A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Sajnos Timi mostanra megint lázas lett, pedig reménykedtem, mert délelőtt nem volt lázas, viszont egyfolytában sírt és nem tudtam megnyugtatni. Most épp másfél órája alszik.
Kihívtam az ügyeletet, 6 után jönnek. Úgy néz ki nem ússzuk meg a kórházat, mert laborra van szükség. De azt nem tudta megmondani a dokinő, hogy hétvégén van-e labor a Jánosban (az fogadna), mert ha nincs, akkor szerintem felesleges holnap oda bemennünk. Tesztcsíkot vizeletvizsgálathoz meg nem tud hozni az ügyelet, mert bent kell hagyni az ambulancián. :(

János H-ról tud valaki valamit ilyen ügyben? Köszi.

Majd jövök, ha még tudok.

ILdi
ildi76

Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...

A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.

Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ildi,
jaaaaaj :( :( :( Jánosról nincs hírem, de ha jobb, mint a László, akkor inkább H, mint otthon nem javulva. :( Nagyon-nagyon sok drukk és kitartás!!!

Fibi,
jaaa, akkor jó. (jogsi, kocsi van nálad) :)

Gabi,
lányaid igen szépek, és nem is látszik rajtuk, hogy "táposak" voltak. :D és a nagylány mennyire naaaagy!!! Én nem 12, hanem kb 18 évesen néztem ki így, vagy hasonlóan. 8)
És nektek is Alfi? :D

Deni,
fantasztikus képek! Méééég!!! :D

Curse,
nekünk is jövős, menős napunk volt. :D De estétől (vagy holnaptól?) tanulok! :lol:
Bár a kresz megy, (kopkopkop)addig meg nem akarok bölcselkedni angolul, amíg ezen túl nem vagyok (hétfő), mert csak összekeverem a jobbkézszabályt Orwellel. :mrgreen: Utána is lesz még egy hetem diplomázni, na nem igaz? 8)
neet
neet

Ildi, egyszer én magam jártam meg ezt az utat (mert véreset pisiltem :?). Vagyis ügyelet nem jött ki, helyette a Vahot utcába vitt be anyám, itt van az ügyelet. Itt csináltak egy gyorstesztet, és innen küldtek át a Jánosba, ahol osszas várakozás, egy vizsgálat és újabb tesztpisilés után (labor nem volt) recepttel a kezemben hazaengedtek.

és ha esetleg Ti vinnétek be Timit az ambulanciára? mégis csak közelebb van, mint a János...

egy nagyon aranyos kis cikk: 36 éves anyuka 14. gyerekét várja
http://www.storyonline.hu/?cid=1481
a legcukibb mondat, hogy "már oly sokszor voltam várandós, hogy hiányzik, ha nincs pocakom" :D :D :D
durva, de tényleg igaz, hogy az élete nagyobbik felében pocakos volt :shock: :D :shock:
halljátok, pocakosok? :wink:

Gabi, hát ezek a Péter-lányok!!!! :D :D apjuknak főhet a feje :wink:

Deni, még rakj fel pár képet, nem tudok betelni :D

Fibi, tarts ki, már nagyon a finisben vagy! :)

Zsanci, hogy vagytok?

Recca, hát én nem vagyok biztos benne, hogy mindent ért Isti, sőt, sokszor egész biztosan látom rajta, hogy nem érti, mit kérek (és nem csak nem akarja érteni :twisted:) ettől még lelkesen magyarázok neki egyfolytában :)
szóval olyan üzletet nem lehet neki ajánlani, hogy pl. hagyjon szoptatni, cserébe majd utána képeskönyvet nézegetünk vagy autót tologatunk... neki én olyankor vagy azonnal kellek, vagy kihasználva a tehetetlenségemet, rögtön megcsinálja, amit az előző egy órában kértem, hogy NE :roll: :)
most úgy próbálok trükközni, hogy szoptatás esetére elő van készítve egy könyv, több játék, Maszkabál DVD... - vmelyik csak bejön, vagy a lehetőségek felvázolásával el is telik az az 5 perc, míg megetetem Lilirózát...

votiv 8)
votiv

Ildi, most jut eszembe, én gyerekként feküdtem is a Jánosban, mondjuk idősebben, mint Timi, de semmi rossz élmény nem maradt (a H&F betegséget leszámítva), és Isti nagyobb tesói is voltak már bent fogva 1-2 napot különböző okokból, nekik ott maradhatott a mamájuk is.
De reméljük nem lesz rá szükség, hogy Timit bent tartsák!!!

votiv 8)
votiv

Lindi,
Jót nevettem, hgoy írtad Barni milyen volt - szerinted. Én is így gondolom M-t (Indi, ezért is érdekelt RJ véleménye a negatív akármiről saját gyerek felé). M hatalmas, nna, kövér és csuda jókedvű baba. P. pedig egy manó volt kiskorában, de nagyon szépen kikupálódott. Sajnos elálló füleit is visszaállította, de hát ez van. Persze nagyszülők szerint M gyönyörű - sokszor tényleg az. Ugye ismerős, hogy senki nem tud úgy nevetni, mint pont a saját gyerekünk :wink: (Mondjuk nekem Barni nagyon tetszett a korai képein - is.)

