjaikba ad betekintést a hetek előrehaladtával, végig hogy hogy készülnek a baba fogadására.... és az utolsó 2 rész az már a kórházban a szülés előzményei és maga a szülés...az ő szemszögükből... Néhol bugyutácskák, de összességében engem nagyon megérintett a kis filmjük :)

andrea-1

Pannik

Mi már 1/4 8-ra megyünk urammal, elsőbbségivel mindenkit megelőzve végighajtunk a hosszú soron :D :D :D és utána eltűnünk a BMC mélyén és ahogy K ügynök mondta 13 óra körül kerülünk elő.

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Na majd megnézem ha kicsit jobb sebességet tud produkálni a mobil net, tegnap fél óra alatt töltötte le az Albertes videot, tetü lassú

pü ment a címmel névvel

kahlan a boldog névnapos kép nagyon aranyos
pannik
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?