A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Keresek egy olcsó, bútorozatlan (konyhabútornak örülnénk, mást nem szereretnék) albérletet (nem távfűtéseset, azt nem tudnám kifizetni). Ha esetleg valaki hall/tud ilyenről gondoljon ránk. Köszönöm.

És tényleg elnézést, időnként elharapóznak bennem a midnent jobban tudó kisördögök és ennek én egyéltalán nem örülök. Sok hibám mellett ez az egyik legnehezebben elviselhető.

indianyo

Sziasztok!

Babdorka,
hat nem irigyellek.En is Margitos voltam,ugy kerultem ide.Szoval aterzem,amit irsz.. :? De ez,hoyg most a MAVvval is ezt csinaljak...
Szerintem jol jaraz ezzel akorhazzal,ahoyg a tobbiek is irtak.Mondjuk az igazi tapasztalat meg nekem is csak most jon,de eddig minden ok :wink:
Es valo igaz, itt mindneki nagyon segitokesz!!!En is bombaztam oket jo sok kerdessel es mindig segitenek!!!!!!

Curse,
irtam privit,majd uzenek,ha vmi van!!!!!!!!!!! :wink:

Fibi,nagyon jo az uj avatarod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Levi es Orsi Apukaja, :lol:
nagyon koszi a hireket!!!!!!!!!!Tenyleg nagyon jo fej vagy,hogy irsz nekunk!!!!!!!!!Az nem vmi jo hir,hoyg ennyire telthaz van.....de atvennem szivesen Masa helyet,ahoyg irtad is :wink: Koszi!!!!!!
Gondolom o meg mar menne hazafele,vilagos :wink: :wink:

Monisa,
ahogy Indi is irta, a kovirozsa levet csopogtesd a fulebe,ezt en is nagyon merem ajanlani!!Sogornom 3 pirinyojanal mindig bevalik!!!!!!!!

Hat mi meg egyutt vagyunk,nagy szeretetben :lol:
Tegnap takaritottam,foztem,mindent csinaltam...aztan estere voltak elegge fura pocifajasok,masok,mint a joslo :roll: ..de aztan abbamaradt....

Szep napot,ha vmi van,szolok!!
Nagyon koszi a drukkolast!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Indi,
ez mindenkiben elharapódzik időnként, és ezért ne kérj elnézést, mert akkor álladóan elnézést kéne kérnünk egymástól... :wink:
lakást sajnos nem tudok...

Moni,
nem vette fel a dokinéni, igy nem vagyok okosabb, sambucus nigra egyelőre nem jött be, egész éjjel fájt a jobb füle, és nem fakadt ki, mig a bal az simán, reggelre már nem volt baja...
akkor éjjel a belladonna-aconitum-chamomilla kombinációt adtam, sajnos ilyenkor sosem tudok egyet kiválasztani...

most épp jobban van, bár hihetetlen szar éjszakánk volt, de a nurofen segitett, most legalább nem fáj.

nálatok mik a tünetek?
nálunk láz, fülfájás (épp jobb), enyhe nátha, és pocakfájás (ami remélem csak attól van, h nem tud enni)

ja, és ma szépen belerúgott a tejet ontó mellembe... :shock: amikor jól van, akkor nagyon jól van...
ha rosszul van, akkor nagyon szenved... :cry:
remélem ez "csak" az a tetű virus, amit mindenki benyal, csak nálunk fülfájással párosul a torokfájás...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Macs,
Jól vagy? Régen írtál :(

Rylie,
Mi volt a vizsgálaton? Nem írtál azóta! Remélem, nincsen gond?

Rídonli,
Szép nevek és milyen ritka a Bori :) Képfeltöltés: ahol a hszedet írod az alatt a szövegbox alatt vagy egy olyan link, hogy melléklet feltöltés. Persze a kép méretét is módosítani kell, de ott pontosan le van írva, ha linkre rákattintottál, h milyen méretezés kell.
Apát ügyesen szerelted le :lol:

Én is úgy gondolom, h kendőben cipelés tök trendi, nem pedig égő és topis :) És én nem vagyok szakértő, de néha én is látok olyan piciket, akik szerintem abszolút rosszul vannak a kendőbe kötve, vagy a hordozóba még nem lenne való. De én nem szoktam szólni, nem mindenki reagál úgy, ahogy kellene (tapasztaltból tudom).

Fibi,
Új avatar rulez :D És milyen a hármas lét?

MásaApa,
Olyan jó, h ilyen szorgalmasan irogatsz nekünk :D Köszönjük :) Azért azt tényleg rossz olvasni, h ilyen tömegnyomor van a kórházban :roll:
Videót ide közvetlenül nem tudsz feltenni. Egy olyan oldalra kellene feltenned, ahol lehet ingyenesen videót feltölteni és azt a linket beszúrni ide nekünk.
Pancsolós Orsi édes és látom most már újra olyan szép a kis pofikája :D

Szrek,
Szivi :D

Móni,
A többiek már írták :) Kiskoromban én is nagyon fülfájós voltam. Anyu nekem is meleg sót tett a fülemre illetve időnként babaolajas vattát. Persze a babaolaj, az az igazi, 20 évvel ezelőtti volt, nem a mostaniak. Jobbulást Nektek!!!

