A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Nuk,
éjszakai kertibútorpakolás :lol: :lol: :lol: Hogy mé' nem vagyok a szomszédod??!!! :wink: 8) :lol:
szmagdi

Indi, ha gyün a Zuram , rákérdezek a PDF törős progira....
Csak most elment Orsiért,a lakodalomba :)
szmagdi

Mása:
Biztos nem kéne Romantica csatorna, mert rosszabak vagyunk, mint 100 olasz család. Ha nekem valami nem tetszik, simán üvöltök a teraszon is, leszarom, hogy ki hallja... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Votiv:
Istinek++++++++++++++++++++, gyógyuljon meg!!!!!

nukada

Ma Midsommar ünnep van az IKEA-ban, reggel tudtam meg, hogy 20000 ft felett 15%kedvezmény, ami ugye nekünk akkor már 30. Gyorsan elszaladtam konyhaajtóért (azt kaptam szülinapomra). Hát bassszus, ennyi embert már rég láttam. Borzasztó volt. Jöttem-mentem és így is majd 3 órába telt, mire hazaértem... És Apjukot behívták 6-ra, 9 helyett, fasza lesz a holnapi banzáj, ha egy zombi lesz a segítőm... :evil: :evil: :evil: :evil:

nukada

Mása,
HAJRÁ így a finisben! :D Doki minősíthetetlen, és még tökön sem rúghatod, ahogy Neet kartársnő javasolta :?

Indi,
nem mandulagyulladás, vírusos torokgyulladás. Szerencsére a manduláknak kutya bajuk sem volt, viszont qrvára fájt a torok :wink: De most már nem :D

Votiv,
Istinek bulást!!! Lehet, hogy ez a toroknyavaja: hirtelen magas láz, másnapra láz alábbhagy, megjön a torokfájás, harmadnap torokfájás, és már vége is :D

Neet,
dejó, hogy újra itt. Méltem rövidet. Hajvágás rulez :D

Köszönöm a jókivánságokat, én már a "vége is" szakaszban vagyok :lol: Mindenki más is tökjól van, és még a kánikula is elmúlt :D
kisün

Kata,
gratulálok a srácokhoz! Nagyon jót derültem az apás nézőponton :lol: Sok boldogságot hozzájuk és velük :lol:
kisün

Macsinkóm :) Most olvasom, milyen volt a hazafelé út, háááát :( Remélem, nem viselt meg nagyon!

Vera :) Szerintem simán tökönrúghatná - fogjuk a hormonokra :wink: És akkor ugyanarról bezélünk, csak én rossz nevet adtam neki - na erre az uncsik antibigyót kaptak a közös doktornéninktől :evil: Mire megvették volna, már el is múlt :)

Mása :) Igen, rúgd tökön!!! És utána ne gondolj rá, mindjárt otthon lesz Orsikád és aztán jön az ifiúr és jaj de szép lesz élet :)

Nukada :) Hát nem irigyellek...

Szrek :) Minden rendben?

csókolatok és aludjatok jól!

Akata :) HIÁNYZOL, az rendben, hgoy jó a kertben, de azért egy-két röpkét eressz meg néha :)

indianyo

Indi,
jellemzően mi dokibácsink szigorúan aszpirin-lázcsillapító (ha kell)-C-vitamin hármast adta, pedig ő is régi iskola :wink:
kisün

Tökönrúgás :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Indi,
ha még aktuális lesz, hétfőn tudja megkérdezni Zsolti, hogy megvan-e
a progi az egyik kollegájának. Mert tuti hogy van valami ilyesmi, de hogy pontosan PDF-e arra nem mert megesküdni ... Háhta.... ;)

Jó éjt mindenkinek!

Mása
szmagdi

Sziasztok!

Rec,
boldog szülit utólag is!!! :lol: :D :lol: :D
apjok :( - most már minden OK?

Macs, Gabi,
giga utazások :shock:

Indi,
köszi az érdeklődést, péntek este még bankettre mentem, úgyhogy nekünk mindenképp jó volt, hogy időben eljöttünk (6-ra mentem tovább; apja meg aztán egész estére megkapta a gyereket :wink: :lol: legalább szembesül, hogy milyen is ez)
aztán tegnap megint gyerekezés, az okés volt, ma viszont ultimate F&H party :( :( nekem, szerencsére nem Ábelnek, de ez se túl jó

Vot illetve aki Bach-virágcseppezik,
nekem a csaj grépfrút mag kivonatba teszi; bazi keserű - nektek mibe?
és volt vmi fizikai tünetetek tőle? nekem ettől a keserű íztől is olyan hányingerem bír lenni :roll:

és gyógy+++++++++++++++++++-ok!

