A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Rek,
még annyit,h My way nálam is nagyon kedvenc, de igazán a blue skies-t szeretem. Az nincs rajta???
de szeretem a My way feldolgozását is... :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ancsi,
ha más nem, én szivesen irok majd Neked sms-t, ha Votiv megszül :wink:
fibi

Barbi :) Te keményanya :D Emlékszem milyen fura ez az időszak, amikor az ember lánya rájön, hogy az eddig csecsemő ded már műsorozik és nem mindig az "azonnal ugrok és teljesítem minden kívánságát" reflex a célravezető...

Szrek :) Gratula a 2 rágóhoz!! :D Hányás :( de legalább a kedélye jó, szegény hvg-k :lol:

Fibi :) rémálmok :( :( akkor Rád fér egy kis +++

Votiv :) Neked meg mennek a drukkok, olyan szép idő van, igazán szülésre való :wink:

Zuzi :) Továbbra is mennek a ++++ a kiscsajnak!!!

Zsan :) Jaj, ronda hányós vírus :( Bulást Nektek!!!!

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

Én is egész éjjel a pici lányzóra gondoltam, még imádkoztam is, pedig nem is vagyok vallásos. :?

Votiv: Lilinek teliholdkor kell születnie. :D

Kép
Kép
tinu

Deni: lapos agy, hm most nekem is ez van :( ez a nagy problémám...

Arian: nődoki: UM ámde ő nem a bratyizós, mosolygós, negédes fajta...viszont alapos és korrekt

Neet: fotó nincs az én Brúszomról :) igaz a trikóját nem téptem meg, ámde szerzett egy újabb vörös foltot a füle mögé...

Zsan: megnőtt ez a pocak!! :)

Leni: pocak ott is helyre ;)

Lindi: Bajnival nem próbálsz meg Dévényes tornát? Mi odajártunk tőletek 5 percre a Rózsa vagy Rózsakert utcába és nagyon tudom ajánlani! Ha érdekel priviben a részleteket szívesen megosztom veled!! Bajni amúgy szerintem tiszta Aptya!

Votiv: HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

Ancsi: dejóóóó nektek!!!

Zuz: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ nemtudok mit írni....

Nuk: Szopi ;) amiket írtál hááát :(

Szrek: Boldog Szülinapot és hányásmentes továbbiakat ++++ Ábelnek!

Fibi: ilyeneket szoktam én is álmodni és kész vagyok tőlük!!!
neked most nem kéne ilyeneket ???!!! persze, könnyű ezt mondani...
érdeklődők-vevők??

Holnap megyek Pécsre..egész nap mondogatom a dednek, hogy nem leszek vele két napig és jó kislány legyen, meg ne sírjon mert megjövök, viselkedjen jól a nagyival..hát kiváncsi vagyok mi lesz...

el mert anyázik a lányom
Rylie
rylie

Rylie,
és mitöl lapos az agyad? :?
hát ja, nem kéne, de sokminden mást sem kéne, viszont ezek jönnek, nem igen tudom kivédeni.
köszi, érdeklödök elvileg mult héten aszondták, ma jönnek, de még nem hivtak vissza, hogy akkor hánykor, és hogy tényleg jönnek e.... :roll:
fibi

a ti gyerekeitek is mindig mindenhol ott vannak és csüngenek?! :roll: :lol: mármint az ember lányán; persze jólesik meg minden de azért.... :lol:

Rylie,
írhatnál (ugyan nem 3000-es létszámú) a gyermeknevelésről, mint állandó rendezvényszervezési és terepbiztosítási kihívásról

no itt is eddig tartott a netezés ;) :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szrek!
igen, nem csak csüngenek, de ha nincsenek itt (pl. most pakolok egyik szobában, ő a másikban lapított), akkor rosszalkodnak.

kaja előtt észre vettem, hogy L. csendben van, kimegyek, hát megint a cédéimet rívolja. :///////// már éppen le akarom szidni, amikor van képe aszondani: Henite szejeti anyát! meg még puszit is ad. direkt csinálja :D
ancsipancsi

Szrek,
ja, itt is... és tök érdekes, hogy kb féloránként akart enni elalvás elött... meg folyton vette elö a könyveit, hogy olvassunk.

