Baby
A páromat jövő héten szerdán műtik. Kedden fekszik be és valószínű, h szerdán műtik. Eléggé tartok tőle. A vérvétel eredményei sem valami fényesek. Nagyon igazságtalan az élet. Nem iszik, nem dohányzik, nem drogozik, egészségesen táplálkozik, tök normális és pont Ő beteg. Bőven elég lenne nekünk ez a tömegeket megmozgató babagyártás.
Gica
Mi újság?
Süni
Én személy szerint nem fürdök most (pedig imádok a meleg vízben ülni és olvasgatni, vagy csak meditálni), inkább zuhanyzok. Nem tudom ezt honnan vettem, de úgy emlékszem, hogy a meleg víz vérbőséget okoz és az most nem túl jó. Lehet, hogy ez hülyeség, de én nem merek fürcsizni.
Naposoldal
jól vagytok? szurkál még a pocid? Ma egy picit nekem is szurkált, de nem tom miért, mert még elég korai. Te is feküdtél beültetés után? Mert W doki azt mondta ne emeljek, de amúgy óvatosan, de uaúgy éljek, mint eddig. Van, aki azt mondja a fekvés se jó. Én meg már nem tudom mi a jó.
Úgy örülök, hogy ma lesz a Házon kívül, mert azt hittem kedden volt és lekéstem.
Átnézek az iwiw-re. Írjatok, mert nekem nagy kihívás a fekvés és már majdnem egy napja fekszem.

]