A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Franci, mensi kezdettel én ennyire sosem agyaltam. Ha jó erősen megjön akár délután 4-kor de úgy hogy ömlik, az nekem első nap, mert akkor még délután 4-től este 10-ig amig fent vagyok rengeteg kijön és azt nem lehet másnapnak tekinteni.
De ha első nap még csak úgy mutatja magát de nem indul be isten igazából akkor az másnap. Persze orvosonként és páciensenként ez változó lehet, tuti mert amiket itt írtak a lányok meg amit orvosok mondtak eddig az is eltérő kicsikét. nekem Z azt mondta az elején az az első nap, amikor meglátom az első piros foltot, igaz nekem összesen 4 napos mary, tehát nagyon nem kell agyalnom mert nincs hosszú előjel meg hosszú végjáték. Szóval ez mindenkinél más.
A végére azt mondom bízzál magadban és tudni fogod, hogy melyik az első nap.
pannik
Budapest

Andi: hát ha a baba ebből a régifajta pólyából kiszabadul,áthívom a TV-stábot Woodyéktól ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekünk autós hordozó a születésig nem lesz,mert addig valószínűleg nem vesszük meg a babakocsit,csak útban lenne.
Majd akkor látjuk,hogy mi hogy merre meddig :D

Remélem addigra költözünk,és végleges lesz minden :D

Woody: ez nagyon klassz!!!! Én szoktam nézni a Babavilágot!
Na jó,nem mindig,de párszor már sikerült odakapcsolnom,és leragadtam a témáknál :D

Mi lesz a téma Nálatok?
Jujj,mindenképp megnézem majd!!!! :D
Vendég

Szóval ez a pólya annak idején is csak addig kellett,míg hazahoztak benne minket,aztán soha többet :lol: :lol: :lol: :lol:
erre meg csak jó lesz!

Néztem videón,ahogy a csecsemős a kórházban bepólyálja a babát,az nagyon durva!!!! :shock:

ha valaki abból a brutál kötésből kiszabadul,jó kis karrierre számíthat szabadulóművészként :lol: :lol: :lol: :lol:
jól bebugyolálja mindenben,húsz réteg ruha,majd elől-hátul összeköti a ruhácskát,mint valami kényszerzubbony,és csak a végén jön a pólya,amit úgy meghúz,hogy én már a látványtól kiakadtam,hogy az a baba hogy vett utána levegőt??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Miért Béku, szerinted 72. márciusában nem az a régifajta pólya volt anyáméknak ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát én nagyon nem akarok dolgokat a végére hagyni, nyugodtabb vagyok ha minden meglesz már időben.... :shock: :wink: :wink:

Hopp...azt nem is mondtam, hogy jövő héten elkezdjük ezt a szülésfelkészítőt! :) Eredetileg csak a 22-i héten mentünk volna, de Kpn-nel konultáltam, hogy az 1-es temaitka a jövő héten kezdődik és most még talán 8-án és 22-én a két fontosra el tud szabadulni Rajó még a költözködésük előtt, mert azokon azért jó lenne ha ottlenne Ő is (ezek a vajúdós témák). A legvégén meg nem akarnék már emiatt hetente átcaplatni a városon majd 35-36 hetesen... úgyhogy most megyünk.. hát..kíváncsi leszek. :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

MIEZA!!!!!!!!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!
ann74

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nekünk csak ez az egy dolog lesz,amit majd akkor veszünk meg több okból,az összes többi folyamatban ;)

Én a nagyon nagy pocak előtt le akarom tudni a vásárlásokat,amivel egész jól haladok,csak hát utolért a tanácstalanság :?
majd gyakorló anyukáknak felteszem a kérdéseket,mert azért vannak dolgok,amik nem érnek rá,ha a baba már itthon van,és ráeszmélek,hogy mégiscsak kéne...

áhh,nem tudom,miért nincs egy normális lista...
egy csomó baromság meg van azon a listán,ami a védőnős füzetkében volt,a felét lehúztam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

anyum is azt mondaná,hogy azok feleslegesek.

