A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » *SOS* ÉLET A KISBABÁNK HALÁLA UTÁN..

Hát idegtépő ez a reggeli bejövetel, ma az átlagsebességem 40 volt...másfél óra, feszültségben, hogy mikor csúszol meg...

Nagyon-nagyon jó volt a doki nénéinél. Olyan összefüggésekre mutatott rá, ami nekem nem jutott eszembe sem, és bizony nem volt unott arca, néha nyúlt a zsepiért ő is.
De majd mesélek még, mert nagyon későn értem már így is be.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Betti, örülök, hogy jól sikerült a 2. találkozás:)
Vendég

Boboka, ez is első volt, mert másik doki volt, ugyi az első átadott ennek a csajszinak, mert ő végzi ezt a kapcsolatanalízises dolgot.

Betti
Kép
betti0412

Hello,egy pillanatra bekéredzkedtem..

Nagyon várom a beszámolót Betti, ha gondolod privátban.

Boboka,jön még 10 oldallal!!! :lol:
tünci28

már csak 8.5:):):)
Vendég

Holnap szabadságon vagyok, megyünk beszerezni az ajándékokat.

Majd írok dokiról, de szerintem csak privátban majd, összeszedem a gondolataimat.

De jó, holnap nem kell bekorcsolyázni.....

Betti
Kép
betti0412

Férjecskével mentek?
De jó lesz nektek:)

Már nekünk is nagyon be kellene szerezni az ajándékokat, de marhára nincs kedvem hozzá...

Melcsike, jelentkezz légyszi :wink:
Vendég

Én be-be nézegetek, van valaki?
Vendég

Sziasztok!!!

Tünci,nem derült ki az ok.Egyszerüen kinyílt a méhszáj,nem volt előjele,csak már a szülési fájdalmak.Tökéletes terhesség volt,soha nem volt egy rosszullétem sem,és Petra is makk egészséges volt.
Most is minden rendben azt mondta a doki.

Éppen Szépség és a Szörnyeteg karácsonyát néztük.....szuper mese..:)
krisztinaa

Szia Kriszta

Az szerintem nekünk is megvan, de csak egyedül tudok mesefilmeket nézni, mert férjem inkább akciófilm párti :lol:
Vendég

Lackókám ma 5 hónapja lett Angyalka :cry:
Vendég

Látom, sehol senki :cry:

Nagy fekete pont mindenkinek :roll:

Mentem aludni (20:35), holnap jövök

Melcsike, Kisanya, Többi elveszettkéink: Legalább egy gyors beköszönésre gyertek :wink:

Betti, ha van kedved priviben várom majd a beszámolót :wink:
Vendég

ÉN voltam, vagy vagyok, de dolgozom még itthon a holnapi szabi miatt.....

Betti
Kép
betti0412

Tünci! holnap is dolgozol? mikor?
bende

sziasztok!

nagyon rossz napom volt, bőgve jöttem haza, már az utcán rákezdtem..
nem bírom már ezt a sok állatot..este volt már amikor az egyik olyan hangon beszélt velem ,hogy felesleges lenne itt leírni, el lehet képzelni..hazáig az járt a fejemben...nem ott kéne már rég lennem, hanem itthon a Kicsikémmel, távol az ilyenektől..

De volt egy nő, akivel egy településen lakunk, késő volt, már nem volt senki, csak beszélgettünk, aztán jól elbőgtem neki a bánatom..olyan kedvesen vígasztalt..tiszta hülye vagyok, idegeneket traktálok...

MELCSIKÉNEK írtam sms-t, jól van, csak nem tud netezni, de jön majd.Mindenkit puszil!

Krisztina!
Detto, nálunk is...így még rosszabb, ha legalább tudnánk.. :cry:
Az avatarod nagyon szép!

Betti,jó vásárlást, de vigyázz, mert a tömeg nem kímél senkit...

Boboka!
Lackó ,drága Lackó... :cry:

KépKépKép
tünci28

Bende!

Dolgozom, elvileg egész nap.
Előre félek, mert a főnökömmel leszek, meg egy diákkal, úgyhogy leginkább egyedül..

Nem hiszem, hogy tudunk beszélgetni sajnos, talán majd az újévben, ha lecsillapodik a visszahozási láz.
De azért integess be, ha arra jöttök!!!!! :D

Hallom nem nagyon alszik Niki,remélem hamarosan rendeződik és átalussza az éjszakákat!
tünci28

szia Tünci!
Csak szeretnék odaadni valamit. Egy percre letámadunk. Puszi.
bende

bende!