Ancsi,
Henite már most egy ravasz nöszemély :lol:
fibi

Ancsi :D :D :D :D :D
a lányod nem egy elveszett kölök!!! :lol:

Rájli,
nem köll tologatni a vasalót rossz helyen és nem laposodik.. :P :)

Szrek,
Igen!! Enyém gyerek is csüng, kivéve, ha fontos Fülöpkélkednivalója van!!

Nem tudom már, ki kérte, de itt egy 22+1 es Pocak:
Kép
macskanyu

Érdekes, hogy a baromság mindig megtalál engem...valahogy vonzom ezeket... :/
Dióhéjban: Volt egy autóm, amit eladtam a barátaimnak, de mivel nem volt épp pénzük átiratni, írtunk egy szerződést, miszerint ők használják megvételig és minden költség, stb. az övék. Mivel még jog szerint én vok a tulaj, megkeresett a rendőrség, miszerint megtalálták a kocsim vidéken, feltörve, az önkormányzat beszállíttatta a telepére és lehet érte menni, feljelentést tenni. Barátosném ki is ment, erre közölte vele a rendőrség, hogy nem tudják átadni nekik a kocsit, mert az önkormányzat nem szállíttatta be aznap és másnapra megint ellopták!!!! sőt :!: :!: :!: :!: :!:
Ilyenkor mi van??!
Arra gondoltam, beprelem a kocsi árára az önkormit, mertmivel az ő felelősségük lett volna gondoskodni a járgányról, a rendőrség pedig azzal keresett meg, hogy MEGVAN az autó!
Valakinek tippje? Mi a teendő?
macskanyu

Macs!
próbálkozz be az Önkorminál, hátha bejön. barátaidnak nem tűnt fel, hogy nincs meg a kocsi? vagy ez rövid időn belül zajlott? Rendőrség írásban értesített, vagy szóban? Ha írásban, és le is írta, hogy az Önkorm. beszállítatta a kocsit, akkor ez alapján követelni kell rajtuk!

......én kezdek kiakadni, rámjött a pakolási frász, már nem tudom hova tegyem a cuccokat, közben fasírtot kéne sütnöm, és fúr a szomszéd cirka 1,5 hete.
ancsipancsi

Ancsi,
személyesen kerestek meg. A kocsi reggel megvolt, mikor a gyereket suliba vitték, kb. 11-kor jöttek a rendőrök, hogy mi van. Telefonáltam a barátaimnak, akik akkor tudták meg, hogy a parkolóból elvitték a kocsit.... a Vörösáriakkal,(ott találták meg) beszéltem és telefonon mondták, hogy bevitte az önkorm. a kocsimat a telepükre...
macskanyu

Macs,
ez durva :( szerintem is megérdemli az önkorm., hogy bepereld öket! márha beleegyezik a barátnöd is, mert az sem egyszerü és olcso mulatság :?
fibi

Fibi,
ez igaz sajos, de valahogy nem megy le a torkomon, hogy az önkormányzat elveszti a kocsit...csak mert lusták, mint a föld és ívesen tesz ara, hogy elvégezze a munkáját... A rendőrség megtaláltat a kocsit, jelentette az önkorm.-nak, nekem is, hogy megvan, az önkorm viszont tojt bevinni... :evil: :evil: :evil:
ez végképp nem az én hibám..
macskanyu

Szrek: Fanni is csüngőzik, ha éppen jobb ötlete nincs.

Macsek: bakker micsoda történet. Én is valami hasonlót tennék, felelősségre vonnám az önkorit.... De ekkora bénaságot. nem is értem. Milyen járgány ez, hogy ennyire kapós?
Pocakod szépséges és már jó nagy.

Ancsi: Henite jól csinálja, továbbra is bírom a dumáit. Nagoyn édes pofa.

Zuzi: továbbra is mennek a ++++++++++.

