A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zuzi,
de szép napja volt a kis kétévesednek ;) Pannustól meg teljesen elolvadtam :) Ancsiéknak tőlünk is üdv.

Rylie,
szegény Kamilla :cry: Remélem hamar meggyógyúl!+++++++ ok meg drukk hegyek Nektek is!Mit szólnál jövő hét szerdátó bármelyik naphoz egy "talicskára" ? Mi itthol leszünk. Addigra meg tuti rendbejöttök és mi sem leszünk betegek :roll: ;)

Ildi, meg Nektek is ++++++!

Leni,
majd rakok fel képet Orsi pocakszeretetéröl ;) Csak egyedűl nem tudom lefotózni 8)

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Én a fekete pólós szoknyás szexbombára tippeltem Zuzi személyében :wink:

Zuz :) Ó de jó hírek! Örülök, hogy beindult a biznisz. Az nagyon jó, hgoy Bazsónak tetszik a lány, emellett feltétlenül tesztelném, hogy mennyire figyel arra, amit kérek illetve mennyire tartja azt be.

indianyo

Votiv,
Te egy mindenttudó vagy! :) :) :) Hogy tudsz ilyen sok mindent megjegyezni? Mikor fogantál?, biztos köze van hozzá? :lol: :lol: :lol:
De komolyan, le a kalappal hogy milyen sok mindenben járatos vagy. 8)

Mása

KÉRDÉS:
nincs valakinek jó tippje arra, hogy egy gyerekenek jobb legyen az étvágya? Mert a jányom annyira rosszúl eszik.... :? Szerencsére jó kedvű, meg mozgékony meg minden, csak éppen kis nádszálkisasszony. És nem az a bajom, hogy sovány, hanem hogy kevés tápanyagot/ vitamint visz a szervezetébe, mert ilyen rosszúl eszik..... Na, ezt jól leírtam.... Szóval röviden: étvágygerjesztő tippet kérek! 8)

Mása
szmagdi

Hali,
olvasni nincs energiám, írni se nagyon. Ma tudtam meg, h 2 hét múlva diplomázok, és ráadásul hétfőn kreszvizsga, asszem no comment.
(Okos iskola felhívta a férjemet (!!), h mondja meg nekem, h várnak szeretettel.... :roll: :roll: :roll: Még jó, hogy beszélőviszonyban vagyunk. :mrgreen: )
neet
neet

HAJRÁ NEET

indianyo

Borsoly, Zuzi megaszonta a tutit: én tényleg Molnár Gabiról beszéltem. Ha továbbra is tetszik, akkor szívesen küldöm priviben a tel.számát!!!

Az alant pedig a gyerkők csíkjai alatt található :wink:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Zsanci, tudom, hogy alapvetően nem jól hangzik, hogy "bőgtem", de valahol meg jó, mert a sírás az elengedés 8)
Úgyhogy sírj csak, ha jólesik! :wink:

És Tőled is, meg Votivtól is, ill. akárk,itől, aki tudja kérdezem, hogy ama első BCG-oltásnak van-e homeós kivezetője, és ha igen, akkor mi az, és hogyan adandó? Ill. a 18 hós oltás kivezetője is érdekelne, mert még előtte vagyunk.

Előre is: köszönet érte!

És Pannus tényleg szupercuki :D
leni

Zsanci, Votiv, és más homeós guruk,
a Pulsatillat hogyan kell adagolni? :?: nekem is azt ajánlott ma Gabi, be is szereztem, de olyan gyorsan hadarta az adagolást, hogy nem birtam megjegyezni :? (mondjuk, ha még több bögést okoz, akkor nem tudom, hogy jot tesz e velem majd és a családommal..... :roll: )

Zuzis, Bazsós, Pannus képek csoda jok :D
fibi

Fibi, én még a terhesség elején szedtem a Pulsatillat de a visszereimre, és napi 2*5 golyót. Hogy a lelki problémákra is így jó-e.....? :roll:
leni

