A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Anna Kép
Ez valami VICC!!!Kép Franba!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Anna!
Így ismeretlenül is igazán nagyon sajnálom ami Veletek történt! De ez a tavasz és ez a nyár biztosan a Tiétek lesz. Sétálj sokat a napsütésben, hallgasd a csicsergő madarakat és csak szép dolgokra gondolj! Meglesz az eredménye.

Inari!
Gratulálok a dobogó kis szívecskétekhez. Nekem mázlim volt ma és fél óra alatt bejutottam. Igaz, fél háromra hívott.
Hát igen, ezt nem akartam elmesélni. Mi három babócával kezdtük, bár az egyikre azt mondta a Dévai, hogy valszleg nem marad meg. De a másikat teljesen észrevétlenül és váratlanul veszítettük el. És nekem is bevérzett utána a méhem. No azóta is azon aggódom, eltűnhet-e a harmadik is észrevétlenül. De persze gyorsan utána sok jó gondolat következik. Én is itthon pihengetek azóta.
De ne aggódj, megéri! A mi picinyünk már mozgolódik is és a végtagjait is láttuk ma. Fantasztikus volt. Neked is rendeződik hamarosan a méhed, kitartás! És két hét múlva már legalább kétszer akkora lesz a pocaklakótok. Kívánom Nektek!
Egyébként a második problémám a korábban vázoltakból sajnos még most is fennáll. Remélem, nem okoz nagy galibát. Az étkezéssel elég sok gondom akad mostanság.
Nekem azt mondta a Dévai, hogy ő 80%-osan tudja vállalni a szülésemet. De ne aggódjak, mert találunk egy jó helyettes dokit is, és akkor nem kell az ügyeletesnél szülnöm a maradék 20%-ban sem.

Ági Nálad mi újság? Remélem, már nem görcsölsz annyira a gyógyszereken. Nem lesz semmi baj, jól fogsz reagálni. :-)

KépKép
melba

Anna! Kép

Kicsi kiegészítés a szülés Dévainál témakörhöz. Szóval ha nincs csütörtök, éjszaka vagy hétvége, akkor sem kell ügyeletesnél szülni. 36. héten bemutat annak az orvosnak (én kettőből választhattam), akit behívnak ha Dévai nincs kéznél. Én végülis szerdán délután szültem a bemutatott az orvosnál, csütörtökön Dévai meg is dorgált, hogy miért nem vártam meg! Jó fej! Kép

Ma voltam ultrahangon: Újabb kisfiú! Kép

loihi

Anna Kép
Nagyon sajnálom!! Kép Legközelebb sikerülni fog, hinned kell benne!!

Ági28 Kép
Na, voltál dokinál?? Mit mondott?? Mit kell szedned, mikor kell kukucskálásra menned?? Én nagyon izgulok a hétfő miatt!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Inari!
Hihetetlen, ami veletek történik. Annyit gondoltam rátok, mióta itthon vagyok. Örülök, hogy pozitív tudsz maradni. Vigyázz a babókára, nem lehet baj. Jó kezekben vagy!

Eszter
Kép
roxal

Na sziasztok!! Tegnap nem is kellett olyan sokat várni, másfél óra alatt be is juttottam. A multkori bakteriális vizsgálat talált valami bacit, úgyhogy arra kaptunk gyogyót a párommal, amit ma reggel és este kell bevenni. Holnaptól szedem a folsavat, szombattól a costit, és kedden reggel megyek ultrahangra.És majd akkor kiderűl, hogy kell e még gyogyó.
Tök jó fej volt tegnap is a doki, csomót beszélgettünk. De mikor eljöttem, olyan jó kedvem volt. Nem tudom miért, de annyira megnyugtat a doki. Szóval ennyi történt.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Köszi mindenkinekKép
Ági HajráKép

InariKép mi az a méhpempő? honnan szerezted be, hogy néz ki stb. A macát is kipróbáljuk. Nem tudom, mit lehetne még...
Vigyázz magadra, ne emelgess, relax!!Kép

RoxiKép Most Te jössz!!! Görcsök? Izgulunk érted nagyonKépKépKépKép(4!!)Kép

WishKépHajneszKép
GigiKépDiaKép
amikor vagyok, Õk nincsenek.
na, majd jövő héttől biztosan lesznek, mert én hétfőtől dolgozom, és szerintem ritkán jövök megint.

pussz, a

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Köszi!! Pont most írtam meg az élettársi nyilatkozatot, mert sajna az kell.

Ági28

Gyerekek, ezt nem fogjátok elhinni: most még kitalálták, hogy nem is vagyunk beírva holnapra 10.45-re, és a dr. úr baromi elfoglalt. 11-kor hívom őket újra, de már remegek az idegtől. Nem elég, hogy ez a szar van, még itt szórakoznak. Csak egy kva uh lenne -amire eredetileg be voltunk írva-. szerintem ez a minimum, hogy ezek után megnéz a doki, nem????

rohadt egy élet
bocs.

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Szólj a dokinak, hogy Sos a dolog.

Ági28

Drága Lányok!
Már megint nagyon dög vagyok, hogy így eltűntem, tudom!!! Pedig nagyon zajlik itt most minden.
Anna Kép
Egész nap magam alatt voltam tegnap a hírtől. Annyira csodállak, hogy ilyen erős vagy. Szívből kívánom, hogy a következő egy gyönyörű kisbabával végződjön!!!
Inari Kép
Sajnálom, hogy nem marad veletek a kisebbik bébi, annyira igaz, amit mondasz, az, hogy végre létrejön egy terhesség, még nem a végső fellélegzés ideje. Azért tetszik ez az "édes aggódás"! Drukkolok, hogy minden rendben legyen ezután!!!
Timi Kép
Gondoltam rád ma reggel (de persze máskor is szoktam Kép), mikor az újságárusnál egy falka olasz vizsla nézett rám a Kutya magazinról. Megvan már az újság? Kép
Loihi Kép
Gratula az újabb tököshöz!!! Kép
Roxal Kép
Sokat gondolok rád is, nagyon-nagyon szorítok! Pihi van, ugye?
Stella Kép
Olyan megnyugtató mindig téged olvasni, örülök, hogy a fiúk ilyen jól érzik magukat és te is hősiesen kitartasz!!! Kép
Engima Kép Dia Kép Gigi Kép
Képek? Jól vagytok már?

Sziasztok, akikkel még nem találkoztam, Fantomlány vagyok! Kép

Wish Kép
Remélem, jól vagy, hiányzol innen, ahogy Juditunk is!!!

A kircsi engem is érdekelne, jó lenne összejönni, szívesen futkosék kutyák meg kölkök után! Kép

Ja, megrendeltem a tavaszt, úton van!!!

