szasztok,
érzem hogy kezdek széthullani

de biztos lesz jobb is, nem vagyok ura magamnak, a milliónyi elmaradásomat sehol nem tudom behozni, ma is hajnal 00.45-kor keltem azóta emailt írok, hirdetést adok fel, fordítok, gyógyszertájékoztatót böngészek, 5millió emailt próbálok megírni stb. stb. ááááá
bocsánat 10 oldal megint rapid lesz,
Kisbeeka,
köszönöm múlt pénteki kedves szavaidat
örülök újabb csodálatos kukkolós élményeknek, hát igen, Maja napról napra kerekedik.
óóóóó én mentem volna moziba
"A félszemű (erről nem hallottam)," - hétfő hajnalban néztem Oscart, és ez volt az egyik nagy vesztes, mert állítólag kaphatott volna 1-2 díjat.
max írd össze hogy miket gondolsz magatoknak, aztán egyeztess a családtagokkal.
én pl elmondhatom hogy mi mit vettünk újonnan: bébiőr, légzésfigyelő, mérleg, mellszívó, cumisüvegek, minden más teszes, barátnős, barátos, főnökös, turis stb. stb. vagy apa pofátlanul alkudozós (normál bababoltban).
azért nem biztos hogy azokat akiknél majd csak jön a baba nem lehet megkérdezni hogy mit tudnak kölcsönadni....ja írom nem szereted kölcsöndolgokat....
"El nem tudom képzelni,hogy ezek voltak már babán,gyönyörű állapotúak,és nagyon cukik" - 56-74 közötti rucik szerintem totál megkíméltek lehetnek, mert
1., gyerek nő mint gomba
2., mivel tudja lecsórizni atej vagy tápi (hát ez mindkettő kimosható).
ja múltkor is vettem Lizának két überállatkirályszuper kabátot 2x1 ft-ért

persze majd ha 4 éves lesz akkor lesz rá jó

de gondoltam ennyi pénzt nem sajnálok ruhában állni hagyni
látom lesz normális lista is, szupi, de szólj ha kell még
Estrella,
ígérem privi megy a napokban businessről.
turi: a XX. kerületben a sétáló utcában van egy noname turi, ott futottam bele ezekbe a kincsekbe.
léleksimik, remélem béke van már
emailcímet küldök

köszi
szép a felső nagyon, mellszívó jó !
Pannik,
édes lehetett múlt heti párbeszéd ügynököddel.
úúúú sajnálom tegnapi munkahelyi lebabrálást, ölelések !
Kispatak,
álmai palotája jelenleg Zsámbékon van, kész ház, medence, borospince és minden van (ezek nem voltak feltételek) huuu csudaszép !
Ann,
hugid gyerkőcei gyönyörűek !
szomszéd süket úgyhogy vele nincs nagy gondunk, de ahogy másokat se érdekel hogy két kisgyermek alvási idejében (12-14 között) szokott hiltivel fúrni így mi is revansolhatunk
rendben szólj és viszem őket

))
küldök email címet, köszönöm előre is az anyagokat.
ugye ? Lizának van ám egy ribancoshuncutkokketálós nézése, asszem fel kell kötnünk a gatyánkat.
kozmival nem beszéltem még, jelenleg akkora rügyek vannak rajtam, az államon, nyakamon (tudnám hogy éppen milyen nőgyógyászati eksön van a szervezetemben).
de ahogy elmúlik megyek hozzá.
aeret sajnálom, esetleg homeo nem segítene ?
főnök kapja be a balbokámat, buksisimik.
párodnak drukkolok !
Franci,
"Kubu, sajnálom a rossz éjszakát." - köszönöm, megbeszéltük gyerkőcökkel és megígérték több ilyen nem lesz
cisztát sajnálom, remélem elzúz.
Gergő milyen nagyfiú már !
Zsuzska, Pannik,
hajrá péntek !!!! kezet simogató, erőt adó simik mennek !
Zsu,
sok bosszantó dolog, hát a kutya rágja meg a fülüket.
Andi,
köszi infókat, raktároztam, elkezdem, meg tudom csinálni !
húúúú de csudiszép ez a pihenőszék !
szalad az idő, már szülésfelkészítő
anyós is megéri a pénzét, mondjuk anyám is kiakadt hogy mé' kell bejönni uramnak, nem neki való ez, aztán amikor (én hülye normális beszélgetést kezdeményezve) elkezdtem mondani neki hogy ez mekkora kötődés stb. stb. jól kiröhögött.
Sajti,
sok erőt a történésekhez.
sokat gondolok Rád !
Kahlan,
nagyon mókás linkek,
ügyesek lesztek szurival !!!!
Woody,
neked is írok email címet, köszi előre is az infókat.
mesélj már hogy kerültél be babavilágba ! ügyesek legyetek ! és majd mond hogy mikor nézzünk tévében.
Muc,
ismeretlenül is nagyon drukkolok !
Mia,
drukkolok.
Mieza,
itt is nagyon boldogságos születésnapot !
mindenkinek köszönöm Lizadicsiket.