A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsan, nem emlékszem,h melyik szakon jártunk együtt. Oly régen volt.... :oops:
De ha nem ismerős, akkor úgyis min1.
Viszont szoptatás ALATT fogyott le, és ez engem érdekeln, mert nekem eddig szoptatás alatt még csak híznom sikerült...

Tudok vmi gyors és hatékony módszert a nyakam elfekvésének/görcsének az elmulasztására? Alig bíro forgatni a fejem, így ébredtem...

Johi, szinte hihetetlen, hogy ennyire rátok jár a rúd... Ennél már csak jobb lehet!!!!!!!
rídonli#

Nem tudok, hanem tudtok akart lenni, sorry.
rídonli#

Köszi mindenkinek!
Ne tudjátok meg, mennyi időbe tellt, míg ilyen klasszra retusáltam magunkat - na és a kölcsönzési díja a demógyerekeknek!!!! :lol: :lol: :lol:

Na, ennyit a hülyéskedésből, mert amúgy meg tegnap óta tök :cry: vagyok: minkét bimbóudvaromon kijött az ekcéma :evil: :cry: :cry:

Már csak arra udok gondolni, hogy vagy a saját tejemre vagy a gyerekeim nyálára reagál így a szervezetem... Ma bimbóvédővel szoptatok - életemben először, és olyan nehéz lelkileg elfogadni, pedig Igi, a kis drága, eszik így is, olyan kis ügyes, csak egyrészt a macera - mert hogy lehet így békében éjjel szoptatni, vagy akárhol, mikor folyton azt kell szervezni, hogy kéznél legyen a tiszta cicikupak??? másrészt megvisel a közvetlen bőrkontaktus hiánya (igen, engem, Igi még nem tud erről mesélni...)

Aztán ha ez nem segít, nemtom mi lesz... Lehet, hogy hiába van tejem, mégis tápszeres lesz Igiből??? :cry: :cry: :cry:
Tudom, hogy az sem világvége, de perpill eléggé befordultam a lehetőségtől....meg ettől a "hibásan működök" fílingtől.

És mielőtt felvetődik: garmastantől, lanolintől, aloe verától, homeós bogyóktól, cukormentes diétától sem javul - ezeket Hankával már végigpróbáltam... ha valakinek van még ötlete, jöhet, hisz örömmel rákenem a kutyaszart is (Nuk után szabadon), ha attól elmúlik és Igi eheti az anyatejet....

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Rídonli: sajna óvatos fejkörzéseken és nyakizom-nyomkodáson kívül nem tudok rá gyógymódot :roll:

Recca, 1 milla egy kút???? Milyen magasan laktok???? :shock:
A környéken mindeki kútból nyeri a vizet ? Mert akkor konzultáljatok szomszédokkal - hátha náluk van valami épkézláb megoldás!!!

Johi, veletek az elkövetkező 5 évben csak jó dolgok történhetnek - ezek után.... bakter!!! :shock: :shock:
leni

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!

Isten hozta Levente babat es millio gratula a boldog szulonek!!!
Masa szuper ugyes volt!!!!Orulok,hoyg ilyen szep es konnyu szulese volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Es kepzeljetek,sztem lattam oket a Hban! :lol:
Ugyanis mi most ertunk haza nemreg,mert ott voltam,CTG,doki,Uh murin.Es a dokim mutott,szoval vartunk ra a gyerekagyas varoban 2 orat :wink: Es kozben volt ott egy szep kis csalad..gyanakodtam...de Masa kicsit maskepp nez ki az avatar kepen...de megis hasonlitott...
A picit nem lattam,de a nagyot igen,meg Apat!Most a kepek alapjan pedig tok egyertelmu,hoyg o volt!!!!!!!!!Hat Csajok,ugy ult ott,mint aki latogatob ajott,meg nemmndtam volna,hoyg ejjel szult!!!!!!!!!!Szuper csaj!!!!!
Kar,hoyg nem voltam benne biztos,hoyg o az...