Na szóval én azért nem írok mostanában, mert eléggé elkapott a depi. Ráadásul ma lettem harminc éves, hát mit mondjak, megvisel...így baba nélkül. Az uram ezért folyton szadiz, és ismételgeti, hogy hány éves vagyok, mert szerinte a szembesítő terápia célravezető eszköz. Kép Igaza is van, én vagyok a dilis. Kép
Mostanában járom a különféle orvosokat, gócot keresek, mert van egy olyan feltételezésem, hogy azért nem marad meg bennem bébi, mert az immunrendszerem dolgozik valamin, ami elvonja az energiákat a terhesség kialakulásától. Tegnap pl. kiderült, hogy több éve krónikus garatgyulladásom van, rá is kérdeztem a gégedokinál, hogy ez befolyásolhatta-e a megtapadást és bizony hogy befolyásolhatta, hiszen ezen örlődik egyfolytában az immunrendszerem.
Ma meg Kósához megyek a nagy elbeszélgetésre...
Na eldugulok, bocsika, hogy nem írtam mindenkinek, igyekszem visszapofozni magam - de a zuram annál is inkább - régi énembe és jövök ha tudok, de hát tudjátok, milyen ez a hullámvasutazás...
puszi mindenkinek
Hajni
vagyis FantomgörlKép
hajnesz

Sziasztok!

Fantomlány!
Isten éééltessen bokáig, füled érjen sokáig!!

Kép

Azért én nagyon örülök Neked! Még ha inkább a depidről írtál is!
Ezek szerint már megérte dokihoz járkálni. És mit csinálnak a garatgyulladással?
És Kósa dr. még csak most jön! Jelentkezz, hogy mit beszéltetek meg vele, jó?

Melba!
Nagyon érdekes, amit az őssejtekről írtál. Van valami jó oldal, ahol lehet erről olvasni?

Erika!
Sajnálom, hogy csak 1 picuri maradt, de örülök, hogy azért pozitívan látod a világot. Nagyon helyes, hogy otthon maradsz! Most azért dottorunk is nagyon fog vigyázni Rátok! Kép
Egyébként az jutott eszembe, hogy még így is nagyon nagy szó, hogy a kemény burkú tüszőcskéiden ketten is átjutottak, nem?
Megkérdezhetem, hogy volt-e bármilyen tüneted, ami arra utalt volna, hogy felszívódott szegényke? Egy szülésznőnek tanuló barátnőm szerint lehet, hogy semmi tünet sincs...

Kismami ruhában pedig van ám sportos kivitel is. Persze üzletben én sem sokat láttam, inkább újságban. Kép

Farkaskoma!
Micsoda figyelmesség! Nagyon köszönjük! Kép

Anna!
Ez nem igazság! Kép De főleg az , hogy nem akarnak ma fogadni! Remélem, azóta sikerült megoldanod! Kép
És minden tiszteletem a Tiétek, hogy ilyen pozitívak tudtatok maradni! Kép Kép

Gigi!
Én is csatlakoznék a sereghajtó csapathoz, ha nem bánod. Amilyen lusti én vagyok mostanában.... Kép
A könyvet köszi, de csak ha nem gond! Kép

Roxal!
Szerintem nem baj, hogy még nem akarsz tesztelni. Ilyenkor még úgyis minden eredmény olyan bizonytalan... Egyébként szokásos mensihez viszonyítva hogy állsz? Mert én akkor nem bírtam tovább, mikor már azt is túlléptük.
Drukkolok Értetek! Kép

Anna, Timi!
Már korábban is ajánlgattam: van két doboz méhpempőm. Az egyik már megkezdett. Én most nem szedek ilyesmit, szóval szívesen Nektek adom ajándékba. Egyébként DM-ben is lehet kapni, annak kicsit kevesebb a hatóanyag tartalma, de sokan esküsznek rá.

Loihi!
Gratula az újabb kis tököshöz!! Kép

Ági!
Hát akkor hajrá!! Dottorunk mostanában mindenkit nagyon megnyugtat! Kép
Vendég

Szia Réka!
Nem nézegettem őssejtekkel kapcsolatosan weboldalakat, mert ami infóra szükségem van, azt mind megkapom a húgomtól. Õk levetették a kisebbik őssejtjeit és a barátnője is két hónapra rá. Mindkét akció sikeres volt. Előtte korrekt tájékoztatást kaptak, majd szerződésben rögzítették a megbeszélteket. Ha nem sikerül a levétel, mert pl. kevés a köldökzsinór-vér, akkor a pénz nagy részét visszaadják. Nekünk több komoly betegség is előfordult már a családban (pl. édesapám Parkinson-kóros), így nagyon fontosnak tartjuk.
De megkérdezem a húgomtól a címet és megírom.
Melinda

KépKép
melba

Sziasztok!

Réka,
www.sejtbank.com
Mi itt kötöttünk szerződést és dokinénink szuperul levette, sikeres lett a fagyasztás! Kép
Néha gyere hozzánk is!!!

Mindenkinek megy a drukk!!!

Üdv.
Erika

Kép
Kép
Kép
ilba

SziasztokKép

HajniKép
Örülök, hogy írtál!! Nagyon boldog szülinapot kívánok neked! A garatgyulladásból nem vettél észre semmit? Tök jó, hogy végre kiderült valami. Ha meggyógyúlsz sokkal nagyobb esélye lesz a törpöknek. Próbálj kicsit sűrűbben jönni közénk. Bár bevallom én már kezdem elveszteni a fonalat.

RékaKép
Feladtam a könyvet. Én egy részt kb. hússzor olvastam el. Havi bontásban van, de nekem a napi jobban megfelelt volnaKép Örülök, hogy Te is hátúl fogsz velünk kullogniKép

AnnaKép
Ez az orvos elég érdekesKép Remélem azért bejutottál hozzá és mondd valami használhatót.

TimiKép
Fantomas Tibi, hogy van???? Veséje rendbejött? Lenne egy nagy kérésem.Kép Egyszer régen elküldtél nekem egy csomó 90 napos receptet, de én kitörltem. Most meg Viktor fogyózna. Megtennéd, hogy elküldöd újra?? Köszi szépen. tillygigi@freemail.hu

InariKép
Biztos csalódott vagy egy kicsit. De még jobb, hogy így az eljén történt. Nekem is volt bevérzésem. És emiatt nem is tudtam örülni a terhességnek. MErt ismerjük DÉvait. NEm kecsegtetett semmi jóval.

Wish, Judit?????????????????????????

Puszi

KépKép
gigi28

Egész délelőtt szarakodott a babanet, kétszer is elszállt amit irtam.