Deni,
Fürdetés - ugye az alap, hogy minden elő van készítve. M-t kagylóülésbe passzintom, P-t lepucérítom, vízbe bedobom, megmosom, játékait belököm. Utána jön M. Lecsupaszítom, vödörbe lógatom. P. megmossa M. haját és a vödör a kád szélén áll, így tudják egymást fröcskölni. Aztán M.-t ki, felöltöztetem, majd P-t akkor veszem ki, amikor ki akar jönni. Régebben volt nehéz, mert akkor M. este végig enni akart és utálatos dolog szoptatást megszakítani, de fürdetés alatt kellett. Persze lehet hogy nem gondoltad komolyan, hogy lehet kettőt fürdetni egyszerre, de én komolyan vettem. Úgy tudom Votivéknál is vmi hasonló van. Vmennyire legalábbis.
Tényleg, Votiv, nálatok hogy van? Úgy érdekel az együtt fürdetés.

Móni
Kép
Kép
monisa

Deni,
De szépek a fiaid!! És tényleg klassz a második kép, mint kép.

Petergabi,
Hát, ismétlem magam, gyönyörűek a csajok!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Köszönöm a drukkokat! Aranyosak vagytok!
Votiv! Neked is a megnyugtatást!

Volt kint az ügyelet, Timi füle is be van gyulladva kicsit sajnos! Szegény úgy félt megint a dokinőtől, biztos, mert nem ismeri. Végigüvöltötte az egész vizsgálatot.:( Holnap reggel 8-ra kell mennünk a Jánosba vérvételre, plusz vizelet, plusz gégészet.
Pisit még nem tudom, hogy viszünk, mert ma sem sikerült venni. Kádban is próbáltuk üvegbe, de ahogy az üveget Timi alá tettem, elakadt a dolog, Timi meg üvöltött. Most sokkal rosszabbul visel szegénykém mindent.
Remélem nem kell majd bent maradnunk!

Den!

Édesek a képek!:) Tegyél még fel, ha van sokat!!!

ILdi
ildi76

Rídonli,
2.5 évesen miért hagyta abba? (Magától abbahagyta a tejivást?) Azért (is) kérdezem, mert ez tényleg hosszú idő, Peti 13 hósan fogta magát és abbahagyta. (Nem sztrájk volt, ő tényleg úgy döntött, hogy ennyi. Volt korábban sztrájk is, meg tanácsadóval is értekeztem, P. baromi kiegyensúlyozottan bámult rám, vagyis a melleimre, de enni azt nem akart. ) Szeretném M-t tovább szoptatni, mert P. miután abbahagyta kb. 1 hóval elkapott vmi rota vírus féleséget, vagy magát a nagy ROTÁT, aztán meg kiderült, hogy nem fogyaszthat tejterméket. Első gyermeked meddig szoptattad?

Ildi!
Nagyon drukkolok, hogy minden simán menjen!!

Votiv,
Kiszolgáltatottnak én terhesség idején érzem magam - és én is annyira utálom!!!! M-val való terhességem alatt át is gondoltam a hosszú életre vonatkozó elvárásomat. (Bár most hogy megszületett újra 100 évig akarok élni.)

Móni
Kép
Kép
monisa

Deni,
ahogy elnézem édes Bencédet a foton, rögtön akarom én is a csöppségemet a kezemben tartani :D

Ildi,
Timinek +++++, és drukk hogy ne kelljen a korházban maradnia holnap.