Párom meg elhűlt,mikor olvasta,amiket rajta hagytam a listán,hogy beszerzendő,hogy neki ilyen dolgok még csak eszébe se jutottak volna :lol: :lol: :lol: :lol:

Szülésfelkészítővel nem tudom,mi lesz nálunk :?
Párom nem ér rá,egyedül meg nem megyek :(

Tornára se mentem még,pedig már itt lenne az ideje...
Mivel Oroszlán már nem megy arra a kismamatornára,oda nem megyek akkor én sem,az Örs közelebb lenne,de még ahhoz is kell találnom partnert :lol: :lol: :lol: :lol:

no meg valami gatyát a tornához,ami rám jön... :shock:
a csípőm nagyon kiszélesedett,így már nem csak a pocak miatt vagyok bajban,mert az alá se tudom felvenni azt,ami korábban jó volt :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Upsz tényleg!!!! :D :D :D :D

Mieza drága,Isten éltessen!!!!!! :D :D :D :D
Kép
Vendég

Sajnos már megint előjött az aranyerem...pontosabban már megint vérzek. Komolyan mondom nem hiszem el, hogy beülti előtt ilyet tudok mindig produkálni. Dokkerhez nem megyek, mert többször voltam már egy jó dokinál, szerencsére nincs nagy baj, mert megvizsgált ősszel, és mondta hogy sajnos akinek van, annak ez időnként elő elő fog jönni. De kezelni lehet, értelme nincs hogy megműtsék. Inkább csak a fájdalom és a vérzés az ami nagyon zavar, meg az hogy nem jó ugye ha esetleg majd erőlködik az ember. Van spéci krémem, amit mindig felírt receptre a dokker, a recept nélküliek nem érnek semmit. Drukkoljatok hogy beültire rendbe jöjjek.
NA a főnököm meg most szúrt le éppen, mert egy ajánlatban elírtam vmit. Most meg itt pityergek. Annyira ritkán szokott leszúrni. Végül is csak annyit mondott, hogy nézzem meg mielőtt elküldöm, ne automatikusan küldjem el. Kicsit elegem van....Olyan néha mintha soha nem lenne vége ennek az állandó melónak, pörgésnek...
ann74

Béku: Miért..??? én pl. egyedül fogok menni a szülésfelkészítőre, pedig nekem aztán még jó messze is van helyileg a Jancsi.. :shock: ... 2 tematika van amire az apáknak is javallott (a vajúdásos rész, meg a szüléses légzéstechnikás) azokra elkéretőzik előbb Rajó .... de a többivel nem is kínoznám, mert úgysem Ő fogja napi szintem művelni azokat mint pl. a szoptatás... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem elég jó listám van, de szeirntem átküldtem én azt Neked is.. De Estrellának biztosan.... Na azon felesleges dolgok nem igen vannak :wink: 2 gyerekes nagyon reális gondolkodású anyukától kaptam :)

Tegnap amúgy kicsit felbaszódtam agyilag.... Anyósom megint alakított.... "merő jóindulatból".... :? :? :? :?
Rajó elmondta, hogy rákérdezett az anyja, hogy apás szülés lesz-e.. (mintha eddig már párszor nem mondtuk volna neki, hogy az lesz!!!).... R. rávágta, hogy természetesen!!!... Erre anyós elkezdett károgni neki, "Jajj kisfiam.... azért ezt jól gondold inkább át, mert ez nem férfiaknak való látvány és nem kéne ott lenned... stb..stb..." .... mert ő pl. szülés előtt nem tudott már napokkal elmenni wc-re és ott aztán jött minden neki kifele....
Hát bazze.. köszi... Na csak találkozzak vele!!!.. F... szért szól bele a dolgainkba már megint???? :shock: :shock: :shock: :shock: Az idáig még a terhesség alatt 1-szer sem!!!!!!!!!!!!!!!!!! jutott eszébe, hogy bármivel segítsen (főzés, beszerzések, festés után takarítás) de osztani az észt... az igen... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

andrea-1

MIEZA: Nagyon boldog születésnapot kívánon én is Neked!!! !!!!!!!

andrea-1

Ann: drukk,hogy gyorsan elmúljon ez az aranyér-dolog!!!!

Főnök miatt ne szomorkodj,ha csak ritkán szúr le,azt jelenti,jól dolgozol,és akkor ezzel ő is tisztában van! ;) :D
Vendég

Andi: nem tudom,valahogy nincs kedvem hozzá egyedül!
néztem múltkor valamit,asszem hó közepe táján van,ott elég érdekes dolgokat fognak elmondani,talán arra elmegyünk.