Fantom Hajni,

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!Kép
Remélem a 31. már vidámabb lesz. Ne keseredj el, látod én egészen 34 éves koromig kibirtam valahogy.Kép

Loihi,
Újabb fiú, lassan összehoztok egy focicsapatotKép Te most hol tartasz, hanyadik héten vagy?

Anna,
remélem már tudtál velük beszélni. Mit mondott a doki?

Réka,
igaza van a barátnődnek. Semmi, de semmi tünetem nem volt, ezért is lovaltam bele magam annyira a kettőbe. Gondoltam, ha valami gond lenne vérezgetnék. Vérezgettem is, de befelé, ebből lett a hematóma. De Te azért ne agyalj ezen most túl sokat. A tieid már szép nagyok, nem lehet velük bajKép

Roxál,
én is sokat gondolok rátok, akárhány baba is kapszkodik most a pocidban higgy bennük. Nagyon szeretném, ha cstlakoznál hozánk a sárga mezőbe, Stellánk úgyis hamarosan feljebb kerül, bár amilyen példás kismami kibirja a 40. hétigKép

Ági,
hajrá, örülök, hogy Dévai neked is ennyire szimpatikus volt. Mi azért azt hiszem egy időben voltunk ott. Háromkor érkeztünk és öt körül mentünk be. Négy körül két-három lány is jött, ugyhogy nem akartam ott senkit leszólitgatni. Pároddal voltál vagy egyedül?

Melba, sorstársam,
nem Te voltál tegnap piros felsőben, fekete keretes szemüvegben és ragyogtál, mint egy kristálycsillár a boldogságtól? Azért örülök, hogy már te is túl vagy a nehezén, azért ti most már a 10-11. hét körül jártok, ha jól emlékszem, most már biztos nem lesz semmi baj.Kép

Többiek hol vagytok?

KépKép
inari

Sziasztok!

Réka
A húgomék a Krio Intézetben csináltatták az őssejt levételt. www.krio.hu Akkor (másfél éve) ugyanazért ők voltak a legolcsóbbak. Nézz meg több oldalt, érdemes. A Kismama újság hátuljában is szoktak címek lenni.

Inari
Hát valószínű, hogy én voltam, olyan negyed 4 - fél 4 között. A férjecském mondta, hogy megvárhatnám az örömködéssel, míg kijutunk, mert nem biztos, hogy ezt mindenki szívesen látja. De hát az ultrahang alatt sem bírtam már magammal. Kerestelek, két leányzót le is szólítottam úgy 3 felé, de aztán hirtelen olyan sokan lettek, én meg sorrakerültem. Nagy mákom volt ezek szerint az időponttal. Most 10 hetesek és 4 naposak vagyunk, remélem tényleg nem lesz már baj. Ne aggódj, életrevaló a pocaklakód, nem lesz semmi baj! Nekünk is rendbejöttek a dolgok. Ezért ezt gyorsan lekopogtam. Drukkolok nagyon! Mikor mentek legközelebb?

Ági
Ne aggódj a gyógyszerek miatt, a Dévai mindig a szükséges legminimálisabbat adja csak és látod, jó formában van mostanság. :-) Vagy lehet, hogy mindig is ilyen formában volt? Örülök, hogy meg tudott nyugtatni és szimpatikusnak találtad.

KépKép
melba

szevasztok Vérszívók,
Az van hogy kész vagyok, de már javulok! Effektíve nem történt semmi extra, bár most hogy visszagondolok akad egy-két említésre való dolog.

Múlt héten kellett Krisztiánnak leadni a számlálóba a fiúkat, erre – pedig mindennek utánanéz a neten, most nem- finoman szólva lehibernálta őket, illetve nem élt a feleségével 5 hétig szexuális életet, jól meg is vigyorogták. Szóval a héten megint neki futott a csávókám, persze már tárt karokkal várták a Kaáliban csak be kellett dobnia az anyagot. Majd jövő héten meglátjuk mi lett a népszámlálás eredménye.
Hétfőn voltam középidős UH-án, hát persze, hogy a lezárt oldalon érik a peti, azóta is csak győzködöm, hogy a jobb oldali petevezető csápoljon át és kapja el, bár ez orvosilag csodaszámba menne, de hát miért nem velünk történne meg, bár ez csak azt jelentené, hogy inkább akar az utód januárban megszületni, mint decemberben. Időközben meg lett a terheléses cukor-inzulin móka eredménye is, mely szerint cukrommal nincs baj, az inzulin a terhelés után a felső érték felett van de nem kóros így a professzor mondta, hogy ne is foglalkozzunk vele. Beszéltem doki nénivel is aki ezt megerősítette. Szóval ez is OK.
Ma voltam Guru néninél, és azt mondta alakulok, és már a lenti csakrámra dolgoztunk, amitől kis híján bepisiltem. Érzelmi alapon nem vagyok azért teljesen százas, de ezen ígérem dolgozok, bár ez kissé nehézkes, mert egyik rossz tulajdonságom, hogy mindig véleményezek mindenkit, nem mindig pozitívan. Most felétek is pozitivitást, fényt és melegséget küldök, és utólagosan is elnézést kérek ha belegázoltam valaki lelki világába. Most már csak az a kérdés, hogy mit fogok akkor egész nap csinálni. Ehhez hozzá kell tennem, hogy ezt eddig én is tudtam, de úgy látszik ezt más is látja –gyertyázás volt-. Szóval megint van feladatom, tiszta iskola de néha azaz érzésem, hogy megbukok. Guru néni szerint ez az egyetlen akadály a fogantatásban, leszámítva a zárt oldalt. Na akkor hajrá!
Persze voltunk már két hétvégén gyógyító-vásárláson, tényleg segített ( parfüm, könyv, papírírószer, WC ülőke, zuhanyrózsa, ja feltettük a képeket a falra 2 év után-ezt lehet, hogy írtam már!)

Vanda,
Csak annyit akartam írni a siketek jelbeszédével kapcsolatosan, hogy nagyon szuper dolog, mert rájövünk mennyire fogyatékosak is vagyunk mi hallók. Izomzatod rendesen ki lesz ha rendesen gyakorolsz az órán. Nekem az volt a problémám, hogy nem volt kivel gyakorolnom, és ez egy kissé rányomta a bélyegét a dologra. Az utolsó 3 alkalmon már nem voltam, mivel volt egy-két olyan zizi ember – na most nem kellene ítélkeznem-, hogy állandóan sajnálkoztak vagy az egekig magasztalták a tanárnőt, aki természetesen siket volt. Maga az oktatás nagyon szigorú menetrend szerint ment, minden órán valamilyen témát öleltünk fel és a korábbiakat gyakoroltuk, de hát ami tök egyszerűnek tűnik az valójában irtó nehéz. Vettem magamnak könyvet is ( Balzac utcában-azt hiszem- van a Siketek Intézete) illetve volt tankönyvünk is. Szóval szerintem csináld csak! Mindig mondom magamnak, hogy gyakorolnom kellene mert nagyon fekszik amúgy a dolog.
Javaslom, a Premens tablettát és a kecskerutafű teát, nekem úgy tűnik bejön, szép tüszim nőtt 12.napra.

