A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Leni, tök jó, hogy ilyen könnyen megy neked a 2esbenről 3masbanra váltás!
Fibi, ezzel kapcsolatban nekem is elég fura, mondhatni ambivalens érzéseim voltak. Amikor megtudtam, hogy pocakban van a 2., hetekig úgy éreztem, hogy most nagyon kicseszek az imádott kislányommal. (Aki már 2 éves volt, és még szopizott.) Pedig vártuk 2eskét, és az eszemmel tudtam, hogy az inkább kicseszés, ha vkinek nincs tesója. És végig aggódtam, hogy mi lesz azalatt a pár nap alatt, amíg én a kh-ban vagyok(jó kevés lett, engem már januárban kitettek a kh-ból 3 nap után, mi lehet azóta). De egész jól ment. (Tök vicces volt: amikor bejött hozzám, látszott a gyereken, hogy aznap kivel volt, az egyik nagyi épphogy ráadott vmi ruhát, amikor a másikkal volt, akkor gyönyörűen volt öltözve, frizkója volt-viszont megette a kaját, amit nekem hoztak, mert arról úgylátszik elfeledkeztek...akkor ezt nem találtam viccesnek, marhára idegesített.)
És nem ment egyik napról a másikra, hogy megszokjam, hogy 2 gyerekem van, eleinte nagyon fura volt. De végül tökjól kialakult a dolog.
rídonli#

Jó reggelt!!! 8) 8) 8)
Na jó, már 7 óta fent vagyunk, csak nem volt net... :evil: :evil: :evil:
Köszi a +-okat, sajnos még fáj a fülem, de már annyira nem durva... Kaptam fülcseppet, amin nincs csepegetető :shock: úgyhoyg sac/kb öntöm a löttyöt a fülembe. Viszont Naturlamdos, úgyhogy nem parázok tőle (bár elég érdekes dolgok vannak a papírjára írva)

Réka tök nyafi, szegény, szerintem érzi, hogy nem vagyok 100-as. Lehetne toleránsabb... :lol: :lol: :lol: Anyukámék járkáltak vele este 9-ig, nem akartak sírós babával itthagyni. Aztán a BK után hazamentek 8)

Pár kép:
Apa megnyiratkozott/megborotválkozott:
Kép

Papával:
Kép

Hajrá apa!!! (avagy mire jó a rezgő kontroller...)
Kép

nukada

Isten éltessen Zsan. :)

Indi,
húúú de nagyon így van ez........és én nagyon ellenszegülök ennek gyerekkorom óta és egész életemben :D ezért aztán Anyukám mindig hivatalos volt az ofőhöz, hogy hát a lánya ez meg az........ :D akkor nagyon mérges volt emiatt és folyton dorgált, de mára már büszke - épp ezért.
Fentiek kis folyományaként még egy Quebec-i napilapban is benne voltam, de ez a rendszerváltás előtt volt még, és naponta kb 100 levelet kaptam onnét, és a rendőrség kivonult hozzánk és a sulimba is és a szüleim után kérdezősködtek ésésésésésés.....az anyukám majdnem utilaput kötött a lábamra volt ott felisút leisút :lol: mert a hócipője tele volt a renitens lányával.
DE nekem volt igazam ezek szerint. 8)
én ezt akarom továbbadni a fiamnak és húúúúú lesz is vele bajom bőven - remélem :)

Kép
akata

Mielőtt pedofíliával vádoltok, a férjem elmúlt már 18!!! Csak így nehéz elhinni róla :lol: :lol: :lol: :lol:

És tegnap tök pozitív dolog történt: felhívtam a Börsi rendelőt fülészet ügyben, mondták, hogy 4-től lesz rendelés. Megkérdeztem, hogy lehet-e ip-t kérni, mondta a nő, hogy nem, érkezési sorrend van. Erre mondtam, hogy pici babám van és képzeljétek, olyan rendi volt, hogy "bekartonozott" telón leresztül (tehát du2-kor már elvileg ott ültem a váróban :lol: :lol: :lol: ), csak fizetni kellett, amikor odaértem. 4 előtt 2 percel már kész is voltam!!! (és kevésbé vicces: előttem egy öreg nyanya állt, az a vén k@va típus-alapozó és pirosító minden mennyiségben- egy kislányt hozott be, akit elütött :shock: :shock: :shock: , szerencsére a kislány csak meg volt ijedve, legalább is más nem látszott rajta, de azért durva, nem???)