Gyerekszáj:
B: "kimegyünk játszani" (altatás alatt)
F: "majd délután, ha felébredtünk."
B: "most déluta van!?"
fibi

Moni,
tök érdekes, nálam ez pont forditva müködött/müködik: a terhesség alatt (mindkettö, de az elsö alatt jobban mondjuk) boldog voltam, és a "kiszolgáltatottság" (ill. ez nem a legjobb szo) érzés szülés után jött, amikor szinte mindenben a gyereknek kell "alávetni" magam. De lehet hogy másodszor most nem igy fogom érezni, nem tudom...
fibi

A sarkon lakik egy házaspár 9 gyerekkel. Az anyuka velem egyidős és 30 évesen született az első gyereke. A legkisebb tavaly nyáron. Elképesztő jó fej gyerekek és még sose láttam őket veszekedni - pedig eleven csík kölkek. Lehet, hogy házon belül marják egymást :)

Móni :) Ennél többet nemigen mondott RJ a dologról, nekem ez is elég volt a meghökkenéshez.

indianyo

Gabi, nagyon szépek a kőcök. :)

Deni, képeket még! Léccilécci! Gyönyörűek. :)

Ildi, szegény Timi, annyira sajnálom. Szorítok nektek nagyon.

9 meg 14 gyerek? Azta! Most, hogy belegondolok, lehet, hogy nekünk Emma egyetlenke lesz, ha a vérnyomásom nem rendeződik...azért ez nem túl jó, mert szeretnénk tesót is.

Fibi, színház, dejó! Gyerekszáj továbbra is édes. :)

Nuk, nagyon eltűntél!!! Tessék jelentkezni!
kincsimano

Zsanci, Leni,
szültök? :lol:
fibi

Folyik a könnyem a röhögéstöl :lol: Bálintot felvitte Zsoló aludni, pár perc mulva már édes férjem horkolása hallatszik lefelé, közben B még kérdezgeti: "Apa, mér ide szerelték a nyakadat?" :lol:
fibi

Fibi, én max. őszülök. :wink:
NST-ról nem rég értem haza, görbe szerint kiskrapek él és virul.
Jövő pénteken ne szüljél, mert Gabi szeretne elmenni kirándulni! :wink: 8)

Jó éjt mindenkinek!
Betegek GYÓGYULJANAK!!!
Ildi, nektek külön is NAGYON szorítok!!!!
leni

Szrek,
közvéleménykutogatásra nem mennék, de a Milupa tejpép csúcs. főleg a sztracsis :lol: nyammmmm

Curse,
tekintve, hogy szombat este van talán már felesleges, de a MOM bio piac a művház mögötti udvarban van és mindig van ott valaki :D meglehetősen sok valaki....

Indi
az évente egy gyerek 9 éven át!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
akata

Sziasztok!
Vonalzót az aláíráshoz kell betenni, ugyi?

Ildi, kislányodnakl gyógyulást, nagyon rosszul hangzik ez a betegség...

Votiv, az én lányom is csak 2,5 évesen kezdett beszélni. Előtte pár hónapig csak mindennek az első szótagját mondta. (Én értettem.) Néha még eg y beszélő gyereknél is nehéz megítélni, hogy mit ért meg és mit nem. Van, hogy csak sokkal később derül ki, hogy vmi megfogta a mondandómból, mert nem jön azonnal visszajelzés, kicsit emésztgeti előbb a dolgokat.

Fibi, színház klassz lehetett (én sem voltam már vagy 3 éve). Fiad dumája nagyon jó!!!

Gabi lányai gyönyörűek, a söröző ifjú nemkülönben! És Denizsa fiai is. Olyan pici az a kis újszülött, az én 4 hósom egy óriásbébi! Milyen jó testvérek, maradjon ez mindig így!

Neet-még egy angol szakos? :wink:

Monisa, fürdetési technikád nagyon tuti! Nálunk azért vannak elkülönítve, hoyg a kicsi elalvása után a nagynak legyen egy kis "privát ideje" a szüleival, vagy csak velem.
Szopi: elsőszülöttem szopimán vold, de úgy igazán. Se ujjszopás, se cumi, csak cici kellett neki. Sosem gondoltam előtte, hogy egy totyogót fogok szoptatni. De valahogy ez természetesen alakult. Úgy vettem észre a kicsi beköltözését a pocakomba, hogy szoptatásnál érzékeny lett a mellbimbóm. Pedig úgy terveztem, hogy előbb befejezzük, aztán jöhet a tesó. Egy darabig nem is zavart, aztán kezdett valahogy, hogyismondjam, kényelmetlen lenni, nem tudok jobb kifejezést. Akkor próbáltam csökkenteni a szopikat (napi 3 volt kb.), elterelni a figyelmét (nem mindig lehetett), ilyesmi. Csak akkor adtam neki, ha nagyon kérte,nem volt szívem drasztikusnak lenni. Aztán egyre kevesebbet kérte, és egyre kevesebb lett a tej, lehet, hogy már nem is volt, nem tudom. A végén már csak bekapta kicsit és kész, aztán már azt sem. SZtem csak kipróbálta, hoyg adok-e vagy nem. Tök simán ment a leszokás. Azt nem tudom, hogy pocaklakó nélkül hogy alakult volna.
Ja, és biztos voltam benne, hogy ha a kicsi majd szopizik, akkor ő is fog kérni. Összesen egyszer közelített gyanús mosollyal felém, kérdeztem,h szopizni akar-e, de azt mondta, nem, az kisbabáknak való. :)
Valami azt súgja, hogy a kisebbikem más lesz, ő kevesebbet lóg rajtam, és csak akkor szopik, ha éhes (annyira gyors, hogy néha kételkedem abban, hogy jóllakott-e), és 2 hónapos kora óta szopja az ujját. Bízom benne, hogy nem azért, mert 2.ként kevesebb törődés jut neki... (Ez az Anyukám elmélete a 2.gyerekekről, és rámragadt, pedig kűzdök ellene!)