Votiv,
Jó utazást és pihenést!!! :)

Indi,
Engem nem zavar, amiket írsz :) Nekem tök nagy segítség szokott lenni és meg is fogadom őket, szóval hajrá!!!! :) Tudod, ez egy olyan topik, ahol mindenki leírhatja a véleményét :wink:

Kép Kép
curse

Arwen,
Megkaptam a privit és ment is vissza :) Drukkok továbbra is mennek!!! :D

Zsanci,
Szegény Igi :( Bulást Nektek!!! Nincs is rosszabb a fülfájásnál :( Cici rugás sem hangzik jól :(

Kép Kép
curse

Curse,
Macs jól, családi banzájoztak és azt írta, hétfőn jut nethez :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Indi: én sem éreztem, hogy tudálékoskodnál, szerintem tök jó volt, hogy leírtad a véleményed.

Kép
Kép
tinu

Na mi kedden eltűnünk egy időre, de lehet, hogy már holnap. Nyaraljatok, babázzatok, szüljetek, puszi!

indianyo

Szia Indi!!!!

Először is, sztem tök jó, hogy itt egymást segítjük tanácsokkal! :D

Másodszor, merre mentek? ;) :D jó pihenést!!!!!! :D

Kép

Kép

szrekuc

Tegnap meglátogattuk Másáékat a kórházban :D Levente nagyon édes (nemcsak a képeken :D ) és Mása is szuperjól néz ki és úgy is érzi magát :D :D Remélem ma tényleg hazamennek!

Zsan :) Igi fülének továbbra is bulást!!! +++++++++

Arwen :) Majd jönnek még a fájások, ne izgulj! :wink: addigis ++++

Kata :) zeneovi rulez :D Végül voltatok a gyerekszigeten? milyen volt?

Móni :) "azért M-nak nem kell izgulnia, holnap is lesz kövérkés anyától reggeli" :lol: :lol: emiatt Bencémnek sem kell izgulnia :mrgreen: (sajnos nem fogytam egy dekát se, amióta hazajöttünk a kórházból :( ja hogy nem kéne annyi fagyit enni?? :lol: ) Melyik gyerkőcnek fáj a füle? Bulást neki!!! ++++

Leni :) Szopi közben felmászás :lol: nálunk is gyakran, bár próbálom fél kézzel Bálintot "irányítgatni", hogy ne feküdjön rá teljesen Bencére :lol:

Babdorka :) Üdv! Látom a csajok már válaszoltak minden kérdésedre, de ha eszedbe jut még vmi, csak rajta :wink: Nem lehetett könnyű ez a 2x-i kórházváltás, de ne aggódj, ez tényleg jó H, jó kezekben leszel!

Votiv :) Még1x jó nyaralást!

Szrek :) állatos skanzen tök jó! :D ez hol volt?

Indi :) Kisördögöket szeretem, sokat tanulok tőlük :wink: :D Albérletben sajna nem tudok segíteni :( ennyire gáz a helyzet, hoyg költözni akarsz?

MásaPapa (Zsolt) :) Köszi a képeket és az infókat!! :D :D

Fibi :) Tegnap enyim Bálint is nagyszülőzött, elvitte anyám 1napra, húúú de furcsa volt nélküle... Este 6-ra ígérték haza, 7-kor még nem voltak itt, én meg nem bírtam ki telefonálás nélkül :oops: :lol:
Szupi, hogy végre leesett a csonk!! A 10 nap nekem azért tűnt hosszúnak, mert Bálintnak 5 nap alatt leesett. És Bencusnak is váladékozott még 1-2 napig egy kicsit. És mit mondott a védőnő, mi a gond a Betadinnal? csak mert nekem meg nem győzték magasztalni a kórházban is, meg a védőnőnk is :roll: vagy ez inkább szemlélet kérdése? (és ha ez ilyen jó, akkor eddig miért nem azt ajánlották?)
Ha Bencus nagyon agyonkakkantja magát, én is szoktam mosdóban öblíteni, azt is nagyon szereti, nemcsak a fürdőzést :wink: :D
Tali bmikor lehet!!! csak elhatározás kérdése :wink: És hova kendőztetek?

Kép
Kép
denizsa

Jut eszembe, kenguruban sem szabad kifelé fordítva vinni a babót? Mert a kengurun az szerepel, hogy 3 hónapos kortól lehet. Hülyét kérdeztem? :oops: (Még sose vittem kifelé fordítva, de gondolkoztam rajta, hogy esetleg megpróbálom.)