Hazafelé meg kaptam apukámtól Sacher-tortát a Szamos cukiból. Nyami-nyami!!!

nukada

Akata:
Én is mindig a renitensek közé tartoztam...

Zsanci! Boldog szülinapot!!!!
(méghogy nem a méret a lényeg... :lol: :lol: :lol: )
Remélem már jobban érzed magad!!!

nukada

Fibi:
Izomtrikó :lol: :lol: :lol: Mi szexizni szoktunk :lol: :lol:

nukada

hé!!! Hol vagytok unatkozó, otthon ülő anyákok?
Leni, Zsanci biztos elmentek szülni... :wink: :wink:

nukada

Kata,
:shock: részletesen erről a quebec-i dologról plíz! :D wow! 8) :lol:

Nuk,
további +++++++++-ok
Sacher torta nyami :)

és ez egy teljesen másik pasi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csajod viszont még mindig nagyon édes! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Lebuktam! Na jó, bevallom, pasit cseréltem... 8) 8) 8) 8)

nukada

jaj, akkor itt az ideje a gyerekkori sérelmek feltárásának :mrgreen: szóval erőteljesen autoriter apucinak köszönhetően kos jegyű lánya mégis jó kislány volt mindig is - no de robbant is aztán a bomba! :mrgreen: :lol: :lol: :roll: :wink:

Kép

Kép

szrekuc

Mit tesz egy olló:

Utána:

Kép
Előtte:
Kép

nukada

ZSANCI ISTEN ÉLTESSEN!!!! :D
Ugyanazt éreztem, mint Rec, amikor a soraidat olvastam, de szerintem Indi ezt tök jól megfogalmazta :) Sok ++++ küldök!!!!

Zuzi,
Szivesen, máskor is felteszek neked bármit :wink:

Johi írt nekem tegnap mailt, h el van havazva, de a csütörtöki tali neki is jó :)

Neet,
Egy kalappal!!! :D

Kata,
Most már tényleg áruld el, mi is a sztori :shock: :D

Fibi,
Izomtrikó :lol: hát ez nagyon jó, tök feldobott :lol: :lol: :lol:

Nuk,
Továbbra is jobbulást!!! Szar érzés, ha fáj az ember füle. Sajna kiskoromban én is szívtam vele mindig.

Ildi,
Timidnek jobbulást!!!

Rec,
Az oldalhordozás alatt ugye csípőnvaló cipelést értetted? Most néztem kötési módokat és ottan azt írják. Szóval, h nincsen más fajta, na ez most lehet értelmetlen kérdés volt :oops: :? Mindenesetre ilyenkor mire figyeljek nagyon? Háton még nem merem vinni a dedet.

Na vmit még akartam....ööö

Kép Kép
curse

Nuk,
Rá se lehet ismerni az uradra :lol: Ettől függetlenül jó a képek, főleg az ásítós kép, meg a bealvós nagyon jó.

Lányom bealudt a játszószőnyegen játék közben hason :o :lol: Sosem szokott hason aludni, csak ha rajtam van, bár mostanság azt sem, csak háton hajlandó.

Kép Kép
curse

Unatkozó anyákok???? Látott már vki olyat???? :lol:

Kérdés: tuid vki vmi olyan csodaszert, ami terhességi csíkok eltűnésében segít? 4 hónap alatt semmit sem javult... :(
rídonli#

Fibi,
Szalutáló Ábel :D

Nekünk nem volt BCG kivezető és nem is mondták, h kéne. Ez most gáz? :? Ez most lehet, h hülyén fog hangzani, de mi az?