Velunk:
CTG okes,Uh-minden rendben,teljesen atlgos meretekkel rendelkezik a manoci,lepeny II.,olyan 3200-3400 koze saccolta a doki.Mehszaj 1100 es elsimult,de meg nagyon fent van,nem erett,de puhul :wink: Ugyhogy szorgosan iszom tovabb a malnalevelet,meg a homeos bogyeszokat,hatha za vmit segit meg...Azt mondta szepen dolgozik atermeszet,de szte nemszulunk meg a hetevgen.
CTGre hetfon kell mennem legkozelebb,aztan naponta.Viszont jovo vasarnap kulfoldre utazika dokim,en egybol beparaztam,de azt modta nyugodjak meg,adig tutko meglesz a mano,mert csodak nincseneke,tehat a mehszajam azt mutizza,hogy jon o hamarosan :wink:
Ugyhogy Csajok jojjenek a csalogato drukkok,mert tenyleg jo lenne par napon belul szulni!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja azert doki megprobalta kezzel tagitani,de mondta,hoyg nem akar nagyon megkinozni...huuuuu bazeg ugy kapaszkodtam kozben a viszgalo agyba :shock: :shock: :shock: :shock: ha nem latom azt hittem volna,hoyg konyekig bennem van......azert durva volt :roll:

Neet,
ez a macsekos szotri nagyon cuki lehetett!!!Elkepzelem a kis mancsokat egyutt :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Arwen,
ki a dokid???
és tőlem mennek a drukkok!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Leni,
kölcsön-gyermekek szépek, és jól retusálsz :wink: :lol: :lol: :lol: Ekcéma: napozás? Óvatosan, reggel, délután?

Rec,
szar helyzet :( :( :( Az igazán rossz az, hogy ahogy leírod, a két megoldás a költözés vagy a lottón nyerés, egyik sem sanszos :(

Arwen,
akkor már maholnap te is babázhatsz :D

Rídonli,
valamit akartam neked írni tegnap, megyek és visszaolvasok, hátha rájövök :?

Aki még emlékszik Soosoo-ra: szerdán találkoztam velük, itthon voltak rövid ideig, a srácok szépségesek, még mindig nagyon hasonlítanak egymásra, és már Gergő is óriási :lol: Jól vannak, jól érzik magukat kint németo-ban :) Dóci Zsombinak dirigált, nagyon bejöttek egymásnak, de nem irígylem azt a pasit, aki a férje lesz :mrgreen:

vera
kisün

Fibi,
nem hiszem, hogy az gyermek marhára koszosodna :lol:

Rídonli,
alvás: nálunk Marci eleinte egy szobában volt velünk, és a nyaralás után (ahol "kényszerből" egy szobában aludt a nővérével) tettük őket egy szobába. Nálunk sincs ébredés, egyiket sem zavarja a másik vernyogása (minket annál inkább :mrgreen: )

vera
kisün

Leni: ha nagyon eldurvul a helyzet, én azt próbálnám, hogy egy ideig nem szoptatok, hanem fejek és valami jó hatékony szteroidos kencével lenyomni a szemét ekcémát és vissza a szopi. Persze ez is csak egy ideig jó, míg újra ki nem jön, de hátha nem térne vissza, ha bimbóvédőt használsz. Mondjuk én is beparáztam kb. 1 hónapja, mert elkezdett viszketni a cicim (pedig bimbóvédőzők én is), de aztán gyorsan kencéztem bimbóvédővel és akkor meggondolta magát, és mégsem jött ki az ekcémám. Meg asszem kicsit szellőztettem is, mert túl sok volt neki a melltartó + betét.

Kép
Kép
tinu

Leni: azt is lehet, hogy csak fejsz és tejcsit adsz cumisüvegben és akkor nem kell tápszer...
Na jó, inkább drukkolok, hogy múljon az ekcéma!!!!!!!!

Kép
Kép
tinu

Zsanci,
a dokim meg friss hus a Hban (ha erdekel leirom priviben a nevet :wink: ):lol: ,a Margit H bezarasa utan ide jott.Ott szultunk volna. :? De igy alalkult,amit most mar nem banok,mert nagyon bejon a Szt Imre minden tekintetben,remelem szep elmeny lesz a szules. :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok,

még mindig inkább olvas(gat)ó üzemben vagyok, kedv, és most inkább idő híján is.