Fibi,
3x5

Leni,
biztos jó a sirás, de én ma délután eljöttem otthonról, totál kivagyok, hazajöttem, mert jött egy sms a férjmtől, h nagyon szar anya vagyok, mert mióta eljöttem sir a fiam, és azt kiabálja, h anyacija!
igen, szar anya vagyok, szar ember, a végemet járom, nem jön velem a Levi szülni (én nem fogom engedni), és úgy egész komolyan megfordult a fejemben, h én ezt nem akarom csinálni.

most fogyott el minden.
hogy ez a pulsatilla miatt, vagy csak azért mert ennyi vagyok, nem tudom.

bocsi, h ennyire nyilt, őszinte, privát, stb vagyok, MOST tényleg tele vagyok.

utálok mindenkit, aki hazudik, de rá kellett jönnöm, h leghazugabb az összes közül én vagyok, mert még azt sem merem bevállalni, ha segitség kell.

itt tudok úgy-ahogy őszinte lenni, de itt meg nem leszek, mert nem akarok visszaélni senkinek a semmijével.

szóval itt a neten van az én másik felem. A túlzó. És ez is hazug.

én most el, remélem gyerek hamar belátja, h job neki tőlem minél távolabb...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Leni,
ugyanezt mondta Gabi ma, hogy ha sirok az jo, mert elengedem legalább a feszültséget.

és BCG-nek is van kivezetöje, mi már a H-ban beadtuk Bálintnak anno. Az a neve hogy BCG :wink: nekünk Remedia volt. most nem találtam meg, asszem továbbadtam Barbinak, és közben meg lejárt a szavatossága, ha jol emlékszem :roll:
fibi

Zsaaaaaaaaaaan,
miért nem engeded Levit bemenni szülni Veled?????? :? és ugye nem ö irta az sms-ben, hogy szar anya vagy????? :shock: és hogy a gyerek sir utánad, természetes (gondolom, mert B is ezt csinálja éjjel), érzi, hogy jön a kisteso....
fibi

Hehe, Kisün, összeraktam Karcsi+Pázmány+országismeret! Persze, hogy én sem úsztam meg! :) De szerettük az óráit!
És akkor már többszö láttalak titeket a Feneketlen tónál lévő játszón, a férjedet tutira megismerem.

Zsanci, föl a fejjel, egy gyerek nem sírna az anyukája után, ha az szar anya lenne! Biztos, hogy nem vagy az. Mindannyiunknak vannak néha ilyen érzései. És tökjó, hogy már a 3.-at várod! (Az 1.láttam még az egyetemen, asszem.)

Akata, ez télleg jó helynek tűnik! Annyi érdekeset írtok! Amikről Votiv írt, még nem is hallottam.

Zuzmó, Pannusod gyönyörű, kicsit nagyobbacska, mint az én ksiebbikem. És a fiadnak szuper bulija lehetett!

Orsi, sztem is nagyon fontos a szülésznő, és sztem fontosabb, h neked jó kapcsolatod legyen vele, mint a dokinak. Köztük csak munkakapcsolat van, de a kismamával (jó esetben) valami több. Én minkét lányomat ugyanannál a szülésznőnél szültem (nem SztI.), és máig tatom vele a kapcsolatot (ha nem is napi szinten).
rídonli#

Hehe, Kisün, összeraktam Karcsi+Pázmány+országismeret! Persze, hogy én sem úsztam meg! :) De szerettük az óráit!
És akkor már többszö láttalak titeket a Feneketlen tónál lévő játszón, a férjedet tutira megismerem.

Zsanci, föl a fejjel, egy gyerek nem sírna az anyukája után, ha az szar anya lenne! Biztos, hogy nem vagy az. Mindannyiunknak vannak néha ilyen érzései. És tökjó, hogy már a 3.-at várod! (Az 1.láttam még az egyetemen, asszem.)

Akata, ez télleg jó helynek tűnik! Annyi érdekeset írtok! Amikről Votiv írt, még nem is hallottam.