Arwen,
Üdv itt, gratula a pocaklakóhoz :) És szerintem már válaszoltak a többiek a kérdéseidre. Mondjuk én még annyival kiegészíteném, h én legközelebb viszek be textil pelust is, mert a lányom eléggé disznó mód evett és volt olyan, h pont akkor pisilt, amikor pelenka csere volt és hát mire a pelenkázóról sikerült kicseréltetni a nővérkével azt a huzatot, ami rajta volt…. szóval szerintem érdemes azt is vinni.
Nevet választottatok már?

Barbi,
Hajrá a sulihoz!!!

Kép Kép
curse

Rídonli,
Sajna én nem tudok javasolni, mert még nem próbáltam ki semmit.

na de most már megyek ebédelni

Kép Kép
curse

ja ls csajok sajna még mindig van kapacitásom tanítványt fogadni ;) úgyh ha vki angolt szeretne tanulni..... :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok :)

Zsánocská!!!
Sz dnyom rozsgyenyijá, dárágájá ;)
Boldogot!!!

Nuk,
férjed ilyen könnyen tud ledobni 10 évet :lol: :lol: :lol: Nem semmi :)
Ásító Réka írtó cuki 8)

Curse,
bealudt a szőnyegen a csajszid :shock: :o 8) Orsi sose csinált ilyet, inkább nyüglődött :roll:

Mása
szmagdi

Szia Arwen :)

Már nagyjából leírtak mindent a csajok. Csatlakozom Curse-hoz: a textilpelus fontos!!! Én vittem be kis plédet is, ami jól jött, mert fázott a picurom (nem volt elég a kórházi pléd neki) és kissapkát is vittem. Ha vannak nyitva ablakok, akkor eléggé huzatos a folyosó, azért jó ha van sapi ;) Szülésznő-ügyben sietned kell, mert a "felkapottak" már le vannak foglalva általában...... De érdemes megpróbálni ;)
Itt is találsz érdekességeket és láthatod milyen a szülészet ;)
http://imreszul.neologik.hu/

Ja, majdnem egyidősök vagyunk pocakilag ;)

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Köszi Curse, és jó étvágyat! :)
rídonli#

Mi az, hogy "feliratkozás a témára"? Nehét rídonliból normál felhasználóvá válni... :roll:
rídonli#

Zsanci!

Boldog szülinapot!

Kép
Kép
manoka11

Rídonli,
annyi "csodaszert ajánlanak előtte is, aztán van akinek bejön, van akinek nem. Annyira alkati kérdés ez :roll: Hiába kenegeti az ember, ha nem segít :? Csak kidobál egy rakat pénzt.
De van egy jó 5letem: plasztika :lol: 8) :lol: 8) :lol:
Ne aggódj, majd fognak halványúlni ;) Felesleges pénzkidobás a külömböző "csodakrémekre" költeni. Jó a sima testápoló is arra...... szerintem.

Mása
szmagdi

Mit is akartam még..... :roll:

Zuzi,
köszi az étvágygerjesztő tippet ;) Aloe vera gélt patikában lehet kapni? hogy kell adagolni?

Manóka!
Puszi Botond pocijára! és utólag boldog névnapot Neki !!!! :)

tudom, hogy elfelejtettem valamit :?, de mit???? :roll: :roll: :roll:
majd este eszembejut....

Azt hiszem megyek, lassan készülődök, mert megyek dokihoz.

Sziasztok.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Köszi Mása! Valószínűleg igazad van-sajnos...
Az első babavárásom alatt testápolóval kenegettem, és semmi nem volt. Másodszor nem nagyon kentem, és az utolsó hónapban előjöttek. De nem hiszem, hogy a kenegetésen múlt a dolog (inkább azon a súlytöbbleten, amivel a 2.at kezdtem.)
Gondoltam hátha tudtok vmit, amire érdemes költeni.
rídonli#

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem tudok jönni, így reagálni sem tudok, de lenne egy kérdésem, ti biztos tudtok segíteni.