A mai nappal 11.kerületi állampolgárok lettünk, úgyhogy most már szülhetek a szentimrében új rendeletek után is. Fannit is apjához költöztettük, úhgyogy már nem lesz baj a doktorokkal, mert állandójjjjjjjjan csesztettek, hogy miért nincs ide bejelentve állandóra és nem fog neki járni meg blablabla....

Johi
johanna1975

Macs,
persze-persze, egyetértek teljes mértékben, ök a hunyok!! :evil:

Johi,
ez jo hir :D
fibi

Macs, ez egy igen vonnegutiánus sztori :shock:
szép a pocikád!! :D

Ancsi, írok én neked smst :wink:

egyben vagyok a változatosság kevéért :)
voltam uh-n, 3400g-re saccolja a csajt a gép, de ez ERŐS becslés, mert irtó hurkás ám!!! és kis puttófeje van :shock:
épp a lábujjaival játszadozott.

aztán dokihoz siettem, a külső méhszáj már picit nyílt, de a belső még nagyon zárt, 1-2 napom még biztos lehet, de mivel már kicsit kevesebb a magzatvíz, valószínű tényleg csak 1-2 (és nem hét :wink:) és a feje is nagyon lent van már, a keze meg mellette - remélem nem szuper(vu)menként akar majd a világra jönni :D

dokival megbeszéltük, hogy a H-ban találkozunk - vagy szülni megyek, vagy egy hét múlva egy újabb vizsgálatra...

Zuzi, én meg Nektek drukkolok!!!!

Gabi, Tokio Hotel jegyet megkérdezem Neked mindjárt!

votiv 8)
votiv

Votivia,
ha bírod idegekkel, megkérdeznéd nekem a vonnegutos sztorimról, az ágyjogászod? Az hogy én az önkormit tartom felelősnek, még nem = azzal, hogy valóban (értsd: jog szerint) ők a felelősek...
macskanyu

a Lánykám egy tündér.. beültem egy kád vízbe, regenerálódni és bejött, elővette a fürdőkrémet és bekrémezett és megfürdette az elérhető részeimet pont úgy, ahogy én szoktam őt . Közben meg babanyelven magyarázot, gondolom úgy, mint ahogy én is mondom, hogy: " megmossuk a lábit, most jön a popsi..." /meghatottkönnyes szmájli/ :D :D :D :D
macskanyu

Macs, megkérdezem, persze! :D

Vica hívott ma, és már átköltöztek, de még sokat pakolnak, és most nincs is netje, pedig már elkészült a szüléstörténettel :D
Máté fia már 9 kiló fölött és 72cm, igazi kis vasgyúró, és folyton négykézláb ki akarja nyomni magát :D

votiv 8)
votiv

Votiv,
UH :D
és hova költöztek Vicáék? aztaaa, mennyivel egyszerübb egy budai házat eladni.......... :?
fibi

Mi itthon, csak nagyon gyorsan :)

Zuz,
összeszorult a szívem! Sógornődnek és kicsi lányának eszméletlen mód szorítok!!!!!! Utálom, ha ennyire kegyetlen az élet :(

Nukada,
szopizás ÉLJEN! :)

v
kisün

Rylie :) Biztos minden rendben lesz Kamillával, ne aggódj! :wink:

Ancsi :) Lencsi igazán az ujja köré tudja csavarni a mamáját (is) :lol: :lol:

Macs :) Füli nagyon édes, ahogy fürdet :D :D Autóhoz meg nem is tudok mit mondani, elég felháborító :evil: Pocak nagyon szép!

Votiv :) Puszi a lábujjaival játszadozó csajodnak! :D Hű de izgi, kedvenc dokinkat már szüléskor látod legközelebb :wink:

Johi :) Ez szupi hír! Akkor jöhet a tesó :wink:
denizsa

Elfelejetettem egy érdekes dolgot említeni:
Sztem ez új, de ha ti már találkoztatok ilyennel, akkor röhögjetek a tapasztalatlanságomon... Szóval kaptunk a H-ba a zárójel. mellé költség elszámolást. Miszerint én (1db idő előtti burokrepedés, 1db hüvelyi szülés stb /tényleg így van leírva :shock: /) 84.000-be kerültem, a bébink viszont KAPASZKODJATOK MEG: 415.000-be! Igen, négyszáztizenötezer!!!! Volt értelme tb-t fizetni!!!