Gigi,
Ma robogtam munkába Guru néni után és eszembe jutottál, hogy látszol-e még egyáltalán és Viktor esetleg nem akar-e követni, erre meg írod, hogy igen követni akar. Hajrá! Én már lassan befejezem a 90 napot, április 5-re tettem a határidőt, Most úgy tűnik hogy kicsit lassan ugranak le dkg-k, de ennek is van valami oka, bár én még szeretnék 3-4 kg fogyni, de nagyon nehezen mozdul el a mérleg 65-66-os számról. Na mindegy az biztos, hogy másképp fogok étkezni mint korábban és már ez is jó eredmény.

Inari,
Jól csináltad, hogy beszéltél neki! Látod hallgat ám az anyukájára a kis gézengúz. Vanta néni hogy áll a témához?

Dudukám,
Milyen színű a kocsi? Látom te nem változol –jövök-megyek-intézkedek- ! Azért vigyázz magatokra!

Anna,
Mi a szart írjak! Amennyire örültem annyira szomorú is vagyok. Mindig van valami, reméljük a legjobbakat és júniusban kiderül!

Szanikám,
Felírtam a javaslatodat egy kis módosítással, és mormolom majd az ágyban minden este! Szerintem azért ne nagyon fogyózzál, inkább Szilárd hízózzon!!! Andriska szép megtermett kislegény ki fogja elbírni! Anyukádnak jobbulást!

Grillázsom,
Van még valami amivel előjössz? Nekem volt ilyen paráztatós időszakom (P4-P5) azonnali műtét, persze 2-szer, mert a 6 havi kontroll nem lett jó, de azóta szuperul vagyok és semmi ilyen eredményem nem lett rossz azóta (8 éve), szóval Dévay Isten megcsinálja még egyszer és el lesz intézve. Kérlek ezen ne izguld túl magadat, van más amin izgulni kell. Utána nyomtam Gynevac kúrát és kész. Külön ölellek Téged és Grill-aput is.

Stella-bálnagyáros,
Remélem benne leszel a könyvekben! Fiúk hallgatnak rátok! Akkor a cél április eleje.

Lkt,
Mi vót ma FantomasTibivel a dokinál! Szólj mán neki, hogy ne álmodjon nagyokat, mert kezelésbe kell vennem. Ha én állandóan Krisztiánra hallgatnék, még csak most kezdenénk a lombikos dolgot. Állítsd rendesen a szőnyeg szélére a csávókámat! Keksz úrfi hogy van? Te hogy vagy? Tibink hogy van? Barlangászás? Van még valami amibe el kell képzeljelek?

Hajneszkám,
Remélem Kósa dokit rendesen elkaptad! Írj hogy miben maradtatok!

Wishi-michy,
Mi a töcs van? Valamikor leugrok?! Mit akartál kérdezni?

Foxikám,
Nyomasd Szani-marketinges szövegét mert használ!! Atinak üzenem ne parázzon! Most akkor otthon pihizel?! Hogy áll a kecó? Mikor költöztök?

Enigma-gyerkőcök irtó szépen fejlődnek! Dia mondjad már el a nagy hírt Paciról! Remélem páncélban szopiztatod Panná-királynőt! Ja Zuxx még mindig állatian néz ki!

Kata,
Jó a név! Bár arra számítottam, hogy Gigi beír, hogy lehetőleg ne becézd Virdzsinek, mert akkor neked annyi, különösképpen, hogy újra indult a sorozat! Meggyógyultál már? Mikulásod hozott valamit! Javaslom, a Premens tablettát és a kecskerutafű teát, nekem úgy tűnik bejön, szép tüszim nőtt 12.napra.

Loili,
Gratula a pöcihez!

Lldicsi,
Hol vagytok??? Tessék már írni! Visszamentél dolgozni? Vagy mi a szösz van!! Kérlek!

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Judit!

Légy szíves írd már meg az inzulin eredményeket (jó a babás Kaálisba is!). Fontos lenne. Meg a cukrot is. Tehát lebontva, égyomri értékek, 60 perces, 120 perces. Sajnos én már nagyon sok rezisztensnek az értékeit láttam, és megint csak sajnos, azt kell mondjam, az NLCafén volt egy PCO-s lány, akinek a János kórházban legyintettek erre az eredményre, holott olyan rezisztens mint az állat, kapott is metformint.

Köszi! Norka
s_norka

Hajnesz! Isten éltessen! Most jól ünnepeltesd meg Magad, mert remélhetőleg jövőre eszedbe sem fog jutni a szülinapod. Kép
Szerintem pajzsmirigyet nézess!!!

Köszi a gratulációkat! Kép 21.hét Kép

loihi

Hajni!
nagyon boldog szülinapot Fantomlánynak, hiszem, hogy a következőn már minden más lesz. Pihizek, ezerrel.

Loihi!
Gratula a kisfiúhoz Kép

Melba!
nem lesz semmi baj!

Judit!
Hajrá a léleképítéshez, gratula a minusz kilókhoz. Igen, én itthon pihizek, s épp ma döntöttem úgy, hogy a harmadik héten sem megyek dolgozni. Kecó alakul, már majdnem teljesen kész van Kép Költözés? Fogalmam nincs. Majd babókkal a pocakomban (remélem) Kép

Erika!
Minden vágyam követni titeket a sárgába Kép Pihizz sokat.

Réka!
Szokásos mensi ideje holnap van. De a rengeteg progeszteron miatt biztos hogy késik. Én azért abban bízom, hogy úgy 9 hónapig még kibírja Kép

Annám!
Mire jutottatok az orvossal? Görcsök már enyhébbek. Deca nem kell majd nektek?

Enigma!
Miről beszél Farkaslány? Mi van Pannussal?

Wish, Vanda!
Mi van veletek, nagyon hallgattok!

Eszter
Kép
roxal

Fantomcsajszi!!!
Boldog szülinapot!!!

AnnaKép
Remélem, azért sikerül majd beszélni a nagyon elfoglalt dokibácsival!!!
Legyél nagyon rámenős!!

InariKép
Hát, titeket sem kímélnek odafentről. Tiszta hullámvasút! De jó látni, hogy a nem lehet kedvedet szegni! Vigyázz nagyon magadra és a babócára!!
Remélem, mostantól csupa jó hírrel jössz majd!