De Recca, szeretném kérdezni, hogy a kutatok ára miért éri el a millát? A fúratás, vagy az anyag? Csak azért, mert mi kb 3 éve fúrtunk kutat. Oksi, az csak 15 méteres, de: após, sogi és a férjem fúrták. Maguk, ún. sározós, vagy mifene módszerrel. A mienket 1 nap alatt (kézi erő) fúrták, apóséknál Kméten már 3 kutat fúrtak, ezek 30-40 méteresek is. És csak anyagárban voltak. Persze nem tudom, hogy milyen fajta kellene nektek, azt tudom, apósék bevezették a házba is. (sőt az építése előtt ott fúrták sk.) Nem ivóvíznek, de wchez használják. Ott nem ivóvízminőség. Egyszómintezer, ha gondolod, megkérdezhetem. Elszórakoztak azt tudom, de legalább megcsinálták, és sok pezót spóroltak. Persze lehet, hogy ez ott a ti viszonyotok között nem működne. Mindenesetre sajnálom, és kívánom a jobb híreket, megoldásokat.

Na, most ennyi vónék, gyerkők gyönyörűek, mindenkinek puszi.
Zsu
zsugyu

Rec,
Nagyon rosszul hangzik ez a kutas dolog :( Olyan hihetetlen elhinni, h ez előfordulhat :(

Telanyo,
Üdv itt :) Sajnos én nem tudom Fülöp doki elérhetőségét, szerintem itt senkinek sem ő a dokija, de hát ha tudja vki az elérhetőségét attól még :wink:
Csak annyit hallottam róla, h vidéken is praktizál, ezért nem mindig tudja megígérni, h szülésnél ott tud lenni :?

Johi,
Most már csak jó jöhet!!!

Leni,
Szegénykém :( Hogy ilyen gyorsan kijöjjön ez a fránya ekcéma :( A többiek biztos tudnak vmit ajánlani Neked kipróbálásra, sajna én nem vagyok járatos benne. Mindenesetre kitartás!!! Még mindig jobb bimbóvédővel, mintha semmivel sem!!!

Arwen,
Megadrukk, h Atti kibújjon időbe :) Én naivan azt hittem, h ha télen szülök, akkor majd biztos itt lesz a dokim, nem megy nyaralni, és nem :lol:

Kép Kép
curse

Rídonli+Zsanci Nem szeretnék látatlanban beleszólni. Leninek csak azért szóltam, emrt úgy láttam, hogy nincs jól a baba abban a kendőben - laza, eléggé lóg a baba benne és mindene kint. A rugalmas kendőknél másképp kell figyelni, mert könnyebben meglazul a kötés. no meg a hosszan hordozásnál különösen csak tökéletesen szabad - nem a saját kényelmünk maitt elsősorgan, hanem a baba biztonsága, nyaka, gerince maitt.

Újszülöttet legalább 2 hónapig én nem hordoznék kilógó végtagokkal, de persze ezt babája válogatja és a kötés megfelelő volta is eldönti.

Ha így van bekötve, akkor jó:

KépKép

Recca :) óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :(

indianyo

Ja, még Leni, neked szerettem volna írni a hülye ekcéma miatt: fene vigye. Szal anyukám mondta, hogy sose, de amikor mi babák voltunk ekcémás volt, mondjuk neki a keze. Ez egy kicsit jobb eset. Neki akkor a sima tejkrém vitte le tökéletesen. Namármost fogalmazásom sincs, hogy azzal te kenheted-e a melledet, csak egy ötlet, hátha igen, és hátha segít. Jobbulást, kopf hoch! :lol:
Zsu
zsugyu

Recca: a technika neve: iszapolásos. Most jutott eszembe.
zsugyu

Zsu: mi az a tejkrém?

Kép
Kép
tinu

Indi,
enyim gyereknek annyira lóg ki a lába, mint a második képen.
csak mutatóba...
de ha majd lesz még tali, és mindannyian ott lszünk, megmutizom neked, te meg lemeózod, jó?
és még tanitasz egy csomó jófajta hordozást!!!! benne vagy???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Leni,
ti merre laktok? Üröm közelében???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Macs, hordozokendos topikon epp tema a hatonhordozas (is)
kosarfelerol meg nem hallottam, de ettol meg persze lehet ;)

Leni, ez egy ilyen kutas kornyek. es masok is kuszkodnek...

