Ok. vettem a lapot, de még nem tudom eldönteni, hogy melege van-e vagy nincs, azt mondták, hogy nyügös ha melege van, hát Nati az nem nyügös ennyi ruciban, pedig én is úgy gondoltam ,hogy melege lehet...
Tegnap felhívtam a dokit a varrat miatt és azt mondta menjek be, megnézi. Hát este beszaladtam és ki is szedte azt az egy varratot. Azt mondta nem érti, mert ez felszivodó varrat volt, de már volt ilyen egy kismamánál és annál is ki kellett szedni.
De jó, hogy nem olyannal csinálta, amit ki kellett volna szedni, mert elég "fájdalmas" volt ez az egy is...
Ma megyek vizsgázni, szorítsatok!! Sajna nem sokat tanultam úgy,hogy lehet, hogy bukta lesz... sőt tuti!!
Ja és nézek Natinak valami nyárias cucokat, mert amiket most adok rá az a keresztlányomé, aki most 1 éves, de a baba januárban született anno, ezért is van, hogy ilyen melegebb cucok vannak a szekrényben most.
Hú ez egy kicsit magyartalanra sikerült........
Sorry, de még HAJNAL van.
Apuci is meg a kisasszony is még durmol.. most én is milyen jót tudnék még aludni!! Bezzeg, ha most nem mennék sehova akkor tutti fent lenne..
Ja és képzeljétek tegnap este lefektettem magam mellé, mert nem akart aludni nekem meg muszály volt, mert ma megyek Pestre, ez volt 11kor és reggel 4.30-ig aludt mellettem, fel sem kelt a kis drága...
Na pusza!!
SZORÍTSATOK!!!!