Zsanci, Leni, jönnek az újabb babák? :)

rídonli#

Baba tegnap egész nap és este is láztalan és tünetmentes, erre ma este megint 39. Holnap megyünk dokibácsihoz, és nagggyon remélem, nem húgyuti fertőzés. És valóban neki is van tesztcsíkja, de a védőnőknek is van.

Kép
akata

Hú, mennyi betegeskedő! MIndenkinek gyors gyógyulást!!!!
Félek, hogy nálunk is kezdődik valami, a Nagy kicsit hasmenéses volt ma (gyorsan itattam vele egy Normaflore-t).

(Hogy a fenébe kell betenniezeket a vonalzókat? Kezdem föladni...)

rídonli#

Read only,
még egy. :lol: de már nem sokáig,a minősíthetetlenek beosztottak 30ára szakzárózni, de szakdogám eredményét még homály fedi, és némi anyagi vonzata is van a dolognak... (40 ill 10 ezer kéne, h elmenjen nekik tőlem addig... :roll: )

Indi,
anyázást majd mélben vagy priviben, ha lesz hozzá enerdzsim, a lényeg, h újfent gyilkolásznak álmomban, sorozatosan, és a budik is előjöttek, és egyik sem használható! :?

És Votiv,
nekem is fájt h Eszter 10 hósan röhögve elfordult a cicitől és a pörköltet követelte, de sztem ez még mindig klasszisokkal jobb, mint 2 évesen valahogy lekoptatni, amikor már olyanokat mond, hogy "azt a picsába"... (saját bevallása szerint bölcsiben tanulta !!!), úgyhogy sztem a 10 hó a legideálisabb és legjobb és persze mert nekünk így ment. :mrgreen: Úgyhogy éljenek a 10 hósan önállóan lemondók!!!
neet
neet

Votiv, valami felreertes van itt! a vilagert sem mondanek olyat, h "mindent ert"! csak szerettem volna megkerdojelezni azon megallapitasodat, h "MIVEL Isti még nem beszél, képtelenség vele ezúton rendezni a problémát" (kiemeles tolem :lol:) szoval: attol meg, h nem beszel, nem jelenti azt, h nem ert meg egy csomo mindent! masreszt meg: ha beszelne, se ertene tobbet! tehat: ha nem ert vmit, akkor nem erti, de ennek koze nincs a beszedhez. jo persze hulyeseg ezen lovagolni, de egy kicsit(?) degradalonak erzem azt az altalanos velekedest, h egy nembeszelo gyerek - pusztan azon teny alapjan, h nem beszel - "csekelyebb ertelmu"-nek titulalodik, mint egy azonos koru beszelo. pedig ez egyaltalan nem fedi a valosagot! ezt kenytelen vagyok az osszes nembeszelo 1-1,5-2-2,5-3... eves gyerek neveben kikerni ;) :D

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca, ebben nincs is vita köztünk, hogy attól még hogy nem beszél, sokat ért - többet, mint gondolnánk, mert amit szóban nem is, azt a kis antennáival fogja. meg abban sincs, hogy ha beszélne, pl az elvont dolgokat még akkor se értené. Legfeljebb több dolog kiderülne, hogy mit nem ért (pl miért van apa feje a nyakára szerelve??? :wink: :D)
szóval tulképp semmi vita sincs köztünk! :D de sztem mások is így gondolják, én nem hinném, hogy az általános vélekedés a nem beszél=nem ért semmit lenne.