Zsu, hat en nehezen tudom elkepzelni, h ebbe a talajba (jo kis agyagos, sziklas) kezi erovel le lehetne furni 60 m melyre :? - de azert erdekel a technika ;) :)
egyebkent kutfuro ismeros (aki volt itt, tehat tudja, mi az abra) mondta, h ennyi az ar (30 m-ig 15000/m utana meg 17000/m) - a furase

most arra is gondoltunk mar, h veszunk (valahogy) egy kutfuro szerkentyut, es a sajat kutunkon kivul kifurkalunk meg nehanyat - aztan mar akar milliomosok is lehetunk :mrgreen:

Johi, +++++ nektek! ne szomorkodj (nagyon)! mostmar csak jobb lesz! :)

Leni, ekcema :( de rossz :(

Curse, avatarod jooo :lol:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Tinu, Kisün, ZSu, köszi!

És én sem tudom, mi az a tejkrém :roll: Azmiaz?

Zsanic, végülis : igen, merthogy CSillaghegyen, és a Rókahegyen át ölég közel van hozzánk Üröm. Miértis? Csak nem felismerted a kép alapján a túristautat??? mert akkor WOWWWW!!! :shock:

A fejéssel az a bajom, hogy csak kézi erővel műxik, és gyerök hiába iszik tenger mennyiséget, kézzel nem facsarok ki valami sokat - így félő, hogy üvöltene, hogy éhes... de igen, nekem is eszembejutott ez a lehetőség is...

á, fene megeszi az egészet! :cry: :?
leni

Curse, Adél ANNYIRA ÁLLLAT az új avataron!!!! :lol: :lol: :lol:
leni

Holnaptól egy hétig nem lesezk net közelben - így előre is bocs, ha nem reagálok, se hsz-re se pü-re!
Arwen, neked nagyon szép szülést! (váéletlenül nem MR a dokid monogramja? :roll: )

És mindenkinek kellemesen meleg, nevetésben, szeretetben, játékban gazdag, gond, idegeskedés és zakkant idiótáktól mentes szép jövőhetet kívánok! (puszitdobós smájli miért nincs???? - Macs, neked biztos olyanod is van! :wink: :P )

leni
leni

Leni:
++++++++++++++++ tőlem!!!
Nem működsz rosszul, csak a helyzet nem jól jött ki...
Unokatesóm SZOLIval tartja karban az ekcémáját, talán kivitelezhetőbb(már ha van a közeletekben), mint kirakni a cicit a kertben... Bioptron lámpa???

Nem is tudom, mióta, el kellett altatnom a gyereket, szegény annyira sírt valamiért... Úgyhogy a szomszédok mr a gyermekaltatódal repertoáromat is megismerték ma... 8) 8) 8) Viszont tegnap este 8-tól reggel negyed 8ig aludt. Felkelek, tök világos, Úristen, hol a gyerek, erre békésen szundizik az ágyikójában... :lol: :lol: :lol:

nukada

Nuk, pont te, az extrovertált olasz mamma mondja ezt? Vagy azért a cickókat nem villantanád meg a szomszédoknak? :lol: :wink:

Köszi a drukkot, akkor ez a fény dolog tényleg megfontolandó... szoliban még nem voltam, nem is vágyom, bioptront meg kéne próbálni, addig is asszem zugnudizni fogok valahogy... 8)

Anyám, milyen alvókája van lányodnak!!!! ÉRTÉKELD!! :P

(midnkét cula alszik, uram munkahelyen, ezért lógok itt. Várom Igivel az éjjeli műszakot. a mai napot véguigaludta, szerintem fél10kor indul nekem a tánc... ehhhh)
leni

Hát, ha 20kg-val könnyebb és 30-40cm-vel bögyösebb lennék, kitenném, de ami nekem van, max nevetség tárgya lehetne, ha kiraknám, és azért annyira nem vagyok jó fej, hogy szórakoztassam a szomszédokat... :lol: :lol: :lol:

nukada

Leni :) Mindenképpen napoztasd a ciciket! Most néztem a BBC-n egy műsort és kifejezetten említették, hgoy Ekcéma és pszoriázis csökkentésére a napfény a legjobb. Na én simán letelepednék egy bokor tövébe pucérkodni :wink: És hová utaztok egy hétre?

indianyo

Na, ezért tervezem én is a zugnudizást :wink:
Persze, majd jönnek a "pozitívak" és megvígasztalnak minket, hgy "ízlések-és pofonok!". És igazuk lesz, mert azért mi is elkeltünk :lol:

Na , akkor még 3 kép, oszt tényleg lelövöm magam:

olasz gigolonak öltöztettem ma a fiam (Hanka kinőtt bodyjának köszönhetően :wink: )
Kép

az én háztartási kisegítőm épp mosogat
Kép

mostanában kamionnal járok sétálni...
Kép
leni

Indi, KÖSZI! Akkor éljen a nyár! Szép feladat lesz ledobni a ruhákkal együtt prűdségem és szégyenlősségem is... 8)

Anyukáméknál leszünk, Miskolc cityben.

