A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsan, látom, ettől a cégtől is megy neked a jutalék 8)

Indi :( Nem irigyellek! Adón már túl vagyok és nem elektronikusan csináltam, nem tudok segíteni, sajnos.
leni

Ja és nem is lehet olyan jó ez a csokigolyó, ha kibírtad szeptember óta, hogy ne edd meg! 8) Mert ami JÓ, az GYORSAN fogy. (nálam)
leni

Leni :) pedig csak a gyest akarnám bevallani, de még odáig el se jutottam, emrt ez a regisztrációs papírfeltöltés is megakadt a torkomon - komolyan kezdem azt hinni, hgoy tökhülye vagyok, egy iylen kis izé is kifog rajtam :evil:

Deni :) Zuz 18-35 közötti korosztályt jelölt be, erre jött egy nagymama - én csak erre írtam a dolgot viccbül :lol: A szuperfitt erős túlzás :) Szerintem szuperfitt az TE vagy!
Én csak egy strapabíró csotrogány vagyok :wink:

Nem ér csokoládékról beszélni, mikor nekem nincsen - mégha Zsanci már bármit is ehet, mer úgyis migyá' szül :lol:

indianyo

ded szuperul érezte magát :lol:
délelőtt állatkert, alvás úton hazafelé majd itthon torta és ajándék. utána szuper játszótérre kibicikliztünk, majd uncsitesók és nagymami.

Kép tortával

a beste póni annyi puszit kapott, hogy féltékenyek vagyunk rá :mrgreen:
Kép

Akata! vettünk bicajra gyerekülés (párom mögé), s naaaaaaaaagyon élvezi! ahogy te is írtad sikongatás, hátcsapkodás meg ilyenek :lol: :lol: :lol:

bocs hogy megint fekete-fehér. nem értem miért, s most nem nagyon van időm belemerülni :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Fibi :) csokigolyó! ez tényleg nagyon nyami lehet :wink: :D (Épp a szakdolid olvasom, tök szuper, asszem apának is beajánlom, ha nem bánod :wink: )

Zsan :) köszi a részletes golyó-infót! :lol:

Indi :) +++++

Leni :) "Mert ami JÓ, az GYORSAN fogy. (nálam)" nálunk is :wink: :lol:

Csók mindenkinek, L pihizni...
denizsa

Fibi! én is kérek szakdolit, plíz :D
gödibarbi

Barbi :) Nagyon édes Angi!! Isten éltesse még1x!! :D Torta (egyébként milyen?) és póni szuperek! csókos kép nagyon rulez, nem csodálom, hogy féltékenyek vagytok :wink: :lol:

Indi :) "Szerintem szuperfitt az TE vagy!"- ezt majd átadom a dagadt bokáimnak :lol: :lol:
denizsa

Barbi,
ééééééééééééééééééééédes a csaj!!!!!!! ez hintalósmaci? :mrgreen: :lol:

hmmmmmmmmmm nyami csoki :D

Indi,
hülyeséget kérdezek, de gyes után adózni kell meg bevallani? nem értek hozzá....

Deni,
hajrá-hajrá!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Fíbsz,
én is kéjek, plíz! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Sziasztok!

először is: köszönöm a válaszokat és nagyon aranyosak vagytok :)
a dokimról annyit, hogy régóta ismerem, és nagyon szeretem, aranyos, kedves, jó szakember, sok kismamával találkoztam aki nála szült, és mindenki elégedett volt vele, ezért szerettem volna én is nála szülni.
most voltam nála gondozáson, rákérdeztem hogy mi újság vele, keressek e másik orvost, vagy.... erre ő megkért hogy még adjak neki egy kis időt, mert vannak tervei, csak nem tudja még melyik jön be.... no comment. nem tudom mit tegyek, szerintem a következő terhesgondozásig várok, 3 hét, aztán ha még akkor sem tudja, sajnos lépnem kell mindenképpen....
igazából nincsenek nagy igényeim, a párom ott lehessen mellettem az a lényeg, alapvetően bízom az orvosokban.
egyébként mindegy hogy férfi, nő, fiatal, vagy idős, bár inkább az 50es pasik azok akik nekem bejönnek :)
a kismama klubba mindenképpen elmegyek, a honlapon úgy láttam 2 hetente van.
bízom benne, hogy speciális helyzetemre való tekintettel nem fognak kinézni, hogy ilyenkor esem be.... biztos nem én vagyok az egyetlen aki kórház, illetve doki nélkül maradt hirtelen..