Kép
Kép
tinu

No mi holnap reggel 7 körül ellépünk Gyöngyössolymosra - Isten áldja drága Mesi barátnémat, aki ránk bízza a viráglocsolást az otthonában két hétig!!!

Ne haragudjatok, ha össze-vissza beszélek, olyan szinten vagyok zaklatott, hogy egy kicsit félelmetes is már. Jó is lesz eltávolodni. Majd aztán nem győzöm visszaolvasni a sok oldalt :)

Macsinkóm :) Nagyon bánt, hogy így cserbenhagylak, ne haragudj! Egyszerűen nem tudom most másként megoldani, de közben meg annyira féltelek! Remélem, szép számmal lesznek, akik látogatnak, vigyázzatok nagyon magatokra!!!!!

Deni :) Köszönöm, sajnos a helyzet idáig is szörnyű volt, de msot mráé felmondani látszanak az idegeim a szolgálatot, ez pedig egy kisgyerekes anya nem engedheti meg magának, úgyhgoy mustzáj valahovűá elmennem.

Fibi :) Írtam egy püt, nem találom Leni számát, ha reggelig jársz erre, küldd el nekem légyszi! Köszönöm!

Vera :) Tőletek is elnézést, msot akkor a csütörtök nekünk kimarad, de majd bepótoljuk, puszi!

Köszönöm, ha szóltok, ha hallotok valamit olcsó lakás ügyében!

indianyo

Indi,
megirtam pü-ben Leni számát :) és jo "nyaralást", kikapcsolodást a 2 hétre! albérletet meg remélem, hamar fogsz találni, mert ez igy tényleg nem jo :?

Szrek,
köszi :)

Curse,
hármasban iiiiiiirto nyugis, nagyon fura ez a nagy csend 8) kihasználjuk ezt a kis idöt, és rendezgetjük, szépitgetjük a lakást.
(hátha vonzobb lesz a jövöbeni vevönek....)

Zsan, Moni,
fülfájos babáknak sok++++++++!

Deni,
azt mondta védönö, hogy Betadint jódérzékenyeknek nem szabad, és sosem lehet tudni..... meg hogy az inkább akkor kell, ha vmi gond van a köldökkel.
Kendözni tegnap az Ikeában voltunk :) vettünk egy szupi fotelt, mert itt az az egyetlen pici kanapé már nem elég négyünknek :wink: ma meg Corában voltunk, és Ábel végigaludta az egészet :D kocsiban is rögtön elalszik, jaaaaj bárcsak ilyen jo alvo maradna 8)

Tinu,
kenguruban mi vittük kifelé a gyereket, de csak kb féléves kora után.

KépKép
fibi

Votiv,
jo nyaralást!!! :)

Arwen,
hajrá, nagyon drukkolok Nektek!! :D :D
fibi

Tinu,
www.hordozo.hu oldalon sok hasznos infó van, ami kengurura is átültethető :D
kifelé hordozás nem nagyon jó a babának, azt hiszem

Kép

Kép

szrekuc

Indi,
jo viraglocsolast es kikapcsolodast!!!!!!
Sztem tok jo,hoyg leirtad,amit a kendozesrol gondolsz,hisz az a jo,ha mindenki leirja a sajat velemenyet!!!!!!
Minel tobb gondolat,tapasztalat,annal okosabbak leszunk :wink:

Fibi,
koszi a drukkot! :lol: Most nezem,hoyg Abel mar 2 hetes :shock:

Votiv,jo nyaralast!!!!!!

Ridonli,
Nektek is jo pihizest,lesz uj baba,mire megjottok,igerem :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Szerintem ez midnent elmond a kifelé hordozésról, hogy kendő vagy kenguru, az mindegy.

[quote] írta:Nem jo, ha ki van forditva a baba. Tudom, h a legtobben azert teszik igy a gyerkocot a kendobe, mert ugy gondoljak, h erdekli a vilag, hadd nezelodjon, de sokkal fontosabb neki , h odagombolyodjon ahhoz, aki hordozza, a vilagbol ugy is eleget lat. Ha meg mar akkora, h tenyleg tobbet akar latni, nem elol kell vinni, hanem haton:)

En leginkabb ugy erzekeltetnem, h a baba, hogyan erzi magat, ha igy van a kendoben az az, h kepzeld el, h teged a hataddal a derekadnal fogva odakotnek egy fatuskohoz es visznek. A medenced egybol termeszetellenes szogbe kerul, ami egy ido utan fajhat is. Es a hordozonak se igazan jo, ha igy van rajta a baba, mert nagyon huz elore

indianyo

Leni,
meg elfelejtettem irni (tudom,hoyg most nem vagy egy darabig netkozelben :wink: ),hoyg a dokim nem MR ( o is egy volt Margitos es no),hanem RM,es ferfi. :wink:

Indi,
ahoyg elkepzelem,elegge termeszetellenes pozban van ugy tenyleg a gyerkoc...... :roll:

Kép

Kép
arwen07

Fíbsz,
tökre hasonlít Ábel Bálintra!!!! :D
alvós Ábel :D

fülfájós babáknak bulást!!!! :D

Kép

Kép

szrekuc

Deni,
szentendrei skanzen állatfarm vagy simogató vagy mi a bánat részén :D

Kép

Kép

szrekuc

Arwen,
aha, 2 hete ilyenkor már majdnem elkezdödött a kitolás :D :lol: :D jaaaaaj, de jóóóó volt :D

Szrek,
a tekintetük hasonlit, igen :wink: , de az orra és a szája tiszta apósom (meg Zsoló) :o 8) :lol: Bálint arcvonásai meg leginkább enyém (és anyué), azt mondják :) :D
És Ábel mellett itten fur-farag apja, és néha kinyitja a szemét, grimaszol, oszt alszik tovább :lol: :lol:
fibi

Köszönöm a fülfájásra a tanácsokat. Sikerült a dokit is felhívnom, kövirózsát és Sterimart mondta (mert hátha nem kijött nátha van a háttérben). Egyébként reggel volt egy nagy ordítás és este 7-kor lefekvés előtt. Máskor nem, pedig fájt neki, szegénykémnek. Csak pánikba estem, hogy fogom a két ordító gyereket ellátni, ha esetleg egyszerre ordítanának. Kicsit félek is az éjszakától, pedig tudom félni hülyeség...

Indi,
Én örülök, ha észt osztasz. Ha nem tetszik vmi úgyse fogadom meg és soha nem sértődök meg! Viszont sokszor-sokszor hasznos.
Jó pihenést és kikapcsolódást!!!

Zsanci,
Hát a tünet, hogy azt mondja fáj a füle. És ordít! És vinni kell fel-s-alá!! Ilyenkor úgy elbizonytalanodom - olyan nehezen viselem a betegségeit (csak a pofám nagy).

Deni,
Szerencsére a nagyobbnak fáj. A kicsinél még jobban oda lennék.

Móni
Kép
Kép
monisa

Móni,
én is nehezen viselem a betegségeiket (NAGYON NEHEZEN) de pofám nekem is nagy tud lenni...
most elaludt úgy, h nem csillapitottuk a lázát, fel is ment kb. 39,5ig, és most elkezdett magától lemenni...
remélem nem lesz ebből gáz, de nurofent már nem merek adni, mert a gyomrát fájlalja, és azt irják, h ez lehet mellékhatás, most kúp van előkészitve, de mivel alszik, nem ébresztjük...de tapintásra már úgy tűnik. megy le...
most elaludt B is, és persze ő is elkezdett köhécselni, asszem vele sem ússzuk meg, és Memének is jön rendesen a cucc az orrából....
annyira kikészülök mikor betegek. Testileg és lelkileg is...
és most már kb. 3 hetente betegek.
pedig nyár van... :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok lányok!

Sajnos abszolút nem vagyok képben, így hozzászólni sem tudok, ezért inkább kérdezek :lol: . Leginkább Inditől, de ha más is tudja a választ, megköszönném.

Hordozókendőből, ha Bajnit a hátamra szeretném kötni, mekkora méret kell?

Köszi :)

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,
van hordozókendős topik (Életmódon belül) (ha esetleg Indi nem válaszol addig ;)) meg a hordozo.hu-n is tudsz érdeklődni, olvasni

Zsan,
nem baj, ha dolgozik a láz, nem? és az alvás meg tök fontos, úgyh télleg aludjon, aztán ha megébred, kúp (meg gondolom majd fürdő - az ilyen nagy melegben úgyis jó ;) )
bulást!!!!!!! :)

Kép

Kép

szrekuc

Ma volt látogatónk volt:
Kép

ez milyen békula?
(szegény még vinnyogott is, amikor megpróbáltam megfogni,
de én jobban féltem,mint ő :mrgreen: nem is mertem, végül egy lapáttal teleportáltam szegényt)

Kép

Kép

szrekuc

Bébiszittert keresünk!
ha vki ismer vkit, szóljon nekem lécci!
olyan kéne, aki kb. naponta tud jönni...
pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz!!!!!!!

I'm dying...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lindi:) legalább 4,8 hosszú legyen, hogy a dupla keresztezéseket is meg tudd csinálni - de hosszabb is lehet - még mindig könnyebb egyet tekerni pluszban, mint nehezen megkötni.

Szrek :) hű micsoda brekuc :o

indianyo

Monisa, Zsanci,
fülfájásra én is csak a sós zoknit ismerem. és +++++++++++

Indinek jó pihenést és távollétet a közegétől.