Nálunk is tarol az F&H és az van, hogy Bendi tegnap óta f is é h is és szerintetek az már javulás ha egyre nagyobb idő telik el két h...ás illetve két f..ás között?

Köszi a segítséget, nem érem el a dokit és aggódom, hogy még mindig tart a h...ás.

ruz
ruzicsky

Zsanci!
Kép

nagyon boldog szülinapot :)

votiv 8)
votiv

10 perce:
Kép

votiv 8)
votiv

Köszönjük a névnapi köszöntéseket Boti nevében!

Emma és Botond:
Kép

A kétéves nagylány:
Kép
manoka11

egy kis spam (utsó pontot Neetnek ajánlva :))

P A S I K É P Z Ő

A képzés alcíme: Olyan intelligenssé válni, mint egy nő.

Cél: Aktiválni a férfiak agyának idevágó részét, amelynek létezéséről sejtésük sincs.
A tanfolyam árát a tényleges szükségletek felmérése után állapítjuk meg, kedvezményt adunk azoknak a jelentkezőknek, akik mindegyik kurzuson részt vesznek!!!

KÖTELEZŐ TANTÁRGYAK:

1. Leválni az anyámról (2000 óra)
2. A fizetésemet a feleségemnek adom (550 óra)
3. A feleségem nem az anyám (350 óra)
4. A foci csak egy sport, Ronaldo pedig egy hülye (500 óra)

IGEN HASZNOS TANTÁRGYAK:

1. Nem vagyok féltékeny a gyerekemre (50 óra)
2. Kész vacsora ... egy mosolygó feleség (200 óra)
3. Nem viselkedem úgy, mint egy fajankó a feleségem barátai előtt (több mint 500 óra)
4. Hogyan lazítsunk úgy, hogy ne tűnjünk lustának (300 óra )
5. Leküzdeni a távirányító-szindrómát (550 óra)
6. Nem hugyozok mellé (100 óra, gyakorlati foglalkozás videó
rögzítéssel)
7. Előbb sikerül kielégítenem a feleségem, minthogy elkezdené tettetni. (kb. 1500 óra )
8 . A cipők maguktól soha nem mennek el a cipős szekrényig (800 óra)
9. Hogyan jussunk el a szennyes tartóig úgy, hogy útközben nem tévedünk el (50 óra)
10. Hogyan éljünk túl egy náthát agonizálás nélkül (200 óra)

VÁLASZTHATÓ TANTÁRGYAK

1. Emésztési technika, mosogatás közben
2. Agyamba vésem, mely napokon esedékes a szemétlevitel.
3. Konyha - kezdő szint: háztartási gépek: ON (bekapcsolni), OFF
(kikapcsolni)
4. Konyha - haladó szint: az első zacskós levesem anélkül, hogy
elforralnám az összes vizet.
5. A jégkocka tartó megtöltésének veszélyei (diavetítéssel kísért
bemutató)
6. A legújabb tudományos felfedezés: főzni, levinni a szemetet nem okoz impotenciát
7. A WC ülőke dörrenésmentes lehajtása (videó konferencia a Harvard egyetemmel)
8. Miért nem szükséges a takaró emelgetése, miután megszabadultunk bélgázainktól?
9. Alapvető különbségek a szennyeskosár és a padló között (zeneterápiás laborgyakorlat)
10. Hogyan repül a kávéscsésze a mosogatóig (gyakorlatok David
Copperfield irányításával)
11. Érzékeken túli kommunikáció: mentális gyakorlatok azokra az esetekre, amikor világosan elmondják, hogy a keresett dolog a szekrényfiókban van, ne kelljen visszakérdezni, hogy melyik
szekrény, melyik fiókjában.