egyébként a manókámról a 4d-n azt mondták tuti fiú, de az orvosom nem volt benne biztos :) én úgy döntöttem mindegy, csak minden rendben legyen vele!!!!!
hétfőn megyek ultrahangra, akkor már hátha többet tudok.

annyira pozitív érzéseim vannak, semmi félelem nincs bennem, nem tudom ez normális??? :)

és köszönöm, hogy befogadtatok...

zsu
bluelie

Barbi,
de szuper képek :D és a tortás képért még számolunk 8) :lol:
oks, Neked is küldöm 8)

Zsan,
Veled meg a Maltesers foto miatt :lol: hát szabad ilyet egy örökké éhezö kismamival?
még a végén kénytelen leszek én venni Bécsben (lehet h Pünkösd 7végén kimegyünk), és nekem kell vinni Neked :P

Deni,
köszi :) szegény Lacira rátukmálod a szakdolim? :mrgreen: :lol:

Leni,
nem, nem indokolta semmivel, egyszerüen nem jöttek. de bánta a fene :?
fibi

Szrek :) Adózni nem kő, csak tb-t fizetni belőle, bevallani viszont midnenkinek kell mindent - érted, szivi :wink: neked is :wink: puszi :wink:

No én ágyba el, tényleg seriously kell nekem egy szemész, mert vénülök - hallod, Zuz, lassan mégiscsak nagymamaállapotú leszek :wink: - és estére alig látok, bár lehet, hogy ebbena számítógép a ludas?

Mindenesetre jójcakát! Ha valaki hall egy ingyé kiadó lakásról, amit meg kell őrizni néhány évre, míg a tulaj külföldön tartózkod - nos akkor gondoljon rám erősen, mert lassan nekimegyek a Dunának...

indianyo

Fibi!
Én nagyon szeretnélek maglátogatni, rmélem, a nyáron sikerül majd, amikor már tudtok látogatót fogadni! És szakdolid engem is érdekelne! :D
És léci lécci, ne legyél paranoiás 8)

Indi!
Hát, két kategória volt, 18-35, és 35-62. Fiam antikrisztus mivoltát ismerve inkább a fiatalabb korosztályt jelöltem be. A Te koroddal abszolut semmi bajom nincs, Rád pl tök szívesen hagynám a dedet, de látom anyámon, aki 58 éves, hogy hamar lefárasztja. És mivel ez a két kategória volt, ezért maradtam az előbbinél. És eléggé furcsáltam, hogy egy nagymama jelentkezett :lol: És olyan pökkhendi volt. Azt éreztette velem, hogy ő túl jó nekünk :shock: :twisted:
Na, de a mai! Egy 29 éves csaj, akinek van gyereke. Gondoltam, de jó, hasonló helyzetben van, stb. Felhívtam. Hát, már a hangja alpján elég egyszerű a szentem, de ami végképp kiakasztó, amikor mondta, hogy ő bármikor jön, bármiben segít, akár házimunka is, és rá bármikor lehet számítani. Kérdezem, hogy és a gyerekei (akik egyébként Borsodban laknak, ő a nővéréhez jönne föl)? Ja, hát neki van saját bébiszittere, és a nagymamák is segítenek, és a férje is, sőt, igazából a gyerekeinek szorosabb a kapcsolata a férjével :shock: :shock: :shock: Lehet, felhívom, és tanácsolom neki, hogy ezt másnak ne mondja, mert kapásból elvágja magát......
zuzmo1