Kendő vs hordozó: számomra egyértelmű volt, h a babakocsi a befutó, oda vissza. :lol: Eszter egész egyszerűen nem viselte el, ha ölben hordoztam, addig sírt, vagy nyavajgott, amíg le nem raktam. Antiszocpol, akárcsak klónapja. :mrgreen:

Zsanci,
anyukám is 3 gyerekkel csinálta végig, és apukám közben nszk-ban nyomta. Most megvígasztaltalak, ugye? ;)

Eszter egy hete ismét annyira de annyira de annyira éééédes, hogy aszontam, ebből kell nekem még nyolc. Remélem, elkezd hisztizni, mielőtt beüt a ménnykű. :mrgreen:

A hülye macska lepisilte az ágyat, takaróstul. Kivágtuk, mint macskát. Ez tegnap volt. Ma megetette a felelőtlenül előlhagyott grill-maradékot. Tud élni a dög. Ma be se engedtük. :lol:

neet
neet

Szrek,
békától nem félni kell, hanem csókolgatni, nem tudtad? :D

Fibi és Curse,
új avatarok nagyon jóóók!!

Kisün, Szrek, Zsan, és aki még ismeri:
a naccerű tanszék küldött egy kérdőívet, mint végzett diák feedbackjét. Hát megkapták. :twisted: :twisted: :twisted: Orgazmusom volt, pedig nem is cizelláztam...annyira.... :twisted: :twisted:

neet
neet

Orsi és a mennyi tesó!!! :D :D :D :D

Ti hol szedtek kövirózsát meg ilyeneket??? :shock:
neet
neet

Indi! Köszi szépen :)
Szrekuc! Neked is :)

Na, akkor pár mondat, ezt az oldal átfutottam, 1 percet kaptam a gép előtt:

Mása! Gratula a bébicsekhez :D Orsid nagyon édi a képeken!

Zsanci! Hát nem irigyellek, 1 gyerekkel is nehéz, ha beteg, nemhogy 3-mal. Kitartás! Gondolj bele, 4-gyel mennyivel nehezebb lenne. Én mindig ilyesmire gondolok, hogy ha véletlen lesz egy harmadik, vissza fogom sírni ezt a 2 gyerekes létet, ami most néha kiakaszt.
Bajnim is taknyos egyébként, valszeg a foga, tegnap volt 5 hónapos, és tegnapra bújt ki a második fogacskája.
ÚÚÚÚTÁLOM, mikor a bedugult orra miatt nem tud szopizni :cry:

Na, akkor ezt még csak úgy érdekességképpen:

Pénteken kellett Grétit visszavinni a kórházba egy ultrahangos vizsgálatra. Fél év telt el azóta az MCU vizsgálat óta (amikor kontrasztanyaggal feltöltötték a húgyhólyagját és röngenezték a folyadék útját), ahol ugye megállapították, hogy első fokú VUR-ja van, azaz visszaszivárog a pisi a vesébe, emiatt fél év antibiotikumkúrát írtak elő, miután már eleve 1 hónapja szedte. Na, most mi ezt önhatalmúlag és saját felelősségre 2 hónap után abbahagytuk és én 2 hetente vittem a laborba a pisimintát, hogy ha gáz lenne, akkor azonnal tudjunk lépni.
Szóval, a doki pénteken azt mondja, hogy akkor MÉG FÉL ÉV ANTIBIOTIKUM (azaz összesen több mint 1 év), és majd ennek letelte után kell még egy ilyen röntgenes vizsgálatot csinálni, és utána ha lesz 4 negatív pisije, akkor gyógyultnak lehet nyilvánítani. Erre mi mondjuk neki, hogy bocsi, de mi már 3 hónapja nem adjuk a lánynak az antibigyót, és csak negatív pisijei vannak. Erre a doki: Igen? Akkor meggyógyult :roll: No comment ...

KépKép
KépKép
lindicita

Jóest!

Indi! Nagyon klassz kikapcsolódást nektek. Dejó is lesz!!!!! Rmélem aztán sikerül lakást is találnotok. És pont két hét múlva jövünk meg a nyaralásból mi is, és utána persze gyertek!!! (akkor is, ha lelkileg már picit jobb :wink: )

Neet, kövirózsát a kertből nyerjük. Mint látom, nektek is van kertetek. Nos, a kövirózya olyan, hogy valahol ledobod, és utána eleged lesz írtani. Szal, ha tudsz szerválni, megéri. Ha nem, én szívesen adok, csak valahogy eljusson oda. :wink:
És Eszter eddig is csudajófej csaj volt nem? Mi változott?