RoxalKép
Bírod még cérnával???
Nagyon drukkolunk Nektek!

JuditKép
A petikék bármire képesek. megtalálják azt a jó petevezetőt, csak szuggeráld őket!!
Én mindig csíptem benned, hogy megmondod, amit gondolsz! De ha a Gurunéni szerint ez rossz, vagy túlzás, akkor biztos van benne valami!

Na, megyek vízszintesbe, mert ma nem voltam túl jól. Reggel voltunk Tesco-ban, meg a kórházban beszélni azzal a dokival, akinél szülni fogok, ha az enyém épp nem lesz Pécsen (ami elég valószínü) és nagyon elfáradtam. Ráadásul éjjel alig aludtam, mert folyton úgy éreztem, hogy mindjárt megjön a menzim. Szóval alig aludtam és alig bírtam mozogni délelött.
Motanra kifeküdtem magam, de azért nem kísértem a sorsot!
Amúgy a fiúk mindenkit üdvözölnek és hevesen integetnek, igaz a lábukkal, de ők még picik nem tudják, hogy kézzel is lehet!
Puszi nektek!

Stella

Kép
stella9

Lányok, az alábbi üzenetet még délelőtt írtam, előbb elszállt egy hosszú, aztán pedig a másodikat (ezt) már kimásoltam máshová és próbáltam elküldeni, de egyszerűen nem ment. Most újra megkísérelem, igaz, már délelőtt írtam...

Csajok, ezt nem hiszem el hogy a k.va hosszú hozzászólásom elszállt... nincs erőm mégegyszer beírni!

Írtam mindenkinek, most meg nem küldte el!

Erika, neked gratuláltam a lurkódhoz! Tudom hogy veszteség is ért titeket, de örülni kell a babának amelyik veletek maradt. Csúnyán hangzik, de ezzel nőttek az ő esélyei. a hematóma miatt ne izgulj, két barátnőmnek is volt, mindkettőnek szépen felszívódott.

Anna, nagyon sajnálom hogy ez történt veletek! Nagyon fájó lehet, hogy megcsillant a remény és most csalódnod kellett.

Roxal, hogy vagy? Elmúltak a görcseid?

Nekem lányok ma jött meg, úgyhogy holnap hívom Dévait és és elvileg hétfőtől megy a szurizás.

Egy dolog aggaszt, hogy a köhögésem nem csillapodik. Iszom már a hagymateát is, amit Erika javasolt, de egyelnőre szárazon ugyanúgy köhögök. Szerintetek a köhögés és az, hogy le vagyok kicsit gyengülve, nem befolyásolja negatívan a lombikot? Nem szeretnék emiatt halasztani, de kisebb esélyekkel sem indulni.

Szeretettel puszilok mindnekit,
Kata

Kép
szkatácska

Halihó! Kép

Inari! Kép
Ne aggódj, az az egy kis babóca már nagyon erősen kapaszkodik, és veletek is fog maradni! Kép

Melba! Kép
Küldjél a kis izgő-mozgódnak sok-sok jó gondolatot, és akkor biztos minden rendben lesz! Fantasztikus élmény lehetett látni a kis picinyedet!

Loihi! Kép
Gratula a második kis kukishoz! Kép

Anna! Kép
Sajnálom, hogy hétfőtől ritkábban jössz, annyira jó olvasni a soraidat! Mi lett végül az uh-val? El tudtál menni?

Fantomlédi! Kép
Boldog szülinapot!!! Kép
Ne görcsölj a korodon! Ez csak egy undok próbatétel az élettől, hogy hogyan viseled 30 évesen a baba-nélküliséget. Hát fityiszt neki! Csak nem ezzel akar kikészíteni? Ez túl kevés egy ilyen tökös csajszinak! Nem mindegy mikor lesz babád? 30-on innen vagy túl?? Most már úgyis betöltötted, vissza már nem csinálhatod! Kép Van, aki még a párját sem találja meg harmincas évei végéig!

Roxikám! Kép
...és még mindiiig mennek a megadrukkok! Kép

Stelluska! Kép
Légy most kíméletes magatokhoz! Ezek a vonuló frontok hozhatnak görcsöket, jóslófájásokat, meg aztán mindjárt itt a telihold, már csak egy szűk hét, - szóval pihenj még egy kicsivel többet (ha lehet ezt még fokozni Kép), hadd maradjanak még a drága kis skacok. Akik ugyan már így is maratoni időt futottak, de hadd növekedjen még jobban a dicsőségtáblán az eredményük! Kép

Jucus! Kép
Végre itt vagy! Már hiányoztál! Itt is vannak ám gurunénik, ha gáz van, gyere, mesélj, mi nem húzzuk fel az orrunkat a jó kis dumáidon! Kép

Lányok!
Képzeljétek, voltunk Endokrinológus prof-unknál, - hát nem volt mr.jóvágású, mint Juditunk doktorai, megnyerő modoráról sem tudok ódákat zengeni. Viszont a lényeget csak kimondta, amit várva várunk már mióta, és csúnyaság ide - komorság oda, imádattal hallgattam szavait! Képzeljétek! Mehetünk kaszabolásra!!! Kép Kép Sőt, prof-unk szerint már akár egy hónapon belül!!!
Ráadásként végre egy doki kimondta: a prolaktin emelkedett szintje nem lehet a gubanc oka, mert akkor az FSH lenne magas. Valószínűleg kivezetési gondok vannak "csak", - szerinte ott vannak a halacskák, és úgy gondolja, hogy sikeres lesz a biopszia! Kép (Hú, most szinte megborzongtam, hogy leírtam... bárcsak tényleg így lenne! Így kell lennie!!!)

Kell-e ecsetelnem, hogy milyen magasságokban repkedünk? Kép

Puszó!
Seszi
seszi

Kata! Kép
Én sajnos ezt nem tudom, de én teljes erővel belevetném magam a gyógyulásba: 500mg-os C-vitamin, akár kezdeti időkben reggel-este 1-1 db, köhögésre meg igyál lándzsás útifű szirupot! Ha szárazon köhögsz, és nagyon erősen, akkor írass fel a dokiddal is valami szert (kanalas gyógyit Kép), és mondd neki is nyugodtan, hogy gyorsan akarsz kilábalni a lombik miatt! Kép Ha felír antibiót is, és nem akarod szedni, legfeljebb vagy lebeszéled, vagy nem váltod ki.