HÁZIDOLGOZATI TÉMÁK ( A témák nehézsége és összetettsége miatt csak 2 dolgozatot kell beadni)

1. A vasaló: a ruhák titokzatos útja a mosógéptől a ruhásszekrényig
2 . Én és az elektromosság: a villanyszerelő kihívásának anyagi
előnyei villamossági hibák esetén (a legbanálisabbaknál is!)
3. Miért nem bűntény virágot ajándékozni a nőnek a házasságkötés után?
4. A WC papír: a WC papír vajon a papírtartóban jön a világra?
5. Az eltévedt férfi autóvezető is kérhet útbaigazítást a járó-kelőktől anélkül, hogy impotensnek tűnne
6. Tisztítószerek: adagolás és gyakorlati felhasználási tanácsok a
javíthatatlan károk elkerülése céljából
7. A mosógép: a nagy ismeretlen felfedezése
8. Milyen genetikai akadályai vannak, hogy szó nélkül végignézzük, amint egy nő leparkol ...

votiv 8)
votiv

Mása!
Aloéval Zanza foglalkozik, patikában sajnos nem kapható.

Nukada!
"pedofilia" csak 14 év alatt! Annyinak azért kinéz :mrgreen: Rékád szépen fejlődik!
Jobbulást!
Ésésésés, én, mint elfoglalt anyuka, jelentem ma hajat mostam :mrgreen: (babasamponnal, mert a normális elfogyott :roll: ) aztán magamra kötöttem a kölköket, és mentünk világnak. na jó, csak a boltba és játszóra, de nekem mostanában ez jelenti a világot :roll: :lol: És taliztunk Kisünékkel :D

Fibi!
Izomtrikó :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rídonli!
Hol vannak a csíkjaid? Nekem csak a mellemen lett, és az teljesen elhalványult, de nem 4 hónap alatt, azért több idő kellett hozzá. És szerintme sem érnek sokat a drága krémek :cry:

Arwen!
Kórházi cuccra én mindig azt szoktam mondani, hogy vigyél mindent, ami a kényelmedet szogálja, és ami neked fontos. Én vittem kispárnát is, plédet is. első alkalommal szoptatós párnát (így tudtam együtt aludni a babával, mögé raktam, és így nem esett le, még meg is dícsértrek a csecsemősök :wink: ). Az egyik szobatársam hozott pl vízforralót, és teáűzgattunk (tök jó volt, mert bent csak valami vizes tejes kávé-szart adtak, nekem nagyon nem jött be, mert nagyon teás vagyok :roll: ). Második alkalommal pl vittem nappali ruhát, mert nem akartam egész nap hálóingben grasszálni, és ez nagyon jó volt (pl melegítő nadrág+polo).
Ja, és a léányeges cuccokat a többiek nagyon jól leírták! Esetleg kiskesztyűt érdemes bevinni, hogy ne karmolja ki a baba az arcát, nekünk hasznos volt.

Curse!
Tegnap Pannus is bealudt a játszószőnyegén (ez nálunk állati nagy szó :shock: ), persze föl kelett kelteni, mert mentünk szurira :cry:

Recca!
Igen, ez egy újépítésű lakópark. 5 db 6 lakásos házzal, és a földszinti lakásoknak kizárólagos kerthasználati joga van, körbe is van már kerítve a kert. És mi egy ilyen földszintit vettünk. kifejezetten a kert miatt. De ez nem ám egy nagy kert, csak olyan sütögetős, gyerekkicsapós, de azért klassz lesz! ?Majd szervezünk oda egy talit, és jól megnézheted :D

Kép
Kép
zuzmo1

Votiv!
Tökre hasonlítanak egymásra :shock: :D Állati édesek! Én egyszer altattam őket együtt, de nagyon paráztam, hogy B ráfekszik P-ra. De azért lefotóztam őket én is! :D

Manóka!
De jó, hogy Te is tettél fel képeket! Boti életben sokkal kisebbnek tűnik. Olyan kis cukorfalat! És Emma igazi komoly hölgy! Ahogy múltkor egyedül homokozott! :D
zuzmo1