Én kínoznám apát a szoptatásos résszel is,nem baj,ha tudja,hogy mikor mi a teendő,ha én már nagyon el vagyok keseredve,legalább ő még észnél lesz :lol:
meg aztán párom nagyon érdeklődő,már faggatott a témával kapcsolatban,de hát nem sokmindent tudtam még neki erről mondani,majd a szakik :D

el vagyok anyátlanodva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

húúú,azt a listát lééééégyszi!!! :D
Vendég

Béku aranyos vagy!! A bőgés nem akar elmúlni :-( Pedig semmi okom rá, pont most nem szabadna tudom. Csak kicsit elegem van. Ma pl. kint felejtettem a reggeli kajáimat, nem tettem be a sajtokat a hűtőbe, ráadásul finom házi sajtok. Mintha szét lennék esve. Pedig különben meg azt érzem, hogy nyugodt vagyok. Ki érti ezt...
ann74

Hát már sajna kitöröltem, és szerintem nem mentettem külön le....de megnézem.... vagy várjuk meg Estrellát, hátha Neki le van mentve... ha nincs akkor majd begépelem megint.. jó? :)

Figyu, ha van kedved a Jancsiba eljönni és becsatlakozni akkor ott keddenként van 5-től... végülis a menetrend nagyjából ugyanaz lehet minden kórházban.. :shock:

andrea-1

Ann,
én nemrég voltam kriston torna tanfolyamon, mondjuk nem volt naggyon olcsó (16000 Ft a kétszer 6 óra), de ott kifejezetten ajánlották aranyérre is, sőt, a csajszi egy személyes kérdőív alapján mindenkinek az általánoson felül plusz egyéni gyakorlatokat is írt fel.
Ha gondolod, szívesen megadom a csajszi elérhetőségét, mert több helyen is tart tanfolyamot! Kétgyermekes anyuka, 35-40 körüli, tehát nem ciki előtte semmilyen téma!
Ja, és persze a szüléshez is nagyon jó segítség ez a torna, ééés, bármikor, terhesség alatt is csinálhatóak a gyakorlatok!

Franci,
nekem anno S. du. 4-ig mondta azt hogy addig első nap a mensi, ha rendesen megjön.

Bocsi lányok, jövök majd még, csak dolgozok, így próbálok most csak a legfontosabbakra időben reagálni!

Kép
judit0713

Andi: nem gáz,ha nem oda tartozom? :shock:
de köszi az ajánlatot,jól hangzik :D

én nem annyira kötődöm helyhez,csak a szülés miatt kellett választanom,ahhoz meg jó,ha közel van :D

rákérdezek Estrellánál,hátha megvan neki a lista.
Az a para ezzel a babanetes levelezővel,hogy a régebbi levelek kitörlődnek az újak érkezésével,így nem könnyű a korábbiaknak utánanézni :?
Vendég

nem törlődnek ki ha lemented :)

andrea-1

Béku
Mi még nem voltunk 4D-n, a 30. hétre jegyeztek elő, ezen szenvedek, hogy menjek-e akkor a kórházba fizetősre (Iszonyú kedves a nő, meg jó a rendelő), vagy oda csak a kötelező UH-ra és máshova fizetősre és akkor kétszer láthatom a picit...
De most nyugodt vagyok, nő rendesen, tegnap az optikus azt mondta, azt hitte, 1-2 héten belül szülök, akkora a hasam.
Mit vateráztál?
Ááá, sajnálom a kiságyat, de az tuti szebb, amit vettetek!
Én is azért vettem meg kb a 8. héten a babaágyat, mert tudtam, hogy sógornőék nekünk szánták az övéket, de az nagyon leharcolt, régi szivatmatraccal, én meg szép fehéret szerettem volna új kókuszmatraccal.

Andi
Jó rajótól ez a struccpilitika...
Nálunk férj elkezdte velem az IR diétát, mert zavarja a pocakja, persze ő jobban bűnözik, mint én. Hú, mikor összejöttünk, 68 kiló volt a 185 centijéhez, jó kis szálkás biciklista volt...
Nekem gyomorégés evés után is van, fura...
Iza éjjel is aktív?
Örülök, hogy minden rendben!
És gratula a babakocsihoz, ügyesek vagytok a kuponnal!!!
Most megnéztem a kuponokat, de szép ez a felső:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32
És akciós a kinézett mellszívóm is:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32
Én valami hintát fogok kapni kölcsön azt hiszem, akkor jobb a pihenőszék?
Végülis az olyami, mint a hordozó, nem?
Nagyon szépet néztél ki!
Az IR ugye csak az elején okozhat vetélést? Ha a 6. hónapban vagyok már és becsúszott egy kis csoki, akkor nem lesz baja a picúrnak, ugye??? Tiszta lelkiismeretfurdalásom van a tegnapi miatt :(

Brumi
Én úgy tudom, háziorvos nem tud beutalót adni terhelésesre, csak nőgyógyász, én ezért is mentem a Mensmentisbe, mert ha még elmegyek magándokihoz, ugyanott vagyok árban…
Ann tett fel múltkor egy helyet, ahol olcsón megcsinálják: www.centrumlab.hu

