Menjetek el és érezzétek jól magatokat! Anyukám mindig azt mondta, ha már egyszer készültünk, menjünk, ne azon járjon az eszünk mi van otthon, hanem engedjük ki a gőzt! A ruhádra nagggyon kíváncsi vagyok!
Olga, azért sejtettem ám, hogy végül megismertél
Én nem ígérem, mert nekünk a játszótér már a focizásról szól, úgyhogy Csongit innen nem nagyon lehet kirobbantani!
Második gyerek: hát én ugyanezt mondtam, mint a párod. Két gyerkőcöt terveztem, kis időkülönbséggel. Erre Csongi 24 órás gyerek volt, éjjel nem aludt, nappal pörgött, mint aki duracell nyuszit nyelt. Komolyan mondom, még pisilni sem lehetett tőle egy jót.
Amikor a vele egykorú gyerekek anyukái várták a második babót, én is azt mondtam, hogy az ő gyerkőcük biztos átaludja az éjszakát.
(Ja, én is imádom Madonnát
Áttérve a női nem rejtelmeire.... az ember lánya meg akar felelni a külvilág támasztotta feltételeknek. Légy tökéletes anya, feleség, háziasszony, netán dolgozó nő egyszerre! Képtelenség minden feltételnek megfelelni! Egy kisgyermek rengeteg energiát vesz el, (persze ad is), sokan nem értik meg, hogy a folyamatos "készenlét", hogy az ők igényeit kielégítsük nagyon leterhelő. Emellett jön még a bezártság, mert hát keveset van emberek között az anya, nincs kinek kiöntenie a szívét.
Szerintem egy ilyen fórum annyi lelkierőt ad, hogy azt el sem hinné az ember!
Senki ne tartsa magában, ha bántja valami, vagy úgy érzi nem bírja tovább. Már az segít, ha leírja, és érzi, hogy a többiek egy emberként állnak mellette!
Márti, akkor majd küldöm a táblit! Kitartás, remélem titeket elkerülnek a betegségek.
Kata, gratula a dolgozathoz! Nem minden tanár normális ám
Anikó, nem sok szerencséd van neked ezzel az SZTK-val! Nyugi, lassan elfelejtheted őket! Varrás témában nem tudok segíteni.
Balwin, csak néztem Luca mekkorát nőtt! Hihetetlen, hát most született
Jaimee, na, 5 óra, az már jó
Elküldöm, aztán visszaolvasok, akartam e még valamit....