és hát Istók nem is ezért "csekélyértelmű" (álá Micimackó, bár neki valójában nem az értelme csekély, hanem a fejlődésmenete és az idegrendszeri működése tér el a többségtől), és nem is az a problémája, hogy nem beszél, hanem nem kommunikál (persze velem szavak nélkül is, de van hogy napokig meg se szólal), ami már kommunikációs zavarnak minősül... ráadásul nem is motivált a beszéde, annak ellenére, hogy beszélünk hozzá, énekelünk, mondókázunk, logopédus foglalkozik vele stb. - és egy kétésfélévesnél azért már kéne gyakrabban és több szótagot mondani legalább, de nem baj, majd beéri a többieket, még ha a hugával tanul meg beszélni, akkor is, bár sajnos elképzelhető, hogy addig nem veszik fel oviba se és csomó dolog lassabban alakul ki nála, amihez alap a beszéd, így megint csúszik a fejlődésmenete, rosszabb esetben megint felcserélődnek az elvileg egymásra épülő dolgok...
de ezeket már sokszor elmondtam...
és ez nem panasz, hanem csak egy helyzet, aminek vannak hosszútávon veszélyei, de már dolgozunk rajta, hogy kikerüljük ezeket :)

Egyszervolt fesztiválra ki jön? mi megyünk fél 11 körülre, Szalóki Ágira aztán meg Kalákára.

votiv 8)
votiv

Szép jó reggelt,

Kicsit eltűntem....de azért szoktam olvasgatni, csak írni nincs erőm.

Mennyi szépséges babakép, imádom őket nézegetni.

Votiv: Egyszervolt fesztivál mikor van? és hun?

Ildi: jobbulást Timinek.

Mennyi beteg gyermek, nálunk is úgy látszik kezdődik valami, mert egész éjjel nem aludtunk és köhög, de sajnos szárazan. NIncsen valakinek tuti tippje száraz köhögés ellen? Mert szegény Fanni semmit nem aludt. MInden betegecskének gyors gyógyulást.

És megint segítséget kérek gyes ügyben, sajnos a múltkor lementett linkek elvesztek egy gépelszálláskor. Jöhet priviben is, hogy ne offoljam szét a topikot. Szeretném tudni, hogy hol kő igényelni és milyen papírok stb... köszönöm előre is.

Visszaolvasok és jövök még. :-)

J.
johanna1975

Kátya:
Nem tűntem ám el, csak tegnap itthon volt a férjem, úgyhogy bevásárlás, kertészkedés, takarítás, főzés... Esküszöm, felüdülés volt... :D
Emma-baba nagyon cuki!!!! Milyen méretekkel született?

Deni:
Gyerekek nagyon aranyosak!!! Köszi az ötlete, de már így is úgy néz ki a lakásunk, mint egy ital lerakat :lol: (mindenhol ásványvize flakonok, a konyhaszekrény aljában 2 karton víz, barackleves dobozok...) És jelentem, tegnap 1,5l szopisteát megittam!!! :wink:

Réka tegnap olyan "érdekeset" produkált: Papája sétált vel, ő meg csak panaszkodott (értsétek: nyávogott), egyszer csak dallamot :shock: :shock: :shock: :shock: kezdett sírni. Így leítva ezt nem tudom átadni, de olyan édes volt, hol felvitte a hangját, hol le. Ott röhögtünk rajta... És persze csak a papának csinálta... :cry: :lol: :cry: :lol:

Én is szülnék 14 gyereket, de sajnos Mo-on ezt nem támogatja senki. Mert ok, hogy akkor 14x csal.pótlék, de az szerintem pelenkára nem lenne elég. Gondoljatok bele, mennyi kaja kell 16főnek??? :shock: :shock: :shock:

nukada

Johi:) www.magyarorszag.hu - beírod a keresőbe a gyes szót és voila!

Votiv :) Mi megyünk, de csak 10 körül tudunk indulni, 11 előtt nem érünk oda. Remélem, összefutunk.

indianyo

Johi, Millenáris, ma 10-19h-ig! sok koncert, játék stb., nincs belépő, biztos ezren lesznek...

gyest Bartók Béla úti MÁK-ban kell intézni, az Indi által feltett linken ott vannak a letölthető igénylőlapok. Emellett kell vinni (tőlem kértek) magánnyugdíjpénztári belépési nyilatkozatot (hogy igazoljam, tag vagyok) TAj kártyákat és Adókártyámat, meg személyit persze.

Indike, majd csörgess meg, ha kiérsz!

votiv 8)
votiv

Votiv, akkor jo, ha ezt gondolod :) csak mast irtal :?
az, h Isti "meg se szólal", azt jelenti, h tok csendben van? szoval "babanyelven" sem mond semmit? (csak kivancsisagbol kerdezem ;))

Johi, csak, h lasd milyen rendes vagyok :mrgreen: megkerestem, amit multkor irtam be:
MAK: bartok b. 120-122 (8-12-ig minden nap, kedd-csut: 13-15-ig is, nemreg voltam, azert vagom ) papirokat letoltheted a honlapjukrol (http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/ugyfelkapcs/csaladtegyeb/nyomtatvanyok) (Igénybejelentés és kitöltési Útmutató: Családtámogatási ellátásokra vonatkozóan és 2.sz. Pótlap és Kitöltési Útmutató: Gyermekgondozási segély igénylléshez)

Coolio
recca

Csak ezt az oldalt sikerült visszaolvasnom, de ami késik, az még hátra van :D

Gabi,
Olyan szépek a lányaid, büszke lehetsz rájuk :D

Ildi,
Szegény Timid :( sok +++++ Nektek!!!