Na, a felség vacsorát rendelt, megyek és tálalok :wink:
Jóéjt!!
leni

No, megint nem olvasok vissza, de néhány dologra írnék, amire emlékszem:

Leni :) én nem vágnám le a kendőt, mert ha véletlen mégis szükség lenne rá, akkor meg sajnálni fogod. Cicikre sajnos nem tudok mit mondani, de zugnudizás 8) bizti jó lesz, sok ++++++.

Recca :) nekünk van egy ismerősünk, aki 3 ezer huf-ért csinálja a kút méterét, ebben a köpenycső van benne. Hogy ilyen mélységben vállal-e, illetve Bp-en, ha gondolod, megkérdezhetem.

Nuk :) ezzel az este nyolctól, reggel n nyolcig tartó alvással ne idegelj, - természetesen örülök, hogy nálatok okés az alvás - én hogy örülnék ennek. Ehelyett Máté drágám hajnali öt, negyed hatkor már kukorékol :? És mire visszaalszik, addigra én kelek fel totálisan :roll:

Ma voltunk Pécsen autósülésért és nagyon szépet sikerült lőnünk (ha vki később szeretne megbízható partnertől jó áron és korrekten autósülést, szívesen leírom, kitől vettük). Aztán meglátogattunk egy fagyizót és nyammmmm, de finom fagyit ettünk - Zsan, mond Neked az vmit, hogy Magda cuki? - és Máténak is nagyon ízlett - jertek csak mókuskák :lol: - aztán találtunk egy retro játszóteret is, nyomban lefotóztuk, hisz ki tudja meddig lesz még. Aztán hazajöttünk és fene essen az összes útfelújításba, amit a 6-oson csinálnak :twisted:
Holnap meg jön egy rokony hozzánk látogatóba, úgyhogy megint nem tudok jönni :(

Előre is bocsi, a sok képért, de nem tudtam dönteni :oops:
Itt egy kép szökőkutat komáló Mátéról :)

Kép

Büszke apa és fia :)
Kép

Khm, szóval fagyi után 8)
Kép

A retro körhintát pedig nagyon élvezte :D
Kép

Most pedig dőlök ágyba, mert kipurcantam, jó éjt mindenkinek

Vica

Kép
Kép
vica94

Vica,
hááááát persze! magda cuki rulez!!
engem majd érdekelne a korrekt babaüléses kapcsolat!
pasid nagyon ééédes!!!

Leni,
jó nyaralást! A tieid is ééédesek!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vera, Votiv, Indi és a többiek,
ezt nektek, és mindenkinek, aki érti ezt a fajta humort:
http://www.youtube.com/watch?v=jDn3fpkB ... er&search=

Kép

ZsanciKép
zsancikant

[color=orange]MÁSA, gratula a frappáns szüléshez és gyönyörű kisfiadhoz!!
Isten hozott Levente!
[/color]

Fibi,
én még csak most tartok a fürdetés témánál :? kb 1 hónapos koráig "csak" a mosdóban megmostam a popsit és kicsit lepröcköltem a hátát de csak, hogy szokja a vizet :)
Aztán 2,5 hónaposan jött a 40 fok és a mosdóból a vízzel teli nagykádba ugrottunk hűlni. Nem nagyon volt átmenet :D majd csak télen. Valahol meg olvastam is, hogy van elég baja az újszülöttnek, minek stresszelni az első időkben a fürdetési szertartással? A kórházban sem értettem ezt a tetőltalpig fürösztést minden nap. :?

Vica,
Máté szerintem le sem tagadhatna (vagy fordítva?)

Barbi,
annnnyira bírom, hogy a bicikliülésről mindig eszedbe jutok :D milyen apróságokkal lehet befészkelődni mások emlékezetébe! :lol: és én azóta is úgy élvezem a biciklizést a kölyökkel. Ja persze ő lehet, hogy még jobban. :D
Szépséges Angi meg hogy megnőtt! és ennyi minden tud már??? persze lányból van. Mi fiúsok néhány taktussal hátrébbról figyeljük az eseményeket :lol:

Arwen,
hajrá!