Zsan: Boldog SZülinapit! és ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mása: jövő szerda remélem jó lesz nekünk is, minden Csirin múlik, de majd jól megmondom neki, hogy program van és kapja össze magát ;)

Ruz: +++++++++++++++++++++++++ passz, Zsanci a h&f témában a profi

Votiv: ezek a képek áááá :o :P

Nuk: helyesek a képek a családtagokról ;)

Manóka: ott is szépek a köcök és torta nyami-nyami

Fibi: nálunk meg olyan Kamilla nagylábujja melletti köröm és bőr, mint a 83 éves nagyimnak :shock: = sárga és repedezett, gondoltam, ha vége a sulinak és a betegségnek akkor elviszem bőrgyogyóhoz, mert a dokink semmit nem tudott rá mondani :?

A +++++-at én is kérem, mert ded tegnap megint a köhögéstől kihányta azt az aprócska kaját is amit bele tudtunk szuszakolni :?
Zsan, szerintem nálunk nem h&f van mert f nincs és h is csak akkor ha este lefekvéskor köhögés jön rá :roll: Ellenben nincs étvágya egyáltalán, ma szinte semmit se evett még :shock: és itatni is kész küzdelem és hőemje is lett megint :( Most alvad, de aztán megyünk dokihoz hátha mond valami okosat...
és én nekem meg holnap muszáj lemennem suliba és csak szombaton jövök haza :cry: na most érzem magam én is igazán szuper anyának aki ittenhagyja a beteg gyerekét :x :cry:

Rylie
rylie

BENDINEK és KAMILLÁNAK IS MENNEK A GYÓGYPUSZIK!!!!!!!!
zuzmo1

Sziasztok!

Csak keveset tudtam visszaolvasni, nagyon sokat írtok!

11-re mentem ma dolgozni, de mire beértem, anyukám telefonált, hogy Timinek 40,5 fokos láza van és nem viszi le a hűtőfürdő sem! :( Ma reggel voltunk vele orvosnál, most meg tüszősmandula gyulladása van, a hörghurut már javult, kapott másik antibigyót, remélem ez már használni fog!

Zsan!

Nagyon boldog szülinapot neked! Remélem, hogy a tegnapi mélypont csak átmeneti volt! :( Van ilyen időnként! Nagyon drukkolok neked a szüléshez!!! Sok +++++-t!

Mása!

Aloéval én is foglalkozom, ha valamire szükséged van! Csak írj!

Mesélhetnékem van, úgyhogy ezt leírom::)
Megáll az eszem rajta, hogy néha milyen bunkók tudnak lenni az emberek! Tegnap a 6-os villamoson utaztam, láttam belül egy üres helyet, fájt a derekam gondoltam leülök! Az ülés előtt állt egy kiscsaj, mondom neki, "Szabad?" Erre rámnéz és szó nélkül leül! Mondom, jó! :shock: Aztán kicsit odébb volt még egy hely! Ott is egy csajszi állt előtte, szintén megkérdeztem, hogy szabad-e? Erre detto ugyanaz, leült szó nélkül, mintha azt mondtam volna, hogy foglaljon helyet! :? :shock:

Rylie-éknak és többi betegeskedő babának is sok+-t és jobbulást!

Képek a dedekről írtó jók!!!:)

ILdi
ildi76

Ruz, ez igazából még nem javulás, vszínű bendi addig hány, míg ki nem jön belőle minden. Régen az volt az állsápont, hogy meg kell fogni, ma már több doki mondja, hogy jobb, ha így kimegy belőle a vírus.
Ne aggódj, csak gondoskodj a folyadékpótlásról, de ne vizet igyon Bendi, hanem gyönge teát (csipet sóval és cukorral, és nem melegen, inkább jó hidegen), de csak kortyonként, nehogy ez ingerelje a kis hasát. és lehet még kipezsgetett, hideg kólát is adni neki, ez nyugtatja a pocakját is!