Vicky
Tudod, ez olyan, hogy előre elgondolom, hogy én hogy fogom csinálni, aztán majd ha üvölt mellettem a gyerek, akkor meglátom, mi lesz az elveimmel… :)
Majd lehet priviben kérdezek, van valami fájdalom, ami idegesít, vagyis csak az, hogy nem tudom, baj-e…
Jó, hogy Barbus nem szereti a csokit…
Én sajnos nagyon kívánom :(
Gratulálok a jó eredményhez és hogy megúszod a műtétet, nagy megkönnyebbülés lehet…

Ann
A Norbis csokipudingot én is szeretem :)
Meg a rendelős kajájukat is, nagyon jókat eszem 50 gr körül…
Milyen a Candereles csoki?
Holnap mész Sz.-hez?
Szerintem próbáld meg mégegyszer felhozni a progeszteront, jobb, ha megnyugodsz.
Hú, remélem párodat nem fogják elküldeni! Abban igaza van, hogy ez lökést adna a Pestre költözéshez, de azért jobb, ha van fix jövedelem.
Férj békésebb volt már tegnap, gondoltam, hogy valami más van a háttérben, biztos munkahelyi gond, de inkább nem feszegettem.
Sajnálom a leszúrást :(
Aranyérre nem használ semmilyen kenőcs?

Timso
Köszi a linket, Fülöp dokinál volt az ismerősöm, ő küldte immunológiai vizsgálatra, ahonnan elküldték.

Woody
Hogyhogy??? Miről kell majd beszélned a műsorban? Majd írd meg, mikor lesz adásban!

Mieza
Nagyon boldog születésnapot!!!!

Kép Kép
estrella22

Judit
Tényleg, nekünk is mondta Kriston, hogy jó aranyérre...

Andi
Nekem a tönkrement pendrive-omon volt lementve, de mindjárt nézem a priviket…

Kép Kép
estrella22

Megvan, átküldtem!

Kép Kép
estrella22

Estrella: egy cuki téli kordkabátot :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nem volt tervben,csak megláttam :D :D
ja,és sötét türkisz ;)

4D-sre lehet hogy az Uzsokiba megyünk legközelebb,az 4500-zal olcsóbb lenne :roll: Mondjuk ez az akció is jól hangzik,amit belinkeltél!!

ápr. 30-ig még szerintem mennénk is valamikor,persze nem akarunk túl sűrűn se :)
Vendég

Estrella az a blúzika nagyon csecse, de a mellszívó elég riasztó, de azért alig várom, hogy használhassam egyszer Én is!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Estrella.... ennek a mellszívónak a kézi verziója van egyelőre nekem is (csak a kicsit avétosabb kivitelű....de soha nem használt)... többek tanácsára megvárom, hogy szükséges lesz-e beruházni egy elektromosra.... Nagyon nem látom át ezt a témát még.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
A felső nagyon jó!!! Vedd meg mindenképp..... lehet egyre beruházok én is????? :lol: :lol: :lol:
IR hát szerintem csak az elején kavarhat be.... tegnapelőtt-tegnap olyanokat mértem hogy nálam is becsúszott 2 sor noisettes a nagymilkából!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Lelkiismeretfurdalás nélkül....úgyhogy Te is nyugizz szerintem ezügyben :wink:

andrea-1

Aranyérre Én a Hemorid krémet ajánlanám, terhesen is nyugodtan lehet használni, hűsít, fájdalmat csillapít......

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mieza:
Nagyon-nagyon boldog szülinapot!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andi köszi a tippet. Anno én is elvégeztem a tanfolyamot, nem lenne hülység gyakorolnom.
Mia, köszi, veszek majd azért olyan krémet is, mert a mostanim az nem hűsít.
ann74

Sziasztok!

Kubu, nagyon tünemény Liza baba.

Andi, szerintem jó ez a pihenőszék. És tényleg jó az erkélyes alváshoz is.
Láttam tegnap egy olyan kocsit amilyet te is kinéztél. Nagyon tetszett élőbe. Az kék barna volt, egy kisfiú aludt benne.

Zsuzska, Pannik, péntek már holnap van. Jaj de jó és a hétfő is mindjárt itt lesz.

Zsuzsi, én utálom mikor elcseszik a dolgaimat, főleg ha nekem nagyon fontos lenne.

Mia, drukkolok ezerrel.

Sajti, sajnálom ami történt.

Kahlan, kicsit pihent agyúak a szülők. Én szeretem a SW-t de azért nem ennyire.

Muc, nagyon jók lettek az eredményeid. Nekem a mettől először romlott az inzulinom. Pedig akkor jobban diétáztam mint most.