Apropó tb, ma volt apjuk a lyán tb-kártyájáért, egyúttal a sajátját is megcsináltatta (elvesződött) és kiderült, hogy nincs lejelentve, hogy az IKEA-ba dolgozik. Az ügyi azt mondta, valszeg félreértés, kell vinni egy papírt a munkáltatótól. Ez csak azért k-va jó, mert, ha most lenne valami baja, akkor fizetnünk kéne, hogy ellássák... És mi van, ha a dokinál derült volna ki?

Ennél már csak Macs sztorija szánalmasabb!!! (nehogy félre érts Macs, természetesen az ügyintézés a szánalmas...)

Vot:
UH tök jó!!! Nekem nagyon hiányzik a pocakom... Rékának ma már azt meséltem, hogy nemsokára lesz kistestvére...

nukada

én meg most kokuszos csokis jégkrémmel vigasztalom magam.... a mérleg szerint nem baj, mert érdekes modon az elmult másfél hétben fél kiloval kevesebb lettem.... pedig a bajai sütik felzabálásával inkább hizni szoktam... (lehet hogy az ottani idegeskedés ártott meg?)
de ugye a baba sulya attol gyarapszik még???????? :?: :?: :? :(
fibi

én meg tobleronés fagyival vigasztalom magam... :?
és nem tudom mennyire árt, mert nincs mérleg.
és attól ment el a kedvem mindentől,h megjegyezték, h most sokkal nagyobb a hasam, mint Igivel volt...
rögtön végigpörgettem a lehetőségeket, h miért is...
ja, az UH mindig egy héttel kisebb babát mutat...
ANNYIRA UTÁLOM MÁR EZT AZ EGÉSZET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Macs!
engem nagyon zavar a patópálság és a hanyagság, ne hagyd az Önkormányzatnak ezt!!!!!!!!!!!!!! tetvek!

ÉN TOVÁBBRA IS KIVAGYOK

Votiv és Zuzi ügyben majd értesítsetek, ha csüt. után van vmi!
ancsipancsi

Votiv :) Ezek nagyon jó hírek! Akkor 1-2 nap, várjuk nagyon! Istók hogy van?

Fibi :) Jól teszed a fagyievést! Vica-család egy Csepel-szigeti kis faluba költözött.

ZSanci :) Neked is jó csemegézést és nem törd már a fejedet ezen a sok megjegyzésen! Már az első két gyerkőcöd is különböző, persze, hgoy az új baba is önálló egyéniség - már csak méreteit tekintve is!

Macs :) Elképesztő történet :evil: Én laikusként persze egy-két keresetlen szóval megkeresném az önkényt :roll: Bár ez a pocaknak nem tenne jót persze.

Nuk :) tébés történet is csúnya :evil: no ezért kell az embernek az ügyfélkapu, ott ezek mind ellenőrizhetők. Nekem sincs a legutóbbi munkahelyem bejelentve.
Réka hogy van?

Ma egész nap kint voltunk az udvaron, szereltük az autót és bogarásztunk, olyan jó volt, fél kiló koszt mostam ki a fiacskámból, de megérte :)

indianyo

Ancsi :) Lencse óriási fazon :lol:

indianyo

Nem aggodom, csak kérdezem: az lehetséges, hogy ahogyan a baba sulya is, az én sulyom is rapszodikusan nö????? ugye attol, hogy én most nem hiztam, az Ö gyarapodása rendben van???? mert neki most elvileg a növés a dolga...
fibi

Reku, de igen, es olyan jol van leirva ;)

Ancsi, Henited jol erti a dorgest :lol:

Macs, aaaaaaa ez az autos sztori :evil: :evil:
pocak szeeep :D

Votiv, akkor lassan (?) indulnak nektek a drukkok :D

Zsan, nema'!!!! ollllyan szep pocid van :D

milyen szep ido volt ma :P
B-t alig tudtam bekonyorogni :wink:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ancsi,
lányod ééédes kis tündér. Azt is írhatnám, h kis szenya, de ilyet csak a sajtomra merek... :D

Zsan,
kit érdekel mekkora a poc? Amíg a lakója és te is jól, tojd le, ki mit mond rá. JÓ?