Zuzmó, Pannusod gyönyörű, kicsit nagyobbacska, mint az én ksiebbikem. És a fiadnak szuper bulija lehetett!

Orsi, sztem is nagyon fontos a szülésznő, és sztem fontosabb, h neked jó kapcsolatod legyen vele, mint a dokinak. Köztük csak munkakapcsolat van, de a kismamával (jó esetben) valami több. Én minkét lányomat ugyanannál a szülésznőnél szültem (nem SztI.), és máig tatom vele a kapcsolatot (ha nem is napi szinten).
rídonli#

Bocs, nem akartam kétszer. Még gyakorlatlan vagyok. :oops:
rídonli#

Rylie, Zsanci nen gondolunk rátok szeretettel és küldjük a rendelkezésre álló energiáinkat!

Én keresk szabad MMR adagot -esetleg társakat - mingyá oltás lesz :shock:

indianyo

Indi, megnéztem a honlapodat, klassz dolgokkal foglalkozol!
rídonli#

Ábel bébit 2600 g-ra saccolták ma :D és ma is, mint minden eddigi UH-n, a bal kezét az arca elé tette.... érdekes, vajon miért? a szonográfus szerint szalutált :lol: multkor azt mondta, hogy gondolkozik, és a fejét vakargatja :roll: :lol:
fibi

Neet,
Még a lábújjaim is keresztbe lesznek, annyira drukkolok a vizsgákhoz ;)

Zsan!!!
Azzal, hogy kibeszéled magadból a dolgokat, csak jobb lesz ;) És miért lennél szar anya, ha egyszer a gyerkőc így ragaszkodik hozzád
:shock: Nehogy elkezdj kombinálni!!!! MIndenki úgy neveli a gyerekét, ahogy a legjobbnak tartja és Te a legjobb tudásod/ ösztöneid szerint tetted! Külömben nem ragaszkodna ennyire hozzád a gyerek! Most kicsit besokaltál, de HIDD EL el fog múlni!!! És lesz ez még így se!!! Drukk!!!

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Fibi,
UH :P . Ezekszerint az Ábel név marad?! Nem lesznek druszák a kisfiaink?
szmagdi

Zsanci, egeszen osszeszorult a gyomrom.... nem is tudok mit irni... remelem, hamar elmulik ez a keseruseg...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Asszem a szaranyaság mindannyiunkban felrémlik időnként... innen is látszik, hogy nem vagyunk azok.

http://www.bprekonstrukcio.tar.hu/

A közreműködők a saját pénzüket fektetik akcióikba. Név feltüntetése nélkül - nem reklámcélból. Sok kicsi sokra megy. Szeretem az ilyen embereket. Most például a Városligetben lehet együtt dolgozni.

indianyo

Indi! Imádom a linkjeidet!!!! :P
Bárkik is ők, eszméletlen jó és tiszteletre méltó és követendő ez a kezdeményezés!!!! :P :P :P

Zsanci, én is azt érzem, amit Recca :cry:
Hülyeségeket nem akarok írni - értelmeset meg nem tudok :cry:
leni

Mása,
igen, most már az Ábel név tuti :wink:

és Leni,
nem tudom, hogy BCG kivezetöt lehet e már gyogyotárban kapni, mert mi anno a sogoroméktol kaptuk, és az akkori gyerekorvosunk csodálkozott is, hogy honnan szereztük ezt a nozodát, mert csak orvos szerezheti be :?
fibi

Leni :) örülök, hogy teccenek a linkjeim, akkor egy-két csemege innen http://panaszkorus.nolblog.hu