Woody, majd kérünk tájékoztatást mikor kell nézni a TV-t.

Mieza, Boldog Születésnapot.

Ann, sajnálom az aranyeret. Nekem is mindig itt ólálkodik.

Köszönöm az első napos hozzászólásokat. Sajna nekem az első 24 óra szenvedés.

Tegnap voltam mell uh-n. És sajna találtak egy cisztát. Ott azt mondták nem akadálya a meddőségi kezelésnek. De azért aggaszt hogy a BMC-be mit mondanak. Ez a dokinő szerint lehet ha megjön fel is szívódik. És a hónaljam alatt is vannak mirigyek, mondjuk erre rájöttem a szoptatás alatt. Dokinő is mondta nehéz lehetett onnan lefejni.
franci

Kép

Farsangozó Gergő cowboy[/img]
franci

Franci: ez nagyon jó kép!!!!! :D :D :D
milyen kis helyes Gergő!! :)
Vendég

szasztok,
érzem hogy kezdek széthullani :-) de biztos lesz jobb is, nem vagyok ura magamnak, a milliónyi elmaradásomat sehol nem tudom behozni, ma is hajnal 00.45-kor keltem azóta emailt írok, hirdetést adok fel, fordítok, gyógyszertájékoztatót böngészek, 5millió emailt próbálok megírni stb. stb. ááááá

bocsánat 10 oldal megint rapid lesz,

Kisbeeka,
köszönöm múlt pénteki kedves szavaidat :-)
örülök újabb csodálatos kukkolós élményeknek, hát igen, Maja napról napra kerekedik.
óóóóó én mentem volna moziba :-)
"A félszemű (erről nem hallottam)," - hétfő hajnalban néztem Oscart, és ez volt az egyik nagy vesztes, mert állítólag kaphatott volna 1-2 díjat.
max írd össze hogy miket gondolsz magatoknak, aztán egyeztess a családtagokkal.
én pl elmondhatom hogy mi mit vettünk újonnan: bébiőr, légzésfigyelő, mérleg, mellszívó, cumisüvegek, minden más teszes, barátnős, barátos, főnökös, turis stb. stb. vagy apa pofátlanul alkudozós (normál bababoltban).
azért nem biztos hogy azokat akiknél majd csak jön a baba nem lehet megkérdezni hogy mit tudnak kölcsönadni....ja írom nem szereted kölcsöndolgokat....
"El nem tudom képzelni,hogy ezek voltak már babán,gyönyörű állapotúak,és nagyon cukik" - 56-74 közötti rucik szerintem totál megkíméltek lehetnek, mert
1., gyerek nő mint gomba
2., mivel tudja lecsórizni atej vagy tápi (hát ez mindkettő kimosható).
ja múltkor is vettem Lizának két überállatkirályszuper kabátot 2x1 ft-ért :-) persze majd ha 4 éves lesz akkor lesz rá jó :-) de gondoltam ennyi pénzt nem sajnálok ruhában állni hagyni
látom lesz normális lista is, szupi, de szólj ha kell még :-)

Estrella,
ígérem privi megy a napokban businessről.
turi: a XX. kerületben a sétáló utcában van egy noname turi, ott futottam bele ezekbe a kincsekbe.
léleksimik, remélem béke van már :-)
emailcímet küldök :-) köszi
szép a felső nagyon, mellszívó jó !

Pannik,
édes lehetett múlt heti párbeszéd ügynököddel.
úúúú sajnálom tegnapi munkahelyi lebabrálást, ölelések !

Kispatak,
álmai palotája jelenleg Zsámbékon van, kész ház, medence, borospince és minden van (ezek nem voltak feltételek) huuu csudaszép !

Ann,
hugid gyerkőcei gyönyörűek !
szomszéd süket úgyhogy vele nincs nagy gondunk, de ahogy másokat se érdekel hogy két kisgyermek alvási idejében (12-14 között) szokott hiltivel fúrni így mi is revansolhatunk :-)
rendben szólj és viszem őket :-)))
küldök email címet, köszönöm előre is az anyagokat.
ugye ? Lizának van ám egy ribancoshuncutkokketálós nézése, asszem fel kell kötnünk a gatyánkat.
kozmival nem beszéltem még, jelenleg akkora rügyek vannak rajtam, az államon, nyakamon (tudnám hogy éppen milyen nőgyógyászati eksön van a szervezetemben).
de ahogy elmúlik megyek hozzá.
aeret sajnálom, esetleg homeo nem segítene ?
főnök kapja be a balbokámat, buksisimik.
párodnak drukkolok !