Fülfájósoknak, és betegecskéknek jobbulást. +++++++++
Zsan, és annyira tudom, most miről írsz. Tavasszal volt, hogy kedden Bence lett beteg, szerdán Zsófi, Csüt. Laura, péntek Aptyuk, és mire kezdtek javulni, én meg már nem láttam, nos szombaton én lázasodtam be. Hétffőn sírtam a fáradtságtól, és betegségtől. Akkor anyu elvitte a két nagyot, akik másnap már mehettek isi-oviba, és én Lorcihoz sem tudtam felkelni, 39,5-tel agonizáltam. Bogárkám, mintha tudta volna, átaludta a napot. Na, azt a hetet nem felejtem. Mindenki 39 fölött volt 2-3 napig. De elmúlt, kopp-kopp, és mostság már kevesebb a betegség, kopp-kopp. Ez így lesz nálatok is, és a szitter-kereséshez sok sikert.

Szrek, ez a béka :shock: !!! És olyan nagy volt, mint látszik? Mondjuk nekem nagyon elegem van belőlük. Mögöttünk egy felszini víztározó vagyon, sooooook béka, szöcsi, gyík, stb. Gyerkőim meg gyűjtögető életmódot folytatnak, és persze mindet 3 cm-ről meg kell vizslatnom. És én NEMMMMMM szeretem őket. nem félek, csak nem akarom fogdosni, stb. Ez persze érthetetlen számukra. :lol:

Votiv, jó pihenést, nyaralást, családozást. :D

Arwen, neked pedig kitartást, mostmár csak kikíváncsiskodik az a babó.

Macs, milyen volt a hétvégo banzáj? És jobban vagytok? :)

Fibi, annyira aranyos az új avatarod. És gyerekmentességről én mindig azt mondom: furcsán jó. Jól esik a csend, de azért nagyon természetellenes is, hisz már megszoktuk, vérünkké vált a zsivaly, a csatazaj. Pihenjetek csak, és olyan jó lesz megint a fejetlenség, mikor hazaszabadul a ded. (1-2 napig :lol: :wink: )

Curse :lol: , köszönöm.

Most én L, mék alunni.
Jóéjt nektek!
zsugyu

Lindi, most még elolvastalak. Hát ez :shock: :shock: :shock: :evil:
zsugyu

Indi, biztos jot fog tenni egy kis tavollet! (a hsz-eiden is erezni a zaklatottsagot :() aztan remelem alberlet is kerul :)

Reku, szep kis varangyotok volt! es nem csokoltad meg? ;) :lol:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Moni, egy kendos-szoptatos: http://www.youtube.com/watch?v=hXcmNPD68MU&mode=related&search= csak neked ;) (aktualis meg? :roll:)
recca

Rec,
Kép pedig egy időben békamentésre is adtam a fejem; levelibéka rendben van, de ehhez nem nagyon volt gusztusom/merszem :roll:

Kép

Kép

szrekuc

Neet,
:mrgreen:
feedback szintén :lol: :lol: :lol:

Zsu,
ja, jó nagy volt :shock: :lol:

Rec,
sztem ez nekem sosem menne - mármint ez a kendős varázslás; a kendőt ugye minden alkalommal meg kell kötni - lehet, hogy csak öt perc, de akkoris :roll: úgyhogy respekt és tisztelet kendősöknek ;) ( ergo meg ugye preprepared :lol: )

Kép

Kép

szrekuc

Jó reggelt mindenkinek :)

Nagyon köszönöm, hogy érdeklődtetek felőlem, jól esett.. :oops: :D
mivel hétvégén itt volt a fél család, helyettem futtatták Fülest (nem is nagyon láttam csak pillanatokra, ameddig elrongyolt mellettem... :mrgreen: ) úgy hogy jobban egy kicsit. Majd az e heti terhelésnél meglátjuk mit szól..

Összes képek édesek :D Leni háztartási segédlete tündéri, Ábel gyönyörű és valóban hasonlítanal Bálinttal, Talis képek nem különben tetszenek :D

Votívéknak utólag is jó nyaralást!!

Indike, te is remélem jól kikapcsolódsz és hamar lesz végre egy nyugodalmas lakásod....

Kendő: én anno nem gondoltam bele, hogy a kifelé hordás rosszat tehet a babának, de Füles kimondottan utálta a befele-létet, kifelé viszont rötyögött, nézelődött és nem tűnt úgy, hogy kényelmetlen lenne neki, szerencsére,- legalább is látható bajt-, nem okozott a kifelé hordás...
Nálunk a babakocsi nem nagyon jött be, mert részben sokszor macera volt vele bkv-zni, a hetes buszra meg nem egyszer fel sem engedtek, mert a sok kö...öööö...szóval mások szociális problémáira nem érzékenyített utastárs (nem véletlenül nem 'ember'-t írtam! ), nem volt hajlandó beljebb húzódni az ajtóból... :evil: Amióta meg jár a saját lábiján, azóta mindenhová gyalogosan jön velem, max felveszem, ha elfáradt... pesze a távot, meg a tempót az ő igényihez szabom..

Zsána: sajna nem tudok bébiszittyót, de félő, nekem is fog kelleni legalább heti 1-2 nap, ha bírni akarom egyedül kettővel..