Nem mindig elbukjuk a vizipóló-döntőt.
Kevés magyar kocsimárka van!
Alig van mellem
Nagyon sok fát vágnak ki ahhoz, hogy a kezünkbe nyomhassanak hülye reklámokat
A férjem már 2 éve nem feküdt le velem, nem is fürdeti a gyereket, de horkolni horkol
A szénsavmentes ásványvízhez sohasem adnak citromot
Hol van itt internet. Nekem csak tetőantennam van. Nincs nekem egerem.
A férfiak homokosok vagy impotensek, vagy pénzt akarnak kérni a szexért,
vagy partiba akarják vágni a nőket, érzelmek szóba se jönnek náluk.
Mert nincs feleségem, a gázszámlám magas.
Vasárnap zárva vannak a bankok, pedig ráérnék mindent elintézni.
A határidő szorongat, ahelyett, hogy ezt pasi tenné!!!
A sör meleg és a buliban az összes jó pasi is.
Évek óta csak csekkeket dobálnak be a postaládánkba. Sehol egy jó szó!
A nagyanyám rasszista.
Hamar megszárad a kenyér.
Miért kék a vizágyú vize?
Aki azt mondja, jól vagyok, az már gyanús. Én is az voltam magamnak. De most már nem vagyok jól: nem szeretek gyanús lenni.
"S a rendőr mért mindig nekem szól,
Ki sokszor csak csigaként araszol..."
"A körgyűrű össze mikor ér?
Ha majd a napra jön a dér..."
"A kasszírnő jaj mindig visszazsalajt,
áraznám már föl én a parajt..."

indianyo

Zsan,
NEM vagy szar anya!!!! Élsz-halsz a fiaidért. Tudom, hogy ez sokszor nem elég, de mégis. És azt hiszem, nagyon rádfér most már egy szülés. És tudom, hogy ez most végképp nem segít, de holnap NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

vera
kisün

http://willfreeman.freeblog.hu/archives ... 6/2347616/

Kicsit vulgáris, kicsit mocskosszájú, de ha valaki azt hitte eddig, hogy ő az olyan szerencsétlen, hát egy kis mosollyal legyintsen. előzményt is tessék elolvasni hozzá - úgy még jobb a történet.

Jójcakát!

Ja, gömbölyű Pannusunkat még meg sem dícsértem, cukorfalat!

indianyo

Sziasztok!

Uj vagyok ebben a topicban! :lol:
Latom vannak itt pocakosok es mar egy vagy tobbgyermekes Edesanyak is.Mindenkinek szivbol gratulalok a Manokhoz!
Mi az elso babankat varjuk,aki ugy nez ki fiu.
A Szent Imreben fogok szulni,de eredetileg a Margit korhazban szultem volna,csak ugye azt bezartak :?
Igy most a dokim atigazolt a Szt Imrebe,es en kovetem.Viszont itt nagyon nem ismerem a viszonyokat,es sajna meg a dokim sem.
Ugyhogy szeretnek Toletek kerdezoskodni errol-arrol.
Probaltam visszaolvasgatni,de hat ennyit lehetetlen :wink: :wink: :wink:
Szulesznot is szeretnek fogadni,de nem ismerek senkit,a dokim azt mondta,barkit fogadok,biztosan tuti lesz,mert mindenki jo ebben a korhazban.....
Ti kit ajanlotok?
Miket kell vinni a korhazba?Pl a babanak?Itt adnak neki rucit?Vag yinkabb vinni kell?Hany napot tartanak bent szules utan?Szoval sok kerdesem van,es majd aprankent Ratok zuditom,amiert remelemnem haragszotok meg.
Kepzelhetitek,hyog nem orulok a helyzetnek,hoyg igy a "finisben" derul ki,hogy akkor hol is fogok szulni... :? De hat ez van...
Elore is koszonok minden segitseget!!!!!!!!

Mindenkinek tovabbi szep estet!!

Kép

Kép
arwen07

És Zsancinak meg Boldog születésnapot - és aki egysezr már látta őt a fiaival együtt, az többé soha el nem hisz egyetlen rágalmazó szót se - különösen, ha önrágalomról van szó (már ha létezik ilyen szó egyáltalán)

indianyo

Rídonli,
akkor már élőben is lebuktam :lol:

Zuz,
tuti az új bringa :D Pannus... őt csak úgy helyből megzabálom :lol: Te, nem akarunk néha gyereket cserélni? Én odaadom néhány órára Marcit, te meg nekem Pannust... najó, csak vicc volt :lol:

Kata,
ez szerelem 8)

Nuk,
gyógyulj! :)

Ildi,
szegény Timi :( neki is bulást.