Fibi,
Biztos szupi lehetett a Mester és Margita :) Apás altatás :lol:

Deni,
Annyira édesek a fiaid :D Még képet :D

Neet,
Drukk a holnapi vizsgához, szerintem kirázod a kisujjadból :wink:

Kata,
Kire v. kikre gondoltál? :oops: Ákosodnak jobbulást!!!

Johi,
Jobbulást Fannikának!!!

Nuk,
Ivással nekem is hasonló problémáim vannak és én is úgy csinálom, mint te. Mindenhol a házban innivaló van, h biztos ne felejtsek el inni :lol:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat!
Túlestünk a vizsgálatokon! Egy nagyon aranyos idősebb dokinéni volt az ügyeletes, elküldött minket röntgenre, vérvételre, gégészetre! Pisit szerencsére sikerült vinnünk, egy minimális mennyiséget, de elég volt! A mandulagyulladás és hörghurut mellett van egy kis tüdőgyulladása is Timinek a rtg alapján! Telefonon kell ma érdeklődnöm a többi vizsgálat eredményéről, meg hogy kell-e másik antibiotikum!

Ákosnak, Fanninak és a többi betegeskedőnek is jobbulást!!!:(

ILdi
ildi76

Kata,
Nem semmi a kanadai sztori :shock: :lol:

Zuzi,
Hozzánk viszont közelebb lesztek :wink:

Kátya,
Még azt akartam neked írni, h a szopival hasonló gondom volt nekem is. Totál ki voltak a melleim, olyan szinten, h véreztek. A gyerekdokit megkérdeztem, h így egyáltalán szoptathatok-e, h véres lesz a tejci és mondta, h nyugodtan, sőt akármennyire fáj is, nyomassam. Adélnak nem lesz semmi baja a véres tejcitől. Szóval még egy pár hétig csillagokat láttam szoptatáskor, de végül megszokták az új helyzetet. Eközben egyfolytában kentem felváltva garmastannal meg aventes ápolóval.

Fibi,
DH :( sok ++++ Neked a fránya távolságokhoz, kitartás!!!

Neet,
Mi történt az Eltén? Gratula az ágytisztasághoz :D Jobbulást!!!

Zsanci,
Jobbulást Nektek!!!!

Móni,
Olyan jókat írsz mindig és teljesen megértelek, h utálod, ha idegenek tapizzák a gyereket :evil: Tegnapi grill partin én is feladtam azt, h mindenkinek egyesével szóljak, h ne tapizzák a gyerek kezét, szóval figyeltem a csajt ezerrel, h ne kapja be a kezét (ezért jó, h cumis), aztán itthon gyorsan lemostam.

Votiv,
Vigasztaló Isti, de jó :D

Lindi,
De szupi, h most már ilyen jól megvagytok és olyan jó, h még mindig tudsz leadni tejcit más babáknak :D

Kép Kép
curse

Ildi,
Szegény Timike :( Ennyi betegség egyszerre :( Drukkolok nagyon, h mihamarabb rendbe jöjjön!!!!

Kép Kép
curse

Nuk, de jó lehetett a tegnap! :) Nálunk Apa 3 hete itthon van, de Emma pocifájóssága miatt egy nap csak kevés egyéb dologgal tudok foglalkozni. Pl. egy darab bevásárlás VAGY egy főzés VAGY egy kis rendrakás. Remélem, hamarosan csillapul a pocakproblémája. És jaj, Apa holnaptól dolgozik, egyedül leszünk. De nem esek kétségbe, legfeljebb nagyokat mászkálunk a faluban (amikor nem tekereg szegénykém a hasa miatt), szomszédolunk stb. :D

Kérdezted, milyen méretekkel született: 53 centivel és 2700 grammal.