Neet,
jóóóó lehetett a feedback :mrgreen: el tudom képzelni, mit írtál.. :mrgreen:

Recca,
linket köszi :D

Mindenki, akit érint: méleket írok még ma, csak nem tudom mikor....

Jövő héttől már nst.. :shock: :shock: tökre megy az idő......

szépséges napot mindenkinek!

csóóók

Macsek
macskanyu

Indi,
jó utat, jó időt, jó pihit! :)

Macska,
:) igazából visszafogott, nőies és konszolidált volt a visszajelzésem. Inkább a szomorú, kiábrándult csalódottság tükröződött benne. :?

Felállítottuk a sátrat a vendégeknek. Eszter ki se akar jönni belőle. :lol: Már látom magam előtt, hogy 7kor odamegy huzigálni a zippzárat és mondogatja: csak egy picit megnézem, jó? Jó? :)
Egyébként eddig is jófej volt, igen, csak amikor napokig kiakasztóan viselkedik, és utána megint jófej, akkor mégjobban tudom értékelni. :)
neet
neet

Neet,
nem gondoltam, hogy leköcsögözöd az egész bagázst nyíltan.. de nem tdom, számítanak-e valamit is ezek a fídbekek...változtat-e valamin is a beküldött iromány... hááát vannak kétségeim.. :(
(bár én szerencsére csak másoktól hallttam az ELTÉt minősíteni, mermivel én PATÉ-s vótam..)

Képzeljétek, a kölkem 3 napja mondogatja már, hogy 'kaka', amikor pelust kell cserélni és mutogatja a pelusát :D

És nagyon nehezen jönnek a szemfogai... :( nagyon lassan és most csupa lila véraláfutás az ínye, meg sokat pityereg és dörzsölgeti a száját :( semmi nem segít, csak a panadol baby egy kicsit, de azt meg nem akarom folyamatosan adni.... ötletek? a chamomilla sajos kevés, a belladonna is, homeósok sajna ezeknél a fogaknál nem jönnek be.. (a többinél beváltak! ) :( egyéb ötleteknek örülék ...
macskanyu

Macska,
az idő minden sebet begyógyít ;)
Egyébként passz. De tényleg. ++
És nagyon burkoltan kötsögöztem. ;)
neet
neet

Zsan,
++++++++++++++++, és drukkolok, hogy mielöbb meggyogyuljatok, és találj szittyot mielöbb!!!!!

Neet,
zippzárhuzogatás :lol:

Macs,
örüllök hogy jobban :) fogakra nincs tippem :(

Ma vagyok elöször egyedül, most még csak Ábellel, aztán délután jön haza nagyfiam is :wink: lehet hogy heti 1-2 nap kell majd segitség, meglássssssuk.....

KépKép
fibi

Fibi, te meg találd ki, mikor alkalmas neked, hogy elmenjek a málnalevélért, csak csütörtököt ne! :)
macskanyu

Macs,
akkor lehet hogy a kedd v szerda lesz a nyerö :) attol függ, mikor óhajt megint kijönni a védönö... :? (jelezte, hogy a héten is látni szeretne minket)
fibi

Sziasztok,

Sztem lassan már nem is emléktek majd rám 8)

Régebben kérdeztétek sokan, mit csinál Máté, hogy elindult. Nos, éppen a 10 hós szülinapján - addig is mászott, de csak néhány "lépést" - kb. két méterről odamászott hozzám és azóta nincs megállás. Rá két napra elkezdett felkapaszkodni, és egyre ügyesebben csinálja. Már jó néhányszor fenékre tottyant, utána el is feküdt, néhányszor fejecskét is beverte egy picit a padlóba. És elindult a pakolás is :D Legkedveltebb célpont az ezeréves lemezgyűjtemény a számítógép asztal legalsó polcán, rögtön utána a második helyen a cd-k következnek. Szóval, így csak akkor van némi szusszanásom, ha alszik, olyankor meg kicsit leeresztek, meg eszek, mire végzek, már fent is van. Estére meg én is úgy kifáradok, mintha én mászkálnék egész nap.

Tegnap pedig hívásra odamászott hozzám többször is és én nagyon büszke voltam rá. És egyre több mindent ért, látom rajta.

Rágókkal még mindig küzdünk, pedig már a jobb alsó négyesnek az összes "csipkéje" látható érezhető, de még mindig íny alatt.