Rylie,
+++++++++++++ nektek is!!!

Hajrá Neet néni!!! Pedig te nem is szülsz :lol:

v
kisün

Arwen,
üdv itt!
Babának a kórházba csak pelust és popsitörlőt kell vinni, ruhát és popsikenőcsöt kaptok bent. Csak a hazahozatalhoz kell a saját ruha, de azt párod is be tudja vinni, időjárástól és a baba hosszától függően :) Pelusból elég egy kis csomag, nem fog sok kelleni.
Szülésznő: szinte mindneki jó, nagyon fontos, hogy kivel vagy egy hullámhosszon. Sajna most már az is fontos, hogy ki tud elvállalni. Ha véletlenül senki nem tudna, akkor se keseredj el, majd minden szülésznő jó! :)
Kórházi csomagról beszéltél már valakivel? Ha nem, akkor megpróbáljuk összeszedni neked, hogy nekünk mit mondtak :)

vera
kisün

Indi,
ez nagyon igaz: én is amiota láttam, hogy Zsanci milyen kedvesen bánik Igivel, azota nem értem a kételyeit....

én is jóéjt kivánok!

ui: berepedezö körmökröl nem találtam semmit a neten sem :( :cry: :(
fibi

Arwen,
kb 2 oldallal korábban volt téma a szülésznös. bemásolom Neked Zsanci zseniális szövegét erre vonatkozoan:

"Szülésznő téma itt eléggé khmmm "érzékeny" pont, sok fájdalom, sértettség és meg nem értés húzódik a mélyben...
de ettől ne ijedj meg!
Ha megnézed a "nálunk szült" kismamák preferenciáit, a "legkelendőbb" azt hiszem a Kecskeméti Vera, szorosan mögötte jön a Molnár Gabi (Zuzi kitartó reklámjának köszönhetően ) aztán Kondor Kata, Vné Éva, és aztán Vné Ica, Újvári Bori.
Sok jót hallottam már a Fantha Zsuzsáról, Nyulas Jolánról, de sztem tőlünk senki nem szült velük. (Ny. Jolánrol Votiv azért tud mesélni :lol: - a szerk.)
A dokid ajánlott vkit? Mert sztem az nem fontos, de sokak szerint meg igen...
vannak alternativ barát szülésznők, de van (nagyon kevés) aki nem igazán tud mit kezdeni ezzel. Van olyan, aki anyáskodó, van olyan, aki inkább határozott, van olyan, aki rádbizza a dolgokat, és van olyan, aki csak úgy megnyugató...( a végére egész meglágyultam)
Nekem két dokival és egy szülésznővel van közvetlen tapasztalatom, azonban találkoztam sokat a szobatársam szülésznőjével, ő az, aki nálam az "anyapótló"-tipusba tartozik, sok sok puszit ad, MINDENT elintéz.
Én személy szerint nem emelnék ki senkit, itt van erre LENI, a vicces... ő mindig reklámozza az épp aktuális kedvencét!

szóval, Isten hozott a Paradicsomban!!!
és ha elmondod, h kb milyen szülsznőre gondolsz (szőke, barna, fiatal, idős, sportos, romantikus) akkor MÉÉÉÉG több segitséget tudunk ám adni!!!"
fibi

halihó!

úszom a sulis dolgaimmal :( . hála férj már újra járóképes :D . még readonlynak sem csúfolnám magam :oops: . olykor bekukk.
reméltem hátha már van kép Bencéről
Bazsóbulisnak képeknek is nagyon örültem. :lol: Panna nagyon csajos :lol:

egy-két dolog amit elkaptam:
Votív! nagyon "tetszett" ahogy átjutottál az Istit "negatívan" értékelés dolgon. komolyan tökéletes!

