sziasztok lányok!
jelentem ma csütörtök van, nem megyek sehova, csak holnap 11-re!! leírom, hogy tudatosodjon bennem, hogy ma nem megyek a bmc-be

tehát ma még itthon teszek-veszek és nem megyek

azt hiszem kezdek haladni, már elértem az IQ 10-et, ami kb egy kutya tartománya, megy ez!! holnap megyek a két vicces gyerekért, akik közül, ha egy megszületik annak annyi lesz! már most készüljön fel a csókhegyekre, amit élete folyamán kapni fog. ja és az elkényeztetésre is. majd boti elmondja neki, hogy hogy élje túl a szeretetáradatot, amit ő is kap folyamatosan
estrellának gratula, sok tejcit és jó egészséget, valamint nyugodt, hosszú éjszakákat kívánok nekik! bár kislány babucik nyugisabbak (vagy nem

)
thimmy!
én gutaütést kapok az utrotól, nekem 3x3 megy, össze- vissza folyik, napi fél csomi tisztasági betét. nincs ez gyógyszerben? szurkálás jó jel, de ne keress tüneteket, mert szerintem azok csak a hormonoktól vannak, majd vérvétel után tuti lesznek, de azokat nem fogod tudni összekeverni semmivel

most még élvezd a rókamentes időszakot, utána is lehet, hogy szerencsés leszel és nem lesz, de szerintem együtt sóhajtozunk majd a hányingertől
ágnes!
de a versysbe jártam és szívok miatta rendesen. z doki nem tudja feldolgozni ezt a dolgot. mondjuk már megszoktam, hogy a bmc-ben mindig emlékeztetnek v doki dolgaira, engem akkor sem foglalkoztat nagyon, mert ő hozta össze a kisfiamat és ha lenne pénzünk, akkor még mindig oda járnék. ott legalább tudtam mikor kell szúrnom magam és nem csesztek le mindig valami miatt. nekem leszívás után fájt csak a hasam, másnapra semmi bajom nem volt,de volt olyan barátnőm ,akinek 2-3 napig car volt utána. de nem tovább! én azt mondom, hogy mindenképp menjen vissza, mert azért sokáig ha görcsöl és fáj, akkor az nem jó. inkább legyen ott feleslegesen a dokinál, minthogy nem merjen bemenni és túlstimu miatt gáz legyen vele. vetkőzze le a félelmét és ne legyen szívbajos az elkövetkező időben is ezt javaslom neki, ha valami nem stimmel zargassa azonnal a dokit! a gyerekről van szó, ne ismerjen akadályt! ezt tapasztalatból tudom, én sem nagyon zargattam senkit, de már más lesz, az tuti!
vicky!
köszönöm a laptetőt, elkaptam, sajtinak meg a ragacsot, azt is magamévá tettem
lovley!
neked is köszi a biztatást, remélem pénteken nem ér váratlan meglepi. ti most hol tartotok?
az elfelejtettem írni a nagy kavarodásban, hogy mellettem volt egy lány és jól kifaggattam, ha tehetitek ne kérjetek altatást, főleg kevés sejt esetén. állítólag tényleg nem fáj, ezt már többen mondták. és a sejtek is jobb állapotban lesznek. bár nekem a hasüregben altatás mellett is jól voltak

lányok azt akarom kérdezni, hogy kanyó drnőnek szeretnék adni valamit, gondolom tudjátok mit, leírnátok priviben, hogy kinél hogy ment ez, meg a dokinál is?
na megyek, mert lassan kel botikám és addig még valamit tennem kéne, hogy haladjak is. jaj, ez a meleg

ez nem kövér fehér embernek való