Barbi!
Anginak még egyszer nagyon sok szülinapot! :D Nagyon cuki a fotókon! :D

Fibi!
Engem sógornőmék meglátogattak, amikor egy hetes volt Pannus. Tök aranyosak voltak, csak szerintem egy kicsit túlzás volt egész napra itt maradni. Főzhettem ebédet, stb. Azért egy héttel szülés után :?
zuzmo1

Fibi!
Folyt.köv: szóval nekem mindig az jut eszembe, hogya régi időkben volt a komatál. Senki nem ment üres kézzel a frissen szült nőhöz. A falu, illetve a rokonság ellátta élelemmel a családot. És a nőnek szigorúen feküdnie kellet pár hétig, kinyalták a seggét. Jaj, de jó is lehetett! :lol:
zuzmo1

Zuzi,
de durva..... milyen emberek vannak :roll: ennél már csak a lakás iránt érdeklödök lehetnek jobbak....
És nyár az jó, mert Bazsó körberohangálhatja a naaagy kertet Bálinttal :lol:
És 8) :P :lol:
fibi

Ildi!
Nagyon köszönöm a telszámokat!!!!!!!

Lindi!
Ha olvasol! Te Hol szereztél bébisintért? És egyébként hogy vagytok? Olyan régen írtál!

És Kátyáékkal mi van????????

Fibi!
Csak legyünk túl a lakásmizérián! Nagyon kíváncsi vagyok, hol laktok! Remélem, egyszer sikerül Tomit megfűznöm! Nélküle mostanában nem nagyon tudok kimozdulni :?

Votiv!
Ezek a programok annnyira jól hangzanak! Főleg a millenárisos. Csak aznap sajna Esztergomba kell mennünk :?
Hogy állsz csontügyileg? Jobban vagy? Gátseb? És egyébként is: milyen egy ilyen kis csomagot szoptatni újra? Ugye jó? Én mindig szagolgatom a kis manócskámat, még babaillatú :D :oops: :D
zuzmo1

Zuz,
jaaaa, ide kijöttek ök is B pár hetes korában (csak a H-ba nem), és a 3 gyerekük rávetette magát az alvo gyerekre, jol felriasztották :roll:
komatál, ja, van ahol még divik 8) ez meg itten hiába falu, a mentalitás nem az... (de most ujfent Pestre pályáznánk vissza....)
fibi

Fíbsz,
köszi megjöttt! :D

Zuz,
:? pedig egyébként annyi normális is van;apjok nagylánya is szittyó - ugyan nem bírjuk egymás látását sem de róla pl tudom h vmit végzett is meg jól csinálja meg tücsökzenére viszi meg ide-oda a kőcöket; mondjuk ott már odáig fajult, hogy megkapta a kocsit nyáron, hogy vigye a gyereket nyaralni :shock: évek óta fix hely volt de most mást csinál - egyszóval annyi normális van pont ezeket kell kifogjad

Kép

Kép

:D
szrekuc

Móni!
Te is küldhetnél nekem telszámot. Hátha....
zuzmo1

Szrek,
you're welcome :D

Zuz,
persze, Tomi hozzon ki Titeket, mert nem 5 percre vagyunk :? (már engem is lassan fuvarozni kell, akkora bálna vagyok :lol: )
fibi

és én tök szivesen tartanék Nektek egy naaaagy kerti partit (csak ott férnénk el ennyien) :) csak tudom, hogy a távolság... :roll:
mondjuk, szülés után én sem igérem, hogy föznék, de a Don Pepe ide is kiszállit már 8) :lol:
fibi

nna..meg is van az eredmnye a mai nagy alvásoknak... ded itt kukorál, egyszerűen letehetetlen.... na ja, 4 órával aludt többet, mint szokott... :( :(

mindenki másnak szép éjjelt...

Macsek
macskanyu

Macs!
Kitartás!