Sok gyógypuszi:
Seszi
seszi

Seszi!
Tudod hol voltam ma este? A Corában? És mi jutott eszembe a sorok között trappolva? Hogy 9-e van és ma mentek mr. krinolinhoz! Kép És már hírek is vannak! Naggyon-naggyon örvendünk!! Sani is! Kép Itt az idő, hogy nálatok is történjen végre valami. Gondolom, Vitya is szárnyal mostanság.... Kép Kép

Kata!
Seszi tanácsai is jók, de talán kérdezd meg Dévait. Az esetleges aggodalmairól őszintén fog válaszolni, az tutti!
Ha már "csak" köhögsz, az talán nem akkora baj, mármint a lombikra nézve. De lehet, hogy most nagy marhaságot mondtam... Kép

Drága Stella!
Egy kicsit izgalomba jöttem az írásod láttán. Ez a menzis fájás gyanús... Tényleg, volt már jósló fájásod?

Roxal!
Akkor jobb is, ha bírod még egy picit teszt nélkül. És úgyse fog megjönni!!! Kép

Juci!
Végre írtál! Azért mindenképpen jó úton haladsz, még ha kaptál is megoldandó feladatot. Különben még unatkoznál... Kép Nagyon tisztellek a fogyóért! Kép
Ja és világoskék a csocsikánk metál fénnyel. Mondhatni: dönörűűűűűű! Kép
És az Urad egy dzsentülmanus!! Kép

Melba, Ilba!
Köszi az őssejt-infókat.
Utánanézek én is, mert bátyám és nagynéném is szellemi fogyatékos, így vannak kérdéseim a genetika-tudomány felé... Kép

Erika!
Az a kis pöttöm már tutti, hogy Veletek marad!!
Köszi a bíztatást! Kép

Gigi!
Már alig várom, hogy megérkezzen a könyved!! Kép

Anyucik!
Volna egy kérdésem. Vásárlásból hazafelé éreztem, hogy sajog a köldököm táján. Aztán felmásztunk a 4. emeletre és megint éreztem. Gondoltam, kicsit sok volt a jövés-menés. Megtapperoltam magam köldöktájt és egy borsónyi gombócot fedeztem fel "ott belül". Ez már a kidudorodó köldök kezdeménye volna? Nem korai ez egy kicsit?
Elsőre azért jól besz.rtam, de holnap megyek dokinénihez, úgyhogy ott is meg tudom majd kérdezni.

Addig is puszi mindenkinek:
Vendég

Lányok! Kép
Köszönöm, köszönöm, köszönöm a sok szép köszöntőt és bíztatást!!! Már sokkal elviselhetőbb az élet! Kép Még a doki is boldog szülinapot kívánt, szerinte jó évjárat vagyok. Kép

Csajok, mindig copy-zzátok az üzeneteket, mielőtt elkülditek, ha én nem csinálnám mindig, az első az lenne, hogy kettétöröm a billentyűzetet a térdemen, ha elszállna a monológom, annyira begurulnék. Kép Kicsit féltem is ma, hogy huszonhatszor ott lesz egymás után az üzim, annyit próbálkoztam, mire végre megjelent...

Juditkám Kép
De hát mi pont azt szeretjük benned, hogy (és ahogy) megmondod a konkrétat. Kép Mi nem fogunk árulkodni, nyugodtan véleményezz csak!!!
Norka Kép, nem véletlenül nálad volt pont ez a szitu, hogy "rossz" oldalon ért tüsző, aminek az eredménye most ott csücsül a pocakodban? Bocsi, ha nem jól emlékszem!!

Pancinak csak nem a foga jön??

Seszi Kép
De jó, nagyon örülök nektek!!! Közeleg a cél!!! Kép

Kata Kép
Jobbulást!! Lándzsás útifű, ahogy Seszi írta, és sok-sok C vitamin. És tényleg kérdezd meg Dévait, biztos megnyugtat!

Stella Kép
Te a Tescoba mászkálsz??? Mindjárt megjön a menzid - ezen olyan jót mosolyogtam, fú kezd izgi lenni, légyszi ne sokat járj shoppingolni most már a fiúkkal! Kép

Roxal Kép
Nem lesz mensi!!! Baba lesz és kész!!! Kép

Loihi Kép
Köszi a tippet! Lesz pajzsmirigy is, a fül-orr-gégész doki forszírozta, hát nem tiltakoztam, jövő héten veszik a vérem.

Gigi Kép
Azt tudtam, hogy a torkom nem százas, de belenyugodtam, hogy ez a mandulaműtétem miatt van és együtt kell élni vele. Csak már eléggé idegesített, hát gondoltam, megnézetem.

A Kósa interjú kivonata, kívánságok teljesítve:
Beutaló CT/MRI-re (prolaktin miatt)
Immunológiai teszt előkészületben
Konzultáció hystero/lapar/Kabdebo témában a Nyírőben jövő hét
Rákszűrés 22-én
3. napi vérvétel 3. napon
Megnyugtatás, hogy ötödik lombikon túl is van élet
Nagyjából ennyi. Kép

Jó éjszakát, szép álmokat, rózsás csókokat!
hajnesz

Sziasztok!
Vanda978-at keresném, szeretnék mail-t írni neki csak sajnos nem tudom, hogyan kell, még újjonc vagyok ittKép (Ill. a Kaális fórumonKép
Köszönöm
Vali
galeria

Hajnesz! Kép

De igen, jól emlékszel! Én is ezzel biztatom Juditunkat!
A csodák bennünk vannak, csak higgyük el! Kép
s_norka

JuditKép
de jó újra hallani téged! Nem gondolnám, hogy az ilyen virgonc, optimista csajszik is küszködhetnek odabenn lelki gondokkal. Ugyanezt gondolom Hajneszről és Timiről is. Ti olyan egészségesek vagytok a külső szemlélőnek, mint a makkKépKép!!

HajneszKép
Nagyon boldog szülinapot kívánokKépKépKép!! A 30 egy remek év: akkor lettem igazi nő, előtte csak csitri huszonéves voltam. 31 évesen mentem férjhez, és 36 évesen van egy 5 hónapos kiscsillagom. Még most jön a java, a nőiséged kiteljesedéseKépKépKép!! Minden rendben vanKépKép!!!

AnnaKép
úgy sajnálom!! Olyan biztosnak tűnt! Mégis, az, hogy elindult a beágyazódás, egyértelműen azt jelenti, hogy NEKTEK LEHETNEK BABÁITOKKép!! Biztosan ti is ezt gondoljátok a férjeddel, mert a korábbi csalódások után úgy érzem, most sokkal erősebb vagy, és hiszel az orvosodban és a testedben.

RoxalKép
annyira drukkolok, annyira!! Pihenj, jól teszed, hogy nem mész vissza dolgozni:KépKép!