Mása,
:twisted: köcsög doki

Lindi,
hajrá a szépségversenyen :D

Curse, Kisün,
:D :D

Egok,
gratula!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Nuk,
jó bulizás!!!! :D :D :D :D :D :D :D nem kevés kaja lesz :lol: és boldog 24-iket!!! :lol:

Neet,
te ex-egyetemista :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

koszi-koszi :)
Apjuk jobban :) de persze ez egy hosszabb tavu problema, amire egyelore nem igazan tudjuk a megoldast...

Votiv, nem vagyunk egy ajandekozos banda :)

Kata, gratula! :) szepek a fiaid :) a ferjed meg :lol:

Fibi, na meg az Ikrek ;) :D
es nehogyma' ilyen konnyen megadd magad a cumi csabitasanak ;)

Masa, az orvos :evil: grrr

szep vasarnapot mindenkinek :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Rec, egyáltalán nem? :( azt hittem azért vmi meglepi csak lesz, pl a fiúk elvisznek az Állatkertbe :mrgreen:

Nukada, neked is nagyon boldog szülinapot :D

Szrekuc, nekem forrásvízbe teszik a cseppeket. grépfrútmag :x
fizikai tünet: energikusabb, kiegyensúlyozottabb, szebb, boldogabb... :D
(na de vicc nélkül, sosem éreztem magam sz@rul a cseppektől, nem is lenne szabad! sztem ez inkább a grépfrútmag...)

votiv 8)
votiv

Vot,
ööö hát én eléggé lezsibbadni szoktam volt az elején a csepptől; most már nem - arra is gondoltam, hogy rosszul adagolom és sok megy egyszerre és azért vagyok olyan fura
aszonta a csaj, hogy mindenképp kell vmi alkoholos cucc bele,hogy elálljon a csepp - eredetileg brandy kéne, de ő most grfrútmaggal csinálta
mondjuk most kevert először, de gondolom csak nem lehet ezt elrontani :?
a keserű ízt nagyon utálom benne
és te hányszor vagy hogy szeded?
bocs ez aztán elég off :mrgreen:

(kómásszrek....)

Kép

Kép

szrekuc

REOFF
én erről az alkoholról még nem is hallottam! pedig ismerősök sokan sok helyről kapják a cseppeket.
homeopátiás cuccok is elállnak alkohol nélkül...

én úgy tudom, az elején napi 4x4 csepp az adag, és lassan kell csökkenteni, 3x4, 2x4, 1x4... én most 2x4-et szedek.

és igyál KV-t, mert az jóóóó

votiv 8)
votiv

Szrek :) Én még az indiai hőségben és monszunban is alkohol nélkül szedtem a Rescue Remedy-t, ez a te ismerősöd nem egy kókler véletlenül?

Iszonyatosan fáj a fejem, pedig mostanában nem szokott, Belladonna se hat, na most a szülésről maradt Demalgonilt be kell vennem, és megy mindjár egy nagy köcsög kávé is - hú mekkora front van!

Vera :) nagyon szimpatikus nekem a doktorbácsitok :)

indianyo

http://www.origo.hu/szoftverbazis/letol ... f2rtfd.exe

Ez egy ingyenes program, de demováltozat, ezrét az átváltás után egy-egy- karaktert megváltoztat - de még így is könnyebben kezelhető, mint a pdf.

indianyo

Rec,
ááááá, nem fogom (cumi-csábitás), ma szinte egész nap alszik a ded, csak szopizni kel fel :D na, meg nyakig összekakilni magát :lol: :lol:
És igen, az Ikrek :D tök érdekes, Ábelnek ugyanaz az ascendense, mint Bálintnak (Nyilas). remélem, ez azt jelenti, hogy ugyanolyan jol kijönnek majd, mint Apjuk meg én (azonos ascendenssel) 8)
fibi

Votiv,
tényleg, Pulsatilla jo ötlet, bár néha jo érzés kisirni a dolgokat (ma csak attol sirtam kicsit, hogy felajánlották a nagyszülök, hogy elviszik egy hétre Bálintot nyaralni, hogy könnyebb legyen nekem. nem hiszem, hogy kibirnám annyi ideig nélküle)

És képzeljétek, Zsanciék tegnap Baján voltak esküvön, és találkoztak a hugomékkal, milyen kicsi a világ :lol: mondta tesom, hogy nagyon szép kis nagycsalád :)

KépKép
fibi

Nuk,
hepi börszdéj tu juuuuu :D

Tééényleg, Arwen most (ma éjjel) akar megszülni. :lol: tud vki vmit rola?????