Fibi!
Vinnék komatálat :wink:

Jóccakát mindenkinek, jó kis nap volt :wink:

Kép
Kép
zuzmo1

és olyan sok időm volt, csináltam a gengszternek új vonalzót :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Csak 1 sor erejéig:
Elment a magzatvizem, mindjárt indulunk a kórházba...
most egy darabig nem jövök, ha minden igaz, szülünk vééégre :lol:
puszi Mindenkinek!!!

Kép
Kép
denizsa

ÉLJEN DENIZSA ÉS HAJRÁÁÁÁÁ BENCE!!!!!!!!!!!

talán már babázol is :) remélem szép szülésed volt/van :D

Kép
macskanyu

MA 5.27-kor megszületett Bence, 3720 és 57 és jól vannak

indianyo

Szép jó reggelt,

Látom Indi megelőzött... éljen éljen Denizsa és Bence és egyész Denizsa család... hatalmas gratula.

Szép napot mindenkinek
Johanna
johanna1975

Igaz, hogy volt komatál, de a szüléshez jártak a szigorú asszonyok, a szigorú fekve szülés, lehetőleg nem ordibálás, férj száműzése az udvarra etc.. én nem hiányolom :wink: Arra való a férj, hogy ügyintézzen.

indianyo

Hehe, épp a gépnél ültem :wink:

indianyo

Bencenek es Denieknek sok boldogsagot!!!! :) :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Deni!
GRATULÁLOK ÉS SZIA-SZIA BENCE!!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Den, baing, ez gyors volt! :)
Boldog szülés és szülinapot és igyekezz vissza, bár mesélni gondolom, nem sok van, bementél azt kinyomtad. :D Éljen! :)

Amit tegnap összehordtatok itt... már az elképesztett, h reggeltől 4 oldal... sokat nem fogtam fel belőle, majd egyszer megpróbálom..

Curse, bár már nem olvasod, nekünk 12 nap volt a csúcs ohne kaka ügyben.

Indi,
te nem agy szemüveges, ugye? Lehet, h kéne? és akkor olyan jól látnál, mint tiniként? :)

Fbi,
én önző dög vagyok, tőlem bárki jöhet vagy otthonmaradhat, cask hozzon valamit! :lol:
neet
neet

DENI!!!!
HATALMAS GRATULÁCIÓ !!!! ISZEN HOZOTT, BENCE!!! MÁR NAGYON VÁRTUNK! :)

Sok boldogságot kívánok Nektek! És üdvözöljük az újdonsűlt Bálint Bátyót ;).

Puszi. Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

ISTEN HOZOTT, BENCE!!!! Az imént rosszúl írtam ( még reggel van 8) ) :oops: :oops: :oops:

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Jó reggelt!

Jaj, már épp sopánkodni akartam, hogy átaludtam Deni szülését, mikor eszembe jutott, hogy fél hatkor fent voltam! Tök jó!
Nagyon nagy gratula BENCÉNEK és DENINEK!!!

Indi: ha megyünk megint Kínába (mondjuk ha a férjem kap ottan állást), ígérem, gondolok rád. Bár nem a legjobb környék, de azért mégsem Havanna. :wink:

Most megyek altatani. (Hajat tegnap mostam. :wink: )

Kép
Kép
tinu

Macska,
hány nap után kő fizetni itt, nem hsz ügyben? :wink: és Macskinzon akkora hassal bír, h sztem 18 kismacskája lesz.Ő ugyan sötétbarna csíkos, de ki tudja, hátha apuci szürke volt... majd figyelem, és szólok.

Tuják bérbeadók szülés végett. :lol:

Hulahop karikát azért utáltam, mert mindig lilára verte a csípőcsontomat. (hja, akkor még kilátszott, boldog tizenévek... :mrgreen: )

Kisün,
Marcidnak +++++++++++++++ én már bulok, köszi, de így végére kijön a köhöghetnékem, és .... áááá az olyan rossz.