gyógyszertári cuccok kifejezetten H&F-re: HIPP ORS200 répás-rizsnyákos ivólé, Normolyt vagy Elektrolyt vagy Sodioral (ezek vízbe keverve pótolják az elvesztett ásv. anyagokat)
szűnni nem akaró hányás esetén Daedalonetta hányáscsillapító kúp, hasmenésre széntabletta (nemrég volt "szerencsénk" hozzá, és ízre sem volt rossz, sőt, Isti nagyon viccesnek találta a fekete szájat meg nyelvet :D)
homeós bogyó: arsenicum album 15CH napi max 3x3
Majd ha már nem hány Bendi, tegyél elé sós kexet és ropit (erre bőven iszik is), aztán Normaflore vagy élőflórás joghurt a legjobb a szegény megtépázott bélflóra helyreállítására, az étvágy növelésére. javuljatok hamar!!!!

erről jut eszembe, Mása, Normaflore nálunk bevált étvágynövelő :)

votiv 8)
votiv

Fibi,
Izomtrikó - eszméletlen!!!

Rídonli,
Olyan jót nevettem, hogy lányod elette a kajádat. Persze akkor én se szórakoztam volna rajta, de így olvasva a sztori klassz!
Terhességi csík --- önbarnító. Nekem segített pedig nem gondoltam volna. Persze lehet hogy ehhez nagyon sok csík kell. Az is lehet, hogy ugyanúgy látszik csak lenyűgöz a barnaság. (Színezett hidratáló krémet használok, tehát nem durván barnít, csak több alkalmazás után leszel vhogy más árnyalatú. De a csíkjaim tényleg halványodtak. Remélem nem azért, mert este kenem magam és a világítás akkor már nem jó..)
Plasztika tényleg jó rá? Mer akkor elkezdek spórolni... (úgy tudtam erre nem jó, vhol olvastam)

Curse,
Háton hordozás nekem is nehezen indult (Peti már jó nagy és öreg volt akkor). Egy barátnőm segített és végig mellettem volt - pedig elég normális vagyok...

Manoka, Votiv
Képek - gyerekhegyek :P :P

Móni
Kép
Kép
monisa

Kamillának, Bendinek és Timinek is ++++++++, és gyogyuljanak mielöbb!!!!!

Votiv, Manoka, Nukada,
képek eszméletlen jóóóók :D

Ridonli,
köszi :) szinte minden anyuka azt mondja, hogy szülés után tök természetes lesz a kisteso ittléte :) Nálatok pontosan mennyi a korkülönbség? és miért nincs vonalzod? 8)

Zuzi,
babasampon :lol: én meg B vitaminos testáplojábol csórok örökké :lol:

Moni,
önbarnitot megjegyzem, idén nyáron ugyis meg kell kimélnem az embereket a fürdöruhás látványomtol :P :lol:
fibi

jaj mennyi kisbeteg :( gyógyuljatok mind!!!!

Zuzi, az én gyerekeim úgy alszanak, mint a fatönk, ott kelnek, ahová leteszem őket :)

Móni, tényleg nem jó erre a plasztika - utánanéztem, sajnos érintett vagyok :? - de van egy lézeres bőrgyógyászati eljárás, amivel szinte "új bőrt" csinálnak az embernek, én majd erre gyűjtök :wink: de remélem nem olyan, mint a gyümölcssavas mélyhámlasztás - Szex és NY-ban Samanthának volt, és olyan kalapban járt 2 napig, mint egy méhész :D

Manóka, aranyos gyerkőceid vannak :) Emmát utólag is isten éltesse, Botinak is gratula az első névnaphoz :) és hogy vagytok? miden ok?

votiv 8)
votiv

Ma meg azt mondta B elalvás elött: "Ha kibujik a Ábel, akkor anyának kicsi lesz a pocakja, és akkor Ábel kint lesz a mojzeskosárban" :D mert multkor kérdezte, hogy "ha anya is tornázik, akkor neki is kicsi lesz a pocakja megint?" (apa hasizmozott:) ) meg:
"megfésüllek és dönöjü leszel, anya" :) és:
"azért huzunk vékony hálozsákot, mert náj van" :lol:
fibi

Sziasztok! nem olyan régen írtam ide. van köztetek bálint balázsos?

