Előkerülök már én is... Elég sok a program mostanában, aztán sokszor csak zugolok. Főleg, hogy én lombikos témában nem igen vagyok (szerencsére) jártas.
Viki: gyönyörű Barbus! Ilyen szép gyermeket rajzolni sem lehet!
Etna: mizu veletek??? Remélem minden oké volt az uhun!!! Ismerős ez a bugyi nézegetős téma!!! Én is azt csináltam mindig. Ha már éreztem, hogy valami folyt, akkor rohantam a mosdóba megnézni. Volt, hogy megszívattam magam, és rózsaszín wc papírt használtam. Persze frászt kaptam a következő pisilésnél... Szerencsére itthon csak fehér volt mindig. De volt, hogy véletlenül megvágtam magam borotválkozásnál és nem vettem észre akkor, csak amikor felálltam és a zuhanyzó ülőkén ott volt a vér! Nem volt kellemes...
Niki: a pasik ilyenek. Sajnos nincs sok türelmük hozzánk! viszont valahogy ösztönözd, hogy ha már nem dolgozik, akkor otthon csinálja meg a dolgokat. És persze keressen munkát. Tudom, hogy nehéz munkát találni, de ha szükség van a pénzre akkor bármilyen munkát el kell vállalni. És arról nem is beszélve, hogy felétek több lehetőség van, mint itt az alföldön. Ezt tapasztalatból tudom!
Évi: nem győzöm csodálni a pocis képeidet! Olyan szépek vagytok így hármasban!
Szép napot mindenkinek!!!

[/url]
[/url]

kiscucc, a vonal mögött bújkál a célkeresztben