Szrek,
nekem egyszer-kétszer a kinez néni adott bach cseppeket, és simán vizbe csepegtette. fura ez a grépfruit dolog.

Mása,
hajrááá igy a végén :D
doki stilusa meg, ehhh :roll:
fibi

Nuk, boldogot! :)

Votiv, :lol:
recca

Fibi,
Cumit Adél kb. 1 hetes korától adtuk. Nekem a kisebesedett cicik miatt megkönnyebbülés volt. Abszolút nem rontott a szopizáson, Adél ugyanúgy nyomta :D
Szupi, h minden okés Ábellel, szerintem tegnap az időjárástól volt nyűgi. Adél is nehezen viseli a meleget, meg persze a változékony időjárást is :roll: ami most elég sokszor előfordul :evil:
És ne sajnáld, h nem mentél velük vásárolni. Nekem megkönnyebbülés volt a szülés után, h nem kellett abban a tömegben vásárolni, utána meg sorban állni 8)

De sajnálom, h jövő héten nem tudunk menni Bikásra, nincs kocsi :( Pedig annyira taliztam volna már Mónival.

Nuk,
Oké, szerintem két hét múlva megyünk újra, majd rád csörizek és akár vásárolhatunk is együtt :wink:
ISTEN ÉLTESSEN!!! :D Párod tegnap tartotta a névnapját? Akkor neki is boldogat :D Jól összejön Nektek az ünneplés :wink:

Neet,
Szia :D Jobbulást!!! :( És nincsenek véletlen Balcsis képek? :wink:

Votiv,
Istidnek jobbulást!!! :( A játszótéri sebek begyógyultak?

Mása,
Dokival ne foglalkozz, nem ér annyit, h idegeskedj miatta. És HAJRÁ!!! :D

Kisün,
Szupi, h már jobban vagy :D

Szrek,
Jobbulást!!!! :(

Indi,
Fejfájás :(

Leni???? Merre van??? Annyira eltűnt :?

Kép Kép
curse

És képzeljétek a csajom péntek óta szorgalmasan hintázik :D Olyan zabálnivaló, ahogy nyomatja :lol: És tegnap a hasamon hason aludt el :D Jaj, olyan jó érzés volt :D Pár hónaposan csinálta utoljára és most olyan jó volt, h újra ott szuszog, bár meg kell h mondjam, most lényegesen nehezebben kaptam levegőt :lol: na jó, ennyit az ömlengésből :lol:

Kép Kép
curse

Sziasztok lányok!

Bocsánat, hogy sose szólok hozzá a dolgokhoz, de már nem tudok annyit itt ülni a gép előtt.

Most viszont írok egy szolgálatit:

A Fotolab honalpján júni 22-26-ig ingyenes lehet csináltatni 26 oldalas 14x13 centis fotófüzetet. Itt a link:
http://asp06.photoprintit.de/microsite/1845/

Lindi

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi, azt honnan lehet tudni, mi az ascendense vkinek? :oops: :lol:
recca

Recca :) bármelyik asztro oldalon megcsinálhatod a képletedet, pontos születési időt megadva
például: www.astrodienst.com

indianyo

Curse,
köszi a választ :) hintázás, hasonalvás rulez :D

Rec,
sokféle asztro oldal van már, én az astro.com - on néztem meg az ascendenseket :wink:
fibi

Sziasztok!

Csak bekukk,hoyg meg egyben.
Mostansag allandoan a szules korul forog minden gondolatom....
Es annyira kozel mar a pillanat..
Ezt a hetveget szurtam ki,de hat tudjatok,nem en dontok :lol:
Sokat fajogat a pocim es a hatam is,de ez csak "remenyt" ebreszt bennem :lol: Szoval nem mondok semmit inkabb...penteken az NSTn meg semmi fajas nem volt...

Amugy az,hoyg NST alatt menniyre megy fel a mehtevekenyseg,egyaltalan szamit vmit?Mar ha fajas nincs..vagy tok mindegy meddig megy fel,ha az nem fajas? :roll: :roll: (remelem ertitek,hogy mit zagyvalok :lol: )

Meg eszembe jutott vmi itt a nagy befordulasomban.....
Amikor az ember bemegy a korhazba,akkor a vizsgalat utan a vajudoba kerul?Az egy szoba es ott vajudik mindenki ossznepileg?Apastul?Vagy tobb vajudo van?Es csak ha mar huuuu mindjart szulunk,akkor megyunk at a szuloszobaba?Vagy hoyg van ez?