Gyertek persze nyugodtan,csak nem akarom, ohgy eltapossanak a vadak! :twisted:

Ha szerencsénk lesz, akkor két percig nem jön senki!

Esetleg, ha szüneten vagyok, akkor szólj a kollegámnak és kijövök, jó?

Hogy vagytok ma, jobb éjszakátok volt?

Nálunk már fő az ebéd, aztán rohanás dolgozni az állatkertbe....

Mi tagadás, ha most valaki felajánlana egy könnyebb életet, elfogadnám. :cry:

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Újra itt vagyok, elkészült a gépem és most nem megyek dolgozni sem két napot. Látom azért van mit visszaolvasnom. Remélem minden rendben mindenkinél.

Most mindenkinek küldök egy puszit:::::::: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

De jó hogy ennyire hiányoztam nektek. Én hivtam Krisztinát közénk, csak sajnos már nem tudtam irni nektek Róla. Mert nem volt gépem. :evil:

Kriszta

Bocsi Neked is. Gyere nagyon sokat közénk, amikor van időd, legyél te is a barátnőnk.

Irtam nektek, hogy nem lesz gépem, mert bekaptunk egy nagyon csúnya virust, és újra kellett az operációs rendszert telepiteni. Na tegnap meg is volt a gépem, vagyis a 7 éves gépe, csak Én nem voltam, de ma már vagyok. És még mindent nem tudtam még visszaolvasni, ezért még nem tudok reagálni semmire. Ma és holnap itthon leszek. Egész belejöttem a munkába.

Lányok!

Tényleg egy pár nap alatt vissza lehet szokni, hogy dolgozik az ember, de még sirás az van. MIndig viszek gyertyát magammal és meggyújtom. Nem zavar senkit, jó hogy el tudják nézni. Jó hogy el tudnak viselni.

Kép

Kép
melcsike70

Hahó visszajöttem!

Hol vagytok? :(

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike!

Most, hogy mondod, tényleg leesett, hogy javították a gépet :oops: Én meg már azt hittem, hogy valami baj van.

Hogy vagytok?
Vendég

Boboka

Szia!!!!!

Köszönöm jól vagyunk. Nincs baj hálisten. Elvonási tüneteim voltak. Jól esett hogy hiányoltatok. Hétfőn még tudtam irni, hogy nem leszek de aztán az a virus úgy rátelepedett a gépre, hogy már az volt a háttérkép muszáj volt újra tölteni az operációs rendszert és olyan rossz, mert mindent újra állithatok be. Ma egész délelőtt azt csináltam. :oops: De még mindig nem minden van fennt amit szeretnék.

Kép

Kép
melcsike70

Majd este leszek most ma elmegyünk délután mi is körül nézni, mit kérjen a BArci a Jézuskától. Mindenki velem akarja megvetetni az ajándékát, és gőzöm sincs mit vegyek. Négy helyre kell megvennem, még azt sem tudom én mit vegyek neki.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Melcsike örülök hogy megjavult a géped:)

Sok sikert mindenkinek a karácsonyi bevásárláshoz.
Régen imádtam ajándékot venni,de most a hidegrázás tör ki ha ajándékért kell szaladgálni,főleg ha játékokról van szó.Na nem Petra miatt,hanem mert soha nem tudok normális játékot venni,csak csillag árban:(és még azzal sem hiszem hogy sokat játszanak:(
Félek a karácsonytól és a szilvesztertől,Petrának dec.31.én kellene születnie :cry:
Úgy terveztük hogy vagy ő vagy a pocakom lesz a fa alatt.

Képzeljétek tegnap nagy öröm ért,hétvégén céges buli lesz és felpróbáltam a nacikámat és jó rám!!!!Pedig 2 hete még össze sem tudtam húzni a cipzárt:)

Most mennem kell.
Puszi mindenkinek
krisztinaa

Szia Kriszta!

Nekem a Mikulás volt ilyen nagyon rossz, mert Boginak december 5-én kellett volna megszületnie. De gondolom karácsonykor sem leszek feldobva. :(

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Csak bekukkantok, megyek át anyuékhoz, kb. olyan 20 körül tudok majd jönni.
Vendég

Jó de jó én is leszek este. Most én is megyek. Gyertek este jóóóóóóóóóó.............