Kép
akata

Móni :) Petinek nagyon boldog névnapot!!! :D :D Köszi, hogy leírtad az altatást, ma nekem is egyszerre sikerült elaltatnom a gyerkőcöket :D (ded szopizik, egyik kézben mesekönyv, a másik kézzel simizem a fekvő Bálint hátát... tényleg jó módszer vagy csak a mesem volt uncsi :lol: )

Curse :) Jaj de király az új avatarod!! :D :D

Ruz :) Dugdosás... ááá... Bálint kedvenc helye a kanapé és rései, ráadásul imád azon szórakozni, ahogy szétszedem a kanapét, még tombol is rajta egy sort örömében :lol: Zalakaros rulez, emlékszem is, hogy milyen jól éreztétek ott magatokat és klassz képeket tettél fel, szupi, hogy visszamentek :D

Leni :) Képek csudajóóók!!! :D :D És milyen nagy már Ignácod!! :shock: no és persze szuper segítőd van!! :wink: :D Retusálás :lol: :lol: Ekcéma viszont nagyon :( :( Sok drukk és +++++ hogy javuljon!!!

Fibi :) Véres váladék nálunk nem volt, viszont most lassabban (kb. 10 nap alatt) esett le a csonk. Kened Betadin-nel? vagy mivel kezeled?

Zsan :) Kis Buddhád nagyonjó hatással van Rád, sok szép és tiszta lelkű szopit kívánok Nektek!! :wink:

Rec :) Kút :( :( :( ez nagyon gáz :( Meg sem merem kérdezni, hogy most mi lesz??

Johi :) Autóvásárlás :evil: tényleg mindig közbejön vmi... :(

Arwen :) Drukkok tőlem is mennek!!!!

Vica :) Új üléshez gratula!!! fagyi nyami :D Képek nagyon szuperek, Máté nagyon édes! :D és apa új frizkója is király :wink:
denizsa

És ma ilyen jó társaságunk volt: :D
Liliróza és Johi:
Kép
Isti és Johi, háttérben Lili, Bálint jobboldalt figyel:
Kép
Isti és Báint közelről megnézték egymást :lol: :
Kép
denizsa

Jóest!

Csak gyorsan, mert a munka még visszavan.

Recca, a férjuram az agyagra nem ellenkezett, a sziklás dolog már rosszabb. Szal az egész úgy műkszik, hogy a csőbe, ami maga a kút csöve, beleraknak egy kisebbet, amibe vizet engednek, hozzá valami erős zsinórt kötöznek egy állványon át kihúzzák a nagy csőből és indulhat a móka. Tulképp naphosszat húzgálják a kiscsövet fel-le a zsinórral (jó kis vállmeló), ami a vízzel pici árkot mélyít. Néha kiszedik a pici csövet, aztán lemossák, újra víz, és gyerünk. Néha pedig elkezdik a nagycsövet forgatni, úgy, hogy a pasik egy része rááll, így a kútcső mélyebbre kerül. Tényleg totolyázós, de a párom mondta, hogy Kméten valóban 40 métereseket ástak. Nálunk elég volt a 15 méter. (mi csak locsolunk vele) Na, ez így elég érthetetlen, majd megkérdezem, van-e ennek irodalma valahol.
szal, a háttérben após rángat
Kép
íme a lyuk mélyítése, súllyal és forgatással
Kép
és már folyik a víz :D
Kép
Bocs az offért, de jó is volt picit emlékezni. A földnek semmi köze a kúthoz, azt feltöltésnek vettük, az épp nem rángatózó pasik széthordták közben. Én pedig ültem a teraszon, és néztem őket. :lol: :lol: :lol:
Az én pasim a csinosabbik. Nem a spriccelős. :lol: Imádom. :oops:

Ja, a tejkrémet gyógyszertárban keverik, anyuék régen sokat használták a kezükre. Mainapság?
zsugyu

Zsuzsi :) Jó pasi is a férjed, imádjad csak :wink: És éljen a jobb kedved!

De nagyon sok jó képet raktatok fel! Kataaaa te is tegyél sokat!!!