Atti ma szetrugja a haz oldalat...en meg csak aludnek es aludnek...

Masa?

Remelem mindannyian jol vagytok!!!Csak picit olvastam vissza....

Nuk!Boldog szuletesnapot!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Na, meg volt a nagy esemény!!! Ollllyan büszke voltam, Réka volt a legkisebb,a legcsinosabb és csak ő nem sírt!!! (és ma megint pasztásat kakilt... :lol: )

Pár kép:

A nagy pillanat:
Kép

A szent család:
Kép

Anyával:
Kép

A torta:
Kép

Ilyen sok gyerek volt nálunk (nincs mindenki a képen :shock: :shock: ):
Kép

Remélem nem bánjátok a sok képet, de muszáj dicsekednem...

Nukadaanagyonelfogultszülő

nukada

Nuk,
jaj de szepek vagytok a kepeken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulalok a keresztelohoz!!!!Reka tenyleg nagyon szep es csinos volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Es a torta...hmmmmmmmmmmm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok,

Csak egy gyors életjel... köszi az érdeklődést, már sokkal jobb a szemem.... már látok, bár a perifériás látás, még nem tökéletes.

Képeket nézegettem, megint mindenki gyönyörűűűűűűűű.

Betegecskéknek jobbulást.

Taliról még nem merek nyilatkozni, mert nagyon zűrűs az elkövetkező hét, főként az autólopás miatt, no meg Fannival megyünk szájsebészetre is végre végre kaptunk beutalót.

Votiv: Hepar S. az mire való pontosan? Az a gennyet hozná ki az íníéből? Ja és én is kaptam Bach cseppecskét, na persze még másikért megyek holnap, de remélem használni fognak. De én is forrásvízbe teszem. Te milyet kaptál?
Istinek bulást.

Nuk: szépek vagytok a keresztelőn.

Na mének fektetni, aztán én is elteszem magam holnapra.
Johi
johanna1975

Votiv, nagyszerű volt Nálatok, szuperek voltak a kőcök, és télleg nem ültek egy pillanatig se nem. Én meg annyira elfáradtam (első hosszabb autóút - és nem problémamentes - Emmával), hogy este elfelejtettem bevenni a vérnyomáscsökk gyogyókat, de nem lett baj. :) Remélem, Istinek már kutyabaja.

Johi, Nektek sok-sok ++++.

Fibi, igen, én vagyok a barna pólós, köszönöm. :oops: Majd ha itt rendezünk kőc- és anyapartit Sukorón, kitárgyaljuk, honnan lehetek ismerős. :) Én kb. Emma születése után 2 nappal adtam fel a cumielveimet. És nagyon szeret szopizni, és a technikája nem romlott el a cumizástól. És nem a cumitól volt kevesebb a tejem. :) De ha Ábelnek nem annyira kell, ne erőltesd. :lol:

Nuk, szépek vagytok! Iccakai székpakolás :) És elismerésem a sok munkához. Én meg azt hittem, ma hős voltam (merhogy főztem két fogásosat, meg mostam is meg mosogattam is, meg 1,5 oszlopot lefestettem, de ez mind kutyafüle a vendéglátásodhoz képest. :)

Mostan csak ennyi voltam, mer leragad a szemem a sok hősiességtől. Jó éjt mindenkinek!

Kátya
kincsimano

Johi, örülök, h jobban!!! :)

hepar s. mindenféle gennyesedésre, meggyűlt gyulladásra való. de talán belladonna is lelohasztaná. próbáljátok ki, hátha.

meg nem mondom, melyik cseppet kaptam most, többfélét is.
az Ezerjófűre emléxem (nem tud nemet mondani) meg a Nebántsvirágra :lol: és sztem Elsősegély-cseppek is vannak benne :)

Szrekuc, most rákerestem, és találtam egy oldalt a neten, ahol említi ezt a Brandyben tartósítást :)

Nukada, klassz buli lehetett :) Lánykád perpillanat tiszta apja! szépek vagytok :)

Arwen, kitartás :) sztem Ti találkozni fogtok Másával a H-ban :wink:
nekem szülés alatt volt az első értékelhető NST-m :mrgreen:

és 1 vajúdó van, ide apák nem jöhetnek be, de Te kimehetsz a párodhoz a váróba, amíg még tudsz. Ha már nem tudsz, mert olyan sűrűn jönneka fájások, már rég bent lesztek a szülőszobában! :)
és ha lesz szabad szülőszoba, talán még hamarabb is beköltözhettek.
ált. addig van az anya a vajúdóban, míg megvizsgálják (mellette a vizsgálóban), átöltözik hálóingbe, megkapja a beöntést, esetleg a borotválást elvégzik, aláírogatja a felvételi papírokat, kap antibigyót,ha pozitív a cervixe... de persze nem is biztos, hogy egyáltalán bekerülsz ide, ha elég gyors a szülésed :)
én a másodiknál alig 1 órát töltöttem a vajúdóban mindennel együtt, de volt ott egy csajszi, aki már 5-6 órája fájdogált - végül ugyanakkor szültünk, 10 perc eltéréssel. ez teljesen egyéni, gyerek és ritmus-függő. az elsőt én 21 óra alatt szültem, és végülis az utolsó 2 óra volt igazán kemény. de van aki végig alig érez vmit...

a lényeg, hogy ne legyenek elvárásaid magaddal szemben, ne döntsd el előre, hogy milyen legyen, hanem hagy magad sodródni az eseményekkel, akkor lesz a legszebb :)

votiv 8)
votiv

Arwen,
Votiv leírta a lényeget a vajúdóról. Én még annyit hozzátennék, hogy olyan ez, mint egy nagyobbacska kóterem, 6 ággyal (asszem), mi 2en vajúdtunk, vagy a végén tán 3an, eléggé távoli ágyakon egymástól, de még ha valaki nagyon nem is szereti, ha nézik, azt se fogja sokminden zavarni, hisz ilyenkor mindenki a maga bajával, azaz örömével, fájásaival van elfoglalva, nem nagyon érdekli a másik. Én kb 8 órát voltam bent (naív elsőszülőként éjfélkor bevágtattunk és du fél 4re bújt ki a csajom, ezt is a 41. hét végén már) és valamikor reggel kellett bemennünk a szülőszobára, addig apa hazajött -elvileg aludni- én meg elvajúdgattam pár órát bent. Van egy wc az egyik sarokban (fallal leválasztva!)
És igen, időnként megvizsgálnak, és ha jön a tyű most már szülünk fíling, akkor át a szülőszobára.
VAGY: kimarad a fenti, és egyből a tyűmárszülünk jön és a kocsiból egyből a szülőszobába kerülsz. Ja, és van lift, sztem csak én voltam olyan hülye, h felmásztam a másodikra gyalog... :lol:
És amilyen maratoni terhességeket lerendezünk mi itt a topikon, akár még egy egész vagy 2 heted is lehet, ne kezdj még ábrándozni a szülésről, mert mire odajutsz, elmegy a kedved az egésztől, pedig tökjóó, még akkor is, ha 20 órán át tart. ;)

Közben eszembe jutott valami nem szimpi: mi hosszú órákat töltöttünk a szülőszobán, és ez egy apukának ugye eléggé megterhelő. ;) Na, amikor Gáborom kikéredzkedett cigizni, inni, wc-re, egyebek, nagyon összehúzott szemekkel néztek rá, és nem nagyon akarták kiengedni, mivel a folyosón idegen, alulöltözött, vajúdó nőkbe botolhat.... háát, egyrészt senki nem flangál pucéran, másrészt ki a francot érdekli a folyosó népe, mikor épp besz..ik egy fájástól?
Persze ezzel is védték a "kiszolgáltatott" nők jogait, stb, de ez azért egy kicsit túlpara, nem?

Keresztelős képek nagyonm szépek, és a többi is nagyon jó! :)

Curse,
Balcsis képek nem készültek most, egy szál fürdőgatyában flangáltunk egész nap, hova tettük volna az apparátust? :D

Hinta rulez!
többit máskor, kutyám nem bír magval, ki ő vinnem, aztán vár az oktatóm is... :D (Börsön csak óvatosan, hiphop-jön neet!)
neet
neet

Nukada,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! :) :)

ISTInek jobbulást!!! +++ De már jobb is, ugye, Votiv?

neet
neet

Aki még emlékszik tavalyról: volt egy ugyanilyen kép, csak egy évvel fiatalabb unokatesókkal.:D

Kép

Itt még hosszú hajjal:
Kép

Feketecica ellopta a meggyes-sütit és szemmel láthatóan ízlett neki...
Kép
neet
neet

Sziasztok itt egy elveszett Bárány!