Kép

Kép
melcsike70

Szisztok, én is vagyok, hazaértünk, nem volt senki, nagyon jó volt, tudtunk nézelődni, de olyan nehezen keltem fel reggel, meg egész nap úgy kellett vonszolni, olyan fáradt vagyok, úgyhogy nyilván most le is fekszem pihenni, nem tudom mi van velem. De így hétvégére mindig leeresztek.
Félek már a reggeltől is, csúszós utak, veszélyes közlekedés...

Betti
Kép
betti0412

Nem tudm, ti hogy vagytok, de lehet nem jól fejezem ki magam, de úgy érzem most, belefáradtam ebbe az egészbe.
Nem szólt másról az életem, az elmúlt egy évben, minthogy készültem rá, benne voltam, vártam, elvesztettem, vártam, vártam, emlékeztem, vártam, most megint reménykedés, várás és semmi.
Valahogy már kezdem feladni, ez mikor elkezdhetünk újra próbálni, nagyon megterhelő lelkileg. Az örökös gondolatok, na, lesz, nem lesz, ez már nem nekem való.
Lehet, hogy el kellene engendi már mindent. Nem feltétlen kell erőltetni, ha az élet nem akarja úgy.
Utazni kellene, olyan dolgokat felfedezni, csinálni, amire még nem volt alkalmam, ÉLNI, nem pedig aggódva rágni a mindennapokat.
Hát ez van most bennem.

Betti
Kép
betti0412

Betti, nem akartok elutazni valahova az ünnepek alatt?
Lehet, hogy jót tenne egy kicsit, ha nem otthon lennétek, ahova csak a leírt gondolatok kötnek. Persze Franciskád mindenhol eszedbe jutna, ez természetes, és így jó, de azért bizti kikapcsolna egy kicsit az utazás. Gondolom karácsonykor nem lehet, mert rokon látogatások lesznek, de 25-26-a környékén már mehetnétek :wink:

Hülyeség ilyenkor azt írni, ugye, hogy ne keseredj el, csak magadra figyelj, kényeztesd magad, menj el még azokra az aromás kezelésekre, stb. stb.
Vendég

A mai nap "poénja": kaptunk egy kisebb összegű jutalmat, 2 kolléganőm nagyságrendekkel többet kapott. Erre mondja az egyik a másiknak (persze amikor én nem voltam ott), hogy te sokkal jobban megérdemled, mint "Boboka", mert te sokkal de sokkal többet dolgozol.

Hát basszus, az elmúlt majdnem 6 évben kidolgoztam a lelkemet, 6.5 hónapos terhesen nagy hassal még programokat gyártottam és vittem az ezer munkámat, hogy mást ne terheljek, és csak 2,5 hónapig "pihentem", hogy lehet azt mondani, hogy én nem dolgozok??? :twisted:
Pláne úgy, hogy múlt héten is egyik nap 16,5 órát dolgoztam... és még sorolhatnám.

Nem is az esik rosszul, hogy én nem kaptam annyit, mert a másik is megérdemli, csak az öreglány beszólása dühít, aki persze a fizu mellé kapja a nyugdíját, meg most a 3 szor annyi jutalmat mint én...
Vendég

Na megyek, beindítom a mosást, had örüljenek a szomszédok 8) , meg gyorsan fürdök egyet, de sietek, aztán ülök vissza ide :lol:

Hátha addig lesztek, és nem csak magamban írogatok :oops:

Betti, gondolatban veletek vagyunk ám Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.11 20:50-kor.
Vendég

Betti

Ne légy elkeseredve. Tudom hogy hülye közhely amit irok. Talán kicsit ne gondolj arra hogy minden áron sikerülnie kell. Kapcsolódj ki ahogy Boboka irja. HIdd el, ha Franciska is könnyen sikerült, jönni fog az a kis tesó. Az a lényeg nem szabad rágörcsölni. Testileg fel vagy rá készülve, lelkileg? azt nem tudom. De ilyet ne is mondj, hogy feladod jó. Az nem te vagy!!!!!!!!!! - aki feladja.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Most ők nincsenek itt, úgyhogy csak neked mondom, a két kolléganő hülye :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Köszi Melcsike :wink:

Az egyik kolléganőm tök aranyos, tőle tényleg nem sajnálom, de a másik... Az mindig ott húúú, hogy írjam, hogy ne írjak csúnyát, szóval mindig ott mézesmázoskodik, ahol épp valamit remél. Információt, segítséget stb. A szemedben mézesmázos, a hátad mögött meg Isten tudja...

Na most már tényleg megyek mosni stb, mert eddig a fenti smile-s képet kerestem:)
Olyan gagyikat találtam, még ez volt a legjobb 8)

Mindjárt jövök Melcsike, max 20 perc szerintem :wink:
Vendég

Szia mindenkinek!