InariKép
csodálatosan erős lány vagy, örülök a pozitív hozzáállásodnak!!

EnigmaKép
Pancus???? És persze Zsombi??

Lányok, már olyan sokan vagyunk a topikban, hogy szinte lehetetlen követni. De mindenkinek drukkolok sok-sok szeretettelKépKép!!!
szani

Hölgyeim!
Tessék kitölteni az alábbi oldalon a tesztet, mosógép nyerhető.

http://www.ezustmosas.hu/testit.php

Kép
farkasok

Juditkám,

Hát én lehet, hogy hülye vagyok, de azért nem hiszek ebben a legyünk nagyon pozitivak dologban. Persze van akinek bejön, de ha te nem ilyen vagy alapból nem hiszem, hogy eröltetni kéne. Talán rosszabb, ha az igazi énedet el akarok fedni egy ilyen húde tünci vagyok álarccal. Ha jól emlékszem erről Snóri is irt a Kális topikban a nagy vita idején, és szerintem tök igaza volt, nem feltétlenül a pozitiv hozzáálláson múlik. Akkor hogy lenne gyereke annak a sok csajnak, akik egyáltalán nem akarnak? Persze nagyon fontos, hogy bizz benne, hogy lesz babátok, de a görcsös akarás néha sokat árthat is. Snóri, Szani és az én példám is ezt mutatja, mikor nem is számitottunk rá, akkor történt meg a csoda. Figyi én is mindenkihez negativan állok hozzá elsőre, sokat lefikázok, meg nagy a pofám, de ha baj-gond van akkor lehet rám számitani. Nem hiszem, hogy ezen múlna. Vannak optimista és realista-pesszimista emberek. De egyik sem rosszabb a másiknál. Inkább fogadd el magad olyanak amilyen vagy, mi meg igy szeretünk, legalább valakinek van vér a nemlétező pucájában, hogy megmondja a frankót.Kép Azért remélem nem borzolom fel itt nagyon a kedélyeket, nem akrtam senkit megbántani.

Kata,
hú de jó, már kezdetek is. A gyógyszertárban kérj Bronchikum elixirt. ebben is van lándzsás utifű, meg kakukkfű meg egy csomó más gyógynövény. Én rémesen tudok köhögni, ha megfázom, olyan mintha fuldokolnék. Sokszor még a buszról is le kell szállnom miatta, mert már ciki. Ez a szer 3-4 nap alatt teljesen megszünteti.

Csajok,
Kismamaként viszont a lándzsás utifű tartalmú dolgokat nem szabad beszedn!!!!!!

Seszi,
hurrá. Jól bele húztatok, tök jó, hogy ilyen jónak látja az esélyeiteket a dokibá'. Mikor jön meg, akkor már kezdhetek is?

Stella,
Kitartás. Hát épp ma mondtam én is az uramnak, hogy olyan ez, mint egy sinus-görbe.Kép Édes volt Enigmától, hogy azt irta élvezzük a terhességet. Persze élvezném is, ha biztos lenne a vége. Azért Ti már lassan finisheltek. Meg van minden a kis tökösöknek, vagy Stellapapának kell még beszerezni a lista végét?

Wish, Vanda, Enigma, Póci Hol vagytok????????

A többieknek puszi,
Erika

KépKép
inari

Inari! Egyedül voltam, én is gondolkodtam, hogy meg kéne kérdezni, hogy ki vagy te, csak tuti, hogy az utolsó ember lettél volna az aki te lettél volna. Én fél 6-körül kerültem be a doki bácsihoz. Hol ültetek?? Fogadjunk a végén kiderül, hogy egymás mellett ücsörögtünk!! Kép Ja és mától elkezdtem a folsavat, holnap meg jön a closti. És szorgalmasan iszom a cickafarkteát.

Ági28

Égi, aki mellettem ült a Harry Pottert olvasta nagy buzgalommal. Talált süllyed?

A cickafarkkal is vigyázzatok, várandósan azt is kerülni kell! Óvatosan a gyógynövényekkel, mert persze természetes anyag, de azért azok közt is van ami árthat. Peteérés előtt 4-5 nappal szerintem már ne igyátok.

Üdv a Sárkányfű árus

KépKép
inari

Basszus Inari talált süllyedt!! :-) Röhögni fogsz, én is úgy éreztem, hogy te vagy az a lány!! Na basszus nem is kellett volna végigkérdezni mindenkit!! Kép

Ági28

Ági Kép
Mire kell a folsav??

*

Kép
Kép
kiscsillag

Azt mondta a doki, hogy ez a fejlődési rendellenességeket zárja ki, meg javítja a gerincfejlődést. Csak gondolom azért kell időben elkezdeni, (mert ugye még nem vagyok terhes) hogy elkezdjen a szervezetemben dolgozni az folsav. De más biztos tudományosabban meg tudja magyarázni.

Ági28

Ági Kép
Ja értem, én az Elevitet szedem, abban minden benne van. Mikor kell első UH-ra menned??

*

Kép
Kép
kiscsillag

*
Azért az Elevitben nem túl magas a folsav aránya. Nálunk stimu alatt reggell 1 elevit, este 1 folsav, most, hogy van ebihalunk, reggel is van pluszban folsav, tehát az elevit mellett napi 2. Szerintem szedd nyugodtan a folsav is vizben oldodik, mint a C vitamin, max kipisiled. De a rendellenességek kivédésében óriási a szerepe. Erről volt egy cikk a januári Kismamában is.

Ági,
na majd legközelebbKép Most már legalább tuti felismerjük egymást.

KépKép
inari

Inari igen legközelebb már tudjuk legalább!!! Kép

Kiscsillag kedden megyek UH-ra,és akkor kiderűl,hogy milyen gyogyó kell még.

Ja a folsavat reggel, este egy szemet kell szednem.

Ági28

Sziasztok Lányok!

szoktalak Titeket olvasgatni, nagyon drukkolok mindenkinek!
Én is Dévaihoz jártam, most 3 hónapos a kislányom :-)
Amiért írok, hogy én hozzá jártam terhesgondozásra és nála is szültem, ezért ha a mostani vagy jövőbeni kismamiknak kérdése van, szívesen segítek.

Ganti

Klári
Kép
ganti

Sziasztok!
Hú, milyen sok hozzászólás volt, mióta nem jártam itt!
Én azt is olvastama folsavról, hogy ha rendben van a szintje a szervezetben, akkor könnyebben tudunk teherbe esni, úgymond megolajozza a baba útját. Így mindenkinek javasolják a tervezett terhesség előtt már 3 hónappal a szedését.