Macs, vazzeee.... :roll: 2x ugyanabba a fába a ménykű se... vagy igen???

Nuk, vazze-vazze.., arra emlékeztet a dolog, amikor egy barátnőm a földhivatalban nézett egyszer utána valaminek, mikor is kiderült, h 15 év után is még csak a széljegyzetre tették, nem volt hivatalosan a tulaj (pedig 15 éve megvette...)

Fibi,
az, hogy te mit csinálsz, fogysz, hízol, nem érdekli a babát, amíg kórosan nem változol sokat. Nyugi!! ++

Indi,
autót hogy szereltetek? A kosz levakarás ismerős. Lassan ti is beveszitek a szappant a buliba? :D Aztán jön majd a pörköltszaft is.. tudod... :wink:

Eszter mai beszólása: "Szegény cica, nincs itt a tesója" (Csak az egyik jelent meg du, de azóta már megvan a másik is.)

Ja, Rec, ezer éve akartam írni, h nincs egér (kop3x), de nem hinném, h a macskák miatt, az UH-s riasztó csodát tett.
neet
neet

Ancsi,
a sajtom is lehet kis szenya, meg a SAJÁTOM is... :lol:
neet
neet

Neet :) Dominó kap egy autó formájú tárolódobozt, ami gurul és lehet tologatni, azt szereltük össze és festettük el tegnap és ma az uncsikkal. Ma már használatba is vette a tulaj :)
És ugyan a kosz miatt nem kellett volna, de annyira száraz volt a bőre, hogy a kosz+szárazság kombó ellen bevetettük a gyógyszertári fürdetőkrémet. Szappannal sincs baj, ha az nem a bolti illatos vegyszeres. Van itthon körömvirágos weleda én is azt használom.
Pörköltszaft pedig tésztával már régi kedves barátja a fiamnak - de van hozzá husika is :wink:

indianyo

Szép estét mindenkinek eme gyönyörű tavaszi nap végén! :P

Macs, a story elképesztő - és a rendőrség nem mondta mégis, ilyenkor kihez forduljál? Vagy tesznek rá....

Nuk - férjed esete kapcsán lehet, hogy én is kérek ügyfélkapu hozzáfárást??? Pedig az IKEAról annyira nem gondolná az ember....

Ancsi! Kitartáááááááááááááááááááás!!!! Már csak hármat kell az őrültek házában aludni! :P

Zuzi! Nincs hír?

Fibi! Milyen gyakran méred magad? Mert én max. ha nagggyon muszáj, mert dokinak valamit be kell diktálni... :oops: Szerintem ne aggódj, bébi elveszi, ami kell neki - főleg, hogy fini házikosszttal tápláltad Baján! :P

Zsanci! Egyetértek Indivel! neked magyarázza a sok egy-gyerekes anyuka, hogy minden gyerek más? :wink:

Indi, ugye mekkora királyság deddel odakint, főleg, hogy már önállóan mozog? :lol: ! Mi a napi kinti tevékenykedés után, ma használtuk először azt a gyógyszertári fürdetőt, amivel hazabocsátják dedeket :lol: Tetőt szigetelnek most nálunk= van kosz, meg már homokozó is van - gyerök úgy néz ki este, mind a vakondok :lol: :lol: :lol:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Leni,
én kb 2-3 hetente mérem. de tényleg nem aggodom :wink:

Neet,
köszi :)
fibi

Nukada, azt nem írták le részletesen, hogy mi került a baba ellátásán 415 ezerbe? nagyon érdekelne, csupán kíváncsiságból :wink:
és milyen ciki lett volna, ha egy rendelőben derül ki ez a no-bejelentés :evil: azért remélem párod szóvá teszi majd a mhelyén!