Franci,
"Kubu, sajnálom a rossz éjszakát." - köszönöm, megbeszéltük gyerkőcökkel és megígérték több ilyen nem lesz :-)
cisztát sajnálom, remélem elzúz.
Gergő milyen nagyfiú már !

Zsuzska, Pannik,
hajrá péntek !!!! kezet simogató, erőt adó simik mennek !

Zsu,
sok bosszantó dolog, hát a kutya rágja meg a fülüket.

Andi,
köszi infókat, raktároztam, elkezdem, meg tudom csinálni !
húúúú de csudiszép ez a pihenőszék !
szalad az idő, már szülésfelkészítő :-)
anyós is megéri a pénzét, mondjuk anyám is kiakadt hogy mé' kell bejönni uramnak, nem neki való ez, aztán amikor (én hülye normális beszélgetést kezdeményezve) elkezdtem mondani neki hogy ez mekkora kötődés stb. stb. jól kiröhögött.

Sajti,
sok erőt a történésekhez.
sokat gondolok Rád !

Kahlan,
nagyon mókás linkek,
ügyesek lesztek szurival !!!!

Woody,
neked is írok email címet, köszi előre is az infókat.
mesélj már hogy kerültél be babavilágba ! ügyesek legyetek ! és majd mond hogy mikor nézzünk tévében.

Muc,
ismeretlenül is nagyon drukkolok !

Mia,
drukkolok.

Mieza,
itt is nagyon boldogságos születésnapot !

mindenkinek köszönöm Lizadicsiket.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Laptetű mindenkié!!! :lol: :lol: :lol:

Franci, de édes Gergő!
Sajnálom a cisztát, de ha ők azt mondták, hogy mehet a kezelés akkor a BMC-ben sem lesz gond szerintem.

Ann, sajnálom az aranyeret. Remélem a kérm használ!

Andi, akkor hatásos volt a Macsokra kiabálás. Szerintem akkor a székkel sem lesz gond.

Légzésfigyelő volt a téma. De szerintem borzalmas voltam. :? Ilyenkor persze izgul az ember... Nem is tudja, hogy miket beszél, pedig tök aranyosak voltak (szerintem a kamera teszi).
Lili meg nagyokat csuklott (majd ez is benne lesz) :wink:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sajti:
Hát ezek nem igazán jó hírek, drukkolok nagyon,hogy még is csak ne legyen brutál adóság és hamarosan rendeződjenek a dolgok!!!!

Andi:
Pihenőszék nagyon szuper!!!Gratula az új szerzeményekhez!!!!!

Breki:
Sajnálom,hogy Apukád ne szólt időben a kisággyal kapcsolatban,de gondolj arra hátha a kistesó hamarabb fog érkezni,mind gondoljátok és akkor már is szükség lesz az ágyikóra!!!!

Ann:
Aranyeret sajnálom,nem lehet valami kellemes dolog!!!!Főnökkel meg ne foglalkozz!!!Gondolj arra,hogy nemsokára beköltöznek hozzád a picurkáid!!!!
Holnap majd ne felejts el meglátogatni!!!!

Woody:
Mikor lesztek láthatók a TV-ben?

Franci:
Gergő nagyon helyes!!!!

Pannik:
Telik nagyon az idő,nem sokára itt van péntek reggel!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Kubu: köszi!!! :)
Andi-féle lista megérkezett Estrellától,nekem mondjuk még arról is van,amit lehúznék neten olvasottak alapján :roll:

húúú,az klassz lenne,ha küldenél Te is listát,ezeket összevetem :)
légzésfigyelőt (és később babaőrt is) mindenképp szeretnék,én paramami vagyok :D

tudom,hogy nem itt kéne rákérdeznem,de milyen tipusú mellszívót érdemes venni? olvastam,hogy a Medela Harmony elég jó,most azt néztem ki ;)

ja,a kis kabátkát én is 350 ft-ért vettem csak :D
egyszerűen nem bírtam otthagyni :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Woody: de jóóó,épp aktuális a téma ;)
cuki lehetett Lili :D :D :D
mikor láthatjuk??
Vendég

Sziasztok!!

Köszi mára a drukkokat,még egy kicsit kérnék belőle.Sajnos petezsák nem nőtt,pulzálás sincs benne.Hétfőn kell vissza mennem,aztán meglátjuk mi lesz.