Ruz :) Jót nevettem a gyömöszölős Bendin, nekem is van egy ilyen Csibészkém, a gáz csak az, hogy ő a kedvenc cumiját és alvós babáit is begyömöszöli, aztán én meg nem bírom kivenni, mert ahhoz az összes szekrényt arrébb kell tolni, hgoy az ágy mozdítható elgyen. Most megyint csak 1 cumink van, többi valahol az ágy alatt vagy a matracban...

Zsan ci :) Majd holnap megnézem ill. leginkább meghallgatom a linket, köszi előre is. A sok kötözést mág nekem is tanulnom kell, csak azokat ismerem , amit mi is használtunk, de majd apránként én is járok tanfolyni :)

indianyo

Sziasztok!

Mása jól van de alig tudták bepajszerozni a gyerekágyasra mert teltház van. Az éjszakát a szölőszobán kellett töltenie, de már hajnalban ment a bébiért a csecsemősökhöz. Levente mindig keresi az alkalmat egy kis szopira, ha nincs más akkor a kezét...
Ha az sincs akkor jön a reklamálás :D
És akkor itt vannak a friss képek:

Zsolt

Kép Kép Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Végre egy lelkes apuka!!!!!!!!!!!!!
köszönjük a beszámolót, Mását és Leventét sokszor pusziljuk!!!!
Kicsi Levi nagyon aranyos!
és akkor már holnap hazajöhetnek??? :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsu, koszi :) a kepi illusztraciot kulon is ;)
asszem ez nalunk nem nagyon mukodne: az itteni talajt nem lehet egy lapon emliteni a kmeti homokossal. ez itt a leszornyubb sarga agyagos (csakannyal millimetereket), es raadasul a sziklas retegeket tutira nem lehet meguszni... (na az meg a furot is probara teszi)
de azert tenyleg koszi, megjegyzem, jol johet meg ;) :)

Vica, minden erdekel. koszi, ha megkerdezed :)

Masaek csodaszepek. koszonjuk a kepeket! :)

es minden kep :D :D :D

ja es Kisun, jol latod a helyzetet :lol: ha nyernenk a lotton, elkoltoznenk ;) (bar mar annyi energiat oltunk abba, h kivakarjuk a sz*rbol ezt a kocerajt, h egyre nehezebb (lenne) itthagyni... v megse? :roll: :lol:)
recca

Jó estét, de sok szép kép!!!!!!!!
Liliróza nagyon szép! Isti és Bálint jóképű ifjak! Levente meg nagyon pasis, és formás kisbaba!
Zsu, nálatok meg az a kép jó nagyon, ahol a kicsik is mélyítika kutat! :)

Curse, avatarod MEGAHIPERSZUPER!!! :D

Indi, az én gyerekem lába sem lóg, csak kb.úgy mint a képen, akkor ok, remélem. Kezét néha már ki-kidugja, olyan édi olyankor!

Leni, ekcéma :( Hankával hogy oldoódott meg? A napoztatás tuti jó rá, csak kicsit nehézkes az elheyezkedése miatt... Remélem megoldódik!

Macs, remélem jól vagytok!

Nagylányomnak este csalánkiütés-szerű foltok voltak a hasán, és vakarta. Egyszer már volt neki, akkor rengeteg tojásos nokedlit evett, és a tojástól lehetett. Ma csak rántott karfiolt evett, abban alig van tojás. Szel, nemtom mi lehet. Itattam vele kalciumot, aztán majd meglássuk...
És telefonáltak ma az oviból, hogy lehet, hogy másik csoportba fog kerülni. Pedig már olyan lelkes a cseresznyétől, hogy az lesz a jele. Viszont fiatalabb óvónénik vannak a másik csoportban. Mind1, már az is klassz, hogy bekerült ebbe az oviba.

Délután (4től) a Feneketlen tónál lévő játszón voltunk, nem volt ott véletlenül vki közületek? Tök vicces lenne...

Mindenkinek nyugodalmas jóéjszakát.
rídonli#

Nem hiszem hogy hazaengedik vasárnap, mert a D azt mondta csütörtökön hogy csak hétfőn lehet

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Fotók nagyon szupik! Az összes tényleg. Olyan jó, hogy mostanában sok képet raktok.

Vica: épp akartam írni, hogy a fiad mennyire apja, erre meg a többiek azt írták, hogy rád hasonlít. :lol: Szerintem tiszta apja. :D És nagyon cuki.