Fibi, csatlakozom Neethez, a gyerek elveszi ami neki kell, sokból is, kevésből is. és én is tök rapszódikusan nőttem, elején semmit, aztán 4 hónapban sokat egyszerre, aztán 5-6-ban alig, aztán 7-ben megint hirtelen egy nagyot, aztán a 9-ben még fogytam is, azóta meg megint alig... szóval teljesen ütemtelenül. és a 30 hét környékén nagyon kívánós is lettem :lol:

Indike, Isti totál meg van gárgyulva, folyton örjöng és földönfetrengős hisztiket vág le, ma már majdnem idegösszeroppanást kaptam tőle, és ez nem vicc, tényleg mindent megtett érte!!! nekem meg most jóval kevesebb a türelmem is :( és a fizikai erőm se elég már ahhoz, hogy kordában tartsam :( ő meg egész nap tombolt, 5 körül már sírógörcsöt kaptam...
aztán megjött az apja, és kicsit elvonta, és kb fél óra múlva ő kapott idegbajt....
csak néhány példát mondok: kést akart szúrni a pocakomba :shock: aztán megpróbálta a játékkalapácsával is megverni... (számomra innentől nem kérdés, hogy miért van ez az iszonyú cirkusz!)
folyton belemászott az ölembe és belekönyökölt a hasamba. rugdosta a lábam, lefejelt, szándékosan verte a fejét a falba, kisautókkal, kisszékkel/asztallal dobált, eltört legalább 10 dolgot, földhöz vágta az asztali lámpám, a kismagnóm, cédéket, képkeket, leverte a falat 20 helyen, kidobálta a lábosokat, kiöntött egy üveg repesztőlakkot a padlóra, cafatokra szaggatott pár újságot és könyvet, disznólkodott a kajájával, beletúrt, rámbobálta, a levest szembefújta vagy kieresztette a száján, a piskótát széttrancsírozta, beledobálta a poharába, a tányérokat hozzámvágta - és egy ilyen kaliberű dolgot nyomott átlag 5 percenként. így telt a délután... olyan kemény a pocakom, mint egy medicinlabda... úgyhogy most pihenek is.

votiv 8)
votiv

Ne is beszéljetek fagyiról, már meg is kívántam! :lol:

Fibi :) Sztem se parázz, babóci úgyis megkapja ami kell neki! :wink: Egyébként hol tartasz a kilókban?

Indi, Leni :) Nincs is szebb egy csupakosz gyereknél! :lol: Bálint is így néz ki, ha feljön a kertből, fekete lé csurog kézmosásnál...

Votiv :) Hát ez eszméletlen... :shock: Nem semmi, amit Isti ma művelt, asszem nálam is tuti lett volna a sírógörcs :roll: Kitartáááás +++++++++
denizsa

Votiv,
jaaaaaj, ez nagyon...... áááááá, nem találok szavakat :( remélem, lenyugszik Isti hamarosan.... Jo lenne, ha tudna valaki segiteni most Neked, jol lefárasztani öt a levegön :?
fibi

Deni,
mondom, hogy nem parázok, csak kérdeztem :) 2 hete volt +10, most 9ésfél.
fibi

Leni :) Vakondok, ez jó :) Dé is úgy, ráadásul belógott az uborkásba homokozni, volt haddelhadd, mikor az anyám meglátta :mrgreen: De tényleg, nekem, mint minden idegsejtemmel városi embernek is be kellett látnom, hgoy kicsi gyerekkel a kerti lét az igazi, jelentősen megkönnyíti az életet és sok idegbajtól megkímél, ha ki lehet őkelmét csapni legelni egy kicsit.
Fürdető nálunk se nagyon fogy :wink:
Tényleg, Hanka mit szól a pocakodhoz? Ő is picurek még....