Neet! a nagyon nagy szobatiszta lyányodnak gratula :lol:

Nuk! remélem már jobb a hangulatod, s rájöttél, hogy tökéletes anyucija vagy a kis csimpidnek! :D

tényleg ne sértődjön meg senki, de nem olvasok!
azért lélekben küldök néha ide-oda ezt-azt :lol:

no vigyázzon magára mindenki, különösen Zsan, Leni és Fibi :wink: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Fibi! nekem kálciumhiány ugrik be, de nem esküszöm

ja még vmi eszembe jutott:
Macs! hogy te kocsit is tudsz szerelni??!! nem semmi!!! 8) :lol:
gödibarbi

Sziasztok!

Curse!
Köszi, hogy feltetted a fotókat :D

Indi, Votiv!
A találat Indinél van, a fekete pólós szexbomba én volnék :mrgreen: , kicsit ugyan lógó mellekkel, nagy hassal, plussz 5 kilóval :roll: De azért nagyon jól esett, és jót röhögtem :lol:

És köszönöm a bókokat, át is adtam a kölköknek!

Votiv!
Tőlünk a csúzdát kapta. Lesz ugye majd saját kertünk :wink:

Zsana!
Szerintem is a szülés helyre fogja tenni végre a dolgokat, és minden jobb lesz! Sokat gondolok Rád!+++++++++++++++++++ Ha szükséged lenne egy kis beszélgetésre, bármikor jöhetsz! :)

Mása!
Étvágygerjesztésre: esetleg vascseppek (persze, ha a doki ajánlja, nekünk bejött), vagy aloe gél, az is szintén hatásos volt. De azt kell hogy mondjam, hogy B azóta zabál, mint a gép, amióta egyáltalán nem fogzik.

Neet!
Hajrá tanulás!

Fibi!
Körmökre nem tudok semmit, de felnőtteknél A vitamin hiányt szoktak mondani.

Kisün!
Okés, estére akkor átvinném a csajt, és elhozom Marcit, reggel meg visszacseréljük őket :mrgreen:

Zsanci!
Boldog Szülinapot, remélem, ma más színben látod a világot
!

Kép
Kép
zuzmo1

Na még egyszer:

Zsanci, boldog szülinapot!
zuzmo1

Ancsiéknak átadtam az üdvözleteket, nagyon szép a lakásuk! Mondtam, hogy most már sürgesse meg a dolgokat, mert hiányzik innen! :D

Pannsu megkapta az oltást, nagyon jól viselte, és le lett mérve: 7600gramm :D

Móni!
Azért írtam, hogy minden el fog dőlni, mert kiderül, hogy mennyit hízott a csaj, tehát hogy van-e elég tej, azaz, rendben vannak-e a csakráim :lol: (bonyolult)
zuzmo1

Zsanci, én is boldog születésnapot kívánok Neked!!!

Remélem nem bánod, ha szombaton a füled is megnyúzbálom :wink: Akár 2in1 akár 1in1 leszel már akkor! :P
leni

én fiam ma fél 6-kor keltett minket, taknyosan, sirosan..... de szép napnak nézünk elébe..... :roll:

Barbi,
köszi :) (Bencéröl van már foto fent, csak pár oldallal hátrébb :wink: )

Zsan,
Nagyon Boldogot!!!!! nemcsak szülinapot, hanem mindenféle boldogságot!! :)

KépKép
fibi

Fibi!
Még azt akartam írni, hogy Gabi nekem is ajánlotta a pulsatillát a szülés előtt (szülésfelkészítőként) Tőle is megkérdezheted, hogy hogyan, mennyit, stb. Sőt, szülés közben is segíthet.
zuzmo1

Fibi!
Bálintnak+++++++++++++++++
zuzmo1

Drága Zsána!