Rekuc :) békád nem semmi :shock:

Indi :) kellemes időtöltést kívánok Nektek. Remélem sikerül majd hosszú időre feltöltődnöd és Dominó is élvezi majd a "nyaralást". Albérletet sajnos nem tudok :(

Votiv :) érezd nagyon jól magad kis családoddal és köszi a fogigátlós hsz-t, nagyjából én is az a kategória vagyok, mint Te :)

Macs :) vmikor hívlak, mert valahogy el kéne juttatnom a virágokat Hozzád, nálam hozza az összes virágját és szeretném, ha még Te is látnád, hogy szinte teljes virágba borulva, milyen szép.
Örülök, hogy hétvégén jobban lettél, remélem marad is így. Jövő héten nst????? :shock:

Minden új avatarképet feltöltőnek csókolat. Alig ismerem most ki magam, annyi új kép van, DE SZENZÁCIÓSAK!!! :P

Fibi :) kitartás az egyedül két fiúval projekthez délutánra :)

Neet :) zippzár húzogatás :) Én nem kaptam semmi ilyenfélét a sulimtól,,,, jóóóóó, az nem az ELTE volt :roll: Sztem nyáron nem nagyon dolgozza fel senki ezeket, utána meg nem is lesz rá idő, ergo nem fog változni semmi, vagy tévedek?
Képekből elég volt? Vagy Te az avatar, meg vonalzós képeket szeretnéd nagyban látni? :D 8)

No, ezen az oldalon, meg emlékeimben ennyi élt, remélem tudok még jönni :?

Vica

Kép
Kép
vica94

Vica,
képekből sose elég. :) És gratula a hozzád mászó-menő fiadhoz. :D És elte már csak ilyen feedback-mániás, hogy mit csinálnak vele, nekem 8, de jólesett kiírni picit magamból.
neet
neet

Sziasztok,

itt ülök, és szipogok. :( :( :( :( Az összes kincsem úton a dédihez a nagyiékkal. A nagyok már többször elvoltak tőlem, de a picurt most vitték el először. Olyan nehéz. Tudom, jó kezekre bíztam, meg a dédi borzasztóan fog örülni, de akkor is. Még kb 50 percig utaznak, számolom, és fonozok, hogy rendben odaértek-e. Este meg majd tűkön ülök, hogy mikor jönnek máááááár. Ehhez nem lehet hozzászokni, hallod Fibi? Teljesen megértelek. És nagyon sok örömöt délutánra, és kitartást. Szép lassan kialakul a hármasotok napirendje meglátod. :D

Macs, tök jó, hogy pihiztél, és jobban vagytok. A képek pedig lassan elindulnak feléd. :D

Vica :D , aranyos lehet Máté, ahogy dzsal ezerrel. Nadrág, térd koszos, kopott, úgy az igazi a gyerkő. :lol:

Neet, legalább kipufogtál kicsit. Egye a méreg mást, ne téged. :lol:

Na, széttakarítom az agyamat, addig sem parázok az út miatt. (annyira :? ).
zsugyu

Zsu,
hallom :lol: és elhiszem, hogy nem lehet hozzászokni :wink: de ne aggodj, azt is megérzik. én fiam meg majd' 4 ora hosszat fog buszozni visszafelé a jo kis höségben.... remélem, nem lesz hisztis (keresztanyám hozza).

Vica,
Máténak naaaagy gratula a sok mászáshoz, Neked meg kitartás, lesz ez még igy se, ha elkezd rohanni is 8)
fibi

Vica,
Gratulálok Máténak!!!

Rec,
Szoptatás kendőben szerencsére már nem aktuális. Nem gondoltam volna, hogy lesz olyan idő, mikor órákat kibír kaja nélkül, de mostanság már ez van. Meg hát 8 kg-ot állva!!!
De köszönöm, megyek és nézem...

Lindi,
Antibigyós dolog. Hát nem semmi. Nem is tudok mit mondani. (De azt igen, hogy nagyon örülök, csak hát furák a dokik!)

Zsanci,
Én szitterem nem érdekel? De minden nap nem tud ám menni, mert jön hozzám hetente fél (néha 2x fél) és Zuzmóhoz is. Ha érdekel így is megkérdezem (melyik ker-ben laksz) vállalna-e elméletileg új családot és ha igen megadom a számát. (Hát, roppant türelmes és teherbíró!!! Meg más is, de most ezeket emeltem ki.)
Jobbulást - de gyorsat - a gyerekeidnek!!!!
Én Petim sokkal jobban, de éjjel alig bírtam aludni. Nem azért, mert ő ébresztett (ő csak 1x, 10-kor), hanem, mert az idegrendszerem nem elég fejlett az ilyen pr-ákhoz!!!

Szrek,
De szép kövér békácska!!! De irigyellek!!

Lindi,
Én most megyek tf-ra, mivel én is M-t hátamra szeretném kötni. A fiaink szerintem kb. hasonló súlycsoport!!!

Zsugyu,
Nekem is van örök emlét betegség!!! (Gyerek bárányhimlős, én vmi hányásos bulis és a lakásban csak mi ketten. + én terhes voltam, ügyelet riogatott, jaj mi lesz a babával a himlő miatt!!!)

Móni
Kép
Kép
monisa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?