Réka édes lehetett a dallamos sírással. Emma néha mintha beszélne, amikor sír: jaaaaj, jaaaj, teljesen így hangzik. :)

Curse, nekem egyből az első nap kisebesítette Emma a ciciket, ő is szívott vért, szegénykém, borzasztó volt a tudat. Most nem vérzik, csak baromi érzékeny. És főleg az, amelyik több tejcit termel (Murphy). De most - bár nem szeretném elkiabálni - mintha a másik cici is kezdene kicsit felzárkózni, alig kellett pótolnom. :D

Timinek továbbra is rengeteg +++++++++++++! Meg Ákosnak is. Meg Fanninak. Meg minden kis és nagy betegnek.
kincsimano

Köszönjük a dícséreteket a dedek nevében :D :D

Ildi :) Timinek továbbra is bulást és sok++++++!!!!

Móni :) Tényleg komolyan kérdeztem az egyszerre fürdetést, és így a vödrös megoldással már értem is. Asszem mi maradunk az egymás után fürcsinél, pláne mert apa (és Bálint is :lol: ) segít.

Fibi :) Zsolo horkolása :lol: :lol: gyerekszáj :lol: Lábad jobban van?

Rídonli :) Mi is így szoktunk le a szopiról, hogy amikor jött a kistesó, már egyre érzékenyebb lett a mellem, és addigra szerencsére Bálintnak is csak az elalváshoz kellett a cici, aztán már ahhoz sem. Remélem Nagytesónál csak kósza hasmenés volt és nem lesz beteg!!

Kata :) Ákosnak is bulást!!! ++++

Johi :) Asszem a Stodal szirup sokféle (száraz köhögésre is) jó :roll: Remélem Fannika nem lesz beteg és elmúlik a köhögése!! Ez a párásító nem használt a dolgon, vagy ez "másfajta" köhögés?

Nuk :) Gratula a 1,5l szopiteához!! ügyes vagy! :D Dallamsírás :lol:

Curse :) Mi újság Nálatok? vhogy mindig rohansz... :mrgreen:

Kátya :) Ciciknek hajrá a minél több tejcsiért! :wink: Akkor holnaptól nagy változás lesz Nálatok, majd mesélj!

Kép
Kép
denizsa

Ridonli,
ha az "img" elötti és utáni részeket kitörlöd, akkor sem müködik a vonalzo? (szoval hogy csak a 2 img között legyen szöveg) nekem anno igy sikerült, én is szenvedtem egy csomot.

Deni,
csak akkor apad kicsit a lábfejem, ha felpolcolom, de egész nap nem heverészhetek :lol: amugy már teljesen reggelre sem megy le a duzzanat, sztem már igy marad szülésig. ill. Bálintnál csak szülés után jött ez elö :?

és ma vendégségben voltunk (Árpádföld, oda is nagyon szivesen költöznék..... sohajtos smiley....), és teljesen el vagyok ájulva..... Az én fiam együtt (!!!!) játszott a vele egyidös kissráccal!! mindenen könnyen megosztoztak (még a kajájábol is adott Bálint neki, pedig abbol nekem is ritkán...!!!), semmi kiabálás nem volt, ölelgették egymást, együtt kalapáltak, együtt tolták a bevásárlos kocsit, egymást szorakoztatták (Vince bohockodott, B meg kacagott nagyokat), én még ilyet nem pipáltam, ekkora összhangban lenni az elsö perctöl kezdve :D (találkoztak már régebben, csak akkor kicsik voltak, még nem ilyen aktivan játszottak). Ugyhogy anyuka felvetette, hogy együtt kellene nyaralnunk, mert a két kölök ugy elvan együtt 8)

KépKép
fibi

Na, ugyhogy most kicsit megnyugodtam, hogy mégsem antiszociális a gyerekem :lol: csak lehet hogy szimpátia kérdése? vagy ebben is fejlödnek a gyerekek egy bizonyos kor után? mindenesetre érdekes tapasztalat volt... :)
fibi

Fibi, tutibiztos, hogy nem antiszociális :D

Recca, ahogy mondom, tök néma! meg se mukkan! max visít ha vmi nem tetszik neki. de semmi babanyelv, és meg se próbálja megértetni magát. még csak nem is mutogat. max vonszol magával, hogy menjek ide-oda...

Millenárison nagyon csúcs volt!! :D Összefutottunk Mooseékkal is! Nagyon helyesek a Nyuszikái :D a nagyobbik Szalóki Ágin a színpadon táncikált, a picinek meg olyan hatalmas kék szeme van! :D

votiv 8)
votiv

BKrityó Ákosának 18-án volt a 2. szülinapja... most látom a táblában :oops: :oops:

utólag nagyon boldog szülinapot kívánok neki!!!! és puszilom a drága huncut kis buksiját!
Kép

votiv 8)
votiv

MI IS NAGYON BOLDOG MÁSODIK SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉLJEN SOKÁ ÁKOS FIÚ!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

OFF, HELP!
ha valaki tud jo hütögépszerelöt, aki kijön Szadára is, pls help! reggelre bekrepált a kis hütönk, fele kaját ki kellett dobni (tegnap vásároltam be....) :( :cry: :(
fibi

Ákosnak boldog második szülinapot kivánunk!!