Inari, Te mikor mész legközelebb ultrahangra?
Egyébként nekünk is akkor jött össze, amikor a legkevésbé számítottunk rá. Le sem merem írni, de én már lemondtam a januárról és csak azért csináltam tesztet (3 nap csúszásban voltam), hogy ne kezdjek ismét reménykedni. Hát nem mertem hinni a szememnek! Kellett még négy nap tesztekkel, hogy elhiggyem az eredményt.
És igazad van szerintem abban, hogy nem feltétlenül a jó hozzáálláson múlik, de a görcsös akarás sem jó. Csak ettől mindig a falra másztam, mert azt senki nem tudta megmondani, hogyan szabaduljak meg a görcseimtől. Végül a Dévai segített ebben is. Lehet, hogy hülyeség, de az a mondata nyugtatott meg, hogy higgyem el, mindenkire rámosolyog a szerencse, nem is hiszem, milyen hamar.

Seszi, tényleg fantasztikus volt látni a pocaklakót, ahogy vígan úszkált a magzatvízben! NAGYON KÍVÁNOM MINDENKINEK, HOGY MINÉL HAMARABB ÁTÉLHESSE! Nekem még mindig annyira hihetetlen és felfoghatatlan, hogy ez velünk történik!
Remélem,igazatok lesz és mostmár minden rendben lesz ezútán a zűrös kezdés után.

Azt gondoltam, ha egyszer velem is megtörténik a csoda, akkor már minden rendben lesz. Már tudom, csak most kezdődik a legnagyobb aggódás.

Köszi Ganti a felajánlást. Én is a Dévainál szeretnék szülni, már beszéltem is vele róla. Tudnál a Jánosról mesélni egy kicsit? Lehet magánba is (melasz@ludens.elte.hu). Előre is köszi.

Sokat gondolok Rátok és mindenkinek nagyon szorítok!!!

KépKép
melba

Sziasztok!
Hu, termékenyek voltatok, ami az írást illeti!
Elmentem reggel a körzetihez, mert még mindig köhögök. Tüdő szerencsére rendben, szerinte kezdjünk nyugodtan. Kaptam egy szirupot, áll. majd ez elhallgattat végre. Már jó lenne.
Remélem, elég erős a szervezetem a lombikhoz. Tk. jól érzem már magam ,csak a köhögés nagyon zavaró.
Köszönöm hogy próbáltatok segíteni tanácsokkal!
FElhívtam Dévait, fél ötre megyünk. Vkinek esetleg van még ma jelenése délután?
Ha igen, kérek személyleírást! Inari, nélküled hogy fogjuk bírni a rendelőben? :-)))
Kérek pozitív energiákat, jó?
Szeretettel puszilok mindenkit,
Kata

Kép
szkatácska

És kedden reggel jön valaki??

Ági28

Melba,
két hét múlva, márc 22.-én szerdán megyek. Addig tuti begolyózok. Olyan nehéz elhinni, hogy itt van velem, ráadásul a melegfront hatására 4 szer azt álmodtam, hogy megjött. Elég nyomasztó volt. Tegnap óta meg a hányinger is enyhébb lett, de ez biztos a sok Magne B6 jótékony hatása. Fú milyen lassan vánszorog ilyenkor az idő.

Kata,
csak kibirod nélkülem, legalább nem lesz "vidám kocsma hangulat" a váróbanKép Drukkolok ám nagyon++++++++++++++++Kép

KépKép
inari

Erika, az egyik barátnőm, akiről írtam hogy most esett teherbe, másfél év után, minimális segítséggel. Õ tegnap éppen azt mondta, hogy azt hitte, majd kiugrik a bőréből ha végre terhes lesz, erre most csak izgul, ideges, egyenlőre nem tud "igazán" örülni. Ha rosszul van, az a baj, ha nem érez semmit, akkor az. Õ is azt mondja, állandóan csak izgul, hogy oké-e minden.
Szerintem nála, nálunk a sok várakozás, a hosszú sóvárgás hatványozottá teszi, hogy izgulunk a terhességért. (Én most azért hogy létrejöjjön.)

Kép
szkatácska

Inari,
Most irigyellek, mert én csak 29-én mehetek újra. Hogy fogom kibírni! Természetes, hogy ilyeneket álmodsz, ezt a környezetem mondta, ahol sok a kisbaba. Minden, ami az eddigi ritmusodtól eltérő, az teljesen normális. Én négy napon át sírtam álmomban, hogy sosem lehet kisbabám. Azóta mintha elvágták volna, de még mindig megesik néha a rosszabb álom. A MagneB6 csökkenti a hányingert, örülj neki, hogy egy kicsit kevesebb jut belőle. Én a kilencedik hétig egyáltalán nem voltam rosszul, most meg alig bírok ránézni a kajára, esténként szörnyen rosszul vagyok, és mindentől keserű a szám íze. Közben meg egyfolytában éhes vagyok. Visszasírom azokat a napokat a kilencedik hétből. Egyébként van, aki egyáltalán nincs rosszul.Csak jóra próbálj gondolni, ha beúszik egy rossz gondolat, tetézd meg öt jóval. Eljut a picurhoz. Azért veszítettük el a másikat, hogy az így egyetlenünknek a lehető legjobb legyen. Nem lesz semmi baj, nyugi! Neked is ott fog lubickolni a képernyőn! :-) És tudod mit? Inkább azt kívánom, hogy ne lásd előbb, mint 22-e, mert akkor tuti minden rendben van!
Melinda

KépKép
melba

Erika, az egyik barátnőm, akiről írtam hogy most esett teherbe, másfél év után, minimális segítséggel. Õ tegnap éppen azt mondta, hogy azt hitte, majd kiugrik a bőréből ha végre terhes lesz, erre most csak izgul, ideges, egyenlőre nem tud "igazán" örülni. Ha rosszul van, az a baj, ha nem érez semmit, akkor az. Õ is azt mondja, állandóan csak izgul, hogy oké-e minden.
Szerintem nála, nálunk a sok várakozás, a hosszú sóvárgás hatványozottá teszi, hogy izgulunk a terhességért. (Én most azért hogy létrejöjjön.)

Kép
szkatácska

ui. mostmár úgy csinálok, ahogy Hajni javasolta: először lementem az üzit, utána próbálom elküldeni. Még jó, mert most is sokadik nekifutásra ment át a pár soros írásom. :-(

Kép
szkatácska

Szkatácska, teljesen így érzek én is! És nem merem még mindig elhinni, hogy mindez velünk történik. A legjobb módi ilyenkor, ha minden félórában megnézegetem a képeket és az ultrahangos papírokat. Attól mindig mosolygós leszek megint az aggódások ellenére.
Biztos, hogy hamarosan Te is így érezhetsz! Kívánom Neked!!!

KépKép
melba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?