Votiv :) Hát igen, sejtettem, hogy Isti nem hagyja annyiban a dolgot :shock: Hát, erőt, egészséget és pihentető alvást kívánok!

indianyo

Den,
rólad mikor látunk pocakos képet??? :)

Kemény Barbi,
bizony, vannak keményebb napok. Újabban nálunk is előkerült az ostor, méghozzá az esti lefekvésnél, ami talán soha nem okozott annyi macerát, mint az utóbbi napokban. (Másnak ez talán semmi, de a 7-fél8as alvásból 8as lett, néha negyed9es macerával, mivel viszont a hajnali kelést nem felejtette el Eszci (6 körül), érezhetően nem elég ez neki az alvásból. Viszont hálistennek olyan jó hangulatúak a du-ok, esték, h nem akarja, h végük legyen. Na, itt kapom elő az ostort, hogy benne maradjon az ágyban. Amint vége a hisztinek, 2 percen belül szuszog. :) )

Indi,
ja, azt hittem, igazi ótó :D

Áu, belement egy durva nagy szálka (fadarab) a körmöm alá, de fááájt! :cry: Szerencsére jött Pipci, aki ugye mindig segít. No meg Eszci: "szegény anyuci, szegény anyuci" :D ÚÚÚÚgy imááádom. :D
neet
neet

Votiv,
most már csakazértis szüjjémáá, h legyen 4 napod a Hban pihenni! A csecsemősök majd babáznak, te meg aludj, egyél, szoptass, pihenj, aludj... :D
Én ugyan nem hiszek ilyesmiben (mint tudjátok :) ) de nem lehet, h Isti érzi, hogy az a pocak nemsokára elválaszt tőle akár négy napra is? 3400 meg szép, még ha alá vagy fölélőttek 500 grammal, akkor is jó!
neet
neet

Fibi, míg én a dokinál jártam, Isti egész délelőtt a nagyapójánál ugrált a kertben! meg bicklizni is volt meg nagyot sétált... csak ebédre jöttek be. aztán 2 körül hazahoztam, aludt egy órát, és kezdődött az őrület...

Macs, apjuk nem érti, miért kellett volna az önkorm-nak elszállíttatni a kocsit? mert szerinte ez nem "szokás", hacsak nem olyan helyen áll a kocsi ami akadályozza aközlekedést. egyébként csak akkor lehetne perelni az önkormit, ha vmi jogszabály írná elő nekik, hogy ők felelnek a rendőrség által megtalált lopott autókért.

votiv 8)
votiv

Neet, sztem nem a négy napot érzi, hanem a végzetes trónfosztást!!! :wink: valószínű lenyugszik, ha majd rájön, hogy ettől még őt is szeretjük. de sajnos ő még ezt nem érti, hiába is magyarázom...

votiv 8)
votiv

Votiv,
:shock: :shock: :shock: nem semmi, nagyon sok +++++-t neked! Dóci aznap volt ilyen borzasztóan hisztis, amikor Marci megszületett, szerintem érezte, hogy megindult a szülés :) Őt viszont megnyugtatta, amikor hármasban lefeküdtünk a nagyágyra, és elmeséltem neki, hogy nemsokára érkezik Marci, és majd pár napig nem leszek stb.

Macs,
autó :shock:
kisün

Neet,
"szegény anyuci" :mrgreen:
kisün

Áááááá, most szedtünk ki B hasábol egy kullancsot... :evil: :( :evil: rohadt büdös dögök!!!!!! ugy leizzadtam...
fibi

Indi,
régebben kifejezetten kedveltem a borongós téli időt, amikor bent lehet ülni a melegben, de mióta megszületett a lányom, alig várom, hogy tavasz legyen és meleg kertbekicsapnivaló idő, mert Dócit egész hétvégén nem lehetett bevakarni a nagyszülei kertjéből, ahol teljesen egyedül jött-ment, tett-vett, és amikor ma hazaértünk, fel sem jött velünk, hanem intézte a kertet odakint :lol: És nem kell nyolcszáz réteg ruha alá rejteni, és vizezhet meg sározhat ésésés :lol:

Fibi,
ilyenen ne aggódj, a súly ugrabugrál, babába megy, ami kell, a felesleg lesz csak a tiéd :lol:
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?