Nuk,
rézfaszúról kééépet!!! Apukám is mindig ezzel jön, de mi ez? (Kislányom, vigyázz hazafelé, el ne kapjanak a rf.b.-k. )

Zsan,
elég hamar feladtad a diszperzites melót. :lol: Pöcköt levágni, késsel több oldalon alányúlni, feszegetni? Vagy belebarmolni egy nagyot a fedőbe, és szépen körbevágni? Ha levegőt kapott, már enged. :) vagy megoldódott? ezt nem olvastam..

Leni,
én azt hittem, avatarod tandemugráshoz ejtőernyős.... ööö... mindketten élvezzük, valami ilyet írtál, én meg majdnem beszóltam, h honnan tudod, h a kis Anakin élvezi? De így megnyugodtam. :lol:

neet
neet

DENI! :lol:
Ma reggelre azt álmodtam, hogy Zsanci megszült - úgy látszik, csak a nevet tévesztettem el :lol:

Boldogságs szép életet Bencének, neked meg szuperjó babázást kívánok!!! És bár nem volt hosszú, azért engem érdekelnek a részletek is :P :wink:
leni

Kisun, latod, tolem barmikor kerdezhetsz. a helyetteseimtol :lol: akkor is valaszt kapsz, ha en epp nem vagyok gepkozelben ;)

Neet, te mikor vizsgazol? (kresz)

Coolio
recca

Recca,
21. És zurad? És mindennap látom a Mazsolát a Fehérvárin, az az? :)
neet
neet

Neet, 18. azaz :)

Coolio
recca

"SOS!!!
B Rh pozitiv jótevők segítségére vár egy 29. hétre született, kritikus állapotú kisfiú!!! Tel: 06/30-376-0152
Aki tudja, tegye fel az üzenőfalra, hogy többen láthassák! "

A másik topikban kérték, hogy hirdessük. Itt jó sokan vagytok, hátha valaki tud segíteni...

Jelentem, a gyerek elaludt, most mehetek zuhanyzani. :)

Kép
Kép
tinu

ÉLJEN ÉLJEN BENCE és az anyukája !!!!!! :D :D :D

A johirt hozo sms-re ébredtem, jeeeee :lol:

KépKép
fibi

Sziasztok!

Den:
Gratulálok!!!
ISTEN HOZOTT BENCEBABA!
Kép

petergabi

Éljen Bence!!!! :lol:

Ilyen szép hírre jönni öröm!!!! :lol:

szegény Dócit is elkapta a takonykór, éjjel volt NAGY világfájdalom, most ébred, megyek is :)

v
kisün

DENI, mg egyszer gratula :D

Neet,

a rézfaszút megtalálod azon a linken, amit tegnap tettem be..

de itt van mégegyszer... http://polopokol.hu/ ha keresgélsz a pólók közt, megtalálod... de édibédi kategória is van..

nu megyek, dógozok hogy értelmem is legyen....
vicces leszen: a Ded cca. éjfélre aludt el, és 5.30 óta ébren van.....
ennek megfelelően én fél egykor zuhanyoztam még csak.... szerintetek álmos vagyok? :mrgreen:
macskanyu

AMÁLKAAAAAAAA! Ezért a névért is lobbiztam apjuknál. :oops: Annyira édibédi. :D

Kép
Kép
tinu

Neet,

Cinyó még csak most terhes???! az gáz..... mire jöhetne a kiscic én megszülök, utána meg hogyan fogok kismacskát (is) megszoktatni, foglalkozni stb.... jááááj.... :( :( :(
úúúúúgy szeretnék egy szürkekabátosat.... :( :( :( :( :( :(
macskanyu

Bence-baba, Isten éltessen!!!!Kép

Denizsa: Nagy gratula neked és az egész boldog családnak! Sok tejcit és kevés féltékenységet kívánunk!!!

nukada

Deni és Bence,
GARTAULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Deni család SOK SOK SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?