Kép
Kép
tinu

Jo reggelt!

Tegnap itt voltak bajai uncsitesomék, és elvitték nagyobbik fiamat a nagyszülökhöz vasárnapig :cry: :) Igy megvolt megint az alkalom, hogy böghessek egyet 8) Apjukkal leültünk utána, és hallgattuk az üres, kongó házat, majd megkérdeztük, hogy "Most mit is csináljunk B nélkül?" végül nagy nehezen rászántuk magunkat, hogy megnézzünk egy filmet.... Ejj, de nehéz ez az elengedés dolog.... (csak azért nem hivtam fel oránként anyumat, mert kidöltem 8-kor Ábellel :P )

Másapuka,
köszönjük a szép képeket :) Orsika hogy birja anya nélkül?

Ridonli,
kiütések :(

Leni,
ekcéma..... bakker, megint :( bioptron lámpa is tényleg jo ötlet! meg fejés. miért csak kézzel lehetséges ez? ha már elutaztatok, szép hetet!

Deni,
képek nagyon jok!! tali miatt lenni irigy 8) lesz nyár végén is? akkor már talán mi is mennénk :wink:
Köldökét nem Betadinnal kezelem (védönö lebeszélt rola), hanem a jo öreg alkohol+hintöpor. 10 nap? :shock: nekünk még mindig nem esett le a csonk :roll:

Kata,
jaaaaj, nagyon köszi, hogy ezt leirtad! :D mert pont erre gondoltam, hogy nem a koszosság miatt fürdetném, hanem mert naponta 3x bekakkant. és tényleg csak a popsiját szeretném megmosni, csap jo ötlet!! :) és tényleg sokszor nem akarom háborgatni a fürdéssel, mert annyit alszik amugy 8)

KépKép
fibi

Leni, van egy nagyon ász cuccunk, egy spéci Holt-tengeri krém, a neve PsoHerba, apjuk hozta Izraelből. Szívesen adok belőle egy kis tégellyel, hogy kipróbáld, Lilinél ez használt (összes többi nem, amit Te is végigpróbáltál). Látom nem leszel 1 hétig, pont u.így mi se, de ha esetleg Siófok közelében lennétek, összefuthatunk! :wink:
ha nem, akkor majd ha hazajöttünk.

Deni, köszi a képeket :D és a vendéglátást :)

Fibi, élvezd a megérdemelt pihenést :)

Zsolti, köszi a híreket! nagyon szép a család! Orsikát beviszitek a H-ba megnézni a kisöccsét?

elképesztő miféle tömegjelenetek vannak mostanság a Szentimrében... ideje lenne bővíteni a szülészetet, nem??

Arwen, mizujs? izgulok érted :)

juj rohanok...

votiv 8)
votiv

Az előbb Zsána hercegnőről volt egy szocreál film a tévében, msot meg Kisün öcsike szakért lazulv a fotelban :wink:

indianyo

Most pedig megtanulhattuk a gyerekorvostól, hogy a gyerek 6-8 percig szopjon, utána tessék elvenni a cicit tőle és adjunk babavizet meg vigyük el autózni - ezt 1 hónapos kortól. Ja és a 3 órás etetéshez közelítsünk.

Ugye, milyen hasznos volt tévét néznem? :mrgreen:

indianyo

Sziasztok!

Masaek nagyon szepek!!!!!!!!! :lol: :lol:

Megyek es kitakaritok,meg fozok :wink:

Kép

Kép
arwen07

Indi,
en is ezt nezem epp :lol:

Kép

Kép
arwen07

Aarwen :) Akkor nem lesz mentséged, ha majd másként csinálod, hiszen a szakembertől megtanulhattad az egyetlen helyes utat (ja, és drága Benjamin Spockot is mlegette, szóval telesen hiteles a dolog) :mrgreen:

Mivel a csemetém ilyenkor alszik, esélyes, hgoy belefutok valami hülyeségbe a tévében, de ebben a műsörban meg ez egészen biztos. Érthetetlen nekem, ezért fizetik a készítőket, hogy értelemnek még a szikrája se pattanjon elő?
Elnézést persze azoktól, akik hasznosat és okosan mondtak, én tényleg csak ritkán nézem, akkor is többnyire valaki kedvéért (Lindi, Szirka) de mindig fel is húzom magam rajta.

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?