Boldogságos Szülinapot Neked :) Kép

és hagy adjam át szeretettel ezt a kis ajándékot: Hangot feltétlen adj a gépre, mielőtt megnyitod:
http://www.millan.net/funp/20/bdayhunk.html
macskanyu

Ahelyett, hogy a tekintélynek való engedelmességet erénynek tekinteném, azt hiszem, inkább úgy kellene látnunk, mint egy társadalmunkban elfogadott lelki zavart. Néha azon elmélkedek magamban, hogy olyan felnőtteket nevelünk a jövőnek, akik azt hiszik, hogy kérdezés nélkül meg kell tenniük, amit mondanak nekik.
Ez a hozzáállás a családban kezdődik, és folyamatosan megerősítést nyer az iskolákban (tisztelet a kivételnek! – ismersz ilyet?) a hadseregben, sok vallásban és számos üzleti vállakozásban.
Sok bizonyítékunk van azonban arra, hogy az engedelmességre nevelt emberek végül úgy tekintik magukat, mint eszközöket mások kívánságainak teljesítésére, és nem érzik többé felelősnek magukat saját cselekedeteikért.

UFF

indianyo

Zsana, tenyleg boldog szulinapot neked! :) es meg utana is soksok szep napot! :D

Fibi, B-nek is eleg toredezettek a kormei (a labujjain). dokineni szerint normalis, h ebben a korban meg gyengecskek a kormok. en (egyelore) nem csinalok vele semmit, de pl. az aromaxnak van egy koromagyapolo olaja (csak ezt a linket talaltam), ezt esetleg ki lehet probalni (anyam hasznalta mar, es neki jo volt).

Zuzi, nem is tudtam, h oda koltoztok. pedig mar kerdeztem. (v csak akartam? :?) es a tietek is most epul(t)? es hogyhogy van hozza (sajat) kert? ez nem lakopark-szeruseg? (ha baromsagokat kerdezek, ignorald nyugodtan :lol:)
es hogyhogy nincs ott net? :? (v csak nem mindegy, milyen ;))

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

köszönöm lányok, nagyon aranyosak vagytok!
dolgozom magamon. :wink: Ma éjjel sem szültem.... :cry:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zuzi,
köszi, aranyos vagy :) lehet h csak meghült a tegnapi szélben, ahogy leizzadva leszálltunk a hévröl... :? de már jobb a kedve :P

Pulsatillat elmondta szegény Gabi, hogyan adagoljam, de nem birtam megjegyezni, mert kisujjbol kirázta az összes bogyorol az infot 8) nem semmi a csaj :lol:

Recca,
köszi szépen :D jo, hogy megerösitesz abban, hogy ez normális jelenség ebben a korban, én is erre gondoltam :wink: (csak zuram gyözködött, hogy nézzek utána... :roll: )
fibi

Sziasztok!

Zsan:
ISTEN ÉLTESSEN SZÜLETÉSNAPODON!
Kép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zuz:
remek buli lehetett :D
Gyerkőcök meg csuda édesek!Pannus hurkái meg.....szuper :mrgreen:

Üdv. az újaknak :D

petergabi

Sziasztok

BOLDOG SZÜLINAPOT, ZSAN!!!!!!!!!!!! :D

képek tök jók, Pannus annyira de annyira édes meg szép meg csupavidám meg minden!!!!!! :lol: no és az ünnepelt és az ő új bringája :D

Neet,
hajrá!!!!

és +++++++++++++++++++++++++-ok mindenkinek - osszátok be :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Indi,
jó az uffod, sajnos tök igaz

Ancsi meg mán télleg gyühetne! :D

jaj vmit még akartam...

:? erre milyen homeobogyó van? ;)

Kép

Kép

:D
szrekuc

és Bálintnak is tetszett Gabi, mert odaszaladt hozzá, és kiabálta, hogy "Képzeld, rajtam van izomtriko" :D persze apja tanitotta meg az ujjatlan body eme megnevezésére :)

Indi,
ez tök igaz! én sem birtam sosem a felsöbbrendüségüket éreztetö felnötteket.....

Deni,
jol vagytok? vagy csak pihensz? :)

Johi is eltünt nagyon :(
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?