Kedvem a béka segge alatt. :oops: :cry: :cry: :cry:
csucsu99
Budapest

Zsuzska: köszi,és milyen igazad van!!! :D
klassz lenne,ha Maja után spontán babánk lenne,és bár tudom,hogy nehéz lesz,de örülnék,ha hamar jönne a 2. baba ;)
Vendég

Csucsu: jajj Istenem,de sajnálom...!!!!!!!
ezt nem is nagyon értem... ölellek!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

JAj Csucsu!! Neeee!! De azért küldöm a drukkokat továbbra is ezerrel, hogy mégis hátha... csak vmi tévedés lehet..
ann74

Én is ezen töröm a fejem...mi van,ha csak el volt mérve múltkor,vagy... nem is tudom....
mert a pulzálás az változó,hogy kinél mikortól van....

Remélem a hétfő jobb hírekkel szolgál,és csak elszámoltak valamit!!!!!!!!!
Vendég

Csucsu, csuriban minden újjam értetek, drukkolok, hogy rendben legyen hétfőn. Találkozni is tudunk ha szeretnéd, gyere hátra hozzánk, ha úgy gondolod.

Mia priviben írom a nevem a hétfői talihoz, hogy tudd kit kell keresni

Woody, drukk a felvételhez, mikor lesz adásban amit ma rögzítenenk?

Ann, aranyérhez nem értem, semmi jót sem bíztatót nem tudok mondani, sajánállak nagyon, szegénykém neked is van elég most a beülti előtt, de lényeg, hogy sikerülni fog a többi nem számít meglátod
pannik
Budapest

Zsuzska, igen, már csak 1-et kell aludni, de jó lenne ha egy szobában lennénk, azért én izgulok egy kicsit az altatás miatt, szokás szerint már picit görcsben a gyomrom és a sok meló sem segít rajtam :(

Pocakom feszül érzem a tüsziket rendesen, Zsuzska Te hogy vagy ezzel? Sajttortát csak hétfőre vállalom, holnapra nem fog menni, ne haragudj. De hétfőn aki jön az megkóstolhatja :wink:
pannik
Budapest

Sziasztok lányok,

Először is Csucsu nagyon sajnálom, remélem mihamarabb rendeződik a dolog...
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget. Jól megjártam ma mert Z. már ma sem volt! A Tanár Úrhoz kértem magam és ő megvizsgált, minden ok kezdhetünk. Már nagyon jókat szórakozom az ilyen szituációkon amikor annyira szerencsétlen vagyok hogy könyvet írhatnék. Nem is én lennék ha nem így történt volna.

Ann:
Neked is köszönöm a dicséretet. 6x étkezem egy nap, 180 grammos diétával kezdtem majd azt felemeltük napi 200grammra mert nagyon fogytam tőle.
Aranyeret sajnálom, ez nem kellemes, de kezel és hamar helyrejön.

Pannik:
Altatástól ne félj, nem lesz semmi gond.

Woody:
Én is bízom benne hogy ez most a mi lehetőségünk lesz. Csak pozitívan tudok most gondolkodni.
Lilihez gratulálok, nagyon szép kislány!

Andi:
Babakocsit amióta mutattad azóta már 2x láttam az utcán, és nagyon jól néz ki.

Franci:
Mindenáron el akartam kerülni a gyógyszert, így igyekeztem betartani a diétát. És sikerült.
Cisztát sajnálom, akár még ki is ürülhet bármikor, ez nem lehet akadály.
Gergő igazi kis cowboy lett :-)

Kubu:
Lisa tiszta Marci nagyon édesek :-)

Mégegyszer köszönöm mindenkinek a drukkokat és a dicséreteket, már csak ezért is sikerülnie kell!
muc

Pannik, természetes hogy izgulsz kicsit. De minden tuti lesz!!
A melóval én is így vagyok, hiába van baromi sok, mégis kattog az agyam. És csak számolom a napokat..
Hát kiváncsi vagyok, hogy fog kijönni a holnapi nap. Neked hánykor volt a t.repi injekció? Valyon hányra kerülsz sorra?
ann74

Ann: nekem tényleg pont 36 órával később volt a leszívásom,mint ahogy be kellett adni a tüszőrepesztőt,és bár rákészültem,hogy késői szuri lesz,Sz mikor felhívott,20:30-kor adatta be,és kérte,hogy időben érjünk be BMC-be,mert velem kezd,és tényleg 8:30 volt :D
(pár perc csúszás volt csak :) )
Vendég

Csucsu:
Nagyon sajnálom!!!! Még ne add fel,lehet csak egy tévedés!!!
Hétfőhöz drukkolok nagyon!!!