Kép
fibi

Ákosnak mi is boldog szülinapot kívánunk utólag is.

Lányok, köszi a linketket, segítséget stb... már csak egy a kérdés, melyik nyomtatvány kell kitölteni, mert csak pótlapot találtam, mag át az igénylőlapot nem. Nagyon hülye vagyok tudom, de hát ez az én formám.

Fibi: ó Ti szegények, látom valami nálatok is mindig történik.

Deni: stodalt nyomom bele, de egynelőr nem segített túl sokat sajna.

Adóbevallásom persze holnapra maradt, mert eddig állították nekem, hoyg gyeden lévőknek nem kell, akinek nem volt más jövedelme, ezt ma felülbírálta egy ismerősöm, úgyhogy holnap megcsinálom még gyorsan azt is.

Na megyek, fektetni... jócakkát
Johi
johanna1975

Votiv :) No és velünk is találkoztál, igaz, mi nem táncikáltunk a színpadon :lol:
Viszont mi még találkoztunk Szrekucékkal és Ábel is táncikált a színpadon

És Moose család tényleg gyönyörű és kedves és - a lányok nagy vagányok ám :wink:

indianyo

Johi :) adót csak a nem adózó jövedelemmel rendelkezőknek nem kell - tehát gyesen lévőknek például

indianyo

Sziasztok!

Ákosnak boldog szülinapot!

Ildi! Szegény Timi, ez nagyon nem hangzik jól.

Képzeljétek, én meg tegnap Ákos koncerten voltam, ezt kaptam a gyerekeimtől anyák napjára, kicsi Grétim adta oda egy borítékban és mondta, hogy "szeretettel". Peti beszervezte anyumat meg tesómat bébiszittereknek, és mi 7-kor leléptünk otthonról.

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi! Nagyon jó Bálintod dumája 8)

Én is leírom Gréti eg ypár beköpését:

Múlt héten dörgött az ég, de szerinte: "Kopog a felhő" :D

Valamelyik nap epret evett, persze mint egy kismalac, a leve mindenhova szétfolyt, és azt mondja: "Folyik a nyála az epernek" :D

Jövünk le a lépcsőn és félúton megáll: "Anya, úgy viszket a popóm, hogy csak na!" :D

És az utolsó, ez ma történt. Tüsszentett egy nagyot, aztán jó lassan így szól: "Leköptem anyááádat" :D :D

KépKép
KépKép
lindicita

Ja, úajabban akármit kérek tőle, mindenre az a válasz, hogy "Nem érek rá" :?
lindicita

Johi, http://www.allamkincstar.gov.hu/file/ugyfelkapcs/csaladtegyeb/nyomtatvanyok/11_igenybejelentes_kitolt_utm_tajek.xls
es gyed utan abszolut kell adobevallas! vonjak is belole az adoeloleget

Coolio
recca

Ez ma készült, annyira jó volt, félórát ki-be mászkált a csemege az alagútban és visongott a boldogságtól. Hát ezért érdemes élni :)

Kép

indianyo

Sziasztok!
Egész nap a nyaralónkban voltunk, hazafelé órákig jöttünk, 2 durva baleset is volt... :(
Gyerekek elaludtak, aztán hazaéréskor fölébredtek-hatalmas szinkron-nyűgöslödés... De szuper volt egész nap kertben lenni.

Indianyó, Dominód gyönyörű, vidám kis fickó!

Fibi, köszi, megpróbálom úgy IS...
És az én lányom is elég kevéssé barátkozós. Inkább kerüli a gyerekeket, minthogy együtt játszana velük.

Lindi, lányod szövege nagyon jó! Főleg a "nem érek rá" tetszett (bár, ha belegondolok, hogy mennyi fontos dolga van az embernek az ő korában...)

Kincsimanó, gratula a tejhez! Az elsőnél nekem is sebes-véres lett, sajna, ezt ki kell bírni, majd elmúlik. Egyszer véreset bukott vissza, nagyon megijedtem (nem is gondoltam, hogy belőlem van), hogy mi baja a gyereknek. Jó még, ha szopi után rajtahagysz egy kis tejet megszáradni, és sokat lebeőzteted.Tökjó, hogy keveset kell csak pótolnod! Ha többet szopizik, több lesz a tej is (ha kevesebbet pótolsz, többet szopizik).
Nukada, neked is hajrá tejci! :)

rídonli#

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?