Mi remekül vagyunk. Épülünk, szépülünk a házzal, rengeteget mellózunk. A gyerkőcök jól vannak. Beni akalóz vezér a lányok meg utánozzák és szép kerek mondatokban beszélnek, és már 2 hónapja nem hordunk pelust. :lol:

A segítségeteket kérem abban, hogy a hugom most vár kisbabát és már a 19. héten van a dokija szerint, viszont a baba még mingíg nem mozdult meg. Aggódunk miatta, mert nekem mindegyik megmozdult a 16. hét körül. Ha volt köztetek valaki, akinek ilyen későn kezdett mocorogni a Babája akkor írjon nekem néhány bíztató sort.

Sok puszi mindenkinek

Kókusz
kókuszdió

Szia Kókusz!!!
Bár nem ismerjük egymást, de én a problémát igen... :wink: Milyen testalkatú a hugod? mert az erősebbek (mint én is) később veszik észre, hogy mozogna. Én 20-21. héten kezdtem el rendesen érezni! De ha az UH-n mozgolódik, akkor semmi baj. Fogja még annyira érezni, hogy elege is lesz belőle, de ezt Te már tudod... :wink:

nukada

Arwen,
csajok jol leirták. én csak annyit tennék hozzá, hogy kb 3 ujjnyival engednek be a szülöszobára, és ha szabad az Ikea szoba, ott kényelmesebb. szerintem :lol: franciaágy, kád, miegymás :D de az 1ágyas szülöszobák is szépek :) és vajudonak van terasza, én oda mentem ki, hogy egyedül legyek (szobában voltak még ketten rajtam kivül). és amikor még csak lájtos fájásaim voltak, apával lépcsöztünk, meg a folyoson sétálgattunk, az is jo a tágulásnak, és mégiscsak együtt voltunk :wink:

Nuk, Neet,
gyerköcök nagyon szépek a képeken :D
sztem is Réka apjára hajaz a foton 8)

Kokuszka,
sztem elsö babánál simán belefér, hogy csak a 20. hét után mozdul meg.

Kátya,
okés, sukoroi partira remélem el tudunk majd menni :lol: (augusztusban tuti fogunk Gárdonyban is lenni pár napot :) )

KépKép
fibi

Kókuszka,
nekem a harmadik baba is csak a 19 héten "mozdult meg" először!!!!
no para!!!
boldog babavárást tesódnak!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Csajok,
a csipö mérete is csökken (összemegy) majd pár hét/hónap mulva? mert semelyik régi gatyámba nem férek bele, olyan széles vagyok :? :P

Votiv, Szrek,
Ti kitöl és mire kapjátok a Bach cseppeket? és pontosan mi az a forrásviz? :oops:

Deni,
merre vagy? Laci még otthon van Veletek? én el nem tudom képzelni, hogy fogom egyedül menedzselni a két köcöt.....
fibi

Kókusz :) Én is a 20. hét körül éreztem igazán mozgást.

indianyo

Nuk :) Nagyon szép képeket lőttetek!

indianyo

Fibi,
REMÉLEM összemegy, ha nem, akkor én is bajban leszek...(eddig összement)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ja, és
Deni, Zsan, Votiv, (Leni - aki eltünt :( )
Ti kaptatok már a MÁK-tol értesitést a babakötvénnyel kapcsolatban? az mikor jön meg?
fibi

KÉRDÉS:
az élénk, friss vérzés számit gáznak a 6 hét alatt?
és ha igen,
amig betétet cseréltem, és kb 20 csepp élénk, folyékony piros valami kifolyt, mintha az orrom vérezne, az annak számit?
és mit kell ilyenkor tenni? :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi,
én még Füleshez sem kaptam babakötvény-értesítőt... amikor cca. 3 hónapos lett, ellibegtem a bankba és megcsináltattuk a saját babaszámláját, a hiányzó adatokat meg a bank lekérte a MÁK-tól.

Zsána,
6 héten belül nem, ha csak cseperg... egyébként Votivnál van a cuccod :)
macskanyu

Neet,
Eszci nagy pasifaló leszen....dehogy leszen.. MÁR AZ!! :lol: :lol: :lol: :lol:
macskanyu

Zsan,
én azt olvastam, hogy az élénk piros vérzés egy idö után (nemtom, hány nap) "elhalványul", és szines, barnás folyás lesz belöle. de pár csepp sztem is belefér...... és szerintem hivd fel Gabit, én beszélgettem vele ilyesmiröl is, tudod, hogy mindig szivesen segit :)
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?