Jaj,azt se tudom mire írjak.Nemsokára valószínű beesek az ágyba, mert extra-húzós nap volt.

Melcsike,üdv újra köztünk!

Kriszta, Melcsike jól beszél, gyere, legyél Te is a barátnőnk!

Betti, miközben olvastam ,amit írtál arra gondoltam ,hogy pont ez a lényeg nálunk,hogy annyira mindennnél fontosabb a baba, hogy feladjuk érte magunkat,nem az a lényeg, hogy mi éljünk, hanem hogy Ők ÉLJENEK!Biztos nagyon nehéz ez az időszak Neked,hidd el tudom, mert annyi éven át éreztem hónapról hónapra....míg majdnem feladtam, s akkor jött Viola..s most én is néha feladom..
A mi életünk nem lehet teljes baba nélkül.

Boboka!
Én meg egyáltalán egy forint jutalmat nem kaptam novemberben, holott azt már végigdolgoztam(Mi havonta kapunk),merem állítani jobban, mint azok akik nem voltak 8 hónpaig táppénzen.erről ennyit..
tünci28

Én már megvettem az uramnak a karácsonyi ajándékot,meg lesz még egy apróság amit neten meg lehet rendelni(az ötlet by Bende :lol: :lol: )!

Képzeljétek az uram most mondja, hogy vegyek valamit a Picurkánknak ,amit ki tudunk vinni.
Monta hogy Ő mit gondolt!
Olyan jó, hogy így gondolkodik ezen!

Vettünk elektromos párátlanítót, majdnem 50 ezer forintocska.. :shock: de muszáj, mert megkéstünk a belső munkákkal és a festés olyan lassan szárad.

Más most nem jut eszembe.

ja és vasárnap kimegyek este a fehérvári karácsonyi vásárba, kicsit forraltborozom egy volt kolleganőmmel, meg sétálunk egy nagyot!
tünci28

Tünci

Olyan aranyos vagy hogy irtál, én meg szégyenlem magam, mert irhattam volna smst. Ti is hiányoztatok ám nekem.

Kép

Kép
melcsike70

Nálunk már megkezdődött a nagy karácsonyi vásár. Ja és a játékboltok nem nagy eresztés, Susu baba, egyik helyen 7ezer, másik helyen 11ezer, harmadik helyen 18ezer, negyedik helyen 21ezer. Ki érti ezt?

Kép

Kép
melcsike70

Jaj,nem azért Melcsike, csak már nem tudtam mi tart ilyen soká.. :oops: mert olvastam hogy rossz a gép, csak én nem hagytam volna az uram lefeküdni, amíg meg nem javítja! :lol: :lol:
Tünci nem élhet babanet nélkül. 8)

Boboka, szétázol a vízben, gyere!

Kisanya nagyon eltünt, remélem csak a vizsgák miatt.
tünci28

Nekem egy ismerős csinálta, de csak éjjel dolgozott rajta két részletbe. Igy is előre vette, mert sok gépet csinál mindig.

Kép

Kép
melcsike70

Na, üsSe kő, most az egyszer elfogadjuk a hiányzást! :lol:

Betti, már alukál?
tünci28

Tudod hányszor jut eszembe, amikor most dolgoztam, hogy be akarom kapcsolni a babanetet. De nincs net. :(

Kép

Kép
melcsike70

Nálam detto.

Nincs mese, munkahelyet kell váltani!Mi az hogy nem netezhetünk? :wink:
tünci28

Lehet, vagy talán szomorkodik. :(

Kép

Kép
melcsike70

Hát nekem egyenlőre nincs mit, mert csak 20-áig dolgozok itt, aztán megint itthon leszek. Pedig jó kicsit kikapcsolódni.

Kép

Kép
melcsike70

hát remélem már nincs elkenődve..
olyan sokat gondolkodom ezen, mert mondani olyan könnyű, hogy próbálkozunk, fejest ugrunk ,de közben a szívünk meg remeg..hogy mi lesz,hogy lesz.Nem tudom én mit fogok érezni ,ha lehet már, vagy ha úgy döntünk..biztos belebetegednék a sikertelen hónapokba..mégegyszer nem akarok éveket várni.
tünci28

csak alkalmanként kisegítesz?
Nem lesz később állandó?
most valakit csak helyettesítesz?

mindjárt jövök, lezuhanyzom.
tünci28

Vagyok
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?