KépKép

KépKép
lnd

Fibi, olyan kis okos a fiad :D és miért ne lehetne nyárra már lapos a hasad? simán :wink:

Nuk, szép a kis család :D :D
tudtad vmi "hasznát" venni annak, amit tegnap leírtam?

Ildi, a cranio-sacralis terápia itt van Bián, a Viadukttól nem messze.

votiv 8)
votiv

Votiv

Köszi. És szerinted mikor kezdjek aggódni? Mikor vigyem kórházba? Vagyis mik a kiszáradás jelei? Meg tudod mondani?

Köszi

Ruz
ruzicsky

Curse,
ha tölem kérdezted: dehogy gáz, hogy nem volt BCG kivezetötök! nekünk se lett volna, ha nem kapunk felvilágosult sogoroméktol. állitolag csökkenti az esetleges mellékhatásokat, de lehet h hülyeséget irok, majd az okosabbak megirják, mire jo! én nem értek a homeohoz:(, csak szedjük, mert jo 8)

és erröl jut még eszembe:

Leni,
védönö és Gabi még azt is mondta, hogy BCG-t a helyi tüdögondozoban is beadathatod, ha nem akarod a H-ban párnaposan :?
fibi

több, mint 2 órája alszik a fiam! rájöttem a megoldásra: amikor felébredt, visszanyomtam aludni - hogy ez eddig miért nem jutott eszembe?

Úgy látom, a kétgyerekes anyák - akik nem állnak szülés előtt - remekül bánnak a gyerekekkel, ha mindegyik ilyen szépséges, gömbölyű összecsókolgatnivaló :)

Timi, Bendi, Kamilla tárok is gondolunk sokat!

Pocakoknak csók, Zsancinak marcipános torta és kuglóf, nekem meg egy kávé, megyek is

indianyo

Kb 2 és fél hónapja jelentkeztem be hozzá és most péntekre kaptam időpontot. Időközben valószínűleg végre megint terhes lettem, de még nagyon az elején járok, kb 5 hetes lehet, bár ez a mostani ciklus elég hosszú és furcsa volt. Megpróbáltam átrakni az időpontot, mert temetésre is kellett volna mennem, de azt mondták, hogy nem tudják mikorra tudnának adni, mert jún. 1.től nem fogad új betegeket. Szerintetek csak nyárra vagy egyáltalán? És lehet, hogy az én terhességemet se foga már elvállalni?

KépKép

KépKép
lnd

Votiv,
köszi :D
és végülis hiszek a csodákban :lol: de ha elsö szülés utánbol indulok ki, akkor 1 évig még nem lesz lapos (és most több kilot is szedtem fel :? ) :)

és képzeld, azt válaszolta a prána nadis ficko, hogy ö még nem hallott a böjtröl :shock: nála nem kell a kezelések alatt diétázni sem, és ingyen lesz, ugyhogy elmegyek :) hátha segit a majdani szülésben.
fibi

Bocsánat: a nemkétgyerekes anyák és a szülsé előtt állók si jól bánnak a gyerekeikkel !!!

Kata :) Engem ugyan nem írtak bele az újságba, de nem sikerült anyámnak a szeretetlen tiltásaival, apámnak se pofozással és ordítással engedelmességre szoktatni... És a drága egyszülöttem is erős öntudattal és határozott elképzelésekkel rendelkezik :wink:

Nomármost a kanadai történetet én is kérem szépen :)

indianyo

Lnd,
én nem BB-hoz járok, de sztem mindenképp menj el erre az idöpontra! még május lesz, nem hiszem, hogy ne vállalna el :)
fibi

persze, hogy elmegyek, csak izgulok, hogy mi lesz.

KépKép

KépKép
lnd

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?