Pannik:
Sajttorta miatt most ne izgasd magadat,most van elég dolgod azon kívül is.
Remélem a közös szobát megtudjuk oldani,gondolom,ha szolunk,hogy egy szobában szeretnénk lenni akkor megoldható,de ez csak az én elméletem.
Pocakom nekem is feszül,érzem nagyon a tüszikéket,de gondolom ez természetes.
Altatástól meg ne izgulj, majd felvidítalak,Én nem félek,ez legyen a legnagyobb gondom!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

CSucsukám: itt is azt mondom, hogy hétfőig még bizakodjunk!!!!
Lányok, most nem emlékszem itt olvastam-e vagy máshol, de az volt, hogy valakinek ugyanígy az elején nem láttak petezsák növekedést, de mikorra visszarendelték már beindult a kis pöttye.... De biztosan emlékszem hogy olvastam ilyet!!!!!

Muc: remek, hogy tudsz kezdeni!! :wink:

Woody: Majd jól lecsekkolunk, aztán megmondjuk milyen voltál, jó??? Lili aranyos lehtett a csuklással!!! :)

Kubu: hát nem semmi mennyi fele "forgácsolódsz szét"....azért légyszíves csak óvatosan!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Anyósom.... hát ilyen....de majd berakom egyesbe, csak találkozzunk... :shock:

andrea-1

Andi: én is hallottam egy ilyen esetet,már "temették" a dolgot,aztán kiderült,hogy csak elszámolták a heteket,és azóta is megfelelően fejlődik a baba.

Anyósod igazi hiéna.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
mi épp ezért nem annyira kommunikálunk énanyósommal...
inkább csak tényként közöljük a dolgokat.

micsoda baromság ez,hogy nem neki való???
egyik pasinak se való jobban,mégis életük legcsodálatosabb élménye!!!!!!

még jó,hogy bent akarnak lenni!!
Vendég

Béku, közben beugrott Estrellánál volt így, hogy nehezen indult be a baba és ott volt egy db-ig bizonytalanság.... már megírtam Csucsukámnak is... jól emlékeztem, hogy volt ilyen..... :shock:

Én nagyon bizakodó vagyok!
Küldöm a pozitív energiát CSucsukám: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

andrea-1

Gergő dicséreteket köszönöm. Hízik tőle rendesen a májam.

Kubu, ennyi minden mellé, hogy férne be a mozi. Nem semmi vagy. Le a kalappal előtted.

Woody, tuti leköröztél jó pár műsorvezetők. Némelyik elég gyatra.

Béku, a légzésfigyelő a világ egyik legjobb találmánya. A másik a sudokrém.

Csucsu, nagyon sajnálom. Remélem semmi gáz nincs. Anno, lassan 5 éve, engem is ilyenekkel riogattak. Kicsit feljebb ott vigyorog.

Muc, ehhez még sokat fogytál is???? Azta!!!

:) Lányok, a kis cowboy-t 5 éve hoztuk össze. :)
franci

Andi: én nem rá gondoltam,erre nem is emlékeztem... :roll:
így akkor már 2 eset is van,ami alátámasztja,hogy van ilyen...

nagyon remélem,hogy csak erről van szó,komolyan!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Jajj csajok, nálunk meg mi történt délelőtt... FElcsönget a szomszéd lépcsőházban lakó barátnőm, hogy megvan-e a MIlike cicánk... Mondom persze, itt alszik az ágyon... Ugye emlékeztek hogy nyáron el volt veszve.... szóval pont itt a mi kapunk előtt elütöttek egy nagyon hasonló cicát, itt feküdt szegény meghalva :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Barátosné azt hitte a mienk...
Fél óra múlva kaputelefon.. másik szomszéd... már tudtam mit akar mondani....
Gondnok valahol kóricált de mostanra már eltemette szegény cicát...

VISZONT..asszem tudom kinek a cicája lehet... itt a lakóparkos övezet mellett a családiházaknál láttunk egy ugyanolyan cicát mint a MIlike (legalábbis nagyon hasonlót), amikor a mi kis elveszettünket kerestük........ még a szomszéd lakópark biztonsági őre be is fogta miután a mi cicánk megvolt, mert azt hitte ezt a cicát keressük..... szóval szerintem az a cica lehetett. Én akkor, nyáron én láttam, hogy az a cica hova ment be, melyik házba.

Úgy gondoltam most, hogy délután elmegyek becsöngetek oda, hogy megvan-e a cica, mert ha igazam van, akkor csak kéne tudják a gazdik hogy mi történt.... nem??? Rajó azt mondja, hogy ne szóljak, de hát nekünk se volt se éjjelünk se nappalunk, míg meg nem lett a cica... és az hogy hetekig keressék, kurva kimerítő lehet.... Beazonosító biléta nem volt a cicán asszem.

Szerintetek se szóljak??? :(

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?